Új privát üzeneted érkezett!

ismerős, Lillu is csak csúszni szeretett eddig :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


eperke: gesztenyét nem igazán szoktam adni, mivel mirelit cuccokat nem annyira szeretem magam sem. Sütőtök persze nyerő nálunk is. De inkább ebédre szoktam adni hússal-krumplival.

kutyfül: Ti hogy álltok a hajnali keléssel? nem tudom mit csináljak: várjam meg amg kinövi, vagy legyek drasztikus, és sírjunk párszor??? Csak ezt APA nem bírná kivárni, szóval reménytelen a leszoktatás. Azért ez nem normális, hogy minden nap fel kel 4 és 5 között, neeem??? Ez egy rossz szokás sajnos nálunk.... :roll:
Vendég
 


Zsófi még mindig hajnalban kel, ma rendes volt, és majdnem hatig aludt, de a fél hat a gyakoribb :? Nála semmi sem segít :roll:
Vendég
 

 
 

Andi: Szép nagy már Kistesó!! Mikor mész megint UH-ra? Hát ez a hajnali 1/2 6-os kelés elég durván hangzik :?

Ildi: Ezen az egyszerre 3 fogon leesett az állam...Legalább gyorsan túlesett rajta Lilla :lol: Barnának is kibújt a 9. fog vége.

Babett: Sima gesztenyét még nem lehet kapni? Azt tudnál akkor csinálni Botinak. Sajna más ötletem nekem sem nagyon van, mert azokon kívül, amit írtál nálunk is tejes cuccok vannak uzsira. Ja, Barna már kostólta a kiwit, de csak nagyon picit adtam még neki. Most láttam egy sütőtökös muffin receptet a stahl-könyvben.

Barna tegnap este megette az első nagyfiús vacsiját. Virslit ettünk, ő is kapott a tányérjára meg kiflit és egyedül evett szépen. Olyan édes volt, igazi nagyfiú :lol: :lol:
Dömpert nem lehet kapni :twisted: :x Így vettünk neki egy nagy teherautót, meg egy meséskönyvet.

Majd hozok képeket a buliról:)

KépKép
kutyfül
 
 


Babett: még annyit akartam, hogy Barna is ébred még éjjel. De mostanában össze-vissza. És nem kell neki a cumi. egyik nap úgy döntött nem kell, és azóta a közelébe sem lehet vele menni. Így most kicsit macerásabb visszaaltatni.

KépKép
kutyfül
 
 


Babett: Gesztenyénél is rendes gesztenyére gondoltam, a mirelitet én se nagyon szeretem. Én még anno Zsófinak úgy csináltam, hogy megfőztem vízben héjastól és ha megpuhult, meghámoztam és összekevertem gyümölccsel (általában almával). Tudom, kicsit macerás, de Zsófi szerette.

Hajnali kelés: Ha más nem segít az idő biztos megoldja majd. Zsófi is elég korán kelő volt, aztán idővel egyre jobban kitolódott nála az ébredés. Most fél8-8nál tart. Ez már elég jó, elviselhető :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Kutyfül: Barnának nagyon boldog első születésnapot kívánunk!!! :D
lamme
 
 


Panndi, mindig megállapítom, hogy egyformák a gyerekeink :lol: Lillu is fél hat-hat körül kel mindig :oops:

Hát az a sok egyszerre kibújó fogacska minket is megviselt :wink: extra nyűg, nem alvás.. szegénynek még most is tiszta piros mindkét arca :shock:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


És a lényeg maradt le:

Barnának sok boldog első szülinapot kívánunk!


és tudom már késő, de ma láttam a tesco katalógusban dömpert :(

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


gesztenye: sajnos annak már vége volt októberben...
mindegy, hát vmit úgyis mindig adok neki, csak gondoltam hátha még vmi nem jutott eszembe.. :?

Panndi: azért nálunk annyival jobb ám, hogy 4-5 között még nem véglegesen kel fel Boti, hanem akkor adom neki oda az innivalót, aztán visszaalszik, ma pl majdnem 7ig. Volt 1-2 hét, amikor ő is fél6-6kor kelt, na az elég fárasztó volt. Igazából mindent meg lehet szokni, de ha folyton váltakozik, akkor az ember nem tud mihez alkalmazkodni.

BARNÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK BOTIVAL :lol: :lol: :lol: :lol:

Kutyfül: már Boti is ismerkedik néha a nagyfiús kajákkal, a virsli neki is bejött :lol: Már egyszer rakott karfiolba is tettem neki husi helyettvirslit, az is ízlett neki. :lol:
Ja, és várjuk a képeket!
Vendég
 


Boldog születésnapot Barnának :)
Vendég
 


Barnának mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk a lányokkal!

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Ildi: Előbb-utóbb Lillu is összerakja majd a szavakat. Ha jól számolom 2 hónap van Zsófi és közte. Zsófi akkor kezdett egyszavazni, mikor Eszzti születee (2hónapja) és most már rakosgatja össze a mondatokat. Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy mire Lillu is ekkora lesz, biztos ő is mondikál majd. :wink: Ebben a korba rengeteget tudnak fejlődni még 1-2 nap alarr is, nemhogy 2 hónap alatt.
Ja, és még annyit akartam, hogy múlt héten megcsináltam a kenyérlángost a recepted alapján. Nagyon jó recept, jól sikerült. :D Köszi, hogy megosztottad velünk! :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


alarr=alatt Bocsi! :oops:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Vicsok: Kisvicsok Andrisnak nagyon boldog névnapot kívánunk!!! :D
lamme
 
 


Mi is boldog András napot kívánunk Vicsokéknak.

Hosszú és fárasztó hétvégénk volt, elég volt belőle. Ma meg egész nap áramszünet :twisted: Kicsit untam már.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lamme, nem tudom mikor ünneplitek, de ma Vivien nap van, nagyobbik kislánykádnak boldog névnapot kívánunk :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: Ma ünnepeljük :D Köszönjük szépen a köszöntést!!! :D Nagyon figyelmes vagy!!! :D
lamme
 
 


Nagyon köszönjük a köszöntéseket!!!

Vicsok: Andrisnak utólag is boldog névnapot kívánunk!

Lamme: Vivinek boldog névnapot, és Neked boldog születésnapot!! Még benne vagyunk a 8 napban :wink:

A buli jól sikerült. Barna az elején picit meg volt szeppenve, de aztán feloldódott. Volt játék, éneklés, evés-ivás, szóval jó volt :lol: A tortát először gyanakodva nézte, de aztán jól megfogdosta. Egy szeletet meg is evett, tiszta maszat volt :lol: Annyira kifáradt Barna, hogy este 9-kor letettük aludni és reggel 1/2 9-ig nem hallottuk a hangját sem. És ma sem kelt fel hajnalban. Szóval van remény :lol: :lol:
Majd hozom a képeket!

Voltunk ma oltáson. Barna annyira félt, mikor a védőnéni a mérlegre tette, úgy elkezdett sírni, hogy remegett és láttam, hogy retteg. Ilyen még sosem volt, annyira sajnáltam, hogy majdnem én is elsírtam magam :oops: :oops: Fogyott picit Barna, doktor néni szerint keveset adok neki enni :roll:
Leírnátok, ki, mikor mit ad enni a gyerekeknek?

Babett: Botinak csináltál rakottkarfiolt?

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Hát, Zsófi reggel iszik két deci tejet, aztán reggelizik velünk, átlagban egy szelet kenyeret felvágottal és valami zöldséggel, iszik teát hozzá, aztán délelőtt eszik gyümölcsöt, ez általában két db, de gyümölcstől függ, illetve ha későn ébred délelőtt, akkor az ebéd miatt csak egyet kap, aztán ebédelünk, ő szokott enni levest is, másodikat is, mennyiségek kajától függnek, azt nem tudom :oops: Uzsonnára joghurtot kap (egyet, vagy kettőt), aztán vacsi (ua., mint a reggeli), és elalvás előtt két dl tej.

Hű de soknak tűnik így leírva :lol:
Vendég
 


Lilla ezt a mennyiséget kb. fél éve kapja:

Reggeli 1 dl tej és egy kifli, vagy fél kifli és köles/buláta.
Délelőtt gyümölcs, 1 alma, 1 banán vagy szőlő kb. a mennyiség.
Délben, egy vagy két fogás meleg kajcsi, ebből egy babatányérnyi elfogy feltéttel.
Délután 1 vagy két krémtúró az átlag.
Vacsira meleg apával vagy 1 szelet kenyér és ehhez kap fél nyolckor 1 dl tejet.

EZ kb. olyannak hangzik mint Zsófi kajája :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ja és az elmaradhatatlan túró rudi, amit apa hoz, ha hazajön :oops: mert amíg tudta, hogy a hűtőben van, verte az ajtót a többiért :shock:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Amúgy Kutyfül, LIlla is retteg az oltástól, most megint betegek vagyunk, tegnap úgy nézett a doktor nénire, mint aki ember ölt :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Mi is itt, kicsit betegen-sebesen. A hétvégén Boti nekiesett az asztallapnak. Ügyelet, vér, ijedelem, sírás, röntgen 3 cmes seb... :cry:
Tegnap még erre rá elkezdett folyni az orra....remélem nem tart megint 2-3 hétig.... :cry: :cry:
Ezeket együttvéve nyűgös, sírós, nehéz....

kutyfül: igen, szoktam csinálni r.karfiolt , szereti. Ezt sosem recept alapján csinálom, csak úgy saját kútfőből...

nálunk a kajálás:
- kora reggel 2,5 dl junior ital
- 8kor gyümölcs(2db)+sinlac/kölespép
- 12kor ebéd: főzelék+hús vagy zöldség+tészta, általában egy babatányérnyi, ami több, mint egy a bébiétel és gyakran kenyeret is rágcsál a főzelék mellé
- 4kor gyümölcs (általában csak egy) rizspehellyel vagy sinlacal vagy vmilyen más gabonapéppel vagy csak simán magába felkockázva; néha utána még egy rizskorong vagy babapiskota
- fél7kor vacsi: ua mint ebéd vagy hideg, azaz kenyér vajjal, virslivel, vagy tegnap pl tonhalkrémet csináltam hozzá. És tegnap csináltam a junioritalból kicsi kakaót.
- 8kor még 2 dl junior ital

Szóval jól ki kell egyszer fárasztani Botit, és elmarad a hajnali ébredés??? :wink:
Vendég
 


ja, és Boti most az orrszívástól retteg, egyszerűen képtelen vagyok kiszívni.....a múltkor még ment... :?
Vendég
 


Babett, szegény Boti, remélem hamar meggyógyul.

Mi orrszívás procedúránk a következő most, Lilla is utálja rendesen, pedig egy hónapja nem így volt, ordít alatta nagyon. :cry: Szóval mi először fújunk játékból Sterimart egyik babája orrába, aztán az övébe, aztán leszívjuk a baba orrát, majd Lilluét is.. aztán általában, hogy ne sírjon tovább újabb baba következik :shock:
annyira élvezi, hogy tegnap a doktor néni is kénytelen volt előbb egyik babát vizsgálni, mert odaata neki :lol: :lol: :lol: valami plüss is megteszi vagy egy játék autó, hogy fiús legyen a dolog :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Köszi Lányok a kajás leírásokat!

Babett: szegény Boti, remélem hamar begyógyul a sebe!!! Leírod nekem , hogy szoktad csinálni a rakott karfiolt?:) Barna ma sem kelt fel hajnalban. Reggel 8-ig húzta a lóbőrt.

Ildi: Barna nem is a szuritól félt, mert már a mérlegen zokogott. Utána már mindegy volt neki...Édes lehetet Lillu, ahogy megvizsgáltatta a babát a doktornénivel :lol:

Andi: mindjárt félidőben vagy, nem semmi!!! :lol: Mentek holnap a céges mikulásra?

KépKép
kutyfül
 
 


kutyfül: semmi extra, először megfőzöm a karfiolt sós vízben, aztán egy kivajazott tűzálló tálba teszem, erre csinálok egy tejfölös-tojásos-sós-borsos-reszeltsajtos cuccot, amit ráöntök, majd a tetejére is teszek sajtot. Na ehhez a múltkor még apróra vágott virslit is tettem bele. DE gépsonka is jó sztem. Ennyi, ízlés szerint tedd a hozzávalókat. Tudom ez is tejes, de néha azért próbálom feszegetni a határt, hogy mit bír Boti. Te csinálhatod jó tejfölösen, akkor nem lesz száraz. A szószba még vmilyen zöld fűszert is lehet tenni. Tojásból csak egyet szoktam, különben nagyon felfújt íze lenne. Brokkolival ugyanezt lehet csinálni. A tetejére zsemlemorzsát is szoktam néha a sajt helyett.

Ja, és ma voltam a Regio játékboltban, és volt dömper, 2300 ft volt, és sztem nagyon tuti jó. Majdnem meg is vettem, de Anyósomnak már mondtam, így lehet ők vesznek majd karácsonyra.
Vendég
 


Babett: köszi a receptet, meg is csinálom!:) Ha vannak még ilyenek, jöhet nyugodtan :wink: Na, mi ugye nem kaptunk dömpert, így egy nagy dömperszerű teherautót kapott, olyan dömperszerűt. De már keresztapám megigérte, hogy köv. alaklomra vesz neki rendes dömpert :lol:
Pénteken megyünk Mikulás-ünnepségre. Kíváncsi vagyok. Szombaton pedig el akarunk menni a Mini-maxos bulira a vasúttörténeti parkba. Lesz Alma együttes!

KépKép
kutyfül
 
 


A tortaevés: Kép

Kép

az dömperszerű valami:)

Kép

ÉS ez vasárnap készült a MŰPA-ban:

Kép

KépKép
kutyfül
 
 


kutyfül: aranyos nagyon Barna!!! mit csináltatok a MUPAban hétvégén?
Vendég
 


kutyfül: megyünk hát ;) És képzeld, még karácsonyi bálra is hívtak :lol: Na de pocakkal, Apa nélkül nem megyek :?

Képek tutik :)
Vendég
 


Kicsit irigykedem a mikulás ünneplőkre :lol: mi is hivatalosak voltunk kettőre is, de Lillu betegsége mindent romba döntött, szegénynek ma reggel 39 fokos láza volt :shock: :cry:

Panndi, én se mennék Apa nélkül esti partira :oops:

Kutyfül, Barna nagyon helyes nagyfiú a képeken :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Babett: a MÜPA-ban vasárnaponként van Cifra palota nevű gyerekprogram. Igaz nagyobb gyerekeknek, de van játszóház piciknek, ott Barna is jól elvan. És így legalább rossz időben is ki tudunk mozdulni. Képzeld, Barna ma éjjel sem ébredt, megint reggel 8-ig aludt!

Andi: Zsófi biztos élvezni fogja a mikulsábulit.

Hát én apa nélkül megyek a céges karácsonyi bulira! Enegm nem zavar, hogy nincs ott :lol: :lol:

Ildi: Lillunak jobbulást!!

KépKép
kutyfül
 
 


Engem zavarna, mert a közvetlen kollégáim nem jönnek, még csak inni sem ihatok, hát mit csináljak ott? :lol:
Vendég
 


kutyfül: hát gratulálok, hogy Barn ígya leszokott a hajnali kelésről. Én is erre várok, hogy egyszer majd magától elmúlik. Sajnos Boti ma is fél5kor felkelt. Próbáltam nem átmenni, de 15 perc után sírás lett belőle. Na utána szerencsére még7ig visszaaludt.

Én sem megyek most céges karácsonyi partira, vidéken lesz, nincs kedvem utazgatni. Amúgy ez a mi cégünknél az mindig pár nélküli...

Boti talán túl is van a náthán, így ma elmentünk minimuzsikára. Holnap meg jön a Télapó hozzánk :lol: Ja, viszont nem tűri meg a tapaszt a fején, mindig vakargatja, leszedi. Így most már szabadon van a sebe, remélem nem kap majd bele... :roll:

Lillunak jobbulást!!!!!
Vendég
 


köszönjük a jókívánságokat, Lilla igyekszik meggyógyulni :lol:
Hozzánk is jön a Mikulás... tesóm lesz, na főleg kerilányom miatt, Lilla szerintem Apát se ismerné fel szakállal :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Andriskának is Vivinek utólag is boldog névnapot kívánunk!

Botinak és Lillunak pedig gyors gyógyulást!

Ildi: Túró rudis történet ismerős. :lol: Szerencse, hogy olyan hűtőnk van ami alul fagyasztó, felül hűtő, mert így nem tudja kinyitni. Nagyiéknál, ahol csak sima hűtő van, már kiszolgálja magát rudival, ha nem vagyunk résen. :D Én amúgy még azt szoktam neki mondani, ha nem akarok neki rudit adni, hogy nincsen, el kell menjünk a boltba venni. Ilyenkor hozza a bevásárlókosarát és indul vásárolni. :lol: Ha kérdezzük, hogy mit vesz, mondja, hogy "tú"-t (= a túró rudit). :D

Kutyfül: Nagyon édes Barna a képeken! Súlyingadozás miatt szerintem ne aggódj. Zsófinál is volt ilyen, miután elhagytuk a szopit, hogy ingadozott, stagnált a súlya. Nekünk akkor azt mondta a doktor néni, hogy ez előfordul ilyenkor. Cifra palotát én is néztem már, de elmenni még nem tudtunk, mert Apa most szakdolgozatot ír, államvizsgára készül, egyedül meg nem mertem bevállalni.

Panndi: Hogy rohan az idő, már Kistesó is ilyen nagy!? Mocorog már? Hogy bírod Zsófi mellett a terhességet? Nem vagy fáradt?

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Mikulás hozzák is jön az öcsém személyében. Kíváncsi vagyok Zsófi mit szól majd hozzá. :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


De, fáradt vagyok, főleg, hogy közben írom a szakdolgozatomat is, és rengeteget fáj a hasam, sokat kéne pihenni, dehát ugye... :?
Vendég
 


Panndi és még mindig hánysz???
Ha Zsófi alszik, tessék aludni...

Eperke, Zsófi az én emberem, örülök, hogy nem csak az én gyerekem van rácsavarodva a túró rudira :lol: Boltban Lillu is tudja, hol a rudi :roll:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Újra itt, de most már Fótról! :D A költözés megvolt, rettenetesen kifáradtunk bele, plusz még egy vírusos torokgyuszit is összeszedtünk. :( Így Eszti is túl van az első betegségen, hát szörnyű volt! Éjszaka másfél óránként ébredt az eldugult orra miatt, napközben meg egyfolytában szó szerint rajtam csüngött és nyígott. Mivel én is beteg voltam, különösen nehéz volt vele, én is nyígtam... Plusz a sok meló, pakolás, takarítás a házban. Fogytam 3 kilót egy hét alatt, ennyi előnye volt.
Így az új doktor néninkkel is megismerkedtünk, azonnal kijött hozzánk, ahogy hívtam, pedig még csak nem is ismert minket.
De most már jobban vagyunk, éjjel már nem kelt fel Eszti, és ma már nekem is volt erőm takarítgatni.
A Miki-ünnepségről így mi is lemaradtunk a betegésg miatt. Na majd jövőre bepótoljuk.

A ház gyönyörű, pedig még sok apróság hiányzik. Nagyon jól érezzük magunkat itt. Eszti eleinte kicsit nem találta a helyét, de most már megszokta. Nagyon élvezzük a csendet és a jó levegőt. A kastélyparkban nagyokat sétálunk, megetetjük a kacsákat. A közlekedés is jónak mondható, így nem lesz gond, hogy csak egy autónk van, be tudunk jutni Pestre busszal is kényelmesen. Mivel a katolikus templom mellett lakunk, már a pappal is összeismerkedtünk, nagyon jó fejnek tűnt, úgyhogy remélem hamarosan ebben a gyönyörű katedrálisban (folyton azon viccelődünk, hogy a fürdőből a Notre Dame-ra látni...) kereszteltethetjük meg Esztikét.

Mellettünk zajlik az építkezés, de egyelőre nem zavaró (még). És szerencsére hétvégén nem csinálják. Meg karácsony előtt le is állnak vele, és majd csak tavasszal folytatják.

Szóval nagyon jól érezzük magunkat, és remélem, hamarosan ez a betegség is odébb áll, és akkor még inkább élvezni fogjuk az új életünket!

Most már jövök ismét rendszeresen!

Kép
waterlilly
 
 


kutyfül: ha már unja Barna a főtt husit....:a hétvégén (ugyancsak a Stahlból :wink: ) csináltam bécsi húspogácsát, ami abszolút gyerekbarát, nem fűszeres egyáltalán. 2 zsemlét tejbe áztattam, kicsavartam, kb 50 dkg darált hússal, 2 tojással, sok-sok petrezselyemmel (ha lehet nem szárítottal), kicsi só-borssal kicsi szerecsendióval, ja és 5 dkg zsemlemorzsával összemixeltem. Én botmixerrel tettem mindezt, mivel nincs robotgépem. Ettől jó pépes lett, kicsit ragacsosnak tűnhet amikor gyumázod, de majd jól megsül, nem lesz vele gond. . Aztán kis bucikat csináltam belőle, majd vaj-olaj egyvelegen kisütöttem. Először fél perc nagy lánon, majd 4-5 perc fedő alattközepes tűzön, aztán megfordítani, és újra ugyanez. Nem kell, hogy ússzon az olajban! Ha sokat csinálsz, közben 1x cseréld az olajat-vajat, mert leégnek a pörcök. Én főzelékhez csináltam, de aztán krumplipürével is nagyon csúszott Botinak. Több napig elállt hűtőben, sztem jó nagyon.

Lilly: jó pihenést az új kuckóban. De ne szomorodj el, mi már 1,5 éve költöztünk, még mindig csinálunk ezt-azt, pedig teljesen készen volt, amikor ide jöttünk, mégsincs vége sosem... :wink:

ja, és volt nálunk a Télapó, jól sikerült :lol:
Vendég
 


Kicsit késve, de szeretettel kiivánok Barnuskának és Nikinek boldog 1. születésnapot, Andriskának pedig sok boldog névnapot. Isten éltesse őket! :D

Babett! Ezek szerint Boti már ehet tejes dolgokat. Nagy könnyebbség.... A Juniior italról jutott eszembe, hogy Gábor semmilyen tápszer jellegű itókát nem hajlandó inni. Már az első kortynál úgy megrázkódik tőle és olyan szemrehányó tekintettel néz rám, na mindegy. Szóval, nálunk ez nem ment és nem is kiisérletezek többet. Helyette kakaó változó mennyiségben. Néha 1dl, néha 2 dl.

Lilly! Örülök, hogy túl vagytok a költözésen. Csend, nyugalom és béke. :D A viirusos torokgyulladást sajnálom. Jó, hogy már ezt is a hátatok mögött tudjátok.

Pár mondat rólunk. Fiúk jól vannak, hiszti is -sajnos-, Gáborom egyfolytában halandzsázik, néha ételmes szót is hallani és kb. minden második szava anya. :lol:
Mikulás nálunk is járt, mindenkinek hozott valami apróságot és ezzel együtt örömet. :) Viszont a Jézuskának még iparkodnia kell, mert nagyon le van maradva a karácsonyi ajándékok beszerzésével. Remélhetőleg az ajándékok megvárják őt a polcokon......

Mindenkinek jó egészséget és jó készülődést kiivánok! :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


tücsi: jó, hogy Te is jöttél....sajnos a tejmentes kajálás még tart, de néha azért próbálkozom több-kevesebb sikerrel...
Vendég
 


Sziasztok!

Mikulás nálunk is járt, de Zsófi elsőre megijedt tőle, elkezdett sírni. De lassan azért megbarátkozott vele. Esztike csak vigyorgott neki, gondolom tetszett neki a nagy piros ruha. :D

Lilly: Örülünk, hogy tetszik az új házikó! A csend, nyugalom, béke nagyon jó lehet! :D Meg a hápi etetés is. :D

Tücsi: Örülünk, hogy jöttél és hallottunk rólatok! :D

Babett: Erről a húspogácsáról jutott eszembe, hogy múltkor sütőtökös húspogácsát csináltam Zsófinak. Szinte ugyanez a recept, csak bele kell reszelni a nyers sütőtököt (bár szerintem a már megsütöttel még finomabb lenne, de ezt még nem próbáltam) és egy kis fokhagymát.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


köszi eperke, majd kipróbálom, úgysem volt eddig sok ötletem a sütőtökre, mindig csak simán megsütöm...
Vendég
 


Sziasztok!

Tücsi: Köszi a köszöntést, aranyos vagy :D Jó, hogy írtál pár sort :wink:

Lilly: Gratulálok az új otthonotokhoz!!! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2011.02.11 21:10-kor.
lamme
 
 


SZiasztok!

Mi is itt :lol:

Tücsi, jó hogy írtál, gyere máskor is :wink:

Lilly! Tök jó, hogy már "otthon" vagytok... az a templom amúgy tényleg nagyon szép, én is mindig megcsodálom :lol:

Lamme, Vivi nagyon aranyos, megnéztem a képen :lol: Nem féltek a csajok a mikulástól?

Lilla kicsit igen, de a ajándékokat elvette azért :wink: Bár a betegség miatt csak házi mikulás volt, de tegnap a doktor néni megerősítette a hírt, hogy sikeresen meggyógyultunk.

Én most fogyókúrázom, nem volt valami nagy ötlet tőlem, hogy pont ilyen édesség rohamok közepén teszem, de már nem bírtam tükörbe nézni. Most már gyakrabban jövök :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Anett, de jó, hogy túl vagytok a költözésen :)

Vivi édes nagyon, megnéztem én is :)

Mi jól vagyunk, kistesó neme titok, de teljesen egészséges :)
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: