Új privát üzeneted érkezett!

Nika! akkor hátha eláll tali-ig és viszek neked egy tányérkával! :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

második laptető! :shock: mi fog történni velem? :)

tényleg lapetőről jut eszembe! :oops:

Zsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi van veled? megnyitod a topicot aztán szépen odébb állsz? :twisted: :twisted: :twisted:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Alapítványiban van kétágyas is. Ha nem akarsz egyedül lenni.
De csak az alapítványi szobákban van külön fürdő és wc. És azok nagyobbak is. A többihez közös wc és zuhanyzó tartozik a folyosó végén, és nagyon picik.
A Péterfy nem a szépségéről híres. Bár én pont múlt héten jegyeztem meg, hogy mennyire hozzászoktam már, fel sem tűnik.
Pedig amikor négy és fél éve először jártam ott... Egy ismerősünk szült éppen. Kicsit csodálkoztam, hogy vannak még ilyen kórházak.

De azóta rájöttem, hogy sokkal többet számít a dolgozók szakmai hozzáértése.
Vendég

:D:D:DD:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Lányok, már itt is vagyok, kukit láttunk, viszont igaza van Asiye-nak, már nem olyan a 2D-s, mint pici korában, így nem is tudott jó fotót készíteni a doki.
Viszont MINDENT megkérdeztem, a hepa miatt ne aggódjak, majd utolsó hónapban előkeríti, ha addig nem lesz meg, terheléses cukor két hét múlva, zsemle+tej, egyszer szúrás, kaptam táppénzajánló papírt, és megkérdeztem az árat is, azt mondta, amennyit gondolok, ő 50 és 100 között szokott kapni.
Szóval ma is hős voltam, Döme meg hatalmas, minden mérete pont a vonalzónak megfelelő :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Gratlálok! :D
Nagyon ügyes voltál! :D
Bár mi most sem látunk semmit Döméből... :(
Vendég

Hát, én betehetem, de tényleg semmi komment nincs hozzá, csak hogy ez a feje...
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Én látom a fejét. :D Már most olyan kisfiús. :) :) :)
Vendég

Nelmajos...SZERENCSÉS!!!!! :D :D

Zsemle+tej :D én meg ihattam a cukros vizet
:cry:

Tényleg nem ajánlott a porszivózás???Én hetente min.3-szor porszivózok :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

én is kb annyiszor porszívózom, de mondjuk már ráéreztem az ízére, rájöttem, hogy számomra az ideális lakás akkora, amit körbe tudok porszívózni a fürdőtől a hálóig mindenütt ugyanazon konnektorból :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ez nálam is igy van...össz-vissz 42 nm a lakáskám... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ezért kell nekem kéthetente a takarítónő.
Garázs nélkül 110. Ezért én inkább csak a földszinten porszívózok. Fent úgyis csak a hálószobák vannak.
Vendég

Lányok!

Én most már úgy érzem magam mint a mosott... :(
Beninek is láza volt ébredés után, és ma csak 2 órát aludt.
Még az a jó, hogy addigra ideért anyukám, így most egymást szórakoztatják.
Vendég

Cat, pihenj már egy picit, nehogy kidőlj 13-ára! :shock: :? 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pihenés!!!!
Én most végeztem...felporszivóztam :wink: és felmostam ...
Fiam az apjához ment,apa késöbb jön,ugyhogy most már vacsi és olvasás :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos: nagyon ügyes vagy büszke vagyok rád. Igy megkérdeztél mindent . A szülés korrekt áron van nagyon .
Én is látom a feját sőt az orrát is kivettem. Olyan szép íve van neki:)
Na jó ha fiú megnyugodtam mert akkor van kék függönye már :)

Nekem a lányomnál a doki mondta ne nagyon porszívózzak mert az az a mozgás ami nem túl jó. Mondjuk nem tartottam be. Bár a végén már igen mert nehezemre is esett nagyon.

Szabinánál én is a zsömle+tej verziót kaptam. Nem is volt igy rossz.

Kép
csucsu05

csucsu :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Nemrég jöttünk haza, naghyon jó volt,csak sajna eltünt Márk Bertje :( a szezám utcából.Neki annyira nem hiányzik mert tegnap kapta és csak 100 ft volt.Csak maga az elv miatt fáj annyira. Nem baj jövő héten átveszek neki egy erniet a tesz-veszen nyertem.De vszinű majd kapni fog egy Bert-t ha nem lesz meg. Magamra is mérges vagyok,hogy miért vittük el.

Nemlajos.akkor tuti kukis a drága :) .A fejét én is ki tudtam venni.

Cat:a doki neve Domokos Tamás

Porszivozni én is mindig porszivoztam a terhesség alatt. Amóta nincs kutyi azóta elég 2naponta bár ez is attól függ,hogy mennyit voltunk itthon.

Márk előbb majdnem elaludt,de sikerült egy kicsit felébresztenem.Igy nemsokára megyünk fürcsizni.
Vendég

Csajok: Létezik olyan hogy az LH teszt 4napig pozítív??? Most nagyon parázok hogy ez igy jó e??

