Új privát üzeneted érkezett!

Kép Büszkeségeim!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Szépségeim!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Ne nevetess anyukám!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép 3 hónapos Bence Soma

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Apa tüneménye!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Majd később jövök, de Emesét elindítom a suliba (hugom viszi).

Bocs, ha kicsit sok lett a képekből, de még így is tudtam volna tenni, mind olyan szép.... :oops:

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabrielldaniel
A müller honlapján nincs fenn a katalógus. Mi tegnap voltunk megint játékokért, most eléggé ki volt fogyva... fele nem volt, ami a katalógusban igen... :?

Rita!
Soma nem tüskeépítőt kapott, hanem Java építőt... de tüskézni is szeret, mert az oviban szokott. Mindenesetre jó, mert az aprólékos mozgásokat az is fejleszti sz.tem! Jó vásárlást!

Emesedorabenceanyu!
Nagyon jók a képek, hatalmas Bencéd ott az ágyban... Dóri tiszta apukája tényleg, Emese nagylány-lesz gondja Apájának néhány év múlva... :wink: Bence nagyon koncentrál az utolsóelőtti képen, tök édi... és egyreinkább Te vagy!

Szilvia1981!
Felháborító amiket írtál, fúúú ez marha bosszantó.... 1-2 helyen biztos elmondanám, hogy legyen ellen-reklám a következőre Nekik. Miért nem lehet normálisan megszervezni az ilyet... írjál Nekik, persze néha tök felesleges.
Tényleg mizújs pelenka reklamációd ügyében, kaptál már valami választ azóta.

Na lépek, mert 10.15-re megyünk koragondozásra megint, kíváncsi leszek mekkora tömeg lesz ....
:evil:

lola77

Gabrielldaniel4
Az első mondatom kérdés lett volna!!!

lola77

Sziasztok!

Lola:
köszi a bókokat. Bence tényleg hatalmas. Majd ha elalszik, megmérem hány centi. Kíváncsi vagyok. Dokinő szerint 6 hósnak néz ki. Tényleg van olyan 68-as rugi, ami már kicsi.

Tegnap mi is voltunk a kórházban, ezen a szív uh-n, amit a terhességi cukros anyukák babáinak csinálnak. Hál istennek, nem kellett sokat várni (időpontunk volt). Kb. negyed órát. Nagyon aranyos dokinő volt, a czelecz zsuzsanna fődoki. Mondta, hogy minden rendben Bencus szívével. HÁL ISTENNEK!

Apa előbb eljött melóból, csak így tudtam elvinni őt. Mindhárom gyerekkel elég érdekes volt. Utána tanultunk csak Emesével.

Már jobban vannak, bár Dórinak a köhögés és a takony még megvan azért. Meg nagyon sokszor fent volt éjjel, nyügösebb. Lehet, hogy megint a foga?

A müllerben mi is voltunk szombaton. Csak úgy 5000 forintot ott hagytam, apróságokra. Komolyan. Nagyon drága, de szép, ízléses bolt. Persze van, ami olcsóbb. Mondjuk ezerszer több a választék, mint a tescoban.

Na megyek, Bencét rendezem. Aztán főzök, zöldbab főzi lesz. Most mostam egyet, meg felmostam.

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

emesedora
Szupi jók lettek a képek :D Édesek a gyerköcök :D
Dobj még képeket,olyan jó nézegetni őket :lol:

Én is hozzá viszem a lányomat, csak én a magánrendelésére megyek,mert nem akarok december végéig várni ezzel a hasi UH-val ,mi most megyünk Csütörtökön este hozzá.

Lola
Majd írj,mi volt veletek :roll:

szilvia
Hát ezen nem csodálkozom,hogy kiakadtál és nem mész többet :?

Rita
Mi volt cukor vizsgálaton?

Timi,Tgabi
Hogy vagytok?

Rozika is régen írt! Remélem jól vannak..........

Na most mennem kell,ébredezik a drágám :)

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok!

Erika!

Sajna mi nem tudunk menni szombaton,mert suliban vagyok 8-12-ig...De attól még mindnekinek jó bulizást nálatok,képeket kérünk!!!

Lola!
Örülök,hogy kaptál csummázót,akartam írni,hogy az Interbe,vagy a Tescóban is lehet hogy van,de megelőztél.Mi volt koragondozáson?Meddig kell még oda járnotok?

Emesedorabenceanyu!
Nagyon szépek a gyerkőceid,mind egytől egyig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsani!
Milyen volt a wellnesezés?kipihentétek magatokat?

Cirmike!
Nektek is jó pihizést!Nagyon nagylány lett Réka!!!Jók a képek nagyon!!

Nálaunk Dorka nem jár oviba,péntekre lebetegedett,hurutosan köhög,és az orra is nagyon be van dugulva.Dokinő a tüdejében is hallott valamit,úgyhogy a héten otthon marad velem.Azóta éjjel jól alszik reggel 7-kor kel...Engem is jól megfertőzött,nagyon örülök neki...Ma megyek nődokihoz,kiváncsi leszek mit mond,miket szedehetek a betgségre,stb...

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

emesedora (Szilvi)

nagyon édesek a képek!! Tényleg jó nézegetni őket, úgyhogy nyugodtan tegyél fel többet is :D :D
És amit írtál az anyatigris szerepről...hát én ugyanígy vvagyok. Nem engedem senkinek hogy elvigye Áront. Nem hagyom ott sehol, és még az is zavar, ha valaki a kezébe veszi...Ha Apa leviszi, akkor tízpercenként hívnám, hogy mi van vele, de már összeszedem magam és nem hívom :?
Szóval nem tudom mikor jön el az az idő, amikor valakire rá merem majd bízni...
Soma is szép nagy Bébike. Áron is 68-as ruhát hord, 4-es pelust... 8.2 kg... szóval nem egy etióp típus...én meg csak fogyok-fogyok...

Lola,
a pelenka ügy megoldódott...de elég bonyolult, úgyhogy most nem írom le. Az expórol meg nem írok sehová, lehet hogy csak én voltam túl nagy igényű :D De nem hiszem... levontam a következtetést, többet nem megyünk. :D

Gabrielldaniell,

azért nem volt olyan vészes :D jobb volt mint itthon ülni, csak hát jobbra számítottam..

Mindenki olyan jól áll a karácsonyi vásárlással... én még senkinek nem vettem semmit.....na jó, egy két apróságot, de az még semmi...

Most lefekszem egy kicsit, nagyon nagyon álmos vagyok, talán Áron hagy egy kicsit aludni :D

Szép napot Nektek!!!

Ja, egy két kép az én kis Pöttyömről.

ÖÖÖ ez csak egy kis tartalék a téli időszakra :oops:

Kép

Apa sapkájában...
Kép

KépKép
szilvia1981

ATyaég mekkora képek lettek....
pedig mindig így szoktam...bocsi :oops:

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Na megjárt újból az NST-t. Kicsit rettegtem tőle, mert Danival innen már nem jöhettem haza. Egyedül mentem és én vezettem. Most annyira nem esett jól, mert még nem ébredtem fel rendesen, de élvezem még a vezetést, még így a 39. hetemben is. Most hamar sorra kerültem, a dokim is pont ott volt, így azonnal meg is nézte, megkaptam a beutalót a vérvételre. Holnap szerintem el is megyek. Hacsak addig nem lesz valami, mert már tegnap is jobban fájt a hasam mint eddig, igaz rendszertelenül és sokat járkáltam WC-re is nagydolog ügyben. Ma reggel is egy hasfájással keltem reggel, jó kemény volt a hasam is. Kíváncsi vagyok, hogy fog majd beindulni ez a szülés. Rendszeres fájásokkal, vagy vízelfolyással. Utóbbiba nincs nagyon tapasztalatom. Daninál a tolófájások előtt repesztettek burkot.
De az NST-m jó lett. Mondjuk én erre nem igazán adok, már írtam, hogy miért.
Beszereztem végre az apa-csomagot. Hát én 1000 Ft alatti összegre emlékszem (mintha valaki így írta volna) meg a dokim is azt mondta, hogy nem drága. Hát azért azon a 2000 Ft-os összegen kicsit kikerekedtek a szemeim, de mindegy megvan és a férjemnek mostmár nincs mire fognia.
Elugrottam még a TeszVeszen vásárolt gyerekjátékokért. Sikerült végre tatabányai eladót találnom, így nincs postaköltség. Daninak és Gergőnek is vettem.
Dani hamar ki is végezte az övét. Gergőnek pedig félretettem. Nem igazán vásároltunk neki Kari ajcsit, mert igazság szerint egy 1 hónapos babánál nem tartom még oly fontosnak. Megkapja ezeket, amiket most lőttem a neten.
Tegnap megjöttek a pulcsik is amit szintén TeszVeszeltem. Teljesen jó! Nagyon örültem neki. Egyre jobban rákaptam erre a fajta vásárlásra. A férjem ugye sokat dologzik és ha itthon is van, nagy ritkán megyünk olyan igazán nézelődős vásárlásra, így meg én jól kinézelődöm magam és ha tetszik valami és az ára is jó, megveszem.
Tegnap iszonyatosan belevágtam a hüvelykujjamba. Hosszan és mélyen. Vagy 10 percig ömlött belőle a vér. Nagyon nem hiányzott, mert alig tudok így mosogatni és a gyereket is macerásabb ellátni. Pláne ha még a másik is megszületik idő előtt és addig nem gyógyul be. Már többször cseréltem kötést és ha behajlítom elkezd vérezni. Na de ez van.
Na befejeztem a magunkról írtakat.

Lola!

De fent van a honlapjukon a katalógus, csak én már későn néztem rá.

Szilvia1981!

Jó kis husis áron. Hát mi nem ebbe a kategóriába tartozunk Danival és szerintem Gergő sem lesz ilyen, de még akárhogy alakulhat. Mindenesetre szépen gyarapszik Áron és ez a lényeg.

Emesedora!

Nyugodtan rakj csak képeket én is imádom nézni őket! Szerintem minden szülő így van ezzel, hogy dicsekszik a gyerekeivel és szívesen osztja meg másokkal is a friss képeket.
Én is azóta vagyok elfogult mióta megvan Danim. Ő a világon a legjobb kispasi.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jó hosszú lettem! Bocsánat érte! Majd átugorjátok, akit untat!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Nemrég jöttem meg a dokitól,és 4mm-es a babónk :lol: :lol: :lol: ,van szívműködése,és egyedül van!!!!!Ami jó hír,mert férjeméknél volt iker....
Tehát eddig minden okés :lol: ,de íg yis marad!!!

Szép estét mindnekinek!
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági: gratulálok, csak így tovább. Szépen fejlődjön a kis bébi. Fiút vagy lányt szeretnétek inkább? Vagy mindegy? Neven már gonolkodtatok? Így a harmadik gyerkőc után is kicsit irigy vagyok a pocilakóra... Olyan jó érzés!!!

Mindenkinek köszi a gyerkőcökről a bókot és szívesen teszek majd még fel képeket.

Ancsa: megoldódott valamennyire a bukás meg a hajsájás? Vagy ugyanaz a helyzet?

Szilvia:
megnyugtatlak, soha igazán nem fog ez változni. Mármint a féltés, aggódás. De a többedik gyereknél ez kicsit enyhülni fog. Egyrészt rá leszel kényszerülve, hogy néha mamázzanak, mert semmit akkor nem tudsz itthon megcsinálni (pl. vasalás), másrészt néha egyedül kell elintézni egy-két dolgot, vagy csak egy gyerekkel. Én is féltem őket és ha apukájukkal vannak, akkor is sűrűn hazatelefonálok. Pl. hétfőn fogadó óra volt. 1 órát voltam el, de kétszer beszéltünk közben :)

Gabrielldaniell: tök jó itt már a finisben! Nemsokára Te is karodban tarthatod Gergőt, pedig még Dani is baba, mint nálunk Dóri. De iszonyat jó érzés két kicsivel és nagyon kötődnek egymáshoz.
Reméljük könnyű és gyors szülésed lesz!

Na megyek, mert Bence nyekereg, Dórit apa fürdeti, de altatnom kell.

Sziasztok,
Jó éjszakát

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Tudna valaki tanácsot adni abban, hogy mikor célszerű már elindulni a kórházba? (mekkora fájásoknál)
Nekem tegnapelőtt volt először, hogy éjszaka arra ébredtem egyszer 10-kor egyszer éjfélkor utána meg reggel 5-6 környékén, hogy fáj a hasam. Persze azért nem volt vészes a fájdalom, de én megijedtem. :-) Ezelőtt még sosem fájdogált!!! Gondolom közeledünk a vége felé és azért...?!?

Előre is köszi

Kép
Kép
newcdina

Én azt mondanám, ha valami rendszerességet figyelsz meg a fájásoknál. Bizonyos időközönként jelentkeznek. Amúgy ez az idő mindenkit megbolondít. Sorba születnek idő előtt a babók.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Newcdina!
Tényleg fájdogálhat ilyenkor már főleg késő este éjjel, de azért még remélem nem indul be, korai lenne még!Pihizz napközben. Figyi, ha nagyon élesen fáj, azt nem fogod összetéveszteni és elmúlni sem igen fog...

Gabrielldaniel!
Úgy izgulok már miattatok, remélem minden ok lesz és Dani is jól bírja majd Nélküled az otthoni napokat, apukájával lesz addig otthon?

Szilvia1981!
Azért néha muszáj engedni főleg a rokonoknak ám. Én pl. sosem féltettem így, mert tudom az milyen rossz érzés annak, akitől "tíltod". Hétfőn melóban is odaadtam bárki kezébe, úgy érzem ezzel a kapcsolatteremtési képességét is "kialakítom", Soma nem is volt sose félős idegenektől....
Na mindegy Te tudod, csak a túlzott féltés visszájára is fordulhat.
Tök édes Áronod, úgy bírom az ilyenk hurkákat, gondolom szoktad harapdnálni Neki. A karjaid amúgy hogy bírják?

Ági!
Gratula a 4 mm-eshez minikétekhez, annyira fura, hogy milyen hamar megnőnek odabenn! Vigyázz azért így az elején a vírusokkal, inkább ne szedj be semmit amíg bírod, max. c-vitamint, vagy ha a torkod is fáj, öblögess sós vízzel, a többit inkább csak a 16. hét után (algopirin, tantum verde... stb.)

Emesedorabenceanyu!
Fogadóórán jó híreket kaptál Emeséről?

lola77

Lola!

Én is izgulok már. Azt, hogy Dani kivel lesz még igazán nem tudom. A férjem azt gondolta, hogy Ő itthon lesz vele, de anyósom mondta, hogy inkább majd ha már hazajöttünk legyen itthon velünk. Ezt majd eldöntik, ha hozza a helyzet.

Hú most jó gyakran feszülget a hasam. Nem fáj, de érzem, mert szinte úgy érezni mintha nyomódna a baba lefele. Érzem, hogy nyomja a beleimet.

Ági!

Gratula a picurhoz. A betegségekkel tényleg jó ilyenkor vigyázni. Pihizz sokat, hogy mihamarabb meggyógyulj.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Emesedora!

Remélem úgy lesz ahogy mondod. Kötődnek majd egymáshoz. Tartok kicsit tőle, hogy Dani hogy fogadja majd. De látom azt (bár nem ugyanaz) hogy Lucy-t a macskánkat is hogy szereti, bújik hozzá meg ilyesmi.
Igen nemsokára a karomba tarthatom. Jó is lesz egy kicsit mert Ő nem fog kibújni az ölelésből, mert bizony Dani ha nem akarja akkor nem lehet megszeretgetni. Bár az utóbbi időben nagyon bújós lett. Lehet hogy érez valamit az egészből, vagy valami más miatt lett ilyen.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

[b]lola77:
Nem mondanám hogy éles fájdalom volt! De kétszer is megnéztem hogy elfolyt-e a magzatvizem :-):-) Igazából azt sem tudom az milyen lehet... :?
Szerintem engem idő előtt elvisz az agyvérzés... ennyit agyalni baromságokon :D

A válaszokat azért köszi szépen lola77 és gabrielldaniell

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Emesedórabenceanyu, Szilvi81: Isteni aranyosak a képek! Áronka tényleg vasgyúró, másik Szilviéknél meg az a kedvencem, ahol Dóri puszit ad Bencének. :lol:
Érdekes ez a féltés-dolog, én tök szívesen leadom mindkettőt 1-2 órára, olyan jó néha kicsit EGYEDÜL. :oops:

Gabi, Newcdina: Olyan izgisek ezek az utolsó hetek, napok! Az ember nem is sejti, hogy egy reggel felkel ugyanúgy, mint máskor és nem lesz-e estére ANYUKA! Newcdina: maradj otthon, amíg csak teheted, mert ha hamarabb bemész hajlamosak ottfogni, és annyival jobb otthon kezdeni a vajúdást, mint bent. Bizti tudni fogod, mkor jött el az idő, mert AZ a fájdalom már nem nem múlik, csak jön és jön, de az is olyan jó ám!!! (Na most nosztalgiáztam egy kicsit :oops: ) Olyan jó szülni!

Ági: De jó Nektek, hogy újra babázhattok!

Mi elmentünk ma "tanulmányi kirándulásra" :lol: a Fánivár játszóba, mert az egész rokonságnak kiadtam mit hozzon karira a Jézuska, nekem meg nem maradt ötletem, hogy tőlünk mit kapjon. Gondoltam kilesem mivel játszik szívesen, de nem jutottam semmire, mert amiket favorizált azok már vagy vannak itthon, vagy kap a mamáktól... Fogalmam sincs...

Talira mi is mennénk, ha majd lesz, jó lenne megismerni Benneteket.

Cserieri: Melyik Sparban dolgozol? Nagy Sparba járó vagyok, lehet, már láttalak is? :)

Jó éjt, V.erika
v.erika

Sziasztok!

Szeretettel meghívunk mindenkit nov.29-én szombaton 9-12 öráig megrendezésre kerülő "adventi" babatalinkra hozzánk.
Bánhidai ltp.110.2/9.
Ha valaki nem tudná,máltai mögött vagy előtte attól függ,hogy honnan nézzük,rózsaszín tízemeletes,orvosi rendelő mellett van a bejárat.
Kaputelefonra Éder Albert van kiírva,liftben pedig a 3-as gombot kell megnyomni :lol:
Köszi a visszajelzést aki már megtette,sajnálom,hogy már eddig páran visszamondtátok,de majd legközelebb.......
Azért remélem leszünk páran!!!!!!!!!
Majd sütök fincsit....mirinda szelethez mit szóltok? :P
Többeketől kérnék visszajelzést,köszi!

Edi
Katának utólag boldog névnapot kívánunk!!!!! Kép
Hogy vagytok?Rég jártál erre :cry:

Hugi
Virágnak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!!!
Kép

Emesedora
nagyon szép gyerekeid vannak,büszke lehetsz rájuk!!!!!!!!!!
Emesének mikor van a szülinapja?
Dórika tiszta apukája,Bence pedig rád hasonlít,Emese pedig vegyes :lol:
Tündéri Dórika a köntösös képen,nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!
Benevezhetnéd szépségversenyre ezzel a képpel :lol:
Bence tényleg jó nagy kispasi,olyan édes kis husi :lol: ,tényleg kinéz 6 hónaposnak.

Szilvia1981
tündéri Áronod!!!!!!!!!!Főleg az első kép nagyon édes róla....
Kis husika,de megzabálnám :D :D :D

Ági
de jó hírekkel jöttél!Csak így tovább,növesszed a kis babucit!
Mikorra vagy kiírva?
Dorkának jobbulást!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Newcdina
én akkor indultam el a kórházba,mikor 5 perces fájásaim voltak rendszeresen 1 órán keresztül,de ha a magzatvíz megy el,akkor azonnal indulás!!!!!!!!!!!!!!!!
Mit gondolkodsz még ilyeneken????? :wink: Még legalább 1 hónapot legyél kismami,az olyan jó érzés :lol:
szerintem ezek a fájdogálások,még csak jóslófájások lehettek....
Jársz kismama klubba?
Mi a keresztneved?Bocs,ha már írtad...... :oops:

v.erika
én a dózsakerti sparba dolgozom.
Kicsit rossz a vonalzód szerintem,mert nem lehet látni a gyermekeid nevét és a korát..... :roll:
Szívesen látunk titeket is a talin :lol:

Még teszek fel pár képet aztán lépek.....

cseriviola

Viki édesen alszik.....persze a mi ágyunkba,hiába lett kész neki az új ágya :roll:
Kép
Új ágyában
Kép
az ágya
Kép
Névnapi torta/Albert és Katalin napra/ :P
Kép Kép
Névnapozni voltunk :wink:
Kép

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Erika, ez érdekes, mert én látom a vonalzóimat teljesen :shock:
Többiek? Ti sem látjátok? :?:
v.erika

Sziasztok!

Gabrielldaniell,

de jó! Olyan izgis a vége. Bár én még csak egyszer éltem át :D

Lola,
tudom, hogy nem szabadna így féltenem, próbálok átállni... :oops:

Szilvi,
szegény apák :D én is mindig zargatom...

Newcdina,
hát, nekem rohamos szülésem volt (doki mondta). ELőször nyolc perces fájások, majd rövidesen négy, aztán abbamaradt, akkor mentünk be a kórházba. Utána nst alatt elfolyt a magzatvíz és onnantól olyan erős fájásaim voltak, hogy még jó hogy bent voltunk a kórházba...másfél óra múlva megszületett Áron :D
Nekem nem volt jósló fájásom, onnan tudtam hogy itt az idő, hogy előtte rengeteget voltam wc-n... :oops: és mert éreztem hogy eljött végre. Szerintem Te is tudni fogod :D

Cseriviola,

köszi a bókot Áron nevében is:)
A babatalit megbeszélem Apával, de csak éjfél körül ér haza...
Ha megyünk is, délig nem maradunk, mert Áron nem nagyon szeret máshol lenni :?

Erika,

igen, jó egyedül lenni....Amikor Apa leviszi, én is élvezem, csak közben azon jár az agyam, nincs-e valami baj. De másra nem tudnám otthagyni...majd ha nagyobb lesz...

Sziasztok!!

KépKép
szilvia1981

szilvia1981: pff... neked elég gyorsan ment :) Bízom benne hogy hasonló cipőben fogok járni mint te :)

cseriviola: persze, tök jó kismaminak lenni meg minden nem ezzel van problémám hanem inkább azzal, hogy uh-on azt mondták ha időre bújik ki akkor 3,5kg-os lesz kb.... Nah már most én ezen paráztam be mert amilyen gizda vagyok... az szerintem picit nagy lesz :D Jöjjön egy 2,80 max 3-mal aztán megnő idekint.
... és nem azért mert önző vagyok, magamra gondolok, csak félek!
Nem járok kismama klubba amúgy. Ti jártok? Az felkészítő jellegű?
Nem hiszem hogy leírtam volna a nevem eddig de amúgy Edina (Kovács és a Ságvárin "lakom")

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Lola: a fogadóóra sajna elég rövid. 10 percenként egy szülő, és ha letelik, kintről kopog az ajtón a következő. Így sokat nem lehet beszélgetni, bár a mi tanítónéninkkel én szoktam utcán talizni, meg boltban és akkor kikérdezem Emeséről. Meg a suliban is meg lehet keresni. Megmutatta az aznap írt magyar dolit, ami 88%-os lett, 25-ből 3 hiba. Ezen Emese teljesen kiakadt, hogy ha jegyet kaptak volna, nem 5-ös lenne :) Kis maximalista...Meg pár szó még...
De alapjában dicsérte mindenben.

Gabrielldaniell: igaz, hogy Dórika kislány és benne van alapvetően az anyai ösztön, ezért dédelgeti jobban Bencét (imádja!!! Most is sírt Bence és burgonyaszirmot rakott a szájára, azzal akarta megvigasztalni. ÉDESSSSSSSSSS). De biztos Danid is szeretni fogja. Nálunk hál istennek nem volt féltékenység. Sokat kell foglalkozni külön is Danival, hogy megnyugodjon.

Edina: még tényleg maradjon az a babó. Igaz, hogy félsz a dologtól, de azért a babának jobb, ha azért van 3,20-3,5 kiló. Persze kint is megnő, de az első napokban úgy is veszít a súlyából, akkor már inkább nagyobb súlyból. Én tavaly a 3,6-os Dórit 3,2-vel hoztam haza. Bence 3,5-es volt és 3,3-al hoztam haza. Tényleg meg fogod érezni, hogy ha jönni akar. Azért vigyázz magadra!!!!

V. Erika: köszi a bókokat. Tényleg édik. Mindhárom!!! Puszi nekik... :)

Majd később folyt. köv.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ismét itt, folytatom:

Cs. Erika: köszönjük szépen a meghívást, nagyon kedves vagy és bátor :) Viszont mi is kihagyjuk. Nagyon jó lenne találkozni, de Dóri még beteg, ma voltunk ismét dokinál, nem szeretnénk mást megfertőzni. Tiszta takony, állandóan a keze a szája-orra körül van. A következőre remélem el tudunk menni. Meg igazából nekem a hétvégéken a délutánok jobbak, mert amíg jó idő volt, szívesen és bárhova elmentem 2-3 gyerekkel gyalog, de így hidegben... jogsim nincs, apa meg hétvégén is dolgozik.

A torta megint nagyon jól néz ki, a miranda szeletet meg IMÁDOM :( Viki ágya nagyon aranyos. Majd megszokja... Csak időben kapjátok el, mert Emese nagyon sokáig velünk aludt, főként velem, így a mai napig nem alszik el nélkülem. Vagy csak nyögvenyelősen :(

Viki csini a ruhában :)

Emesének december 21.-én van a szülinapja. Most lesz 7 éves a picikém :) Szerintem is ő vegyes, bár sokak szerint rám hasonlít. Tényleg régi fotók alapján én is ilyen voltam. Bence rám hasonlít, de van apjából is apróbb részletek: pl. homloka, szája.
Dóri az tiszta apja, bár Emese mikor ekkora volt, hasonlítanak egymásra. A lényeg, hogy egészségesek és szépek:)
Köszi Neked is a bókokat.

V. Erika: én látom a vonalzódat.

Na megyek, Emese ázik a kádban, Bence már fürdött, evett, alszik, Dóri ma kihagyta a fürdést, nagyon nyűgös, jó lenne, ha jobban lenne már :( Jó éjszakát

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Hát nagyon úgy néz ki,hogy ez a tali elmarad :cry:
Viki két napja nyűgös,be van rekedve,köhögni is köhög....nekem fájdogál a torkom......
Így inkább ne gyertek,sajnáljuk!!!!!!!!!!!

v.erika
a vonalzóidat látom,de csak a figurákat és a csíkokat,neveket,korokat azt nem :cry:

Sziasztok,betegeknek jobbulást!

Erika

cseriviola

Sziasztok!

Jó sokat írtatok :)

Szilvia,
szerintem se aggódj az Áron ducisága miatt, az ebben a korban természetes, hozzáteszem szerintem annyira nem nagy :)
annak meg aki beszól, meg kell mondani, hogy fogja be :) :) :)
a Mátém is ilyen gombika volt :) - most sem kicsi, 18kg :) és 3 éves
ha esetleg érdekel, hogy milyen volt akkor itt láthatsz róla fotókat :
www.lampertmate.tk
Elég régen frissítette a párom, de azért az első fotókon látszik , hogy kemény volt a gyerek! :) :) :) de nekem sohasem mondták hogy fogyóztassam :)

Edina,
szerintem azok jóslófájások :) :) :) :) azért még maradjon bent az a picike! :) szerintem is még lehet a kórházat hanyagolni, csak ha már érzed hogy elfolyt a magzatvíz + rövid fájásszünetek vannak. A nagy baba miatt szerintem ne parázz, nem lesz semmi baj.

Szilvi,
csodaszépek a gyerekek, Dórinak jobbulást!
A Mátéval én a mai napig halál parás vagyok, kész idegbeteg :)
de szerintem ez már így marad :) :) Most majd lehet kettőért parázni, szuper.. :)

Ági,
GRATULA a picurhoz! Minden jót nektek, növesztgesd a picit! Ugye milyen jó megint? :) :)
A Dorkának jobbulást! Ne izgulj hogy te is beteg lettél - azért remélem már jobban vagy - én is marha beteg lettem a "Mátétól" szeptemberben, de minden rendben volt!

Mi pedig hazajöttünk a "telelésből" Sopronban voltunk 4 napot, aztán hazafele pedig megálltunk Bécsben az adventi vásárban.
Nagyon jó volt, jól elfáradtunk :) főleg Apa:) - a Máti kihasználta hogy Apával lehet :) élveztük nagyon, kirándultunk, fürödtek a fiúk, és természetesen széjjelfagytunk olyan hideg volt :) :) Kár hogy éppen azon a hétvégén köszöntött be a hideg, így egy kicsit fáztunk, de volt nálunk meleg ruha.
Itt van 1-2 kép is persze :)

Fürdés - mindig :)
Kép

A fertő tónál
Kép

Máté az ágyában, nagyon tetszett neki, hogy volt saját lámpája
Kép

Leesett az első hó is, a fiúk takarították az autót
Kép

Bécsben az adventi vásáron. Naaaagyon szuper volt, gyönyörű, ahol esetleg van nagyobb gyerkőc menjetek ki, csodaszép és sok gyerek program van!

Kép

Kép

befejezem a szófosást :)

Ja még,
Erika,
sajnáljuk hogy a Viki beteg lett, jobbulást neki! Épp ma akartam visszajelezni, hogy nekünk OK! Majd legközelebb!

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok Anyucik, Babucik!

Gabócánk a szívbajt hozta rám két nappal ezelőtt.
Az esti fürdésnél találtam a köldökében valamit..
Olyan kis sötét színű valamit, körülötte meg véres váladékot.
Na azonnal irány a kórház! Bőgtem végig
:cry: :oops:
A főorvosnő megvlizsgálta, azt mondta ne ilyedjek meg, ez egy kis sejtburjánzás, amit ecsetelni kell, és el fog múlni magától, de legrosszabb esetben, sebészeti beavatkozással eltávolítható.
Ma ott tartunk, hogy már nem is látom, mintha ott sem lett volna.
Kicsit furcsa, de örülök neki.

Sógörnőmnél készül sz újabb mesefal...
Addig a két csemete együtt ejtőzik...
Ja és a büszke nagytesók... Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Csak gyorsan lányok, mindjárt indulás oviba...

Cseriviola!
Jobbulást Nektek, a tortán a szélén azok borosüvegek?Gondolom a férjednek szól... :P
Tök szép Viki ágya!Ha mellébújsz sem akar ott maradni?

Zsanka!
Akkor azért ritkán emelgeted a 18 kg-os csöppségedet most ugye? Én az elején megpróbáltam nememelni Somát, ő is majdnem ennyi volt sz.tem akkor!
Ekkora hó esett ott Sopronban? Igen, Bécs gyönyörű ilyenkor, tavaly láttuk mi is! Nagyon jópofi Máté a képeken.

Tgabi!
Pont már írni akartam, hogy mizújs Gáborkával, erre ilyen rossz hírekkel jössz... örülök, hogy már múlóban a baj, ilyenről még nem is hallottam... Nagyon szépek a lányaid, hasonlítanak egymásra, annak ellnére, hogy egyik világos hajú, másik barna. És Gáborka sokat nőtt, fejlődött, nagyon ari pofija van. Szépek na, büszke lehetsz Te is rájuk.
Múltkor kérdezted a téli ruhákat, már annyiszor akartam írni.
nekünk van egy kezeslábas bundás-irha, meg plusz egy bundazsák (aminek nincs lába) ezek alá vagy pamut, vagy plüssrugit adok, az alá h.ujjú bodit, de néha r.ujjút is, vagy kis gatyót, ahhoz csak simán zoknit, a bodira v. egy vékonyabb pulcsit, vagy r.ujjú a bodi, vagy hidegebb van, akkor közepes pulcsit. 1 meleg, polár pulcsink van, azt még bundazsák alá nem adtam, úgy túl vastagnak tartom, majd -5 körül sz.tem, meg akkor a b.zsák alá polár gatyót adok majd. Vastag pulcsit télikabát alá adok csak, akkor a gatya alá harisnyát. Sapink is van 2 vastagságú, egyik szőrmés a homlokánál-fülénél, másik sima polár. Otthonra legtöbbször sima kisnadrágokat-zoknival h.ujjú bodit adok. Ja eddig a polár gatyó alá, ha kimentünk nem adtam még harisnyát...
Bodink sok van, főleg ha vasalni kell: 15 db, ezek különböző méretűek, van amelyikből jó még a 62-es, de már hordunk örökölt (sok mosástól összement ugye) 74-est is... Kábé 4 pulcsi, 4-5 nadrág (bársony, kertész, farmer), 2 polárgatya, 1 télikabát, 3 vékonyabb pulcsi. 1 harisnya (ezért kérünk azt a Jézuskától). Ja, mostmár a bundazsákhoz kötök neki sálat is! Hirtelen ennyi!

Na megyek...

lola77

Sziasztok!

Köszönjük,igyekszünk nem nagyon lebetegedni!
Bár Viki ment ma oviba és holnap is akar még,de majd meglátjuk...elvileg hétfőn itthon lesz még velem,kúrálgatom rendesen :lol:

Zsanka
nagyon szuperek a képek!!!!!!!!!
Máté élvezte,látszik rajta :lol: egészen kedvet csináltál ehhez az adventi Bécshez :lol: :lol:
Kiderült már a kistesó neme? :wink: bocs,ha már írtad.... :oops:

Tgabi
nagyon szuper lesz a fal!
Édesek a gyerkőcök,jó hogy Gábornak van korban hasonló uncsitesója.
Utólag is Boldog szülinapot Daniellának!!!!!!!!!!
Kép
Laurának pedig ezt küldjük szülinapjára!Neki mikor is van pontosan? :roll:
Kép
Daniella és Gábor hogy hasonlít egymásra,orruk,szájuk...nagyon aranyosak a tesós képek!

Lola
Igen,borosüvegek és dugóhúzók vannak a tortán marcipánból,amúgy rumos-diós ízű volt a krémje :P
Nem csak a férjemnek,hanem főleg apósomnak és az ő apukájának csináltam,mivel náluk mindenki Albert :P :roll:

Sziasztok,megyek takarítani...
Erika

cseriviola

sziasztok!
zsanka: ...és mi is pontosan az a "jóslófájás"? :D Jelzi esetleg, hogy közeleg vmi v miiii??? :roll: :?:

Kép
Kép
newcdina

SZiasztok!

Lola
Köszi, hogy írtál a rucikkal kapcsolatban.
Én is szeretnék beszerezni egy bundás zsákot a kocsiba.

Cseriviola
Köszönjük a köszöntést :)
Laura 11.30. lesz majd

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok!

A bundazsákról jutott eszembe, hogy van egy nagyon praktikus orkán külsejű bundazsákom, ami beköthető gyerekülésbe is (vannak rajta direkt lyukak :lol: na ezt jól elmondtam..) és nagyon praktikus, mert ha pl. boltba megy az ember nem kell levetkőztetni az alvó babát, hanem elég két oldalt végigcipzározni, és lehajtani róla. De persze babakocsiba is jó. Nem érdekel valakit?

Üdv, V.erika
v.erika

Sziasztok!

Tgabi,

jujj :o Szegény, min mentetek át... remélem mostmár teljesen jól vagytok...

Erika,
kár,hogy elmarad a "buli", de a lényeg, hogy a kis hercegnő meggyógyuljon :!: Majd legközelebb :D

Zsanka,
tényleg jók a képek! ALig várom, hogy Áronommal is lehessen menni Bécsbe. Talán jövő karácsonykor....
Nem tudok belépni arra az oldalra, amit felraktál, hogy megnézzem a Fiad. Pedig már többször próbáltam :?

Most csak ennyi, mert Áron alszik, így van egy kis nyugalom...talán nézek egy filmet vagy vasalni kellene...nem tudom melyikbe fogjak :D

sziasztok!

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Zsanka
én sem tudok belépni a megadott oldalatokra :cry:

Most csak ennyi voltam :lol:

Sziasztok,jó hétvégét:ERika

cseriviola

Szilvia1981!
Remélem a filmet választottad.... :P
Ma én már reggel vasalni akartam, vasaltam is, de nem mindent, csak a fiúk szobájának a függönyéig jutottam, utána inkább mentünk csavizni a kolléganőmmel... Holnap már muszáj lesz folytatni, mert már csak 2 tiszta textilpelus van, a többi vasalatlan................ :evil: :cry: :(

lola77

SZiasztok!

V.erika
Engem lehet, hogy érdekelne, a bundazsák, dobj fel róla képet ha tudsz légyszi.

Most nincs időm többre sajna...

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok,

a vasaláshoz inkább nem szólok hozzá, nálunk katasztrófahelyzet van ezügyben :)

Gabi,
elhiszem, hogy megijedtél... akkor jó hogy semmi baj...
nagyon szépen rajzolsz..
ez nem csak fehér falra lehet? A tesó érkezése előtt ki akarunk festeni, és már régóta gondolkodom falfestésen..
Apa még nem tudja :)))))
Milyen jó vékony vagy, nem is látszik hogy nemrég szültél!
A lányok tényleg nagyon hasonlítanak egymásra :)))

Edina,
a jóslófájások olyanok hogy "bevezetik" az igazi fájásokat. A méh készül a szülésre? asszem.. igazándiból nekem nem volt, akkor szokták ez mondani mikor már "nincs sok hátra" :)
itt találsz róla 1-2 dolgot:
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/pro ... s-vagy-sem

bocsi, a weboldalunk már működik, a páromnak kell néha újból aktiválni, de már borzasztó rég frissítettük,össze kellene szedni magunkat :)

na megyek még üvegfesteni
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy rendel-e valaki az alexandrábol vagy a booklineről!
Mert ha igen Én betársulok hozzá! Ha az alexandránál elérnénk a 10000ft akkor nincs postaköltség és a könyvek is olcsobbak mint a boltban! A booklinen nem tudom mennyi a felső határ a dijmentes szállitáshoz!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Tgabi
sikerült a rceptjeimmel a szülinaposokat meglepned?
Kérnénk képet a remekművekről és az ünnepeltekről,ha készültek felvételek:)
Köszi!

Vasalás témája:
Ne nézzetek lusta háziasszonynak,de én nem vagyok egy vasalási mániás.....vasalni csak a melósruhákat,ingeket,blúzokat
és Viki pörgös ruháit szoktam....ez régen is így volt,most is így van :lol:
Amikor Viki kicsi volt akkor sem vasaltam többet mint most :lol:
Ne hidjétek,hogy gyűrött cuccokban járunk,de a mosógépemmel szerencsém van,lekopogom kímélően centrizik,aztán már csak egy alapos rázás kell a ruháknak...

Zsanka
mi jót alkotsz? :lol:

Moncsi
én már rendeltem az alexandrából,kb. 2 hete,így én most kihagyom........

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

zsanka
Bárcsak ilyen vékony lennék!!! :roll:
Ő a sógornőm, az ő 6 hónapos kisfiának csinálom a falat, csak befogtam anyucit is festeni, mert a két kismanóval nem egyszerű órákig festegetni.

Cseriviola
Nem tudom, hogy mit rontok el , de nekem nagyon vajasnak tűnik ez a fajta krém. Nekem nem ízlik sajna, de csináltam egy sütikét még a törták előtt, hogy ne élesben szúrjam el, ha nem muszáj.
Mindenkinek ízlett a süti, úgyhogy nem a recepteddelvan a gond, csak az én ízlésem nem kívánja. Én inkább a tejszínes krémeket szeretem, olyasmit, mint az oroszkrém.
A tortákról majd rakok fel képet, még nem készültek el. Apa jön haza hétfőn, és így kedden szülinapozunk majd.

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok!

Most néztem a leveleim között 1-2 program az Omegában, felteszem, hátha érdekel valakit. Bár az egyik mindjárt lesz, 10-kor... (Soma nem akar elmenni...)

NOVEMBER 30. /Vasárnap/ Délelőtt 10 órától

Lúdas Matyi

DECEMBER 6. /Szombat/ Délelőtt 10 órától

Jön a Mikulás

DECEMBER 20. /Szombat/ Délelőtt 10 órától

Betlehem

Omega Park földszintjén a színpadnál.

És egy-két új kép rólunk:

eszkimó Noé:
Kép

fürcsi előtt:
Kép

Kép

imádja:
Kép

játszanak:
Kép

lola77

Sziasztok

Hoztam képeket

Liza baba éhes
Kép

Liza baba gondolkodik
Kép

Liza baba elaludt
Kép

Barbabás fiam cicának kifestve
Kép

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Rólunk helyzetjelentés
A mai napig kínlódunk a hasfájással, a rengeteg bukással ,szerencsére már legalább sugárban nem hány 14 napja :(
Az ágyát megemeltük, de ez sem segít semmit, a bukós tápszereket nem bírja,ugyhogy az is kilőve :?

Elvittem magán hasi UH-ra, ott szerencsére kiderült,szervi baja nincs,de nagyon gázosak a belei és a gyomrocskája,ettől a nagy hasfájás :?
No meg attól,hogy elvittem gasztroenterológiára és vérvételre is, ahol is kiderült,hogy vérszegény és tejérzékeny :cry:
Ezért fáj a pocija ennyire, ezért ennyire gázosak a belei is és ezért sötét zöld és híg a kaija is :cry: no és ezért nem hízott rendesen sem
Ugyhogy szombat reggeltől már csak gyógytápszert kap, egyenlőre megette,mert nagyon torkos :) de ugy látom nagyon nyügös egyenlőre,többet bukik,meg hány ..........hát pár nap alatt kiderül ezt bírja-e,ha nem,akkor is gyógytápszert fog kapni,csak másikat.
Túl sok dobásunk nincs,mert állítólag ezekből csak kevés van,remélem valamelyik majd beválik neki és bízom benne mihamarabb,mert már nagyon sokat szenvedett így is szegénykém :cry:

Ha esetleg valakinek van tapasztalata a tejallergiáról és megosztaná velem, annak nagyon örülnék és megköszönném.
Most ugye még nem annyira fontos,mert csak tápszert kaphat,de ha majd elkezdjük a hozzá táplálást,akkor jól jönne egy-két tanács hogyan tegyem majd változatosabbá az ételeit.

majd folyt köv , :arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.11.30 09:53-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?