Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
minimano74

Cat!
Köszi az infót.
Nagyon jó lenne, ha valóban így lenne.
Bár a pénz most nem érdekel.
Az a legfontosabb, hogy a baba jól legyen.
Majd szombaton megyek Vargához.
Rá is kérdezek nála.

Jó lakás díszítést neked.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Köszönöm Gabi!
Aranyos vagy!!

Nem megyünk együtt?? :D :wink:

picimami

Cat, az építtető vállalta, és hát az Önkormányzat szerint még be sincs nyújtva a kérelmük...
Lehet, hogy butaság volt megkérdezni, mert így figyelni fognak? :shock:

Lányok, viszont a jó hír, hogy ma akartam utalni az önrészt, elkezdtem kiszámolni, hogy akkor mennyit is kell, és úgy néz ki, hogy 100E-rel elnéztük, pluszba, úgyhogy lehet, hogy ülőgarnitúra is majd a lakásban! :)

Pici, én egyik tesztet sem csináltattam meg, de a következő babánál szerintem már kelleni fog (35 körül leszek).
Nekem a kombináltat akarták, de mivel senki nem tudta, hogy hová kell menni, így kimaradt. Most tényleg ingyenes jónéhány kórházban, mert a Sejtbank támogatja.
Már 8 hetes? Bakker, egyre szebb kis babszemed lehet :wink:

És tényleg tanulj meg kötni, hímezni, könyvekből, netről is nagyszerűen meg lehet!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Köszönöm.
Igen már szerdán leszek 8 hetes, és ugye azt jelenti belépek a 9. hétbe :D

Hát nagymamám és anyukám (ő most is), hímeztek sokat, és horgoltak.
Engem soha nem kötött le.
Inkább IFÁ-t vezettem, és aratni mentem apukámmal, vagy pecázni nagypapámmal :D

picimami

sziasztok csajok látom elmúlt a hétvége beindult a fórum :):):)

picike tényleg tanulj meg hímezni leköt és már nem kell sokáig feküdnöd :):) csinálj pociképet légyszíves és ne aggódj nekem csak addig feszült a mellem amíg kb 8 hetes nem lettem :):) utána is csak émelyegtem délutánonként de semmi más tünetem nem volt ne aggódj kapaszkodik a baba:):):)

nemlajos tök jó hogy marad egy kis manítok :):):):)

nika70
Salgótarján

Nika!
Pocifotó. :oops: :oops: :oops: (hájbáj) :lol:
Kép
Kép

picimami

Sziasztok!

Pici! De jó, h itt vagy! Én nem kaptam meghívót, kééééééééééééééérek szépen! Priviben megírom az e-mail címem. Cat nek nagyon igaza van szerintem, most ezzel tudsz a legtöbbet tenni a babádért, h pihensz és hagyod őt kibontakozni :lol: Ügyelj majd a vasadra is, egyik barátnőmnek szülés után vashiánya lett és nagyon sokáig szenvedett vele...sok vitamin!!

Lányok! Ma nagyon ötlettelen vagyok.. mit főzzek?
Légszi adjatok valami jó kis ötletet :)

afra.h

Pici! Alakul ez alakul :lol: :lol:

afra.h

afra, nálunk ma rakott karfiol lesz, de van még egy kis frankfurti leves is:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Afra!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

picimami

Sziasztok csajok...

De ügyesek vagytok :D Nekem semmi affinitásom nincs az ilyenhez..az adventi koszorút is venni szoktam,pedig virágkötő a szakmám (és bankban dolgozom) :wink: :oops:

640 grammos a picikém.és pont a száját tátogatta amikor megnéztem...az egyik kezével meg a térdét fogta...Annyira édes volt:)
Kép sajna megint nincs :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos! Köszi, de ez sajnos kilőve...életem párja nem csippantja a karfiolt, a brokkolit, és a gombát sem. :cry:

afra.h

Gabi, Törpiri, Cat, Asiye most ti jöttök! Nemlajos már hozott pocifotót, úgyh most nektek kell :D Nem elmismásolni ám :lol:

afra.h

Majd igyekszem:)
Este ha nem felejtem el a kisfiammal csináltatok egyet és felrakom...csak nehogy sirjatok rajta :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Örülök, hogy jól van a kiscsaj!
És már milyen nagy.

Puszillak
Kár, hogy nem kaptál képet róla.

picimami

Ha sírunk is, azok örömkönnyek lesznek, h milyen szép kismami vagy :wink:
Lányok! Még egy kérdés! November 15.-e óta minden nap iszok legalább egy pohár cickafarkfűteát. Gondoltam kipróbálom ezt a kúrát, h kicsit rendbehozzam magam ott lent, bent. Egy hónapig csinálom, utána szünet. Vajon összéfüggésben áll-e azzal, h mostanában elkezdtek az arcomon pattanások kijönni :o (bakker :evil: )???

afra.h

Pici! Neked már így néz ki a babód, ahogy a vonalzóképen van? Látod azokat a kis gombszemeket? Annyira cuki :D

afra.h

De aranyos vagy:) de messze vagyok én a széptől..bár az orvos is megdicsért,hogy nem hiztam... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Afra!
Igen, már olyan mint a vonalzón.
Már várom az újabb UH-t.
Ja és csajok, apától kaptam egy szívhang jelző készüléket.
Olyan ami a védőnönek van.
Pár hét múlva már tudom hallgatni rajta :D

picimami

Zsuzska!
Asyie!
Arwen!
Andy!
Csucsu!
Ibici!
Sissi!

Merre vagytok??

picimami

Cat!
Ki az a lány aki Vargához jár??
Elárulod nekem, légyszi?

picimami

piciiiii ez szupi tök édi kismamis pocid van :D:D:D:D:Dazt nem tudom hogy mikortól de nekem is kb a 16-17-héttől nézte azzal a géppel a pici szívhangját de nem minden baba vevő rá lehet el fog mászkálni mert nem nagyon szeretik :):):):)

nika70
Salgótarján

Pici! nagyon ari a blogod :)

afra.h

Pénteken nekem is hallgatta a védőnő,de nagyon boxolt,nem tetszett neki...egy kicsit azért hallotunk belőle :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

No megyek lassan a dolgomra, szétnézek ebédügyben...remélem csak kiötlök valamit
Sziasztok
puszi

afra.h

Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez!!

Nika majd óvatosan hallgatjuk neki. :D

Afra!
Jó főzőcskézést neked

picimami

Nem tudjátok véletlenül,az apasági nyilatkozat tényleg nem lehet 30 napnál régebbi????
És ha hirtelen szülök és még nincs meg akkor mi van???Tiszta hülyeség....
(tudom éssel nem kezdünk mondatot:( )

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sok eszem van,elnézést....felhivtam a hivatalt,ez jó nagy hülyeség,akármikor mehetünk...
PEdig ez volt valamelyik netes oldalon :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri azt nem tudom mert mi régebben csináltuk meg mint 30 nap nem 90 nap? passz nem tudom bocsika de az tuti hogy nálunk nem 30 nappal előtte csináltuk meg :)

én ma apának paprikás krumplit csinálok magunknak meg krumplis tésztát :):):)

nika70
Salgótarján

Nemlajos: mi is úgy laktunk a házban hogy nem volt használatba vételi engedély. Sőt javában bent laktunk és jött ki az Önkormányzattól a műszaki átadó. Bejött szétnézett és egy hónap múlva lett csak meg az engedély. Tehát be tudsz költözni nyugodtan. Mi április elején költöztünk be és szeptemberben lett meg az engedély.

Pici: Nagyon szépen kerekedik a pocid már.)

Csajok: Meg volt az leső ovis napunk:)
Szabina élvezte de sirt mikro el kellet jönni. Az ovonéni mondta maradhat ebédre is hisz van plusz kaja. De akkor már Szabina annyira sirt mondtam majd holnap.
De mire haza értünk az Apjának lelkesen magyarázta mi volt és holnap is megy.
De némelyik gyerek milyen aggressziv volt:( Az én lányom egy angyal ahogy igy elnéztem.

Szóval összeségében tetszett neki nagyon:)

Kép
csucsu05

Majd belendül Ő is...,de a lényeg,hogy tetszett neki :D

Nika,köszi..
Azt mondta az anyakönyvi hivatalban a nő,ha 3 hetes terhesen megyek és igazolom,hogy terhes vagyok ők akkor is megcsinálják,a kórháznak meg semmi köze hozzá,hogy mikor csináltuk---hát remélem..
Apát gyorsan elcitáljuk :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jA,és az persze nem baj,ha esetleg apuka nem vált el...

Érdekes dolgok ezek!!!! :shock: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici ari vagy, de én szerintem nem megyek ilyen szűrésre most mert nálam mindenképp csinálnak magzatvizvételt és akkor szerintem felesleges.

A pocid nagyon ari tényleg látszik már egy kicsit :roll: :wink:

Lányok az én pocim csak hájas és inkább a gyomrom látszik :roll:

Kép
Kép
minimano74

Ne aggódj,nekem is úgy volt..az a felfújódás miatt van...3. hónapra elmúlik :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

én még mindig nem hallottam Döme szívverését... :shock:
Sebaj, majd az utolsó hónapban:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos..védőnő nem nézte???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

nem.
és most már védőnőm sincs ugyebár, mert a régi elment, az új meg majd az új lakással lesz... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

igen az nem gond ha ő nem vált el viszont ha te nem vagy elválva akkor nem ér semit az apasági mert valami idő számítás tök hülyeség de ha terhes vagy de közben elválsz akkor is a férjre anyakönyvezik ebből volt gondjuk a bocskor gáboréknak is

nika70
Salgótarján

A férfiak mindent megtehetnek... :wink:
Akkor minek a fogantatási nyilatkozat ezt mondja meg valaki??????
Vicc az egész...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

na ez passz

nika70
Salgótarján

Hú Lányok, tisztára leizzadtam, mire hazaértem a boltból...pedig csak egy kötött pulcsi volt rajtam (a téli kabát a szekrény mélyén pihen)...nagyon szép idő van itt :) Kb mint otthon, amikor vénasszonyok nyara van.

Na eldőlt a menü (azt hiszem): fokhagymakrémleves, krumplistészta és csokilabdák
Megyek is főzni
Pusszancs!

Többiek (Pici által felsoroltak) hol vagytok??

afra.h

Sziasztok!

Délelőtt voltunk játszinolyan szépen sütött a nap.Sajna már esik,szóvl a délutáni játszi elmarad. Utána meg a bnőméknél voltunk a gyereke egymás mellett ülve olvassak a könyveket.Annyira édesek :)

Pici:nagyon szép már a pocid. :D

Nálunk ma paradficsom leves van ill. paprikás krumpli.

Törpiri:kár,hogy nem tudtál képet hozni a kislányodról.Pedig szivesen megnéztük volna. Cserébe kérünk poci fotót.
Vendég

Jaj ne fájditsd a szivünket..itt esik az eső :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Afra:milyenek a csokis labdák?

Csucsu:örülök,hogy teetszett Szabinának az ovi.Sajna az agressziv gyerekeket nehéz kikerülni mindenhol vannak. :(
Vendég

Asiyeről tudtok vmit?
Vendég

Sissi! Küldöm a receptet. Nagyon finom (én amúgy is csokimániás vagyok)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára afra.h 2008.12.01 14:10-kor.

afra.h

Csokoládélabdák /Nagy csokoládé enciklopédia c. könyvből/

20 dkg étcsoki
7 ek. vaj (én margarinnal csináltam és kb. 20 dkg-t tippeltem a 7 ek.-nak)
11 dkg cukor
3 tojás
1 tk. vaníliakivonat
20 dkg liszt
3 dkg kakaópor
½ tk sütőpor
csip. só

A csokit a vajjal olvasszuk össze, le a tűzről, majd adjuk hozzá a többieket – a tojásokat egyenként. Keverjük jól ki, ez egy tök lágy tészta lesz. Kb. 1 órára tegyük a hűtőbe, addig megköt annyira, hogy lehessen formálni. Gyúrjunk belőle 40 gombócot, ezeket forgassuk meg jól porcukorban (ehhez 17 dkg-ot ír pluszban a recept, de szerintem 10 is bőven sok). Elvileg vizes kanállal kéne kivenni őket a cukorból, de én nem cifráztam, és lám, így is rajta maradt! Tegyük a gömböket sütőpapíros tepsibe – valamennyire távol, bár annyira nem hasal el. 160 fokon kell sütni 10-15 percig, én kb. 13 ig hagytam bent, és olyan nagyon fini omlós lett, hogy csak na! És ami a a legjobb: másnapra is tökéletesen ugyanolyan maradt!"

afra.h

Sajnos én nem tudok róla semmit :( Remélem jön nemsokára (pocakfotóval :twisted: )

No, tényleg mentem

Adiós :wink:

afra.h

Afra köszi nagyon jól hangzik szerintem majd kipróbálom, bár apap nem szereti a csokis sütiket.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?