Új privát üzeneted érkezett!

Van valaki, aki Libero pelenkát használ és nem gyüjti a vonalkódokat? Tesómnak kellene, aki eddig lelkesen gyüjtögette a nyuszikat (én is neki), és közben kiderült, hogy a nyuszik már rég nem érnek semmit, most már a vonalkódokért lehet játékot kapni (persze erről sem egy e-mailt, sem egy levelet nem kapott).
Szóval, ha van valakinek felesleges libero-s vonalkódja, elküldené neki?
lindicita
 
 


[quote="lindicita"]V írta:lindicitaan valaki, aki Libero pelenkát használ és nem gyüjti a vonalkódokat? Tesómnak kellene, aki eddig lelkesen gyüjtögette a nyuszikat (én is neki), és közben kiderült, hogy a nyuszik már rég nem érnek semmit, most már a vonalkódokért lehet játékot kapni (persze erről sem egy e-mailt, sem egy levelet nem kapott).
Szóval, ha van valakinek felesleges libero-s vonalkódja, elküldené neki?


na, én is így jártam. még az első levelükre nyulakat küldtem (akkor kifejezetten azt kérték), de nem válaszoltak, s játék se jött. most meg már nincs vonalkódom, mert csak a nyúlfejeket gyűjtöttem. :(((

ancsipancsi
 
 


Ancsikám!
Nekem sem jött meg a játék... Vártam-vártam.....reklamáltam! ;) Aztán meg egy kis idő múlva két könyvecske jött :D Egy a reklamáció útján, másik pedig a nyuszikért.....

Lindi, Ancsi!
Bevallom, én szorgos gyűjtögető vagyok/voltam! Van egy rahedli liberós zacsim kódostól-nyuszistól..... Majd megszámolom mennyi van és, akkor osztozhattok ;) Ki akarok dobni egy rakás pampers-es zacskót is, mert nem tudom, hogy kell e, ugyanis régebben ott is adtak valamit a kódokért. De nekem nincs türelmem ezzel foglalkozni! Kell valakinek? Mert ha nem, kidobom..... :oops: Lehet egy év múlva megint lesz valami kód-gyűjtögetős hűség izé. Már gondoltam, hogy felrakom teszveszre, vagy ilyesmi... De Nektek szívesen odaadom ;)

M
szmagdi
 
 

 
 

u.i. Ha kell, a férjem el tudja vinni házhoz a zacsikat, mert járja a várost.......
szmagdi
 
 


Ja, Lindi! Nekem küldtek tájékoztatót, hogy vonalkód gyűjtés lesz, és van valahol valami füzetecske is hozzá, hogy melyik kód hány pontot ér, és hogy mit lehet érte kapni......

Na, én L
szmagdi
 
 


Lindi! :D
Már alig váááárom, hogy az enyémek is így eljátszanak.... ;)

M.

most már tényleg L
szmagdi
 
 


Mása! Én szeretném a vonalkódokat, de ha felteszed a teszvezsre azt is megértem, mert aranyárban mennek a kódok :roll:
Én is kivágtam eddig az összes nyuszit, már Grétinél is, de persze mire észbe kaptam, ő már rég lecsúszott a játékokról. Na mondom, nem baj, majd Bajninál gyorsabb leszek és a nyuszik csak gyűltek és gyűltek. Azt hiszem a kérdőív kitöltéséig jutottam, de fel már nem adtam.
Most meg az van a vonalkódokkal, hogy 1 értelmes játék van, valami építőkocka, az is 9 hónapos kórtól. Szóval épp még tesóm Balászkájának jó, és állítólag, ha dec.12-ig visszaküldi a kódokat még karácsonyra megkapja a játékot. Ehhez 40 pont kell, a 6-os libero-s megapack vonalkódja 4 pontot ér (ezt használja Bajni), ez a max. pont.

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Lindi!
oks, a férjem elviszi Neked a zacsikat, aztán vagdosd ki a kódokat, vagy ami kel belőlük! ;) Azt hiszem nekem csak 4-es méretű zacsijaim vannak..... meg talán egy-két 1-es, illetve 5-ös... Nem is tudom. De mindegy is, én mentudom melyik zacsi/kód hány pontot ér, nem néztem utána........
szmagdi
 
 


Drága Másám!
Nagyon köszi, hogy megosztod velem a kódjaidat, igazán pácelúj a pofidra! :)
cserébe elárulom, hogy a Savoyában van egy orosz bolt, telis tele orosz cuccokkal, orosz eladó néni kínálja őket!
majd nézz körül, vagy legyen ott egy tali, én megyek! :)))

ancsipancsi
 
 


kód: én már azon is nagyot :shock: amikor a teszveszen megláttam DM-es kuponokat??!! Ki a frászkarika veszi ezeket meg?? Eszembe nem jutott volna sose, hogy ezeket hirdessem...de biztos azért is tartok itt és nem vagyok egy milliomos jazzdobos :mrgreen:

Lindi: gyerekeknek a málna/eper-misu amit lehet, és istennnniiiiii nyamiii
A Limoncello valami citromos gej izé? Vagy milyen ize van annak?? :roll: Sose hallottam...olyasmi mint a bélíz csak citromos ízű?

