Új privát üzeneted érkezett!

Sissi: Jó főzést .

Én meg megyek aludni :)
Jó éjt mindenkinek!

Kép
csucsu05

Csucsu!

Fontos, hogy a kontúrok is teljesen összeérjenek és a kitölő szín is. És érdemesebb sok festéket használni, hogy a száradás után legyen egy bizonyos vastagsága. Főleg a nagyobb daraboknak.

Nekem megint fáj a torkom... :shock: Ennek már soha nem lesz vége?
Vendég

Jó reggelt lányok!
Cat!
Köszi az aggódást.
Komoly baj nincs, csak annyira émelygek hogy semmit nem tudok csinálni.
Tegnap egész nap nem volt erőm géphez jönni.
Ma már túl vagyok egy rókán...
:shock:
Most indulok UH ra.
7.30 ra kell mennem.
Vargához holnap megyek 10-re.
Oda apa is bejön, és meglátja a kicsikénket.

Majd jövök vissza uh után.

Mi segít émelygés ellen??

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici!

Émelygés ellen: szülés. :D :wink:
Na jó, viccen kívül: Sokszor keveset enni. Ébredés urán, mielőtt felkelnél pár szem keksz, az a legjobb, ha gyömbéres. És azt napközben is lehet rágcsálni.
Vagy nekem nagyon bejött a hideg joghurtital.
Egyeseknek a kóla segít, másnak a gyömbéres üdítő.
Próbálgasd!

És majd írd meg az UH eredményét!
Vendég

Jó Reggelt LÁnyok!

Pici örülök, hogy jelentkeztél már nagyon aggódtunk érted :roll: :lol: :lol: várunk a beszámolóval uh után. :lol:

Kép
Kép
minimano74

Megjöttem.

Minden rendben a dokim szerint.
De még nem mehetek dolgozni.
Pihennem kell.
Hallhattam a szívdobogását, most már szép erős.
Megkaptam a papírokat a kiskönyvhöz.
És beutalókat a 12 hetes vizsgálatokra.

Émelygés.
Már mindent kipróbáltam.
Sorra utálom meg az ételeket italokat..
Most hideg tej esik jól, és tea vajas zsemle :shock:

picimami

Sziasztok!!!

Péntek van..hurrá!!!!

Picike,ne aggódj,a lényeg,hogy a baby jól van..a hányinger és az ételutálat meg elmúlik...
Tudom mit érzel....én se tudtam még inni se..

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Úgy vagyok vele, ahogy telik az idő majd elmúlnak ezek, és jön a szép része.
(( remélem)) :lol:

picimami

Ne reméld,tuti úgy lesz :wink:
Nekem már éjjel fel kellett kellnem,mert folyt a tejem (vagy valami hasonló) :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri ilyen előfordul ez az előtej vagy mi

Picike már aggódtunk érted már úgy voltam küldök egy smst de látom minden rendben babóka kapaszkodik a róka meg a kaja utálat jót jelent a babának nem kell :):) a tej jó az émelygésre ha kívánod igyad csak nyugodtan :)

nika70
Salgótarján

Halihó!

Én is vagyok ám! :wink:
Hú lányok!
Az elmúlt napok igen mozgalmasak voltak! Főleg a szerda délután!
Akkor volt ugyanis a "nagy barátnői összejövetel", ahol is megpróbáltuk tisztázni, ki mit mondott és honnan indult a rosszindulatú pletyka! Hát, a vége az lett, hogy nem egyeztek meg, ki kezdte valójában, de talán mostantól mindenki hanyagolja a másik életét!
A foagmmég mindig fáj egy kicsit, de lassan el-el múlik. vagyis nem is igazán a fogam fáj, hanem az ínyem, hiszen az is meg lett gyepálva rendesen ezzel a csiszolással.

Lányok!
Mi ma elutazunk anyósékhoz disznóvágásra, és nem is tudom, mikor jövünk haza. Hétfőn még tutira maradunk, de ha a párom kap szabit, akkor kedden és szerdán is! De utána ígérem jövök és hozok jókis képeket is!!

Picikém!
Örülök, hogy minden rendben van a picúrkáddal!! Vigyázz nagyon magadra!
Képzeld! Annó és is így voltam, mint te! Csak a hideg tej volt jó az émelygésemre!! Rengeteget megittam belőle! És használt! :wink:

A többi kismami és leendő kismami is vigyázzon nagyon magára! Szeretlek titeket és hiányozni fogtok!
Mindenkinek nagy pusszantás!
Gyerekeknek meg Boldog Mikulást!!!!
Kép

Kép
oriandy

Tudom,csak kicsit idegesitett...mármint nem is idegesitett csak "hirtelen" jött :wink:

Na jó ezt most értelmesen leirtam :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Andy..köszönjük a gyerekek nevében a mikut :wink:

Vigyázz magadra,érezzétek jól magatokat...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Andy!
Köszi a kedves szavakat!
Jó hétvégét nektek.
Próbáljatok kicsit pihenni is, és kettesbe lenni a pároddal.
Szorítok neked.
Hogy sikerüljön tesó baba.

Puszi neked.
Én is nagyon szeretlek.
Várunk vissza majd beszámolóval

picimami

Nika!
Aranyos vagy, hogy aggódtál értem
És írni is akartál.
Sajna úgy alakult a tegnap, hogy nem volt erőm semmihez.

Párom vitte apumat Debrecenbe a klinikára, és ő is ment a szemével.
Azt mondták javult neki sokat.
és most már van remény.

Azért majd dec 15 én elmegyünk a Süveges professzor asszonyhoz, akit Asyie ajánlott nekünk.

picimami

Sziasztok!

Pici:örlüök,hogy minden rendben a babóval. Ne bándd,hogy nem mehetsz dolgozni,pihenj most erre van szükséged.Sajna émelygésre nem tudok semmit ajánlani nekem nem volt hála istennek.

Andy:jó 7végét nektek, és Daninak boldog Mikulást :D
Vendég

Én ma készülök a hoölnapra 3-ra jönnek csak a vendégek előtte ha az idő engedi kimegyünk megnézni a Fő téri mikulást.

Nemsokára megyünk vásárolni. Ha Márk alszik jövök.
Vendég

Mi ma este megyünk szinházba!!!
:wink:

Remélem elöbb érünk oda és tudunk egy kicsit sétálni a Wörösmarty téren a karácsonyi vásárba..imádom a hangulatát :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ma senki nincs??? :shock: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici: Örülök, hogy a baba jól van. Émelygésre nekem a hideg tej volt jó. És a szódaviz.
De ez tényleg annyira egyéni.
Jó, hogy párod szem is javult.

cat: én is erre gondoltam, hogy vastagabbnak kell csinálnom legközelebb. majd ha Szabina elalszik akkor neki vágok újra.
Ma az oviba megjött a Mikulás. LOvaskocsival jött a gyerekek az udvaron várták kint. Kivéve szabináék csoportját. Ők valamiért nem jöttek a kertbe hanema csoportba ment a mikulás. Szabinát meglestük sajnos nem fotóztam nem akartam, hoyg észre vegyen mert igy jó volt eg ykicsit megnézni mit csinál nélkülünk. Minden gyerek a Mikulás előtt állt. Szabina egyedül a kis asztalnál gyurmázott és fütyült a mikulásra. Néha ránézett. Majd mikor kimondta a Mikulás a nevét tök nyugodtan odament hozzá és elvette a csomagot. Itthon olyan kis nyüzsi ott meg maga a nyugalom volt a lányom. Persze mikro ment el nézte is az ablakból ahogy a lovaskocsival elmegy a Mikulás. Aztán haza is hoztuk. Végig sirt mert ő akart még maradni.
Este meg az Apja lezs a Mikulás. Na majd csinálok képeket.Tök szép a jelmeze a férjemnek. Van neki zsákja is tegnap varrtam.
Igaz kézzel varrtam meg mert nincs gépem de közelről úgysem nézi meg senki.
Aztán meglepinek megy a szomszédba a kisfiúhoz is át. Még a szülei sem tudják. Kiváncsi vagyok majd mit szólnak hozzá.

Törpiri: Mit néztek meg este??

Kép
csucsu05

A Pesti szinházba megyünk a Kellékes c. darabra...
Kern András az előadó...egyszemélyes darab ,de állitólag jó..majd holnap leirom,hogy hogy tetszett :wink:

Szabina aranyos lehetett...amúgy mindegy gyerek máshogy viselkedik otthon és az oviban...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát csajok!
Még gyorsan vissza kellett jömmöm, valamit elmesélni!
Képzeljétek el a barátnőm megkért, hogy vigyem be őt meg a kisfiát a bölcsibe, mert ugye a kicsi beteg volt, nem ment a héten, de ma volt ottbent a Mikulás ünnepség!
Na, amikor mentünk érte (11-re) még kint voltak az udvaron és ott volt a Mikulás is lovas szánjával! Kiengedték a kapun, de lányok! Azt a visítozás és kiabálást, amit a gyerekek rendeztek......
Leírhatatlan! Biztosan nagy élmény volt nekik ez. Ja és azt mondta gondozó néni, hogy senki sem félt tőle, és mindenki átvette a csomagját!
Édeseim.... Dani is biztosan majd mesélni fog róla, ha megyünk érte!
Na, most már megyek, mert nem végzek a pakolással és a kocsi takarítással, mire a párom megjön. Aztán megyünk Daniért és uzsgyi, disznóvágásra fel. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Andy!

Jó hétvégét nektek! Érezzézek jól magatokat!
Bár én személy szerint nem elkesedema disznóvágásért, de egy csomó ismerősöm szereti.
Remélem Daninak is úgy tetszett a Mikulás, mint Szabinának.

Beni még a bölcsibe sem akart bemenni. :( Úgy kellett bevinnem, aztán végig hozámbújt, rá sem nézett a Mikulásra.
Ő csak beszél róla, de ha ott van, akkor fél tőle. Bár most azt mondta, hogy ha holnap is találkozunk vele, akkor odamegy hozzá. Kíváncsi leszek rá, mert délben megyünk a budaörsi Don Pepébe, és ott lesz Mikulás.

Pici!

Örülök, hogy minden rendben van! Mekkorák a baba méretei?
Apa már várja a holnapot, hogy ő is megnézhesse?

Sissi!

Remélem Márknak tetszik majd holnap a Mikulás, ha találkoztok vele.

Csucsu!

Várom a képeket! Ügyes vagy, hogy varrtál zsákot is.
Nálunk majd éjszaka jön a Mikulás, amikor Beni alszik, és a tiszta cipőben hagyja az ajándékot.

Nika, Gabi, Asiye!

Ti hogy vagytok?

Asiye!

Nálatok a Mikulás sem hoz ajándékot? Az is keresztény szokás csak?
Vendég

Pici!
Örülök, hogy minden rendben van, sajna az émelygésre semmit nem tudok mondani (én szerencsés vagyok mert nekem eddig egyik terhességemnél se volt) :wink: :lol: :lol: Tényleg azt nem tudom hány mm a bébid???

Kép
Kép
minimano74

Én jól vagyok de eddig dolgoznom kellett most van egy kis időm, de aztán 13 órakor megyek haza.

Andy!
Érezétek jól magatokat és pihenjetek :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Megjöttem Márk elaludt.Délelőtt átvettem a karácsonyi bögréket és sörös korsókat. Most már csak pár apróság kell mindenkinek.
Hétfőn átveszem az öcsém ajándékat,megpróbálom a linkjét feltenni.
http://www.teszvesz.hu/item493340359_la ... otesu.html
Remélem sikerült.

Mini:jó 7végét neked.

Csucsu:várjuk aképeket.Holnap mi is sokat fogunk fényképezni.
Vendég

Gabi: de jó akkro a délutánod szabad lesz:)
Meddig akarsz még dolgozni??

Kép
csucsu05

Törpiri:jó szórakozást estére. Pároddal mentek?
Vendég

Köszi,remélem jó lesz,bár a hangulat még kicsit fagyos a tegnapiak miatt :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Bocsi, h nem nagyon jövök, de már kezdek aggódni...nem tudom, mi történik ott belül, de semmi jele annak, h PÉ-m lenne :cry: Pedig eddig sosem volt gondom vele...nehogymá' most, h nemsokára elkezdünk majd próbálkozni befuccsoljak :cry: :cry: :cry: Mi lehet velem? Talán a cickafark teszi? De azt meg pont azért iszom, h rendbe tegyen... :(

afra.h

Mi történt tegnap? délután is volt vmi vagy arra gondolsz amiről délelőtt irtál?
Vendég

Afra:miből gondolod,hogy nem volt pé-d? Sajna én ehhez a témához nem nagyon tudok hozzászólni.De ne izgulj.
Vendég

Az is amit délelött irtam ,aztán este megint ....
Felhivtam este 10 óra felé,hogy él-e..erre közölte majd nemsokára jön csak fáj a feje a mamának..erre megint bepöccentem és mondtam akkor maradjon otthon ne is jöjjön....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát ebben a témában én sem vagyok otthon :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hátööö kezdjem részletezni? :oops: :oops:
Nekem mindig az jelzi, h sűrű, tojásfehérje-szerű váladékom van (bocsi a naturalizmusért), meg lent oldalt tompán fájni szokott a hasam...és most egyik se :o pedig már vagy 3-4 napja kellett volna, h legyen

afra.h

Én meg csak gyors bekukk, már rohanok is, minden rendben, bútorok megrendelve, vasárnap úgy néz ki, hazafelé Szolnokon leszállok, és megnézem a bababútort is.
A költözés is alakul, aztán időm végre lesz, de netem nem lesz (mocsok T-commal szerződik a beruházó, mire oda más szolgáltató beteheti a lábát, én elsorvadok, vagy megszülök...)
Legyetek jók!
Vasárnap jövök!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szia Nemlajos! Vigyázz magatokra!

afra.h

Törpiri. mondjuk este 10-óra felé már minek menne át?, Akkromár gondolom fárdat vagy és álmos. Én igy voltam vele. 10kor már aludtam is.
lehet a szinház most jó feszültségoldó lesz.
Beszélni kéne vele mit akar??

Kép
csucsu05

1/2 10-10 felé szokott jönni (addig lerendezi anyukát)aztán ott alszik nálam....általában....akkor szoktuk kibeszélni az egész napot!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Afra!
Lh teszted nincs esteleg?
Azzal tudnál kicsit jobban informálódni.
Én soha nem tudtam megállapítani a pé-t nyákból. :shock:
((béna vagyok hozzá))

Nemlajos!
Örülök, hogy jelentkeztél.
Remélem hamar lesz neted, nem bírnám ki, ha nem tudnék rólad :oops:

Cat! Gabi!
18 mm mondott az orvos.
De holnap tudok pontosabb eredményt. Vargának jobb az UH ja sokkal.
Ez olyan sztk-s.
De gyönyörű volt a szívhang.

Ma még csak egy zsömlét ettem, és vagy 1,5 kg mandarint :lol:

picimami

Törpiri!
De jó neked, mentek színházba.
Én már ezer éve nem voltam.
Most szerettem volna névnapomra kérni, de sajna jelenleg nem mehetek még.

Régen az egri Gárdonyiba volt bérletem, és minden hónapban voltam.
Kedvencem az Operaház fantomja, és a Padlás :roll:

picimami

Asyie!
Hogy vagy ma??

picimami

Sissi!
nagyon jó ajándékot találtál.
Nekem is nagyon tetszik.
Ügyes vagy :D

picimami

Engem ma kioktatott a védőnő,hogy ne egyek annyi mandarint (kb.én is annyit eszem naponta),hanem inkább narancsot...mert az savanyú.Ja,és levest se egyek és igyak 2 liter CSAPVIZET!!!,és só meg fűszer nélküli ételeket egyek... :shock: :shock:
Híztam össz-vissz 2 kilót és mégis b...szogat..már bocsánat.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Csucsu!
Várjuk a képeket Szabináról.
Holnap én is akarok valamit venni Mikura a kicsikénknek.
Bár anyukám most hozott neki ma, egy szép kis rugdalózót.
Beállított egy halom kajával.
Nekem, csak az a baj, nem esik jól.
Majd az anyósom meglopja szépen :shock: :shock: :shock:

Itt volt ma anyósom nővére, és mondta ha kikészít, hívjam őt, majd ő lerendezi :lol: :oops:

picimami

Törpiri!
Nem értem én ezt.
Én is híztam egy csomót.
De ennem kell, mert úgy érzem összesek.
Próbálok figyelni, de amit megkívánok meg kell ennem.
Majd lefogyok utána.
És ha elmúlik a veszély, majd mozgok többet, és pici csak lemegy.

Mi az hogy nem egyél??
Soha nem értettem meg ezeket a dolgokat.
Én kedden megyek hozzá.
De már félek a mérlegtől. :oops: :oops: :oops: :? :cry:

picimami

Pici! Nincs, soha nem lh-teszteztem még...majd ha hazamegyünk, beszerzek 1-2-t. Olvasgattam a blogodat, annyira aranyos :) néhol még el is érzékenyültem...

Megyek is, mert nagyon le vagyok lakva, éjjel nem tudtam aludni, mert szédelegtem (aztán kitaláltam, h azért, mert éhes vagyok...de előtte vacsiztam :shock: ), most meg émelygek...kimegyek kicsit a jó levegőre, hátha az segít.

Puszi, sziasztok

afra.h

picike egyél csak rendesen nem kell kettő helyett enni de azért amit szoktál mennyisdéget azért edd meg :)

nika70
Salgótarján

Pici!

Szerintem Te ehetsz nyugodtan kettő helyett is. Amekkora e kiinduló súlyod volt...
És vannak olyan nők, főleeg akinek a tiédhez hasonló a testalkata, akik a terhesség alatt 30 kg-t híznak, aztán utána le is megy gyorsan. Valamelyik olimpiai bajnos vívónk is ilyen volt. Pedig Ő sportolt ám közben is...
Íz a lényeg, hogy ha éhes vagy egyél. De inkább többször keveset egy nap. És legyen benne gyümölcs, zöldség, tejtermék, gabonaféle és hús is. Szóval változatosan.

Törpiri!

Érezzétek jól magatokat a moziban!

Afra!

A legegészségsebb nőnek sincs minden hónapban pé-je. Előfordul, hogy egy-egy alkalom kimarad. Emiatt ne aggódj!
És tesztet jobban megéri neten rendelni, mint noltban venni.
Vendég

Törpiri!

Védőnővel ne foglalkozz!
Sokuk azt hiszi, hogy az a munkája, hogy a kismamákat cseszegesse és ijesztgesse. :evil: Felejtsd el!

A mandarin szerintem ugyanolyan jó, mint a narancs. A víz valóbban a legjobb folyadék amit ihatsz, de szerintem minimum 3 liter kell belőle naponta, hogy a vesédnek jó legyen.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?