Mindenkinek köszönöm a fosós-piros popsis válaszokat !!!!!!!!!!
Hál Istennek ma már Tomi sokkal jobban van, a széklete egy kicsit formásabb és ma csak 4x volt !!!
Május
Popsi szellőztetése megy, eredmény 2 kupac kaki egy a járólapon egy a szőnyegen ill lábszáron !!!!
Akkor ez ennyire nem volt mulatságos !!! Egyébként nálunk sincs túl meleg napközben így nem tartott sokáig és főleg este fürdés előtt volt megvalósítható, mikor feljebb hajtottuk a termosztátot !!!
Azért te írjál, mert így előbb utóbb kihal a fórum !!!!
Biztos ha valaki dolgozik kevesebb az ideje az írásra, de ha valaki akar akkor tud rá időt szakítani !!!pl. én is tudok, pedig én is dolgozom !!!!
Nekem is nagyon gyanus, hogy a fogától van ez a hasmenés és a popsi kiütés is mert egyébként virgonc jókedvű és enne ezerrel mindent ha adnék neki !!!!!
Nálatok nyákos volt a kakija ???
Kajatipp: eddig Panka kacsasültje volt a favorit, de ma voltunk egy szülinapi vacsin és libasült volt párolt lila káposztával , hát valami fenséges volt, így ez lett az első helyen !!!!! Szilveszterre töltött csirkecomb lesz cézár salival !!!!(szegény gyerekemnek folyt a nyála mivel ő csak a kölest és a pirított kenyeret ehette teával !!!)
Rita
Ajándékötlet nagyon klassz !!!
Eddig a gyógyszertárit használtuk, de sajna nem használt, tegnap váltottam Níveára, no az 3 kenés után szinte csodát tett, már csak pár apró hólyag van !!!
Timi
Az utóbbi napokban már én is törlőkendő helyett letusoltam a popsiját, és Níveára váltottam a popsikrémet, horror az ára de nagyon jó !!!!
Ágiboldi
Gyógyszerbeadás nálunk is hasonlóan ment, de annyira sajnáltuk szegényt és ezt óránként.Mivel a Smectát és a Normaflort nem lehetett együtt adni 1 óra különbség volt utána a pelusozás ugyanigyen ordítás és sírás !!!! Bár ma este már én is gyanakodtam egy kis hisztire mivel a hólyagok nagy része megszünt és mégis visított pelenkázásnál !!!
Jó ötlet ez a fürdőkádban használható írőszer, lehet, hogy beszélek a mikulással, hogy még egy ilyen belefér-e a zsákjába ?????
Ma romot eltakarítottunk a lakásban mégpedig a Tomika által létrehozott károkat restauráltuk.pl.: festéklekaparás a falról, étkezőben falra kent kajaminták és tenyér lenyomatok, szekrény hátulja visszaszegelése, fuga kikaparása a járólapoknál.
Karácsonyra egy szép lakást szeretnék megint, mint ami még Tomi születése előtt volt.Beszéltem a jézuskával is, hogy mielőbb hozza az én ajándékomat is mert már szeretném ha karácsony előtt az is meglenne, hogy szebb legyen az ünnepünk !!!!
Szóval néha erősen gondolkodom, hogy a termeszek nem csinálnak ennyi kárt !!!!!!!
Körkérdés:fogzásos hasmenés nyákos ???????????????????
Meli
Muszáj neki a tápit adnom, mivel már nem eszik csak kölest, ropit, kekszet, kétszersültet, banánt, ebben pedig nem sok vitamin van így még beiktattam plusszba egy esti tápit is neki !!!!!!
Muszáj volt a Smecta, mivel a Normaflor nem hatott magában és féltem, hogy kiszárad és mehetünk a kórházba, mint Riáék annó !!!!
Jobbulást Dénesnek is !!!!
Panka
Nem tudtunk Tomika betegsége miatt MÉG elmenni, nem akartam így rábízni senkire, meg én sem lettem volna nyugodt, hogy mi van vele !!!!Igy áttettük a jövő hétre !!!!!!
KÖR-KÉRÉS: olyan jó lenne ha mindenki tenne fel friss képet a manókról, úgy szeretem nézegetni őket (mert napról napra annyit változnak és a régiek az avatarképek ) és szerintem nem csak én vagyok így vele !!!!!!
(ne gondoljatok semmi rosszra )