Új privát üzeneted érkezett!

Petramama!

Engem is letíltottak :? :lol: ...tök megegyzeik a véleményem veled!!Először nekem is szimpi volt az a laza hangulat,de mint 3 gyrekes anyuka(mint te is :wink: )nem volt időm minden nap ott ülni a gép előtt és diskurálni sokszor számomra kicsit értéktelen dolgokról..lehet h én vok maradi vagy "öreg"de se a drog,se a pia nem tud izgalomba hozni....a szexről részletesen csak a bizalmas barátnőmmel vagy a férjemmel szeretek dumálni(lehet prűd vok?!).többek között nekem akkor kezdett kicsit elmenni a kedvem oda írni.Én is nagyon csípek ott egy-két embert(Pl.Jimet vagy Mártit)de egyre kevesebb idő miatt elmaradoztam...egyik nap be akartam lépni és láttam hogy letíltottak(amúgy gondoltam)Figyi,és még kit tíltottak le??

És én is kerültem itt konfliktusba de úgy érzem túléltem/túléltük és jönni fogok ahogy csak tudok...mivel a 3 gyerek eléggé leköti az időm ,nem tudom ígérni hogy minden nap,de próbálok...és ahogy láttátok én próbálok reagálni is ha valaki megszólít(bocs ha mégse sikerül mindig :? )remélem nem zavar senkit h a nagyfiaimról is néha hírt adok vagy képeket rakok fel,hisz nekem Olika mellett ők is ugyanolyan szinten vannak a szívmebn és nem hagyhatom ki őket sem,remélem megértitek :wink:

Na száz szónak is egy a vége,nem hagyjuk h kihaljon a topic,éltetni fgojuk ahogy Petramama írta!!!

Tali kérdéses..attól függ h a nagyok vagy Olika nem betegek-e,de tetszik az ötlet!!

Panni :? :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2008.11.29 13:14-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Azért elég durva, diktatórikus, visszatetsző dolog nekem ez a letiltás... :( Nem gondoltam volna. Meg a pia, drog is számomra meglepő (a szex belefér, mint az élet sava-borsa :wink: ). Csodálom, hogy ilyen sokan tudnak ezekkel azonosulni. :shock:

biribon
 
 


Nebula: szóval, az úgy volt... (képes riportunk következik :) ) szombaton voltunk zalaegerszegen a 15 éves főiskolás találkozómon, ahová elkísért a lánykám (csupán érdekből, ízlik neki a főztöm ;) ), no meg a Kedves (ő meg az én érdekemből, merthogy ő vigyázott a gyermekre, míg én "mulatoztam") Nagyon fura volt látni a megöregedett évfolyamtársakat (hisz én csak fiatalodtam ;) )
Ez itt Fruzska a szálloda éttermében, miközben mi reggeliztünk:
Kép
Aztán vasárnap meglátogattuk a szüleimet, hiszen csak egy "ugrás" Szombathely Zalaegerszegtől. Ott volt nagymamám is, aki a kezdeti távolságtartásból (miért nem vagyunk összeházasodva, miért nincs megkeresztelve, és különben is miért titkoltam 7 éven át, hogy van barátom - biztos valami nem stimmel...) teljesen átlendült a Fruzska-imádatba :)
Kép
Majd estére meg is érkeztünk Alsópáhokra, ahol a kisasszony birtokba is vette az ágyat:
Kép
Voltunk babaúszáson, amit Fruzska nagyon élvezett, és hatalmasokat sikongatott, folyvást ki akarta inni a medencét, és folyton járt keze-lába, úgyhogy a tantónéni meg is sajnált: második nap az óra végén átvette tőlem a lányt, és vele mutatta be a gyakorlatokat. Az óra végeztével teljesen lefáradt a lány, és nem volt probléma az öltöztetés:
Kép Kép
A szálloda tényleg gyerekbarát: sok-sok játéklehetőséggel, az étteremben külön ételkínálat a babáknak, gyerekeknek, minden asztalnál etetőszék a legkisebbektől a nagyobbakig megfelelő méretekben, van óvoda, bölcsöde, nagyon kedvesek az ott dolgozók, az uszodában az öltözőben, és kinn az uszodatérben is van járóka, hogy a szülők tudjanak öltözni, pakolni.
Kép
Kép
Egyetlen egy baj volt az ott tartózkodásunk alatt, hogy a szálloda úgy gondolta, hogy lehet úgy pihenni, sőt egy majd kilenchónapos gyermek tud úgy aludni, hogy felújítás van a házban. Ezt szóvá tettük (majd az értékelésbe be is írtam, hogy ezt azért nem engedheti meg egy szálloda magának, inkább mondjon le annak a háznak a bevételéről a felújítás ideje alatt), és kaptunk egy csere-apartmant, ami bazi nagy volt (bosszúból jól összealudtuk az összes ágyat :twisted: ), de egy délelőttöt az egyik játszószobában töltöttük, és Fruzska ott aludt:
Kép
Közben azért aggódva olvastam a babanet történéseit a recepción lévő gépen:
Kép
Aztán miután jól kipihentük magunkat, visszaindultunk a mi székes fővárosunkba (közben folyvást azt hajtogattuk, hogy nem akarunk visszamenni, nem akarunk visszamenni!!!!), csak egy kis kitérőt tettünk Tapolca felé, ahol barátaink jól lefényképeztek minket:
Kép

Hát ezek történtek velünk. Jó volt. Bármikor visszamennénk. Bármennyi időre. Csak kellene hozzá egy szponzor ;)
linocs
 
 

 
 

Biribon, Nebula, Petramama, Panny: persze-persze mi, topik-tagok tartjuk életben a topikunkat, igazatok van. És Biribon, igazad van, mostanában én sem vagyok, voltam valami lelkes. Mentséget tudnék számtalant, de nem vagyok a mentegetőzős fajta.
Viszont a találkozó nagyon jó ötlet!!! Mennénk mi is!
Beuska annak idején ezt a klubot ajánlgatta: http://www.nohastudio.hu/
linocs
 
 


Sziasztok,

Rég nem írtam, nem is igazán fogok... szerintem ott kezdett haldokolni a topic, amikor idegenek, akik csak olvastak Bennünket, elkezdtek néha-néha beírogatni. Nem, nem rendszeresen, nem is vállalták fel saját magukat, csak egy-egy témához muszáj volt hozzászólni, aztán eltűntek. Mi itt a magánéletünk legféltettebb dolgait beszéltük meg, azt, amit másokkal igen nehezen oszt meg az ember. Idegenek véleményére meg pláne nem kiváncsi...Csak azokéra, akiket hónapok óta ismer, aki hasonló cipőben voltak, vannak, lesznek, akiknek számít a véleménye.

Aztán Jim létrehozta az ellentopicot... amibe nem lehet csatlakozni, ha egy-egy emberrel jóba vagy. Szerintem ez ovodás megoldás, ha őt szereted, akkor én nem szeretlek téged. Ezzel kizárod azt, hogy azokkal, akik még fontosak, tartani lehessen a kapcsolatot...

Mindegy, azért túlélhető a dolog, csak nekem ez volt az első és az utolsó topic, aminek a tagja voltam/vagyok.

Én nagyon kötődtem ehhez a topichoz... Megosztottam az örömeimet, gondjaimat és igenis fáj, amikor eltűnnek emberek, akikkel előtte kommunikálni lehetett. Nem szeretném ezt még egyszer átélni. És nem szeretnék azért kirekesztve lenni a többi, általam közel álló embertől, mert valakivel jóban vagyok. Nem fogok választani, hogy a mamát vagy a papát szeretem. Viszont hülye sem vagyok, hogy megosszam a legbelsőbb dolgaimat, miközben sokkal többen csak olvassák őket, mint érdekességet, minthogy segítenének megoldani/megosztani a saját véleményüket. Akkor már inkább maradnak az igazi barátok és maradnak azok, akikkel barátság született innen.

Próbáltam többször újra becsatlakozni ide, de már nem az igazi... nem megy... lehet, nem is akarom igazán...

Csak fáj, tényleg fáj...de az élet ilyen, én voltam a naiv. Egy dolgot azért megtanultam, ha közel engeded magadhoz az embereket, akkor csalódhatsz nagyokat és rettenetes jó dolgok is történhetnek veled. Velem mindkettő megtörtént ebben a topicban. És mindkét oldalt nagyon köszönöm!!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Linocs!

Tök megértelek Alsópáhok ügyben :wink: ..imádunk oda menni.Minden évebn 1x megyünk,mennénk többször is csak nekünk is kéne gy jó kis szponzor :wink:
Amúgy a felújítás minket is érintett..szeptemberben a uszodai éttermet építették épp és elég gáz volt nem szabad ég alatt eljutni az usziig..tele malter meg festék maradványok közepette :shock: ...mi is megjegyeztük nekik de udvariasan közölték h sajna nem tehtték meg h ne lehessen az építkezés ideje alatt csak szabad térről megközelíteni az uszodát,mert sokan direkt csak köntösben akarnak közlekedni...az uszodai étetrem meg direkt a vendégek kivánsága miatt épült..na mindegy.

Szal jó programotok volt :wink: jó kis feltöltődés!!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Eszter!

Megértem az érvelésed....DE sztem ott van talán a probléma hogy tudni kell helyén kezelni a dolgokat!!És ezt értem magára az egész topicra is...sztem nem szabad túl komolyan venni..legalábbis nekem megvannak az életre szóló barátaim,akik mindig is azok maradnak és soha egy topicbéli ismeretésg nem lehet olyan..remélem ezzel nem sértek meg senkit!!Nem annak szánom csupán szemléltetni szeretném h nem szabad megsértődni ha valaki nem jön vagy épp lankad a lelkesedés vagy épp nem úgy ír vagy reagál ahogy tetszik...ez nem barátság a szó klasszikus értelmében(..a közös sors :wink: hozott öszze minket...én legalábbis nem váltogatom a barátaim,azok évek-évtizedek óta megvannak..persze vannak új ismeretségek,talán még haveri szint is kialakulhat de a barátságban maradi vok :wink:

Nem azt modnom h nem fájt egy kicsit vagy zavart h egyesek klikkesedtek vagy eltűntek/eltűnnek..de max.egy gondoltként fordul meg a fejemben és ennyi...hazudnék ha azt mondanám h nem kötnek kellemes emlékek a topichoz(PL.Eszter Andriskája nem akart megszületni holott már annyian megszülettek akik későbbre voltak kiírva és Eszter milyen humorosan fogta fel a dolgot,vagy Pumperka szopi sikersztorija,vagy Linocs a védőnőket meghazudtotló felkészűltsége első babás lévén,vagy Pati szülés előtti állatkertezése,vagy Jim szülés előtti borsóültetése...és még sorolhatnám...)......míg ha ugyanez fordulna elő egy barátommal akkor biza nagyon kiakadnék és nagyon megviselne...remélem értitek amit akarok kifejezni..és mégegyszer,nem lekicsinyelni akarom a topicbéli ismeretséget csak csupán a helyén kezelni!!


És ez csak az én véleményem!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny, Petramama, kizártak benneteket?
Elszáll az agyam....egyszerűen..no comment.

Linocs, de jó képek, és most már láthatjuk, hogy a Kedvesre is mennyire hasonlít a lánykája, sőőőt. :wink:
Felújítás :evil:

Mni, megkaptad a két képet? Csak mert elküldtem a mailcímedre, bár lassan, már nem is lesz aktuális, meg mindegy is.

Panny, egyetértek, ezt a fajtát azért nem szabad túl komolyan venni, és megsértődni pedig pláne nem. ú
Egyszer már kifejtettem erről a véleményem, mennyire "veszélyes" írásban vitatkozni.
Az ember más hangsúlyt is odaérthet bizonyos mondatok mögé, ami talán ott sincs. A válasz gyakran kásve érkezik, mivel az illető esetleg főz, mos, szoptat, vagy ninc sis otthon, vagy akármi, ez is nehezíti. Szerintem vitázni, "veszekedni" csak élőszóban érdemes.
Vendég
 


én is egyetértek Pannyval
számomra meglepő mennyire véresen komolyan tudják egyesek venni az itt történteket. nekem is fontos, de most komolyan, néha mintha az oviban lennénk. összeveszések, kizárások...kabaré

egyébként - bár engem személy szerint egyáltalán nem izgat, hogy mi történik a másik fórumon max akkor ha ott a babanet ellen uszítanak - szerintem hülyeség olyan kocsi után futni ami nem vesz fel...akkor mégsem lehetnek annyira jó barátok...

én is csatlakoznék a karácsonyi előtti találkához, most már akkor elég sokan vagyunk tényleg úgy néz ki bérelni kellene valamit, vagy nincs valamilyen játszóház ahova be tudunk menni ennyien?
mondjuk az sincs közel, de pl. ahova a múltkor bemenekültem Újpesten a Horváth Cukrászdával együtt van, szóval akár még a kellemest a hasznossal is összeköthetjük :) csak kissé borsos, mert félóra 500 ft de szerintem ki lehetne bérelni valami barátibb árért fixen (mert ez gyerekvigyázással van ami nekünk nem kell). oda akár nagyobbakat is lehetne hozni.

majd még megpróbálok jönni hozzászólni az előző oldalakhoz, de ma már itt van anyósom, holnap pedig indulunk a bébi-wellnessbe Ausztriába. aztán majd szerdán leszek legközelebb

KépKép
judit18
 
 


Sziasztok!

Meg kell osztanom néhány gondolatot...

Ez egy nyilvános topic. Mindenki azt ír, amit akar, az olvassa, aki akarja, mindenki azt hisz el, amit akar, mivel nem ismerjük egymást.

Jim nem ellentopicot hozott létre, hanem egy olyan fórumot, ahol azokkal oszthatja meg mindennapjait, akikkel tényleg szeretné. Mint ahogy Eszterxx is írta:
[quote="eszterxx"] írta:eszterxxViszont hülye sem vagyok, hogy megosszam a legbelsőbb dolgaimat, miközben sokkal többen csak olvassák őket, mint érdekességet, minthogy segítenének megoldani/megosztani a saját véleményüket. Akkor már inkább maradnak az igazi barátok és maradnak azok, akikkel barátság született innen.


Petramama, Panny, megértem a sértettség okát, én is megbántva érezném magam a helyetekben, de nem tárnám ország-világ elé a személyes sértettségemet, hanem megpróbálnám az illetékessel elintézni. Mert az én és más magánügyéhez nincs köze egy nyílt fórum olvasóinak. Szerintem.

[quote="petramama"] írta:petramamaOtt megy a hülyéskedés, és nem tudom hogyan, de nekik van idejük folymatosan reagálni a másikra. Nekem erre nem volt időm, mert ehhez gyakorlatilag egész nap a gép előtt kellene üldögélnem...
Egy idő után viszont az a topik elment egy olyan irányba, ami nekem már egyáltalán nem jött be

[quote="panny"] írta:pannyElőször nekem is szimpi volt az a laza hangulat,de mint 3 gyrekes anyuka(mint te is )nem volt időm minden nap ott ülni a gép előtt és diskurálni sokszor számomra kicsit értéktelen dolgokról… se a drog,se a pia nem tud izgalomba hozni.... többek között nekem akkor kezdett kicsit elmenni a kedvem oda írni

Szíven ütött, hogy a kívülállóknak úgy állítottátok be azt a fórumot, mintha egész nap ott ülnénk a gép előtt, egyik kezünkben piával, a másikban meg füves cigivel. Remélem, ezt senki nem gondolja komolyan.

S arra azért emlékezzetek vissza legyetek szívesek, hogy ti miket írtatok oda. Mert úgy látom, azt már elfelejtettétek. Szerintem tudjátok, miről beszélek. Mindezt minden rosszindulat nélkül, tényként közlöm.

„nem jött be” , „kezdett kicsit elmenni a kedvem oda írni”. Mi is ezt vettük észre.

Most azok vagyunk ott, akik igazán érdekeljük egymást és tabuk nélkül tudunk beszélgetni, bármiről.
Közhely, de ez az élet rendje.
Vendég
 


Linocs, olyan cuki képeket tudtok csináni Fruzsiról, ahogy ott ül az asztalon pl. zabálnivaló. Biztos tök jó lehetett! Mondjuk azt továbbra is csodálom, hogy Fruzsi ilyen spontán el tud aludni mondjuk egy játszószobában!

Biribon,
nagyon édes Luca a fazékkal, néha én is elengedem Esztert, hogy garázdálkodjon, csak győzzünk takarítani utána! Ma pl. tettünk egy kis tejfölt a kiflivégre amit majszolgatot, na a kettő egyvelegének meglett az eredménye…

Monácska
, sajnálom, hogy nem jössz többet, Nóri képei biztosan fognak hiányozni, de talán nem biztos, hogy ez volt a megfelelő módját választottad a távozásnak…

Pumperka, köszi a bundazsák infot, még vacilálok, Eszter sem sokat alszik a kocsijában, akkor meg egy vastag takaróval bebugyoláljuk, nem tudom megéri-e venni…
Szerintem se aggódj Zsombi miatt, azért azt a 10 kgt nem lehet egyszerű mozgatni :)

A löttyedtségről – hát persze én is csatlakozom, de bízom benne, hogy ha majd fogyok utána lesz kedvem tornázni és az csak segít. Most kitaláltam, hogy ki fogom próbálni az akupunktúrát. Pont tegnap találkoztam egy ismerősömmel aki így fogyott le. Szénhidrát nuku, de elméletileg az akupunktúra után bírod.

Nebula, jobbulást! Kemény lehet egy ilyen műsor Marcival éjjel!

Fanetta,
aztatündérkirálynőket! Nagyon csinik voltatok, milyen bál volt!
Nimi beelőzött!!! Mármint fogügyben. nekünk is van egy de mégcsak épphogy kilátszik.

Szilvánusz,
keveset alszik Marci nappal! Na majd hiszemha látom! :)

Niki, hacsak le nem betegszünk megint jövő héten jó lenne majd összefutni már tényleg (tudom, csak ígérgetek, de most lekopogom úgy néz ki egészséges Eszter)

Judit, és nagyon fáj Niminek a foga hogy így egyszerre jönnek? Nem is sokan írjátok, hogy küszködnek a fogukkal, nálunk van sírás-rívás, pedig mégcsak az első foga jön!

KépKép
judit18
 
 


őőő bocs Zsu, de ha ez egy olyan fórum ahol mindenki azt ír amit akar akkor miért is nem oszthatja meg a véleményét Petramama és Judit velünk? ha már ti nem vagytok rájuk kíváncsiak?

de azért mi olvassuk el a te vagdalkozásodat róluk? talán akkor ezt is megtehetted volna priviben.

na léptem, remélem szerdáig lecsillapodnak a kedélyek

KépKép
judit18
 
 


ja bocs, Pannyt akartam persze írni Judit helyett. Petramama pedig amúgy Judit :) szóval majdnem

KépKép
judit18
 
 


:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kvaszeva 2008.12.01 20:00-kor.

Évi

KépKép
kvaszeva
 
 


Szerintem nem vagdalkoztam, nem vagyok az a típus, szerintem eddig sem az jött le rólam...
Ők tudják jól, miről beszéltem, direkt nem idéztem őket.

És még annyit akartam írni az előbb, hogy egyáltalán nem uszítás megy a babanet ellen... itt jön fel mindig témának a másik fórum. Én is most csak reagáltam az ő írásukra.
Vendég
 


HOgy előkerülnek ilyenkor azok, akik csak (vagyis szinte csak) a fogyósba írnak...ezek szerint ők rendszeresen olvasnak itt is... :P
Vendég
 


Én nem értem, miért van erre időről időre szükség.
Senki nem emlékszik már a kis Boti halálára? Bármelyőnkel megeshetett volna. Akkor mindenki hogy izgult, most meg megint megy a vita. Pedig nincs egy hónapja, hogy történt...
Én azóta-bár nem vagyok egy nagy imádkozós-minden este hálát adok hogy az enyéim egészségesek.

És végül:
Kit érdekel, hogy mi zajlik a másik fórumon, lesz@rom...írjanak azok , és olyanokat, amik őket boldoggá , vidámmá teszik.

Akik meg ide írnak, írjunk olyanokat, amik nekünk jók, oszt jónapot...


Niki, köszi a képeket, megkaptam!! Majd felteszem ide is, ha elült a vihar....ha majd az itteniek akarják :wink:
Vendég
 


Na úgy látom mégis olvassa a másik fórum a babanetet...

Évi!

Először is siránkozik a fene hogy most ti ott engem vagy Petramamát kizártátok...legyen ez a legnagyobb örömetek és gondotok az életben...tudod nekem ennél sokkal fontosabb dolgok vannak az életemben..pl.itt a 3 fiam és igen,nem ülök egész nap a gép előtt h értéktelen dolgokról levelezzek egész nap,hanem velük törődök,tornázni,úszni járok,olvasok,takarítok,főzök,angolra járok...szal mivel nem volt időm nap mint nap oda írni ezért számotokra megbízhatatlan vok és nem törődöm veletek,ugye???
Na látod ez számomra felszínes kapcsolat...ha én a barátnőmmel nem találkozom pl.egy hónapig vagy tovább akár,akkor is a barátom marad és nem rúgom ki egyik napról a másika a tudta nélkül...erről ennyit!!!

Zsu!

Neked meg annyit hogy ha te megírod akkor mi is megírhatjuk..a másik meg hogy vállalom amiket akkor írtam a bénetről és egyes emberekről(vannak akiket most sem bírok annyira és nem is jópofizok velük)..megpróbáltam a fórumot meg a bénetet is tovább vinni együtt...na látod,nekem ez az alakoskodás nem megy...de úgy látom neked igen!!
Akkor már becsülöm Mártit vagy Boseket akik elkötelezték magukat oda és kész...de te???Én se akarlak megbántani de nekem meg ez a véleményem.
És akárki akármit mond én semmi rosszat nem tettem Jim fóruma ellen hogy ezt érdemeljem....csak úgy kizárni a tudtom nélkül csak azért mert a kisfiam asztmás,van 3 gyerekem egy nagy házam..stb..és nem tudtam menni a fórumra napokig vagy hetekig???

És senkinek nem tudom az e-mail címét....

És még én sértettem meg most ezzel bárkit is???Ne haragudj de te érted amit írsz???
Nem engem sértettek meg hogy tudtom nélkül kizártak csak mert asztmás a kisfiam és nem volt időm napokig ,hetekig írni??És ti egyébként kiváncsiak voltatok rám????Hát nem.....magamtól kellett volna kitárulkozni??Nem vok olyan típus..egy kis szociális érzék nem ártana a fene nagy öntudat mellé,nem??!!......na mindegy.

Évi,Zsu!

Ez szerintetek fair???

Az igazi szimpátia vagy barátság nem így működik..azért mert én nem vok olyan h egyből közel engedjek magamhoz mást,azért mert nem vok elég nyitott,zárkózott vok és önbizalomhiányos sokszor..szal ezekért én nem vok elég jó nektek???
Látod ez meg nekem nem esik jól!!Nem lehet mindenki egyforma laza és nyitott....

Én nem fogok ezen rágódni egy percet sem..csalódtam és ennyi.De egyátalán nem érdekel h most nem mehetek oda a fórumra..van elég barátom,sőt sok is :wink: sokszor velük sincs időm foglalkozni és ahogy említettem van 3 szép és okos srácom,inkább velük törődöm és kicsit unalmas ez a zsörtölődés.

És bevallom tényleg nem nagyon jött be se a pia,se a drog és se a szex túlzott kitárgyalása...és??..ezért kellett mennem???Ez vicc...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Alszik a kicsi a nagy meg játszik gyorsan jövök.

Pumperka!

Szép nagy lett Zsombor!



Mni!


Nagyon édes Lilla a képeken! A fa kockákat nem rágja meg??
Nagyon szép helyen voltatok. És a képek is nagyon jók! Hogy tudtad tolni a kocsit?

Kacika!

Én nem értek nagyon a számítógéphez így én a legegyszerűbb módon kicsinyítek. Hozzáértők most biztos jót nevetnek
de én paint-be megnyitom a képet, fent kiválasztom hogy kép, nyújtás-döntés és ott megválasztom hogy hány százalékkal akarom kisebbre. Én 10-10%-ot szoktam. Számítástechnikához értők most tuti összeesnek hogy painttel kicsinyítek, de nekem így a legegyszerűbb. :lol: :lol:
Utólag is sok boldog névnapot!!

Juditkmét!

Utólag is nagyon boldog névnapot Niminek!
Lehet hogy nincs a naptárba de a rokonoktól szerintem elvárható lenne hogy tudják, ha más nem megkérdezik mikor nem találják a nevet a naptárba. Nálam ez alap ha ismerősnél baba születik utána nézek és jegyzem.


Tündérmanó!


Vigyázz jobban magadra, ennyit tesz ha fáradt az ember.....
Gyógyuljatok meg!


Petramama!

Neked is jobbulást!
A mikulástaliba én is benne vagyok!

Mzx!

Szegényke, akkor megint nem pihenhetsz valami sokat...Liza is sokszor kel éjjel, jóformán nincs is értelme berakni az ágyába.

Szilvánusz!

Nagyon szép Marci, imádom a szőke kispasikat, a keresztfiam is ilyen szép.

Biribon!


Nagyon édes Luca, és igazi kis háziasszony! :lol: :wink:

Fanetta!

Szépek vagytok! Gondolom élvezte a kiscsaj hogy királylányos volt?! ÓÓÓó egy fog!Gratula! Látom nálatok is megy az együtt fürdés a kicsit már csak így tudom fürdetni különben fél ha egyedül akarom!

Cicuka!

Édes Kristóf a képen! Remélem hamar túl lesztek a bacin!


Mimi!


Jó hogy jöttél! Örülök hogy gyógyultok!


Eszterxx!


Sajnálom hogy nem írsz, de ez a te döntésed, egy-két dologban nem értek egyet, pl: mások miatt vonsz meg minket/magadat a a topikban való részvételedtől!?
Remélem egyszer még találkozunk mert én pocakosan nagyon megszerettelek és Andrisra is kiváncsi lennék hiszen 1 naposan láttam ás 1 évesen is akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Linocs!!

Nagyon jó a beszámolód, a képek főként! Biztos jó lehetett így kikapcsolódni ott vannak a szertteid és még bulizni is tudsz!
Így kell élni! :wink: :lol:

Nem akartam belefolyni de nem bírom ki!


Kiszazsu!

Petramama és Panny csak leírta a véleményét, mivel oda már nem tudják!!!!!!
Ez az ő topikjuk is gondolom megtehetik, de a te hozzászólásod most elég hangulatromboló volt.
Ez azért nem fer így mert innen senki nem tud odamenni megvédeni magát, de ti itt megtudjátok védeni magatokat,mert innen MÉG SOHA SENKI NEM LETT KIZÁRVA aki elment az magától ment el!!!!

Jó lenne ha nem hagynánk megint eldurvulni lehangolódni a topikot!!!!!!!

Gyertek és írjatok, de NE erről!!!

A corába csempére "ragasztható " vizifarm van 1890.- ami szerintem tök szupi Liza és Pepi nagyon szeretnek vele játszani fürdés közben!

VAN VALAKINEK VALAMI JÓ AJÁNDÉKÖTLETE????
Fogalmam nincs mit veszek Attilának karira.

A szülinapjára (most lesz 30) van egy jó ötletem, Ki lehet kérni a központ könyvtárból azt az újságot, ami 1978.12.15-én volt, és beleírják a gólyahírbe hogy megszületett: xy és gratulálnak. Majd bescenelem ha megjött. Tök jó ajándék nem??

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Sziasztok!

Hát tegnap kihagytam egy oldalt már nem volt elég energim hozzá, igy most utolag lereagálom.

Fonetta: gyönyörüek vagytok a báli ruhátokban.A fürdös kép meg nagyon cuki :D :D

Biribon: nekem nincs nagy mellem, söt elég picike, de még igy is látszik egy kicsit hogy megereszkedett.Pedig én is azt hittem meguszom.De egy kicsit nagyobb is lett ennek meg örülök :D :D Nálunk is volt olyan probléma mint a folyadék bevitel, Máténál.Ez most nem tudom, hogy a "betegségnek köszönhetö" vagy annak hogy melegebb van a lakásban, de Máté egyre több teát iszik, viszont kevesebb tápszert, lehet ez az oka.Föleg akkor adom neki mikor eszi a fözit, vagy a gyümlcsöt, de olyankor is megkinálom, mikor felkel.Én is probáltam a nubys és az aventes itatot, de nem jött be, viszont a cumis üveg bejött neki.

na sajna mennem kell igy megint nem tudok midenkire reagálni :( :( Máté sirva kelt afoga miatt valoszinüleg :( :( na még az apja is megrikatta :cry: :cry: :cry: Na megyek.

mimi80

Kép
mimi80
 
 


Én egyébként kb.2 napja vettem észre h kizártak a másik fórumról..ha annyira zavart volna akkor akkor írtam volna..valahol örültem is neki :wink: ..ez van :? ..én most Patramama felvetésére reagáltam pusztán tényként.

.Miért kell ezért szó szerint hadjáratot indítani ellenem ha állítólag nem is olvassátok?????
Van elég magánéleti problémám,más már nem hiányzik...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Pepike!

Szeret focizni a párod?

Én tavaly a Dechatlonba csináltattam neki névre szóló foci mezt és nagyon örült neki :wink:

Vagy valami olyan dolgot amin a család képe van(kispárna,kulcstartó,bögre..vagy ilyesmi)..sztem ilyennek örülnek az apukák a legjobban. :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!

Nem szereti a focit, viszont horgászni és motorozni szeret, sőt...még annál kicsit jobban is.
Ezzel kapcsolatosan gondolkozom.

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Ja, Mimi, neked is köszönöm a névnapi köszöntést :wink:
Vendég
 


Kacika, ha nekem szántad: nem volt olyan hét, hogy ne írtam volna. Nem csak most kerültem elő.
Viszont vannak nagyon sokan, akik már nem írnak, biztosan nem véletlenül.

Pepike, meg tudják védeni magukat, meg is tették!

Panny, soha nem titkoltam, hogy olvasom a fórumot. Ha hozzá tudtam szólni a témához, vagy megszólítottak, írtam is.
Ezek szerint te is alakoskodtál, mikor ide is és oda is írtál? Vagy csak rólam gondolod így? Sem itt, sem ott senki nem tette szóvá, hogy két helyre is írok. De ha választani kellene, akkor őket választanám!


Jó volt babát várni veletek! Sajnálom, hogy ez lett a vége!
Vendég
 


Zsu!

Igen alakoskodásnak érzetem még magam részéről is..ezért is maradtam el ott, ha nem vetted volna észre...

Csak feltűnt hogy mennyire vérmes vagy ha valaki a fórumot említette ,netán negatívan valamiért...

És az utcsó mondatod pedig sztem álszent és mártír...pont most nem kellett volna neked ezt írni mert te kezdted szítani a tüzet ebben a szituban...na mindegy.

Pepike!

Horgász és motor stimm nálunk is :wink:
Én tavaly horgász boltban beváltható utalványt is vettem neki....tudom kicsit prózai de nagyon örült neki :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Na, erre a vitára végképp nem volt szükség!
És most én is azt mondom, hogy a másik fórummal kapcsolatos sérelmeket nem itt kellene felhozni, hisz semmi közünk az ottani történésekhez. És most megint kvázi bandaháborúzunk. Azt meg mi a tosznak????
Mindenki érezze magát ott jól, ahol tudja! A másikat meg hagyja békén! Aki pedig tud vinni egymás mellett kettőt, az pedig vigyen! Én nem nagyon tudok. Mert hogy írok máshová is. De onnan lassan-lassan lemorzsolódok, és maradt ez.
És igen, vannak barátaim, barátnőim, haverjaim, havernőim. Ők egy szelete az életemnek, mint ahogy ez a topik is. Hisz sok-sok szeletkéből áll az életem. És tök jó embereket ismertem meg itt. Sokakkal tartom is a kapcsolatot. Vannak még, akikkel szívesen találkoznék.
És az biztos, hogy egy zárt fórum sokkal nagyobb nyitottságot, szabadságot, más témákat is megenged az ember lányának.
Amikor egy nyílt fórumra/topikra írunk akkor pedig mérlegelni kell, hogy mennyit engedünk magunkból megmutatni. Mi az, amit akár más is olvashat... Mert ugye NYITOTT a fórum.

És most én jó kis szarkavarónak (már bocsánat a kifejezésért) érzem magam.
linocs
 
 


"hiszen innen sem mondhatja senki, hogy nem beszélt a másikról, csak éppen nem itt, hanem privátban vagy emailben mennek a fikázások."

"itt jön fel mindig témának a másik fórum."

ŐŐŐ, akkor én 1, senki vagyok és 2, tök hülye, de szerintem eddig a létrejötte óta a kutya nem beszélt a zárt topikról itt. vagy ennyire felületesen olvasok? :shock: :shock:

Kép
KépKép
nebula
 
 


Én úgy érzem, nekem barátaim lettek itt. Igazi barátaim. Barátom lett Kvaszévi, Mona-tejtesó, Kölyök, Patrícia és régen úgy gondoltam, Jim. És nem fogok a barátaim közt választani. Nem megy, nem akarom, nem tartanám fairnek.

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


ó még mindig itt tartunk...még gondoltam benézek

Mimi, mi az, hogy az apja megríkatta?? mondjuk olyan nálunk is van, hogy ha Attila kimegy az ajtón akkor elpityeredik Eszter

Pepike, én csináltam dm-es fotófüzetet is (az én Attilámnak :) ) "én és az apukám" címmel amibe a közös képekeiket tettem.
de az újság is szuper ötlet!
hogy álltok a házátalakítással? be tudtok majd költözni?

Évi, szerintem senki nem gondolja, hogy utolsó senkiházi vagy mert a másik fórumot választottad. Biztos sokan sajnálják mint én is.

Mondjuk én a törődést és szeretetet nem a fórumtól várom, hanem a régi barátaimtól és a családomtól. Ezért nem is csalódom ha itt nem ezt kapom.

Szerintem csak ennek a kizárás dolognak a híre többeket felzaklatott, mert ez tényleg nem tűnt egy korrekt dolognak. Talán előzőleg megbeszélhettétek volna velük, nem csak a hátuk mögött döntötök...

Zsu, hát ha visszaolvasol akkor biztos észreveszed, hogy itt aztán senki nem foglalkozott a másik fórummal a mai napig. Nem úgy mint ti a babanettel ahogy az ki is derült.

Csak általában mondom - az szerintem oké, hogy van egy másik fórum és van aki azt preferálja, csak valahogy az fura, hogy már a megalakulása körül és a mostani helyzetben is, amikor szóba került, olyan negatív energiák veszik mindig körül (pedig nem vagyok az az ezoterikus típus...). Persze kívülállóként tűnik így (hozzáteszem olyan kívülállóként akit TÉNYLEG nem érdekel mi megy ott...).

Talán az az egészséges, ha teljesen kettéválik a kettő és nem ír senki duplán mert úgy látszik abból csak konfliktus van. Mindenki megy a maga útján szépen...

KépKép
judit18
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy idetolakodom, nem vagyok én KUKKOLÓ(kedves Kacika), csak van a szívemnek egy két nagyon kedves ember, akit igen-igen rágalmaztok!!!!!
Sajnálom, hogy ha valaki csalódott volna bennem, nem tom mi váltotta ezt ki belőle........ most lehet még nagyobbat fog!!!!

Először is!

Kacika!
Ki vagy te itt.......... megmondanád nekem???????? úgy viselkedsz, mint egy kis király.... pedig te is tudod mikor csatlakoztál...... de azért bocsáss meg ezt inkább a petramamának címezve írd meg...
[quote] írta:n nem értem, miért van erre időről időre szükség.
Senki nem emlékszik már a kis Boti halálára? Bármelyőnkel megeshetett volna. Akkor mindenki hogy izgult, most meg megint megy a vita. Pedig nincs egy hónapja, hogy történt...


Panny, fasza csaj vagy, ugyanolyan elborultan véded most az itteni igazat, mint anno az ottani igazat. Két napja? Ne röhögtess. Akkor szarnál rá. De nem, úgyhogy ne hazudj.

Petramama

Tényleg kár volt ezt a másik fórumot előhozni. Senkit nem érdekelt per pillanat, de te előtérbe helyezted. Lelked rajta, bizti fontos volt neked a balhézás.

Judit 18,

Te meg ne álszenteskedj, mikor visszajutott hozzánk, hogy te kelted azt a hírt, hogy itt fikázzuk a bénetet. Hát nem édes. A kutyát nem érdekli ez a fórum közülünk. Mert sokkal érdekesebb témáink vannak.

Szval nincs mit hozzá fűznöm!!!!

Üdv
Márti
Vendég
 


[quote]Z írta:su, hát ha visszaolvasol akkor biztos észreveszed, hogy itt aztán senki nem foglalkozott a másik fórummal a mai napig. Nem úgy mint ti a babanettel ahogy az ki is derült.


mi az hogy ti a babanettel.....?????????????? egyszer sem foglalkoztunk veltek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


És én most bánatomban megiszom egy kis pohár shiraz cabernet sauvignon-t (ne tessék hívni a gyivit, tényleg csak egy deci): PIA végigsimítom Flóra dagadt macskájának a hátát, mert itt hagyta a fotelban: SZEX
és utána bedőlök az ágyba, és a férjem otthagyott zoknijától bódult álomba merülök: DROG.
Látod, Pany, itt is van ám lazulás :lol:
Ja, mert amúgy az Ember érettségitalálkozón van. onnan a bánat (és rohadtul irigylem is, hogy átbulizza az egész éjszakát!). innen inkább már csak keserű szájíz.

Kép
KépKép
nebula
 
 


Márti, álszent?

Mint azt említettem EGYÁLTALÁN és ŐSZINTÉN nem érdekel mi folyik a ti fórumotokon mindaddig amíg nem a babanetesek ellen uszítotok.

Igen, ezt én meséltem el valakinek és nyugodtan cáfolj meg ha nem igaz, hogy ez megtörtént. Persze már rég megbántam, mert fel sem merült bennem, hogy ilyen szarkavarása keveredik belőle. Csak valahogy bántott a dolog, hogy akiknek egykor fontos volt ez a fórum azok másokat arra bíztatnak, hogy ne írjanak ide.

Azt hiszem, azt kár lenne most már letagadnod, hogy téma volt nálatok a babanet, mivel feljebb ezt már Évi is bevallotta. A kutyát biztos nem érdekli, de téged pl biztosan, hogy mit történik itt, különben nem lennél itt.

KépKép
judit18
 
 


Márti!

Hogy engeded meg magadnak h hazugnak nevezz????
Kapjál már a fejedhez léccci!!

Ki vagy te h engem megrágalmazz??
Hát tényleg kurva nagyot csalódtam benned...

Bocs a többiektől,eddig visszafogtam magam de majd most megismerhetitek sajna a másik oldalamat is...

Képezld valóban 2 napja próbáltam belépni a zárt fórumra mert nekem van más dolgom is mint a gép előtt ülni és pasikról,receptekről,drogról,szexről,bulikról csevegjek egész nap...
Képzeld nem köttök le ti annyira h ezen agyaljak egész nap!!Kurvára nem ezen a szinten vok és sajnállak ha te igen.Képzeld én ezek ehelyett inkább a 3 gyerekemmel vok és adventre készülök,játszom velük,angolra járok..stb...

És vállalom amit akkor írtam a bénetről....nem jópofizok azóta sem azzal akivel nem akarok,ennyi!!A zárt fórum pedig részemről egy tévedés volt..tévedtem,beláttam,ennyi!!

Biztos furcsa neked de nem esz a penész h nem lehetek ott ...nem fogom neked itt bizonygatni de sajna el kell keserítselek h nem érdekeltek!!!

Egyébként ez a stílus Jimnek jól áll,de neked nem..erőltetett vagy és szánalmas!!

Panni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2008.11.29 21:35-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Márti, Márti, nem fogsz csokit kapni a Mikulástól ha hazudozol...

Nebula...csatlakozom...

KépKép
judit18
 
 


Most hogy kiderült, hogy milyen sokan olvasgatnak még mindig minket, kedvet kaptam az íráshoz :lol: :lol: :lol: Akinek inge, vegye fel!!!

Részemről egyáltalán nem izgat, hogy ki mit írt odaát.
Engem csupán az érdekel, hogy ITT KITŐL ÉS MIT olvashatok!

És tök fölösleges volt, az igenis KUKKOLÓKnak megszólalni. Főleg ha, idézem: "A kutyát nem érdekli ez a fórum közülünk"
Kérdem én, akkor véletlen ránkkattintottál? Vagy nincs köztetek kutya....
Szerintem ez most részetekről nagggyon ciki. Ha eddig nem volt számotokra méltó itt megszólalni, illetve ránk időt szakítani, akkor most is csendben megengedett a kukkolás. Hiszen mi örülünk annak, ha sokan olvasnak. Hátha segítségül lehetünk problémáink, örömeink kivesézésével. Mert hiszen mi, az unalmas bagázs csak erre vagyunk és leszünk képesek!

Kacika: Fel ne vedd a fentieket!!!!!!! Te itt ugyanolyan tag vagy, mint bármelyikünk. Ebből a régi vagy új témából már régesrég megjöttünk, lejárt lemez.
Ja, és én még mindig várom a képet! :lol:

Petramama, Panny: Csak nyugi, számoljatok tízig, aztán lapozzunk.

Linocs: Nagyon jók a képek. Jobban vagy már úgy összességében? Segített a kikapcs?

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Nebula csúcs vagy!!!! :lol: :lol: :lol: Akár a három élmény együtt is mehet, ezt csinálja utánad valaki!

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Linocs: köszi a fényképes élménybeszámolót! Klasz helyen voltatok (azért az építkezés tényleg nem túl gyerekbarát dolog), talán egyszer mi is elmegyünk oda.

Mzx: joban vagytok már?

Pepike: akartam kérdezni Alíz hasmenését. Elmúlt?

Marci foltjai tökre visszahúzódtak, úgyhogy még várok 1-2 napot, hogy mi lesz. Ja, és ma kapott először kölesgolyót a kölök (félbetörtem, mert még nincs foga, és nem is termel mostanában annyi nyálat, mint bizonyos Eszterek :wink: ), és úgy ette, hogy.... (na, kitaláljátok?)... IHAJ!

Kép
KépKép
nebula
 
 


ugyeugye? kölesgolyó a sztár!!!!

KépKép
judit18
 
 


Judit18!

Írtam privit

Panni :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


lüszi!
mert te lüszi vagy!!!!!!!!!
nem vagyok kukkoló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem érdekel ami itt zajlik, érted????????????? csak ez egy kicsit sok amit itt műveltek.....

ja és Judit, nem hazudozom!!!!!!!!!!! tudod, nem úgy mint te!!!!!!!!

Panny!
Én is benned! Úgyhogy kölcsönös!!!!!!!!!!
Vendég
 


Persze kedves Lüszi lejárt lemez, csak itt van még néhány ember aki felhozza!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Panny!
Nagyot csalódtam benned!!!!!!! meg sok mindenkiben!!!!!!!!!
Vendég
 


Szóval:

- a vitaindító Monácska kilépése volt, amit itt senki nem értett... mert, hogy JuditK törölte az okot (gondolom legalábbis, hogy az volt az ok)
- a hsz-mel nem indulatokat akartam szítani, hanem egy helyzetet leírni, talán megmagyarázni.
- igen sértettnek éreztem magam a kizárás miatt, nem nem is a kizárás miatt, hanem a módszer miatt, mert nem az óvodában vagyunk
- direkt nem írtam neveket, mert nem akartam senkit sem megbántani
- direkt nem írtam tényeket, hogy a másik fórumon miről ment a társalgás - mert nem érzem árulónak magamat
- és ezek után nagyon megalázónak érzem Zsu, Évi és Márti hozzászólásait - főként azután, hogy tudom, hogy a másik topikon mindent megbeszélnek.

Zsu, Évi, Márti! Nem a sértettségemet írtam le! Egy számomra érdektelen topikból való kizárásomat nem érzem sértettségnek. Mégegyszer a módszer nem tetszett! De ehhez még fel kell nőjjetek!!!!

És többet tényleg nem foglalkozom azzal, hogy mi történt ott. Nem érdekel!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 


Hagyjál már Mártikám az acsarkodásaiddal..,,ki kiváncsi itt te rád még???

Pont nem érdekel senkit h te kiben csalódtál...inkább magadon kezdjél el gondolkodni...
Békéljél meg szépen és inkább járjál templomba és kezdjél el hinni (azzal többet érnél mint ezzel amit csinálsz),talán akkor nem lesz ekkora adag gyűlölet a szívedben!!!Nagyon sajnállak h ennyi fúrkálódás és negatív érzelem és energia van benned...

Panni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2008.11.29 22:01-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Igen Márti (mert Te meg az vagy :lol: ) LÜSZI VAGYOK! Jól ejted!

De tényleg nem értem mi a bajod a kukkoló szóval. Ha nem olvasgatsz inkognitóban, akkor honnan tudsz a fentiekről? Lehet, hogy üres fejű Lüszi vagyok, de tényleg értetlenül állok a téma előtt.
A hazug szónak viszont elég kemény a jelentése, ezt még felfogom.

Ja és még eszembe jutott egy idézet: "Régi és új örök harca dúl..."

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


helyes petramama!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég
 


Lüszike!
Azért nem vagyok kukkoló, mert Zsú-tól tudok mindenről, a kutyát nem érdekli mi van itt, de Zsút, és Évit nemkell bántani, mert nem érdemli meg!!!!!!!!!!!!!!!!!
de nevezz annak aminek akarsz édes!!!!!!!!!!
Vendég
 


Márti! Ez nagyon stílusos. Ez rátok vall!!!! Bár téged nem ilyennek gondoltalak. :shock: Vagy nagyon jól álcáztad magad, vagy nagyon elragadott a másik topik hangulata.

Panny! Én személy szerint kiváncsi vagyok rád/rátok!

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?