Új privát üzeneted érkezett!

Andi
Örülök, hogy két kis embrikének sikerül szépen osztódni. Drukkolok, hogy sikerüljön is megtapadniuk és boldog kismami lehess.
Amúgy milyen volt a punkció? Leírnád részletesen?

Edi
Ha már nem fáj és nem vérzel, nyugodtan hancúrozhattok, nem lesz semmi baj.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla!
Nem sok mindent tudok írni a punkcióról, annak ellenére, hogy már 3-szor volt benne részem. Amikor már elég nagyok a tüszők akkor kapsz egy utolsó szurit amitől végérvényesen beérnek és a beadástól számítva 34-36 óra múlva magtörténik a leszívás. Ilyenkor ulrahangos ellenőrzés mellet egy speciális tűvel leszívják a tüszőfolyadékot ami a petesejteket tartalmazza. De ebből men érzel semmit .Egyszerűen elaltatnak és mire felébredsz kész, de utánna annál inkább érezd a szúrásokat. Nekem nagyon görcsölt a hasam és véreztem is egy kicsit, de ez nincs így mindenkinél. Van akinek semmi fájdalma sincs utána. Nekem még mindig fáj a hasam, de ma már nincs vérzés. Apinak a punkció is kb ilyen, csak neki utánna semmi fájdalma sincs. A herébe szúrnak egy tűt és leszívják a tartalmat. Ezek a katonák nagyon fiatalok, hisz nem tették meg az utat a vezetékekben mint más normális esetben ezért is olyan nehéz belőlük erős embriót faragni. A doki nekünk ezt úgy magyarázta, hogy ez olyan mintha egy gyerektől szeretnénk gyereket. Ezek az embriók gyengébbek mint egyébként és nálunk ezért nem is tb támogatott. Túl kevés százaléka sikerül... De ez most sikerülni fog, érzem :D
Kösza drukkot!
Andi

remeny
bnandi
 
 


Andi
Köszi a történetet. Remélem a pocid már jobban van.
Hát a férjednek sem volt akkor egyszerű napja.
Mikor lesz a beülti?

Kép
p__lilla
 
 

 
 

Lilla!
Hétfőn lesz a beültetés. Már alig várom, de ki kell várni amíg szépen megerősödnek. A hasam még egy kicsit fáj, de ez már semmi.

remeny
bnandi
 
 


Andi,
nagyon drukkolok hétfőre!
Vendég
 


Andi nagyon szorítok hétfőn ++++++++++++++++++++++
Lilla ti mikor mentek?

Kép
kissedi
 
 


Andi
Mennek a drukkok holnapra. Hétfőtől akkor már kismami leszel. :D

Edi
Mi kedden megyünk vérvételre és uh-ra.

Kép
p__lilla
 
 


Köszi lányok mindent. Már nagyon oda vagyok. Egész nap csak a holnapi napra gondolok amikor megkapom őket. Tavaly a transzfer után odajött hozzám a dokim és a biológus és gratulált a kismamisághoz. Csak potyogtak a könnyeim...
Most arra készülök, hogy erős legyek és ne pityeregjek, mert az erős érzelmek sem tesznek túl jót. Persze, mintha ezt lehetne irányítani..... :D Holnap szinte biztos, hogy nem jövök, mert már este lesz mire hazaérünk és api biztosan ágybadug ahogy megérkeztünk, de utánna elmondom mi volt.
Edi
Hogy sikerült az este? :wink:

remeny
bnandi
 
 


Akkor hétfőn Andiéknak, kedden Lilláéknak szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
képzeljétek ma kérdezte api, hogy mit kérek karira és mondtam hogy egy babát. szegény azt mondta hogy azt nem árulnak.
én hülye :twisted: szegény olyan bús lett rögtön. hogy állandóan jár a szám. :oops:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Bnandi!
Mennek a drukkok!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bnandi!
Drukkolok nagyon!!!

Kisedi!
Szegénykém, én is jártam így néha. Tök rossz, hogy nem beszélhet az ember a vágyairól, mert bántja vele a másikat. Remélem ha nem is karácsonyra, de hamar beköltözik a kis pocaklakó!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Andi nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!remélem minden redben lesz és lesz még egy kismamink. :wink:
Kat hogy vagy? érzel valamit? Pocaksimi neked

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Drukkok mennek továbbra is!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Kissedi,
igen,ismerős,nagyon vigyázni kell,hogy egyáltalán mennyit emlegeti a témát az ember...én egészen gázosan is viselkedtem már...

Andi,
várunk a beszámolóval!
Lilla,úgyszintén!

Katerina,mindjárt szerda és láthatod a kis "maszatot"! :wink:

Mi még szedjük a gyógyszereket,ill.teljes karantén :( holnap vagy szerda este elkezdem dugdosni a gomba elleni kúpokat is.Utána megyek majd kontrollra.De a férjem csak januárban tud menni,mert azt kérte a dokija,hogy a gyógyszer után 2-3 héttel menjen,az meg már Karácsony...remélem,kikeveredünk és akkor már elvileg nem lesz akadály,onnantól a Teremtőé a szó...
Vendég
 


Sziasztok lányok!
Mindenkinek drukkolok!!!

Én köszönöm kicsit émelygősen vagyok, írtam már más topikokban, hogy volt már két komolyabb rosszullétem is, szerencsére otthon. Párom ott ugrabugrált körülöttem, hogy te akartad, te akartad. :lol:
Ma reggel óta fáj a torkom, ha nem múlik, én holnap nem jövök be dolgozni. . Nem akarok semmi gondot, ha már így megajándékoztak minket odafentről. :) Különben elég stresszes a munkahelyem, párom már most mondogatja, hogy januártól írassam ki magam. Hát nem is tudom, igaza lehet. A baba a legfontosabb.

Puszi

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Kat vigyázz magatokra. Ha lehet sztem is vetesd fel magad betegre. pihizz és készülj a babára. :wink:
A[b]ndi[/b] mizu?????
ZSó :cry: kemény lehet most nektek. Francokat, hogy mindig van vmi. :twisted:
Lilla holnap nagyon gondolok rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!Bnandi, Lilla van valami ujság?Remélem jó hírekkel jöttök!! :D
horváth beáta
 
 


Sziasztok!
Kösz a rengeteg drukkot és, hogy gondolatban velem voltatok.
Megtörtént a beülti. Elvileg mostmár kismami vagyok, de nem is elvileg hanem igazán... érzem :D
Amikor tegnap beléptem a műtőbe a biológus azzal kezdte, hogy: "Most akkor elmondom mi van...." Éreztem, hogy ez nem lesz túl jó. Elmesélte az elmúlt 4nap történéseit. Hogy csak 10 darab felhasználható katonát tudtak kitenyészteni és 10 petesejet tudtak ezzel megtermékenyíteni. Ebből 6 megtermékenyült, mésnapra csak 3 maradt és a tegnapi napra csak 1 maradt. De ő gyönyörű, erős 8 sejtes embriócska. Hát földbegyökerezett a lábam, nem erre szémítottam. Meg is mutatta mind a hatot a mikroszkóp alatt és ez az egy volt egy kis szőlőfürtöcske a többi meg leállt :?
De egy pillanat alatt eltünt a szomorúság, hisz ott van az az egy és belőle lehet baba simán, így hát most ezt az egyet óvom és szeretgetem. Nagyon örülök neki és egy percre sem gondolok arra, hogy mégsem... Most sikerülnie kell.
Remélem Lilla szép dolgokat hallottál ma a dokinál
Írd meg mi volt.
Később még jövök

remeny
bnandi
 
 


Andi gratula. Hát megkönnyeztelek :cry: . REmélem sikerül.
Lilla szorítok nektek :x :wink:
nekem most van pém. és most érzem, néha fáj a hasam. 2 hónapban éreztem, aztán az elmúlt kettőben egyáltalán nem,most meg megint. Hátha most összejön. Megyek is megnézem apit. :wink: :oops: :lol:

Kép
kissedi
 
 


Szia Bnandi!Örülök, hogy jól vagy(tok)!Sikerülni fog meglátod! :D Ugy ahogy mondod elég lesz az az egy meglátod!Nagyon nagyon drukkolok érted!Mikor lesz majd végleges eredmény?
horváth beáta
 
 


Különben olyankor mi van ha egy se marad meg valakinek a megtermékenyített petesejtekből? :oops: Vagy ha egy se termékenyül meg??? :?
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

Andi
Örülök nagyon, hogy van egy gyönyörű 8 sejtes babátok, aki már lehet, hogy mostanra jóval több sejtes. Most már kismami vagy, és bízni kell, hogy sikerül. Én teljes szívemből drukkolok, hogy sikerüljön.

Edi
Én már annyi mindenre babát kértem a férjemtől, vagyis inkább meg akartam ajándékozni őt egy babával. Szülinapra, tavaly Karácsonyra, házassági évfordulóra, stb. Hát nem sikerült. Már nem is ábrándozok ilyenekről. Jöhet nem alkalomra is, csak már itt legyen a pocimban. :lol:

Katerina kismamink
Hogy vagy? Ugye nem lettél beteg?
De szép Karácsonyotok lesz. Mikor mész uh-ra?
Úgy gondolom, ha jól érzed magad, nem fontos a táppénz, legalább egy kicsit lefoglalod magad. Mondjuk ha stresszes a munkád, akkor jobb, ha otthon maradsz.

Bea
Ha nem termékenyül, vagy nem marad meg egy embrió sem, akkor nincs beültetés és nincs baba sem.
Te mikor mész legközelebb Tapolcára?

Zsó
Drukk neked is. Hát ez a karantén nem lehet egyszerű...
De majd Karácsony után bepótoljátok.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla na mi volt ma?
Mesélj!!!

Kép
kissedi
 
 


Edi
Vérvétel volt és tüszőkukucs. Nődögélnek a tüszőcskéim, pénteken megyünk újra. Írt fel a doki még szurikat. Jövő héten lesz a leszívás, pénteken mondja meg pontosan, hogy melyik nap.

Kép
p__lilla
 
 


Hű,de izgalmas hírek! :wink:
Andi,nagggggyon szorítok neked!

És neked is,Lilla!

Igen,kicsit nyomott a hangulat itthon :( arra gondoltam,felhívom az androloógust és megkérdezem,10-11 nappal a gyógyszer után lehet-e már mintát vinni,mert ha igen,Karácsonyra megtudnánk,hogy egészségesek vagyunk-e és akkor..... :lol: jó lenne...
Vendég
 


Lánykák!
Megvolt ma az UHU. Van egy dobogó kis maszatkánk a pociban. Remélem jól van és azon kívül, hogy nagyon szeretjük semmit nem éez abból mennyire fáj a torkom hétfő óta. Keddtől itthon vagok, pihengetek. Gyógyszer nélkül nem túl jó ajavulás. Egy homeopátiás bogyót szedek az segített, már nem fáj csak kicsit, de kapar és ha beszélek köhögnöm kell :( . majdcsak elmúlik már.

Andi! nagyon szurkolok!!!!

Puszi Mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Lilla!Ma lettem beteg.Nekem is pénteken kell mennem a 2. vérvételre! :D te hányra mész???Ilyenkor leszívás elött ilyen sűrűn kell menni?Hányszor?

Kissedi!Jól vagy,minden oké?! :) Hogy lesz tovább mit mondott a doki?

Zsó!Remélem nálatok is mihamarabb rendben lesz minden!Drukk!!!

Kat!Hogy vagytok?Remélem hamar elmúlnak a kezdő rosszullétek.Olyan melegség önti el a szívemet mikor irsz magatokról!Annyira örülök!!!Felejthetetlen karácsonyotok lesz az biztos! :wink:

Andi!Nagyon szorítok neked!!!Remélem karácsonyra mégegy tutibiztos boldog kismami lesz közöttünk!!!Szívből kívánom!
horváth beáta
 
 


Sziasztok lányok!
Ritkán jövök, mert egész nap feküdnöm kell. Még egy nap ami ilyen szigorú, azután "élhetem a megszokott életem" mondta a doki. Csuda boldog vagyok :D

Kat!
Hallani a pici szíve dobogását....legszebb muzsika a világon. Nagyon örülök nektek. Csak az a fránya torokfájás, ez ne lenne. Olvastam valahol, hogy ilyenkor télen influenza idején jó ha esténként fertőtlenítjük a lakás levegőjét, mégpedig a párologtatóba tett pár csepp ecettel. Igaz, hogy nem valami jó illatú de hamar elillan az ecetszag. Öblögesd a torkod sós langyos vízzel, az is jó a fájó toroknak.

Lilla!
Nagyon szurkolok neked. Te ha belendülsz...csak kapkodom a fejem, hogy "már" itt tartasz. Így kell ezt csinálni. Bátor vagy és ez nagyon jó.

Bea!
Kösz a biztatást, aranyos vagy.

Edi, Zsó!
Nektek is mindent kösz.
Zsó a nyomott hangulat elég ....lehet. Szerintem nyugodtan hívd fel a dokit, hogy vinnétek hamarabb a mintát. Lehet, hogy csak az ünnepek miatt vakarana le benneteket.

remeny
bnandi
 
 


Bea
De jó, te is pénteken jössz!! Mi 8-ra megyünk uhura. És te?
Nem vagy fent iwiwen? És akkor megismernénk egymást könnyen.

Kat
Annyira örülök, hogy hallottátok a kis szívecskéjét. Nagyon jó olvasni a soraidat.

Andi
Lombik után ennyire kötelező a fekvés. Hú, én ezt nem fogom kibírni. Egy órát nem tudok egyhelyben meglenni. Bár a cél érdekében mindent. A leszívástól félek, azon legyek túl.
Nektek meg nagyon drukkolok!!!! Mikor lesz eredményhirdetés?

Kép
p__lilla
 
 


Kat ez csodálatos érzés lehetett. De szeretnék már én is ilyen muzsikát :( :wink:
Beáta már jobban vagyok köszi. A doki azt mondta, hogy mivel a spermaszám kevés, így menjünk lombikra Pestre. Majd keressük, ha úgy gondoljuk hogy készen állunk rá. HÁt mivel munkanélküli lettem várunk vele, és ha jövőre még nem jön össze akkor belevágunk.De előbb anyagilag helyre kellene rázódni egy kicsit....de hogy :roll: :twisted:
Zsó sztem is próbáljátok meg mihamarabb a mintát. Mondjuk mi a 3 closti hónap letelte után vittük,és még rosszabb volt mint előtte :arrow: anyu szerint még nem hatott a bogyó. Remélem közben már hat, nálam is szabad már az út...... :wink:

Kép
kissedi
 
 


Lilla!nekem azt mondták 10 fél 11 fele menjek! :( ti már akkor nem lesztek ott?de fent vagyok iwiwen! Horváth Beáta, Körmend
Szupi lenne!

Kissedi!Örülök, hogy ilyen "hamar" túltetted magad azon a szörnyűségen! :D Mennyi pontosan nálatok a kevés spermaszám?Mért Pestre kell mennetek?Miskolcon is van nem?Remélem azért majd hamar találsz magadnak munkahelyet aztán belevághattok ki is!Fel a fejjel kitartás!
horváth beáta
 
 


Bea van Miskolcon is Kaáli.De itt nem csinálnak lombikot,leveszik a spermát meg megvizsgálják,aztán küldik az "anyagot"Debrecenbe vagy Pestre. A doki javasolta Pestet, mert van ott lombikos doki ismerőse, és mondta ha kell beszél vele, hogy haladjunk.
Hát a spermaszám a legutolsó alkalomkor 1 M/ml volt csak. Nyáron volt 10 M/ml. erre szedett api clostit, meg önszorgalomból Multi Macat (amit még most is szed, 4. hónapja.) és mégis kevesebb lett. :roll:

Kép
kissedi
 
 


Úgyhogy ezek után mondta a nőgyógyászom hogy lombik. Én őszintén azért is várnék vele még egy kicsit, hogy hátha termelődik neki még a gyogyi hatására, meg én is átjárható lettem..... reménykedem :roll:

Kép
kissedi
 
 


Kissedi!Már értem.Rendes dokihoz jársz ha így segít és intézkedik!Ritkák az ilyen "normális,emberséges" dokik!Mikor kell majd menni apidnak mégegyszer vizsgálatra?Nálunk is api clostit szed már a 2. kurája.Nagyon kiváncsi leszek milyen eredménye lesz most.Hát nem is tudom mit csinálunk,ha nálunk is rosszabb lesz az eredmény!( még ennél is rosszabb )Bele se merek gondolni! :( Api nagyon oda lesz akkor az tuti.Így is nagyon megviseli ez az egész.Sokkal jobban mint engem!Én is mindig csak reménykedek...Sokszor csak csodálom,hogy itt mindenki milyen erős,lelkes, kitartó,bátor min keresztül mennek és nem adják fel küzdenek a végtelenségig! :wink: Nekem tök sok erőt ad ez komolyan!
horváth beáta
 
 


Lányok édik vagytok!
Hallani még nem lehet :lol: , csak látni. Mert ez még nem is szívecske, de nemsokára az lesz. Azt jól lehet látni hogy van egy szikhólyag, ami a picit táplája, meg egy kis maszatka, ami az embrió és pulzáló mozgást végez. :) valahogy így mondta doki bá.
Sajnos elkezdtem köhögni, ami remélem a gyógyulás jele.
De nagyon boldogok vagyunk, végre párom is megnyugodott. Nagyon szorítok nektek és ha el vagytok kenődve mindig jusson eszetekbe, hogy amilyen csoda velünk történt, miért ne történne veletek is. Különben a lombikos barátok között van most két új kismami is. :) És még egy spontán rajtam kívül. Lesz baba nektek is!!!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Bea
Bejelöltelek iwiw-en. Remélem te vagy az.
Sajna akkor most nem találkozunk, mert remélem addigra mi már hazaérünk. De jó lenne egyszer összefutni.

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Lilla,Bea,remélem,tudtok találkozni,ez olyan jópofa dolog :wink:

Katerina,biztosan rendbe jössz pár nap múlva!Vigyázz magadra!

Hát,felhívtam a dokit és az asszisztens azt javasolta,hogy menjünk inkább januárban,az a biztos.Úgyhogy mindketten január elején nézetjük meg magunkat,és remélem,hatottak az antibiotikumok!

Kissedi,drukkolok,hogy mielőbb egyenesbe jöjjetek munkailag és pénzügyileg,és el tudjátok kezdeni a lombikot!
Vendég
 


sziasztok! szeretném megkérdezni h mit jelent, és h rossz e ha az van irva a párom leletére, h elhúzódó cseppfolyósodás? a doki nem mondott rá semmit, csak annyi, h acc200 javasolt.köszönöm a válaszokat.
dike
 
 


Dike
Kisvirágnak is ugyan ez volt a férjével, ő is acc-t kapott, és most terhes. Úgyhogy fel a fejjel, pár hónapig issza, és meglesz a hatása. :) Amúgy asszem, ez azt jelenti, hogy nem folyósodik el az anyag olyan gyorsan, ami ugye megakadályozza a célhoz való eljutást.

Kép
p__lilla
 
 


lilla!köszönöm a választ. de akkor h lehet h 80M/ml 80%/10%/10%?
meg még van egy olyan adat is ami nem tetszik, h fokozott viszkozitás=ez mit jelent?
summa samma akkor sokáig kell gyertyáznom?:)
dike
 
 


Sziasztok!

Dike!
Nem olyan nagy a baj, szerintem is rövid időn belül orvosolni lehet.

Zsó!
Januárig eltoltak benneteket :evil: Ez nem volt szép.

Lilla!
Izgalmas napok elé nézel, de félj tőle.

Én eléggé unatkozom. Ezek a várakozással telt napok nagyon hosszúak. Ráadásul fáj a hasam is. Olyan mint amikor meg kell jönnie. Pedig az még nagyon messze van, persze nem is lesz, de akkor is olyan fúrcsa érzés. Túrkáltam a neten és ott azt találtam, hogy ez jó jel. Szerintetek?

remeny
bnandi
 
 


bnandi!
Az jó jel lehet, de nem szabad tüneteket keresni, azt mondják. :) Nekem majd leszakadt a derekam és gyakran úgy éreztem bármelyik pillanatban megjön. Most is és a beületésekkor is. De akkor nem lett baba, most viszont igen. És amikor a mostani ciklusban kérdezgettem spontán terheseket el is szontyolodtam, mert senki nem írt hasonló tünetekről. És lám mégis ott a kis maszatkám. remélem neked is így lesz!! :D Várakozást illetőleg, hát én a 12 hetet várom. :) pedig a felénél tartok. És még most is van megjövős érzésem olykor, igyekszem nem foglalkozni vele, merrt doki szerint normális, dehát mégis.
Puszi Mindenkinek!
Kat

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Dike ez nagyon szuper eredmény. sztem mondhatom a lányok nevében is, hogy ez itt csúcsjó.
Nekünk legutóbb mindössze 1M volt, elfolyódás minden normális,csak mozgó nemsok van 15%. sajnos mi így jártunk... :cry:
de sztem is hatni fog az acc.

Kép
kissedi
 
 


Dike,
a 80 milla esssszméletlen jó eredmény,és a 80%mozgás is!!!!Fel a fejjel,a párod egy tenyészbika :lol: .A fokozott viszkozitás azt jelenti,amire az ACC-t kaptad,vagyis lassabban folyósodik el az anyag,de ez tényleg nem tragédia.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot,igya a párod az ACC-t,és ezen kívül semmit ne csináljatok azon kívül,hogy összebújtok,amikor jólesik...biztosan hamarosan babás leszel,ne aggódj! :wink:

Andi,nehéz lehet várakozni..próbáld elfoglalni magad.Nagyon drukkolok!
Ami minket illet,nem vagyok mérges,nem ők tehetnek róla.A doki szerint a gyógyszer után 2-3 héttel várható,hogy megszűnik a gyulladás.Hát az pont Karácsony,ill.2 ünnep közt.Ilyenkor meg persze,hogy leáll minden.Már nem vagyok türelmetlen,azt is tudom,ha minden rendben lesz végre,akkor sem szabad azt várni,hogy rögtön sikerüljön.Nem is fogjuk figyelni,hogy mikor vagyok termékeny :roll:
Vendég
 


Lilla!Na mi volt ma? :D Nem láttalak! :( 10-kor értem oda,délben már itthon voltam!
horváth beáta
 
 


Bea
Már negyed 10-kor itt voltam a munkahelyemen, hamar végeztünk, rengetegen voltak. Mikor kell legközelebb mennetek?

Kép
p__lilla
 
 


Lilla!Te is gyors voltál! :wink: Mit mondtak neked??? :D Mikor én voltam akkor is teltház volt alig tudtam bent leparkolni!Nekem majd csak dec.22-én kell mennem mikor apit vizsgálják.De neki még a 2. mintát el kell majd juttatni addig mert ma nem tudott eljönni nem ért haza a munkából! :cry: Nálunk ez már csak így fog menni mindig utólag viszi. :oops:
horváth beáta
 
 


Bea
Nekünk legközelebb jövő hét kedden kell menni. Akkor lesz a leszívás.
Lehet, hogy dec. 22-én talizunk, ha akkor kell mennünk eredményhirdetésre.

Kép
p__lilla
 
 


lányok! mindenkinek nagyon szépen köszönöm a hozzászólását, rendben akkor a párom felöl megnyugodtam. :) én bromot szedek 2hónapja, 9hónapja probálkozunk de még semmi :(
mindenkinek mielőbbi babásodást kivánok, a babásoknak jó egészséget!!!
dike
 
 


Dike!Mi az amit szedsz?mire szeded? :oops: Téged kivizsgáltak már?nálad minden rendben?Te hamar bebabásodsz meglátod!

Lilla!de jó,hogy ti már ott tartatok!És apiddal mit csinálnak?
Tök szupi lenne,ha ti is akkor jönnétek eredményhírdetésre! :D
(amúgy nektek milyen eredményhírdetés lesz?)
De még lehet kedden is összefutunk ha api akkor vinné!Hányra mentek?
horváth beáta
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: