Új privát üzeneted érkezett!

Krém, :) ez jó :)
Ti, hogy álltok? burkolás és aztán költözés?
Én már nagyon nagyon várom, jó lenne már kettecskén élni...
azaz hárman :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Két Zsófi nap van, az egyik szeptember 17-én, ő szeptember 18-án született :lol: Így nem azt ünnepeljük, hanem a május 15-öt :)
Vendég
 


Eszter
Igen, de max februárig be kell fejeznünk, mert a mostani házunkat Anyuék vették meg, az ő házukat meg elatták már, és márciusig kell nekik kiköltözni. :) Anyuék pár kilométerrel arrébb laknak, és meggyőztem őket,hogy mennyire jó lesz nekik itt a közelünkben, pontosan 5 utcányira :lol:

Panndi
Jó hogy megnéztétek, Zsófi hálás lesz nektek ezért! :)
krém
 
 

 
 

Eszter
NA ez lemaradt, mért ti kivel laktok együtt?
Nálatok kő van a szobákba vagy parketta?
krém
 
 


Panndi, apukám engem is Zsófinak akart nevezni, anyu győzött :) Ha jó kislány voltam Zsófinak hívott, amikor nem mert valami rosszat csináltam akkor Eszternek :)

Krém, mi még anyósnál...egy utcával arrébb a mi házikonktól , és én annyira nem örülök már ennek a helyzetnek... szeretnénk a saját életünket élni már (ki hinné, mi? :) ), és pl szeretnék úgy főzni végre, hogy ne kelljen kerülgetni őket, stb...
A nappali konyha étkező előszoba lépcső kővel van lerakva (ez így nagyjából egy légtér), a szobák és a nappali pedig parketta. A nappali és a konyha-étkező meg ilyen padlóváltó izével van elválasztva :)
Nálatok? Ti merre is épitkeztek?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter
csak azért kérdeztem, mert nálunk leginkább parketta lesz, és mindig vita tárgya, hogy a lerakása előtt legyen kifestve, vagy lerakás után :shock: Mert hogy olyat vettünk amit nem kell csiszolni, szóval nálatok hogy volt a menete?
Pesze a vizes helyiségekben kő lesz.
Mi Szhbattán.

Bocs lányok ha untatunk.. :)
krém
 
 


Ezek szerint a számok titkosak...
pumuklii
 
 


Puumkli
Ne haragudj, most vettem észre hogy az előző oldalra átcsúszott amit írtál, mindjárt átolvasom és válaszolok!
krém
 
 


Sziasztok!

Krém! Engem biztosan nem untattok, mindenből lehet tanulni. Olyan jó nektek, hogy építkeztek, már biztosan számításba vettétek a babókat is! :) Mi meg azon agyalunk, bele merjünk e vágni jövőre egy bővítésbe, vagy mikor. Van valakinek tapasztalata, hogy meddig nem rossz, ha a babó egy szobában van a szüleivel. Ugyanis, mi nem tudjuk másképpen megoldani. :(

Emese! Üdv közöttünk! :)

Csajok szerintetek mitől lehet, hogy kissebb lett a pocim, mint volt? Férjem teljesen ki van, hogy hova tettem a gyereket! :shock:

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Pumuklii! Én is nagyon kíváncsi vagyok arra, amit kérdeztél. MÁr annyi helyen próbáltam utánanézni a neten, hogy valami kb. összeget ki tudjak kalkulálni, de hiába. :( Így azt sem tudom, hogy lenne e egyáltalán esélyünk 2,7MFt-ból bővíteni egy picurit. :(

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Húúú bocs Pumukli, nem láttam amit írtál, de most visszamentem.
Mi 14 millió hitelt vettünk fel amiből a bank a lakhatásiig visszatart egy milliot. ráköltöttünk még 7 milliót , és igy kész lesz, de ebben már akkor benne is van minden berendezés, sütő, főzőlap, stb...
Én az elején se repdestem az építkezés gondolatától és most se nagyon változott a véleményem. Mert eléggé idegtépő néha. Na de azért megéri. Ha kivitelezőnek adjuk , jóval drágább. A férjem és az ikre nagyon sok mindent bevállalt, igy sok dolgon spóroltunk.

Krém, mi laminált parkettát vettünk, nem az igazit. így mi nem csiszoltunk és festettünk.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Én mindenesetre megdöbbentem, hogy csak úgy folyik ki a pénz, hol a csempére, hol a szaniterekre, festőre, burkolóra...pedig azt hittem ennyiből kacsalábon forgó palotát lehet építeni...no meg ez a 25 éves hitel.... :evil:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Csadra
én meg neked akartam válaszolni.
Nővéremék hozzáépítettek a házukhoz 60 nm-t (konyha, nappali, étkező, kamra) és 7mill volt. Fa födém, fa parketta (kiv konyha, kamra) , és beraktak pár ablakot a tetőtérbe, ha majd idővel az is beépül, már ne kelljen. Ja és a 4 gyerekre kaptak vagy 4 milla szocpolt (nem az ő nevükön van az eredeti ház), így kellett sok számla is hozzá. :-)
pumuklii
 
 


Eszter
akkor 21 milla. És mekkora a ház? Csak, hogy tudjak egy kb Ft/nm-t számolni.
Mi most véglegesítjük a terveket, nekünk lesz pince kb 50 nm, és a földszint meg 180 nm kb.
pumuklii
 
 


Ja, az lemaradt, hogy 140nm, ebből 100nm lakóterület, 40nm garázs. így, kb 150ezer nm árnál állunk meg. de van tök jó kis táblázatunk erre, Pumukli, ha érdekel átküldöm szivesen.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Pumuklii! Kössszi! Végre valami, amihez tudok viszonyítani. Mondjuk mi csak a felét szeretnénk, azt is két szinten megosztva, ja és burkolás, festés ilyenek ráérnek később. De attól tartok mi nem kapunk 4 milla szocpolt. :lol: Akkor még gyűjtünk egy kicsit, bár a GYED-ből az sem lesz egyszerű. :( Még egyszer köszi! :)

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Igen, 21 milla, meg azért még a fizunkból is rendesen ment néha az építkezésre.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter! Nekem is, nekem is! Küld el kérlek a táblázatot! köszi! :)

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


jaaa, és persze még ott a telek, ami 5 milla volt...így kb 26 milla.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Küldöm Csadra :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Pumukli
Az én férjem is húsos, de nagyon, csak sajna főzni nem főz :)
Viszont az elektromos d. tényleg jó ötlet, én is örültem amikor kaptunk sógoromtól ajándékba :)
Nekünk anyós tavaly könyves pénzutalványt tatált ki, jó pár ezerért, na ennek annyira örültünk (nem valami hülye porcelán ilyesmi), hogy idén is azt kértünk, remélem nem felejtette el :lol:

Nekünk is 10 eFt jut az uncsitesóra, oda-vissza ezt beszéltük meg :)

Lehet Maja jobban örülne a márciusnak majd később! :)

Háát ami a pénzt illeti, le sem merem írni...kb 5millió csúszásban vagyunk ráadásul :(
Viszont nagy lesz, ha a gyerekek megnőnek is jó lesz, mert a teljes felsőszint az ővék. (kb 180 nm, azért kb mert felül tetőtér van)
Ha majd összegyűlünk nálunk babazsurra el fogunk férni!! :lol:

Eszter
Mi sem a parkettát festjük hanem a falra gondoltam!! :lol:
A kérdés a falra vonatkozott, bocs ha félreérthető voltam.. :lol:
krém
 
 


Én is kérném :-)
Mi úgy gondoljuk, h 35.ből meg kéne állnia. Nálunk drágítja a dolgot, hogy alápincézzük, ott lesz a garázs.
Ha még a telket is hozzáveszem, akkor nagyon durva.

Csadra, ha 2 szintes, akkor ennél tuti olcsóbb.
pumuklii
 
 


Csadra
Fú ezt nem tudom, mert soha nem aludt velünk Márk, férjemmel megbeszéltük hogy külön tesszük első naptól fogva. Nálunk ez tök bevállt, na szóval egy szobába alváshoz nem tudok hozzászólni.
krém
 
 


Jaaaa :) :) gondolkoztam ám, hogy most a fal festésre, vagy a parketta festésre gondolsz :D
szóval, nekünk már ki volt festve, de megbántuk amikor a hülye burkoló összefugázta a világos barna falat a sötétbarnával....azt hittem robbanok. szóval az okosok azt mondták, hogy igen elöbb burkolni kell, aztán festeni...
Viszont a parkettánál nem volt gáz. A bátyám pillanatok alatt lerakta, és nem tett kárt a festett falakban.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Pumukli, dobsz egy mail címet?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Csadra, ment a táblicsku :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter
Aha, na én is így gondoltam, a burkolásnál előbb a festés, de a parkáttánál utána. Férjem szerint mindenhol lerakás után legyen festés. Előre rosszul vagyok, hogy a szép parkettánkon a festő létrával bakancsal, körpetipeg!
krém
 
 


Pumukli, a miénk majdnem ugyanekkorára van betervezve, 170 nm a földszint, de ebben benne van a duplagarázs és alatta 50 nm pince, kivitelező cég csinálná, 33 millió, de mivel a válság miatt erre nincs esélyünk, így a pincét elhagyjuk, így 28-ban ígérték.
Mi nem merünk magunk belevágni, mert ismerem a férjemet, tutti, hogy elválnánk......
örülök, hogy Maja szája rendben, összekevertem Zsófival, bocsi! :oops:


megjöttem a körzetitől, szerény 2 órás várakozás után bejutottam, de megérte, mától táppénzen vagyok!!!! :roll: :lol:

Együtt alvás: nekünk is veünk van Gyöngy, pedig nem így terveztük, de így most jó. Én lassan szeretném áttenni, mert én 5 éves koromig aludtam a szüleimmel, pedig volt saját szobám, mégsem tudtak kitenni....
Vendég
 


Eszter, nekem is tudnál dobni? Hátha meggondoljuk magunkat! köszi!!!
Vendég
 


Na kicsit jobb a hangulatom.Kitakarítottunk,meg rakott krumplit csináltunk öcsémmel.Még a boltba is lement,így addig pihiztem!

Építkezés jó téma!Mi is szeretnénk egyszer,remélem minnél elöbb!Bár jelenleg jól elvagyunk itt :wink:

Könnyűszerkezetesen nem gondolkozott senki?Az tök hamar kész van.Esetleg erről vkinek tapasztalat?
Ja mi vályogházat újítunk fel évek óta.Ott mindig van vmi.A férjem nagymamájának a háza.Idén nyáron ablakcsere volt egyéb fincsi dolgok.Elötte évben tetőcsere...jövőre fürdőszoba jön,most vezettük be a szennyvizet...szóval van dolog mindig.


Csadra!
Reggelente nekem is kisebb a pocim,vagyis úgy tűnik.Estére meg mint egy lufi!

Idén karácsonyra meg 1000 Ft lesz a keret nálunk.Mert már annyian vagyunk,így jelképes ajándék lesz csak.Vagy összeállunk és akkor egy picit nagyobb.Én már leadtam a rendelést,sült kacsa lesz(többek között)És már 21én összegyűlünk :wink: Alig várom!!!!

annus11
 
 


Pumukli
Nálunk a kerítés is egy vagyon lett, mert olyat akartunk amin nem nézzük a szomszéddal egymás seggét :lol:
krém
 
 


Ja és amúgy én beérném egy kb 100nmes házikóval,szép nagy kerttel....

annus11
 
 


Sziasztok!

Csadra! Az én pocim is kisebb, nem tudom miért. :shock:

Csak olvasok egy ideje. Beteg lett a kislányom, csúnya torokgyuszija van. Megkapta élete első antibiotikumát, amit sikeresen kihányt, nem tudom hogy fog meggyógyulni ha nem marad meg benne. Nem eszik szegénykém semmit, és nagyon magas láza van. Most csináltam neki krumplipürét, hátha megeszi ha felébred. Bocs, hogy ezzel fárasztalak benneteket, csak aggódom. :( Ha valakinek van ötlete, hogy mit próbáljak neki enni adni szívesen veszem. Még sosem volt torokgyulladása.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Annus, mi a férjemmel bankosok voltunk/van és a könnyűszerkezetesek nem érnek annyit a legtöbb bank szemében, ezért kevesebb a hitel is rá, mi meg elég sok hitelt vennénk fel, ergo könnyűszerkezet kizárva. Ha kp-ből építed, kevés hitelből, akkor semmi gond vele.

Reny, jobbulást Aminának, homeopátiás szereket ismered?

Krém, a kisfiadhoz soha nem kellett átmászkálni? Gyöngynek állandóan jön valamelyik foga, sokszor egy éjjel 10-szer is fent van, nekem ezért kényelmes az egyszobában alvás.
Vendég
 


A mi családunkban mi már rég összedobjuk és 1 ajándékot veszünk, így lehet nagyobbat. A gyerekekkel meg 2 éve, amikor fejenként kaptak 5-t és nem örültek mindennek, akkor eldöntöttük, h kapnak egy-egy nagyot közösen.
Felnőttek meg húztunk 7-en egymás között és így mindenki csak 1-et ad, 1-en kell agyalni :-)

Maja 1 hónapig aludt velünk, utána mi kiköltöztünk tőle.

Böbi, akkor hasonlókban gondolkodunk. Nekünk elvileg max 175 nm lehet a éz ( telek 25%-a a beépíthető) ezért pincézzük alá. Mert 1 szinteset akartunk, nem tetőtereset.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Beteg gyerekeknek jobbulást!

Reni! A lényeg, hogy sokat-sokat igyon, ne száradjon ki! Amit meg szeretne enni, ha van ilyen, azt egye. Lehet, hogy fog fogyni picit emiatt, de az ivás a lényeg.

Ma én is nyügi voltam. Lehet, hogy az időváltozás miatt :(
Olyan morcos idő van :(

Nekem is reggelente kisebb a pocim, estére meg felfújódik.
Vendég
 


Na még egyszer...

Építkezés: ha el tudnánk végre adni a lakásunkat, és a férjemnek lenne végre munkája (kicsit sok a ha... :roll: ), akkor mi is építkeznénk. A telek megvan, könnyűszerkezeteset szeretnénk (fémszerkezetest). Az árajnálat hozzávetőlegesre 18 millát mondott kb. 70 nm-re. Utána bővítenénk majd két szobával. Nem szeretnénk sok hitelt felvenni egyszerre, mikor még beláthatatlan az is, mi lesz velünk egy év múlva. :(

Együttalvás: szerintem legkésőbb ovis korra érdemes a különalvást megoldani. Akkor kezdődik az ödipális időszak, amikor a gyerekek szexualitása felerősödik. Nem jó, ha a szülők esetleg az alvó gyerek mellett szexelnek ebben az időszakban.

Torokgyuszi: nekünk nem volt még, úgyhogy csak tippelek. Szerintem is az ivás fontosabb. Esetleg leves? Az talán nem bántja a fájó torkát a gyereknek, könnyebb lenyelni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nekem nem lett kisebb a pocim szerencsére, bár estére tényleg picit nagyobb talán, de ez szerintem az egész napos
mozgástól, munkától van. Szerintem.
Tegnap voltunk egy ismerős párnál, akiknek van egy 2 éves kisfia, aki egy kis tündér, csak picit súlyos a szentem, kb. 3 órát voltunk náluk, de le is fáradtam rendesen, minden játék, amit kitalált, minimum erősen előrehajolós volt + megnéztük egy közös ismerős mostanra elkészült lagzis dvd-jének rövidített változatát, miközben a gyerek azzal szórakozott, hogy a hasamon keresztül mászott át mindenért.
Eleinte nem gondoltam, hogy baj lesz, még pici a pocim és azért figyeltem is, hogy ne könyököljön bele meg ilyesmi, mégis mikor eljöttünk éreztem, hogy fáj, nem is kicsit, este pedig nem is tudtam elaludni tőle, pedig én aztán igazán jó alvó vagyok. :cry:
De tanultam is belőle!

Krém!
Szerintem fontos, én nem tolnék ki úgy a gyerekemmel, hogy nagyon közel legyen a névnap+szülinap vagy akár egy napon :(

Eszter!
Ez velem is igy volt, ha jó voltam Viki voltam, de ha rossz fát tettem a tűzre, rögtön jött a: Viktória!

Reny!
Kicsi lánynak jobbulást!!!

Kép
bema
 
 


Köszönöm mindenkinek a jókívánságot!

Böbi! Egy-két homeopátiát használtunk már, de ha van valami ötleted ne tartsd magadban! :lol:

Petrus! Szerencsére az ivással nincs gond, főzök neki teát és egész nap azt issza langyosan. Csak azért parázok rá az evésére, mert nem a vastag gyerekek táborát gyarapítja nem egész 13 kg a drágám. Alapból is szörnyű rosszul eszik.

Tinu! A levesre én is gondoltam, és már szóltam Anyósomnak, aki nagyon finom karfiollevest csinál, holnap megfőzi neki. :D

Egyébként a krumplipürét megette!!! :lol: Jó tejesre csináltam, hogy minél könnyebb legyen lenyelni, és azt mondta, hogy nagyon finom! Apró örömök egy Anya életében. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Krém, szerintem (most tapasztalatból mondom) ha van olyan rész a lakásban ahol járólapozni kell, mint pl nálunk a konyha étkező , lépcsőfeljáró akkor inkább csak a burkolás után legyen festés, vagy pedig a festő a burkoló után korrekcióra jöhet. De a parkettánál meg jobb elöbb a falfestés, mert azt tényleg nem lenne szép ha összekarcolják, azt ugye meg nem várhatjuk el a festő bácsitól, hogy mamuszba járjon :)
Nekünk tök normális telkünk volt, majd felhúzták az utcaszintet az útépítés miatt, igy egy gödör lett a telekből :x Ezért nekünk az tök sok pénzbe került, hogy feltöltsük a telket, és emiatt szinteltolásos lett a ház, ami nagyon szép, de jóval drágább is volt.Így a garázs az "mélyen" van, és azon van a szinteltolás, a hálószobák felette.

Kivitelezőn mi is gondolkoztunk, de sokat mondott nagyon :( Az én férjem meg hála a jó égnek nagyon dolgos :) szereti csinálni, építeni a házunkat, annak ellenére hogy mérnök és nem ez a foglalkozása :)

Egyébként minket is eléggé szétcincált az építkezés...majdnem el is válltunk... :evil: De már észhez tértünk :) Jól meg kell gondolni, tényleg...

Betegeknek jobbulást!

Böbi
, küldöm Neked is :) Én is mától vagyok táppénzen :)))

Annus, örülök, hogy jobb a kedved :) Te mindíg olyan kis pozitív vagy, tessék most is az lenni :)

Vanni? csokizóstali? :)

Evemamáról is rég hallottunk...

Tinu, még nem sikerült a férjednek állást találnia?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus,
én is rakott krumplit csináltam ma :) Persze a kóbi egy részét megettem még mielőtt a rakott krumpliba került volna :)

Mi is szeretnénk majd kertes házat, de ez még csak álom! Több éves csúszás után (2005-ben szerződtünk...) most tudtunk egy fél éve beköltözni, előtte 2 évig anyósnál laktunk... Igaz, másfél szobás a kecó, meg kicsit szűkösen leszünk majd a babával (meg van egy 9 hónapos kutyink is...) de a lényeg, hogy egyedül vagyunk/leszünk :D
Unokatesómék könnyúszerkezetes lakást építenek, én még nem láttam, de anyum szerint nagyon jó kis ház sikeredett belőle!

emese1979
 
 


Ja, a bandázsos választ köszi mindenkinek :D
egyelőre még nem aktuális (a nadrágok még feljönnek), meg bent nem is tudja csak a közvetlen főnököm.

emese1979
 
 


Böbi, Pumukli ment a táblázat. Szóljatok ha nem érkezett volna meg.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a nődokitól. Azt mondta ne érdekeljen az AFP, várjuk meg az integrált eredményét. Most már csak a szerdáig kell libírnom. Az Uh-n mindent rendben talált és a jelek szerint kisfiam lesz. Valamit én is láttam, ugyhogy most már talán elhiszem. ( a lányomat is sokáig fiúnak nézték) Érdekes lesz egy kisfiú, én mindig azt gondoltam, két lányom lesz, és valahogy a férjemmel inkább lányos szülőknek érzzük magunkat. Azért persze kisfiúnak is örülni fogunk!

Csadra!
Alíz otóber végéig (2 éves volt akkor), amíg be nem költöztünk új lakásunkba, egy szobában aludt velünk. Én szerettem is, hogy hallottam a szuszogását. Kicsit nehezen szokta meg a külön szobát és minden éjszaka átjön közénk, de remélem ez majd elmúlik.

Nálunk dec 5-én este a Mikulás jön, karácsonykor Jézuska. Kicsit bezavar, hogy a férjem családjában az Angyal szokott jönni. Úgy látom idén már érdekli Alízt a dolog, sokat kérdezősködik.

Én még senkinek nem vettem ajándékot. A költözés miatt idén csak jelképes ajándékokban gondolkodunk.

Kép

Kép
hean
 
 


Jaj, csajok, annyi mindent akarok írni! Kezdem is...
Hean, nagyon szorítok, azonnal írd meg szerdán az integrált eredményt! Tök jó, hogy kislány után most kisfiút is kipróbálhatsz! A harmadik (ha lesz), már nem tud meglepetést okozni! :D
Reni, jobbulást a kicsilánynak!
Indiszkrét kérdés: Hogy lehet úgy szexelni, hogy közben a gyerek ott alszik??? Ez engem tényleg érdekel! Tök halkan? Meg mi van, ha felébred?
Az én férjem is nagy szakács! A TV paprika non-stop megy nálunk, és nagyon jól vagyok tartva! Láccik is, ugye... :oops: :D
Panndi, én május 29-ei vagyok, ezért a szeptemberi Zsófit tartom! Tök cuki a pocakod. Zsófinál a 7 hónapos kép volt ekkora, nem...? - ezt csak arra írom, hogy neked is nagyobb most?
Eszto, a Te képed is tök jó, életvidám csaj vagy!
Mozza, nagyon várom a képet! Egyre inkább ráizgulok erre a 4D-re..
Csajok, a bandázst kívül kell hordani vagy belül? :oops: :oops: :oops:
Böbi, nemtom, hogy cigizni fogok-e a szülés után. Nem szeretnék. Arra készülök, hogy nem. De nehéz lesz, mert annyira szeretem. Simán belefér, hogy a szülés után 1 perccel rágyújtok! :shock: - Jó, kis túlzással. A szoptatásnak nem árt? Remélem de, és akkor legalább addig se füstölök.
Húúú, én meg tök el vagyok keseredve, mert minden név, amit kinéztünk, túl közel van a május végéhez, és szerintem se jó, ha túl közel van. Legalábbis jobb távol... :cry:
Annus, örülök, hogy jobb kedved van!
Evemama, hol vagy? Minden OK?
Puszi nektek, szép álmokat!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tinu, tőled szeretnék kérdezni, hátha tudsz tanácsot adni.
Egy barátnőm bulémiás volt az egyetemen, volt pszichológusnál is, de végül is saját maga ki tudott jönni belőle.
Most bevallotta, hogy egy ideje újra hánytatja magát. Szakemberhez nem hajlandó menni.
Hogyan tudnék neki segíteni? Írhatsz privit is, ha hosszú...
Előre is köszönöm...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ma voltunk a 4D-n.Úgy néz ki teljesen egészséges a baba.Megvan mindene.Remélem így is marad végig. És végre megmutatta magát.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Helló, na már elkezdtem írni, de nemtom hova lett. Lehet, hogy véletlen Tinunak küldtem válaszul a privijére... De ez nem valami lényeges.
Szóval, Kutyafüle és elárulod nekünk a nemét? Vagy még fokozod a feszültséget? :lol:
Na csajok, azért jöttem ilyen késői órán, mert totál kiakadtam, hogy egy orbitális méretű herpesz nőtt a felső ajkamra! Ezzel nincs is gond, mert az esztétika egy dolog, de úgy tudom, hogy a herpesz vírus. Nem árthat a babának? Annyira analfabéta vagyok az ilyesmiben... :oops: Szerintetek?
Köszi előre is!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jajj Szofi ne haragudj,el is felejtettem.Fiunk lesz. Bocsássatok meg,és kövezzetek meg,de jelen pillanatban csak az tud érdekelni,hogy egészséges!!Egyelőre vigasztalhatatlanak érzem magam,én őszinte leszek,ez egy csalódás volt számomra.És soha egyetlen percig sem gondoltam soha,hogy fiús anyuka leszek.Szóval kell nekem némi idő,mire megszokom.De a lényeg az,hogy jól van,a többi nem számít.
Szegénynek így még neve sincs igazán,mert csak a Larában gondolkodtunk vakon. Én annyira félek lányok,hogy a Jóisten megver ezért vagy a baba tudja most mit érzek.De nem tudom nem érezni. Az egész estét végigbőgtem,annyira vágytam a cofis,rózsaszín tipegős kislányomra,hogy idő kell,hogy átálljon az agyam a fiúra.Hülye dolog,de lövésem sincs mihez kezdek én egy fiúval,de majdcsak kialakul.
És tényleg ne gyűlöljetek meg,de hiszek az őszinteségben.
:oops: De megértem,ha a leírtak miatt szóba sem kartok állni velem. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


szofi, tessék két fotó, egy Zsófival, 16+1-nél, egy most, 17+3-nál :)

Kép 16+1, Zsófival


Kép 17+3, Tesóval
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: