Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Egy kicsit lemaradtam megint.. :cry:
Holnap megyek UH-ra :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


Sziasztok!

Én is holnap megyek ultrahangra, először fogom látni, hogy ver a kis szíve :D!
Egy kicsit örülök, hogy nem csak én voltam dögrováson a hétvégén :oops: ! Persze, nem azért, mert ez boldoggá tesz :) , hanem mert akkor tuti, hogy a front miatt volt és nem marad így fixen :D ! Amúgy mára jobb is lett, mondjuk én bizti vagyok benne, hogy nekem a magnéziumtól is volt, amit a görcs ellen kaptam, mert egyből rosszul lettem tőle. Tegnap este már nem vettem be, már csak az "alap" light-os émelygés van :) ! Tegnap bazira rosszul voltam, ilyen hullámokban, és azon erőlködtem, hogy ne hányjak, de feladtam, hánytam, és esküszöm, sokkal jobb lett! Ha vmelyikőtök már nagyon vergődik inkább hányjon, mert az csak kis ideig rossz, de aztán megnyugszik a pocak.
Viszont a fejem ma nagyon fájt, és be is vettem egy algopyrint. Azt mondta az orvos, meg neten is azt olvastam, hogy "szedni" nem szabad, de egy szemtől semmi bajod nem lesz, és tényleg csak rosszabb, ha nem teszel ellene. (persze inkább a homeo-s cuccok, de nem volt itthon :? )

Ja, amúgy nálunk apa is terhes :D ! a férjem rendesen terhességi tüneteket produkál: fáj a dereka, a hasa, émelyeg, nem bírja a piát, sem a cigit és hisztis is :D ... Remélem azért nem fog velem hízni :wink: !

pusza

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Sziasztok!
Köszi a válaszokat, akkor még van egy pár napom (talán hetem) az igazi rosszullétekhez... :roll: Reggelente csak egy kis hányingerem van, fél óráig tart kb., viszont a tompa fejfájás, émelygés, szédülés megvan egész nap.
De jó, mennyien mentek holnap uh-ra! Aztán remélem, minél hamarabb tartotok élménybeszámolót! Én majd csak 16-án megyek, az olyan soká lesz... :(
Boo, akkor vigyázz magadra nagyon, próbálj meg sokat feküdni, pihenni, meg koffeinmentes teát is ihatnál mézzel, hátha segít.
Kicsidodi, pont most mondtam a férjemnek, hogy ő is terhes. Mivel fájlalja a hasát ott lenn, meg ő is tök fáradt, és nem bírja a piát. :lol:

Kép
pagika
 
 

 
 

Ja, és a székrekedésre nagyon jó a Hohes C, én a kisdobozos, kétdecist iszom, vércukorleesés ellen, de mióta iszom, minden nap van székletem, pedig előtte csak 2-3 naponta volt alapból, szóval én terhesség óta többet járok, nemhogy kevesebbet 8) !
Igyatok meg napi 1-2 dobozzal, még a C vitamin miatt is tök jó!

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Sziasztok!

Kicsidodi drukkolok hogy holnap dobogjon a kis szíve a kicsidnek.
Egyetértek veled,hogy tényleg jobb kihányni ami benned van,mert én is sokkal jobban megkönnyebbültem. Na de nem baj,ennek kell most örülni,mert az azt jelenti,hogy nagyon dolgozik a babu és az csak jó,értük mindent eltűrünk.
Akkor mi egyidősek vagyunk,tök jó!
Te hol fogsz szülni?

KépKép
KépKép
nyuszi81
 
 


jó estét!
itt lehet kölcsönözni övterelöt:
http://www.minimano.hu/kolcsonzes/11/ma ... erelo.html
szerintem is nagyon hasznos már a korai terhességben, amikor feszül a poci... én az elözö terhességeimnél, már a 6-7 héten sem igazán tudtam elviselni az övet, mindig huzogattam lefelé....

rabbe1
 
 


Szép estét!

Nálunk is produkál minden tünetet folyamatosan a férjem :lol:

A Hohes C tényleg szuper, nincs benne hozzáadott cukor és tartósítószer, az elején én csak azt kívántam és ittam. Azért mostmár gyümiteázom is. Ajánlom a bogyós gyümülcsökből készült "Red Multivitamin"-t is, isteni, főleg annak, aki a savanykásat kívánja. :)

Hajrá a holnapi uh-khoz! :wink:
nellike
 
 


Rabbe!

Én az Istvánban fogok szülni, dr. Siklós Pálnál, legalábbis remélem, mert holnap megyek hozzá először. Az előző nődokimmal nem jöttünk ki, szóval váltok :? !

Láttam, te a II. nőin, ott tuti jó kezekben lesztek :wink: !

Nekem anyukám új- és koraszülöttgyógyász az Istvánban, szóval nem leszek "elanyátlanodva" :mrgreen:

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


kicsidodi: jó neked, akkor jó kezekben leszel! :-)
azt hiszem megyek aludni, mert nagyon álmos vagyok és ezt kikell használnom, mert egyébként nem tudok éjjel aludni mostanában....
jó éjt mindeninek és a pocaklakók is éálmodjanak szépeket:-)

rabbe1
 
 


Sziasztok Lányok jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Megy a drukk az összes uh-ás kimaminak és kérjük majd a beszámolókat. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74
 
 


Én csak majd 16-án megyek uh-ra :cry: de akkor leglább már 9 hetes leszek :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74
 
 


Szép jó reggelt!

Köszi Rabbe, :) közben én is megtaláltam, volt egy kis időm a neten. Egyébként elég jókat olvastam róla, úgyhogy megpróbálom előjegyeztetni magam... persze láttam 2000 Ft-ért a teszveszen is, ahogy néztem azok az eladó általi saját készítésű darabok. Majd még meglátom mi lenne a jó, mert lehet, hogy nem kell annyi pénzt áldozni, viszont mindenképpen szükségem lesz rá... :roll:

Kicsidodi, Tímea, hajrá! Nagyon drukkolunk, hogy minden rendben legyen! És miért ne lenne... várjuk az élménybeszámolókat! :lol:
stike
 
 


szép jó reggelt mindenkinek!
tényleg jó sokan mennek ma uhura!nagyon drukkolunk.majd
gyertek a hírekkel amint tudtok...
Az én párom is produkálja az összes terhességi tünetet.
tegnap délután nagyon rosszul voltam és mondta,hogy ő is :lol: :lol: :lol:
hasát is kezdi növeszteni :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
csibe83
 
 


nyuszi!
gratulálok a dobogó szivecskéhez!!!
boo!
szegénykém,hogy te mindig megszívod :cry: :cry: .
múltkor a melóhelyeden most meg a nőgyógyász.jobb is hogy
lecseréled és méshoz mentél...

Kép
Kép
csibe83
 
 


Minimanó, nekünk meg most jár le a 2 hét várakozás... :lol: És milyen jó lesz, hogy 9 hetesen is megnézheted a pici babót! :wink:

Még lehet, hogy nekem is lesz egy mozizás karácsony előtt, de mivel a 2 ünnep között elutazunk, ezért már csak a 12 heti vizsgálatok lesznek élesben. Remélem!!!! Jaj, belegondolni is fura, hogy eddig eljuthatok!... :oops: :lol: :wink:
stike
 
 


Sitke!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eddig :?: :?: :?: :?: nem csak 12-hétig hanem 40 hétig fogsz most eljuttni (mindenkinél minden rendben lesz most):roll: :wink: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
minimano74
 
 


Sziasztok,

Mostanában ritkán tudok jelentkezni. Tegnap este voltunk orvosnál, és nagyon jó volt látni, hogy a 27 mm-es Babóca, aki az uh szerint 5 nappal idősebb, mint ahogy számoltuk, mozgatja a mini kis végtagjait és dobog a szíve. :lol: :lol: :lol: A mérete szerint tegnap volt 9 hetes és 6 napos, és a gép június 30-ra írta a szülés dátumát, de az orvosom szerint is maradjunk a július első heténél. Minden rendben van vele! :D A múltkori, első vérvétel eredményei is mind rendben vannak. Nekem még ma is csak a 2 db uh felvétel van a kezemben, semmi egyéb papír, így nem tudok menni védőnőhöz és az orvos sem mondott erről semmit. Igaz, én egy magánklinikára járok, és a 12. héttől a terhesgondozásra is külön szerződést kötünk, így mindent ők fognak intézni, illetve majd kiderül. Itt mindig időpontra megyünk, ami nagyon pontos és 15 perc alat végzünk. Ezért is választottam ezt a megoldást. Legközelebb 12.22.-én van időpontunk, és akkor lesz az integrált teszt első része, és az első 3D uh. Már nagyon várom. :) Az a megérzésem, hogy kisfiú, de tegnap éjjel pl. egy kacagó kisbabával álmodtam, és úgy éreztem, hogy ez egy kislányos nevetés volt...majd kiderül. :lol: Mindenkinek egészséges babavárást! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2008.12.03 14:11-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion
 
 


Köszönöm, Minimanó, igazad van! Mindjárt bőgök itt a melóhelyemen... Jól is néznék ki!!! :oops: :roll:

Szóval nekem valahogy olyan hihetelennek tűnik. Nagyon szeretnénk, azaz akarjuk ezt a babát csak nezhéz elhinni, hogy tényleg ott van és fejlődik! Sokat gondolok rá, remélem jól érzi magát! :lol: :oops:
stike
 
 


Sziasztok Kismamik!


Próbálok feltölteni képet a gyerekeimről ha nem baj,ha sikerül akkor magamról is majd rakok fel pocakosfotót!

Kép
20140328174041
 
 


Nahát sikerült! :D :D :D

Merion!
De jó gratulálok!
Nagyon jó a fotó,én is már úgy szeretném látni a babámat!

Stike!
Igy van ahogy Manó is írta,mindenkivel rendben van(lesz) minden!
Fő a pozítivitás!

Hogy érzitek ma magatokat???
20140328174041
 
 


Gratulálunk, Merion! Nagyon szép a felvétel és örülök, hogy minden rendben van! A táblázatban szeretnéd módosítva látni a baba korát vagy rendben van így, ahogy van. :? :lol:

Hát, igen, az jó, ha az embernek nem kell várakoznia! Nekem a magánrendelésen is várni kell, nem értem mi a különbség így! Ja, de tudom, az hogy fizetni kell!!! :twisted: :evil: :x
stike
 
 


Sziasztok,

Nagyon köszönöm a gratulációkat! :lol: Átadom a Bentlakónak! :lol: :lol: :lol: Köszi Stike, de szerintem ne változtass a táblázatban, maradhat ahogy van.
Moncsy kérdésre, én mostanában jobban vagyok. Nagyjából egy hete mérséklődtek a kellemetlen tünetek, és így végre tudtam egy kicsit takarítani. Szerencsére a karácsonyi házimunkákat kihagyhatom, és a vásárlási forgatagot is elkerülöm, már beszereztem az ajándékokat. :lol: Így csak a pihenésre szánom az időt. Ti is pihenjetek sokat!

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion
 
 


Merion nagyon édes a picurkád.hatalmas gratula hozzá.
már én is alig várom,hogy jöhessek hasonló hírekkel!
Moncsy nagyon szépek vagytok!

Kép
Kép
csibe83
 
 


Sziasztok!

Ha megengeditek csatlakoznék hozzátok. Már pár hsz-ba beleolvastam, de ennyit képtelenség végigolvasni.
Én még csak holnap megyek először dokihoz (nem kapkodtam el, de a 3. babánál kicsit érthető is) és uh-ra. Persze már nagyon várjuk, hogy mekkora és minden rendben van-e vele.
Saját (és a Bnet kalkulátor) számítás szerint ma vagyok 8+3
Émelygés és tegnap óta hányás megvan, pedig olyan szívesen ennék mindenféle fincsiségeket (de majd eljön annak is az ideje).
Magamról egyelőre ennyit, amdj úgyis jövök és fárasztalak titeket :)

Boo!
Megkérdezhetem priviben, hogy ki volt ez a ritka bunko doki? (ismerek egy párat az Imréből, mert látom a táblázat szerint ott fogsz szülni?)

Akik még Imrések!
Kihez jártok? Mert akinél az előző babámat szültem nagyon drága lett és most ugyan találtam máshol egy nagyon rendes dokit, de Ő sajnos nem imrés és azért mégiscsak oda húz a szívem.

Gabi!
Ez az ülés BebeConfort? Olyan fajta, amihez van külön rögzítő talp is, amit be kell kötni és arra pattintani az ülést v. csak a biztonsági övvel lehet rögzíteni?

Üdv Mindenkinek, mennem kell, megérkezett a kis pelenkásom egy cserére...

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Üdv köztünk szonibaba és gratula!!!

Kép
Kép
csibe83
 
 


Sziasztok!

Merion,
Gratulálok, Nagyon jó ez a kép a babódról. Már én is nagyon várom, hogy láthassam, holnap délután megyünk uh-ra.

Stike,
Én is így vagyok vele, hogy alig hiszem el, hogy ott van. Legfőképp ugye, hogy lombikra készültünk. Látom te is holnap mész uh-ra.

Szonibaba,
Gratulálok, és üdv köztünk.

Kaptam a szomszédaszonytól savanyúkáposztát és egy csomót bevágtam belőle, nagyon jól esett. Ami még bevált a hányingerre az a puffasztott bio köles. Sajnos hétvége óta folyamatosan hányingerem van, viszont ha eszem valamit akkor egy kis időre elmúlik, így mostanában én is muszájból eszem.

Móni

Kép
Kép
kismóni
 
 


Merion
Gratula a uh képhez nagyon édi a picikéd :lol:

Szonibaba
Üdv. köztünk és gratula. :lol:

Kép
Kép
minimano74
 
 


Sziasztok!


Nnnnna, kisfiam reggel fél 8 óta végre nagy nehezen elaludt. :D


Új tagok: üdv a csapatban :lol: :wink:

gabi: köszi az infót, elraktározom :wink: Algo-t egyelőre nem veszek be, mert az én dokim azon a véleményen van, hogy az első 12 hétben inkább semmit.

stike: az övlehúzót csak ajánlani tudom! Mi megvettük, mert én is minden nap autóval jártam dolgozni. Majd jó lesz már előkotorni a lomosból, ahova elsüllyesztettem tavaly ősszel :? Nagyon hasznos találmány és kényelmes is, nameg a babád is bitonságban van így.

merion: nagyon szép az UH képen a babód



Nálunk semmi különös, ugyanúgy telnek napjaim: játék a fiammal, pakolás egész nap, délután-este tanulás...
Dokihoz jövő héten megyek, már kezdek kíváncsi lenni. :lol:

Kép
Kép
hupikék
 
 


Sziasztok!
Merion nagyon irigykedem a képedre! De jó neked! Én is majd csak 16-án megyek orvoshoz, és remélem, minden rendben lesz, és kapok majd szép képeket! De az tényleg furcsa, hogy nem kaptál papírt. Az orvos nem is mondta, hogy kellene menned védőnőhöz? Már majdnem 10 hetes vagy, ilyenkor már csak kellene.
Szonibaba, gratulálok! Majd írj, mi volt az orvosnál.
Nekem ma alig vannak tüneteim, nagyon picit érzékeny csak a mellem. Viszont fáj a fejem, de csak tompán. Ez terhességi tünet? VAgy csak alacsony a vérnyomásom?

Kép
pagika
 
 


sziasztok

hupikék félre ne érts az én dokim is azon van hogy a 12. hétig semmit, de ha már annyira fáj a fej mint ahogy nálam is volt, hogy szó szerint görcsölt, és alig láttam, erre mondta hogy ettől már jobb ha az ember bevesz egy algopyrint, vagy egy felet, mert a fájdalom pont olyan káros. Mostani terhességemnél, szerencsére ilyen jellegű fejfájás csak kétszer fordult elő, a többi inkább tompa volt ami magától el is múlt.

Merion gratula képhez, nagyon jól látszik a picike:)

Szonibaba üdv közöttünk, gratula a 3. babához. Ez az ülés övvel köthető be. És a Bébé konfort babkocsik vázára pattintható, azért is vettük ezt mert mi a babkocsiban is ezt a tipust vesszük meg, a bébé confort high tech oxigen red-et. Azt hiszem jól írtam a nevét.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok,

Köszi, köszi Mindenkinek! :lol: Tényleg megnyugtató és jó érzés volt látni, ahogy mozog és hogy mennyit nőtt a 3 hét alatt. Legközelebb már még nagyobb lesz! :lol: Nekem is fura, hogy az orvosom nem mondott semmit az újabb időponton kívül, de hát ő tudja, hogy náluk hogyan mennek ezek a dolgok. Szerintem a 12. hét után sem lesz késő, ha védőnőhöz kerülök, mert egyébként meg minden vizsgálat, eredmény meg lesz, ami kötelező. Nekem az esti gyomorfájás, éhség, émelygés ellen kemény sajt majszolása segített.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion
 
 


Köszönöm szépen mindenkinek a kedves fogadtatást.
Most épp tanulnom kéne, amig a mama sétál a fiammal, de olyan nehéz rávenni magam...

Móni!
Savanyúkáposzta: király, nálunk is van a hűtőben :wink:
Én még a sajtos tallért és a ropit nyomom hányinger ellen, de tagnap sajna ezekre sem tudtam gondolni sem, egész nap.
Ja! és még a savanyú szűrt meggylé is fini (Happy Day?).

Hupikék!
Látom nagyjából egykorú lesz a két gyerkőcünk. Én fiam is reggel fél7-7 körül ébreszti a családot (mondjuk a leányzót amúgy is visszük oviba) és csak ebéd után hajlandó lefeküdni, akkor is csak max. 1,5 órát :x

Biztonságiöv terelő: én balga módon eladtam a második gyerkőc után, most vadászhatok utána.

Gabi!
Köszi, azért kérdeztem, mert nekünk is BBC kocsink volt és szerettem. Viszont most olyan ülést szeretnék, amihez a talpat be lehet kötni, mert mindig olyan sok macera volt bekötözgetni (volt Maxi Cosi-nk is meg BBC-nk is), de ilyen talán csak a PegPerego?

Merion!
Az uh kép tényleg nagyon szép.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Ja, Merion!
Telki?

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Szonibaba! A magánklinika nem a Telki, viszont az orvosom ott is dolgozik, így még lehet, hogy a szülés ott lesz, ha időközben vidékre költözünk.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion
 
 


Kép

Itt az első kép a Pindurkánkról :D ! A szikhólyag 26 mm, a bébi 5 mm :lol: ! Az ultrahang szerint már 6+6 hetesek vagyunk, de a doki szerint még inkább higgyünk az én számításaimnak.
Dobogott a szivecskéje, és hallani is lehetett :D ! Olyan tündérke :mrgreen: !

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Sziasztok!

Udv szonibaba!

Hatalmas gratula ezekhez a kepekhez kismamik!Edesek a picurkak!

Moncsy.78:mekkora lanyaid vannak :shock: szepek vagytok!

Minimano74:en is 9 hetes leszek,engem akkor lat orvos eloszor.
Mar csak 10-et kell aludni hozza...!

Stike:nyugi,most mar biztos minden rendben fog menni,semmi baj nem tortenik!!!+++++++++

Kép
Kép
ancsurti
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:43-kor.

KépKép

KépKép
boo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:44-kor.

KépKép

KépKép
boo
 
 


Sziasztok!
Az előbb írtam egy csomót és egyszer csak eltűnt... biztos nem tudok mindent megint leírni.
Szóval üdv. az új kismamiknak, gratula az új uh. képekhez, minden
új dobogó szívecskének örülök!
Fejfájás: nekem a dokim a panadolt javasolta.
Védőnő: Merion! még én sem voltam, nekem a dokim a 12. hétig nem javasolja, mert szerinte ha baj történik, akkor sokkal rosszabb úgy, hogy már kiskönyvem is van. Van benne valami, egyébként sem maradunk le semmiről.
Nekem a tüneteim mintha megint csökkennének, szombat óta nem voltam rosszul. (Bár a múlt héten is írtam, hogy nincs már hányingerem és aznap este hánytam egy nagyot :) )
Gabi1! Jó nagy már a pocid! Nekem is kezd növögetni, de azért még messze vagyok a tiédtől!
Képzeljétek, azt álmodtam, hogy vérzek, de nem voltam terhes álmomban. Ugye nem jelent semmit? Picit parás napjaim vannak, mert ez az ominózus 9 és fél hét volt a vége a nyáron. Gondoltam is, hogy veszek egy tesztet, de az igazából nem nyugtatna meg, úgyhogy nem vettem. Valahogy kibírom még ezt a másfél hetet, 15-én megyek a dokimhoz. 11-én pedig megyek laborra.
Férfiak: az én párom is ugyanolyan rosszul alszik, mint én, pedig mindketten nagyon jó alvók vagyunk, 11-12 órákat szoktunk hétvégén aludni, most meg ébren vagyunk mind a ketten 8 körül.
Érdekes, hogy ők is mennyire megélik, ami velünk zajlik!

Kép
katy76
 
 


Boo!

Én is a Siklós Pálhoz járok (ma is voltam), és nagyon készséges, kedves, és kimagaslóan jó szakember (szakmai berkekben is, mert nekem anyu ajánlotta, neki a főnöke :wink: ). Viszont arra készülj, hogy úgy tudom elég borsos ára van (bnőm volt a rendelésén: 10.000 volt, de nagyon meg volt vele elégedve), de a "minőségnek" mindig ára van :? !

De ha van rá lehetőségetek, ne habozz!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


sziasztok!
gratuláok az uh-os vképeekhez, babákhoz. remélem holnap én is kapok.... este 7 kor megyek dokihoz. kiváncsi vagyok mit fogunk látni 5+4 naposan.
stike: én is gondolkodtam, hogy megvarom házilag az övlehútót, mert kép alapján nagyon egyszerü mégis egy vagyont kérnek érte.. hol takláltál rola hirdetást ahol 2000-ért házilag készitenek? leirod a linket?
mindenkinek további szép estét .

rabbe1
 
 


hu elirtam, nem holnap, hanem holnapután megyek :-(

rabbe1
 
 


Sziasztok!
Kicsidodi, hát az én orvosom nem sokkal olcsóbb, elkér nyolcezret. És még csak nem is mondott semmit, megvizsgált, de arra se mondott semmi különöset. Sőt még az időpontomhoz képest egy órát kellett várnom rá, velem meg kb. 10-15 percet ha foglalkozott. De szerintem most váltani is fogok, pedig eddig (csak sima vizsgálataimon) teljesen meg voltam vele elégedve, szimpatikus volt, és mindig válaszolt még a "hülye"kérdéseimre is. Csak hát közben meg mások azt mondják, hogy jó doki, és a szülésnél is nagyon rendes, lehet rá mindig számítani. Szóval csak pozitívumokat. Na, majd meglátom. Most 16-án a nővérem orvosához megyek. Ő a legjobb orvos itt Kecskeméten (sőt!), és csak 7000-t kér. Nővérem amikor terhes volt és uh-on volt, akkor már ő akart felkelni és menni, az orvos meg még mindig csak mondta és mondta (1,5 órán keresztül minden alkalommal). Van is olyan nála, hogy csak hajnali kettőkor végez!
Képzeljétek, ma du. elaludtam 1 óra körül és csak 4-kor keltem fel,akkor is csak azért mert megijedtem, hogy már sötét van, és vajon mennyi lehet az idő.

Azon gondolkoztam, hogy ha valaki egy kicsit kreatív, akkor meg lehet otthon is csinálni ezt az övlehúzót,nem? Szerintem egyszerű. Nagyon szeretek "kreatívkodni". Csak sajna, nincs rá időm!

Katy76: végül is igazad van ebben a védőnős dologban, jobb amikor már biztosabb. Bár a 12. hét után is lehet aggódni. Meg aztán még egy pár évtizedig....

Kép
pagika
 
 


Pagika! Persze, sokat lehet még aggódni, de a vetélés kockázata a 12. hét után állítólag csak 2 %. Azért az már elég kevés.
Egyébként az én orvosom is 8ezret kér egy vizsgálatért, de szerintem a többi árhoz képest ez nem sok. Az előző orvosom (a nővérem nála szült, az egész család hozzá járt, de úgy viselkedett a tesómmal, hogy többet nem megyünk hozzá) 13 ezret kért. Szóval a 8 ezer szerintem tűrhető, és normál esetben havonta kell csak menni. Ráadásul teljesen felszerelt a rendelője, még ctg-t is ott csinál. Az asszisztens időpontot kér a kismamiknak a laborra, nem kell a kórházban sorban állni és várni a vérvételre, szóval ki vagyunk rendesen szolgálva.

Kép
katy76
 
 


Sziasztok lányok!
Pár napig csak olvasni volt időm benneteket! Gratulálok minden új kismaminak, szuperek az uh képek! Nagyon jól látszanak a babók!

Engem a dokim a 9. heti uh után küldött védőnőhöz, és felhívta a figyelmem, hogy időpontot kell kérnem a 12. heti nyakiredő vizsgálatra. Hétfőn el is mentem a védőnőhöz. Felvett egy csomó adatot, sokmindenről kikérdezett, lemérte a súlyom, vérnyomás, pulzus, vizeletvizsgálat. Ő is mondta a 12. heti uh-t. Ma kértem is időpontot: dec.16.-án 10.40-re megyek. :lol: Olvastam, hogy aznap elég sokunk megy dokihoz!

Doki: én a kórházba járok és nem fizetek semmit. Mivel a szüleim a kórházban dolgoztak (csak már nyugdíjasak), így mindenki tudja, hogy "honnan jöttem", így nem is merne kérni a dokim pénzt. Még az elején 1x rákérdeztem, aztán majdnem "lecseszett", hogy milyen kérdés volt ez?:shock:
A férjem pedig már a baba jövetele előtt leszögezte, hogy nem adunk semmi plusz pénzt a dokinak, csak ami szükséges. Így ő is megnyugodott, amikor látta, hogy hogyan viselkednek velem a kórházban. Én úgy gondolom, hogy pénz nélkül is mindenkinek ugyanolyan magas színvonalú ellátásban kéne részesülnie, mint amikor pénzt ad. Főleg nálunk kismamiknál, hiszen egy élet növekszik bennünk!
Vendég
 


Sziasztok

Norka sajnos nekem az a tapasztalatom hogy nagyon sok helyen mondanom kell hogy eü-is vagyok mert különben úgy bánnak az emberrel mint egy kutyával, flegmák, bunkók. És érdekes módon ha megmondom hogy eü-ben dolgozom, vagy dolgoztam rögtön megváltoznak, én ezt felháborítónak tartom, hiszen nem ezt tanítják az iskolákban, egyetemen. De hát sajnos nem mindenkibe szorult emberség, empátia.
Én az első gyerekemet szültem ügyeletes dokinál, mert sajnos a dokim aznap lett influenzás, így érthető volt hogy nem tud bejönni a szülésre, de telefonon félóránként értekezett az ügyeletes dokival, és még is úgy bánt velem, hogy én azt mondtam hogy soha többet nem állok szóba senkivel csak az én dokimmal. És ezt be is tartottam.
A többi szülésemnél már szerencsére ott volt a dokim, és egész más élményben volt részem.
Nála 7500 a vizsgálat, ebben benne van minden alkalommal az uh, és a vizsgálat. Annyit beszél hogy tényleg már én mennék, minden kérdésemre válaszol. Nekem ez mindennél fontosabb. A szülés 75 ezer. Ez is csak azóta van amióta átment vállalkozóba, előtte nem volt tarifa annyit adtam amennyit gondoltam, soha nem kérdőjelezte meg és akkor is ugyan ennyi időt szánt rám. De én már akkor is adtam neki pénzt. Szóval nekem ezek a dolgok mindennél fontosabbak.


Gyönyörűek az uh felvételek:)
Szonibaba nem tudom hogy a pegperegonak van e, nekünk régen graco volt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Norka!

Ez velem is így van, totál kikérte magának, hogy pénzt adjunk neki, mert ugye ő anyu közvetlen főnöke, ráadásul nagyon kedveli is anyut :D . Ezt velem is egyből éreztette, és mivel anyu is ott volt velünk, kicsit úgy éreztem, hogy úgy kezel, mintha a saját rokona (gyereke) lennék, nem pedig felnőtt nőként. De ez engem cseppet sem bánt, sőt én is egyből meg tudtam nyilni neki, nem volt feszengés.

Mindenesetre nagyon örülök, hogy így alakult. Azért is, mert a férjem előre leszögezte, hogy neki senki ne mondjon tarifát...stb. Pedig nem sóher egyáltalán, csak felbosszantja ez a helyzet, ami érthető. Persze a szülés után meg fogjuk hálálni a kedvességét (mivel pénzt nem fog elfogadni, a titkárnője megsúgta, hogy imádja wellness-hétvégéket, szóval mi vmilyen utazási utalványra gondoltunk) :wink: :D ! Csak más az ember szájíze, ha annyit ad, amennyit erre szán, vagy amenyit megengedhet magának.

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Szép jó reggelt, Kismamik!

Eljött a nagy nap! Első találkozásom a babánkkal! A párom nagyon izgul, de sajnos nem lehet velem, mert fontos vendégük érkezik, akit nem lehet magára hagyni...

Felteszem a táblát, mert ugye megint bővültünk és újabb infok is vannak. Sárgával megjelöltem a 12 heti vizsgálatok időpontját, ahol irtátok és emlékeztem, szóljatok, ha még van valakinél! Azért mégis az a vízválasztó. Az első... :lol:

Kép


LÁnyok, nagyon remek UH képeink vannak, remélem ma is bővülünk néhánnyal!!! :lol: :oops:

Moncsy, elfelejtettelek megdícsérni a képfeltétel miatt! Ügyes vagy :wink:

Rabbe itt van a teszvesz link.
http://www.teszvesz.hu/item480029671_480029671.html
stike
 
 


Gabi1, Kicsidodi! Mindkettőtökkel nagyon egyetértek. Másfél éve ekísértem a barátnőmet a baleseti ambulanciára,mert a kisfia elesett és össze kellett varrni a száját. Elég régóta várakoztunk, és jöttek mentek a dokik előttünk, ránéztek a gyerekre, látták, hogy vérzik a szája, és keservesen sír, mégse kérdeztek semmit. Míg egyszercsak kijött egy doki a vizsgálóból, aki megismert. Rákérdezett, hogy mi a baj, és miért várok itt? Elmondtam a helyzetet, a következő pillanatban a barátnőm és a kisfia bent voltak a vizsgálóban, és egyből ellátták a sebet. Hát mit ne mondjak, eléggé elszomorító volt a helyzet. Tényleg nem ezt tanítják az egyetemen, és nem ezért kapnak diplomát. Ki tudja meddig kellett volna várakozniuk, ha nem ismer meg az a doki. :evil:

Az én párom se azért nem akar adni pénzt, mert sóher, hanem mert teljesen fel van háborodva ezen a helyzeten amiben most az egészségügy van. Mi is meg fogjuk köszönni a rengeteg segítséget, és ez a wellnes hétvége jó ötlet! Tőlünk se fogadna el pénzt a dokim.

Stike! Tök jó a táblázat. Tényleg már nagyon sokan vagyunk! Szorítok, hogy jól sikerüljön az első találka! :wink: Aztán gyere a hírekkel!

Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Stike!

Megy a drukk 1000-el! Mindenkinek gratula az UH-hoz!!!!




Tickerplayground.com
breki76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?