SchmidtVera 2004-02-17 14:37:07 #21
Jaj,ha tudnátok!Ha tudnátok,milyen boldog voagyok!!!!!!Nem csak a szombat miatt!
Kedves ,őszinte Szívemberkek és Mindenki,aki olvassa ezt a naplót!
Én úgy,de úgy örültem...hatalmas harc volt..s hogy ezen végigmentem,az Istennek , a barátoknak,a kitartó,és hű,minden-bajban-kezetnyújtó igazi barátoknak köszönhető és a ti bíztatásotoknak.....miközben a főpróbára villamosoztam ,akkor a ti írásaitokat olvasgattam...
Egyrészt annak örülök,hogy örömet szerezhettem nektek,mert a múltkori szereplés után -főleg,amikor visszanéztem,annyira fájt,hogy még hamis is volt,ahogyan énekeltem-..azon gondolkoztam,miért is tartotok még ki?!Igyekeztem úgy kiállni,hogy az énekem erőt adhasson azoknak,akik szurkoltak és megszerettek!Én olyan boldog voltam...emiatt!!!...Nem azért,mert a zsűri most pozitív véleményt mondott..persze örülök,hogy pozitívabbak voltak,de az ő véleményüket még vissza kell hallgatnom,meg kell néznem az eddigi adásokat ,s utána levonni a konzekvenciákat...
Tulajdonképpen nem is tudom elmondani,hogy mennyire kijózanító volt a szombat...azzal együtt,hogy borzasztóan örültem,de arra gondoltam,ha csak az az egy este mozgatna,ha azért küzdöttem volna,hogy a zsűri szívét megnyerjem,ha csak az lebegne előttem,hogy megmutassam,mire vagyok képes,akkor az örömöm a következő percekben,a színpad lebontásakor szertefoszlott volna...nagy harc és nagy győzelem volt ez,de nem a "siker" miatt...amit talán csak azok látnak ,akik kinyitják a szívüket...ez valahogy nem kavar nagy port,nem a kamerák előtt zajlik...de nem is baj..csak egyszerűen megdöbbentő volt átélni,ha az ember ezekben keresi a megbecsülést,az örömöket,csak egy üres és hideg fekete lyukat fog találni a szeretet,az őszinteség helyett.
Most azt gondolom,még fontosabb tudnom,mit is szeretnék,mennyire is szeretnék énekelni...mit,miért teszek?....
Muszáj megköszönnöm a sok-sok személyes élményt,amit megosztanak/-tok velem.Ki hinné,hogy még egy hamiskás,bizonytalanul előadott dal (a Tarzan filmzenéje)is jelenthet új kezdetet valakinek.Erről álmodtam pár évvel ezelőtt!...Hogy az énekem ilyen hatással lesz emberek életére.
Valahol az is olyan csodálatos,hogy a gyengeségeim ,ami nem megy olyan jól,az is hozzátartozik ehhez...
Bárcsak arra is ösztönözhetnék embereket,hogy útra keljenek vágyaik megvalósításában...
Na jó...Most már nekiállok olvasni és elhallgatok....
)))))))))
Szeretettel és nagy-nagy izgalommal:
Schmidt Vera
Irta Schmidt Vera ugyanott.