Monic,
nincs semmi baj, csak ha előkerül a neve, mindig elmondom, mi történt, mert én őt közveszélyesnek tartom. Azért szeretik mert közvetlen és poénkodós stílusa van, csak hát ez egy rádiós műsorvezetőnek nagyon jó, de orvosnak kevés. Mikor nála voltam legelőször, és elmondtam a tüneteimet, már akkor az volt az érzésem, hogy egyszerűen oda sem figyelt, és ha hallgatok az ösztöneimre, azonnal máshoz megyek. De én az eszemre hallgattam, és azt gondoltam, mégiscsak ő az orvos, ha nem tulajdonít jelentőséget ezeknek a tüneteknek, akkor biztos tök normálisak, csak nekem voltak rózsaszín elképzeléseim a terhességről.
Ehhez képest, mikor sürgősséggel visszakerültem, Keresztes Csaba, aki pedig olyan bunkó, hogy azt már nem lehet ragozni, azonnal megmondta, szerinte méhen kívüli terhességről van szó, nem kertelt egy percig sem.
Hát ez alapján el lehet dönteni, hogy tényleg a jópofaságtól van-e az ember jó kezekben.
De Kereszteshez sem nagyon szeretnék járni, pont azért, mert ritka bunkó egy példány, és minek keressem magamnak a stresszforrást (főleg Gilbertesen
)
Na, mindegy, előbb még úgyis el tesztelnem kell egy zebrásat, aztán Karácsony, aztán Újév, és akkor majd töröm a fejem.
Te viszont már belül vagy a 100 napon!!!!! Elkezdődött a nagy visszaszámlálás!