Mása: hogy vagytok??? Írjál magatokról egy csöppet!!
Orsi+ovihelyzettel mi van?

Rylie
rylie
 
 


Hu, de szép képek :)

Deni,
köszi a választ! Kalium Chloratum-ot adtam neki 5 napig, de tegnap ota semmit, mert más szinü lett a váladék. iszonyaaaaat lassaaaaan gyogyul szegény :(

Barbi,
nálunk uez van, B örökké nyalogatja szája szélét, és piros. labellon kivül én a Weleda Calendula krémmel kenegetem neki.

KépKép
fibi
 
 


Zuzi drága,
Ha olvasol minket, akkor NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT PANNUSODNAK!!! :D :D

Barbi,
Remélem sikerült az elővizsga! És köszi a biztatást!! :wink:

Szrek, Deni, Macs,
Köszi a segítséget íny ügyben :) Közben megvilágosodtam, a nagy hátsó örlők kínozták a csajt, csak ugye az volt a megtévesztő, h Adél mindenhova mutogatott a szájába, h fáj és rendesen megnézni meg már a végén nem engedte. Viszont tegnap sikerült és láss csodát, a két alsó örlő nyomul ezerrel.
Azért megnyugodtam, h nem vmi gyulladás van a szájába vagy esetleg seb.

Lindi,
Szerintem tök jók lettek a képek :D És annyira jó, h ilyen jól megvannak egymással a kőcök :D

Rylie,
Filc karifa tök jó ötlet :D Nekem is a tépőzár jutott eszembe, illetve van egy olyan anyag is, mint a rágógumi. Bár nem tudom, h az ragad-e mondjuk anyaghoz, mert általában fal és papír közé szokták tenni :? A törvénytervezeten meg nem lennék meglepődve, bár ha itt szeretném oviba adni Adélt akár most, esélyem se lenne rá, Érd erről nagyon híres :roll:

Szrek,
Szerintem van teendő, talán le kell mondani?! Mert azok amilyen gyépések, tuttira továbbutalnák a lovét :roll:

Nuk,
Tök jó lett Rékáról a kép! :D És ne aggódj, mert nekünk meg a nevet írták el. Végre valahár a kesztyüst jól írták le, rövid ü-vel, erre kihagyták az y-t :lol:
Mindenesetre én írtam nekik, h javítsák már ki és kb. két óra múlva már jól szerepelt a neve :D

Vasárnap mi is megszültük a fotózkodást. Hát le kellett vonni néhány tanulságot, az biztos. Soha többet nem visszük magunkkal a cumit és a pelust 8)
http://www.mosolyolimpia.hu/site.cgi?a= ... ---1-keszt
A mosoly talán a cumi alatt rejtőzik vhol :lol: De legalább olyan szempontból szerencsések voltunk, h amikor odaértünk kb. 2 percet kellett várni.

És akkor most mindenki csak beszél a canellóniról és receptet meg nem kapunk???? :wink:

Kép Kép
curse
 
 


Nem rég szült anyukák!

Most, h nem kell annyit bent maradni a kórházban (persze, ha minden rendben ment), akkor hogy zajlik az anyakönyveztetés? Megcsinálja továbbra is a kórház? Emlékeim szerint mi a 4. napon tudtuk átvenni a csaj születési anyakönyvi kivonatát :?

És akkor a TAJ kártya és lakcímkártya hogy is van? Azt is ők indítják el és postán kapjuk? Erre végképp nem emlékszem, h hogy volt Adélnál.

Hivatalos papírokból pedig a házassági anyakönyvikivonat a fontos, 300 napnál nem régebbi???

Kép Kép
curse
 
 


Curse,

nekem pl. benn kellett töltenem a 4 napot, pedig semmi gond nem volt!
Anyakönyvezést NEM csinálták meg szerdára( vasárnap szültem), sőt, következő hétfőn kellett visszamenni érte (Fótról), majd kiderült potyára, mert elrontották az adatokat rajta...... :evil: :evil: :evil:

Lakcím kártyát együtt kapdo az anyakönyvivel, TAJ-t hivatalból kiküldik, de érdemes előbb bemenni érte a teve utcába, mert KELL a TGYÁS-hoz és a családi pótlék igényléshez, meg az anyasági segélyhez is!!!!!

Házassági anyakönyvi éven belüli kell, ha nem a kerületben esküdtetek.
macskanyu
 
 


Lindi! :)
püztem.

Ancsika!
Neked is ...... ;) és az üzlet neve Arbat, ugye?! Van ott fini "plombir" nevü fagyi.... Ismerem ;) A taliba benne vagyok.... csak mostanában kissé nehezen tudnánk összehozni.....

Rylie! köszi érdeklődésed... Orsi "új" ovi-beiratása jövő héten lesz.... Rám pedig vizsgálatok sokasága vár.... Majd megírom, hogy miért, és hogyan, de a lényeg, hogy utolsó kivizsgálás, az egy MRI lesz, amire február 11-re kaptam időpontot :( :( :( Most mechanikus fogamzásgátlást "kell" használnunk, a régi rosszúllétem miat.. És amíg nem zárják ki, hogy nincs sehol érszükület, vagy mi, addig nem szedhetek fogamzásgátlót..... Az egészben az a félő, hogy februárig még sok idő van,és attól félek, hogy az előző "eset" megint megtörténik, hiszen az utolsó terhességem is mechanikus fogamzásgátlás mellett fogant. Tegnap a Honvéd H-ban voltam vérvételre, hogy kiszűrjék az esetleges veleszületett trombózisos akármiket :roll:, aztán jövő hét + utána lesz egy 24 órás EKG felrakva, illetve egy 24 órás vérnyomásmérő.... Tovább nem is részletezem..... Utálom ezt az egész helyzetet, de ki kell vizsgáltatnom magam...
Viszont ami jó hír, hogy 19-21 ig megyünk wellneselni Zsoltival KETTESBEN!!! :) Jaaaj, annyira félek................. Mármint, hogy nehogy pont akkor.... izé........, aztán meg MRI-re kell mennem........ áááááá, nem is merek belegondolni. Jó lesz! és nem szexelünk! :mrgreen:

Mása
szmagdi
 
 


Lindi :) Nagyon jók a képek és szépek a gyerkőcök!!!! :D Bajni állának bulást! ++++ remélem adtál neki egy kis árnikát, sokat segíthet :wink: Ez a tesó-idill meg túl szép, hogy igaz legyen :lol: :lol:

Rylie :) "Öntapis" díszek :lol: egyébként szuper ötlet!! Erről a tervezetről nem hallottam, de már mindent el tudok képzelni... :roll:

Nuk :) Nagyon édes a lányod!! :D

Barbi :) Öö milyen eredményekre gondolsz? (a vérvételesre? az már rég megjött és minden okés szerencsére, köszi az érdeklődést :) ) De Te sosem írod, hogy hogy vagy és a pocak?

Fibi :) Ábelnek továbbra is bulást!+++++ Kezelgeted is, ugye? :wink: Milyen színű lett? sárgás? mert akkor arra a kalcium sulfuricum jó.

Curse :) Adélnak sok +++++++ a fogakhoz!! Tök jó, hogy kiderült mitől fájt neki és nem gyulladás! Adél csudaédes!! és igazi cumifan :lol: :D A papírokat Macs már írta, nekünk is vissza kellett menni az anyakönyvért a kórházba (mondjuk hozzánk legalább közel van) :roll:

Macs :) Hogy vagytok? Álmosról jöhetne kép megint, hadd olvadozzunk! :wink: :wink:

Mása :) Jaj de jó, hogy Orsikát felvették az oviba!! :D Vizsgálatokhoz kitartás és ++++++++++++++ Kettesbenezés meg tök szupi!! :D Figyu, nem tartozik rám, de a fizikai védelmet lehet ám pluszban erősíteni (vannak habok, gélek, stb. F. dokit kérdezd meg :wink: ) nehogy ezen múljon a boldogság :wink:

Pannusnak utólag és Ábelnek előre nagyon boldog szülinapot!!!! Isten éltesse a szülinaposokat!!! :D :D :D
Kép

Kép
Kép
denizsa
 
 


És nem is meséltem, hogy Bálintom annyira otthon érzi magát az oviban, hogy már "panasz" van rá. Annyit garázdálkodnak az egyik kisfiúval, hogy elköltöztették őket egymás mellől az öltözések idejére.. ja és bunyózni is szokott, ráadásul még élvezi is, mert lelkesen meséli itthon, hogy hogy kalapálták egymást x-szel, ma meg egy harapással jött haza, úgyhogy zajlik az élet :lol:
Bencus meg a héten megkapta a 18 hós oltást, le is mázsálták: 12,5 kiló és 84 cm, még nem beszél, de nagyon szépen ugat, ha megkérjük, hogy mutassa meg, hogy csinál a kutya :mrgreen: :lol: és kinövesztett egy újabb fogat 8)

Johi :) Akartam már írni, hogy köszi a cuccokat :D és mindig elfelejtem, hogy nálam vannak még a kivezetőid... :oops:
denizsa
 
 


Pannusnak nagyon Boldog SZÜLINAPOT!!! De hol van Zuzi? Néha benézhetnél!! :wink: :wink:

Nekünk holnap jön a bölcsibe a Mikulás, holnapután "munkahelyi" Mikulás - az nagyon jó lesz :) és ma egész nap a lakást díszítettük. Tele vagyunk Télapókkal, égőkkel, manókkal és gyertyákkal :)

Most L belefeküdni egy hatalmas kád habos melegvízbe és olvasni olvasni olvasni :D :D jóccakát!

Kép
akata
 
 


Ugyan nem én vagyok a kövi,de tegnap reggel készült rólam:
Kép 19 hós pocakkal
ja és bocs hogy nem levágott fejű :wink: :lol:

BOLDOG SZÜLINAPOT ÁBEL!!!

Macs! szüléssztorit köszi, s magamra veszem a jókívánságaid :D
S hol volt Füli? S melyik légipályán sikerült 20perc alatt a H-ban lenni Fótról?!

nekem is canelloni recit plíz!

Nuk! cuki kép :lol: ! hogy megy a business? s egyáltalán melyikbe vágtál bele?

Lindi! nem semmi amiket Gréti otthonlétéről írtál. ahittem biztos becsavarhatja a haját, erre tessék :lol:

Pannusnak boldog szülinapot!!!

Deni! igen arra az eredményre gondoltam. s tök jó, hogy B ilyen otthon van oviban. lütty kérdés, de az ovónénik nem neheztelnek ha verekednek? vagy csak egy szinten túl? bár nehezen tudom elképzelni, hogy B nagy bunyós legyen :wink: .

elővizsga nem sikerült :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


ismét kérés:
mosogatógéptapasztalatokat szeretnék. márka, hányfős, vagy akármi más

KÖSZÖNÖM!
gödibarbi
 
 


Isten éltesse Ábelt és Pannust!


Tinu,
írtam pü-t, meg mélt is !!


Denizsa,

hogy mekkorát röhögtem ezen a "szépen ugat"-on!! :mrgreen: :mrgren: Bunyó ruezz, ha csak light-os :D jó is ha zajlik az élet!!

Másám,
neked soksok ölelés és drukk és nem vagyok irigy a wellness miatt, de csak azért, mert akinek olyan nyugis fia van, mint nekem Álmos, az ne legyen telhetetlen.. :mrgreen:

Barbi,

azért csak 19 HETES ugye??? :mrgreen: nagyon csini a pocakod!! Most már elárulhatnád, fiúcska avagy leányka a lakója. :D A jókívánságokat még egyszer megerősítem és küldöm, ost direkte neked :) Fülesre a nagymamája vigyázott, aki szombat reggel jött, én meg már aznap éjjel mentem szülni. Mivel éjjeli óráról van szó, így nem volt dugó, ami gondot okozzon, felmentünk a 3-masra, ott Apa nyomta neki a gázt, majd Hungária-Dembinszky-Erzsébet körút-Erzsébet-híd-Bartók-Tétényi útvonalon repesztettünk befelé :)


Rólunk:

Fülesem rengeteget dumál, alig győzöm jegyzetelni, januárban kezdi az ovit, lovagol ezerrel és saját akaratából kidobta az összes cumiját. Mert úgy döntött, a cumik miatt lett beteg a szája. (már meggyógyult!) Nagyon ügyesen épít, meg dominózik, meg kirakózik. És 104-110-es méreteket hord :shock: :mrgreen:
Nagyon ügyesen segít a konyhában, sőt már "egyedül" süt sütit. Ezt a fánkot is ő keverte, szaggatta én csak kisütöttem az olajban

Kép

Álmos egy Buddha., nem csak természetre, hanem kinézetre is... tegnap mérve 5800g, ezt 3850-ről hízta fel egy hónap alatt, 68-as cuccost hord és már éjjel 4,5-5 órát alszik egyhuzamban, két cicizés közt. Bár nem hasfájós, de néha meggyötrik a poakot a gázok, ekkor sem bömböl, csak tekereg és nyikorog kicsit, majd kinyújtott nyelvvel élvezi a has-masszírt. Most ilyen :

Kép

szép napot mindenkinek!

csóóóók

macs
macskanyu
 
 


Na még 2 kedvenc kép

evés előtt és után:



before:

Kép


after:

Kép
macskanyu
 
 


Majd mindenkinek igyekszem leírni a canelloni-változatokat

nekem mélben egyszerűbb, akinek kell, az írjon nekem egy mélt és küldöm, ahogy a kölkek engedik.. :)
macskanyu
 
 


Macs, de szépek :D :D :D

és a többi gyerkőc is egytől egyig!!!! :D

egy kis segítség kellene!
Baranyi Linda barátnőm pszichológus hallgató és a szakdogáját az anyasággal, anyai érzésekkel kapcsolatosan írja, akinek van kedve/pár perce egy kérdőívet kitölteni neki, és meg is engedné esetleg még pluszba, hogy a Linda meglátogassa, és személyesen is találkozzon a családdal (ezt nem muszáj, elég a kérdőív is), az legyen kedves dobjon egy mélt ide: linda.baranyi@gmail.com
hogy részt venne a kutatásban.
előre is hálás köszönet mindenkitől, aki megteszi :D

itt a gyerekek jól vannak már, csak én vagyok brekeg továbbra is :roll:

meséljetek kicsit, ki hogy készül a karácsonyra :)

adventi bazárrra kamaraerdőre jönne valaki szombaton?

votiv 8)
votiv
 
 


ÁBELT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!! :D :D
Kép

BARBINAK ÉS RíD BORIJÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D
Kép

Macs,
Köszi a segítséget! :) Hihetetlen ügyes csajod van, Álmos meg hát tényleg nem éhezik :lol: :wink: Olvadozók rendesen :wink: Mail címet küldök a recepthez!

Mása,
Vizsgálatokhoz ++++++++++++++++++++!!! Legalább kiderül, h mi okozza a problémát. Kettesbeni wellnesshez meg hajrá!!! :D

Deni,
Micsoda remek ovis hírek! :D El sem tudom hinni, h Bálintod bunyózik :lol: Bencus ugatásán betojtam :lol:

Kata,
Nálunk meg holnap lesz a párom cégénél a mikulás buli. Kivi vagyok mit fog szólni Adél.
Képet tegyél majd!!

Barbi,
Szép pocak és nem haragszunk, h nem levágott fejű :D :wink:
Mosogatógép nekünk ariston van, A kategóriás és 12 terítékes. Én meg vagyok vele elégedve, mondjuk nálunk azért a lové is számított. Szóval ettől bizti van jobb is, legalábbis ár alapján nem ez volt a legdrágább. Ami még fontos szerintem egy mosogatógépnél, az a zaj kibocsátás (a műszaki adatoknál mindig feltűntetik), a mienk szerencsére csöndes.

Na lépek, mielőtt még lekésem az uh-t.

Kép Kép
curse
 
 


Ábelnek és Pannusnak boldog szülinapot :D


Deni,
csak álmában hagyja magát kezelni :) és boszitopik megint rulez, ma elöször véééégre nem folyik az orra, kopp-kopp. (lehet h csak arra várt h elvigyem a zenebölcsibe, amit egy hónapja "igérgetek" neki 8) )

Macs,
csodaszép gyerekeid vannak :D

Barbi,
pocakod :D :D :D
miénk mosogatogép 12 teritékes, kb 2 naponta telik meg, és Zanussi. árára nem emlékszem, de ha érdekel, megnézem :)[/b]

KépKép
fibi
 
 


tééééényleg (köszi Curse :) )
Barbaráknak boldogot :D :D

Votiv,
mi ugy készülünk a karácsonyra (többek között), hogy idén elöször sikerült adventi naptárt készitenem (persze segitséggel...), és B minden reggel boldogan nézi a kis csomagocskát, hogy mit rejtett bele éjjel az angyalka, és irto boldog :) és igy számoljuk addig a napokat, 10-ig már megy neki. (napjában többször is szeretne ajándékot)

Jobbulást Neked is!

Deni,
gratula Bencusnak az ugatáshoz és a fogacskához :lol:
nagyfiad meg megint enyémre hajaz, rendesen bunyoznak az oviban :lol: itthon meg gyakorolja az öccsén, aki szerencsére egy vasgyuro, és csak röhög rajta.
fibi
 
 


te jó ég, mennyi szép gyerek és mama!! :))))))
Barbinak helyes a pocija, Füli nagyon édi a sütivel, Álmos meg a kicsorduló tejcsivel... :)))

Barbi!
egy jó mosogatógép ismérvei:
- van rajta rövid program (30 perces), és eme rövid program alatt jól ki is mossa a cuccokat
- az energia takarékos üzemmódjában nem fogyaszt 8 liter víznél többet (van az enyémen Eco program, igaz sokkal hosszabb ideig mos, de kevesebbet fogyaszt, mert inkább áztat)
- esetleg van rajta 70 fokos mosási lehetőség, mellyel már cumisüvegeket, egyebeket lehet sterilizálni
- van rajta 3in1 tabletta funkció, azaz beállíthatod, hogy tablettát tettél bele, s így a só és öblítő tartályból nem használ, mert ezek a cuccok már benne vannak a tablettában
- jó a belső elrendezése, így sok cucc fér bele

Nekem AEG-m van, és ezen kívül Boschokat néztem (mert márkabuzi vagyok, Bosch a sütő/főzőlapom is), a fogyasztás volt az első szempont és a 30 perces progi. (amire már Zuzit is rászoktattam) a belső elrendezése az enyémnek tökéletes, nem dőlnek el a poharak, mert a felső kosarat lejjebb is lehet helyezni egy mozdulattal, talpas poharak is mehetnek bele, meg hát egy 10 fős kajálás után minden belefér. azért lett AEG végül , mert bízom a német technológiában, ez ráadásul ott is készült (igen ritka), és valami 130-ról 100-ra volt leárazva. a 30 perces progi is általában elég, csak ha nagyon zsíros, foltos lábasokat teszek be, akkor megy tovább a gép, így elég keveset fogyaszt. ja, és le van írva, hogy a 30 perces csak reggeliző tányérokra jó, meg félig tegyük. hát soha nem tartom én ezt be :))).

Mása,
nem tudom a bolt nevét, de gyanús, hogy arról van szó. és vannak fagyik is gondolom. én fekete olajbogyót vettem. érdekes, nem olyan erős az íze.
különben te szoktál Surimit enni? mert én évek óta nagyon rá vagyo kapva, és itt szalámi méretben találtam. :) (még nem vettem)

ancsipancsi
 
 


Barbi!
boldog névnapot!

Ábel és Pannus meg boldog szülinapot! :)))
nagyon nőnek ezek a kőcök!

Rylie!
nem csak kódokat árulnak, hanem basszus pl. olyan csoki v. kekszpapírt, amit be lehet küldeni és sorsoláson vesz részt. ...:))))

ancsipancsi
 
 


Pannusnak, Ábelnek Boldog Szülinapot!!!

Boriknak, Barbiknak Boldog Nevüknapját!!
( ha nem írjátok, totál elfelejtem, hogy enyim ded is ma ünnepel, tiszta ciki :oops: )

Mosogatógép: mienk Ariston a legkisebb, azért mert nagyobb nem fért a konyhánkba hihi - eddig bevált.
Ellenben én úgy tudom, és a leírásban is az van, hogy akármilyen tablettát is rakunk bele (sósat vagy nem sósat) só akkoris kell bele, mert különben tönkremegy a masina!
nekünk most a DM-es bio vagy öko tabletta jön be. Olcsó is és jól is mos. Egyébiránt mindenben igaza van Ancsinak ;)
Legyen rajta gyors progi ami kevés vízzel és nem túl magas hőfokon mos-ez a leggazdaságosabb és mi ált ezt használjuk és a két napos cuccost is lemossa még igy is!

Cannelloni reci: hát én azért nem írtam, mert ez nem egy "igazi" reci, hanem mindenki önállóan kitalálhatja magának mit-hogy csinál. Pl én:karfiol megfőz, összepépesít-darabosra hagy, besamel készít, jól megízesit abba bele a karfiol pép+ reszelt sajt+esetleg szalonna lepirítva - ezzel megtölt a csövecske, kivajazott üvegedénybe lefektet+teteje meglöttyint besamellel+sajttal megszór, esetleg tetejére lehet fektetni bacon szalonnát és mehet a sütőbe - és ezt lehet variálni ezer féle módon. A lényeg, hogy valami truttyós lötty legyen benne és rajta, mint pl a besamel, hgoy megpuhuljon a tészta.

Barbi: csini pocak ;)
vizsga: legközelebb majd sikerál!

Deni: ugatós Bence :lol: :lol:
Bálint a verekedős: hiába no, fiúból van! 8)

Mása: +++++++++++++ jobbulást!!! És remélem kiderül, hogy miért vannak a rosszulléteid, ámbár szerintem túlvállalod magad és a szervezeted igy jelez, hogy hahóóóóóóóóóó ez nekem sok!!
hová mentek végül wellnesselni?? bizti jó lesz ;)

Akata: habos fürdőért is irigy, de leginkább az olvasásért :roll: Ha a gyerekeken múlna kb éjfél körül bele is ülhetnék egy kád vízbe és akkor olvashatnék is akár :?

Ma a postára menet megállt mellettünk a télapó egy zöld forddal 8) közölte, hogy most pihennek a szarvasok és adott Kamillának egy szaloncukrot és elhajtott :lol: Kamilla meg totál lefagyott :mrgreen:

Rylie
rylie
 
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntést! :D Ünnepelt kapott egy fakopáncsos dobot (ilyet: http://fakopancs.hu/dob-piros-p-1309.html) meg játék kézi robotgépet és két könyvet, egyik az Anna Peti sorozat kistestvér érkezik :D
A tortája szörnyű lett, tegnap éjjel csináltam, úgynéz ki, mint egy hasmenéses elefánt végterméke :? :oops: de legalább én csináltam :mrgreen:

Deni,
srácaid milyen jó fejek! :D

Rylie,
Mikulásos kaland jó lehetett! :D Nekünk nagyon furi, hog yígy összecsúszik a Mikulás meg szülinap, de evvan

Cannellonis reciket köszi, jöhet még (Macs, majd küldök emilt :D)
mosogatógépet egyszer majd mi is, addig felírom a tapasztalatokat ;)

és végül, de nem utolsó sorban:

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT PANNUSNAK ÉS BOLDOG NEVÜK NAPJÁT A BARBIKNAK, BORKÁKNAK!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Pont 10perc múlva 3 éves! :lol:
szrekuc
 
 


Macs,
milyen szépek ezek a gyerkők!!!!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Isten éltesse Ábelt!! :D

Kép

és sok boldogságot Pannusnak!! :D

Kép

és minden szépet Barbinak, Borinak és Borkának! :D

Kép

és egy közérdekű:

Az Állatkertben bérlet-akció van, egyet fizet, kettőt kap!
a felnőtt bérlet 15e, ez korlátlan belépésre jogosít egy évben, ehhez adnak +egy felnőtt v gyerek v diák/nyugdíjas bérletet (10e)
úgy számolom, ennyi pénzből 5 belépőt lehet venni, úh ha valakinek közel van vagy gyakran menne, nagyon megéri a bérlet! (akár karácsonyi ajándéknak is szép :))
http://www.zoobudapest.com/informaciok/jegyarak

votiv 8)
votiv
 
 


Ábel,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!! élj soká, légy mindig boldog.
Szrek, azért nem irtam még vissza, mert sajnos egyelőre nem járok szerencsével dob ügyben... :roll:

Pannus lánykának pedig utólag is boldog szülinapot!!!! Te is élj soká, és légy mindig boldog!!!!

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Zsan,
köszi, semmi gond, ami játék dobszerkó, az nagyon drága és gagyi, az igazi az ugye egyelőre nagy és még ezerszer sokkal drágább, de egyelőre ő most rettentő boldog ezzel a dobbal és végülis ez rendes kisdob, rendes dobverőkkel, ritmust ütni ezzel is jól lehet, úgyhogy egyelőre kiegyezünk ezzel, igaz, hogy ő a cint hiányolta :shock: :mrgreen:

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Ábelnek nagyon boldog szülinapot!! :D :D (a jókívánság jöhet kétszer is, ugye? :wink: )

Barbiknak és Boriknak pedig nagyon boldog névnapot!!
Kép

Barbi :) Hű de szép a pocid!! és milyen vékony vagy, gratula! :o :D Nem tudom, hogy ovónénik mit szólnak, valszeg nem örülnek a bunyónak és rendet tesznek, de ugye nem lehetnek mindig mindenhol ott. Nekem eddig erre szerencsére még nem panaszkodtak, sztem ez természetes dolog, pláne fiúknál, sőt én nagyon örülök neki, hogy Bálint kezdi megtanulni, hogy kell megvédenie önmagát, mert kicsit aggódtam korábban emiatt. :)
Mosogatógép: nekünk Whirlpool és 12 terítékes, már jópáréves darab, szóval nincs ezer funkciója, de soha nem volt semmi baja, szépen elmosogat és ez a lényeg, naaagy segítség :D

Macs :) Wow, micsoda háziasszony Füli!! más fánkot süt!! :o és milyen csini!! :D :D Erről az ovikezdésről vhogy lemaradtam, még a csanánál tartok.. Akkor ezek szerint volt hely, csak a 3 éves kort kell megvárni, ugye?
Álmos csodaszép baba és igazi vasgyúró, mindig olvadozok tőle :P köszi a képeket! :D

Votiv :) Bulást ++++ most már igazán ideje meggyógyulnod!!!

Curse :) Mi volt uh-on? Nem kellett sokat várnotok, ip-re mentetek ugye?

Fibi :) Szuper, hogy Ábel ilyen szépen javul!! :D :D De jó, hogy Bálintod is jól beilleszkedett az oviban! :D Asszem nem néztük volna ki a nagyfiainkból még egy éve sem, hogy így fognak bunyózni, igaz? :lol:

Rylie :) Fordos mikulás :lol: :lol:

Szrek :) Hasmenéses elefánt :mrgreen: :lol: Nagyon klassz ajándékokat kapott Ábel!

Kép
Kép
denizsa
 
 


Deni!
Bálintod miatt tényleg osztom a véleményed. 1:fiú, 2:meg kell védenie magát ;)
Orsinak jövő héten lesz a beiratás, de nem vették még fel, csak most van abba az új részlegbe a beiratás, amit kibővítettek. Aggódom ismét, mert sokan vagyunk arra az X férőhelyre :?

Macs!
Álmosod tiszta Füli!!!! :) :) :)

Barbi!
csini vagy! én most tehénke-terézkének nézek ki. pedig nem is vagyok terhes........ (sajnos).......
Mosogatógépnél pedig azon túl, hogy mennyit fogyaszt, tehát "A" "A"-s legyen. Van még egy, inkább két fontos dolog: az egyik az a zajszint ( a miénk régi és úgy búg mosogatás közbe, hogy :x ). A másik pedig az, hogy legyen rajta félprogram (olyasmi, mint a súlyautomatika a mosógépeknél) Spórolni tudsz vele pl. ha nincs tele a gép, de el szeretnéd indítani valami miatt (pl. ne száradjon bele a kaja)...... És még egy fontos! + tányérkészlet mindennapra (mert hamar ott landolnak a mosogatógépben, enni meg kell valamiből...):mrgreen:

Majd még jövök.........
Mása
szmagdi
 
 


Ami tegnap lemaradt: :oops: :oops:


Isten Éltesse Ábelt és Barbit!

Kép
macskanyu
 
 


ll
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára johanna1975 2008.12.10 09:10-kor.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Johi,

.............. erre nincs is mit mondani...... hívjál, vagy csak gyere, ha tudok bármiben, bármit. Akár csak meghallgatni! +++++++++++++++++++++++++++++++++++ ok mennek, amennyi csak van....

ölellek
macskanyu
 
 


Johi..................
ez..... , nem is tudom........ lefagytam...............
természetesen Veled vagyok!
Nem is tudok mit írni............
Szólj mindíg, ha bármi kérdésed van, vagy segítség kell, vagy csak támogatásra van szükséged.... Persze inkább priviben, vagy kör-mélben,ha úgy jobbnak látod
Sok- sok erőt Neked.........

Ölellek.
Mása
szmagdi
 
 


Pannus, Ábel Boldog Szülinapot!:)
Barbi, Boldog Névnapot! :)


Johi,
Basszus ez qvára övön alul van most minden szempontból.
Én nem ismerem a körülményeket és titeket sem (sajnos) de csak a puszta tényekre hagyatkozva, azt mondom ha így, akkor menj mielőbb!
És van hova? vagy hogy vannak ezek a dolgok? Jaj Johi ++++++++++++ a fenébe.

Kép
akata
 
 


Johi! Hát ez meg már milyen dolog? :shock: :roll: Hát most örömködtünk az esküvőtöknek meg az új bébicseknek!!! Hogy sétálhat ki valaki csak úgy a családjából???
Ha segítségre van szükséged, csak szólj nyugodtan, közel vagyunk, jöhettek is bármikor.

Teljesen ledöbbentem én is, úgyhogy csak így összességében minden ünnepeltnek boldogot!!!!!

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Gondoltam kicsit belesek közétek,erre mit kell látnom :(

Johi:
annyira váratlanul ért,hiszen ahogy Lindi is írta,annyira szépen alakult az életetek :roll: Nem is tudok mit írni,csak hogy nagyon drukkolok értetek+++++++++++++++++++++
Van hova mennetek?A lakásotok közös?

petergabi
 
 


Sziasztok!

Votiv írt, hogy mindenképpen nézzek be, mert gondoltatok ránk! NAgyon jól esett, hogy nem felejtettetek el. Ezúton is köszönjük a jókívánságokat, és mi is minden szépet és jót kívánunk Ábelnek, Barbinak, Borkának.
Új Pocakosokat sokszor puszilom, jó hallani Rólatok!
Velünk minden Rendben jól vagyunk, élvezzük, hogy a gyerekeink egy kicsit már nagyobbak, és néha levegőhöz is tudunk jutni mellettük :)
Egy kép a 2 évesemről itt:
http://mosolyolimpia.hu/site.cgi?a=gyer ... -1-szalkai

Szegénykémnek kb 1 hónapja varrták össze a száját, motorozott. Egyre több mindenben tesz túl BAzsin, nem is értem hogy lehet ez
:lol:
Ígérem, jövök még, a közeljövőben. Elvileg tegnapelőttől melózok, gyakorlatilag 106 nap szabim van, szóval májusig még itthon vagyok.

Puszi Nektek! :D

Kép
Kép
zuzmo1
 
 


Johi!
Próbáltalak elérni telón, de nem sikerült. SZólj, ha Tudunk bármiben segíteni. Tényleg ennyire végleges ez a döntés?????? Ez hogy lehet??????? :cry:
zuzmo1
 
 


Johi :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mása :) Nagyon drukkolok az ovihoz!

Zuzi :) Nagyon édes a kétéves Ünnepelted!! :D
denizsa
 
 


Drága Johi, nem is tudom, mit mondjak, paff vagyok :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:
számíthatsz rám is, és mindjárt küldöm is az enerdzsit!
ölellek!
Kép

votiv 8)
votiv
 
 


Johi,
rengeteg +++++-t küldök én is, és titkon abban bizom, hogy van még remény..... így nem lehet vége.....

Zuzi,
szija :) Pannus tündéri :D

KépKép
fibi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?