Kép
csucsu05

Csucsu!

4 napon keresztül erősebb volt a tesztcsík mint a kontroll?
Akkor nagyon érik az a petécske. Vagy több egymás után...
Szerintem minden rendben van. de ha nagyon izgulsz menj ek az orvoshoz.
Vagy inkább csinálj reggel egy hcg tesztet. Érdekes lenne, ha pozitív lenne... de ez csak egy kósza gondolat.
Vendég

Márk már alszik is :D .Apa is hazaért igy nemsokára átadom neki a gépet,én meg megyek tv-zni.

Jó éjt és szép 7végét mindenkinek.Ha tudok majd jövök holnap,csak apa itthon lesz és ilyenkor övé a gép.
Vendég

Jó reggelt és jó hétvégét mindenkinek!

Valahogy úgy sejtem ma sem lesz nagy forgalom. :?

Érezzétek jól magatokat, én pedig gyógyulgatok.
Vendég

Jó reggelt!

Sajna itt szakad az eső :( még a boltba se tudom,hogy megyek le.Le akartam vinni a Márkot,hogy apa poihenjen,de borzasztóan esik.

Cat:jobbulást neked.Elkaptad Benitől? Remélem semmi komoly.
Vendég

Jó reggelt!

Cat! Jobbulást! :)

Én sem vagyok jól! :?
4szer keltem pisilni éjjel, meg Alper álmában sírt kiabált, óránként rohangáltam be hozzá! :?

Sisi! Itt is szakad, még jó hogy tegnapról maradt kaja, napközben apa bevásáról.

Nemlajos! Örülök, hogy minden rendben volt uhun és ügyi voltál! :)
Köszi a képet Döme kerek fejecskéjéről! :)

Lányok bizti nem lezs nagy itt forgalom ma meg holnap, de sajnos mostanában egyébként is nagy a csend itt! :?
ne csináljátok má!! :)

Ha minden igaz ma elhozza apa a babakocsit meg a többi dolgot!
na megyek mert dögrovás van :? és ma halomban áll a vasalni való! :?

Kép Kép Kép
asiye

Csucsu! akkor mindent bele!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!
Hogy vagytok ma?Olyan ronda esős idő van itt is.Apa szerencsére nekem reggel bevásárolt így nem kell sehová ki mennem.

Nemlajos!
Szuper a sztár fotó :lol: :lol:

Cet!
Jobbulást nektek!Bölcsibe szedte össze Beni?Pihizzetek sokat és egyetek sok gyümölcsöt!!Persze te csak mértékkel!!

Csucsu!
Drukk neked!Előfordult nálam is,hogy sokáig pozitív volt.Használjátok ki a lehetőséget.Figyeld mikor gyengül,mert azthiszem akkor van az ovu.

asiye!
Köszönöm a hiányolást aranyos vagy!Szerdától dolgoztam ilyenkor tudod kevesebbet tudok jönni,de azért igyekszem!!Isten ments,hogy kihaljon a topik olyan jó kis társaság van itt :lol: :lol:

sissi!
Ha tudsz gyere!!

Sajnos a véreredményeimet még nem tudom,hívtam a dokit.Kérte,hogy csütörtökön vagy pénteken hívjam tegnap hívom délután közölte,hogy ő már nincs a kórházba köszi :shock: :shock: Úgyhogy hétfőn délelőtt hívom újra és akkor jövök hozzátok az eredménnyel.Kíváncsi leszek mi lesz a köv.lépés.

Kép
Kép
a.ibici

Jó reggelt csajok.

Nálunk is esik az eső és nagyon komor az idő:(

Hát én is arra tippelek, hoyg ez nem lesz baj hogy 4napig pozítív a teszt. tegnap is tettünk az ügy érdekében.
Rajtunk nem múllik.
Meglátjuk majd.

Kép
csucsu05

Jó reggelt:
itt is szakad az eső mi sem megyünk sehová :(:(

namlajos nagyon cuki a kukisod :):):)

csucsu majd most összejön :):):) biztosan azért tart ilyen sokáig a + lh hogy tuti eltaláljátok a etécskét :):):)):))

nika70
Salgótarján

Szép hétvégét mindenkinek.

Itt is esik az eső.
Jól esik nekem most a friss levegő.
Nyakig betakarózva, és ablak kicsit nyitva.

Úgy várom már, hogy végre jól legyek.
És ne kelljen feküdnöm.
Olyan tehetetlennek érzem magam.

Picike barna váladék van tegnaptól.
De mondta a dokim, hogy lesz, ahogy ürül a hematoma.
Már várom a pénteket, a köv UH-t.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Cat!
Jobbulást nektek.

Nemlajos!
Nagyon szép kép Döméről.
Örülök, hogy jól vagytok.

Te meddig is feküdtél??
12 hétig voltál veszélyben??

picimami

picike kitartás csak pihenj semmit ne csinálj meglsád pár hét és már te is teljes életet élhetsz :):):)

nika70
Salgótarján

Köszönöm Nika!
kedves vagy!!

ti meg most már hozzátok az újabb zebrás teszteket!!

Zsuzska!
Andy!
Nika!
Ibici!
Csucsu!
Arwen!
Afra!

remélem senkit nem hagytam ki
akkor bocsánat

picimami

Sziasztok csajok!

Hát tényleg nem volt nagy forgalom tegnap óta...
Itt már nem esik,csak szomorú az idő :cry:

Cat elkaptad Benitól???Remélem nem nagyon,gyógyulgass....

Pici pihengess...

Most értem haza az Árkádból...be akartam vásárolni karira...igaz még azt sem tudom mit,de csak a kisasszonynak sikerült vennem 3 bodyt...
Én aki babonás vagyok ilyenre vetemedtem :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Látom ma tényleg kevesen vagyunk. Márk most alszik annyira fáradt volt,hogy lefeküdt az ágyára és még cici sem kellett :) .

Ma én sem főzők mert tegnapról maradt paprikás csirke.Most fő hozzá a tészta és kész.

Pici:örülök,hogy jelentkeztél,hidd el hamar eltelik ez a pár hét.Egyébként engem hagytál kia felsorolásból,de nem baj tudom,hogy rám is gondoltál. :)

Délután átjönnek a bnőmék igy a gyerekeket is le fogjuk fárasztani.
Vendég

Én meg most rántom a gombát és a sajtot :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri:légyszi külddj át nekem egy keveset. :) Ha lehet választani a sajtot kérném :D
Vendég

én ma halrudat csinálok sült krumplival :):):)

nika70
Salgótarján

Nika:én holnapra tervezem a halrudat :)
Vendég

Pici, a 10. hétig kellett feküdni, és a 12-en mondták ki, hogy elmúlt a veszély.

Én ma mozgalmaztam megint, na nem a parlamentnél (ott a nővérem képviseli a családot :lol: ), az új lakásnak volt egy előzetes megbeszélése a lakópark egyesületével.
Nagyon szuper volt, több mint 2.5 órát beszélgettünk, sokat tanultunk, okosodtunk, és hát nyugtáztuk, hogy az átlagéletkor alig több, mint egy egyetemi kollégiumé :wink:
El is fáradtam rendesen (én szerveztem a dolgot, jegyzeteltem végig, hogy valami zanzát majd a levelezőlistán körbe küldjek), úgyhogy le is dőlök... :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is vagyok már. Eddig diszitettema házat. Kivül belül. Már nagyon adventi hangulat van itthon:)
Lánykám fel is vette az ünneplő ruháját. Olyan édes. :)

Kép
csucsu05

Pici: El felejtettem irni ha pici barna van az jó mert mire mész Uh ra nem lesz heamatomád már:)
Még eg yis kitartást pihenj és utána már csak élvezni kell a kismamaságot:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Cat! Látom, te nem túl jól :( mielőbbi gyógyulást!
Asiye! Nálatok mizujs? Pocakfotó?? :wink:
Nemlajos! Nagyon jóképű a fiad :wink: oh, de kár, h nem vagyok egy 25 évvel fiatalabb kis leánymagzat :lol:
Pici! Örülök, h javulgatsz...hányingerrel mi a helyzet?

afra.h

Vagy már megint akkor jöttem, mikor senki sincs itt? :cry:

afra.h

afra :wink:

Mindenki nézi a Megasztárt, és remélhetőleg veri a fejét a falba, mint én :evil:
Sonia-Hien-Tamara dobogót akarok!!! :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

áhá, értem. Akkor hajrá :)

afra.h

Afra:jó,hogy jelentjeztél. Én nem nézem a megasztárt helyette a szombat esti lázat.Bár azt is inkább tekerem és megnázem,hogy kinyeri.

Merre vagytok lányok?

Még ma este jön egy bnőm nem lesz itt sokat,de már jó rég láttuk egymást.Szilveszterkor viszont megyünk hozzájuk.Tök jó lesz.
Vendég

Afra:tettél már fel képeket Barcelonáról? vagy csak én nem emlékszem rá? Ha igen akkor bocsi.

Na megyek tv-ni, jó éjt mindenkinek.

Andy:mi van veled?minden rednben otthon?
Vendég

Nemlajos: Tamara nem esett ki a múlt héten?? Nem vagyok képben én a Szombat esti lázat nézem. A táncot imádom :)

Kép
csucsu05

de, mint ahogy Hien és Sonia is... Ezért szomorkodom :cry:

sissi
, hogyhogy tekered? Nem csak megállítani lehet az ilyen digitv-t, hanem előre is vinni? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok! :lol: :lol:
dögrováson vagyok, de mivel napközben aludtam, most nem megy! :?

az előbb vettem ki 6 db. melegszendvicset a sütőből :oops: :oops:
de ebből csak egyet ettem én, 5öt meg a drágám! :lol: nem volt éhes mikor ettek a fiúk, most meg korog a poci! :)

na szép estét mindenkinek!

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?