Új privát üzeneted érkezett!

Kisfoka,

Igen, fagyiban volt Davide ket honapig mielött a pocakba költözött volna. Nincs több, ujbol stimu lesz. Remelem ez alkalommalk sem kell nagyon sokat varnunk a kistesora. :D
En felrakom a krumplit a többi zöldseggel so nelkül keves vizzel, hogy eppen csak ellepje. A legalacsonyabb tüzön fözöm inox edenyben kb.10-15 percig (attol függöen milyen zldsg. van az edenyben) majd hagyom lefedve igy szepen bepuhul minden es a sajat leveben turmixolom igy a vitaminok sem vesznek el.
Tejcsivel is szoktak en ugy meg nem probaltam.

Katica,

Sajnos tudom milyen nehez es fajdalmas nalunk is ez volt a helyzet. Davide kb. harom honapos koraig egyfolytaban cicizett, en is bimbovedöztem jo darabig. Azutan valahogy javult a helyzet es a bimbok is megedzödnek idövel. Sokszor apa ringatta a hasan ugy is bealudt sokszor. A cumi neki sem kellett de talan azert is mert ket honapos kora ota szopja az ujjat...probald meg a cumit hatha bejön. :P Kitartast! :D

Kepzeljetek Davide szerda ota maszik is. Hihetetlen pa'r nap leforgasa alatt mennyi ujat produkalt... :shock: vasarnap felült, hetfö reggel felterdelt azota is szepen ül es felhuzza magat ahol csak tudja. Szerdan pedig elkezdett maszni. Egyelöre többet kuszik mint maszik de gondolom ez termeszetes. Ja, es jön az 5. es 6. foga is fent. :D :D Es nagggyon keveset hagy minket aludni... 8)

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok :P
Most csak egy gyors fotó, mert egész nap itt-ott járkáltam. 6 órán át Apa volt csak a fiaival :shock: :lol:
De nagyon jó fiúk voltak. Apa fotózott:
Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni

jaj de cukik :D :D Márk mennyivel zsurmibb, mint Milcsi :D :D

Kép
zsuzsi73
 
 

 
 

Fanni,

Mi ma próbáltuk először kihúzni 3,5 órára a két kaja közti időt. Most működött. Dutánra tervezzük az első almalé kóstolást. :wink: Kamera már be van állítva
Jaj, én is félek ám , hogyan alszanak majd nagyiéknál. Egy szobában vagyunk ott mindannyian. igaz van még üres szoba, de a múltkor ez bavált.
Mág mindig helyesek a fiúk. Látom Márkó már érti az élet dolgait! A szemei ezt mondják….Milcsi kis huncut!

Boni,

de jó neked, hogy Zsigi ilyen nyugis…Amit a falra készítettél még pocakosan mesefigurák…Honnan is vetted a mintát?

Pandus,

A körbe-körbe videón Dórika járássegítője is fisher price? Nem találoma honlapjukon :oops:

Jucmuc,

Minden elismerésem! Nem lehet pihentető hazajárni. Főleg majd most Davide mellett. Húúú, de ügyes Davide! Sok újat produkált az elmúlt napokban!

Kisfóka,

Szerintem is szuper, hogy eddig csak anyatejes volt Gréti! Én se esnék már kétségbe, ha nem lenne elég tejcsim. Remélem ízleni fog Gretinek a vegyes kajcsi!

Katica,

Álom manót még nem küldöm!!!Nelli újra nem alszik. Kész vagyok ettől a lánytól…Hétfőn hívom a gyerekdokit és az alváslabort…
Nálunk Nelli volt ilyen, mint Léna. Egész nap tudott volna cicin lógni és csak azon volt hajlandő elaludni. Sokáig próbáltuk mi is a cumit, végül elfogadta.

Kép
viri8
 
 


Viri http://mesedekor.hu/

Fanni édesek! Má milyen ks husis

Zöldiék ma hazamehettek, jól vannak. amint lesz ideje gondolom itt is jelenése lesz!



:lol: képeket minnyá hoz férje és teszek fel :lol:
Vendég
 


Boni,
Képet várom Hannáról :wink:

Viri,
Nem Fisher Price, hanem Shellcore a neve. Egy netes oldalon vettem, de azóta már ott se lehet kapni. Pont a napokban kérdezte más is, és hiába kerestem a neten, nem találtam ilyen játékot :(

Fanni,
Dönöjüek, és szépen tartják magukat :wink:

Jucmuc,
Gratulálok a felüléshez, mászáshoz :D Ha egyszer rákapnak az ízére, nincs megállás :lol:
Vendég
 


Zsuzsi :P
1,3 kg-val több és 5 cm-vel nagyobb Márkó :D Köszönjük!

Viri :P
Naaaa és hogy ízlett??? Olyan cukik, mikor először kóstolnak. Fintorognak nagyon. Tieid is?
S ezt a Viburcolt nem próbáltátok végül? Remélem, hogy tudnak majd valami okosat mondani :(

Pandus :P Boni :P
Köszönjük.
A helyzet az, hogy Má nem akar mást enni, csak a tápit. Így husis is marad :?

Kisfóka :P
Nem, nem úsztam meg végül emelés nélkül :( Azóta voltam egy gyógyító thai masszázson, azonnal jobb lett, de hétfőre kell meggyógyuljak a masszőr szerint. Kíváncsi leszek :shock:
Kaptál körtét?

Baba :P
Neked is köszönjük!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


HAnna Kép

PAndus pedig úgy bejött

csajok ZSigmond annyira kinézi a szánkból a kajcsit.. mit gondoltok délelött nem lehetne már gyümilevet adni neki? mondjuk bébi őszilét egy -két kanállal..

egy csomó ismerősöm már a 4.hónaptól adja a gyümilevet...és fokozatosan a többit.. hmm, ?

nem tom... mert az oké hogy 6 hónapig csak szopi, de ha akkor kezdem el a kisérletezgetést ki tudja mire fogadja majd el és hogy elég lesz e neki a tejci?

:oops: :roll:
Vendég
 


Gyönyörű Hanna baba!!!!!!!!!!

Boniko,
Saját véleményt írok, és ezt mindenki maga dönti el, de én nem látom semmi értelmét a 6 hós előtti hozzátáplálásnak, még a gyümilének se. Egy egész életen át majd mindent ihat, ehet Zsigmond, de anyatejet csak rövidke ideig kap. Dóri 7 hónapos koráig volt csak anyatejes, mert nem fogadta el 6 hósan se a gyümiket. Most pedig úgy eszi, hogy Kosztosnak hívja mindenki :lol: Elvileg 1 éves koráig elég nekik az anyatej, tehát időd van még bőven. Ha elkezded, az se tragédia, baja nem lesz tőle :wink: Persze tápszeres babáknál, meg ahol kevés anyatej van, ott más szempontok is vannak...
Vendég
 


Sziasztok!

De gyönyörű Zöldi kislánya,jaj még a könnyem is kicsordult!!!!!!! Annyira örülök Nekik!

Fanni!
Nagyon édesek a fiúk! Nagyon szépek és tényleg látszik a különbség! Remélem a hátad meg fog gyógyulni,drukkolok! Hát nem lehet egyszerű, hogy mindig előjön. Na,nekem pont ma jutott eszembe,amikor terhes voltam és becsi'pődött a forgóm,jaj mennyit szenvedtem vele,nagyon rossz volt!
Nem tudtam ma körtét nézni,de holnap megyünk vásárolni és nézek,remélem kapok is!

Viri!
Lányok mit szóltak az almához?
Nem estem én sem kétségbe a tejci miatt,mert tényleg az a célom,hogy a reggeli és esti tejcsi a telet húzza ki. A tejpép is i'zlik nagyon Grétinek, ette,mint kacsa a nokedlit! :D

Boni!
Ezt Neked kell eldönteni,hogy mikor adsz Zsiginek mást is.
Baja nem lesz tőle,ha megkóstoltatod vele. Én már ki'váncsi is voltam,hogy mit fog Gréti az almához,barackhoz szólni,meg keveset is hi'zott. Tudom a gyümitől nem hi'znak,de étvágyat csinál neki és szopik még rá eleget!
Meg mire kevesebb lett a tejcsim,addigra már ismert i'zeket és elfogadja őket!

Jucmuc!
Akkor hajrá következő lombik! :D Gratula a mászáshoz,üléshez!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


[quote="boniko"]n írta:bonikoem tom... mert az oké hogy 6 hónapig csak szopi, de ha akkor kezdem el a kisérletezgetést ki tudja mire fogadja majd el és hogy elég lesz e neki a tejci?

ha eddig elég volt, ezután is elég lesz!
oka van annak, hogy 6 hónap alatt nem javasolt a hozzátáplálás, különösen anyatejes babánál én mindenképp megvárnám.

Az meg, hogy mikorra fogadja el, nem függ attól, hogy mikor kezded el!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm szépen a válaszokat!

akkor egyenlőre amíg lehet kitartok! :wink: majd elfordulok ha eszek :mrgreen:

tegnap megvettük az autósülést jó sok pinz volt, szerencse hogy családtagok beszálltak.. végül ezt vettük meg... mert mindegyik bababoltban készlethiány volt, szállításra 2 hónapot mondtak csak nem tetsző színben volt..így amikor ez felkerült a Brendon oldalára felhívtam őket és Budaörsre kellett kimenni érte ott volt 2 db..pedig anno megfogadtam nem vásárolok brendonban, és még 2 sapi is lett belőle :oops:

ami furcsa hogy erről a színről eddig sose hallottam, 2009esben sincs benne, és interneten sem találok rá....

:roll: :lol:

Concord Ultimax Pumpkin

Kép

remélem nem bánjuk meg...
Vendég
 


Boni :P
Szép a széketek. Valóban csak a nem anyatejesek szoktak hozzátápizni a 4. hótól, de szerintem a gyümölcslé még nem hozzátápi. S valóban, mi pl. 1,5 hónapja kezdtük a kóstoltatást és még mindig nem tartunk ott, hogy mennyiséget ennének a fiúk.

Lányok :(
Milcsi ma 2-kor ébredt, s még mindig fent van. Pedig csak f8-kor aludt el. Nem értem, mi van megint :? :(

Voltunk tegnap a bababörzén. Vettünk egy rakás 68-as és 74-es ruckót. A végén már szemtelenül alacsony árakon :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


FAnni köszi :lol:

gratulálok a rucikhoz

szegénykém...és te sem aludtál? vagyeljátszik ilyenkor?
Vendég
 


Eljátszik :lol: :lol: :lol:
Ja-ja, azzal hogy tuszkolom a szájába a cumit, hogy a tesója ne ébredjen fel legalább. Meg simogatja a kezem -de tényleg-, meg beszélgethetnékje támad, meg forog. A cumit kiveszi és vissza akarja tenni, de még nem tudja, ezen beidegesedik és visít... :evil:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Boniko,
Szuper az ülés, és a színe is nagyon tetszik!!

Fanni,
Mi is elindultunk börzézni, de csak a buszig jutottunk el, utána visszafordultunk, mert meggondoltam magam :lol: Ezt az ébredést sajnálom, nagyon rossz, amikor éjszaka kukorékolnak :?
Vendég
 


Szia Boniko!
Csak olvasó üzemmódban vagyok általában, sok hasznos infót tudok töletek szerezni (nem tudnék napra kész lenni a fórumon, mert dolgozom is). Én is hezitáltam az alma ügyében, hisz mindenhol a 6 hót ajánlják.

Artúr fiam most 4 és fél hónapos, nekem is van bőven anyatejem, szopizik is rendesen, de egy pici almával már én is meg kínálom kétnaponta, nagyon szereti és enne is még, nyitja a száját, de nem viszem túlzásba. Ugyan úgy szopizik mellette mintha nem evett volna mást. Egy kisebb alma negyedét szoktam adni, délelőtt.

Üdv Petra!
petra76
 
 


azt azért hangsúlyoznám, hogy BÁRMI, az anyatejen és a tápszeren kívül hozzátáplálás.
Megváltoztatja a bélflórát.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Boniko, nem bájátok meg, nagyon jó ülés az ultimax, nekünk is ez van, kényelmes, minden szempontból tökéletes :wink: a színe is nagyon jó!
Hozzátápi:ha van elég tejed, hogy egész nap azt egye, sztem felesleges mással etetni, ez a pocinak elég még, ártani nem árt azért egy-két kortyi,de azért majd 2 hó múlva elég elkezdeni, ha nem lenne tejed vagy tápos baba lenne,az más, akkor ennyi idősen már adnék neki mást is.De ha te úgy gondolod, hogy adni akarsz inni neki valami gy.lét, adj neki nyugodtan, hisz te tudod, hogy a babádnak mi a jó.
Vendég
 


hunci, mi van veled meg Hunival? nem reagáltál a másik topicban!

KépKép
lili73
 
 


Fanni,

Nem próbáltuk a kúpot! Én nem tudom beadni :oops: , rettegek tőle, ne kérdezd, miért, így nem vagyok híve a kúp formának.
Jaj az alma. Hááát , érdemes volt felvenni. Nellikém szerintem két almányi levet is megevett volna, ha dunk neki. Így csak 10 ml-t kapott. Dorka a második kanál után úgy döntött, ez nem neki való és kinyomta a nyelvét az ajkait összeszorította. Most pihentetem picit a dolgot 6 hós korukig.

A kicsikkel börzéztetek?
Jól bevásároltál, ügyes vagy! Hát ez a Milcsi! Biztos nagyon kipihent baba :wink:

Boni,

Szerintem is maradj az anyatejnél, ha van elég és legyőzöd a kíváncsiságodat. A dokinőm szerint is akár 1 éves koráig is elég egy babának az anyatej.

Pandus,

Nagyon szomorú vagyok! :cry: Kereste a párom este az ebay-n is, hiába!Karácsonyra ezt kértünk a lányoknak.....

Lányok,
ma reggelre Dorkám pocakja, háta és fejbőre így néz ki! Remélem az almát reagálta le így. Szerintetek mi lehet ez a sűrű kiütés? A hasa is megy picit!


Kép

Kép
viri8
 
 


Viri nem lehet hogy az alma? vagy esetleg nem váltottatok fürdetőt?

FAnni

:cry: :lol: :cry: szegényke.. ismerős, de ez nálunk négóha este avn csak

Kiszámoltam hogy ha tényleg 4 éves korig jó, akkor havonta a2000 Ftot áldoztunk a biztonságra :lol: :lol: :lol:

PAndus Viri sajnálom ezt a körbejárókát mert nekem is nagyon tetszett és én is szerettem volna venni..de majd PandusDórija kölcsönzi nekünk :wink: :lol: midneki mehet vele egy kört :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Viri :D
milyen a bőre ha megsimogatod? libabőrös??
ha olyan, akokr sokkal valószínűbb, hogy egy vírusfertőzés, 4-5 nap alatt el fognak tűnni a pontok. - a hasmenés is utalhat erre-

Boniko :D
ez egy nagyon jó ülés, nekünk is volt, én szerettem.
és tényleg jó 4 éves korig, Levi magas, de még belefért simán 3.5 évesen, azóta sokat nem nőtt :)

más: a brendonos cuccok ált. vannak a babyoutlet.hu -n, érdemes vásárlás előtt megnézni, mert adott szín sokkal olcsóbban kapható néha.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,

Köszike! Megnéztem, sztem nem libabőrös. Igaz, nem csak színelváltozás járó kiütések, alig tapintható, inkább látható. Mintha reggel erőteljesebb lett volna. Talán most dutánra nem olyan csúnya.

Boni,

fürdetőt nem váltottunk....
Nagyon szupi az ülés! Ézt már lehet ilyen csöppeknél is használni?
Jó ötlet a "mindenki megy egy kört" :lol:

Kép
viri8
 
 


Sziasztok

Viri
kiütés: nálunk nagyritkán, épp a napokban volt ilyen Ákos elől és és a háta - ja és neki még olyan érdes - libabőrös szerű, neki 1-2 nap alatt el szokott múlni, de volt már olyan is hogy reggelre minden OK volt, nálunk a dokinéni erre általában Calciumot ad

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Pár kép a csajok utolsó sétjáról mozeskosárban. Kinőtték sajnos :( Szerettem volna, ha télen még jó lett volna, de a sportfokozatot jobban élvezik. Kép Kép Dorka Kép Nelli

Kép
viri8
 
 


erika,

köszi! Kiderült, hogy mi okozta a kiütést Ákosnál?

Kép
viri8
 
 


Viri,
Gyönyörűek a kislányaid!! Sajnálom, hogy nem találtatok ilyen játékot, nyitva tartom a szemem, ha valahol esetleg találok, rögtön szólok!

Boniko,
Jöhettek nyugodtan, és akkor nyomhatják vele a babák körbe-körbe :lol:
Vendég
 


Orsi :lol: azt tudom, hogy ott olcsóbb.. nem is állt szándékomban venni, de ott volt és beleszeretem..majd lefotózom és meglátjátok :lol:

általában a Mária bababoltban vásárolok...

Pandus szavadon foglak ....

és nekem is szólj..

Viri lányok tündérek! Zsigmondnak sem sok hiányzik a kinövéshez!

:lol:
Vendég
 


Viri :P
Gyönyörűek a lányok!
Nekem Milcsim volt egyszer ilyen pöttyös, az anti reflux tápszertől, ami nem volt hipoallergén :(
Nem tudom, milyen almából készült a lé. Mi csak teljesen bio almát ettünk/ittunk még egy ismerősünk kertjéből és HIPP-est. Itt, az érdi bioboltban vettem sárgarépát. Megkóstoltam és olyan vegyszer íze volt :shock: hogy még mi sem ettük meg, kidobtam :? Aztán a SPAR-ban vettünk rendes répát, annak végre olyan íze volt, mint amit gyerekkoromban vettem. Szóval ennyit a bioboltokról :(
Nem kezded még ültetni -döntve- a lányokat? Nálunk nagyon élvezik a srácok, végre kilátnak :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Pandus, Fanni, Boni :lol:

Köszönjük! Szerintünk is csodaszép lányaink vannak, na de mi nem vagyunk objektívek :lol:

Fanni,

Kicsit megemeltük a spotrész támláját, élvezték. Csak félek velük így sétálni. Annyira nyitott! Pedig bundazsák is van hozzá, mégis...Az arcuk elé hiányolok valamit.
Kisboltban vettük az almát. Lehet legközelebb a Hippet próbálom. Van is itthon, csak gondoltam kalandosabb, ha én készítem 8)

Kép
viri8
 
 


Lányok!
köszönjük a cumis hozzászólásokat! :P Ezek szerint a cicinlógás általános tünet. Továbbra is öklendezik rajta,így nem erőltetem.Inkább próbálom "nevelgetni" és csak addig komfortszopizhat míg bírja a cicim. 8)
Fanni
olyan édesek a srácok.Mi továbbra is Milcsi-fun-ok vagyunk! Márk olyan komoly mellette Ő meg olyan kis naívan bájos (legalábbis látszatra :) ) A börze végén leszállítják az árakat??
Viri
ok. kicsit maradhat még Manó, de nem ér kisajátítani! Szépek a lányok!
Boni
Akkor Zsigihez órát lehet igazítani. :) Nagyon szép ez a szék! A színe is szuper. ((Amíg nekem lesz elég tejem, tuti nem adok mást Lénának.))
Pandus
köszi, a véleményt,megvan a szék, és tetszik neki! Tud aludni benne, ami nagy szó mert a bukások miatt nem szeret vízszintesben lenni,így ez nagyon hasznos.
Orsi
Mi köszönjük nagyon szépen! Felturbózom a mieinkkel és elküldöm a jövőhét folyamán.Küldd át priviben légyszi a címet.
Így szundizik benne Pöfike :) Kép

Kép
katica_75
 
 


Katica,
Tüneményes :D Örülök, hogy tetszik Lénának a szék, szerintem ez az egyik legjobb találmány a világon :wink:

Boniko,
Nyugodtan :wink:
Vendég
 


Szia Orsi,
a hozzászólásod után kicsit utána olvastam a hozzátáplálás és bélflóra ügyben. Nem voltam tisztában azzal, hogy tulajdon képen miért 6 hó a hozzátáplálás megkezdése és mit jelent a hozzátáplálás. Már világos!
Sajnos nem voltam ezen e téren körültekintő, pedig minden döntésem előtt informálódni szoktam. :evil:
Talán azért is írtam meg, hogy én adok egy kis almát, mert bizonytalan voltam, hogy jót teszek-e! Előbb kellet volna kérdeznem! (Talán azért nem lesz nagy baj belőle)
Köszi a segítséget!
Petra!
petra76
 
 


Jó reggelt!

Petra én is azért kérdezek mindig előtte itt :lol: :oops: :lol: aztán döntök :wink:

PAndus meg tudod irni hol vettétek a már nem kapható játékot? hátha le tudjuk valéahogy vadászni honnan éehetne beszerezni vagy a pontos nevét... köszi :lol:
Vendég
 


Boni,
Shelcore játékcenter http://www.regiojatek.hu/
Vendég
 


[quote="petra76"]( írta:petra76Talán azért nem lesz nagy baj belőle)
!

nem, feltehetőleg semmi baja nem lesz tőle, de vannak élettani okai is a 6 hónapos hozzátáplálási szabálynak.

Viri :D
mi van a kiütésekkel???

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


pandus köszi a gyors választ! :lol:
Vendég
 


nézd ha nem is ugyanaz! de ugyaolnya elven múködik http://bolthely.hu/jatekshop/id/00188_% ... egi_jatek_

pandus tiétk is kb ennyi volt?
Vendég
 



Köszönöm Boniko!
A jövőben kérdezek, nem csak olvasok!

Igen Orsi, utána olvastam, nem is gondoltam volna!
Pedig igyekszem mindent jól csinálni! :(
Jönni fogok a kérdéseimmel!
petra76
 
 


Petra ugye a felkiáltójel nem a megbántódás miatt van?

mert nem szántam annak, csak én is mindig olvastam előszór, aztán utólag már hiába kérdeztem :lol: :lol:

na majd a második gyereknél már profik leszünk :lol:
Vendég
 


Orsi, :lol:

Köszi kérdésed. Kiütés uolyan ronda. Széklete reggel már normál volt. Dután jön a dokinő. Nelli köhögött egész éjszaka, az orra is folyik. Lehet uaz a vírus, csak másképp reagálnak rá az én lányaim?Lázuk jelenleg nincs.

Az én és apa mandulája is be van durranva!

Boni

ha találsz még hasonló szerkentyűt felrakod a linket? Nincs időm keresgélni. Ügyi vagy, hogy találtál körbe-forgót :lol:

Kép
viri8
 
 


Katica,

nagyon szép baba Léna, és milyen nagy lett!!! :shock:

Kép
viri8
 
 


Boni,
Igen 13valamennyi volt. Ez is szuper, nagyon tetszik!!
Vendég
 


mi asszem maradunk ennél... :lol: :lol: apa rábólintott miután meggyőztem Dóri promóciód filmével! :lol:

ja a youtuben találtam egy ugrálóhintás felvételt is promónak :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.01 14:20-kor.
Vendég
 


[quote="petra76"]I írta:petra76gen Orsi, utána olvastam, nem is gondoltam volna!
Pedig igyekszem mindent jól csinálni! :(

jól nem lehet cisnálni, ehhez inkább szoktasd a lelked :wink:
maximum saját meggyőződés szerint lehet, mert a "jó", az gyerekenként is más, és ha utánaolvasol bárminek meg fogod látni, hogy mindenre van kb. 3 elmélet, ha nem 10... aztán saját belátásod szerint döntesz arról, hogy a te életszemléletedhez, felfogásodhoz mi áll a legközelebb.
nincs recept :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Viri,

Köszönöm! :D Tünderiek a kislanyaid! :P Sajnalom, hogy Dorka kiüteses lett! Nalunk Davide akkor volt ilyen amikor a harom napos lazon atesett. Kb. 1-2 nap alatt elmult. Remelem igy lesz Dorkanal is!Kivancsi vagyok mit mond a doktornö!

Pandacska,

Köszi szepen! :D Bizony, azota le sem lehet allitani... :lol:

Kisfoka,

Köszike :P Hamarosan Greti is elkezdi es egy perc nyugta sem lesz anyanak.. :lol: 8)

Boni,

En megvartam a hat honapot nem volt nehez a hozzataplalast elkezdeni, a fokozatossag a lenyeg. Szerintem varj meg egy picit ha teheted. :P Nagyon szep az autosüles!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok Lányok!
Kérdés:
GYED papírt töltök ki.
Az SZJA tv. 40§(2) bek. alapján családi kedvezményt kívánja-e igénybe venni? kérdésre ugye NEM a válasz? Úgy tudom, az csak 3 gyerektől jár, ugye?
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni!
Meg akkor,ha nagyon kevés volt a fizud,mint Nekem. :roll: Brutto 81.900 ft Nekem egy Tb-s ismerősöm segített kitölteni,és ő mondta, hogy igent ikszeljek be!

Katica!
Gyönyörű Léna,csoda szép!

Viri!
A lányok gyönyörűek,micsoda egyforma overál! Tündérek! Ha van bundazsák a kocsihoz,ne félj,hogy nyitott,nem fognak megfázni! Meghát annyira még nincs hideg!
Remélem a kiütések múlnak! Mit mondott a dokitok? Ti javultok apával?

Jucmuc!
:lol: Az tuti,hogy nem lesz nyuktom! Ma letettem a földre Grétit,és kimentem a konyhába. Hallom sír,először azt hittem hiszti,megyek be,hát csórikám hasra fordult és addig tornázott,hogy a feje bekerült az ágy alá és gondolom beverhette,ahogy föl akarta emelni! Szegény,inkább megilyedt,nem lett baja!

Boniko!
Találtam én is 1-2 játékot az általad feltett címen!
A Régiójátékba is nézz szét,én már rendeltem Grétinek onnan!

Lányok!
Lehet kicsit félreérthető volt az írásom!
Én az miatt kezdtem el a hozzátápit,mert kevesett hízott Gréti,meg kevesebb a tejem és a védőnővel így beszéltük meg! A kíváncsiság az nagyon az utolsó helyen állt,ha lett volna elég tejem,akkor nem kezdtem volna el!

Pandus!
Tőled szeretném megkérdezni,hogy Dórinak nincs véletlenül Fisher Price Zenélő Akváriuma? Azért kérdezem,mert kinéztem Grétinek karácsonyra,de nem tudom eldönteni,hogy tuti jó ötlet e? Tudja ő egyáltalán használni? Köszi,ha tudsz segíteni!

Valaki közűletek használ a kicsinél fürdetőkarikát? Mert gondolkodom azon is,mert Gréti nagyon szeret már pancsizni,de a derekunk annyira nem élvezi már a dolgot! :roll:

Kép
Kép
kisfóka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?