Új privát üzeneted érkezett!

Na megjöttem!
Gyorsan leírom mi volt.Sajna negatív élményekkel jöttem vissza...
Több mint 1 órát vártam,ez nem érdekes.Aztán fél perc alatt lezavartak....a doki(aki nem az én dokim volt)semmit nem mondott el.Meg se szólalt,méregetett aztán ennyi...így nem tudtam meg semmit
Aztán kiadták a papírt és azon elolvastam h minden oké!
Fejvégű fekvésben van a baba.
BPD:3,96 cm
FL:2,55 cm
AC:12,24 cm
De a papíron rajta van h nézte a koponyát,a gerincet,a szivet,hasfalat,gyomor,hólyag,vese,végtagok,köldökzsinór,magzatvíz mind mind normális!!!
De annyira felbosszantottak hogy holnap bejelentkeztem 4Dre!Ide a Baross utcba én is,mert ez nincs messze.18:20 ra megyek,remélem apcim is hazaér addigra!!!!

Amúgy majdnem sírtam a folyosón!Pont akkor született egy baba!!!!És hallottam ahogy sír szegénykém,majdnem sírtam én is.Aztán ott volt a 2 örömnagymama is,majd az apuka aki mutogatta a felvételeket!!!Annyira örültek,tőlük zengett a folyosó Aztán vitték fel az anyukát is

Kár hogy ilyen közel van a kórház,mert még most is ki vagyok akadva Ja és a hepatitisről a leletet elfelejtettem elkérni...annyira az AFPre koncentráltam
Ja igen,az AFP oké,vagyis nem mondták h nem az...csak így magamtól leokéztam
56,23 ng/ml,MOM érték: 1,69,korrigált AFP MOM:1,74

Na meg fogorvosnál is voltam,oda vissza kell mennem jövőhéten mert van egy lyukas fogam

Igyekszem visszaolvasni,csak mostanában rosszul alszom,így kénytelen vagyok napközben pótolni....

annus11
 
 


Annus :Hát az sztk -ba sajnos ez megy!Nekem is volt már szerencsém hozzá. :?
De az a lényeg,hoyg minden rendben lesz!
Már azt is lehet megfogjátok tudni hgolnap,hogy ki lapul a pocidban! :D

Nekem ma van a 17.cn-m,tegnap pozi volt az Lh ,ma még nem csináltam,ma van jó sok tojcsi is!Szóval a napokban várható a pé-m!
Hétfőn mennék 21.napi hormonra,de nem tudom ,hogy így mehetek-e ilyen hamar,hogy ilyen későn van a pé-m?
Hogy működik ez?

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok

Tudjátok hol voltam ma?

Telefonált unokatestvérem hogy hogy megindult a szülés menjek értük, és vigyem be a kh-ba, úgy hogy szaladás volt, egy óráig ott voltam, de még csak 2 ujjnyira volt kitágulva, így én eljöttem, mert a gyerekekért kell nem sokára mennem. Mikor eljöttem akkor repesztettek neki burkot. Kiváncsi vagyok m ikorra lesz meg. Amúgy ma sok szülés volt, míg ott voltunk addig jött 4 kismama szülni, és kettő már meg szült, akkor tolták ki a piciket, közülük az egyik ikrek voltak. Annyira édes ici pici babák voltak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

 
 

