Új privát üzeneted érkezett!

Csadra!Megkaptad a pü-met? :roll: :)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Nekünk a 18 órától időpont nem valami jó. Maját 19.30-kor szoktuk fürdetni. Nem tudom, a többi gyerekes hogy van ezzel.

Annus
tök jók a képek!
pumuklii
 
 


Dec.8-án a 14,vagy 16 óra?

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 

 
 

Sziasztok!

Ami a talit illeti: nekem hétköznap csak este jó, 18-tól, mivel dolgozom. Hétvége bármi jó lehet. Miért nem jó a 14-e vasárnap délután? (Egyébként az a gond, hogy mindig lesz, akinek nem jó)

Zsüci, ne csináld ezt!!! Egy szaros vérvétel nem jelent az égvilágon semmit!!! Minden Ok lesz, fasza stramm csajok vagytok mindketten, mindent lehet már a 21. században kezelni, NYUGI! Pozitívan!!! Ez a legtöbb, amit érte tehetsz. Mellesleg simán lehet, hogy a mintát elcserélték egy kollégádéval, ha előtte semmit nem mutatott ki a vérkép...

Mi is az szeretnénk, hogy legyen egy kihúzható kanapé a babaszobában, amin összecsukva lehet szpotatni is.

Meztelenkedés nálunk sem volt divat, de abból sem volt ügy, ha a szüleim átöltöztek előttem, vagy bementem a fürdőbe, mikor épp zuhiztak. Nem tudom, nálunk hogy lesz...

Mozza, köszi a bandázsos tippeket!

A mi fiúnk, mivel ugye én fiút érzek, Alpacsínó lesz vagy Tájszon... :lol:
(Mindkettő létezik...................!!!!) :shock:

Sok puszi, szép estét!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Alpacsínó vagy Tájszon??? :D :D :D komolyan van ilyen?
Ha ezt tudom... :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Panndi,

hát nagyon irigyellek benneteket hogy már minden ajándék megvan...mi gyakorlatilag sehol nem tartunk.
Pedig jó lenne már kipipálni ezt a részt.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szofi, akkor neked jó a hétfő 6?
És Panndi neked a hétfő 14 vagy 16?

Olyat tényleg nem fogunk sajnos találni, ami mindenkinek jó, szerintem írja meg mindenki, hogy mikor jó.
vanni
 
 


Jaj, gyereknevek! Éppen ma mutatta az egyik kolléganőm, hogy egy ideje irja az "érdekes" neveket :)
Nem is kell messzire menni, az év új női hangja Tóth LÜSZI :evil: hát mi ment 13 éve a TV-ben? DALLAS!!!! : ))))
Aztán a Big Brother után RENÁTÓk születtek, menő a Kevin, a Krisztofer, a Martin, tipikus magyar nevek :)
Csak szerencsétlen gyerekeket sajnálom, már eleve milyen névvel indulnak, nem is tehetnek róla.
Mi valami eccccerűt, szépet, MAGYART fogunk választani :)

Hajni!
A Béke útra járok Müller Dórához. Már többször akartam irni csak mindig elfelejtettem!!! Kihagy az agyam :)


AFP: dokim azt mondta, le se kell vetetne, ikreknél úgy sem mond semmit :)
Vendég
 


Na most látom a talit.Nekem totál mindegy.
De az bizti h aki dolgozik annak a korábbi időpont nem jó,akinek gyereke van annak meg a későbbi...nehéz ügy...
Szerintem kéne vmi összesítés,kinek mikor jó,ki jönne babával stb.Egyáltalán hány embert érdekel a dolog.
Szerintem első körben a hétvége kontra hétköznap illetve egy 16 óra kontra 18 óra kezdést kéne megtárgyalni.
(amúgy tuti nem lesz jó mindenkinek,szerintem a többség dönt,meg szervezünk esetleg több talit is jövőre,és akkor lehetne arra figyelni hogy mindenki legalább egyre el tudjon menni :wink: )

annus11
 
 


Nekem bármelyik időpont megfelel a talira.

Petrus, én azt hittem Lüszikének ez a neve, de ma olvastam (tanulás helyett persze...), hogy Lucienne vagy valami ilyesmi a "rendes" neve... gáz nagyon szerintem.
Mi is normális néven gondolkozunk, ezért lesz Álmos vagy Nóri :D
De volt már olyan 5 perces elborulása a drágámnak, amikor a Szaffi nevet akarta adni a gyermeknek ha lány...:)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést mindenkinek! Amina már jobban van, olyannyira, hogy ma veszekedett is velem. Eddig a mai nap csak hőemelkedése volt. Viszont az antibiotikumot nem tudom megetetni vele.

Krém! Amina is imádja a tápszert, pontosabban 1 éves kora óta a Milupa Junior gyerekitalt issza minden reggel és este.

Böbi! Köszönöm, hogy miattam átnyálaztad a homeos könyvet, nagyon kedves vagy. Meg fogom kérdezni a gyógyszertárban.

Kutyafüle! Tudom mit érzel! Én 7 hónapos terhes voltam Aminával amikor előszőr látta a doki az uh-on a nemét. Nagy boldogan újságolta, hogy fiam lesz! Én nem tudom milyen arcot vághattam, de az orvos megkérdezte, hogy "valami rosszat mondtam?" Azt hittem ott helyben sírva fakadok annyira lányt akartam. Aztán eltelt néhány nap és egészen megbarátkoztam a gondolattal, hogy fiam lesz. Néhány hét múlva a 4d-n, mint derült égből a villámcsapás úgy ért a hír, hogy mégis kislány! El se akartam hinni.
Ezt azért írtam le, hogy az ember lánya mindig elképzel valamit ami vagy úgy lesz vagy nem. Valószínűleg én is ugyanúgy szeretném ha fiú lenne. Te is imádni fogod. Egyébként meg egy UH nem UH. Menj el 4d-re és nézesd meg ott is. Ha akkor is fiú, próbálj meg minden nap másra gondolni, hogy miért is lesz jó ha lesz egy fiad. Szerintem ezer okot fogsz találni rá.

Biztos akartam még valamit, visszaolvasok és majd jövök.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Az én kedvenc nevem a RADIÁTOR. Azt hiszem, hogy fiú név, de nem biztos....

Zsüci, ne idegeskedj, semmi baj nem lesz a babáddal!!! esetleg nem tudsz hamarabb elmenni mshova vérvételre? Az sem rossz ötlet, amit már előttem írtak, hogy meghallgatni egy másik orvost is.

Náthára, influenzára valóban az oscillococcinum a legjobb, ez már többször is használt. Ajánlatos a téli időszakban hetente egy tégelyt elszopogatni, mert véd.

örülök, hogy szórakoztatónak találtátok Gyöngyvirág huzibuziját, hát, nem unatkozom mellette, nagyon szórakoztató egy kis hölgy, egész nap nevetek rajta/vele.

Annus, kérlek írd át a tábliban, ha fiam lesz, KisSanya Tájszon lesz a neve! :lol: (vicc volt)
Vendég
 


Most, ameddig írtam, levette a testápoló kupakját és megnyalogatta, de elküldöm a kedvenc képemet, ez kb 3 hónapja készült, a kezében popsikenőcs van! :-)
Persze jófej anyuka először a fényképezőhöz nyúlt és csak utána törölte le! :oops:

Kép
Vendég
 


Mééér nem látszik?
Vendég
 


Böbi,

én a Radiátoron nevetek 5 perce :D

Jó a kép is :wink:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ja igen!

Zsüci! Ne idegeskedj, és főleg ne írj butaságokat! Gyönyörű, egészséges gyermeked lesz! A vérkép egy napi szinten változó képlet. Rengeteg befolyásoló tényező van, ami alapján nőhetnek vagy csökkenhetnek az értékek. Az, hogy most a májfunkciód nem a legjobb még NEM JELENT SEMMIT!!!!! Tessék szólni az orvosnak, hogy ismételje meg a vérvételt! Ha az sem jó, akkor már lehet gondolkodni azon, hogy hogyan tovább. De akkor is egész biztosan lehet a helyzetet kezelni valamivel anélkül, hogy az a baba rovására menne. Szóval fel a fejjel és ne idegeskedj, mert azzal viszont egészen biztosan nem teszel jót a kicsikédnek! :)
A C vitamint meg a Kalciumot szedjed csak, ártani nem ártasz vele, én alapból is szedek 1000mg C vitamint és 500mg Kalciumot.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Tali: a többség szerint legyen, aztán majd kiderül, hogy nekünk jó-e. Valszeg nem lesz jó, ha Tücivel megyek, mert hétfőn, csütörtökön bölcsiben van fél 4-ig, így 4-re nem érnénk oda (bár késve igen), 6 óra meg már tényleg későn van. Na mindegy, majd kiderül.

Zsüci: ne keseredj el!!!!!!!!! Szvsz ez a csomó vizsgálat csak arra való, hogy az ember minél többet idegeskedjen. :evil:

Lüszi: ne nevessetek ki, de nálunk komolyan szóban volt Tüncinél ez a név (legalábbis nekem nagyon-nagyon tetszett), de így leírva nem tetszik, csak Lucy-ként. Amúgy egyáltalán nem gáz név szerintem, és nemcsak a Dallas óta vannak Lucy-k ám Magyarországon! Na mindegy, szerintem a név pont az a téma, aminél kijelenthető, hogy ízlések és pofonok. Nekem vannak a tarsolyban magyar, külföldi, régi és új nevek is, amik tetszenek, aztán majd meglátjuk, mi lesz a befutó.

Kép
Kép
tinu
 
 


Most hallottam egy jó nevet: Kisherceg!!!!!!
Rendes, anyakönyvezett név ez is!

Amikor Gyöngyvirágot anyakönyvezték a kórházban, az anyakönyvezető kétszer is rákérdezett, hogy biztos nem adunk neki egy másik nevet is???

Amikor meg a férjem körbeküldözte fűnek fának a születési fotót és a nevét, ketten is visszakérdeztek, hogy oké, de mi a rendes neve??? :-)

Gyöngy keresztanyjának a kislánya MANDULA, tőlük is rendszeresen ezt kérdezik, hogy oké, hogy így becézitek, de MI A NEVE????
Vendég
 


Sziasztok!

A találka engem is (minket is) érdekelne. Csak minél hamarabb találjátok ki, mikor, mert ált. 2 hétre előre szoktam szervezni...

Kisgyerekes csajok! Apa nem szkott Nektek kimenőt adni? Nekem kifejezetten jól jött néha, ha el tudtam v.hová menni este/du., egyedül (=gyerek nélkül)...

Ez a hét full, jövő héten szo. du. kb.17h-tól jó, vas. elvileg egész nap, de inkább du., ha lehet. Hétközben meg nekem is minél később, bár ha nem is tudok végig ottlenni, majd beugrok Hozzátok... :)

Más. Mi 5-en laktunk egy szobába. Hát, az már sok volt. Igaz, csak fél évet. Aztán átköltöztünk Anyósékhoz, közben építkeztünk. Így utólag visszagondolva, ha nem kellett volna eladnunk a lakást, inkább maradtunk volna a 32 nm-en, mint Anyóséknál... Nagyon aranyosak, kedvesek, de más ott élni, és más meglátogatni őket...

Mi a gyerekek előtt öltözünk, sőt, ha v.mi nyűgük van, simán bejönnek a fürdőszobába. Az én Apámat soha nem láttam meztelenül. Eleve tiltott téma volt otthon. Férjeméknél nem így volt, és még annak idején elhatároztuk, hogy mi nem fogunk bújkálni a gyerek előtt, meg bezárkózni a fürdőbe.

Érdekes, mi nem fürödtünk a gyerekekkel, talán egyszer-kétszer csak. Mivel a 2 nagy között 19 hónap van csak, ők ketten már nagyon hamar együtt tudtak játszani, és valahogy a kicsi autómatikusan csapódott hozzájuk. Amúgy hétközben nálunk csak zuhanyzás van, mert akkor nem lehetne soha normális időben ágybaküldeni őket...

Hétfőn vltam dokinéninél. Minden ok eddig. Kaptam megint ezer beutalót. Pisi, vérkép, AFP, hepatitisz. Kértem papírt a terhestornához, ésmég a 91 napos igazolást sem felejtettem el Apának! :)
-Amúgy mostanában mindent elfelejtek. Felírm egy papírra, hgy ne felejtsem el, aztán elhagyom a papírt...

Babóka nagyon aktív. Főleg késő este. (Remélem, ezt a szokását születés után nem tartja meg...) A hasam meg akkora, mint az előző gyerkőcökkel 6.hónapban. Már az egyetlen, fekete nadrásgom sem jön rám, pedg az olyan sokáig jó volt, mivel rugalmas anyagból van... Hugomtól kaptam kismamarucikat, csak mivel Neki ikrei vannak, eléggé kitágult mindegyik. Majd bevarrom oldalt. Csak tudnám,mikor.
Na, most már alszom,mert 6h-kor kelek reggel.

Jó éjt,Mindenkinek! (Bár inkább "jó reggelt!" kéne már írnom...)
szkitty
 
 


Bocs, a rengeteg helyesírási hibáért. Már alszom félig...
szkitty
 
 


Huhh... Most értem a végére az olvasásnak, s azt hiszem, vmi ki is maradt, mert néhány dolgot nem értek... Pl. Petra, végülis elárultad a foglalkozásod? Bár az avatarod is sejtet vmit, de nem egészen egyértelmű... Aztán most jött vki újonnan, ert én nem látom/láttam az illetőt. De ha igen, üdv!!!

