Új privát üzeneted érkezett!

Zuszsi,
én 12 hetesen nem is voltam, csak 7 hetesen ill most...

Annus, de szép nagy pocid van már :D

Böbi,
köszi a tippet, megfogadom! :)

Én még nem kezdtem el takarítgatni, de kéne :) holnap megyünk ki az Ikeába karácsonyfadízsekért, ez lesz az első közös fánk :)

emese1979
 
 


Én is! :-)
Én simán kocsival mentem minden ctg-re, csak szülésre igyekezve vezetett Apa. Akkor volt még céges kocsim, jóhogy nem metroztam :-) Ha érint valakit, akkor az jár a szülésig, nem számít, hogy előtte táppénz vagy szabi van.

Meg az utsó előtti hétben pucoltam ablakokat, teraszon műanyag széken állva...
Meg virágpalántákat, virágföldet cipeltem, sorolhatnám...
pumuklii
 
 


krém: hajajjj, ismerős :lol: Én 40+4-ig mentem egyedül autóval CTG-re, anyukám aggódott, hogy első unokája a Váci úton fog megszületni egy autóban egyedül velem :lol: :lol: Ez egy pénteki nap volt, aztán jött a hétvége, akkor nem kellett mennem, hétfőn meg már befekvésre hívtrak, oda jött Apa is, hogy legyen, aki hazaviszi a kocsit :D Na meg kíváncsi volt, hol fekszem :wink:

tinu: éljen a jó eredmény!

Annus: szép a pocid :)

Böbi: gratulálok Gyöngynek a járáshoz! :) Most aztán nem lesz megállás :lol: Én alig vártam, hogy elinduljon, és akkor indult el, mikor megtudtam, hogy jön a tesó :D Hjja, de rég volt... Most azt szeretném, ha néha megállna :roll:

Bejgliért én nem vagyok oda, most ha Zsófi felébredt, mézeskalácsot fogunk sütni, tegnap begyúrtam a tésztát, csak a kisasszony hiányzik a programhoz :lol:
Vendég
 

 
 

Böbi, elnézzük az Etna meg nem mászását, én nem vállaltam be gyerek nélkül se :-)

Maja 14 hónaposan kezdett járni, örülök, hogy eddig várt, így egyből ügyes volt, nem esett el. Pár nap és Gyöngy is sokkal biztosabban fog menni!
pumuklii
 
 


Zsófi 11 hónaposan indult el, de nem esett sokat, ő akkor esett nagyon sokat, mikor állni tanult :lol: Viszont akkor állandóan lila volt a feje :oops:
Vendég
 


Tünci majdnem 15 hós volt, mire elindult. De ő sem esett túl sokat, pedig féltem tőle, hogy majd kék-zöld lesz. Nem lett.

Beigli: én tavaly sütöttem először, és nagyon finom lett. Majd megkeresem a receptjét és felteszem. A SztImrés topikból kaptam egyébként még tavaly. :) Remélem, megvan még, mert annyira tuti volt, és én meg imádom a beiglit.

Én is a munka hőse voltam egyébként, majdnem az utolsó pillanatig dolgoztam, meg nem nagyon kíméltem magam (busz után futkosás stb.). Most se tenném, de bakter időnként annyira fáj a derekam, hogy menni alig bírok. Én is emelgetem Tüncit babakocsistul, muszáj, mert másképp ki se jutunk a lépcsőházból. Lehet, ezért is volt az álmom, mert elkezdtem aggódni rajta, hogy nehogy baj legyen belőle.

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszönöm a pocakom nevében!

Öcsém üzeni hogy bérelhető :lol:
Amúgy ő még Szolnokon lakik apummal,de sokat van fen Pesten.Sajna az ő szobájából lesz a babaszoba is...de azért elférünk majd mindig ha jön :wink: Ő ilyen bolygóhollandi,egyszer itt egyszer ott tűnik fel pár napra 8)
Amúgy én csak azért nem mászom létrára,mert bár egyszer sem estem le,de most tuti befigyelne :roll: Inkább nem kockáztatok.Sajna kissé ügyetlen vagyok így terhesen...sete-suta,mondhatnám.Pedig nem volt rám jellemző :roll: Meg nem szoktam meg hogy ott a pocim...a múltkor is összeütköztünk a konyhában.
Tegnap meg ilyen félig oldalról ölelés volt apcimnak,mert az ő pocakjától már nem férek oda...(az enyém az megbocsátható)

A CTGre én gyalog megyek,valószínű szülni is :lol: Hamarabb ott vagyol mintha megvárom a taxit,ami 15 percig körözne az egyirányú utcák miatt :lol:

annus11
 
 


Emese
Hogy hogy ez lesz az első fátok? Eddig nem állítottatok :) vagy ilyen friss a kapcsolat? :)
Az első közös fánkat én még le is fényképeztem!, és képzeld cserepes volt a fa, amit januárba kitettünk az erkélyre (még panel volt) ott sinylett csórikám, kb 2 évet, aztán vittük cserepestől a családiházba, amit eladtunk, és vittük tovább albérletbe, még mindig cserépben :lol: , én már rég kidobtam volna, csak a párom ragaszkodott hozzá :) , aztán a mostani háznál kiültettük végre a kertbe, és most tök megindult a növekedésben, persze most meg eladtuk a házat, és a férjem már pedzegette hogy kiássa és visszük magunkkal :lol: :lol:

Annus
Aha értem. :)

Na ezt nem gondoltam volna hogy ennyien vagyunk hősök!

Panndi
Márk nekem se akart előbújni, engem is befektettek már a kórházba, febr. 15-re voltam kiírva és 24-én született, ja és mindig 1-2 héttel idősebbnek mutatta magát!. Na ennyit erről hogy ez mennyire számít :lol:

MIkor végre beindúlt a szülésem, mármint a fájásaim, csörögtem Apának, hogy lassan idő lesz, de nyugi még ne izguljon :) , még ne jöjjön, persze jött és mondtam kb 10 perc múlva hogy menjen is, ne szenvedjen itt :lol: majd hívom ha a finisben vagyok!

Tinu
A jó kis receptet megköszönném!
krém
 
 


Sziasztok!

Babanevek: elkértem a munkatársamtól, egy kis ízelítő:
Zsüliett, Miranda Luciana, Dzsinó, Brendon Rodrigo, Ketrin, Titanilla Glória
Jah, azt már nem írom le ilyen nyilvánosan, hogy mi a vezetéknevük, mind ugyanaz... :)

Tegnap azon filóztam, hogy milyen jó, hogy nem vagyok kívánós. Du. csülköt főztem, jó sokáig tartott, mármint a főzés, aztán mára alig maradt belőle, megkóstoltam... :lol:

Szofi! Házidokid keresd meg mindenképp. Amit leírtál, valószínűleg enyhe ritmuszavar lehetett, (extrasystole) ez előfordul mindenkinél, fáradtság, kávé után, vérszegénységben stb., vszleg csinál EKG-t. Don't worry :wink:

Ma úgy megilletődtem, egy fiatal nő átadta a helyét a metrón... meleg volt, nyitva hagytam a kabátom, látszott a pici poci, és skubizta egy darabig, aztán leültetett :) Én meg teljesen zavarban voltam :)
Élet apró örömei.
Vendég
 


Petrus
Nekem a szobatársam a kórházba, kislányt szült és Titanillának nevezte el, kérdeztem tőle hogy fogja szólítani, ő meg: Titinek, vagy Titának, na mondom az szép lesz :)
Pár napja nekem is kezd jó étvágyam lenni! :) Hú mi lesz itt :)
krém
 
 


Sziasztok!

Nagyon tetszenek a hozzászólások és hogy milyen családias a légkör:)
Én május 7-re vagyok kiírva és első baba lesz.

Az első harmad kemény volt 10 kilót fogytam és az elképzelhető panaszok mindegyike megvolt.nagyon féltem nehogy baja legyen a picurnak, de kemény legény/kiscsaj:) nemsokára kiderül melyik

A 18.hétben vagyok és néha émelygés fog el még most is,néha pedig hányok is.A vérnyomásom alacsony 90/70 körül mozog.Lehet hogy ez okozza.
Ha tudtok valami tippet légyszi segítsetek.
harhaj
 
 


Sziasztok!

Böbi! Gratula a kislányodnak! :)

Kutyafüle! Hááát nem tartott sokáig az elkeseredésed! Örülök, hogy sikerült megbarátkoznod a gondolattal! Ja és az Erik név is tök szuper! :)

Tinu! Gratula a jó eredményhez! :)

De jó, hogy a beiglit nem nekem kell megsütnöm! Anyósom megteszi helyettem. :) Férjem úgy imádja, hogy szerintem több rúd sem lenne elég. Így meg örül hogy kap! :)

Szép estét!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Szia harhaj! Köszöntelek a körünkben, bár sajna tanácsom nem nagyon van! :( De szerintem valóban jó helyen jársz, valaki biztos tud majd segíteni! :)

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Köszi szépen!
Hát remélem semmi komoly.Azon is gondolkoztam hogy talán a növekvő méh nyomhatja a beleket és azok pediga gyomromat.Szóval ötletekből nincs hiány :idea:
harhaj
 
 


Vannak itt, akiknek sokkal több tapasztalatuk van, mint nekem. Ötletelni meg nem akarok, de bizti nincs nagy gond, ne izgulj! :)

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Én is ismertem egy Glóriát, nem volt nemzetiségi. Tök csinos, kedves csaj volt. Szerintem van egy csomó furi nevű ember, akit ha az ember megismer, megszokja a nevét és már nem is lesz furi többet. Amúgy ma mentem a buszon és volt két roma kisgyerek is. Na hogy hívták őket? Virginia és Brian (ezt nem is tudom, hogy kell írni, biztos így: Brájen). :wink: NEkem tetszik is, hogy milyen bátrak. Nem parázzák magukat halálra, hogy majd mások mit szólnak a gyerek nevéhez. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Harhaj
Szia!! :D
Az alacsony vérnyomitól sztem nem, nekem is állandóan alacsony, és nem vagyok hányós egyáltalán. Sokat igyál, és igyál egy kvt :)
A gyógyszertárban lehet kapni SALVUS vizet, kb 500 ft, na és az jó a rossz gyomorra. Kismamáknak is lehet inni.

A 10 kg, most nem tom, de van egy kis többleted?, na neharagudj, csak azért kérdezem, mert szerintem egy hányós első trimeszter felér a legdrasztikusabb fogyókúrával és ha van miből, akkor peregnek a kilók lefelé. :oops: Bocsi ha nincs.
krém
 
 


Szia Harhaj!

Üdv itt a májusiak között!Ez a 10 kiló nem semmi!!!De ha a bab rendesen fejlődik akkor nem gond!Az alacsony vérnyomás szerintem se okoz hányást...bár émelygést esetleg szédülést okozhat,lehet h nálad innen csak egy lépés a rókakoma...Szerintem amíg a doki nem mondja h baj lesz,addig minden oké!


Étvágy:kb 3 napja nekem is visszajött az étvágyam...végre vettem elemet a mérlegbe,így megtudhatom h a stagnálásnak vége van e...szerintem igen :roll:

annus11
 
 


vanni írta:Sziasztok!

persze, próbáljuk megtalálni azt az időpontot, ami a legtöbbünknek jó. Annus, én összesítem a visszajelzéseket.

Még nem tudok visszaolvasni, a tali miatt jövök:
szóval ok, akkor légyszi írja meg mindenki, hogy jövő vasárnap 14-e délután hánytól hányig jó, és a többi időpontra is konkrétan, hogy mikor jó.

Eddig a jövő hétfő 18-ra tudnának a legtöbben jönni, 7-en a 9-ből aki visszajelzett.

Akkor. kinek jó a jövő hét hétfő 18óra, és a jövő hét vasárnap délután mikor?


Sziasztok!
Nekem a dec.8-a,16,ill 18 óra is OK a talira!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


sziasztok!
Talival kapcsolatban. egynlőre többen jelezték, hogy a jövő hétfő jó, de akkor légyszi jelezze mindenki, hogy kinek jó még a 14-e vasárnap, mert ha a hétfő marad, le kell foglalni.

Puszi

jövök még
vanni
 
 


Kutyafüle!
Ez az ,tuti nagyon édes kisfiad lesz!Az én kedves uram mindig azt mondja,h.Ő inkább lányt szeretne,mert ha fiunk lesz,akkor Ő kireked a mi szerelmünkből. :lol: Nekem is tetszik az Erik név.De maradunk a Máté-nál. :D

Szofi!Nekem volt ilyen pár éve,voltam ekg,és szívUH-n.Az egyik pitvar billenytyű íves,és amikor záródna,akkor nem zár teljesen,így több-kevesebb(már nem emlékszem melyik) oxigén megy át.Szóval nekem ez volt,de persze lehet más is,ja és a lényeg ez semmi komoly gondot nem okoz.Pihennem kellett kicsit többet.

Tinu!Hurrá az afp leleted!!!Gratula! :P
Derékfájás: Nekem mindennap leszakad a derekam.Nem tudom,lehet rossz tartás,vagy az alvás.De nem hinném,hogy a plusz 3 kg-tól volna... :roll:

Farkas gratulálok a totyogáshoz,millió puszát a kislányodnak érte.

