Új privát üzeneted érkezett!

A tünetek jól hangzanak. :wink: Te ne vedd komolyan, mi meg majd szurkolunk.

Kép
wruska
 
 


annus, hajni, wruska nagyon jó látni hogy hol tartotok már :)
nagyon nincsen időm netezni sajnos, csak ritkán nézek be ide.

többieknek is puszi: Lei

mi jól vagyunk, csak keveset alszom mostanában :)


Kép
lei
 
 


Sziasztok!

Velem minden "rendben" van. Pontban szerdán, ahogy kellett volna, úgy meg is jött. A szédülésem még mindig megvan, csak már egy kicsit enyhébb, mint volt. Csütörtökön megyek uh-ra, kezdjük figyelni ismét a ciklust.
e-dyna
 
 

 
 

Wruska!

Te szent ég! most néztem rá a vonalzódra! Jövő héten, azaz már majdnem "bármely" percen előbukkanhat Olivér?!? :D
e-dyna
 
 


Csige!

Megy a drukk !!!!!!! :P
e-dyna
 
 


Hát nekem megjött, de nem úgy mint szokott. Nagyon enyhe, így nem tudom, hogy mikor kezdjem el szedni a clostit. Lehet hogy ma délután felhívom a dokit, hogy mi legyen. Ez a hónap nekem nagyon fura volt, mert úgy éreztem, hogy a 14. napon volt pém, ami nekem mindig később szokott és megjött a 27. napon, ami nekem csak 30-35 napra szokott, de inkább később. A mult hónapban három napot késett, de akkor is kevesebb volt és csupán négy napig tartott, pedig hét napig szokott tartani. Szóval most kicsit tanácstalan vagyok.

KépKép
csige-bige
 
 


E-dyna: bármikor. Már jöhetne. Most már nehéz lelkileg bírni az utolsó napokat. És mi van ha ráhúzunk? Na mindegy. Nem nyafogok, csodálatos ez az időszak is, csak türelmetlen vagyok.

Felétek mi a helyzet? Ritkán írtsz. Most már próbálkoztok?

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Holnap reggel 9-re megyek uh-ra, kezdjük figyelni megint a peteérést, ami ha minden igaz, akkor hétfőn kellene lennie. De ezt csak holnap tudjuk meg biztosan, hogy éreget-e már.

Amúgy minden ok, csak egy kicsit fáradt vagyok, nálunk ilyenkor van a legnagyobb hajtás a téli szezonban. (családi vállalkozás) Karácsonyig igy nincs pihi! :lol:

Honap jelentkezem, h mizu!

Ja, és csak semmi para! Úgy sem marad bent Olivér örökké. Egyszer úgyis csak ki kell jönnie.... :D
e-dyna
 
 


Csige!

Nagyon sjnálom, hogy megjött!!

De remélem azt udod, h a peteérés az nem mensi függő? Úgymond lényegtelen, hogy mikor van, vagy nincs, mert mensikor a méhnyálkahártya dobódik le, és annak semmi köze az ovulációhoz.

Egyébként nem lehetséges, hogy most kezd beállni normálisra a mensid? Mármint a 28 napos ciklusra?
e-dyna
 
 


Hát én is erre gondoltam E-dyna. Igazából júniusban volt egy éve hogy abbahagytam a fogigyógyszer szedését, amit nyolc évig szedtem. Szerintem idő kell hozzá hogy ez kiürüljön a szervezetből, hiába mondják, hogy kevés a hormontartalmuk. Szóval holnap kezdem el a clostit szedni és remélem annak határásra ismét sikerül babásodnom. Jövő hét szerdán megyek majd a dokihoz és lehet hogy mondom majd neki, hogy nézze meg uh-val hogy lát e tüszőket. Most várakozok és megpróbálok türelmes lenni ami nem megy könnyen.
Drukkolok neked E-dyna, hogy szép tüszőket lásson nálad a doki és ennek meglegyen az eredménye is :wink:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!

Köszi a drukkot, jól jött!! :lol:
Tegnap voltam uh-án, most bal oldali pé-m lesz hamarabb, ott már van egy 14 mm-es, a méhnyálkahártya pedig 5mm. Jobb oldaliban sok apró tüsző. Hétfőn kell mennem megint uh-ra.

Fogigyógyszer alatt ugye a fogamzásgátlót érted? Mert igen, annak idő kell míg kiürül a szervezetből. 3-6 hónap az optimális várakozási idő, amíg helyreáll a normális hormonháztartás.

Én is nagyon remélem, hogy Te is (és én is) minél hamarabb BABÁSODNI fogsz, mert már csak "ketten" maradtunk,
hogy tartsuk egymásban a lelket.
e-dyna
 
 


Ja, és kiderült, hogy miért szédülök már több, mint 2 hete!
Dg.: IDEGI ALAPON!!!!!!! :shock:

Valószínű, hogy a baba mizérai miatt (tudat alatti probléma, amit nem lehet irányítani), meg az hogy túlhajszolom magam a munkával.
Sok pihenést, folyadék ivást és vitaminokat javasoltak....
e-dyna
 
 


Lányok, azért mi is itt vagyunk tartani bennetek a lelket.

E-dyna: tessék magadra vigyázni. Most, mikor ilyen jó híreket mondtak az uh-on, nem szabad, hogy széthajtsd magad.Irgum-burgum :evil:

Szilveszteri tűzijáték mellé kívánom nektek a csíkos teszteket :lol:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!

Wruska!

Tudom, hogy Ti is itt vagytok, hogy tartsátok Bennünk a lelket! Ezért személy szerint én nagyon hálás vagyok,és gondolom Csige is!

Reméljük, hogy valóban a szilveszteri tüzijáték mellé már valóban a két csíkos teszt dukál.... De még ha a Jézuska hozná.... :lol:

Közeledik az 5-i időpont! :lol: Hogy érzed mostanság magad?
e-dyna
 
 


Hát lányok a szilveszteri teszt nem is lenne rossz dolog. Az az igazság, hogy titkon reménykedem benne. Nekünk a szilveszter különleges mindig, mert akkor van a férjem névnapja. Nem is lenne szebb ajándék mint egy két csíkos tesztet adni neki ajándékba.
Nekem megvan a hormonvizsgálat eredménye. A progiszintem 13-as lett. Szerdán viszem majd a dokihoz az eredményt.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!

Igazából nem értek hozzá, hogy mit jelent a 13-as progiszint. :oops: Ez most jó, vagy rossz? :oops:
e-dyna
 
 


Hát átlagos. Azt mondják, hogy öt alatt nem működik a petefészek és elvileg 13-nál van pé, de ezt csak hallottam. Remélem a doki majd többet mond szerdán. Ha megjártam a dokit, akkor majd írok hogy mit mondott. Egyébként szedem a clostit, hátha rásegít egy kicsit és sikerül a babóca.

KépKép
csige-bige
 
 


Na megjöttem!

Ma reggel voltam megint uh-án, és mit ad isten, hétvégén valamikor volt peteérésem, és lehet, de nem biztos, hogy lecsúsztunk róla! :oops: Ugyanis, ebből most semmit nem éreztem. Egyébként a nyálkahártya 9mm, ami már jó. Most a kérdés az hogy a pénteki lazulós szex belefért-e vagy sem! :lol:

Csige!

Örülök, hogy Veled is minden rendben van, tök jó, hogy van spontán PÉ-d! és mindezek mellé még a closti is..... :lol: :lol:
e-dyna
 
 


Hát majd holnap megyek dokihoz és akkor a doki többet tud mondani, mert viszem neki az eredményt.
Tök jó hogy van péd már csak el kell csípni. A hétvégén még simán lehetett hatása a pénteki együttlétnek. Drukkolok nektek nagyon.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
Kíváncsi vagyok mit mond a doki!!!Remélem h hamarosan "összehoz" nektek egy babát :wink:

Edya!
Szerintem is a péntek elég jó!Főleg egy kislányhoz pl! :wink: Aztán kíváncsian várom meglesz e az eredménye!

A másikba tettem fel képet Maszatkámról,ha kíváncsiak vagytok akkor nézzetek át :wink:

annus11
 
 


Annus!

Tündéri a kis bokszoló Mutyurkád!!! :D Lehet már tudni a nemét?

Olyan ritkán jössz mostanság felénk! Jól vagytok?
e-dyna
 
 


Csige!

Várom a feljeményeket! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!! :lol:


Nagyon remélem, hogy a pénteki együttlét tényleg jó volt valamire, de biztos ami biztos alapon tegnap még próbálkoztunk, hátha nem késő.... :lol:
e-dyna
 
 


Edyna!
Köszike!
Sajna nem láttuk h fiú v lány....na de majd egyszer kiderül :wink:
Megvagyunk,csak sok a dolog,aztán hamar elfáradok.Ülni is nehezebb már,abba is elfáradok :lol: Meg a májusi topic nagyon pörög,ott lefáradok 2 perc alatt :wink:
Ja és nem próbálkozni kell csak sexelni :lol: 8)

annus11
 
 


Annus: én is remélem hogy mihamarabb összehoz nekünk a doki egy babát. Maszatka csodás, és szerintem is pasis, de előbb-utóbb úgyis kiderül.
Edyna: majd megírom a fejleményeket, remélem csak jó híreket mond a doki. Kicsit értetlen vagyok, mert a múlt hónapban megéreztem a pét pont a 14. napon és onnantól kezdve két napig is együtt voltunk és mégsem lett baba belőle. Nem értem hogy miért. Majd ezt is megkérdezem a dokitól. Drukkolok nektek, hogy sikeres legyen ez a hónap.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
Az hogy érzel vmit ne bizti hogy a pé!Pl lehet h csak azt érzed h nő a tüsződ,vagy hogy már jó nagy stb.Amúgy nálam is volt olyan h éreztem nagyon h szerintem most van pé,és mégse jött össze.Sokkal több mindentől függ ám ez :wink: Én pl kezdem azt hinni hogy van abban igazság h egy jó kis orgazmus megrepesztheti a tüszőt :wink: Lehet nekünk így jött össze kicsit elöbb :roll: :lol: Én még mindig azt mondom h ne azzal foglalkozz h mit érzel,hogy most van a pé stb.Mert ez nem megbízható 100%osan!
Ja és ha 14.napon van a péd,akkor inkább elötte kéne mint utána :lol:

annus11
 
 


Hát igen, okulva a múlt hónapból, most már kétnaponta együtt vagyunk. Szerinted ha mondom a dokinak hogy szeretném ha megnézne uh-val, akkor nem lesz dühös??! Szeretném ha megnézné, hogy lát e tüszőket, mert ha igen, akkor megnyugodnék egy kicsit.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Csige!


Annusnak nagyon sok mindenben igaza van. Valóban nem a pé-t érzed, hanem azt hogy nő a tüsző, ugyanis a mihelyt a tüsző megrepedt, onnantól minden fájdalom elmúlik. Viszont az ovuláció nem feltétlen esik egybe a tüszőrepedéssel. Gyakran, sőt legtöbbször csak 36-48 órán belül következik be. De ez teljesen normális.
És valóban egy jó kis kiadós orgazmus, vagy nagyon erős szexuális vágy okozhat tüszőrepedést!

Ezeket én is csak onnan tudom, hogy már mindennek utánaérdeklődtem a dokinál.

Sajna én sem tudom, hogy miért nem estem még teherbe, hiszen már több mint 6 hónapja próbálkozunk!!! :shock:


ja és még valami: Ha mondod a dokinak, hogy nézzen meg uh-val, nem lehet mérgess!!! Ugyanis nem ritka, hogy a ciklust minden hónapban uh-val követik nyomon, és így figyelik a tüszőrepedést.
Lásd az én példámat is! Ja, és én nem járok meddőségi központba, hanem vidéki vagyok. Miskolcra járok dokihoz!
e-dyna
 
 


Annus!

Pénteken kivételesen nem próbálkoztunk, hanem csak borozgattunk, :oops: és szexeltünk!!!

Nem is tudtam, hogy ilyen hamar lesz tüszőrepedésem, ugyanis még csak a 10. napon voltam.... :shock:

Valószínű, hogy nálam is egy jó kis önfeledt orgazmus repesztette meg a tüszőt.... :lol:

Egyébként ebben hónapban nem éreztem semmit, hogy lenne jele a tüszőérésnek, hanem csak tudtam! Tehát:nem minden esetben jár fájdalommal!!

Örülök, hogy jól vagytok, vigyázz azért Magatokra!!!! Az meg, hogy Masztka fiú lesz-e vagy lány.... Úgyis megtudjátok majd egyszer! :roll: Tudod erre azt szokták mondani:Úgysem marad bent örökké, egyszer ki kell jönnie! :lol: És ha hamarabb nem is, hát akkor majd megtudjátok nemét!!! :D
e-dyna
 
 


Csige!
Hát kérdezd meg!Nekem sose nézte,de nem is kértem!Engem idegesített volna... :wink:

Edyna!
Nagyon helyes!A borozgatás jól hangzik...jaj de innék egy korty vörösbort :roll:
Amúgy a lényeg h minden oké babóval!Mindegy nekem h fiú v lány,csak nagyon kíváncsi vagyok :lol:

annus11
 
 


Annus!

Én is nagyon kíváncsi lennék a helyedban, sőt még így is az vagyok!!! :lol:
Valóbn a lényeg az, hogy egészséges legyen. De azért titkon csak bízol valamelyik nemben?! :oops: Mit szeretnél jobban, fiút vagy lányt? mármintha illik egyáltalán ilyet kérdezni.... :oops: :oops:

Kép
e-dyna
 
 


Edyna!
Ha hiszed ha nem de nem tudnék választani!!!Nekem mindegy h fiú vagy lány!Egyiket se szeretném jobban a másiknál :wink: Mivel első baba így pláne nem tudnék dönteni.A családban van már lány és fiú is,mindegyikkel kijövök,szóval nincs gond :lol:
Tegnap is mondtam apcimnak h hamarosan apuka lesz!Készüljön.Ha lányunk lesz akkor olyan okos és szép lesz mint én,ha meg fiúnk akkor is :lol: :lol: :lol: Tőle a zsiványságot úgyis öröklik 8)

annus11
 
 


Annus!

Lényeg valóban az , hogy egészséges legyen! :wink: Bár személy szerint én mindig is abban reménykedem, hogy lányom lesz. :oops: De csakis azért, mert baromira félek a fiú kisbabáktól! Tudod fürdetés, tisztántartás..... :oops:

Kép
e-dyna
 
 


Csige!

Mi újság van veled? Voltál már dokinál?

Kép
e-dyna
 
 


Elméletileg Csige már tegnap volt dokinál...remélem hamarosan jön a hírekkel!!!!

Edyna!
Szerintem nem bonyolultabb!Sőt!Egy kislánynál pl jobban kell vigyázni h a nuniba ne menjen semmi nem odavaló...pl kaki :lol: Na persze a fiúknál meg ugye a fütykös,de az meg nem törvényszerű h baj legyen vele.Nem kell piszkálni amíg nem mondják és ennyi.(a lényeg h egyik se könnyebb a másiknál)

annus11
 
 


Annus!

Láttam a pocis fotódat!!! Nagyon csini vagy!!!! :wink:

Kép
e-dyna
 
 


Szisztok lányok!
Voltam dokinál és valóban azt mondta, hogy ez az eredmény nem is olyan rossz. Ilyen eredmény mellett spontán is teherbe kellene esnem, viszont a kihordáshoz azért alacsony, szóval fennél a vetélés veszélye. Azt mondta a doki, hogy fel kellene tornázni ezt az eredményt 20-asra legalább és azt tartani kellene egy pár hónapig. Szóval ismét vérvételre kell mennem a 21. és 24. napon és megnézzük, hogy closti mellett mennyivel emelkedett a progiszint. Ha nem elég magas, akkor azt mondta a doki ne aggódjak, mert vannak még- az ő szavait idézve- izgatószerek erre. Szóval akkor még kapok mást is a closti mellé. Nem mondta ki, de szerintem nekem is azt csinálja amit a klinikán a legtöbb doki, hogy gyógyszerrel beállítva a progiszintet, hogy ne csak teherbe tudjak esni, de meg is maradjon a baba. Szóval probálkozunk tovább és várunk. Egyébként már mondta, hogy ha terhes leszek, akkor utrót kell majd szednem, biztos ami biztos.
Na most megyek csomagolni, mert utazunk :lol: :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
Ez jó hír!Hát igen,kb nekem is ez volt.Azt leszámítva hogy nálam már jó volt a progiszint!Az utro meg nyilvánvaló h kell!!!Én örülök h szedtem,így nem aggódtam minden nap(csak minden másnap :lol: )

annus11
 
 


Csige!

Örülök a jó híreknek!! :wink: Most már tényleg semmi akadálya a pocakosodásnak!

Kép
e-dyna
 
 


Egyébként mire jó az utro? :oops:

Kép
e-dyna
 
 


Ja az hormonpótlás.Végül is megtámogatja a babót!Nekem is a vetélés miatt írta fel,bizti ami bizti!Ártani nem árt,a 3.hónap végéig szokták szedni/vagy dugdosni ,mert van belőle kúp is!

annus11
 
 


Egy kicsit későn, de félig még mindig időben: Boldog Mikulásnapot mindenkinek!!!!

Kép
e-dyna
 
 


Sziasztok.
Én is késve, de Boldog Mikinapot mindenkinek. Mi hazaértünk a hétvégéről, agyonra pihiztük magunkat, de fáradtabbak vagyunk mint előtte. Olyan jó volt kikapcsolódni és romantikázni egy kicsit. Sajnos mára visszakerültünk a mókuskerékbe, de egy kis löketet adott ez a hétvége. Baba nem hiszem hogy lesz belőle, mert csak a 10. 11. napon voltam, bár úgy vagyok vele, hogy majd meglátjuk, vannak még csodák. Én már nem tudok kiigazodni a szervezetemen. De nem görcsöltünk rá a dolgokra, inkább az élvezetnek adtuk át magunkat. :oops: :lol: és mit ne mondjak nagyon jó volt.
Veled mizu E-dyna? Hogy álltok?

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Velem minden ok, kivéve azt, hogy ma elkezdett fájdogálni a hasam, de a mellem még nem... :( Hát ez tulajdonképpen nem a legjobb, mert ez annak a jele, hogy valószinüleg meg fog jönni. Na mindegy már úgy sem kell olyan sokat aludni addig... :lol:


Annus! Merre vagy?

Kép
e-dyna
 
 


Sziasztok!

Velem minden ok, kivéve azt, hogy ma elkezdett fájdogálni a hasam, de a mellem még nem... :( Hát ez tulajdonképpen nem a legjobb, mert ez annak a jele, hogy valószinüleg meg fog jönni. Na mindegy már úgy sem kell olyan sokat aludni addig... :lol:


Annus! Merre vagy?

Kép
e-dyna
 
 


jaj nnneeeeee!!! 2x küldtem el! :oops:

Kép
e-dyna
 
 


Itt vagyok :lol:

Nálunk semmi különös.Szerdán doki,majd jövök a hírekkel!Remélem lesz megint uh!!!!
Maszatka egyre aktívabb,esténként szétrugja a ház falát :wink:

annus11
 
 


Te jársz vérvételre E-dyna? Nekem most ismét mennem kell a 21. és a 24. napon. Viszont a 24. nap szombatra esik, így nem igazán tudom, hogy mikor menjek. Vélemények???!!! Én arra gondoltam, hogy átteszem péntekre és a 23.-on megyek így. Az is lehet hogy felhívom a dokit hogy mit mond.

KépKép
csige-bige
 
 


Hát nekem annyira fáj a hasam, hogy már halálomon vagyok. Tegnap este már a szexet is nehezen viseltem, de hogy mi lesz ma este, hát nem tudom, pedig kellene hogy összebújjunk, de ilyenkor az a baj, hogy egyáltalán nem esik jól. Annyira fáj, hogy már az ülés is baromi kényelmetlen és ha megmozdulok, akkor felszisszenek. Olyan érzés, mint ha két billiárdgolyó lenne a hasamban kétoldat. Utoljára a vetélés után volt ilyen, akkor hőemelkedésem is volt tüszőrepikór.
Szerintem nekem ma vagy holnap tüszőrepi, mert már ez a csúcs, ilyenkor már nem sok van hátra, és akkor egyik napról a másikra elmúlik.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Csige!


Nem, nekem nem kell járnom vérvételre, mert nálam mindent rendben találtak a vetélés után. "Csak" próbálkoznunk kell, vagyis az uh-s barátnőm azt szokta mondani, hogy nem próbálkozni kell, hanem csak szeretkezni! :lol:

Egyébként az tök jó, hogy ennnyire fáj a hasad!! Az együttlét pedig ilyenkor azért is fájdalmas egy kicsit, mert kinyilik a méhszáj!

Annus!

Remélem csak jó híreket kaptál a kis focistádról!!! :lol: :lol:



Egyébként velem minden ok, csak annyira fáj a hasam! Igaz már nem sok van hátra keddig... Ja, és azt hiszem volt egy jobb oldali pé-m valamelyik nap, mert nagyon fájtam.

Kép
e-dyna
 
 


Edyna!

Igen,minden oké!Baba szépen fejlődik,semmi nem utal arra hogy baja lenne.Nagyon aktív továbbra is!Köv doki januárban!Addig meg zajlik az élet....

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?