Új privát üzeneted érkezett!

Bumikám, drága! nem adjuk fel, emlékszel????? pozitívan gondolkodni! tessék előre nézni és menni, és csinálni.
A kolléganőmnek is volt cisztája és mellette lett babás, és nagyon szép lánya van!!!!! ölellek!!!
Kat! kösz a receptet :lol: api is szedi a macat, majd most veszem neki meg a 3. adagot. meg magamnak is akarok méhpempőt. aztmondják az erősíti a méhet. pocaksimi nektek!!!!!
HSG: ma hívtama dokim, azt mondta hívjam holnap addigra megkérdezi, hogy pontosan mikor tudják megcsinálni. hát nem is ő csinálja? :? jajjjj már nagyon fosok!!!

Kép
kissedi
 
 


ITT MEG ESIK A HÓ!!!!!!!!!

Kép
kissedi
 
 


Kisedi!
nagy, nagy drukk a hsg-hez!

Bumi!
Annyira rossz, hogy mindig van valami!! Én neked is nagyon ajánlanám az akupunktúrát. Légyszi, ha eleged van az orvosokból mindenből épp itt az ideje. Én is utolsó mentsvárként mentem el, mielőtt még kitalálnak nekem valami újabb nyavaját.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 

 
 

Beáta!
Nekem egy belgyógyász doktornő ajánlotta az akupunktúrát, aki nyolc lombik után lett spontán terhes. Összesen ötször voltam. Nem olcsó, de úgy voltam vele, hogy gyógyszert nem akarok és még több vizsgálatot sem. Az egyik doki aki a HSGm csinálta azt mondta, lehet endometriózisom van, csináljunk lapart, a sima nőgyógyim meg, hogy már kialakult a PCOS hajlamom, mert sok a tüsző a petefészkemben. Úgy voltam velem hogy engem már ne piszkáljanak, ne háborgassák a pocim. Ezért mentem az akupunktúrára. És milyen jól tettem. :)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Bumi
A fenébe. Ez a rohadt ciszta nem ment el a mensivel. Sajnállak, hogy nem tudjátok kezdeni a lombikot.

Edi
A dokid fogja csinálni a HSG-t, csak meg kell beszélnie a röntgenesekkel is az időpontot. Legalábbis nálam így volt.

Katerina
Annyira örülök nektek. Hihetetlen, hogy ennyi minden után, spontán jött a baba. Nagyon boldog lehetsz, szép kis névnapi és karácsonyi ajándék ez a bébi nektek!!!
Amúgy már én is gondolkoztam, ha nem sikerül a lombik, elmegyünk egy reflexológushoz. Annyi jót hallottam már arról is. De sikerülni fog!!!

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Kat!Simizem a pocidat. Örülök, hogy jól vagy de próbálj meg ellazulni, tudom, hogy nehéz de ezzel a babával nem lesz semmi baj, ne izgulj. Már alig várom, hogy először halld meg a pici szíve dobogását...azt soha nem felejted el. Utána remélem megnyugodsz, majd csak itt lesz az a december 3.

Bumi!
Most sóhajtottam egy nagyot....nem tudom mit mondjak. El hiszem, hogy már teli van a hócipőd ezzel az egésszel. Nem megy semmi simán. Mit mondott a kális doki, most mi a teendő? Le kell szedni a cisztát, vagy még eltünhet magától? Én is végig ettől féltem, hogy cisztám lesz. Hormonkezelések után úgy tudom sokszor előfordul. Én a tavalyi lombik óta men voltam ellenőrzésen sem, csak most ahogy indult a következő.

Holnap megyünk remélem az utolsó ellenőrzésre és ha o.k. akkor csütörtökön meglesz a leszívás. Azt hiszem a fene nagy nyugalmamnak annyi . Ma már olyan feszült voltam egész nap, hogy majd szét robbantam . Állandóan sírhatnékom van, de magam sem tudom, hogy miért. Ezek a hormon szurik csodát tesznek az emberrel, teljesen kifordítanak önmagamból. De majd csak megtalálom újra magam.

Puszi mindeninek
Andi

remeny
bnandi
 
 


Jó reggelt!

Gröni hírek:
" Bocsánat, h eltűntem...rémségeken vagyunk túl...Na de a lényeg, 22-én hajnali 1 óra 7 perckor Dóránk meglátta a holdvilágot, 4070 grammal és 52 cm-rel!"

Puszi Nektek és mennek továbbra is a drukkok! :wink:

Kép
vickybabe
 
 


GRÖNI
GRATULÁLOK DÓRA BABÁHOZ!!!!!!!
Sok egészséget és tejcit kívánok!

Kép
p__lilla
 
 


Andi
Drukk neked mára is meg csütörtökre is. Remélem minden úgy sikerül, ahogy szeretnétek, és Karácsonyra már a dobogó szívecskéjű babáitok képét teszitek a fa alá!

Kép
p__lilla
 
 


GRÖNI!

HATALMAS GRATULA!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Gröni!! gratulálok és minden jót kívánok nektek!
hát lányok holnap megyek.....bennt kell maradnom éjszakára is. :cry: api már majdnem sírt,hogy ő most akkor egyedül alszik. komolyan mondom annyira félt, hogy már az stresszel fel. de jobb mintha tojna rám.
na megyek pakolászni, de mit? fogalmam sincs mit is vigyek. én még (szerencsére) nem voltam kórházban.

Kép
kissedi
 
 


Edi
Bent kell alukálnod? Ez érdekes. Mondjuk gondolom ahány kórház annyi szokás. Majdcsak túl leszel rajta. Nagyon szorítok, hogy minden okés legyen.
Bár szerintem felesleges egy pár perces művelet miatt bentaltatni az embert. Ez szerintem még jobban stresszel.
Drukk!!!

Kép
p__lilla
 
 


Kissedi!Ne izgulj nem lesz semmi gond!Gondolok majd rád szorítok majd érted!Remélem minden rendben lesz!Majd írd meg mi volt.
horváth beáta
 
 


Edi!
Pontosan tudom, mit érzel most. Én sem voltam még életemben kórházban. Apit is sajnálom hogy nélküled kell este lefeküdnie. Legyen előttetek, hogy ez csak egy éjszaka. Következő nap édesebb lesz az összebújás. Fel a fejjel, puszi neked! Veled vagyunk. .....( Ilyenkor lenne jó ott lenni egymásnak :roll: :!: )

Andi - Gondolok rád! Biztos csok petike beérik mára és hamarosan jön a leszívás!!! Puszi.

Bumi - Ez a ciszta jól keresztbe tesz a teveknek! Próbálj meg lazítnai, bár tudom, hogy most még úgy sem megy a lazítás mint egyébként. Bár nem hiszem, hogy valami ellenetek dolgozna....ki tudja miért kell hogy pont így legyen... :roll: Remélem jó oka van rá!!!!!!! :evil:

Gröni Kedves! Régen, nagyon régen hallottunk rólad!!!!! De ilyen szép hírnek kimondottan Örülünk!
Egészséget és sok -sok tejcit kívánok nektek!!!!!!

Kép
tea77
 
 


Ja, bocsika....

Tapedli! - Én is emlékszem ám rád! :wink: Ha még bekukkantanál: Tudd, hogy szurkolok neked!!!!!! Pusza!

Bea! - Még nem üdvözöltelek, most megtenném!

ÜDV A BABANETEN KÖZÖTTÜNK,
ABBAN A REMÉNYBEN,
HOGY INNEN HAMAR KÖLTÖZÜNK!!!
:lol: :lol: :lol:

Addig viszont ránkzúdíthatsz mindent ami a lelkedből fakad.. Érezd jól magat velünk.
tea77
 
 


Lilla sztem is felesleges emiatt ott tartani, dehát ha ez kell, hát ez kell.
kösz a drukkot, ígérem beszámolok... puszi nektek

Kép
kissedi
 
 


GRÖNI!
ÉN IS GRATULÁLOK DÓRI SZÜLETÉSÉHEZ ÉS KÍVÁNOM , HOGY MINDEN NEHÉZ PILLANATOT FELEJTS EL AMI VOLT.

Edi!
Holnapra szorítok neked ezerrel. Ess rajta túl minél előbb. Szerintem is hülyeség benn feküdni ez miatt. Az emberbe beleültetik ezzel a betegség gondolatát, mert ugye minek feküdne be egy egészséges ember. De tarts ki, egykettőre újra otthon leszel.

Kösz a drukkot lányok, sokat segít ez nekem a napokban. Nem rég értünk haza a dokitól. Végre jók a tüszők. Ma éjszaka, hajnali kettőkor lesz az utolsó szuri és csütörtökön a leszívás. Még jó, hogy a szomszéd néni aki nyugdíjas ápolónő hajlandó éjszaka is átjönni beadni a szurit, mert én képtelen vagyok magam megszúrni :oops: :shock:

remeny
bnandi
 
 


Megérkeztem a tornáról...majszolom a mandarint :) Szombattól párommal megettünk 3kg-t!!!!! :shock: :) De örülök hogy ő is szedegeti...egyébként sajnos nem sok gyümit tudok beletuszkolni. Nagyon husis..... :?

Andi - Aranyos a szomszédnéni....Mi is hálásak vagyunk érte, hogy ilyen odaadó!

Csak bátran lányok, azt hiszem ennyi baba még nem volt a topikunkban ilyen rövid idő alatt :idea: :idea: :idea: :idea:
tea77
 
 


Gröni!
Jaj, de örülök. Gratulálok!!!!

Lilla! Nandi, Bumi!
Köszi a bíztatást!

Kisedi!
Nagyon szurkolok neked!!! Remélem nem lesz gond. Várunk holnap. ( Én HSG után majd egy hétig otthon maradtam, mert fájdogált a hasam és lázam volt. Ezért kell legalább egy éjszakát kórházban tölteni, de nem akartalak megijeszteni. És most már én is látom értelmét hogy kiszenvedtem azt a napot, nekem mindkét petevezeték össze volt tapadva. Nagyon rosszul voltam, de sebaj, már a múlté és mennyire megérte :) )

Tea!
Olyan szép ez a kis ver, amit Gröninek küldtél, gyorsan megtanulom :)

Puszi lányok

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Nandi!
Majdnem elmaradt. Nagyon szorítok, hogy a leszívás rendben legyen és jusson emrió fagyiba is!!! Jó lesz későbbre. :wink:

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Éljen Gröni Dórácskája! :wink:
Bevallom,én már minden nap lestem a megintmegjött-topikot :oops:

Kissedi,drukk Neked,nem lesz vészes a kórház!

Andi,Neked is hajrá!

Bumi,sajnálom a cisztát,de fel a fejjel(sokadszor,tudom)!
Vendég
 


Tea!Köszönöm szépen ari az üdvözlés!Jó hogy rátaláltam erre az oldalra sokat segítettetek már!Mindenkinek kitartást!!!!

Ma mondta valaki a munkahelyemen, hogy van olyan hogy FAGYÖNGY TEA és hogy az sokat segít ha késik a menses vagy ha kimaradozik.Valóban???Ezt még nem hallottam.
horváth beáta
 
 


Katerina,
tegnap elfelejtettem:Isten éltessen névnapodon!Gondolom,boldogan ünnepeltetek! :wink:

Bea,
ezt még nem hallottam,a fagyöngy tea vérnyomásszabályozó voltáról hallottam csak.Szerintem,ha kimaradozik a menzeszed,vizsgáltasd meg a hormonjaidat(bár van 1 barátnőm,akinek 2 havonta jött meg és így szült 5 gyereket 8)
Vendég
 


Zsó!ja én is olvastam duán a neten.szerintem is csak arra jó.nem tudom honnét vennét ezt? :oops: tavaly volt hogy kimaradt,dec.ben kaptam 1szer orgametrilt azóta nem.hál isten azóta 1 hónapba 1szer azért megjön,de elég soká 30-35 napra.normális ez?(nézték már a hormonomat.)de nem igen tudom kiszámítani sose mire jön meg.most is várom szombaton lenne majd a 30.nap de még jelét se érzem! :evil:
horváth beáta
 
 


Katerina!

Boldog Névnapot így utólag is!

Kép
tea77
 
 


Köszi a jókívánságokat! Ez a legszebb névnapom eddig. :D

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok! Na ma jöttem haza. Hát az átjárhatóságin túl vagyok. remélem legközelebb szülésnél érzek ekkora fájdalmat. Nagyon fájt. először kaptam egy szurit amitől beszédültem, aztán fel az ágyra. Felraktak egy vascsövet, vagymit ami már eleve nehezen ment, mert nem tudtam lazítani. hát kösz olyan helyzetben :twisted: . aztán át a tolóságyra. eltoltak a röntgenre, át a röntgen ágyra. aztán elkezdték nyomni a kontraszt anyagot, de az kifelé folyt. kiderült, hogy kicsúszott a cső, így vissza a kisműtőbe. Ott vastag katétert tettek fel, felfújták a ballont, de az még ott kicsúszott. nagyon fájt, így kaptam a méhszájba egy lidokain injekciót.újabb katéter, aztán mászás fel-le az ágyra. Mire átértek velem a röntgenre már majd szét szakadt a hasam, eszméletlenül feszített. aztán még elkezdte rányomni az anyagot, hát azt hittem össze...magam. aztán vége lett. ez pont 1 óra hosszáig tartott, ami elméletileg 10-15 perc. hát életemben nem éreztem ekkora fájdalmat. még sírni sem tudtam, legszívesebben ordítottam volna.
Röntgenen kiderült, hogy a jobb oldali petevezeték el volt záródva 2 helyen és azért fájt, mert ahogy nyomta az anyagot széttolta maga előtt a petevezetéket. de túl vagyok rajta, és mostmár szabad az út a katonáknak. :wink: úgy volt hogy hazajöhetek, de mivel így megkínlódtunk még délután véreztem így benn aludtam. még most is bizsergek egy kicsit, de már itthon vagyok az a lényeg.
na megyek pihizni majd még jövök!!puszi és kösz a drukkot.
Kat boldog névnapot utólag is (bocs hogy későn,de igazoltan hiányoztam :lol: )

Kép
kissedi
 
 


Kisedi!Örülök hogy túlélted és már otthon vagy!Örület hogy téged ide oda tuligáltak nekem 1 helyen megcsináltak mindent.nekem inekciót se adtak.gondolom kórháza válogatja.biztos hogy azért fájt annyira mert el volt záródva.most majd bebabásodsz egyszerre meglátod!van amelyik ismerősöm átjárhatósági után 2 hónap aztán terhes is lett!remélem te is!jó pihit!
horváth beáta
 
 


Kisedi!
jaj, akkor te is jól megszenvedted. Nálam meg gyalog kellett a balonnal meg a kilógó katéterrel átmenni egy másik épületrészbe , a vizsgálatután meg vissza, szintén gyalogosan. Én most nem részletezem mennyire voltam rosszul, mert nekem is össze volt tapadva. De nagyon megérte, remélem nálatok is így lesz. :wink:

Utólagos köszöntéseket is nagyon szépen köszönöm!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Edi
Ez, amit veled műveltek... szörnyű. Minden tiszteletem a tiéd, hogy szó nélkül tűrted a fájdalmat. A lényeg, hogy most már átjárható vagy, jól kitágítottak, és nincs akadálya a katonáknak.
Amúgy nekem is 1 helyen csinálták és semmi fájdalomcsillapítót vagy injekciót nem kaptam.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla!Ma végre sikerült apinak vinnie katonákat a mulkori helyett.Ennek mikor lesz eredménye?Vagy majd csak egybe mondják meg az egészet?
horváth beáta
 
 


Ja és megkérdeztem hogy van az utiköltségtérítés.Csak a háziorvosomhoz kellett menni olyan papírt kérni,majd Tapolcán kilöltögetik mikor megyünk.(1papír 4szer jó).Vagy beviszem a tb-hez és egyszerre fizetik vagy postán adom fel és akkor számlára utalják. :wink:

Kissedi!Amúgy apival mi a helyzet?
horváth beáta
 
 


Kösz csajok mindent, hát nem semmit éltem meg az bizti. ha babás leszek és megszülök úgy elverem azt a gyereket, hogy na hogy így megszenvedek :lol: ááááádehogy. imádnám már...
Lilla itt sem szoktak injekciót adni, csak mivel nagyon nyögtem azért kaptam. :lol:
Bea apinál túró a szám úgyhogy most azt mondta a dokim, hogy menjünk lombikra. Pesten van ismerőse és majd telefonál neki, és egyeztetünk. Hát én úgy gondoltam várunk vele és jövőre vágunk bele, addig hátha összejön. meg ma bejelentették, hogy el kell mennem munkanélkülire mert lejár a szerződésem. úgyhogy nem elég hogy nincs melóm, nincs egészség..... komolyan mondom ha api nem lenne mellettem és nem lenne támaszom, nem tudom mi lenne velem... :cry: na jó befejeztem a nyafogást.
Kat remélem úgy lesz!!!!! :wink:

Kép
kissedi
 
 


Kissedi!Fel a fejjel!Minden rossz után csak jobb johet! :) Nekem is bizonytalan a munkahelyem minden nap arra megyünk mi lesz holnap.... Nagyon gondolkodom rajt én is hogy elmegyek hosszú táppénzre.Idegileg nagyon megviseli az embert , hogy nem tudni mi lesz holnap.mellette meg még babaügybe is koncentrálni! meg ahogy gondolom elég sokszor kell majd ide járnunk nem is tudom hogy oldjam meg a munkahelyemen. :cry:
horváth beáta
 
 


Bea
Nem tudom, mikor fogjátok így megkapni az eredményét. Szerintem csak az összegzésen. Nekünk sikerült ott elsőre produkálni katonákat, úgyhogy nekünk azonnal megmondták, mikor a férjem vizsgálták. A 2. adag eredményét csak az összesítéskor.

Edi
Szerintem ez után csak jó jöhet. Ez az év babaügyben sz@r volt itt jópárunknak. Bízzunk, hogy a jövő év csak jobb lehet!!! Már túl vagy a hsg-n, ennél jobban már csak a szülés fájhat.

Kép
p__lilla
 
 


Hú,Kissedi,
nem semmi!De jó,hogy túlvagy rajta!
Igen,én is csatlakozom Lillához és bízom benne,hogy 2009 lesz a mi évünk!

Bea,
szerintem a 30-35 nap teljesen normális,és a könyvek is ezt írják!Főleg,hogy volt hormonvizsgálatod,van peteérésed...
Nekem sem egyforma minden ciklus,28-31 szokott lenni.Én a tojásfehérjenyák utolsó napja után 14-15 nappal menstruálok,csak a nyákos napok időpontja szokott pár napot változni.
Vendég
 


Edi! - Fúúúúúúúúúúúúúúú! Nagyon sajnálom, hogy így történt és hogy ezt át kellett élned. Igazi hős vagy!!!!! Nagyon megkínoztak..... :cry: De túlvagy hála Istennek rajta és api karjaiban hamar elfelejted majd. Főleg, hogy így most nagyobb az esély a babára is :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Puszillak Drága, nagy ölelés a távolból!!!!
tea77
 
 


Bea! - A csajok itt tudják, hogy én mennyit stresszeltem a régi munkahelyemen. Aztán jött egy pillanat, amikor eldöntöttem, hogy ennyi volt és ne tovább! Túlfolyt a pohár. Beadtam a felmondásom és egy hónapra rá elkezdtem újra dolgozni egy olyan cégben, amilyet kértem az Istentől. EMBEREK dolgoznak és a főnök is EMBER!!!!! Kellemes légkör, no stressz. Lazább a munkaköröm is. Számlázok, telefonokra jelentkezek....stb. Ez pont nekem való erre az időszakra amit most élünk. Api igaz most jobban belehúzott, de jobban is bírja ha nekem jó itthon a kedvem!
Ne félj! Lépj bátran!!!!!!! Puszi,
tea77
 
 


Sziasztok lánykák!
Először is szurok mindenkinek!!!

Tegnap pordukáltam az első igazi kismamis rosszullétem. Háát, úgy morgolódott a gyomrom, hogy még a szomszédok is hallották szerintem. Vártam a taccsot is, de nem jött. Lehet az izgatottság is rátesz, ugyanis hétvégére jönnek a barátnőmék két gyerkőccel. Kiccsit aggódok, hogy hogy bírom majd, mikor egyfolytában fáradt vagyok, az émelygésről nem beszélve. Egy kis pöttömke miket tud produkálni az anyukával. :lol: Hát remélem ti is hamarosan átélitek!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok!
Megjöttem én is a csatából. Tegnap délután volt a punkció. 12 petesejtet szívtak le, de a doki szerint lehet, hogy lesz több is, de csak a tisztítás után derül ki. Apinak is volt punkció, mert nem tudott jó minőségűt produkálni. Amikor leadta az első adagot akkor az mondták, hogy lehet, hogy nem is kell mert határeset és adnia kell mégegyszer és akkor nem is kell punkció. Ezt én már nem várhattam meg, mert engem elvittek a leszívásra. Mire visszatoltak a szobába ő sehol, mégis kellett. Később amikor már jöttünk haza akkor meg azt modták, hogy nem voltak haszálhatóak amiket leadott ezért kellett neki is leszívás. Ki érti ezt? Egyszer jó, 10perc múva már azt mondják nem jó. No de mostmár mindegy, szombaton kell hívni őket, hogy megtudjuk van-e embriócska és ha van mikor kapjuk őket vissza. Addig idegbajt kapok.... :?

Edi!
Jó, hogy túlvagy rajta. Nekem is kb.ilyen élményem volt annak idején. Azóta is azt mondom benne vagyok mindenbe, csináljanak amit akarnak de ezt mégegyszer....soha. Én amikor vége lett és elindultam kifelé elájultam. Nagyon szégyeltem magam, de borzalmasan fájt. Nekem azt mondták nem volt elzáródásom, de akkor is csillagokat láttam. Pihenj sokat és próbáld meg elfelejteni. Bátor vagy nagyon.

Lilla, Tea, Kat kösz a drukkokat. Nagyon jól esik.

Kat!
Még a rosszullét is gyönyörű :D . Csak pihenj minél többet. Dolgozol? Ha igen, nagyon kimerítő a munkád? Vigyázz magadra.
Simi a kis pocakodra.

remeny
bnandi
 
 


Bnandi!
Hát akkor már hárman vagyunk akinek ilyen volt a HSG. Akkor én is azt mondtam soha többé, én is majdnem elájultam és napokkal utána is elsírtam magam, ha rá gondoltam. Nagyon megrázó volt az egész. Na de felejtsük is el.

Igen, dolgozom. Szellemi munka, úh. a pocakom nyugton van, csak nem szabad stesszelnem. Egyenlőre be is tudom tartani. :)

Nagyon ügyik vagytok a 12 petesejttel és apid is kis hős. Remélem minél több embrike lesz, nagyon szurkolok!!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Tea!Köszi a bátorítást!Igaz amúgysem vagyok az a bátor típus,de sajnos mostani helyzetben nem igen ugrálhatok.Jövöre szeretnénk külön menni (anyósoméknál lakunk) addig jó lenne itt kihúzni valahogy.(6 éve dolgozok itt ez az első munkahelyem)Nem egyszerű dolog okosan dönteni mi is lenne jobb. :oops: Túl sok minden összejött itt most nekünk 2008 végére.De majd csak lesz valahogy. :wink:

Lilla!nektek ki vizsgálta meg ott helyben?Mert csak hétfőn van urulógus.most mikor vitte api most se mondtak neki semmit beadta feltették a polcra aztán jött is. Nem baj hamar itt lesz dec.22-e.Azt már kibirjuk!Csak nagyon félek az eredménytől nehogy még ennél is rosszabb legyen neki! :(
horváth beáta
 
 


Nem tudom láttátok-e a megint megjöttben a képeket Gröni kislányáról?! Annyira aranyos, nagyon jók a képek. :D

remeny
bnandi
 
 


Aha,én láttam!Nagyon szép(főleg az elsőn :roll: )
a történetük viszont nem semmi :shock:
Vendég
 


Sziasztok! láttam a képeket, gyönyörű kislány. gratula Gröni!!!!
Andi szorítok, hogy apinak is jó katonái legyenek, és minden sikerüljön!!!
Kat ismerős a HSG utáni "élmény". én is mikor hazajöttem részletesen meséltem a hugomnak. és még akkoris remegtem, meg a bőgés kerülgetett.
Hát én is összeesek tuti ha nem ágyon tolnak.
Na jó éjt

Kép
kissedi
 
 


Andi - Örülök, hogy túlvagy rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem lesz sok embrike (PERFECT EMBRIKE!!!!!)
tea77
 
 


Mivel szorgoskodtok csajok, jön Miki!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Sehol senki ma.... :?
tea77
 
 


szia Tea! én vagyok. eddig mosogattam, meg felraktam a karis ablakdíszt, és ajtódíszeket. már kezdem a hangulatot. bár nem nagyon várom. félek, hogy mi lesz apuval meg a férjemmel. mert most sem jött át sem, hogy hazajöttem. fosok, hogy majd ott fújnak egymásra, vagy kitudja még mi lesz. a hülyeségből ilyen patáliát csinálnak. tipikus pasik....
egyébként már jobban vagyok. már nem fáj a hasam.tegnap még volt egy kis rózsaszínes folyásom, de most már nincs semmi.
apin nagyon rajta van, de valahogy nem merek még szexelni. félek hogy fájni fog. vagy hülye vagyok?szerintetek meddig nem lehet?

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!
Most hívtam a dokit és azt mondta, hogy van két gyönyörű embrikénk, lehet, hogy beindul egy harmadik is, de elég lassú egyenlőre. Nagyon féltem, hogy nem lesz egy sem. Amikor úgy kell kitenyészetni a katonákat is, akkor nagyon nehéz bármilyen eredményt is elérni. 12-ből 2 nem sok, de nekem akkora boldogság, hogy röpködök itt mint a kerge méhecske. Boldog vagyok lányok..... :D

Edi! Szerintem amíg fájdalmaid vannak ne szeretgesd apit. Ezt neki is meg kell értenie. Már nem tudom nálunk hogy is volt ez, de addig amíg fájdalmaim vannak biztos nem mennék bele.

Én is készülődök az ünnepekre. Van egy szép ádventi koszorúm Holnap meggyújtjuk az első gyertyát. Ádvent a várakozás hónapja és én nagyon szeretem ezt a hónapot. Valahogy mindenki más lesz és mire eljön a karácsony béke költözik a szívekbe. Sajnálom Edi, hogy a párod és az apukád még mindig fújanak egymásra, de ez szinte normális is. "Két kakas nem igen fér meg egy szemétdombon". A szüleidnél laktok? Mi közvetlenül az anyósomék mellett. Ez sem volt mindig leányálom, de rengeteg munkát fektettünk bele abba, hogy mindenkinek megmaradjon a maga élettere és, hogy ne szaladgáljonak át állandóan . Ma már azt hiszem egész jól megy :P

Tea!
Jó, hogy ismét többet hallunk felőled. Jó, hogy vagy nekünk....

Most megyek próbálok valamit csinálni, de olyan boldog vagyok, hogy azt hiszem nem fog menni semmi :D :D :D

remeny
bnandi
 
 


Andi már nem fáj, csak félek hogy fog ha akciózunk. :oops:
Nem anyuéknál lakunk, majdnem szemben velük.így nekünk is elég nehéz. hiszen akár mit csinál valamelyikünk átlátni és így mindent el kell mondani, hogymi volt, meg hol voltunk.... de egyébként jobb mint anyósomék mellett..... mondjuk ők is itt laknak a falun belül, kb 2 percre, de így mégis más.
Nagyon örülök a két embrikének. szorítok hogy erősek legyenek és minden sínre álljon már!+++++++++++++++++++++++

Kép
kissedi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: