Szia mindenkinek!
Kérdezlek itt titeket erről-arrol ,aztán én meg nem irok magunkrol...
Hékás, akkor ti is a Ráskayba tartoztok?Nekünk is ott van a dr nénink,Illin Ágnes! A védőnönk pedig a Csertő parkban volt,de vmikor tavaly elköltöztek a Rózsavölgyire.Fazekas Marilla! Míg terhes voltam,meg miután megszületett Amina is elég sokat járt házhoz,de mostanában nem érem el se bent ,se a mobilon,amit kicsit rossz néven is veszek
,de ahogy hallom elég sok babája-mamája van,de akkor is!!Pedig lennének kérdéseim még mindig....
Orsi,majdnem mi is a Zemplénhez kerültünk,csak nem tudott vállalni,mert sok gyereke volt,van.Mondjuk az egy jo sztori volt mikor elmentem megkérdezni...Szept,4re voltam ki irva és pont aznap mentem be hozzá (ja ,tulhordtam babámat 8 nappal ) ,és mikor kérdezte hogy mikor fogok szülni,mondtam neki ,háát elvileg ma!! Nézett egy nagyot az asszisztenssel...!
És amikor már teljesen elvoltam kenődve hogy basszus nincs dokink ,akkor ajánlotta a bnőm a dr nénit!.Azok ellenére el vállalt minket hogy nem is a körzete vagyunkÉs mi is nagyon megvagyunk vele elégedve,nagyon aranyos,lelkiismeretes,rögtön első találkozáskor megadta a mobilszámát..
És hát akihez tartoztunk volna azota hallottam rola elég durva dolgokat,azt hiszem jol döntöttem a váltáson! Még ha elég messze is van tőlünk,de szerencsére mi se vagyunk túl betegesek,az oltási időkön kivül talán 1szer ha voltunk nála!De ezt gyorsan le is kopogom kop-kop-kop.
Ha már dokis témánál vagyunk,nektek mi a véleményetek a bárányhimlő elleni oltásrol?Mert nekünk lassan itt az ideje hogy beadják,de én nagyon ellene vagyok és most "közvéleménykutatok" ! Elvégre a gyerekbetegségek nem véletlenül gyerekbetegségek,nem?