Annus!Nálunk már volt függönymosás-ablakpucolás,és mivel Uracskám nagyon félt(Ne nyújtozzak!),így életében először Ő megcsinálta,persze aszisztáltam. :lol: A többit apránként megcsinálom.
Ja,és tök aranyos a pocid,sztem nagyon hasonló a testalkatunk. :lol:

Krém!ettől(a fentiek)én is még minden mást megcsinálok,csak nem emelgetek,de ma is anyóskáméknál a piac,vásárlás,utána lenyomtam 100 km-t,majd újra Pesten vásárlás,este megyünk András napozni.Ez egy light-os napom. :D

harhaj!Hello itt! Jó társaságba csöppentél,és bizti van aki tud okos tanácsot adni! :D Én nem találgatnék :oops: ,bocs,és persze jobbulást!!!!

Megyünk névnapozni!
Szép estét Nektek!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Kép
Kép
Kép

Na itt egy tábli!Kérlek jelezzétek a hibákat,elírást,ha vkit töröltem vagy kihagytam volna stb!!!
Ja mellesleg vkit kihagytam,de nem találom h ki az....előre is elnézést kérek tőle!Jelentkezzen már mégegyszer :oops:

annus11
 
 


Sziasztok!Eddig nem tudtam ma jönni,mert rengeteg meló van odabent.Most kezdek majd a házimunkához is,és még hajat is mosnom kell.De délután elbóbiskoltam két órára,annyira álmos voltam.
Annus,először is tablába:Lakhely:Szolnok, Kórház,doki:Hetényi Géza Kórház,Zoboki Zsolt,következő vizsgálat:dec.8.uh. Köszi!!!!!
És nagyon szép nagy a pocid már!!!!!Lassan én is megcsinálom a 4 hónaposat,nehogy lemaradjon.
Tinu,gratulálok a jó AFP eredményhez!!!!!!
Krém,én nem nevezném magam a munka hősének(lásd ma is aludtam),de amit meg kell csinálni,azt megcsinálom. Kénytelen leszek függönyt mosni és vasalni,az ablakot a férjem vállalta.De kímélni sem kímélem magam,mert nem érzem szükségét.
Jajj,nektek csak most indul a jó étvágy??????Én egy zabagép vagyok!! :oops: Rengeteget eszem,és kívánós is vagyok.Ha valami kell,akkor azt kell ennem. :oops: A kissrác jól kitol velem!! :oops: :lol:
Csadra,igen gyorsan sikerült regenerálódnom,mert olyan szégyent éreztem,meg lelkifurdalást,hogy elhessegettem a lányos ábrándjaimat,és így maradt a lényeg:egy kisbaba növekszik a pocimban,aki csak arra vágyik,hogy szeressék,és azt megígérhetem,hogy ebben nem lesz hiány.És vannak jó oldalai is a fiús anyaságnak.Egyik kolléganőm aranyos ötletét idézve:tutira nem lesz abortusza. Hát ez biztos. :lol:
Na megyek dolgozni.Még benézek később.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!
Beírtam a tábliba a dolgokat! :wink:

Na ráálltam a mérlegre...még mindig nem híztam :wink: A 20.hétig engedélyeztem pedig 1 kilót,de lehet h majd csak a 24.re teljesítem 8) :roll:

annus11
 
 


Szép jó estét mindenkinek!

Krém,
úgy lesz az első közös karink, hogy kettesben, saját lakásban, saját fával, anyós nélkül (két évet laktunk vele :lol: egymásnak nem ajándékozunk semmit, inkább gyüjtögetünk majd, meg majd elmegyünk vacsizni két ünnep között, tavaly is ez volt az ajcsi :)

Annus, beletennél majd engem is a tábliba? 29 éves vagyok, Bp. XXI., első babóka lesz majd, köv.vizsgálat: dec. 18. UH + doki, kórház/doki: Dr. Vígh Lajos, a kórház jó kérdés (mint megtudtam, a Rókusban nincs szülés, amire apelláltam, de 2 hét múlva kiderül a helyszín is. Remélem :oops: Szülsé várható ideje: máj. 23. 8ha vár egy napot, pont a házassági évfordulónkon jönne :lol: név: lány. Csenge, kisfiú: ?? (én Hunorra, kedves uram Attilára szavaz, úgyhogy valszeg 3. név lesz. köszönöm szépen!!! Épp néztem, milyen jó hosszú már a táblázat :P

Lenne egy kérdésem hozzátok, Ti az Elevitet (ill. magzatvédő vitamint) meddig szedtétek/szeditek majd? Ahány doki, annyi vélemény, a 3. hónap után állítólag jól növeli a baba súlyát, a 4,5 kilós baba pedig elég horrorisztikusan hangzik most így hirtelen felindulásomban :)

Nekem még mindig nincs nagy étvágyam, eszegetek rendesen, de azt a nagy farkasétvágyat ill. kívánósságot még nem érzem :?

emese1979
 
 


harhaj, üdv köztünk!

Nekem nincs tippem, a lányommal öt kilót fogytam az elején, most hármat, és még mindig hányok. Zsófival végig hánytam, szóval kitartás :)
Vendég
 


Emese!
Beírtalak!!!Azt hiszem téged hagytalak ki,de nem találtam az adatokat :oops:
Sokan azt mondják hogy a vitamintól nem lesz órisábaba!!!Ez is inkább alkat kérdés!Arra figyelj h télen kevesebb vitamin jut a szervezetbe,így néha napján pótold a hiányt!Na meg van 1-2 fontos dolog ami kell a babának :wink: Ha vmiből hiány van akkor a vérképen úgyis látszik majd!

Panndi!
Te már elnyerted a topic "hányós"kismamája címet!! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok,
Most nem tudtam visszaolvasni , majd holnap. Hulla fáradt vagyok, reggel 7 óta úton vagyok, most értem haza.

Megvolt az AFP, eredmény jövöhéten, vérkép , pajzsmirigy eredmény pénteken.
Jó csúnya lett a karom. na de túlélem.

Kivételesen a vizsga is jól sikerült :)

Akkor tali ügyben hol tartunk? nekem jó bármikor! kell most akkor mailt küldeni, vagy ki merre hogy? :oops:

Nagyon görcsöl a hasam a vizsga óta, le is fexek, remélem semmi komoly...

jó éjt mindenkinek

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


eszter: pihenj! Ügyes voltál :)
Nekem sajnos minden nap görcsöl a hasam, mostanában nem sokat pihentem, pedig muszáj lesz, kórházba nem akarok menni :?
Vendég
 


Jó estét!

Emese, jaa értem :)

Én az elevitet most már csak 3-4 naponta szedem. De leginkább csak azért mert olyan hülye idő van, félek hogy náthás leszek.Én nem hiszek benne hogy a vitaminoktól nagyobb lenne a baba, mert csak annyit szív el amennyi neki kell, a többi az enyém :) a felesleg meg szerintem kiürül.
A fiam 4190gr született ugyan, de én úgy gondolom ez is lehet öröklött, mi is 4kg körül voltunk a férjemmel születéskor, nem is nagyon vártam kisebbet :) Most se lesz kicsi :)

Na megyek nézem Haust, jó éjt mindenkinek!
krém
 
 


Eszter gratulálok a vizsgádhoz. :)
krém
 
 


Sziasztok!

Tali: nekem jó (még) a 8-a du/este, és a 14-e du/este is.

Emese!
Az előző 3 gyerkőcnél a dokinéni eltiltott 3. hónap után mindenféle extra vitaminkészítménytől (még akkor a Materna volt menő -ez 12 éve volt...), mert szerinte ha normálisan táplálkozik egy kiamama, nem kell semmi pótlás. Ez csak reklám. Szerinte is nagyobb lezs jóval a baba az indokolatlanul bevitt +vanyagoktól. Nálam 3300, 3400 és 3700 grammal születtek, és elég is volt az 50 kg-omhoz és a 160 cm-hez... Egy 4,5 kg-os babát szerintem nem tudtam volna normális úton megszülni.

Szívprobléma: Nálam a 3.gyereknél álapítottak meg szívzörejt, és megemlítették, hogy ki kéne vizsgálni, mert lehet, hogy nem jacvasolják a normális szülést, majd mikor mondtam, hogy ez a 3.baba, akkor legyintett a doki, hogy akkor nem érdekes... Most, a 4.nél viszont az előzmények ismeretében egy másik doki elküldött szívUH-ra. Majd meglátjuk jövő héten, mit mond...

Nekem is nagyon alacsony volt az előző terhességeknél a vérnyomásom. Reggel, ahogy felkeltem, rendszeresen nekimentem a falnak. A dokinéni receptre(!) felírt nekem napi két kávét. Most v.hogy más..

Ja, amúgy minden gyerkőcnél pontosan 7 kg-ot híztam. Szülés után pedig mindig könnyebb voltam v.mennyivel a "versenysúlyomnál". (Az 50 kg.)

Annus! Az én mailemet már tudod.. :)
szkitty
 
 


Ismét nagyon fáradt vagyok. (Ma levezettem cc.600km-t...) Megint tele van az előző szövegem helyesírási hibákkal. Ezer bocs... :oops:
szkitty
 
 


Üdv itt Harhaj! Nekem a védőnéni mondta azt is, hogy reggelente egy tejeskávé/tea kifejezetten jó, az alcsony vérnyomás miatt.
A hányinger van, akinél sajnos megmaradhat végig is, csak enyhébb, mint korábban. reméljük, nálad is idővel megszűűnik majd (nekem múlt hét csütörtökig elég erősen jelen volt, kb. 1 hete szűnt meg. Nekem a zöldtea ill. a kamillatea bevált ilyenkor.

Az biztos, hogy öröklődik is a baba súlya, mi hárman vagyunk tesók, mindhárman 3 kiló körül voltunk (én alatta). Remélem ezt is örököltem Anyumtól, nem csak a hasra hízás hajlamát :D

Annus köszi!

Krém,
szép nagy baba volt akkor a kisfiad!!

emese1979
 
 


Helló. Nos, én most kerültem gépközelbe. :)

Ha nem vitte volna el párom az autót 2007. 10. 16-án reggel, vlsz. bementem volna dolgozni, miután elment a magzatvíz. De így otthon ragadtam... És mikor hazajött a munkából, mentünk a kórházba. :)

Én kb az első trimeszter vége óta minden nap hányok, szóval tényleg mostanra jötte lő a hányósdi.

De a hányás-rosszullét nem aggasztó jelenség egy terhességnél, Harhaj, csak elég fárasztó... Azért, ha nagyon súlyos a helyzet, akkor pl. lehet, hogy beutlnak vmi infúziós dologra, van 1 barátnőm, akivel ez történt. De ha Panndiénál nem súlyosabbak a tüneteid, akkor biztos nem lesz semmi ilyesmi sem. :) Üdv itt!!!

Nekünk nagyon tuti bejglink van, nem is pont olyan, mint 1 bejgli, igaziból pogácsatésztából van, de vmi rettentő finom. Amúgy én sem szeretem annyira a bejglit, de ez annyira finom... Ha megtalálom mjad felteszem. MMint a receptet...

Nem takarítottunk még... És nem is tudom, mikor fogunk, ez a helyettesítés kicsit bekavart... De majd vmikor biztos be tudjuk iktatni.

Gratulálok a pocakokhoz, vizsgálatokhoz, meg minden. Remélem, továbbra is minden ok lesz mindőtökkel.

Most megyek, mert sajna még itthon is sok a teendő...
Vendég
 


sziasztok!

Itt vagyok, sajna az afp-m még nincs meg és a sima laboromat is elkavarták, úgyhogy nem voltam tegnap Uh-n remélem hétfőre meg lesz minden és akkor jövőhéten szerdán láthatom a kicsikémet, aki már nagyon aktív odabennt.

Holnap megyek vizsgázni (angol alapfok).

Hétvégén meg rakok fel pociképet, már reggel is olyan jó gömbölyű :)

Sex mostanában nincs, félek :(

Hétfőn idegbeteg voltam, remélem a frontok voltak a ludasak :)

annus én is kezdem nagyon sutának érezni magam :))

Mindenkinek szép napot!

Ildi

Ui. annus kiveheted a 4D-t mert így nem megyek egy nap két Uh-ra :( talán majd januárban bepótoljuk, amikor amúgy is hosszú szünet lesz két Uh között :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Üdv Harhaj!

Tinu! Neked gartula a jó eredményekhez!

Megvan az integráltam, negatív!!! Viszont az AFp és az ösztradiol is kiugróan alacsony ebben is, ha külön nézzük. Azt javasolták, hogy hiába negatív az összesített eredmény, a nagyobb biztonság kedvéért csináltassak egy magzati szívultrahangot, mert a legtöbb kromoszómarendelleneség szívfejlődési rendelleneségekkel társul. Na persze ettől most megint jól beparáztam.

Tali: Nekem 14-én bármikor jó, hétfőn sajnos nem.

Annus! Ha legközelebb javítasz a táblin, átírhatod a kisfiút Áronra, most legalábbis így hívjuk. Köszi!

Kép

Kép
hean
 
 


Sziasztok!

Nálatok megvan már a menü, mit kotyvasztotok 24-én este?
Épp ezen tökölök már néhány napja, így hátha sikerül valami ötletet lenyúlnom :lol:

emese1979
 
 


Nálunk 24-én este mindig rántott hal van meg rántott husi, majonézes krumpli- és borsó salátával. Szóval nem nagy különlegesség, de egész évben 1x van ilyen. :) Ja, és a beigli. Na, a recept... Hát, majd...
Vendég
 


Sziasztok Kismamik,

Jól kipihentem magam, úgyhogy most már volt erőm visszaolvasni.
Köszi a gratulákat. eredmény még nincs fent, bezzeg, ha egyes a vizsgám, azt egyből felteszik :D

Kutyafüle!
Örülök, hogy jobb már a kedved, és megbarátkoztál Erikkel :)

Szofi!
Jobban vagy már? Doki?

Böbi!
Gratula a totyogáshoz :D olyan kis édesek ilyenkor (is)

Annus!
Neked is jó nagy pocid van már :) és nem is híztál??? :shock: Hogy csináljátok???
Küldök én is mailt majd neked, ha kell, de ami az iwiwen van, az nekem élő mail cím.

Tinu!
Gratula a jó afp eredményhez!
Derékfájás már nekem is van (mondjuk eddig is volt, lévén porckorongsérvem van...) néha én is alig bírok mozdulni, nem tudom mi lesz, ha még nagyobb lesz a baba...

Harhaj!
Üdv itt :) tényleg egyre csak gyarapszunk, lehet hogy még májusban is csatlakoznak :D

Emese!
Nekünk is ez lesz az első karácsonyunk, saját fánk, saját lakásban :) és már majdnem felvásároltam multkor az összes karácsonyfadíszt :) teljesen bezsongtam hogy majd hogy fogom díszíteni a lakást , stb :) már úúúúgy várom :D

Elevit, én már nem szedem minden nap...csak két-három naponta. Viszont napi két vastablettát kaptam, amit rendszeresen elfelejtek bevenni.

Panndi, te még mindig hánysz??? te jó világ, hogy birod??? Szakdogád hogy áll? vagy ne emlegessem? :D
Tegnap a hasgörcs kikészített. Annyira fájt, hogy nem igaz...hiába feküdtem le egyből ahogy hazajöttem , semmit nem javult. Még reggel is fáj, de most picit jobb.

Kitty!
Nem semmi mennyit vezettél... nekem az elöbb nehezemre esett átmenni a másik utcába kocsival :)

Nálam a hányinger már nem játszik :D sose gondoltam volna, hogy ez a pillanat is eljön :D

Édua!
egy szekérrel a nyelvvizsgához :D

Karácsonyi menü: még nem tudom, egyenlőre azt várom hogy jövöhéten elmenjünk az ikeába és megvegyük a konyhabútort :) ha az megvan, utána majd gondolkozok a menün :)

Dóri,
honnan ismered az unokatesóm feleségét? :) (iwiwen közös ismerősünk)

Szép napot mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jól emlékszem, hogy Gurzó Anikó az? Mert most nem tudok belépni iwiw-re, de régen megnéztem. Hát, akkor unakoatesód is ismerem. Együtt járunk a Fasori Református Gyülekezetbe. Anikóval pedig együtt nőttünk fel, egy zeneiskolába jártunk nagyon kicsi korunktól. :) Ha nem ő volt az, akkor bocsi, csak így emlékeztem... :)
Vendég
 


AFP 1,56, tökéletes eredmény a dokim szerint :lol: Jövőhéten genetikai UH, utána héten doki (vizsgálat is :roll: ), két ünnep között 4D :lol:

Eszter: szakdogám jól áll, köszi, nagyon belehúztam, jövőhéten szerintem fel is adoma konzulensemnek :)

Nálunk valami sütőben süthető dolog szokott lenni, hogy ne kelljen egész nap főzni. Azt reggel összekészítem, és vacsi előtt 30-40 perccel bedobom a sütőbe, így van időm mindenre :) Tavaly valami hal volt, de nem emlékszem, milyen :roll:
Vendég
 


Na megjöttem a fogorvostól!Betömte egy fogamat!Nem most lett lyukas,de mondominkább most megcsináltatom int később ekezdjen fájni.....Ahhoz képesz h az SZTKban voltam kellemesen csalódtam.Gyorsan megvoltam,nem is fájt és nagyon kedvesek voltak :wink:

Karácsonyi menü!
Én sült kacsát rendeltem lilakáposztával,de bizti lesz töltöttkáposzta is meg lehet h csinálunk halászlevet mellé.Ja ezeket apum csinálja-21én már karácsonyozunk!!!!
Aztán vissza kell jönni Pestre,mert a férjem megy a sportkórházba 23án....aztán 24én beugrunk Karcagra,majd este ismét Szolnok,25én mamámhoz megyünk.Így megint nem kell főzzek :lol: A többit még nem tudom :wink: Lehet csomagolok a maradékból 8)

Hean!
Akkor csináltasd meg ezt a szívultrahangot,remélem hogy mindent rendben találnak és akkor megnyugszol!Bizti én is paráznék a helyedben.....de a legtöbb amit most tehetsz h bízol a babádban hogy minden oké vele!!!!

Kitty,Eszter!
Email címet elkönyveltem!

annus11
 
 


Dóri,
Igen, ők azok :) kicsi a világ :D

Huuu de megkívántam a sült kacsát :) :)

Megyek ma 4d-re :) fél 5re. Majd jövök a hírekkel :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

ma hajnalban begörcsölt mindkét vádlim - kezdődik. Úgyhogy megyek mAGNE b6-ot venni, abból napi 2 szem hatott Gyöngy alatt is.

Kutyafüle, nagyon nevettem a kolleganőd no abortusz hozzáállásán! :-) Nálunk sem lesz abortusz, remélem. Inkább felnevelem én a gyereket, ha Ő még élni akar, de besikerült a baba, nagyon az elvetetés ellen vagyok. Ettől függetlenül nem ítélem el azt, aki megteszi, de túl sok a vetélés és lombik a környezetemben plusz vallásosak is vagyunk.

Emese, én csak 3 hónapig szedtem a Gravidát, a maradékot félretettem a szülés utáni időszakra, én akkor is szedtem kétnaponta egyet.
Az alattunk lakó lánynak az első babája koraszülött volt, ezért a 2. babájánál végig szedte az elevitet, mégis 3.2 kg-os babája születetett, úgyhogy ez sem törvényszerű, hogyha végig szeded, akkor 5 kilós gyerek lesz.
Vendég
 


Ez itt félig a REKLÁM helye, de inkább segítség:

van egy internetes könyváruházunk,

www.netjegyzet.hu

És most akcióban van az örülj hogy fiú ill. Örülj, hogy lány könyv. (Jelenleg raktáron csak a fiús könyv van meg).
Ha valakit érdekel, nézze meg.

Egyébként sok mesekönyv van jóval ár alatt más könyvesboltokhoz képest.

Bocsánat, tényleg nem reklámnak szántam, mert akkor már régen írtam volna, de hátha valaki szeretne olcsóbban könyvet.
Budapesten ingyen át lehet venni vagy postázzuk, 10 ezer forint felett pedig a posta is ingyen van.
Vendég
 


Sziasztok!
Szeretnék az ügyben segítséget kérni, hogy hány hetes korig érdemes orvost fogadni? És ki tud a Kistarcsai korházban egy jó orvost aki nem csillagászati öszegért segédkezik szülésnél? Én 35 éves vagyok ez lesz a harmadik gyermekünk igaz kicsit sokat vártunk vele , mert a lányunk már 15 éves lesz a fiunk pedig 13. De most döntötünk úgy hogy jöhet még egy baba. Igaz 13 éve sokkal könnyebb volt akkor volt fogadot orvosom, de annyit adtam neki amennyit gondoltam .
Marcsi
kotlós
 
 


Szép napot mindenkinek!
Köszi a bíztatást, hamarosan indulok az AFP eredményemért.Hétfőn meg UH.Aztán nyugi az ünnepek alatt:)

Karácsonyi menü:
Nálunk a töltött káposzta elmaradhatatlan, aztán majd még kisütöm mit kotyvasztok még.
kinéztem egy nagyon fincsi torta receptet, mascarpone sajt meg habcsók meg egyéb nyalánkságok kerülnek bele, és nem kell sütni, ezzel is időt spórolok.

krém:
köszi a tanácsot!
harhaj
 
 


Kotlós, orvost az utolsó hónapban is fogadhatsz. A kistarcsai kórháznak van saját fóruma, érdemes oda ellátogatnod, hogy kit fogadj meg!

Harhaj! üdv! Írj majd az eredményről!
Vendég
 


Szia Kotlós!

Kistarcsai kórházat nem ismerem.Végül is nem kötelező dokit választanod!Amúgy nem tudom hanyadik hétben vagy,ha májusra várod te is a babát akkor szerintem még nem késő!
Ha kifejezetten ebben a kórházban keresel dokit,nézz át a kórházas topicokhoz,bizti van kifejezetten kistarcsais topic ahol tudnak ajánlani vkit.

Talán itt is lesz vki aki tud majd segíteni :wink: Amúgy attól hogy fogadott orvosod van nem bizti hogy fix tarifával dolgozik.

Ja és gratulálok a babához!

Farkas!
Ez a vádligörcs mért van nálad?Lehet mrá írtad,akkor bocsi :oops:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: