Sziasztok!
Végre géphez tudtam kerülni! Tesóm ma jött haza és gondoltam az egyik kedvencét főzöm: krumplistészta. Aminek nagyon örült, de már nagyon hiányzott neki a leves, úgyhogy gyorsan nekiálltam borsólevest főzni - illetve előbb megvenni a hozzávalókat. Közben ide-oda beugrani, szóval nemrég jutottam oda, hogy a kiscsávót lefektessem, én meg egy kicsit lazítsak.
A gyerekek szobája teljesen össze van pakolva! Juhééééééé! De a többivel enyhén szólva rosszul állok, pedig úgy terveztem, holnap, mire felkelnek itt lesz a Jézuska...
Eddig mindig este jött, de folyton rohanás volt, úgyhogy most hozzánk reggel, anyuékhoz este jön. Így legalább az itthoni ajándékokkal talán el lesznek estig, és nem óbégatnak egész nap.
Gereszke! Hogy érted, hogy kari előtt? Holnap nem szándékozom sehová menni, de persze ez semmit nem jelent. Ma, ha még időben felkel Bálint, elmegyünk a piac felé, meg közértbe, mert akármennyire is igyekeztem, sikerült jó pár dolgot elfelejtenem! Most már tényleg fel kell írnom mindent, vagy dilibogyót kéne szedjek a hülyeségre.
Ez 3 gyerekkel, vagy a korral jár?!
Hordócska! Mondd, hogy te is ilyen feledékeny vagy! Nehogy az legyen már, hogy szenilis banya lettem! 32 évesen...
Csilla! Azért egyszer - ha már tudsz róla beszélni, írni és meg is osztanád velünk - meghallgatjuk ám a válságodat bővebben! Ha itt nem szeretnéd leírni, akkor priviben! Most persze koncentrálj a pozitív dolgokra, hiszen itt a szeretet ünnepe, meg ilyenek!
Remélem a következő év jobb lesz, mint az idei!
Megyek, kitakarítom a fürdőszobát, aztán majd jövök!