Zsu
Örülök, hogy kutyi jobban van! Amúgy nekünk pont uilyen gyerekkádunk van.
Csak nálunk Dóri használja.
Köszi a Babcsi híreket! Szavaztam!!
Grönikém
Istenem, hogy mik vannak?!?! Eszem megáll!! A lényeg, hogy ott volt a dokid és megmentett Titeket! Gyönyörű a leányzó!!!
Nagyon örülök Nektek!!!!!!
Megjegyzem, mikor én szültem, uakkor volt a szülőszobán egy csajszi, aki végül is másnap szült. A gyerek(fiú) 4750 grammal született, és hüvelyi úton kellett megszülnie, mert nem gondolták volna, hogy ekkora.
Vazze, akkora hasa volt!!! Szegénynek ráadásul az első szülése volt, gondolhatod, mennyire szeretne 2. gyereket.
Krisz
Tuti nem?!?!? Pedig én most tényleg úgy éreztem, hogy sikerült! Tesztelj még lécci!!!
Csak nem ünnepeltek?!?! Egy pozitív tesztet esetleg???? Lukad az oldalam!
A francba!! Most olvastam az uccsó hsz-t! Sajnálom!!! Jaj, olyan mérges vagyok!!! Nem igaz!!!
Dike
Sajnálom.
Vicky
Hú, mekkora poci!
Szerintem nekem még 39 hetesen sem volt ekkora. De nagyon formás és szerintem nincs lent. Fodrásznál én is kb. a 35-36. héten voltam utoljára. Megint rámférne.
Majd fejek tejcit, hogy Apa meg tudja etetni Dórit, aztán bejelentkezem. Mikor 6 hetes kontrollra mentem, akkor is így oldottuk meg.
Vicus
Sajnálom kutyit.
Nem vállaljátok be a műtétet?? De akkor mi lesz vele??
Nekem nem szeméremtáji nyilallás volt, hanem inkább oldalt. De volt, hogy fel sem tudtam egyenesedni. Drukk a nunishoz!!! Kellenek a csajszik!!
Tavirózsa
Jaj, szegénykém! Hát ennek sosem lesz vége???
Ölelés!!
Pompom
Ügyes vagy, hogy „túlélted” a tükrözést. Bizti szar lehetett. De a vesekő sokkal fájdalmasabb bárminél. Állítólag a legfájdalmasabb dolog. Ahhoz képest a szülés….
Babcsi
Várjuk a képeket! A tápi miatt ne emészd magad!!!!
Ticsi
Natinak igaza van. Én sokszor kívánom, hogy Réka maradjon csöndben már, csak 5 percig.
Az a legidegesítőbb, mikor perceken keresztül ismétli uazat.
Zsófi
Nem olyan rosszak ezek az eredmények. Mennek a drukkok továbbra is!!
Kolibri
Sajnálom, hogy nem sikerült. Lakás-biztos macerás, de legalább van!
Kata
Még nem is írtam – örülök, volt szívhang. Most azért már nyugodtabb vagy, nem??
Gaby
Hm, tényleg nem jó, hogy szenteste nem lehettek együtt. De tényleg nem a dátum számít. Hozzátok előre az ünnepet!
Fenci
Kép?????
Gyugyi
Hú, ez a háziorvosos sztori rémisztő! Én mindig időpontra megyek, meg különben sem társalgok a többi beteggel.
Mofly
Pedig én is néztem a vonalzód és már reménykedtem.
Pocakos leányzók!
Akinek van frissebb UH képe, mint ami a táblában van, lécci rakja fel, és akkor lecserélem! Köszike!
Mi jól vagyunk, bár az éjszakák elég szarok. Dóri vmiért nem szeret aludni, ordítani annál inkább. Napközben viszont elég jó. Már mosolyog, nézelődik, néha még le is lehet tenni.
És dagad, mintha tömnék. Kedden megyünk tanácsadásra+2 oltás is lesz. Szerintem addigra übereljük a 6 kg-t.
Viszont összehasonlítottam Réka és Dóri súlyfejlődését, és elég hasonló a görbe. Csak ugye Réka kicsit kisebb súlyról indult.
Még mindig Pécsett vagyunk, valszeg csak januárban megyünk Bp-re. Sikerült lakást venni. Nem túl nagy, de annál drágább.
Szorítsatok, hogy a projekt, amin a párom dolgozna, ne fuccsoljon be!!!! December közepén derül ki, mikor indul.