Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bogi, én is gratulálok még egyszer! Nagyon jó lehet már nektek! Azért jelentkezz majd néha, hogy mi történik, hogy vagytok.

Pumukli,
nekem is rendbe van már téve egy jó adag babaruha és mi kb. egy időben fogunk szülni. Egyébként én is úgy gondolom, hogy hamarabb jön majd. Tegnap fájdogált is hasam este és ilyenkor mindig nagyon megijedek, mert még nagyon korai lenne.

Móki, köszi, a Schöpfis topic-ból kiszedem a számot. Egyébként te lefoglaltad már a szobát?

Tünde, nekem is kezd fájdogálni a fogam, kénytelen leszek én is bejelentkezni az orvoshoz. Egyáltalán nem hiányzik pedig Kép De hát ezt jónak mondom...! Ha valaki, akkor te aztán tudod, hogy mit jelent fogorvoshoz járni!

Holnap találkozunk!! Már nagyon várom!

Üdv, Kata (31)
katca

Kata Kép
Ma reggel keltem fel úgy, hogy fájdogált a hasam. Vasárnap nagyon keményedett, és sokszor. Te szedsz magnéziumot? Ezen a héten "nyaral" a dokim, még felhívni sem tudom.
A mi gyerekeinket a húsvéti nyuszi hozza Kép Kép

Pumukli
pumukli

Pumukli,

Nekem egyébként is sokat keményedik a hasam. Sajnos Kép Ne izgulj, a dokim azt mondta, hogy napi 10 keményedés simán belefér és ilyenkor már jóslófájások is lehetnek. Szóval, ő nem izgul, csak nyugtatgat engem, de hiába, amikor fájdogál, én mindig megijedek. Egyébként magnéziumot nem szedek, nekem a Bricanyl nevű asztam gyógyszert kell szippantgatnom naponta 3*.
Igen, a nyuszival fognank érkezni Kép kérdeztem is a szülésznőt, hogy mi lesz, ha pont akkor akar majd kibújni a manó, de megnyugtatott, hogy mindegy, hogy ünnep, vagy nem, ő jön! ennek örültem. Egyébként tényleg annyira úgy érzem, hogy tutti, akkor leszek bent. Ez nálunk egyébként is családi hagyomány: a férjem is húsvétkor született, a keresztlányom is, miért pont az én fiam tenné másképp??! Kép

Kata
katca

Sziasztok,

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
csak emlékeztetőül

holnap, Vörös Oroszlán, 17:00

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Judit, valóban júl. 21 a névnap, bár a teljes nevem Magdaléna, így a Léna már eleve becézve van.Mikor engem anyakönyveztek, akkor apunak kellett elég rendesen harcolnia, de végül bejegyezték, úgyhogy azt hiszem ez manapság már nem jelenthet gondot.

F. Bea, sajna én is csatlakozom Tündéhez, annyival, hogy én meg kimaradtam a táblázatbólKép
Ha lehet rajta még javítani, akkor itt vannak az adatok: 22 éves vagyok, 03. 28.ra vagyok én is kiirva, a 34 hét 3. napján vagyok most, 1 lány babucim van, akit Sárának fogunk hívni és ő lesz az első baba.Remélem még sikerül valahogy bekerülnöm, előre is köszi.

Kata, le akartam neked írni a szobafoglalás számát, de látom már megkaptad.Sikerült velük beszélned?te milyen szobát kértél?

Lányok, köszönöm a nyugatatást, próbálom leküzdeni magambanKépMa voltam a védőnőmnél és azt mondta, hogy szerinte nem húzzuk ki a végéig.Azt mondta, hogy nem lenne meglepődve, ha a 36. hét táján elkezdődne a dolog.Hát nem tudom, igazából én se bánnám, ha előbb találkozhatnánk babucival, de tudom, hogy neki odabenn még jobb.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Pumukli:

keményedésre jó a Magne B6, (nekem is nagyon sokat és sokszor keményedik a pocakom, de az segít). Patikában az 50 db-s csomag 960 Ft-ba kerül, és jó sokáig elég (én napi 4 szemet szedek max belőle)

Annyira irigyellek benneteket, hogy így vásárolgattok, készülődtök. Mivel nekem a kislányom 27-én lesz két éves, az összes cucca el let téve, így effektív semmit sem kell venni. Kép Amit veszek azt is csak azért, hogy én is vásárolgathassak egy kicsit (holott szükségünk semmire sincs szinte)
babágyból már kiköltöztettem a nagylányom, mondván azt az öcsikének adjuk, és már igazi nagyágyban alszik. Babakocsi van (abból lehet, hogy testvérkocsit kell majd venni, de az csak a baba megszületése után derül ki, hogy a nagylányom mennyire igényli a babakocsiban való ücsörgést)Bodyk, rugik, mind megvannak eltettük őket, tudván nemsokára kisbabát akarunk megint, és annak idején tudatosan fehéreket és sárgákat vettem, hogy mindegy milyen nemű a baba, akkor is jó legyen. Cumisüvegeket akarok csak beszerezni, hogy legyen külön a Danié és külön a a Domié. (mert nem tudom említettem e megvan a név: Daniel)- ha valaki módosítja a táblázatot, akkor légyszi írja bele. - köszi

mellszívóm megvan, pelenkázó megvan, kiskád megvan, tehát minden megvan, már csak a baba hiányzik belőle. Már csak 2 hónap és találkozhatunk vele!

A vásárlás helyett azt találtam ki, hogy szépítgetem folyamatosan a gyerekszobát (kisláynom nagy nagy örömére), és márciusban átfestjük a falakat narancssárgára, még gyerekszobásabbá téve... Kép

Erika
goczane

Helló Lányok!

Szorgoskodom a könyvtárban, de most jöttem pihizni.
Nagyon várom már a holnapot, hogy találkozzunk!!!! Arra gondoltam, hogy a biztonság kedvéért megadom a telefonszámomat, hátha szüksége lesz rá valakinek. Nem tudom ugyan, hogy miért, csak eszembe jutott: 06-20-803-2942. Akkor 17 órakor a teázó különtermében!!!

Kata, PTünde,
Már észrevettem, hogy ha a topicból valakinek fáj valami, vagy beteg lesz, akkor sorba követik még néhányan. Hát, nekem is fáj a fogam 2 napja. A terhesség elején volt 2 lyukas fogam (életemben először), és az első, amit tömtek, most olyan érzékeny, hogy csak na. Alig bírok fogat mosni, annyira belenyillal. Ez vajon mitől van? Kilyukadt megint?

FBea!
Köszönjük szépen a táblázatot!

Eszty!
Ugye Te is jössz holnap a Vörös Oroszlánba? Ha igen, akkor hazafelé együtt utazhatnánk. Odafelé sajna a suliból megyek.

Lehet, hogy ostoba kérdés, de ha az ember fogad szülésznőt, akkor mennyivel "kell" többet adni, mint az ügyeletesnek? Ti tudtok erről valamit? És velük ezt meg szokták beszélni, vagy szintén a végén annyit ad a kismama, amennyit jónak lát?

No, vissza a könyvekhez!
Szép napot és jó étvágyat az ebédhez!

Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Brigi!

Ha szeretnél szülésznőt fogadni (ami szerintem nagyon jó ötlet) annyit adj neki, amennyire Te gondolsz. Szerintem bármennyire is gondolsz, tuti örülni fog neki, hisz egyikőjük sincs túlfizetve... Kiindulópontnak, ha gondolod: mi két évvel ezelőtt 15000.- Ft-t adtunk hálánk jeléül neki. Most is 15-20-ra gondoltunk a párommal. (nekem azóta is nagyon sokat segít, bármikor felhívhatom, és utánanéz az elkészült leleteimnek, ő veszi le soron kívül a vért a kötelező vizsgálatokhoz, így megspórol nekem egy csomó sorbaállás - ami egy két éves gyerkőc mellett nem elhanyagolható)

Erika
goczane

Sziasztok, megint!

Brigi, a kérdésed nagyon jó, engem is érdekel, akartam is már kérdezni.

Erika, mi is 20 ra gondoltunk,most megnyugtattál, hogy nem vagyunk nagyon eltévedveKép

Puszi, Léna

nuska

Erika!
Köszi az infót, én is hasonló árban gondolkodtam, de azt hittem, hogy ennyit az ügyeletes szülésznőnek szokás adni. Csak mindig olvasom, hogy kinek mit intézett el a szülésznő, mindig el lehet érni telefonon, segítőkész stb., úgyhogy én is úgy döntöttem, hogy akkor fogadok.
Először az orvost érdemes megkérdezni, hogy kit ajánl? Vagy mi alapján keressem a megfelelőt, ha egyikőjüket sem ismerem?

Puszi,
Brigi (27+4)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Csináltam egy albumot. Egyelőre csak a babaszoba és a kedvenc pocakos képem van benne.

Neve: Szalontai Tomi albuma

(Sajnos nem tudom, hogy lehet ide betenni úgy, hogy innen meg lehessen nyitni.

PTünde
ptünde

Na, basszus írtam egy szép kis levelet és az egész eltűnt Kép

Még egyszer:

Brigi, elmentettem a számod és hazafelé én is csatlakozom az óbudai csapathoz!!! Tudod, én is ott lakom!
Szülésznőt szerintem érdemes fogadni, mert sok dologban segít és főleg ő van veled, a doki csak a végére jön. Szerintem semmiképp nem KELL többet adni, mint amennyit az ügyeletesnek adnál. Egyébként én rákérdeztem a tarifára, de nem mondott semmit, ill. azt mondta, hogy ő nem szokta megmondani.
A fogadat nézesd meg, mert lehet, hogy a tömés meglazult, vagy alatta történik valami, de nem kéne neki érzékenynek lenni.

Léna, még nem foglaltam le a szobát. 2 ágyasat akarok egyébként, vagy 3-at, az már mindegy. 1 ágyasba nem akarok lenni, jobb, ha van még ott valaki.

Erika, gondolj arra, hogy legalább nem kell pénzt költened! Mellszívót milyet ajánlasz? Én már annyi boltban voltam és már annyi mindent láttam, hogy már végképp fogalmam nincs, hogy miből milyet lenne érdemes venni.

Pusza mindenkinek!

Kata
katca

Brigi!

Érdemes a fogadott orvosod megkérdezni, hogy kivel szeret együt dolgozni a szülőszobán, és kit ajánlana neked. Ő mond egy nevet, Te találkozol vele, ha szimpik vagytok egymásnak felfogadod, ha nem kérsz a dokitól másik nevet. Ha nincs fogadott orvosod, akkor érdeklődj a kismamáknál a kórházban, hogy ők hallottak e valakiről, aki türelmes,s egítőkész, aranyos stb.

Kata!

Én a Medela Mini Electricet használtam, és azt fogom most is. Mint a nevében benne van elektromos, nem kap inhüvelygyulladást az ember Kép, és ami nagyon jó benne, hogy utánozza a babák szopási szokásait, tehát állíthatod rajta egy szabályzó segítségével a szívás erősségét. A baba mikor cicire kerül először gyengén szív, majd beerősödik, majd amikor jollakott, akkor levezetésképp cicizik még egy kicsit. Ezt a gépen található kis kütyüvel Te is tudos stimulálni, így nem olyan brutálisan idegen a dolog a mellnek.

Erika
goczane

SziasztokKép

Bogi
Jó olvasni, hogy már otthon vagytokKép Sok puszi Lilinek!Kép Pihenj amennyit tudszKép Nagyonnagyon irigyellek, hogy már gyönyörködhetsz a babádban, nekem még 4 hetet kell kibirnomKép

Pumi
Tegnap és ma nekem is sokat keményedett a hasam, fájdalmak nélkül. Úgy az egész, alulról fölfelé, jobbról balra, kőkemény volt! (Pont olyan, mint régesrégen - nyáronKép Node viccen kívül, kicsit megijedtem, le is kucorogtam a kanapéra, hátha a sok talponléttől.

És mintha taknyos is lennék kicsit... Nem örülök nekiKép Ha holnap is folyik a nózim, akkor nem tudok menni teázni, nem szeretném, hogy bármelyiktek is elkapjaKép Kép Már anyuhoz sem nagyon megyek át esténként, iskolában dolgozik ugyanis, onnan a legkönnyebb hazahurcolni a bacikat. Öcsém is beteg. Szép kilátásokKép

Lányok, ha már felvetődött a szülésznő téma: az éppen ügyeletes szülésznőnek mennyit érdemes adni, hogy ne legyen se túl sok, se túl kevés? Az orvosommal konzultálva úgy döntöttem, nem lesz választott szülésznőm, Ő mindegyikkel szivesen dolgozik együtt, azt mondta a MÁV-ban minden szülésznő gyakorlott és nagyon jó.

Judit
SziaKép Tehát Léna lesz LénaDávidból?Kép Gratulálok hozzá!Kép

F.Kata (F.Bea), azaz a Táblicsku-gurukKép
Kijavítjátok a fiúnevet nálam? Sikerült a Márkot leszavaznom...Kép Sajnos Balázs nem jöhetett be első helyre, a Kispapa nem akarta, igy a kisfiunk neve PÉTER BALÁZS lesz.

Szilvus
35+4
szilvus

goczane

PTünde!

Nagyon szép lett a babaszoba! Nekünk is vannak olyan IKEÁS cicás képeink, és a kislányom imádja őket! Igen jópofa a kép ahol a kispapival "versenyeztek" Kép

Erika
goczane

Móni! Örülök hogy ilyen jo ajándékokat kaptatok!

Erika! Én tavaly vettem annyiért a Magne B6-t itt most kb. 1200 Ft az 50 szemes. Én ki is akadtam mert 5% emelést mondtak az Áfa miatt, de arrol nem volt szo (vagy én nem hallottam) hogy egyéb áremelés is lenne. A Pipolphen is 380-rol kb. 530 lett . Ki is akadtam rendesen.

Pumukli! 4kor megyek a dokihoz, hát én is kiváncsi vagyok mit tud mondani.

Szerintem Kitty férje megirná ha meglenne a baba, a nagy örömet mindenki gyorsan szereti elujságolni. Lehet hogy csak befektették. Nekem megvolt a száma, de nem találom.

Ja, meghaladtuk a születési sulyt!!! :-)

Nekem azt mondták itt 10e ha valaki elöre fogad szülésznöt, 5e ha az ügyeletesnél szül.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,

Gratulálok nektek a súlyotokhoz!! Lassan minden szépen beáll és reméljük, hogy a te hasfájásod is hamar elmúlik és nincs semmi baj!

De szépen hangzik ez az 5 és 10e! Nekem azért irányadásként annyit megsúgtak, hogy annak a felét szokták adni, amennyit a doki kap.

Pusza, Kata
katca

Sziasztok!

Jo regen nem jelentkeztem (november). Gratulalok az azota megszuletett kisbabakhoz es sok-sok tejcit kivanok!
En januartol itthon vagyok, idokozben bevezettettuk a netet is, igy lehet tobb idom lesz tarsalogni, mint a mhelyrol.
Jol vagyok, idonkent azert mar a hasam is kemenyedik, de ez meg elviselheto. A derekbosegem elerte az 1 m-t. Kép

Kirmon
Tok jo, hogy ennyi mindennel gyarapodott kis csaladotok!

Holophernes
Megneztem a Ladó-Bíró fele Magyar utonevkonyvet. Benne van a Léna nev. Becezest nem ir, nevnapkent julius 21. 22. 31.-et jeloli meg. Szoval nyugodtan adhatjatok a babanak ezt a nevet, mert ami ebben a konyvben megjelent az hivatalosan anyakonyvezheto, nem kell hozza kisebbsegnek kiadni magatokat. Kép

Udv, Sz. (33+1)
szamoa

Sziasztok!

Én választottam szülésznőt, nekem a korházban más szülésznő mondta hogy 10 ezret szoktak adni a fogadottnak. Én annak idején amikor a Norbit szültem akkor annak a szülésznőnek akit most megfogadtam 10 ezret akartam adni de akkor nem foagdta el, most azért biztos elfogja. Nekem az utolsó vérvételemet ő vette le, ő rakta el. Megmutatta a szülőszobákat, és a babamamás szobákat. Valamint a CTG-t is ő fogja csinálni csütörtökön.

Én is tudom ajánlani a medela elektrik mellszívót nekem is az van és tényleg nagyon jó. Most is fogom használni, csak már tartanánk ott.

Karmen örülök hogy szépen hízik Orsy

Én emlékszem rá amikor a Norbit szültem hogy mondtam a férjemnek lépjen fel a babanetre a Chatre és szóljon a lányoknak hogy megszületett Norbi, hát úgy ahogy van elfelejtette az egészet. Most inkább elkértem a telefonszámát egy-két anyukának, és majd én küldök sms-t.
Ha gondoljátok itt is valakinek felírom a számot és akkor titeket is tudok értesíteni hogy mi újság.

Ma egy kicsit jobban keményedik a hasam, és csütörtökön jön a front.

Gabi
36+6

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Karmen!

Ezek szerint ekkora különbség van patika és patika árrése közt. Kép

Kisasszonynak gratula a hízáshoz!

nem tudom mi tört rám az előbb, de azt hittem megveszek egy kis spenótért (amúgy utálom). Így gyorsan nekiálltam és csináltam, kislányommal jól belaktunk vele (meg főtt tojással). Persze maradt egy adag, amit este megpróbálok rátukmálni apára. Azt hiszem nem lesz elragadtatva tőle, még akkor sem, ha kap hozzá fasirtot.Kép

Erika
goczane

Tündi
Gyönyörű lett Tomi szobájaKép A "pocakversenyes" fotótok is nagyon jóKép Már én is lehagytam a Papát (erős jóindulattal) a 8. hónap végére...Kép

Karmen
Ügyesek vagytok! Csak igy tovább, szépen gyarapodik Orsi!

Karmen, Gabi
Köszönöm az infót, 10 e-re gondoltam én is. Az 5 e manapság már nagyon kevés, nem? nem tudom sajnos (hálistennek) nem voltem még sosem kórházban..Kép

Szilvus

Ui.: Rakottkrumpli készül. Rettentően megkívántam (mint Era a spenótotKép
szilvus

SzilvusKép
rakottkrumpli az egyik kedvenc kajám. De a spenótot is szeretem. Éheeeeeeeees vagyoooooook!

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Olyan sokmindent írtatok, hogy előre is bocs, ha nem név szerint írok.

Tündi, csudaszép a gyerekszoba! Nekünk még bő 6 hét, úgyhogy lassan ki kell az 'irodát ' költöztetniKép

Kata, nem foglaltam szobát, a szülésznőm fogja intézni.

Szülésznő: én is hallottam, hogy feleannyi, mint az orvosnak, mi 15-20 ra gondoltunk, de mivel a munka nagy részét ő végzi (persze utánunkKép ), lehet, hogy a dokiéból még átrakok az övébe, vagy megtoldom. 8első baba, várhatólag nem csak pár óra vajúdás elé nézek, bár jó lenne, s ő végig mellettem lesz.) Majd kialakul.

Medela Mini Electric- ezt ajánlotta nekem is a szülésznő, és mondta, hogy ne vegyem meg előre. A kórházban olcsóbban megvehető (Schöpfi, bár szerintem a másikakban is), sőt, ha aznap épp nincs nálad pénz, akár másnap is fizetheted. (ez humánusnak tűnik.)

Rakottkrumpli, hm! Ma én is azt ettemKép

Magne B6, napi 3*2-t szedek, (a lábgörcsre, de pocakra is jó), végig lehet szedni, bár az utolsó két hétben, ha nem nagyon kell, csökkentsem, v. hagyjam el. (de ha végig szedem, akkor is kibújik a baba- ezt a dokim mondtam, mikor aggódva kérdeztem, hogy esetleg nem indul meg miatta a szülésKép Kép Kép

Mariann, ez a pocakos bólogató lányzó ollllyan ari!

Na, ennyit egyenlőre! Holnap taliKép Kép Kép
( ja, ha lányos zavaromban holnap nem a netes nevemet mondanám, Kriszta vagyok) Kép
Pussz

Móki
móki

Sziasztok
Köszi a gyors tájékoztatást Léna ügyben,
Szilvus Kép
Hát egyelőre a lény lány, de inkább talány! Éljen a júliusi névnap, elég jó lesz igy a kiscsaládomnak, mert szinte együtt ünnepelhetik mindkettőnk születés és névnapját is...
Gabi
FRONT??? Nem szabadna neki, ez csak egy kicsike, inci-fincike

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de vhogy most nincs kedvem szülni. Már tulleni rajta igen, de bemenni, gyötrődni, idegen, kiszolgáltatott helyzetben lenni, lúdbőrös lesz a hátam tőle. Gondolom másodszorra egyszerűbb, bár Fiona is megmondta, hogy semmi ugyanúgy.
Jó talizást nektek,
Judit
holophernes

Nálunk a február vége, március lesz csúcsforgalom. Öcsém, babánk, valamint a saját szülnapom. De ha a bébi mégis az én szülinapomon akar megérkezni, akkor rám biztosan a jövőben mindenki tojik majdKép

Judit
Mi is "unjuk" kicsit igy a végefelé. Már türelmetlen vagyok. Olyan jó olvasni Karment, Bogit, akik már a karjukban tartják és csodálják a csöppséget.

Rakott krumpli jó lett, de úgy néz ki, nem ússzuk meg az új gáztűzhely vásárlást. Tavaly költözéskor nem vettem, hanem vittemKép Éljen a március: szülünk, kocsit cserélünk, sütőt veszünk, közben meg nem dolgozunkKép És a mobilom is döglődik...

Nem panaszkodomKép

Pusz Nektek holnapig!

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Rakooott kruumpli.........namiiiiiiKépKépKép

Mi rendeljük a kaját, hát nem főzök...majd a hétvégénKép Bár Petinek rántottcsirkét ígértem....na majd egyezkedünkKép

Tegnap voltak jóslófájásaimKép Petivel sosem....

Jajj mennem kell fürdeniKép

Pusz: Kata
LadányiKata

Sziasztok!
Amint tudjuk, próbáljuk javítani a táblát.Akinél nem stimmel, azért elnézést, főleg tőled Léna.
Ma volt az első CTG-m.Mire kész lett, a doki lelépett, így ki kellett menni a kórházba, ott újra megcsinálták.Végülis sikerült 10-től fél 3-ra végeznünk.De legalább jó lett a CTG.
Sajnos nem tudok menni a talira. Apuci ugyanis lebetegedett.Egész hétre kiírta a doki.KépJó szórakozást nektek, és remélem a legközelebbi babás talira már mi is megyünk.
Felteszem a nemét igazoló képet a babucimnak.Szerintetek?
Puszi mindenkinekKép
F Kata 36+0
Kép
filep_katalin

Sziasztok!
Köszi az együttérzést fogügyben!

Pumukli!
Én már novemberben elkezdtem mosni, vasalni, rendezgetni. Szóval Te sem kezdted szerintem túl korán. Sőt a családot is "rugdostam", hogy minél hamarabb készüljön el minden. Nem voltam nyugodt, amíg nem volt rendben a szoba. Most már tényleg minden rendben, bár szék még mindig nincs a gyerekszobában. Még nem jött szembe az igazi.

Brigi!
Terhesség alatt romlik a fog állománya, begyulladhat, sorvadhat az íny (pl. nálam). Ezért lehet olyan, hogy frissen betömött fog fájni kezd. Nekem karácsony körül két frissen tömött fogam gyulladt be egyszerre belülről. Mind a kettőt idegelni kellett. Ezzel nem idegesíteni akarlak, de minél hamarabb menj el a dokihoz, mert ahogy az idő telik, egyre nehezebben viseli az ember a beavatkozást.

Erika!
Köszi a segítséget és a dicséretet. A babaszoba élőben jobban mutat, de a lényeg így is látszik. Egyébként mi sem sokmindent vettünk, a legtöbb dolgot kaptuk, a szekrényt pedig én vontam be repülős mintás tapétával (nagyon büszke vagyok rá). Én nagyon örülök neki, hogy nagy dolgot nem kellett vásárolnunk (ez az előnye, ha az ember későn szül). Még autósülést (2 db-ot) és itthoni babaszéket is kapunk, csak el kell menni értük a barátnőmhöz Budaőrsre.

Karmen!
Gratulálok Orsi súlygyarapodásához!
Nekem nincs választott szülésznőm , úgyhogy nem is tervezem előre, hogy mit adok neki. Majd meglátom, hogy leszek vele megelégedve.

Szilvi!
Köszi a dicséretet!
Én meg ma gombaparikást főztem galuskával. Néhány napja nagyon megkívántam. Nagyon jó lett. Este meg a kedvesem csinált kőrözöttet, az is finom lett. Amúgy a rakott krumplit is nagyon szeretem.

Móki!
Neked is köszi a dicséretet! Nálunk is ez volt a "dolgozószoba", de én már korábban addig piszkáltam a páromat, amíg ki nem pakolt onnan.

Még mindig irigyellek benneteket a holnapi találkozó miatt! Jó szórakozást! (Én valószínűleg abban az időpontban a fogorvossal fogok randevúzni).

Jó éjszakát mindenkinek!
PTünde
ptünde

Még azt elfelejtettem, hogy tettem új képet a profilomba a pocakról, ami a 4D-s doki szerint kicsi.
F Kata
filep_katalin

Sziasztok!

F Katán felbuzdulva és kicsit utánna nézve, végre én is rájöttem, hogy hogy lehet megnézni a profilokatKép.
Szóval a profilomban most már rólam is van kép.

Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Sziasztok!

Javítottam a táblázatot (így egyszerűbb volt, mintha Beával ide-oda küldözgettük volna). Ha találtok még benne pótolni ill. javítani valót kéretik szólni. Kép
A másik táblázat a megszületett babákról - a tegnapihoz hasonlóan - szintén F.Bea készítménye. KÖSZÖNET ÉRTE! Kép Kép Kép

Lányok,
Hol van Bp-en C&A üzlet?

Jó éjszakát mindenkinek!
Humi (28+2)

Kép

Kép
humi

Sziasztok

HumiKép
ÁRUHÁZAK

C&A Árkád
Árkád Örs Vezér Tere Bevásárlóközpont
1106 Bp., Örs vezér tere 25.
Tel.: 434 - 8550 v. 434 - 8551
Fax: 434 -8552
E-mail: ah-internet@retail-sc.com

Nyitva tartás:
H - Sz 10.00 - 21.00
V 10.00 - 19.00

C&A Stop Shop Óbuda
Stop Shop Óbuda Bevásárlópark
1036 Bp., Bécsi út 136.
Tel.: 439 - 2440 v. 439 - 2442
Fax: 439 - 2441

Nyitva tartás:
H - P 9.00 - 20.00
Sz - V 9.00 - 18.00

C&A Pólus Center
Pólus Center Bevásárlóközpont
1152 Bp., Szentmihályi út 131.
Tel.: 415 - 0165
Fax: 415 - 0165 / 41 melléket kérni

Nyitva tartás:
H - V 10.00 - 20.00

Adatok innen:
http://www.c-and-a.com/hu/default.htm

Mariann
tmarianna

Mariann!

Hú, de gyors voltál!
Köszi! Kép

Humi
humi

Szia Humi!

Sajna úgy látszik, hogy tegnapi kérésem elkerülte a figyelmed, és nem írtad be a táblába a kisfiam nevét Kép (Daniel)
Léccccci, lécccci, ha megint javítasz, ne felejts ki. Köszi szépen

teganp találtam egy topicot a szülészetek, kórházak cím alatt, az apás szülésekről, ahol kiakadtam egy névtelen hozzászólásain. Ezt elmeséltem a férjemnek, aki ezek szerit elolvasta azt a topicot, és még írt is!!! Ezt most reggel láttam meg!!! Hát ez nagyon tök jó! (ha valakit érdekel Jara Rodrigo a férjecském neve, és ezalatt is írt)

Erika
goczane

Sziasztok, jó reggelit! Kép

Én már túl 2 db kiflin..Kép

Humi
Köszi a javítást a neveket illetőenKép Kittynek megszületett Réka? Nem látom az örömhírt itt...csak nem felejtett el bennünket a férjeKép

L. Kata
Mi is hordjuk a kaját, de tegnap paradicsomos káposzta volt...Na azt úúútálomKép Főzicske szintén csak hétvégén, de akkor valami inyencségKép Párom imád (és tud is...) alkotni.

F. Kata
KISLÁÁÁNYKép Kép Kép EgyértelműKép De aranyos! Tehát lesz még egy LilinkKép A pocakod szerintem nem kicsi. Meg különben se hallgass ilyenekre. Ekkora és kész, lényeg, hogy a baba ott van benne és szépen növexikKép

Tündi
Ha látsz valahol jópofa széket (hintaszék vagy valami fonott fotel) jelezd kérlekKép Székem még nekem sincs a babaszobában. Ami úgyszintén dolgozó-pakoló szoba volt. Az íróasztal még itt lakik, a hétvégén kiköltöztetjük. De hova???? Hálóba elvből nem (a TV már úgyis bekéredzkedett), a nappaliba meg nem szeretném, oda költözött a teknős, aki nem kis helyet foglal el. Olyan szép nagy a nappali, az iróasztal újabb négyzetmétert vonna el belőle...Jajj! Tegyem az étkezőbe? Kép
Férjecskéd hozzászólását keresem....Kép

Léna
Milyen nagyon szép menyasszony vagy!!!!! Pocakos képet is kérünk szépenKép

Most irány a konyha, tegnap disznóólat hagytam (sajnos megvárt...)

Szilvus
35+5
szilvus

Lányok

Tényleg olvassátok el a topicot - de több időt ne szenteljetek rá! -, amit Erika javasolt, érdekes, tanulságos. Elszomorító, hogy nők és férfiak mit gondolnak a szülésről: koszos, büdös és nem nőies dolognak tituláljákKép És ezt még le is írják (igaz, névtelenül), bántóan azok számára, akik ezt a nagy élményt párjukkal közösen szeretnék megélni. Kép A szülés/születés és ez egész fogantatás, a magzat fejlődése bennünk a legcsodálatosabb dolog ami világon történik. A párom azt mondja irigyel amiért mi belülről érezzük mindazt, amit Ők csak akkor, ha odateszik a kezüket a pocakunkra. Néha - szerintem pszichésenKép - produkál Ő is terhességi tüneteket! Kép Szóval szomorú, hogy van aki igy nyilatkozik, s lenézi azokat a férfiakat akik igenis részt vesznek a szülés élményében, s azokat a nőket, akik igénylik kedvesük jelenlétét ezen időszak alatt, és nem azért, mert "odaparancsolják" maguk mellé, hanem azért, mert összetartoznak. Ilyenkor is. Kép Mondpm ezt mindamellett, hogy magánál a "kitolási szakasznál" azaz annál a cca 1/2 óránál én nem szeretném, hogy a papa bennt legyen. Ő ezt elfogadta. Persze ezen döntésem az adott helyzetben felülbírálható leszKép

Na, elnézést, hogy "offtopic" voltam, de én is jól felbosszantottam magam a hozzászólásokon. nem is olvasom többet. Era férje nagyon jó hozzászólást irt!

Szilvus
szilvus

Jó reggelt, sziasztok!

Szilvus Kép
Én még csak egy kiflin túl, de nemsokára bevállalom a következőt is Kép
A rakott krumpli nekem nagyon jó ötletet adott, köszi. Nagyon rég nem csináltam, így most beterveztem holnap vacsorára Kép
A keményedésre nekem is pihenést javasoltak a tapasztaltabbak. Tegnap este is keményedett, lefeküdtem, és az ágyban is folytatodott. És fájdogált is, éjjel 3-ig 5x keltem fel Kép Egyre hosszabbak és kibírhatatlanok az éjszakák....

A konyha engem is vár...még várjon egy kicsit! Kép

FKata Kép
Egyértelműen kislány Kép Aranyos! És a pocakod is, és egyáltalán nem is kicsi! Talán elfelejtette a doki feltenni a pápaszemét.....Kép

Nálunk nem lehet szülésznőt választani, így először a vajudóban találkozunk. Én olyan 10-15eFt-ra gondoltam, mert hát mégiscsak Ő van velem végig, de majd meglátom, mennyire kedves, segítőkész, és utána döntünk a párommal. Én azzal vagyok gondban, hogy a dokinak mennyit adjak....

Karmen Kép
Gratulálok Orsikának, csak így tovább! Kép Ráérzett az anyatej ízére! Kép
Mi volt a dokinál?

TündeKép
Nagyon klassz lett a gyerekszoba Kép És a pocakos képek, fantasztikusak! Kép Megmutattam a páromnak is, nagyon tetszett, jót nevettünk! Kép Mondtam, hogy én is szeretnék ilyet!
A pelenkázószekrényen lévő játékot hol vetted?

Erika Kép
Én Magnerot-ot szedek lábgörcsre, de csak 2-3 naponta veszek be este 2 tablettát. Ezek után asszem mindennap szedem majd, csak olyan váratlanul jöttek a keményedések, nem számítottam rá.....

Kata Kép
A férjem azt mondta, hogy Ő már a fiával szeretne menni Húsvétkor locsolkodni Kép

Léna Kép
Nagyon szép vagy menyasszonyi ruhában....tényleg rakhatnál egy pocakos képet is Kép

Üdv,
Pumukli
ma 32
pumukli

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telt az éjszaka! Mostanában én is elég jól végigalszom az éjszakát, eltekintve persze a rengeteg forgolódástól és a rossz álmoktól.

Léna!
Tényleg szép a kép!

F.Kata!
Szóval kislány lesz? Szerintem sem kicsi a pocakod.

Humi!
Köszi a javítást a táblázatban! Ezek szerint megszületett Kitty kislánya?

Szilvus!
Szívesen jelzem, ha látok széket, bár én Szegeden lakom, úgyhogy nem hiszem, hogy egy helyen fogunk vásárolni. A barátnőmnek a hintaszék vált be az altatáshoz. Nekem is tetszik, csak túl nagy a babaszobába. Szóval még nézelődünk.
Mi a számítógépet a nappaliba tettük (a hálószobába nem akartuk). Picit persze kisebb lett a hely, de azért nem nagyon zsúfolt. A könyvespolcot + virágospolcot a hálószoba végébe, a két kis fekete szekrényből meg bababútor lett. Nekem már csak az a gondom, hogy hol fogok ruhát szárítani. Most még a babaszobában állítom föl a szárítót (a fürdőszobába nem akartunk fregolit tenni), nyáron meg majd az erkélyre. De addig? Fogalmam sincs. Lehet, hogy ez is a hálószobába kerül (szerencsére jó hosszú hálószobánk van).
Ja, én is most tettem rendbe a konyhát.
Én imádom a paradicsomos káposztát!!! (Csak sajnos a férjem nem szereti.)

Pumukli!
Köszi a dicséretet. Azt a játékot (meg egy másik hasonló szétszedhetőset) kaptuk a sógoroméktól, csak kicsit föl kellett javítani. Egyébként láttam ilyet a Corában, Tescoban + a bababoltokban is. Nem is volt drága. A miénknek csak az a baja, hogy nem lehet összecsukni, szétszedni. Még nem tudom, hol lesz, ha a pelenkázót használni fogom. De a másik szétszedhető, szóval az jobb (az kerül majd a nagyszülőkhöz).

Még egyszer jó szórakozést Nektek a találkozón! Még mindig irígy vagyok!

Üdv.
PTünde
ptünde

Sziasztok!

Erika, Kép
Bocsi, hogy kifelejtettem Daniel nevét a táblázatból. Kép Igérem a következőben már benne lesz. Ne haragudj!

Kittyről sajnos nem tudok semmit. A táblázatban a "2004.02.1?" időpont szerepel, utalva arra, hogy febr. "tizenvalahanyadikán" születik valószínűleg Réka. Sajnos a szöveg színe miatt ez elég nehezen olvasható, de sebaj majd változtatunk rajta. Kép

Csupa finomságról írtok, én pedig kénytelen voltam beérni a reggeli tej+üres zsemle kombinációval, a vércukros vérvétel miatt. Kép

Szilvus, Kép
Mi nemrég vettünk a nagyfiamnak szülinapjára egy Poäng széket+lábtartót az IKEA-ban. Az a fajta aminek hajlított váza van és lenvászon jellegű huzata. Teljesen beleszerettem, mert nagyon kényelmes és lehet benne egy kicsit "hintázni", babát ringatni is. Férjecském megigérte, hogy jövő hónapban én is kapok egyet a babaszobába.

De soká lesz délután! Kép

Puszi:
Humi (28+3)
humi

Sziasztok!

F.kata, méghogy kicsi a pocakod!?!? Szép nagy és gömbölyű. Olyan kedvesek és olyan figyelmesek tudnak lenni olykor az orvosok !Kép

Léna, csudaszép a kép! Én is gondolkodtam, hogy felteszek v.milyen képet, de este mindig elfelejtem, ilyenkor meg a számítógép guru nincs itthon, és nekem ehhez nincs sok affinitásomKép

Ha valakinek van a babanet albumban képe, írja ennek a címét is bele a profilba, légyszi, mert ha képeket szeretnék nézegetni, vissza kell lapozgatnom egy csomót a pontos címért! (Erika, azt hiszem nálad láttam ezt a jó ötletetKép )

Kittynek gratula! Apa biztos elfelejtett bennünket értesíteni a nagy örömbenKép

Csudiédes a táblázat, és már van 3 babócánk!!!! 3 lány! Hajrá kukacosok!Kép

A számítógépet mi is a nappaliba zsufizzuk, mert a hálóba semmi elektromosat nem szeretnénk tenni. Osztán ha túl sűrű minden, lehet, hogy mégis oda kerül.

Pussz

Móki
móki

Sziasztok!

Elolvastam Névtelen hozzászólását Erika által ajánlott helyen. No comment. Azon viszont jót nevettem, ahogy Erika rövden, tömören összefoglalta: "Névtelen, te full hülye vagy." én is ezen a véleményen vagyok!

Na, de koncentráljunk a ma délutánra! A főnököm pont most hívott, hogy menjek el vele egy konferenciára délután, de mondtam, hogy sajnos fontosabb dolgom van Kép azért 3/4 5-ig lehet, hogy elmegyek és utána lépek. Valamennyit így elképzelhető, hogy késni fogok a találkáról, de megyek!!

A hasam nekem is keményedett tegnap is és az a legrosszabb, hogy már fáj is, bár nagyon haloványan. Minden este beszélek a fiammal, hogy van még 2 hónapja, ne csinálja már ezt, mert halálra aggódom magam!

Puszi nektek, Kata
katca

Szamoa! Örülök hogy jol vagytok! Jo nagy pocakod van már!

Tegnap nagyon mérges voltam. Dokihoz fél 5re értünk oda, de akkor még csak az 1 orási betegeket hivták be. Én türelmes vagyok amugy, de velünk volt a baba is, szoltam megjöttünk mondták kicsit várni kell. Persze ülöhely nem volt, fél óra után mondtam elmegyünk. Akkor már állni se birtam de ideges is voltam nagyon, mert ott volt Orsi is velünk, a vároban volt kb. 28 fok, meg 20 beteg és volt aki tiszta nátha/influenzás volt! Az asszisztens kért most már ne menjünk el, na lassan végre behivtak. Akkor meg a bent velem váro csajrol derült ki hogy tiszta beteg, dögrováson van. Most csak reménykedek megvallom kissi ideges is vagyok hogy nem kaptunk-e el valamit. Sajnos muszáj volt a dokihoz elmenni, mert egyre jobban fájt megint a holyagom. Kaptam ujabb gyogyszereket + vizelet tenyésztés, 1 hét mulva kontroll ha nem javulok akkor elküld urulogushoz.
Ha akkor is ennyi beteg lesz és várni kell tuti nem maradok ott, a baba miatt.

Szilvus! ha nem elöre fogadod meg akkor nem kevés az 5e! Nem kell munkaidön kivül bemennie a szülésed miatt, egyáltalán semmi fáradtságába nem kerül, hiszen éppen dolgozik. Ha elöre felkéred akkor többet kell adni.

FKata! Nagyon jo a kép!! Gratula.

Kittyröl nem lehet semmit se tudni, már agyon izguljuk magunkat. Nem találom a mobilszámát!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Humi!
A táblázat bövitéséhez annyit tennék én is hozzá, hogy mi a lányok a táborát növeljük.
F.Katának tényleg nem kicsi a pocakja! És különben is miért baj a kicsi pocak, ha a gyerköc szépen fejlödik?
Most az én orvosom is meglepödött a hasamon, nem találta olyan nagynak ( Szilvus beelöztelek mégis,hétfőn elrohantam hozzá ) mert voltam 4D ultrahangon szombaton, amikor megmérték a babát és bár számitás szerint 33és fél hetes voltam, a baba méretei alapján 38 hetesnek felel meg és 2800g. Megnézett a dokim és azt mondta, hogy hát igen ö is ennyinek saccolja. Elszámolni biztos nem számoltuk el magunkat, csak lesz egy óriás bébink, bár a doki azt sem zárta ki, hogy most majd lelassul a növekedése. Szóval a doki
darla

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket, felhizlaltátok a májamKép
Remélem nemsokára felkerül a 4d-s kép is, csak nekem ehhez segítség kell.Ez is csak azért sikerült, mert fenn volt a gépenKép
Humi, köszi a táblázatot, jó gyors voltál.Kép
F.Kata, én is osztom Darla véleményét, ha növekszik a baba, akkor miért baj, hogy kicsi (a nem is kicsi)pocakod.Ez szerintem hülyeség.
A Szülőszobás topic-kal kapcsolatban pedig, én is pont tegnap találtam rá, azt már nem tudom, hogy Erika előtt vagy után, de engem is kiakasztott, az ürge elég rendesen,és nem csak azzal, amit az apás szülésről mondott, hanem azzal is, hogy az ő felesége ad annyit magára, hogy nem mutatkozik előtte smink és fésülködés nélkül. Szóval, lányok szűrjétek le a tanulságot, ha a férjetek/barátotok látott már benneteket kócosan, smink nélkül, akkor igénytelenek vagytok/vagyunkKépKépBocs, hogy OFF voltam, de olyan fura emberek vannak.

Lányok, végülis hányan leszünk délután?
Remélem sikerül időben odaérnem, vagy hozom a szokásos formámKép

Addig is puszi mindenkinek, Léna

nuska

Sziasztok Lányok!

Én sajna mégsem tudok délután menni, de érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!
Móni
kirmon

Sziasztok!

Sajnos én sem tudok menni délutánKép
nem aludtam szinte semmit az éjjel, és nincs is aki bevigyen Pestre, mert apám kocsija jelenleg vizsgázik.

Érezzétek jól magatokat.
Majd meséljetek.

Gabi
37+0

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Lányok!
Már többen említettétek ezt a Medela Electric mellszívót. Két kérdésem lenne: egyrészt az, hogy kb. mennyibe kerül, másrészt, hogy hol lehet beszerezni, mert én már mindenfélét láttam, ilyet viszont még sehol. Köszi!

Kata!
Ok, akkor hazafelé elszórakoztatjuk egymást Kép. Kb. fél öttöl már biztosan elérsz telefonon, addig órán vagyok, ott meg persze lehalkítom.

Erika!
Még egyszer köszi a segítséget szülésznő-ügyben. Megyek nemsokára a dokimhoz, majd akkor nála érdeklődöm. Ugye még nem lesz késő ehhez a 30-32. héten?

Karmen!
Nagyon örülök, hogy Orsika végre elkezdett gyarapodni. Reméljük most már minden a legnagyobb rendben lesz.

FKata!
Hát, az a kép több, mint egyértelmű. Már én is úgy szeretnék ilyen bizonyítékot, mert a múltkor mi Kedvesemmel nem láttunk az Praxisban semmit, de a doki váltig állította, hogy kislány.
Méghogy a Te hasad kicsi?! Én szemorvoshoz küldeném, aki ezt mondta Kép. Nagyon szép és igen méretes pocakod van, bárki bármit mond Kép.

Tündi!
Hát, reméltem, hogy megúsztam ezzel a két töméssel egy darabig, de most igazat kell adnom nektek. Azt hiszem jövő hétre beiktatom a fogorvost Kép.

Léna!
Megnéztem én is a profilodat, nagyon szép a kép!!! Csak úgy sugárzol rajta!

Maximálisan egyet értek Szilvussal szülés ügyben!!!!

Nemsokára találkozunk Kép!!!!! Addig még sajna órara kell mennem... Húzom is a csíkot.

Puszi!
Brigi (27+5)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Lányok,
jó szórakozást kívánok Nektek, akik mentek a Vörös Oroszlánba! Kép Majd meséljetek! Kép

Puszi
Pumi
pumukli

Brigi! nálunk a Brendonban kaphato.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X