Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vera!
Könnyü szülés volt, ahogy olvastam.
Mégegyszer sok boldogságot kivánok nektek!

Lányok!
Nektek van Monopoly társas kicsiknek? Ezt vennék karira, de nem ismerem, hogy érdemes megvenni?
Persze lista van mit szeretnének, de sajna annyira a drágábbikbol jelöltek, hogy el kell dönteni kinek mit hoz a Jézuska.
encike 2

vera szép történet!!!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike: mi régebben monopoliztunk. Nagyon élveztük még mi is felnőttek. szerintem jó választás. :)

Kép
csucsu05

Csucsu,
akkor Lili az idősebb, ő hajnal 1-kor bújt ki. Én nagyon élveztem, hogy éjszaka szülök, így szerettem volna. Csönd volt, nem volt nyüzsgés, előttem szültek ugyan 3-an, de ők még 19-én végeztek, félhomály volt, hallgattam a szülésznők TV-jét, bár felhangosíthatták volna kicsit a Barátok köztet...
Lili is félhomályban bújt ki, csak a varrásra kapcsoltak villanyt sűrű elnézések közepedte. Olyan meghitt volt így...

Encike,
én nem ismerem a játékot, de ma láttam, hogy van bankkártyás monopoly is. Ja a legtöbb Minimaxon reklámozott játék Régió játék boltos, ma megnéztem a honlapjukat, lehet online rendelni. Lilinek a bolhás kutya tetszik nagyon. Igazából nekem is, mert olyan társasjáték amit már ő is tud játszani, vicces is, és a kézügyességét is fejleszti, ami nálunk nagyon fontos. Lili úgy néz ki egyenlőre nem lesz egy képzőművész:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Szabina sem lesz képzőművész az biztos. :)
Nagyon jó lehetett kicsit csenben szülni. Mi nagy nyüzsgés közepette szültünk. annyi embert láttunk , hogy csak na.
Aranyos volt az, hoyg a barátok köztöt felhangosithatták volna..... :)

Kép
csucsu05

@vera: nagyon szep szulesed volt, az emlek es az erzes megmarad. Orulok, h jol vagytok. Gratulalunk Nektek.

@csucsu:ma mar nyugodtabb ejszakank volt es szinten nem lazasodott be, kohog nagyon, de meg sok vizsgalat lesz, mert nem hagyom annyiban a dolgot, remelem talalunk vkit aki kicsit okosabb tanacsokkal latmajd el minket.

Kép
zsozsoo

Vera:Jó hogy otthon vagytok!Már nagyon vártunk és izgultunk értetek!De az a lényeg hogy minden rendben van és Iza nagyon kis tündérke!
A szülésed sem volt semmi,de így ötödjére sem volt forgatókönyv szerű,biztosan emlékezni fogsz rá életed végéig.
Az pedig hogy a barátnőddel is sikerült majdnem egyszerre és majdnem egyszobába kerülnöd,tök jó :lol:

KépKép
lyndee

Most már egészbiztos ,hogy én következem :D

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Lyndee,
hajrá! :lol: :lol: :lol:

Lina,
nem tesztelsz?

Zsozsoo,
jobbulást a fiadnak!

Sugi,
képeket nem felejtettem el, küldöm privi.
Én is kérek szépen! :)

KépKép
dreika

lyndee várom ám az smst!!!!!! :lol:
nekünk nem volt könyű éjszakánk.....máté többször is felkelt mert nagyon köhögöt és lázas is volt.....ma már nem lázaes....legalábbis eddig.....de köhögni még köhög......kb 4 féle gyógyszert kaptunk........ :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

@nitacska: remelem Ti is hamarosan meggyogyultok, mi mar honapok ota kohogunk. Megkerdezhetem milyen orvossagokat kap Mate?Nalunk az volt a baj, h nem kapott, mert nem irtak fel neki semmit hosszu honapok alatt csak kopteto szirupokat.Koszi.

Kép
zsozsoo

Lyndee: Igen mostmár te jössz.:) 1-2hét múlva már te is Anyuka leszel:)

Kép
csucsu05

zszsoo ezeket a gyógyszereket kapta máté:-cedax baby,rhinathiol és ventolint /inhalácios aeroszol/+orrcsepp!!!! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika,
nem teszteltem eddig, csak holnap kellene nem megjönnie. Valahogy most annyira nem izgat. Szerintem amúgy holnap megjön, kicsit már fáj a hasam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska azért megy a drukk hátha!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
este odajött hozzám Lili, pont fürdés után voltamnem volt rajtam semmi, megsímogatta a hasam, és mondta: "nagy pocak, ott van benne a kistestvérem, én látom"
Pedig már nem is nagy.
A lényeg: reggel hirtelen felindulásból csináltam egy tesztet, de csak épp a pisi végéből elcsíptem egy kicsit, és ha nagyon halványan is, de van rajta 2. csík :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: :) Nem mondod??? Ez fantasztikus hír :) Már sokszor hallottam hogy a kistesó mondta meg babás az anyukája. Na akkro igy hogy fogun szülni együtt?? Ja persze nekem már elmúlt a PÉ-m. Lehet nemsokára akkro én is pozítívat tesztelek:)
Nagyon örülök neked. :) De tényleg annyira mintha én teszteltem volna pozítívat :)
Hú de jó ez a hir.

Kép
csucsu05

Lina,
hatalmas gratula! :D :D :D
Nem is kívánok mást, csak egy dobogó szívecskét Karácsonyra! :wink:
A gyerekek meg megérzik, ez már bebizonyosodott. :shock:

KépKép
dreika

Linácska:Hurrrrááááá!De jó! :D Mikor tesztelsz újra?
Hozzon nektek a mikulás pozitív tesztecskét :wink:
Most sikerülnie kell!!!!!!+++++++++++++++

KépKép
lyndee

Sziasztok!!

Rossz volt a netünk, valami vírus.....

Csak gyorsan pár sor, amíg csend van...

Gröni!
SZÍVEMBŐL ÖRÜLÖK, NAGYON MEGÉRDEMLED, H BOLDOGOK LEGYETEK! JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!
Vera!
Sok boldogságot Izához!

linácska!
BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!!!!!
sZÉP AJÁNDÉK! :lol: :lol: Lili csúcs!!!!!! :) Jó lenne családilag talizni!

mi jól vagyunk, Konsti már hízik, 4700g kb. Homeós kapszulát szedek, így elég az anyatej neki.

MIDENKINEK MINDEN JÓT!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Lina!

Ez szuper! pussz

tjuca

Lina, nagyon nagyon szorítottam már neked, hatalmas gratula!!!! Úgy örülök :lol:

Vera, neked is gratulálok, nagyon szép kislány lett!

Gröni, Neked is gratulálok!
Vendég

Köszönöm mindenkinek, azért én még csak halkan merek örülni. 10-es tesztet csináltam, és azon is elég halvány a 2. csík, de azért nem kell szemet erőltetni hozzá, meg várni sem kellett, szinte rögtön előjött, de halvány. Igaz már szinte kipisiltem magam, mikor jött a hirtelen ötlet, és a végéből felfogtam valamennyit.

Zsuzsu,
találkozhatunk családilag, a férjemet már kérdeztem anno, és ő benne van. Majd legfeljebb elmegyünk valamikor januárban felétek. Gondolom Konstival Ti még kevésbé akartok utazni...

Lyndee,
arra gondoltam, hogy majd csütörtökön tesztelek újra, és ha erősödik, akkor felhívom az orvost.
Amúgy olyan mérges vagyok magamra, na jó azért annyira nem, mert most dacból még az utrót sem használtam, hogy minek az nekem, nekem nem kell semmi segítség..., azért ma már dugdostam. De hogy hogy viszketek tőle..., nem emlékszem, hogy Lilinél milyen volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:lehet most kicsit gyengébb a szervezeted a baba miatt azért reagálsz így az utrora.
Csütörtök reggel mindenképp tesztelj!Szerintem már ma erősebb lett volna :lol:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Linácska, boldog névnapot kívánok Neked!!!
És örömmel olvastam a nagy hírt, GRATULÁLOK! Ez szuper!

Lyndee, már csak 2 hét? Hogy rohan az idő...Hogy vagy?

Én holnap megyek dokihoz, megbeszéljük, mikor lesz uh.
Jó éjszakát!

Kép
Kép
ggica

Elfelejtettem majdnem!
Tavirózsa, a lányodnak boldog névnapot kívánok, sok szeretettel!!! Jó ünneplést Nektek!

Kép
Kép
ggica

Nem bírtam ki, hogy ne csináljak ma is egy tesztet, a tegnapi olyan halvány volt. Hát a mai is halvány még, de egyértelműen erősebb, mint a tegnapi. Lehet, hogy holnap beszaladok az orvoshoz, mert lehet, hogy a pajzsmirigy hormonjaimat ellenőriztetni kellene. Na meg anno a Mensmentisben mondták, hogy ha babás leszek sos telefon, mert lehet, hogy végig inzulin kell. Bár gondolom pár napon nem múlik semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

@linacska: FANTASZTIKUS!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulalok Nektek!Most mar igazan szep karacsonyotok lesz.

Kép
zsozsoo

linácska gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
ugye mondtam hogy ot a baba!!!!!!
minden névnaposnak boldog névnapot!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina el sem tudom mondan mennyire örülök.
Mostmár csak az a dolgod hogy vigyázz magadra.De ezt te is tudod.
Szorítok hogy minden rendben legyen.
Lyndee hajrá

Kép

Kép
napsugár035

sugi és ti hogy vagytok? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönjük, nagyom jól.
Balázs fejlődik szépen, gügyög, nézeget, a Rossmanban kaptam kiskutyusokat 249 ft-ért kb 10 cm -esek, nagyon aranyos vaj, és barna színben fekete sapiijuk van fehér bojttal, imádja Balázs a fekete fehér variációkat, lecseréltem velük a zenélő forgóról a felhőt csillagot, nagyon tetszik neki, majd néha kicserélem ne unja el magát.
Tegnap meglátogattam egy kislányt Balázstól 1 órával fiatalabb , szépen csöndben fekszik naphosszat, csak enni veszik ki az ágyából.
Balázzsal nagyon sokat kell foglalkozzak, nagyon igényli rengeteget beszélgetek hozzá, énekelek, tornáztatom imádja, ha ébren van nem sokat tölt egyedül.
Nem tudom később hogyan lesz ha már nem alszik ennyit, remélem néha hagy majd dolgozni.
Figyelek ám mindenkit azt hittem ha majd megszülök, nem jövök annyit, olvasni, mindennap olvaslak benneteket, és szorítok mindenkinek, sorstársak vagyunk, tudjuk min megy keresztül a másik.
Úgy örültem lina jó hírének mintha én lennék terhes.
Nagyon szomorú sms-t kaptam a szülésem másnapján tőle, amikor negát tesztelt, de most nagyon örülök.

Kép

Kép
napsugár035

örülök hogy jol vagytok!!!!!!!!!
bizony tényleg jó hogy sikerűlt linácskának is!!!!!!
remélem nemsokára én is sorra kerülök!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska: tudtam én, hogy ma már erősebb lesz a teszt. :)

Sugi: Jó, hogy jól vagytok. és nem baj ha a fiad ennyire ragaszkodik a te jelenlétedhez. Szabina is ilyen volt és még most is nagyon ragaszkodó.

Kép
csucsu05

Köszi-köszi mindenkinek :lol:

Szerintetek erősösödött?
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina egyértelműen

Kép

Kép
napsugár035

Uristen milyen szuper hirek!!!!
Gratula, hogyne erősödött volna!!!
És a kicsi lánykád tudja, hogy ő egy jós?

Nálunk Dorina beteg vagyis hányingerrel ébredt, de semmi komoly, viszont a doki mandulagyulladást állapitott meg. Kap rá gyogyszert, hétfőn majd vizeletet néz neki a doki.
Remélem nem kell kivenni a manduláját. Nektek volt már ilyen?

Én jol vagyok, holnap megyek védőnőhöz.
Nemsoká következik a cukorterhelés, brrrrr
encike 2

lina nagyon szépek a teszjeid!!!!gratula még 1x!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Harivera!

Gratulálok én is a kicsi lányhoz!

Lina! :D
kislibus

Linácska:Szerintem egyértelmű a második csík :D És így utólag is Boldog Névnapot Kívánok! Azt hiszem ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattál volna!
Lili pedig egy kis boszi :lol:

Ggica:köszönöm,elég jól vagyok.Bár már érzem hogy nem nagyon férünk a kis manóval egy testben.Az éjszakák egyre nehezebbek,de most már ezt a pár napot majdcsak kibirom... :wink:
Neked is nagyon telik az idő!Kiderült már a kicsi neme?

Csucsu:Még szülhettek együtt Linával :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee: Igen még szülhetünk de ahoz nekem is kell ilyen szép tesztet produkálni .

Linácska: Erősődőtt bizony:) De jó:)

Kép
csucsu05

lyndee már tényleg csak napok vanak hátra max 1 hét..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu,
és mikor esedékes neked az a pozitív teszt???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, szépen erősödik!
Csak így tovább, hajrá!!!!

Lyndee, szép, problémamentes szülést kívánok Neked!
Vendég

Csajszik.
Én egy időre elköszönök, kikapcsoltatom a netet, nagyon sokat szarakodik, van hogy fél napot nem tudjuk használni, de azért fizetni kell rendesen.
Majd valamikor mobil internetre váltunk. Lina tudod a telcsiszámom, ha voltál dokinál és minden rendben egy sms megtiszteltetés lenne.
Nagyon szorítok neked hogy minden rendben legyen.
Csucsu neked is kívánok mielőbb + tesztet. Ha azonnal kikapcsolják akkor cső miindenkinek, ha ez a hónap még marad akkor jelentkezem.

Kép

Kép
napsugár035

Mai helyzetjelentés:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska! Szép, de most már csak a tartalék tesztjeidet pisikéld, szórakozásból. Vagy karácsonyi girlandnak szánod??? :wink: :wink: :wink: Jajja de szuper ez karácsonyra, már a szíve is dobogni fog. :wink:

tjuca

linacska: gratulálok a pozitív tesztedhez :D

Timi
titimee

Juca,
még van vagy 15 db tesztem, egyben vettem egy 25 db-os csomagot. Még szeretnék venni egy bolti 25-öst, és azt mondjuk vasárnap megcsinálni. Liliből kiindulva akkor már azon is lehet csík.
Ma beszaladok a kórházba, szeretnék egy vérvételt, mert 3x1 utróval is mára sikerült 36.8-ra feltornászni a hőm, amíg nem szedtem, odaragadt a 36.6-ra, bár tudom, ez semmit nem jelent, de szeretnék biztosra menni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?