Annus nem tudtam hogy mész, de ha tudom felkészítettelek volna hogy sajnos ez ilyen, nem csak ott hanem minden kh-ba, a híres genetikai vizsgálatnak hívott uh 5 percig tart vetközéssel együtt. És semmit nem mondanak sajnos. Jól tetted hogy bejelentkeztél, én is így terveztem hogy elmegyek a 18. héten 4d-re is.
De annak örülök hogy minden rendben van.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Annus: nagyon sajnálom hogy így jártál, elég elkeserítő, hogy ennyi figyelmet szánnak egy kismamára. Nem kell hogy körbeajnározzanak, de legalább azt mondja meg a doki, hogy mit lát és hogy minden rendben van, ne neked kellejen a papírokból kisilabizálni.
Gabi: akkor zajlanak az események nálatok is.
Annyira jó nektek lányok, irigy vagyok egy kicsit :oops: :wink: Olyan fura ez, mert én nem érzem magam egy irigy embernek, nem érdekel, hogy a másiknak szebb autója van, vagy hogy van egyáltalán, vagy szebb háza van. Én nagyon elégedett vagyok az életemmel, mert úgy vagyok vele, hogy ha valami kell, akkor dolgozok érte, viszont az hogy anya legyél és megadasson neked a csoda, az egy rajtad kívül álló dolog. Hiába akarok és küzdesz érte, lehet hogy egyből jön, de lehet hogy csak sokára. Remélem értitek. Annyira jó viszont olvasni, hogy ilyen szépen telik nektek az idő.
Annus csak kitartás, pár hónap- ami gyorsan elszalad, hisz már lassan félidős vagy- és már te is rohansz apcival a kórházba és bizony ott fogsz várakozni hogy megpillantsd a legifjabb családtagot. És hát Gabi rád is ugyan ez vár. Mi majd itt drukkolunk nektek.

KépKép
csige-bige
 
 


Gabi: Hú de izgis akkor most nálatok az élet. Majd ird meg mikor szült meg az uncsi tesód.

Annus:A lényeg , hoyg jó lett a leleted illetve leleteid. Az tény, hoyg az sztk-ba nem szabad menni. Futószalagon foglalkoznak a kismamákkal.
na de majd a 4D jó lesz :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

Megszületett este 6-kor unokatesóm kislánya, mindketten jól vannak. 3370 g.
Úgy várom már, annyira édesek ezek a pici babák, holnap megyek be hozzájuk meglátogatni őket.
Annyira jó érzés volt ott üldögélni és belegondolni hogy nem sokára én is ott lehetek.

csige köszi, ari vagy, de hidd el te is nem sokára jössz a kétcsíkos teszttel és minden rendben lesz, kivárja babó a legmegfelelőbb alkalmat.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: Gratulálok az unokatesód kisbabájához. Mi lett a neve a kicsinek?

Kép
csucsu05
 
 


Alexandra lett a pici, épp most beszéltem vele azt mondja hogy nagyon nehéz szülés volt. De többet nem tudok, mert ment hozzá valaki és le kellett tennie.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok leanykak:)

Uj vagyok a dolgok mezejen, kisse tudatlan is, igy hat bennetek van minden remenyem a Closti temaban.

Ma kaptam meg az elso receptemet a nogyogyaszomtol, jovo honapban, a ciklus 3. napjatol a 8.-ig kell szednem.

Hormoneredmenyeim a kovetkezoek:

ciklus 18. napján
----------------------------------------------------------------------------------
Prolactin 151,8 mU/l 27,3 - 525,0
Ösztradiol 234,9 pg/ml * 43,0 - 214,0
Progeszteron 39,93 nmol/l 4,77 - 63,60
----------------------------------------------------------------------------------


ciklus 19. napján
----------------------------------------------------------------------------------
Prolactin 212,5 mU/l 27,3 - 525,0
Ösztradiol 161,7 pg/ml 43,0 - 214,0
Progeszteron 45,87 nmol/l 4,77 - 63,60
----------------------------------------------------------------------------------

ciklus 21. napján
----------------------------------------------------------------------------------
Prolactin 183,8 mU/l 27,3 - 525,0
Ösztradiol 161,0 pg/ml 43,0 - 214,0
Progeszteron 39,19 nmol/l 4,77 - 63,60
----------------------------------------------------------------------------------

Az orvosom azt mondta, szepen mukodo petefeszkem van. De azert felirja ezt a gyogyszert igy javul a megtermekenyules.

Nektek mi a velemenyetek az adatok alapjan? (En mar mindenfelet lattam a Neten, kozte olyat is hogy a Prolactin ha ilyen magas akkor agydaganat lehetosege is fennalhat. (Remelem ez volt a legnagyobb baromsag amit aznap olvastam!!!!)

Igazan arre keresem a valaszt hogy a Clostirol mi a velemenyetek. Alkalmazasa milyen kockazatokkal jarhat?
Koszonom elore is! :)
sünciboglya
 
 


Sziasztok!

Kerdesem lenne: tul vagyok egy Clostys idoszakon 3 havi adagot kaptam, semmi eredmeny, ezutan kellene valamilyen vizsgalatot csinalni ismet?? Aztan erdemes-e ujra elkezdeni a gyogyszert szedni? Ti mennyi ideig szedtetek/szeditek?
Mellette szedtek valamilyen vitamint?? (az Elevittol es Gravidatol nekem szorulasom volt :oops: , esetleg valami termeszetes)

Koszi :)
Vendég
 


Sünciboglya: Sajnos én nem igazán értek az eredményekhez, de szerintem a progi szinted tök jó, bárcsak nekem lenne ilyen magas. Én most voltam progiszintmérésen, ma hozza el a férjem a leletet, kíváncsi vagyok hogy milyen lett.
Valóban szoktál felírni a clostit, hogy egy kicsit stimulálja a petefészkeket és segítse a babásodást. Szerintem ne félj tőle. Mennyit kell szedned belőle. Én már két hónapig szedtem uh figyelés nélkül és nem lett tőle cisztám, sőt semmi bajom nem lett tőle. A következő hónapban- amikor már nem szedtem- terhes is maradtam, de sajnos elment a baba. Most ismét kezdem a clostit, most három havi adagot írt fel a doki.
Aranyeső: Nekem amikor nem sikerült a baba a closti után, akkor megnézett a doki uh-n hogy minden rendben van e odabent és nem lett e ciszta, mert néha előfordul. Nálam minden rendben volt. A következő hónapban babás lettem mint írtam, de elvetéltem. Így most öt hónap telt el closti nélkül és most ismét kezdem a szedését, pont ma, most három havi adagot kaptam, napi kettő szemet kell szednem, úgy mint nyáron. Mást nem szedek mellette, csak closti, viszont én mrá szedem a Gravidát egy éve. Nekem semmi bajom nincs tőle, de éhgyomorra nem tudom bevenni, mert akkor émelygek, én este szoktam bevenni. Ja és szedek folsavat is. Nem tudom, hogy eszel e kenyeret és mekkora mennyiségben, de nekem változtatni kellett az étrendemen és így semmi bajom a gravidától. Én nagyon kevés kenyeret eszem, akkor is többnyire barna magosat és reggelente pedig abonett jellegű "kenyeret" és így nincs gondom. Szerintem érdemes kipróbálni.
Hát sok sikert lányok nektek és remélem mihamarabb babásodtok. Egyébként mióta próbálkoztok? Nekünk pont most van egy éve, hogy próbálkozunk.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige, 1 honappal ezelott volt egy uh-m (gyomortukrozes miatt) es veletlen szeruen talaltak "idegen eredetu folyadekot" a mehemnel... fogalmuk sem volt hogy mi az, gyors csinaltak egy terhessegi tesztet, negativ lett. Aztan hozza tettek, hogy valoszinu fertozes, majd felszivodik. Ha ciszta lett volna, akkor gondolom azt ok tudtak volna???
3 honapja nem szedem a Clostit, ezert januartol probalnam ujra, en a 2. menzi napjatol szedtem az 5-ig napi 1et!
Fel eve szedek egy Biogrow nevu komplex vitamint, ami tartalmaz folsavat, ettol nincs bajom. (De van a polcomon meg Gravida meg Elevit is :lol: ) Imadom a kenyeret!!! :roll: Igaz csak barnat eszunk, es csak reggelire, de mellette csomo zoldet+gyumit...

Januarban lesz egy eve hogy mi is porbalkozunk... remeljuk neked meghozza a Closti ismet a babat!!!
Vendég
 


Aranyeso: akkor még ti sem próbálkoztok olyan nagyon régen. Szerintem ha cisztád lett volna, akkor azt látját és felismerik. Azóta voltál uh-h hogy megnézzék felszívódott e az a valami onnan?
Hát a kenyér marad úgy tűnik :lol: Egyébként én is hallottam, hogy többféle vitamin van amit lehet szedni, nem csak a gravida és az elevit. Nekem még a terhességemkor maradt egy rakat gravida és azt szedegetem. Sokáig kitart mert a doki azt mondta, hogy elég két naponta egy szemet bevenni.
Hát akkor hajrá, remélem mihamarabb babásodunk.

KépKép
csige-bige
 
 


Nem volt azota uh, csak vervetel... de nalam szam ill. mertekegysegbeli kulonbsegek vannak mint suncinel... pl. Prolactin 8.0 ug/L (1.4-24.2) stb.
Hat igen, a doki is azt mondta, hogy "kedveskem, meg nem probalkoznak olyan regota", csak az en uram minden honapban utazik valaholva, es szinte mindig lekesik a peteeresekrol!!! :cry: Mint pl. most hetvegetol is aktualis lenne, o meg sehol...
Ird meg majd a progi eredmenyt... es hajra!!!
Vendég
 


Hát nálunk is ezzel van a gond, hogy nehéz összehangolni, hogy pont akkor legyünk együtt. Az én férjem nagyon későn jön haza, mert a vendéglátásban dolgozik, így van amikor napokig nem is igazán találkozunk. Így nehéz összehozni.
Hát valóban az nem olyan sok idő még, de én már egyre türelmetlenebb vagyok és nagyon nehéz türelmesnek lenni.

KépKép
csige-bige
 
 


Hu arra reagálnék h nehéz összeegyeztetni a megfelelő alkalmat!
Nálunk is így volt!Tök sokszor az volt h mindig mikor pém volt volt vmi menőkénk.Vgay sokáig dolgozott apcim,vagy éjszakás volt,vagy ballagáson voltunk stb.Na és lényegében amikor összejött akkor se épp körmöt reszelgettünk otthon :wink: Csak annyi volt a különbség h együtt voltunk egész nap 3 hétig.És a mai napig nem tudom hogy ilyen hajtásban hogy sikerült,de látjátok nem lehetetlen :wink:
Csak ne arra gondoljatok h most van pé és apcika sehol...mert sokszor én is mérges voltam h nem igaz h mindig van vmi pont akkor...


Na dugulok :wink:

annus11
 
 


Hát megvan a progi eredményem. 24. napon 13. Mértékegységet még nem tudok, mert a férjem telefonban mondta el az eredményt. Szóval nem igazán jó. Szerdán megyek majd a dokihoz. Tehát nekem kell a closti úgy tűnik mindenképpen.
Látod Annus milyen jó hogy váltottam. A régi dokim nem csinált hormonvizsgálatot, csak azt mondta hogy legyek türelmes. Hát lehettem volna türelmes, de hogy baba nem lett volna, az tuti. Kíváncsi vagyok mint mond majd a doki. Kicsit azért elkenődtem. Remélem hogy kitalál valamit a doki és tud segíteni, hogy mihamarabb babás legyek.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
A 13 az nem is olyan rossz!Vkinek csak 5-6!Mondjuk 15 felett lenne a jó,de nem sok kell neki!!!3.napi vérvételen is voltál?Vagy most mész?
A lényeg h megkapod ami kell és jön is a baba! :wink:

annus11
 
 


Lanyok, kerdeseim mindig vannak, ha szabad...?A progi szintnel miert fontos, hogy melyik napot vizsgaljak? Es mi a jo eredmeny?
Szoval Csige, akkor az en 20.6-osommal mehetek is Clostit iratni? Amugy szerintem egy jo doki mindennel tobbet er!!! Csak azt en meg nem talaltam meg... :cry: Ne legy elkenodve, itt a lehetoseg ujra a Clostival!!
Koszi Annus a tippet, felhagyunk a szamolgatassal, apanak amugy is frusztracioi vannak miatta... majd a december-januari 3 hetes pihenesnel bevetunk mindent, akkor "ossze leszunk kotve"!
Visszaolvasva lattam h mesz 4D-re, mit lattal?? :P
Vendég
 


Aranyeső: nekem is szorulásom volt a Gravidátül. én most Foreveres Aloes termékeket szedek. 3félét. Ettől nincs semmi bajom és remélem hat is. Én be is léptem direkt mert igy mindig tudok magamnak rendelni. Ha kell netán akkor segitek.
Igaz nem a legolcsóbb de nem is az a fontos. Hisz a gravida és az elevit sem túl olcsó.

Kép
csucsu05
 
 


Csajok: 5 fölötti eredmény utal arra hogy a petefészek műkődik. nekem is aporgeszteronom 6,1 lett a 19. napon. Nem mindegy mert nekem is alcsony volt. Erre kaptam én is a clostit. a dokim azt mondta 15fölötti eredménya jó. De a 10fölöttinek is szoktak örülni. De 5fölött is van esély .


Csige: miért a 24. napon voltál?

Kép
csucsu05
 
 


Csige!
Ja télleg!Most rövidebb volt a ciklusod!De ez kb 3 nap eltérés csak,lehet h elötte párnappal megvolt az a 15ös is!Szóval nyugi,ez nem rossz érték!!!Az bizti h turbózni még lehet rajta egy kis clostyval,de lehet h máshol is van kis bibi és akkor azon végképp segít a cloty!

Aranyeső!
A 20.6 az tök jó!Márha ugyan abban a mértékegységebn van amiről mi beszélünk :wink:
A progiszintet a peteérés után 1 héttel szokták nézni.Csak ha vk nem tudja h mikor van a pé,iletve még hosszabb is a ciklusa,akko szokták többször is nézni.Nekem is mennem kellett 3szor anno.Végül akkor nekem is rövidebb lett és csak 2 vérvételen voltam.
De a lényeg h ezzel az értékkel meg tudják mondani h volt e peteérés!Ahogy Csucsu is írta 5 alatt nem igen történik odabenn semmi....

annus11
 
 


Ja este megyünk csak 4Dre,szóval drukkoljatok :wink:

annus11
 
 


gabi gratula az unokatesódéknak!!!!!!!!!!!
drukkoljatok nekem hogy ebe a honapba összejöjjön a baba!!!!!!
mindenkinek sikerűl....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csajok: Volt már valaki akinek az LH teszt 4napig pozítív volt??

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Na megjöttem!Láttuk Maszatkát,és hát még mindig Maszatka....negyed órán át csak azt próbálta meglesni hogy mi van a lába közt,de a baba nem akarta megmutatni.Törökülésben ült már megint,és a lábait nem nagyon aktivizálta,ráadásul még a köldökzsinór is pont ott van.Amúgy a feje pont a köldökömnél volt,tehát úgy trónol :wink: Egyfolytában boxolt a kiskezeivel,láttuk a kis ujjait,hallottuk megint a szívverést.Szóval nagyon édes volt.Annyit mondott csak a nő hogy mivel lusti és mindkét hólyag tele volt ő fiúnak gondolja,és nagyon lelkesen kereste a kukit,aztán nem láttunk semmit.Pontosabban azt se láttuk h kislány lenne,mert egyáltalán nem engedte hogy megnézzük...pedig fordultam oldalra is,kicsit zörgettük de semmi.
Azért örülök h minden oké és láttuk őt,majd hozok videót meg képet róla megint.És már 21 dkg a drágám :wink:
Én már úgy vagyok vele ha nem akarja hogy tudjuk akkor már engem se érdekel. :lol:

annus11
 
 


Csucsu:Már 4 napja pozi az Lh-d?
Nekem múlt hónapban 3 napig volt!
Most meg tegnap meg tegnapelőtt pozi volt,mára meg már elfogyott úgyhogy nem tudom,de a hőm még nem ugrott ki! :roll:

Kép

Kép
syl100
 
 


csucsu nemlehet hogy babát jelez?
bár az lehet korai. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Koszi lanyok, igy mar kepben vagyok, decemberben megyek es csinaltatok megegy hormon tesztet! ... a 21. napon!
Csucsu, koszonom a lehetoseget, mivel en csak evente max. 3-szor tudok haza "tutajozni", igy rakas szamra szoktam megvenni otthon mindnet (gyogyszerek, vitaminok, gyogyteak...) amit draga jo Edesanyam beszerez, de mar o is emlitette az Aloes termekeket, lehet kiprobalom.
Most azzal allt elo, hogy van egy pisilos teszt, ami kimutatja, hogy mit is kell szedned (vitaminok), milyen szerveddel van a problema. No, kivancsi leszek... :lol:
Annus, orulok, hogy ilyen oromteli volt a 4D!!! Beszeljetek sokat a koldokodhoz :D
Vendég
 


Ha ma ugrott meg a hőm,akkor most mikor volt pé-m?
És ilyenkor már nem vagyok megtermékenyíthető.igaz?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 16800_.png

Kép

Kép
syl100
 
 


Nita: babát biztos nem jelez. hisz 4napja pozítív az 5nappal ezelőtrti nega vlt. És azt reggeli pisiből kell csinálni ha jóslásként használjuk.
Ezt meg estiből csinálom.
Kiváncsi vagyok a maira milyen lesz.

Annus: Biztos meg fogja mutatni a nemét a maszatka. Csak egy kicsit megviccel titeket:)
De a legfontosabb, hogy szépen fejlődik:)

Syl: A hőhőz én nem értek. Sajna:(

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

syl akkor van a repedés amikor lemegy a hő és másnap felmegy, tehát aznap amikor felmegy akkor is érdemes együtt lenni, az a tuti.
Mi mondjuk úgy voltunk együtt hogy aznap nem amikor lement, mert apa fáradt volt, tehát előzőnap igen, és aztán aznap mikor felment, akkor már Grazban voltunk ott voltunk együtt, úgy látszik ez így jó is volt. Bár én tutira leírtam azt a hónapot. Lehet pont azért sikerült. Hajrá neked, megy a drukk.

Csucsu nekem mindig 2-3 napig volt pozitív az lh, az utsó pozitív napon, akkor reggel is csináltam, már az is full erős volt, aztán egyet délután még az is, és aztán egyet este, az pedig már negatív volt, úgy hogy valószínű nekem délután volt repedés.

Annus nekem Réka a 26. héten mutatta meg magát. Voltunk egyszer a 16. héten 4dn mert influenzás voltam, és biztos akartam lenni hogy nincs semmi baj, ott azt mondták hogy tutira fiú, aztán mondtam a dokinak hogy nem hiszem, mert én érzem hogy kislány.
Utána már a dokimnál voltam, ő is azt mondta hogy szerinte fiú, de még nem 100% mert a köldökzsinor neki is a lába között volt, neki is mondtam hogy tuti nem fiú azt mondta hogy hátha érzem hogy lány, akkor az tutira úgy van. Aztán végül a 26. héten mutatta meg magát rendesen. És persze nekem lett igazam.

Most legtöbbször azt érzem hogy fiú, de van amikor elbizonytalanodom és akkor meg azt hogy kislány.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi!
Ez jópofa!
Én kb 3 hete érzem azt h fiú,egyszer meg is álmodtam h fiút látok az uhn.Amúgy lehet már annyira azt hiszem h fiú hogy bizti lány.De egyiket se szeretném jobban,anyira mindegy nekünk!Csak türelmetlen vagyok :oops: és már úgy szeretném Maszatka helyett a nevén szólítani...Na de ez legyen a legkisebb gondom :wink:

Amúgy megy a drukk!Tudjátok rókakomát át kell adni szépen!!!Én át is adtam :wink: Aztán vki hozza azt a szép 2 csíkost :wink:

annus11
 
 


Annus és mi lesz a neve?
Én szivesen átadom valakinek, bár nekem inkább csak hányingerem volt, meg néha van, de most már szívesen tovább adom valakinek, valkiknek, mindenkinek aki szeretné:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Ha fiú akkor Miklós,apukája után.Ha lány akkor én döntök,de minden nap más tetszik...így amíg nem tudom h lány e addig nem agyalok rajta...vhogy nem tudok komolyan belegondolni addig....de ötletek vannak :wink:

Amúgy én se voltam hányós.Végül is 5ször jött csak rókakoma,nálam is inkább hányinger volt,de az egész nap!

annus11
 
 


Sziasztok. Gyors bekukk takarítás közben.
Annus: örülök hogy minen rendben van a babócával. Nagyon kis titokzatos Maszatka, de hát előbb-utóbb kiderült. Hátha beadja a derekát és egyszer megmutatja magát.
Most azért egy kicsit jobban vagyok, hogy mondtátok, hogy a 13 nem is olyan rossz. Igen, nálam azt is figyelembe kell venni, hogy később voltam vérvételen. Pénteken vették le a vért és már vasárnap el is kezdtem maszatolni. De hát tudta a fene. Most szedem a clostit, bár egy kicsit bakiztam. Este kezdtem pirosat vérezni és én azt a napot neveztem ki első napnak és attól számítva a 3. napon kezdtem el szedni a clostit. Most viszont megtaláltam a papírt amit a doki rajzolgatott nekem és arra azt írta, hogy a 2. napon kell elkezdenem szedni. Igazából nem vagyok beparázva, mert így a rendes vérzős nap az első és már helyre is állt minden. Egyébként amikor előszőr szedtem a clostit, akkor a 3. napon kellett kezdenem, ki érti ezt.
Na mindegy. Rohanok takarítok és közben kocsonyát főzök. Jaj már annyira kívánom.

KépKép
csige-bige
 
 


Lányok: Én szivesem átveszem a hányingert Tőletek:)

Gabi: akkor megnyugszok mert mindenki riogatott, hoyg az nem jó ha több napig pozítív az Lh teszt.Remélem tényleg megyek utánad és mint egy kis virust :) átadtad nekem a staféta botot:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok! :D
Ma este jon haza apci! :lol: Eppen idoben!

Huuuu, de jo nektek, hogy mar a neveken gondolkodtok...! (az enyemet az ejszakas nover tippje adta, mert Robika voltam szuletesem napjaig!!! :?

Szep hetveget lanyok!
Vendég
 


Aranyeső: Aranyos sztori lehetett . Ezek szerint Téged nagyon fiúnak gondoltak. Amúgy te merre fele laksz??


Gabi: Nálatok a nevek már körvonalazódnak??

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

Csucsu hát van egy két név amit szeretnénk.
Fiú:
Apa - Liegl Ádám Viktor
Én -Liegl Ádám Máté vagy inkább fordítva Liegl Máté Ádám.

Lány:
Eszter Zóra
Eszter Zoé
Anna Zóra
Anna Zoé

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Hoztam nektek képeket is ha nem baj. Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: Nagyon szépek a gyerekek:)
Látoma neveket illetően már határozott elképzeléseitek vannak. Mindegyik jó név nehéz lesz a döntés.
Nekem a lány nevek közül az Anna nagy favoritom.

Kép
csucsu05
 
 


Gabi:Szépek nagyon a gyerekeitek! :D
A kisebbik lányod tiszta annya!

Csucsu:Ma milyen lett az Lh-d?Hanyadik napra saccolod a pé-det?

Nekem a 18.napon volt meg a pé-m!És ma vagyok a 20.napon!

Kép

Kép
syl100
 
 


gabi nagyon szépek a gyerekek......és a név variáciok is........ :lol:
velünk....szegény mátékám nagyon beteg....lázas és köhög.....holnap doki......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

nitácska jobbulást Máténak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Nita: Jobbulást Máténak. remélem hamar meggyógyul.

Kép
csucsu05
 
 


gabi köszönjük!!!!!remélem tuléljük az éjszakát! :roll: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Az éjszakáka legnehezebbek . De kitartás

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
December van juheeeejjj! :D

Nitacska, jobbulast a Matenak, remeljuk semmi komoly! Es tudtatok aludni is rendesen?!

Gabi, Nekem az Adam Viktor nev naggyon-naggyon tetszik, de olyan szep neveket valasztottatok, hogy nehez lesz a dontes...

Csucsu, en szegedi vagyok ( es erosen fiunak keszultem ill. vartak aztan igy lettem meglepetes Judit :lol: )
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?