Sziasztok!
Megjártuk tegnap az UH-okat, hasi-koponya-csípő és minden rendben, mindene tökéletes, jól működik, még a krákogó hangra is rákérdeztünk+a sok bukásra is, de ezzel kapcsolatban is megnyugtatott a nőci. Egy nagyon fiatal és nagyon kedves nő csinálta az UH-ot, 10 perc alatt kész is volt Lotti és csak picit ébredt fel, nézelődött, majd visszaaludt
De amúgy ennyit aludt tegnap egész nap, nem többet, egyszerűen nem alszik már napközben, nem tudom, miért. Este végtelenül hisztis volt, evés után 1 órával még mindig sírt, aztán cicire tettem, 10 percig evett és bealudt rajtam, úgy tettem be az ágyába és aludt fél 4- ig, de akkor keltünk enni.
Köszönöm még egyszer a megnyugtató válaszokat, nagyon jól esett, tényleg!
Kata - ez lesz a 2 hós oltás, amire dec. 4-én megyünk és kapjuk mellé azt a Pneumococcus ellenit is.
LKata - alkalmanként 7 e az azért durván sok. Nekünk sincs úgy fogadott dokink, őt ajánlotta a védőnő és ennyi. Én nem adtam neki még pénzt, ahogy Nyugtonmalac is mondta, majd valami ajándékkosarat csináltatunk neki és azt Karácsonyra megkapja.
Cuki ez a kis dal, csak túl hosszú, hogy megtanuljam
Én a Tavaszi szél vizet árasztot, Által mennék én a Tiszánt, Megy a gőzöst, A csitári hegyek alattot szoktam énekelni, bár elég fahangom van, de a gyerek bírja
A védőnőnek viszont nem adok semmit, az tuti. Hívtam akkor, amikor ez a dolog történt Lottival, nem vette fel, nem hívott vissza, majd hívtam tegnap, hogy hátha, erre megint ugyanez és azóta sem hívott vissza. Szerintetek???
Legszívesebben (ha lehetne) lecserélném!!!
Nyugtonmalac - nekem párom talált a neten digitális fényképkeretet, onnan fogja megrendelni, nézd meg ezt:
http://www.ebolt.hu/product168891_categ ... inben.html
Képeket nagyon várom!
Anhel - nyugi, nem szabad idegeskedni, nem is azért írtam le, hogy megijesszek bárkit is, de tényleg nagyon para volt és még most is bennem van, de már múlóban, remélem leszek újra olyan "laza", mint voltam előtte, mert most nem igazán merem itthagyni egyedül. Tegnap is egész nap itt voltam vele, szinte nem is ettem semmit
Amúgy szerintem az volt, hogy a nyálát félrenyelte, mert cumival aludt el és háton volt, összegyűlhetett a nyál és hirtelen arra ébredt, hogy lecsusszant, de hogy az normális volt-e, hogy vagy fél percig nem tudott levegőt venni
Na ezért hívtam a védőnőt is (ugye hiába), a gyerekorvos a héten valami konferencián van, szóval őt se tudtam, de most már kibírom hétfőig, akkor jön a védőnő (bár legszívesebben elküldeném a picsbe!), csütörtökön megyünk oltásra a gyerekorvoshoz, addig talán kibírom aggódás nélkül. Talán
Na megyek, mert szerintem mindjárt ébred, 5 óra óta alszik, azért az nem rossz, bár én hullafáradt vagyok, mert miután szopi után ágyba tettem, még vagy fél órán át néztem
Többiek merre vannak??? Adri, Sensi, Ancsa, Andi ... ???? Tessék életjelet adni!!!