Fürdés-öltözés-szex: mi néhányszor (mmint én) fürödtünk együtt Samuval, jó volt, de csak azért történt, mert így tudtam megoldani. Szóval technikai okból történt. De nem gondolom, hogy elvi ellenvetésem volna különben. Szoktunk időnként meztelenül tiszta ruhákat hajkurászni itthon,mikor ő is lát, nem zavarja, minket sem. Természetesnek kell lennie a dolognak, amikor cikisnek érzi ő, vagy mi, akkor nem csináljuk. Nem tudom, más babáknál hogy van, de a tapasztalatom az, hogy az első időkben a babók nagyon mélyen alszanak, szóval ha nagyon közelünkben vannak is, nem veszik észre, hogy a szüleik szeretik egymást. Még ha ébren is van, akkor sem fogja fel igazán, mit lát-hall, de azért ezt nem műveltük az ő ébrenlétében. Viszont nagyon szereti - mindig nevet nagyon, mikor megpusziljuk egymás, vagy megöleljük egymást most. Lehet, hogy tudja, amikor közel vagyunk egymáshoz, az jó nekünk, meg neki is. :) Nem aludt velünk a srác, van szobája, de nálunk is közel van, nem volt igazán gond. Nem sok éjjel volt, amikor szaladgálni kellett hozzá, annyi meg megéri, hogy ő is, mi is nyugodtan pihenünk.

Mi a családommal közösen építkeztünk többször is már, nagy móka volt... Mindekinek volt kedvenc házépítős elfoglaltsága. :)

Találkozó hétközben nekünk 6után képzelhető el nagyrészt. Hétvégén szinte mindegy. De nem ígérem, hogy ott tudunk lenni.

Én először kislányt szerettem volna (ill. most is szeretnék kislányt... :) ), de édesapja kis trónörököst szeretett volna először, és biztos voltam benne, hogy kisfiú lesz. Bejött. De valami hihetetlenül jófej emberke. Tényleg. Az egész család, és az összes ismerős teljesen odavan tőle. És ismerek hasonló korú csajszikat is, akiket nyilván ugyanennyire szeretnek, de összehasonlíthatatlanul nyűgösebbek. Nem tudom, ez mennyire nem függő, de Samu hihetelenül nyugodt baba volt, s most is az, szóval ha ez többek között azért van, mert kisfiú, akkor mindekinek azt kívánom, legyen első babának kisfia, mert ANNYIRA könnyű votl vele. :) :) :)

A májfunkciók 1. terhességemnél nekem is mindig csillagosak lettek a vérképen, nem volt túl magas (vagy alacsony, már nem emlékszem...) az érték, csak picit, de mindig ilyen lett. Viszont senki sem mondott rá semmit, nem aggódtak, hát én sem tettem. És még ma sincs semmi bajom (bár még nem kaptam meg az 1. vérképm leletét...), Samunk pedig a legnagyobb nyugalomban és egészségben született. Szóval sztem tapasztalatból kiindulva biztos, hogy semmi gond. Mennyire más az érték, mint kéne lennie?

Nevek: mi első alkalommal 9 hónapig gyúrtuk egymást, hogy mi legyen a név, aztán az 1. ötlet maradt... :) És jól jön ki: szülinap: okt. 16., névnap: febr. 16. De erre nem figyeltünk. Asszem nem ez fog most sem dönteni.

Torokgyuszi volt nálunk, és volt olyan, hogy mást nem is ivott, mint meleg vmi édeset, ezért (én mindig ilyen kísérletezős kedvű emberke voltam) mézes hársfateába kevertem tápszert, azt boldogan itta. Bocs, ha bárkit sokkoltam, de meg is gyógyult, folyadékot is kapott, és tápanyagot is. :)

Most tényleg hosszú már, meg késő is van..., de most tudtam hozzálátni írni vmit. Szóval bocsi. Majd jelentkezem még.

Annus! Köv vizsg. az AFP napján (dec. 9.), utána genetikai UH jan 8. De most, hogy leírtam, rémlik, már írtam ezt... Bocsi, csak asszem picit fáradt vagyok...

Jó éjt, remélem, ti mélyen alszotok!
Vendég
 


Huhh... Most értem a végére az olvasásnak, s azt hiszem, vmi ki is maradt, mert néhány dolgot nem értek... Pl. Petra, végülis elárultad a foglalkozásod? Bár az avatarod is sejtet vmit, de nem egészen egyértelmű... Aztán most jött vki újonnan, ert én nem látom/láttam az illetőt. De ha igen, üdv!!!

Fürdés-öltözés-szex: mi néhányszor (mmint én) fürödtünk együtt Samuval, jó volt, de csak azért történt, mert így tudtam megoldani. Szóval technikai okból történt. De nem gondolom, hogy elvi ellenvetésem volna különben. Szoktunk időnként meztelenül tiszta ruhákat hajkurászni itthon,mikor ő is lát, nem zavarja, minket sem. Természetesnek kell lennie a dolognak, amikor cikisnek érzi ő, vagy mi, akkor nem csináljuk. Nem tudom, más babáknál hogy van, de a tapasztalatom az, hogy az első időkben a babók nagyon mélyen alszanak, szóval ha nagyon közelünkben vannak is, nem veszik észre, hogy a szüleik szeretik egymást. Még ha ébren is van, akkor sem fogja fel igazán, mit lát-hall, de azért ezt nem műveltük az ő ébrenlétében. Viszont nagyon szereti - mindig nevet nagyon, mikor megpusziljuk egymás, vagy megöleljük egymást most. Lehet, hogy tudja, amikor közel vagyunk egymáshoz, az jó nekünk, meg neki is. :) Nem aludt velünk a srác, van szobája, de nálunk is közel van, nem volt igazán gond. Nem sok éjjel volt, amikor szaladgálni kellett hozzá, annyi meg megéri, hogy ő is, mi is nyugodtan pihenünk.

Mi a családommal közösen építkeztünk többször is már, nagy móka volt... Mindekinek volt kedvenc házépítős elfoglaltsága. :)

Találkozó hétközben nekünk 6után képzelhető el nagyrészt. Hétvégén szinte mindegy. De nem ígérem, hogy ott tudunk lenni.

Én először kislányt szerettem volna (ill. most is szeretnék kislányt... :) ), de édesapja kis trónörököst szeretett volna először, és biztos voltam benne, hogy kisfiú lesz. Bejött. De valami hihetetlenül jófej emberke. Tényleg. Az egész család, és az összes ismerős teljesen odavan tőle. És ismerek hasonló korú csajszikat is, akiket nyilván ugyanennyire szeretnek, de összehasonlíthatatlanul nyűgösebbek. Nem tudom, ez mennyire nem függő, de Samu hihetelenül nyugodt baba volt, s most is az, szóval ha ez többek között azért van, mert kisfiú, akkor mindekinek azt kívánom, legyen első babának kisfia, mert ANNYIRA könnyű votl vele. :) :) :)

A májfunkciók 1. terhességemnél nekem is mindig csillagosak lettek a vérképen, nem volt túl magas (vagy alacsony, már nem emlékszem...) az érték, csak picit, de mindig ilyen lett. Viszont senki sem mondott rá semmit, nem aggódtak, hát én sem tettem. És még ma sincs semmi bajom (bár még nem kaptam meg az 1. vérképm leletét...), Samunk pedig a legnagyobb nyugalomban és egészségben született. Szóval sztem tapasztalatból kiindulva biztos, hogy semmi gond. Mennyire más az érték, mint kéne lennie?

Nevek: mi első alkalommal 9 hónapig gyúrtuk egymást, hogy mi legyen a név, aztán az 1. ötlet maradt... :) És jól jön ki: szülinap: okt. 16., névnap: febr. 16. De erre nem figyeltünk. Asszem nem ez fog most sem dönteni.

Torokgyuszi volt nálunk, és volt olyan, hogy mást nem is ivott, mint meleg vmi édeset, ezért (én mindig ilyen kísérletezős kedvű emberke voltam) mézes hársfateába kevertem tápszert, azt boldogan itta. Bocs, ha bárkit sokkoltam, de meg is gyógyult, folyadékot is kapott, és tápanyagot is. :)

Most tényleg hosszú már, meg késő is van..., de most tudtam hozzálátni írni vmit. Szóval bocsi. Majd jelentkezem még.

Annus! Köv vizsg. az AFP napján (dec. 9.), utána genetikai UH jan 8. De most, hogy leírtam, rémlik, már írtam ezt... Bocsi, csak asszem picit fáradt vagyok...

Jó éjt, remélem, ti mélyen alszotok!
Vendég
 


Sziasztok!

persze, próbáljuk megtalálni azt az időpontot, ami a legtöbbünknek jó. Annus, én összesítem a visszajelzéseket.

Még nem tudok visszaolvasni, a tali miatt jövök:
szóval ok, akkor légyszi írja meg mindenki, hogy jövő vasárnap 14-e délután hánytól hányig jó, és a többi időpontra is konkrétan, hogy mikor jó.

Eddig a jövő hétfő 18-ra tudnának a legtöbben jönni, 7-en a 9-ből aki visszajelzett.

Akkor. kinek jó a jövő hét hétfő 18óra, és a jövő hét vasárnap délután mikor?
vanni
 
 


Sziasztok!

Zsüci! nekem azt mondta a házidoki terhesség alatt normális a májenzimek emelkedettsége. A vércukrom 3,2 volt, azt mondta örüljek, hogy alacsony és nem magas. Szóval fel a fejjel! A baba biztosan jól van!

A tali nekem inkább hétvégén lenne jó, mert akkor Alízra vigyáz az apukája. Inkább nem vinném magamal egy csokizóba, valószínüleg nem sokáig bírná.

Kép

Kép
hean
 
 


Vanni!
Nekem mindegy hogy mikor,általában ráérek. :wink: Vagyis tudom úgy intézni!De írok privit hogy egyszerűbb legyen!

Amúgy támadt egy ötletem.Mi lenne ha csinálnánk egy emailes összeírást,már aki benne van.Ha mindenki elküldené az email címét,akkor azt továbbítanám midenkihez és az ilyen dolgokat egy körlevéllel meg lehetne oldani!Na???Hátha a későbbiekben amikor már kevesebb időnk lesz könnyebb lenne talit szervezni bárkinek :wink: És aki nem tudja minden nap követni a fórumot az se maradna ki :wink:
Ha szerintetek jó ötlet akkor hozzám jöhet a nicknév,(esetleg teljes név)és az email cím!

annus11
 
 


Szerintem jó ötlet a köremail! Küldöma a címeme!
pumuklii
 
 


Sziasztok!

A mail-cím bekerülhetne a tábliba akár. Nekem szzsofiaszeged@yahoo.com - igen, hosszabbat nem találtam! :D

Vanni, nekem jók a következő időpontok: H18, CS18, P16, Vasárnap egész nap!

Annus, a következő vizsgálataim a tábliba: dec. 21. 4D; dec.29. Genetikai UH; jan. 9. Doki. Nem kell mindet beírni, ha nincs hely. Csak nem emlékeztem, hogy miket szoktunk...

Na jó, sok puszit küldök, jók legyetek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Én nem szeretem, ha nyilvános táblába kerülne az emilcímem. :roll: Inkább maradnék a köremil formánál. Most akkor hogy is? Annus, neked küldjem az emilem?

Kép
Kép
tinu
 
 


Csadra, Neked elfelejtettem válaszolni, ne hari. Szóval Gyöngyöt kicsi korától szokattam, hogy az apróbb zajok és kisebb fények ne zavarják, így nem ébred fel rá, ha bemegyünk aludni.

Annus, küldöm az e-mail címet. Szerintem nem jó a nyilvános cím, mert a spam vadászok pont ezeket keresik.
Vendég
 


Sziasztok!
Én a talira sajna nem tudok menni.Hétköznap meló után fel sem érnék,hétvégén meg tanulok a vizsgáimra.Ha csináltok valamikor januárban hétvégén,nagyon szívesen elmegyek.
Képzeljétek!Tegnap este már örömömben sírtam,hogy kisfiam lesz,és hallgattam Cserháti:Édes kisfiam c.számát. És eszembe jutott,hogy mikor kamaszkoromban álmodoztunk a legjobb barátommal,mindig azt akartuk,hogy két-két gyerekünk legyen,az idősebb fiú(mert köztünk bátty-húg kapcsolat volt,és nagyon jó volt),és egymás gyerekeinek keresztszülei legyünk.Ez utóbbi bizti nem valósul meg,mert ő már nem él,de a két gyerek még előfordulhat.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja,megváltoztatta a vonalzót.Kismancsnak tegnap este óta van neve: Riki!!!Ami az Erik becézése.A fiunk neve Erik lesz!!!!!!Imádom!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus! Úgy tűnik, mégis elküldődött az üzim, szóval ne próbálkozz! :) (Iwiw-en kértelek szivességre... :) )

Tök jó látni, hogy azért nem tartott örökké a szomorúság! Éljenek a bátyusok! :) (Na meg a hugik, nővérek és öcsik. :) )
Vendég
 


Ja, és iwiw-en sztem fent van az E-mail címem. De ott másé is megtalálható, vagy nem?
Vendég
 


Sziasztok!

1. Jó igaz, én naív vagyok, és nem is gondoltam erre, hogy illetéktelenek is felhasználják, de tök igazatok van. Sajnos.

2. Nem akarok nagyon ráparázni, de egy-két napja olyan furcsán dobog a szívem. Olyan, mintha erőlködne. Nem gyors, inkább lassú, de olyan nagyokat dobban, és felfigyelek rá. Tegnap odáig fajult, hogy egész este tartott. A vérnyomásomat se tudtam megmérni a bal karomon, egyfolytában hibát jelzett. (A mérő működik, kipróbáltam tesómon). Aztán a jobb karomon sikerült, és nem volt magas... Nem értem, de baromira zavar. Találkozott már valaki ilyen tünettel? Szerintetek mit csináljak?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hát, ha a szived rendetlenkedik, akkor azt minél előbb meg kell mutatni min. a házidokinak. Megterhelő a testnek a terhesség, de nem véletlenül van kardiológiai vizsgálat is, szóval, amikor teheted, menj el az orvosodhoz. Mmint házihoz. Mert a te szived most mindkettőtöknek eléggé kell... :)

Azért félni nem kell, csak(hallja... :) ) olyan, aki ért hozzá. :)

És persze nem tudok én semmit erről, csak okoskodom, mint mindig... Petra szerint? (Persze még mindig nem tudom, mi is a foglalkozása...)
Vendég
 


Szofi!

Nekem is volt ilyen tünetem, de Nekem elég hamar elmúlt. Azt hiszem valamilyen vitaminhiány, talán vas. Mindenképpen említsd meg a dokidnak, akár telefonon is. Biztos valami ilyet fog rá mondani.
Rossz érzés, de nem jelent nagy problémát. Szerintem vitaminnal megoldható.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Sziasztok!
Reggel voltam vérvételen, jól elb*szta a vénámat a csjszi, fáj.

Szofi,
Nem értek hozzá, de nem lehetséges, hogy azzal van összefüggésben, hogy ilyenkor kezd el kb. egyre több vért pumpálni az ember lányának a szíve?

emese1979
 
 


Most értem haza, elmentem az AFP-leletemért, és ez alkalommal jó lett. Úgy megörültem, mert annyira rossz emlék Tücivel az a mizéria. Most nem kell semmi ilyesmire számítsak, igaz, az intergrált tesztem is jó lett.
Nem is írtam tegnap, hogy milyen rossz álmom volt. AZt álmodtam, hogy elvetéltem. :cry: Egész éjjel sírtam álmomban.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, ez az álom szörnyű lehetett!!! :( Én egy ilyen álom után még néha ébren is sírok (bár ezt még szerencsére nem álmodtam)

Emese, borogasd a vénádat, hátha javul! kellemetlen egy ügyetlen nővérke!

Szofi, EKG-n voltál már? Ott rendben voltál?

Dóri, az iwiw-es e-mail cím nem mindig százas, én pl már régen nem azt használom, csak nem írtam még át. Van olyan ismerősöm, akinek már nem is él, pont ezért meg sem tudja változtatni.

Tegnap óta jár a jányom, olyan édes a pingvines togyogása! :lol:
Vendég
 


Tinu,
nekem is volt ilyen álmom néhány hetesen - egy boszorkányféle nyúlt a hasam felé, hogy a babát kivegye belőle.. Szörnyű volt, úgyogy megértelek!

emese1979
 
 


Böbi: gratula a lányodnak a járáshoz! Nagyon ügyes! :)

Emese: nekem teljesen valóságos volt az álmom, nem volt benne valószerűtlen rész. Egyszer csak elöntött a vér... :? Úgy látszik, mégis belül van bennem félelem, pedig nem is gondoltam.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na mielött reagálnék!
Az email címes táblit nem ide tenném fel!!!Hanem csinálnék egy word doksit pl,és akik szerepelnek benne azoknak elkldeném!Tehát nem boldog boldogtalan látná,csak az illetékesek!Azért is mondtam h priviben küldjétek,de aki kiírja ide persze úgy is jó nekem!

Na megyek visszaolvasok! :wink:

annus11
 
 


Jaj micsoda rémálmok...szerencsére nem volt ilyen nálam...

Szóval igen,iwiw is jó mgoldás lenne...de megmondom őszintén h egy idő után nehéz lenne kikeresni h ki kicsoda stb.Mondjuk én rögtön csináltam egy májusi csoportot,nehogy ne tudjam ki kicsoda :wink:

Szofi!
Szerintem is egy EKG nem ártana,de ha nem fordul elő többször akkor nem hiszem h vmi bajt jelentene(bár nekem se volt még ilyen)

Akiktől eddig emailt kaptam:szofi,pumukli,tinu,farkas.Csak h tudjátok h megkaptam a levelet :wink: Majd ha jó sok összegyült akkor mindenkinek átküldöm a listát :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus
tök ari a babád, olyan édi :)
Márkot elég sokáig mérték, mármint a hosszát! Meg mindig meg is kérdeztem :)

Farkas
Garutálok a kislányodnak, nagy dolog ez nagyon!
Emlékszem nálunk is.. jaj de örültünk mikor elindúlt :)

Kütyafüle
Na akkor mégegyszer... nagyon nagy gartula kisfiadhoz, Erikhez! :)

Jaj olyan jó progim volt kb 2 órát délelőtt!
Kitakarítottam a hálószobánkat, meg ablakot pucováltam, függönyt mostam, irigyeltek mi?? :lol:
Aztán mikor befejeztem Márkkal elmentünk cukiba, és megvettem az idei első bejglinket! :) Nyami, de imádom! Bár az idén arra gondoltam megpróbálhatnék sütni is, csak én olyan bénuci tudok lenni, mindig elszúrok valamit a sütiknél, ezért ritkán próbálkozom :(


Ti hogy álltok a nagytakarításokkal, vagy inkább ejtsük a témát :lol:
Bejgli sütés kinek megy, esetleg egy tuti recept, bénázóknak?

K.
krém
 
 


Krém!
Nálam is függönymosás van!!!Csak öcsém segít felteni meg levenni!Már az ablakpucolást is megemlítettem neki :lol:
Bejglit sose sütöttem,mert annyira nem szeretjük.Pont elég az a kb 2 db amit vendégségben megeszünk.

Rakok fel mai pocakfotót!
Kép

annus11
 
 


Szofi
Nálam is szokott lenni, hogy nagyon kalapál, szerintem is tök ijesztő :shock:

Tali
Nekem sajna tuti nem jó. :( Na majd talán jövőre.

Annus
Na most nagyon jól látszik a hasad! :)
krém
 
 


Annus
Már megint lemaradt.. neked hogy hogy az öcséd mindig kéznél van? :) Persze irigyellek érte hogy van segítséged, csak kérdezem :wink:

Egyébként én abba a tipusba tartozom (nem jó), aki állandóan azt bizonygatja, én még bírom! :lol:
Márkkal 38 hetesen még simán egyedül kocsikáztam be a kórházba ctg-re, Apa meg tépte a haját, ja meg átrámoltam a garázst, dobozok, cseregumik stb. :lol:

Van még itt aki ilyen munka hőse?? :lol:
krém
 
 


Tinu
a szita agyam... gatulálok a jó Afp-hez, de jó!
krém
 
 


Sziasztok!

Voltam ma terhesgondozóba. Kaptam én is egy csomó beutalót. Most jött rá a dokim, hogy 12 hetesen
kimaradt a vérvétel.
A 16 hetes meg amúgy is most lesz esedékes. Így mindegyikre adott papírt.

Annus!
Légyszi írd be nekem a dec. 8-at AFP-re, dec. 22-t meg genetikai uh-ra.
Köszi!

Már alig várom azt a 22-t,hogy mit látok majd. Milyen lesz a picúr, és látszik -e már a neme:)

Szép napot Nektek!

Zsuzsi

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Krém, én is ilyen lökött vagyok!! Bár én abszolút annak vagyok a híve, hogy ha egyszer az a baba befészkelte magát tisztességesen, házimunkától nem fog elmenni. 35 hetesen még Szicíliában voltam, bár igaz, ami igaz, az Etna megmászását kihagytam. (ha már írtam, akkor sorry)
Most meg naponta kétszer hordom fel a 2.-ra Gyöngyöt babakocsival együtt (kb 20 kiló) és semmi bajom. Bár hétfőn a hévezés után kicsit görcsöltem, de akkor fél óra pihi segített.

Köszi a gratulációkat, nagyon jó fej, annyira bizonytalanul megy még, hogy elég egy útba eső leejtett papírzsebkendő, abban is elesik. :-)

A bejgli receptet én is venném, olyan kétbalkezeseknek módszer jól jönne.

Annus, hatalmas a pocid, ez már igazi kismama has!

Kutyafüle, szívből örülk Rikinek!!!!!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: