Új privát üzeneted érkezett!

Cat:nagyon szép voltál az esküvődön viszont a pocakodat egyáltalűán nem lehet látni a virág miatt.Nincs olyan esetleg aminél nem tartod oda a csokrot?
Vendég

Csucsu!

Remélem Szabinának csak egy kis megfázás, és nem ezt a vírust kapta el amit mi.
Bár Beni atározottan gyógyul, mert reggelire is megevett egy szendvicset, és most is kért. :o Rég tapasztaltam nála ilyen étvágyat. És reggel óta nem is köhög.
Vendég

Cat: Eddig úgy néz ki nagyon gyenge megfázás lehet. Kétszer tüsszentett ma. Étvágya jó és sokat iszik. Láza nincs és a kedve szuper.

Kép
csucsu05

Olyan mint Caté :lol: (kedve szuper)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Kerestem még pár képet, de egyiken sem látszik sokkal jobban a hasam.

Kép Kép Kép
Vendég

Jó reggelt! Vagy inkább jó napot!? :)

Törpiri!

Aranyos kerek pocid van! :) :) ez már egyértelmű,...bár már te is bőven túl vagy a felén, még szép hogy látszik!

Cat!

Nagyon szépek vltatok az esküvőn, meg nem mondanám a fotó alapján hogy kismama voltál ott is! :)

És a poci képek is nagyon jóóóók!
Annyira tetszikk hogxy ilyen igényes vagy, hogy rendes-szép fotókat készítesz és raksz fel. :)
ezek után hova rakjam az igénytelen, retkes-tükörben készült, fej nélküli képeimet!?
meg te tényleg nem látszol kövérnek, én viszont mostmár szélesebb és kerekebb vagyok, mint magasabb :? :oops:

Nemlajos!

Ügyesen vásároltál! :)

Az árban benne van a kiságy-baldachin-matrac?
mert akkor még jobb!
érezd jól magad, és gyere hamar!

Csucsu! Örülök, hogy Szabina szereti az ovit és az hogy egy picit "taknyos" reméljük nem lesz komolyabb.

A mikulás buliról csinálj majd képeket! :)

Nika!

Gratulálok Gegének a fogycskához! :)

Többiek merrre vannak?

én még mindig nem csináltam fotókat, és ma egy kicsit megint joban vagyok.

kedden megyek dokihoz, megtudom, hogy hol és melyik nap szülök :)

de addig még egy szülés hátra van :roll: ...ha hív a hugom mindig kapok a telcsi után háátha...de legkésőbb szombaton :roll:

Kép Kép Kép
asiye

Szurkolunk a tesódnak...jön egy front és már jön is a baba :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye!

Annyira szeretném, hogy a Péterfyben szülj! persze ez özés a részemről, mert akkor meg tudnálak látogatni Titeket, ha nem zavarok.

A képeket tegnap este a férjem csinálta. :D
Szerintem most egész jól sikerültek. Talán mert jó kedvem volt.
Épp azon gondolkodtam, hogy egyre szerelmesebb vagyok a férjembe. Olyan furcsa ez... De nagyon jó.

Egyébként a Te képeid is nagyon jók! Mi a pocakodra vagyunk leginkább kíváncsiak. (Meg persze Rád is.)
És nem az a lényeg, hogy most hogy nézel ki, hanem majd fél évvel a szülés után. És akkor is az, hogy magadnak és a férjednek tetszen amit majd látni fogtok.

Húgodnak drukkolok. De szerintem 6-án fog megszületni a kicsi.

Nálunk a szomszéd kislány fog ma megszületni. :D Ő lesz a harmadik gyerek a családban.
Ahogy az előző mondatot lírtam, meg is jött az SMS, hogy Alison megszületett, 3,9kg. :D :D :D
Vendég

Cat!

Hát én már lassan ugy vagyok vele hogy mindegy hol szülök, csak tudnék már biztosat.
:roll: :roll: :roll: de persze nem zavarnál sem te sem senki más innen a topicból, akrhol is szülök!
mindenkit várunk szeretettel, aki szeretne bejönni. :)

a képeid tényleg jól sikerültek, és van abban igazság hogy az az igazi szeretet amikor az idő múlásával csak erősödik az érzés.
nekem múltkor a férjem mondta hogy mi lesz 10 év múlva!? :lol: :lol:

És nagy szándékom hogy lefogyjak :wink: :wink: :wink: muszáj, mert nagyon váyom már arra hogy ne lihegjek minden mzdulatnál és hogy hogy ne recsegjen alattam minden szék..meg a parketta :oops: :cry:

Gratulálunk Alison szüleinek! :lol:
szép nagy súlyu kislány! :roll:

a hugom előbb hívptt, hogy Ő ugyan nem szült meg, de a Jakupcsrk igen :?
meghogy voltak az Auchan-ban és egyszer csak eltünt mellőle a férje, Ő meg erre mint gyerek sírva fakadt! :lol: :lol:

Azt mondta ment trambulint venni, hogy kiugrálja magából a kislányt! :lol:
de tényleg a télapó hozza ezt a babát!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asiye 2008.12.04 11:23-kor.

Kép Kép Kép
asiye

Cat!

A kolléganőim is látták a képedet és mindenki azt mondja,hogy nem kell fogynod,jól nézel ki :wink:

Gratula a szomszédnak...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jaj!
hogy mennyi elírás van a hozzászólásaimban! :oops: bocsi! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Nem számít az elírás.
Nálam is gyakran előfordul. Ugye mást sem zavar?

Törpiri!

Köszi. :oops: De azért majd ha élőben találkoziunk, meglátod, hogy kell majd az a fogyókúra.
Vagy bescannelem, hogy milyen voltam lánykoromban.
Bár olyan vékony már sosem leszek, de szeretném megközelíteni.
Vendég

Lánykorodban!!!!Akkor én is 56 kiló voltam....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Én is kb annyi voltam, bár inkább 58 kg. De ez 176 cm-hez. annyi már sosem leszek, de 64? annyinak kellene lennem. a határértékek: 58-72kg. Ez van a diabéteszes tájékoztatómban.
Vendég

Pici, Nika és a többiek!

Hova tűntetek?

Nekem ma nem kell főzni, mert annyi maradt tegnapról, hogy akár még holnapra is elég lesz...
Vendég

Na sikerült a kedves párommal összeveszni...hurrá... :cry:
De biztos én vagyok túlérzékeny...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Mi történt?
Min vesztetek össze?
Vendég

Hát szokásos...hosszú történet,de a lényeg..
Ő az anyukájával él mert az anyukája beteg lett és magához vette..
Én meg mindig azt hallgatom,hogy most nem jövök ,mert anyu igy meg anyu úgy....Biztos önző vagyok,de már nagyon unom,hogy mindig én iszom meg a levét ennek az egésznek.
Tegnap is mondja nem alszik ott mert anyuka.....
én meg rákérdeztem,hogy ez akkor is igy lesz ha meg lesz a gyerek?????vagy most akkor együtt leszünk vagy külön vagy mi van??????
Már nagyon foglalkoztat ez a kérdés...

És ilyenkor ugye fel sem hiv,mert könnyebb róla nem beszélni...

Most felhiv és kérdezi,hogy ettem??,mert egyek ám rendesen és meséli,hogy megint mennyire összeveszett az anyukájával(két naponta összevesznek hozzá kell tennem)
Erre nem birtam szó nélkül mondtam neki,hogy ez nem ujdonság és tényleg jó lenne már eldönteni,hogy mi legyen...na persze mindjárt dolog van és mennie kell....

Érzékenyebb vagyok én is tudom,de már annyira unom ezt a bizonytalanságot,de ha azt nézem hogy 4 hónapig hozzám se szólt és nem is érdekeltük akkor most örülnöm kéne,hogy eddig eljutottunk.Ja és intézzem az apaságit,mert a nevére veszi a gyereket. Akkor azt miért nem tudja eldönteni,hogy együtt vagy külön????

Bocsánat,hogy igy kifakadtam... :oops: :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Megértelek.
Anyukájával együtt nem szeretnéd? (Maximálisan megérteném.)
Vagy az anyukája nem szeretné?
És már megbocsáss, de mennyi idős?
Vendég

Apának nem tudok kitalálni semmit karácsonyra.
Szerintetek jó ötlet lenne egy Salzburg környéki egy hetes pihenés hármasban? Az idén valahogy nyaralni sem jutottunk el, és nagyon fáradt már.
És szereti Ausztriát, mert Ő németül beszél.

Vagy esetleg valami más ötlet?
Vendég

szép napot fél kilenckor keltünk aztán reggeli bolt már megfőztem a krumplit meg a tojást rakott krumplit csinálok

hát tegnap elég nyűgőssen aludt el csak az apjával volt hajlandó :) szerintem most bújt ki a másik fele a fogának :)

Cat nagyon szép menyasszony voltál és nagyon csini kismami vagy

Nemlajos tuti a kiságy :)

lánykoromban én is 57 kg voltam el sem hiszem :) majd scannelek be képet :) milyen vékony voltam :)

törpiri nem egyszerű de biztosan minden elrendeződik hamarosan :)

nika70
Salgótarján

én már tudom mit veszek pának :) kedvenc angol focicsapata a manchester united és veszek neki egy ágyneműt :) meglepi lesz most alkudok a teszvesze :) lehet hogy kariig nem jön meg de akkor is megveszem neki :)

nika70
Salgótarján

Mama 75 éves...

Hát tavaly néztünk házat,hogy költözzünk össze...akkor én mondtam,hogy mama nyugodtan elfér az egyik szobába,de apa nem akarja,olyat akart ahol külön kis házrész van a telek végében...(nagyon egyformák szerintem és inkább ő nem tudja elviselni a saját anyukáját)
Na de a házvásárlás elmaradt....nem részletezném az okokat...

És most ez a felállás,én meg hisztizek!!! :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika!

Beninek is csak 17 foga van még. :shock: Nem is éretem. mert az elsők nagyon hamar jöttek.

Nagyon jó az ajándék apának amit kitaláltál. Biztosan örülni fog.
Az a baj, hogy az én párom semmiért nem rajong így.

De nagyon fáradt már. Nyár óta (vagy avaly nyár őta?) egy nagy projekten dolgozott, de tegnap végre aláírák a szerződést. :D Most egy kicsit nyugodtabb, de a pihenés nagyon ráférne.
Vendég

Cat!
Szerintem nagyon jó ötlet az utazás :lol: :lol: :lol: (az én párom bizti örülne neki, csak nekünk nincs rá keretünk most)

Kép
Kép
minimano74

Törpiri!
Hát nagyon sajnálom, neked se lehet könnyű az bizti :oops:

Kép
Kép
minimano74

Majd lesz jobb is...remélem.
Most kiadtam magamból igy jobb egy fokkal...meg úgysem hagyom,hogy ne beszéljünk róla :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Márk alszik igy tudok egy kicsit netezni. :)

Cat:jó ötlet a nyaralás, nálunk könyvet kap,már ki is nézte maghának.
Az öcsémnek meg most nyertem meg egy focis könyvet,még foci formája is van.Úgy örülök neki vadonatúj és féláron megvettem mint egyébként a boltban.

Asiye:örülök,hogfy joibban vagy.Azért ha tudsz tegyél fel képet. Nem számit milyen koszos a tülör.

Nika:Márknak eddig 10 foga van.Sajnos Ő is mindig megszenvedi a kijövetelüket. Biztos most is jön majd mert egyfolytában rág vmit,vagy a keze a szájában van.
Vendég

Törpiri:jó,hogy kiadstad magadból a mérget,mert igymegnyugszol.Legalábbis én azért szeretem elmondani.
Vendég

nekünk egyiket sem szenvedi meg nagyon ez a tegnap esti elalvás volt vagy fél óra aztán aludt végig egész éjszaka vagyis nem terheli meg nagyon Gergőt hála istennek

http://www.teszvesz.hu/item497089223_uj ... szivo.html
ez lesz gege egyik kari ajija :)

ez meg apáé :)
http://www.teszvesz.hu/item498127762_ma ... szett.html

nika70
Salgótarján

Kiadtam és kösz,hogy "meghallgattatok" :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika:jól néznek ki. Gege is szeret porszivózni?
Vendég

Nika!

A porszívó jól néz ki. De ha feljebb megy az ára, nem biztos, hogy megéri megvenni.
Karácsonyig nem mentek Egerbe, Miskolcra vagy Pestre?
Ott van Régió Játékáruház, és egy csomó játék is. Ez a porszívó 3350 Ft.

Az ágyneműnek is biztosan nagyon fog örülni Apa.

Törpiri!

Biztosan megoldódnak ezek a dolgok is.
A párodnak idő kell minden változás elfogadásához, ha jól vettem észre eddig.
Vendég

Most olvastam!!!!!

Sokkoló! Terhes az 1 éves kislány!

Rendkívüli eset sokkolja Szaúd Arábia orvosait: egy 1 éves kislány méhében hordja ikertestvérének fejlődő magzatát. :shock: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Köszi Cat!

Azt hiszem jól látod :wink: Én is tudom,csak......

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat: Szerintem nagyon jó és ötletes ez az utazás. De ha nem haragszol kijavitanálak. Mert nem hárman mentek hanem négyen:)

Törpiri: Ez nem könnyű állapot most neked. Tényleg rossz ez a bizonytalanság. És amikor a párod elmegy hozzád akkor nem tudsz vele leülni és kész tények elé állítani mit akar? mert azért nem tudom, hogy gondolja azt hogy te egyedül végig csinálod a terhességet és ő megsem mondja mit akar. Bocsi csak tényleg lelketlenség ez veled, hogy azt se tudod mi lesz veletek. ??
Oké, hogy már jobb a helyzet mint volt de akkor is ez nagyon nehéz igy.
Anyukát sem értem meg miért nem osztja ki a fiát hol a helye??
Na jó lehet az Anyáknak nem érdekük, hogy a fiúk elköltözzön vagy legyen valami megoldás de gondolom Anyukája sem csinálta volna ezt az időszakot egyedül .

Kép
csucsu05

cat ez már megnyertem :) nem megy fel az ára licit nélkül 2800 ft és nincs postaköltség mert kiderült hogy a csaj aki árulja a nógrádi topikban tag és jövőhéten jön tarjánba és összefutunk így ennyi és kész vadcsi új csak neki nem kell mert kicsinek találja de Gergő imád porszívózni nagyon fog neki tettszeni :)

Törpiri ezt hol olvastad? nem smemi ez hogy történhetett meg?

nika70
Salgótarján

Törpiri: Hú ez az eset az 1éves kislánynal nem semmi. Bár nem értem ez hogy történhet meg? Hisz ikertestvére nem?, Akkor 1évig nem fejlődőtt semmit?? Most meg elkezdett fejlődni?? Hú ez nekem magas..... :shock:

Kép
csucsu05

Nika

http://www.propeller.hu/bulvar/264895-s ... es-kislany

Csucsu..anyukája nem fogja kiosztani a fiát,mert néha azt sem tudja mit csinál...(mármint a kedves mama)
A múltkor is találkoztunk kutyasétáltatás közben,de még csak nem is köszönt nekem,akkor mit várjak tőle????

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Ez durva...

Nika!

Én is néztem, hogy pásztói, csak azt nem fogtam fel, hogy ez Tőled csak 30 km. Pedig ott éltem 5 évig. :shock:

Csucsu!

Igen, bocs. Négyen mennénk. :D
Vendég

aNNYIRA ÉDES A KISFIAM EZT EL KELL MESÉLNEM.

Most hivott,mondom neki,hogy ma estig dolgozom 1/2 7-ig..azt mondja,úgy jönne helyettem és akkor én hazamehetnék pihenni!!

Olyan aranyos :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

én láttam hogy pásztói csak azt nem tudtam hogy ez a csaj aki segített tavasszal egy csomó ruhát adni Gegének :):):) meg már találkoztunk is a tescóban kicsi a világ :)

nika70
Salgótarján

Pici!

Hova tűntél?
Remélem minden rendben van.

Andy?

Afra?

És mindenki aki most nem jutott eszembe...
Vendég

Nika!

Nagyon jó amiket rendeltél a teszveszen, ügyi vagy :lol: :lol: :lol: :lol:

Törpiri!
Nem semmi ez a hír :evil:

Igen én is már nagyon hiányolom Picit, mi van vele??? :roll:

Kép
Kép
minimano74

Én még dolgozom :cry:

Lasan zárunk...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

lassan...már írni sem tudok

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri sebaj mi is mindig elirjuk, nem számit azért el tudjuk olvasni. Szegénykém jó sokáig vagy ma.
Puszi és pihenj otthon.

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!
nincs időm de gyorsan a hírrel kapcsolatban, hogy az egy éves kislány terhes....

az arab orvosok nem tudják mit tegyenek, mert vallásuk tiltja a terhesség megszakítást...
Igen egy egészséges, felnőtt nő, egészséges magzatával való terhességének a megszakítását tiltja. pontosabban annyira elítéli mint bármelyik ésszerű vallás.
de minden más esetben, ha orvosilag indokolt, akkor megengedett és az anya (ez esetben a kislány), élete a fontosabb.
Nem is tudom hogy lehet ekkora hülyeséget írni..mit tegyenek??? mit lehet? felveszik terhesgondozóba?????????????????? :evil: :evil: :evil:

bocsi csak bedurran az agyam a hülyeségektől.

:)
na megyek vacsiztatni, este jövök, mertr ma aludtam 2 óra hosszát! :)

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri: Irány haza pihenni!

Cat: csináltam üvegfestést. Száradt 1,5napig és a 7mintából kettő tudtam feltenni az ablakra. Azért van mert vékonyan kentem talán??
Vagy valami praktikát mondjatok már nekem. Én nagyon kezdő vagyok ebben az biztos. Na mindegy egy gyertya meg egy harang már fent van az ablakon :)
Az szép is lett. Ami bonyolultabb volt az viszont nem sikerült leszednem a fóliáról úgy, hoyg ne sérüljön meg.

Kép
csucsu05

Márk elaludt én lassan megyek holnapra főzni.Sóskát csinálok.

Pici:holnap mikor mész uh-ra?

Törpiri:jó pihenést nekeed.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?