Sziasztok!
Már megint találkoztok, de jó nektek! Én most is csak jó szórakozást kívánok, mert nekünk még alapesetben is nagyon messze van a Lurdy, de így decemberben nem szívesen keverednék be a városközpontba. Hétfőn mi az IKEÁ-ba megyünk és mivel Tamás szabit vesz ki aznapra, utána el tudok menni végre ROLI NÉLKÜL
ajándékokat venni. Persze csak a közelben portyázok.
Kedden meg uszi…
Pann,
Ha sírt a Picúr az uszodában és nem segített a cumi sem (amit az oktató beadogatott neki), akkor valóban az volt, amit írtál is, hogy én kipattantam a medencéből (Rolit is kivettem term.) és egy takaróra kifektettem a babust hasra és szépen elaludt. Csak akkor ébresztettem, mikor már szaunázás, öltözés után indulásra készen voltunk Rolival.
Orsi,
Rossz hírem van: alacsonyra tett kapcsolók-magasabb áramszámla. Bár Sebi talán ért a szóból….
Május, képzeld, még mindig jó az az úszódresszem, amit Roli előtt hordtam, szóval nagyjából úgy nézek ki, mint amikor találkoztunk (kilóra is pont annyi vagyok, ami +3 Roli előtthöz. Formára kicsit romlott a helyzet, de sokkal jobb, mint amire számítottam). Az állag viszont…..!!
Erre rátapintottál (szerencsédre csak virtuálisan)
: Még sosem voltam ilyen izomtalanul punnyadt és narancsbőrös
, a hasamon extra bőrök és apró kis kék-zöld foltok szanaszét-fogalmam sincs mitől, talán a gyerekek összerugdosnak
). Arra meg aztán egyelőre gondolni sem merek, mi lesz a cickókkal a laktációs időszak végére!
Lora,
Küldd el nekem is a csiribiris mondókák szövegét, légyszi! (itthon jóóól begyakoroljuk, hátha akkor jobban tetszik Rolónak) Ja, Pici csak ott leseget a hordozóból és vigyorog nagyokat, ha a gyerekek foglalkoznak vele.
Ági,
A Rifampicin szemcseppet próbáltad már? Nekem az segített… és gyógyulj már meg végre!
Mikulás,
Mi mennénk holnap Tamás munkahelyére, ahol én is dolgoztam annakidején, de előre frászban vagyok, mert az is a város túlsó végén van…
Ami viszont még fontosabb, hogy a Cég szervez gyűjtést zala megyei intézetes gyerekeknek és Roli volt olyan jó, hogy felajánlotta néhány játékát.
Tamás irígyebb volt, de elmagyaráztam neki, hogy ez a legkevesebb, amit szegényekért tehetünk. (A tárgyaknál szerintem a legtöbbjük többre becsülne egy IGAZI családi körben töltött napot.
) Na, ekkor viszont átesett a ló túlsó oldalára, hogy vegyünk magunkhoz 1-2 gyereket….ehhez viszont nekem nem lenne türelmem, pedig jó ötlet.)
Meli,
A nagyszakállú tesódról mindenképpen tegyél majd fel képet, lsz!
Timo,
Drukkolok a szövettan miatt! (Az egyik barátnőmnek múltkor rosszindulatot fedeztek fel, de szerencsére az a típus nem okoz áttétet-csak kiújulgat.
Na, megyek, mert itt meg kel a pogácsatészta és lassan a gyerekek is.
K