Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :D

Mozza!
megnéztem ezt a ínait!ezek szerint mégiscsak jányom lesz 8)

munka:nekem sajna nem volt választásom, el kellett jönnöm táppénzre rögtön.... :( a munkaköröm (áo.) veszélyes kismamákra, és más pozició nem volt a munahelyemen, amit betölthettem volna...na a táppénz amit kapok a minimál diplomás fizetés után(amire be vagyok jelentve.... :twisted: )... :?
Vendég
 


Most hívott a dokim, h megvan ez Afp eredményem, és tökéletes, csak ajna nem emléxem, h 0,9-et vagy 1,9-et mondott. :oops: (de sztem 1,9-et, az van középtájon :roll: )

Afp 0,7-2,5 Mom között jó, azt olvastam.

úgyhogy jövő szerda genetikai uhu.(18 hetes).dec.3. :D
remélem kiderül, igaza van-e a kínaiaknak :P
Vendég
 


Pumukli, azt hallottam, hogy 2010-től kötelező lesz minden 3. évet betöltött gyereket oviba felvenni, ezt a lépést már megoldották - igaz, hely nincs továbbra sem. Viszont ameddig a bölcsi gondokat nem oldják meg, nem hiszem, hogy be tudják vezetni azt, hogy csak 2 évig járjon a támogatás. Általában egy nő fizetése nem elég a magánbölcsire vagy egy babyszitterre, mint nyugaton.

Dóri, én nagyon várlak vissza a magyarázkodással, mert holnap megyek a körzetihez kiiíratni magam, bár engem nem riogatott senki azzal, hogy rosszabbul járnék. A szabadság kérdés is eldőlt, mert felhívtam a munkaügyisenket, aki azt mondta, hogy nyugodtan átvihetem, nem fogják kifizetni.

Ma végre aludtam megint. Éjféltől fél 8-ig!!! :lol:
Vendég
 

 
 

Hát a kínai naptár szerint Maja fiú lett volna és most lenne lány. De sok esélyem nem is lenne fiúra...
pumuklii
 
 


Pumukli, most nézem a hír tv-n a tudósítást. Mi van a hugoddal, hogy jönnek haza?
Vendég
 


Sziasztok!

Látom vannak más Komárom-Esztergom megyeiek is rajtam kívül. Ennek örülök.

Annus! Szeretnék én is bekerülni a táblázatba, ha lehet.

Adataim: Susycat, 24 éves, Tatabánya, nincs testvére, következő vizsgálat: dec. 16., kórház:Tatabánya, Roykó Mária; szülés:2009. 05. 22.; Nevek: Vivien, Liza/ Szabolcs, Milán, Márk.

Köszi szépen előre is!

Puszi:Zsuzsi

Kép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Én is megnéztem a kínai naptárt. Nekem lányt jósolt. Amúgy is sok ismerősöm szerint lány lesz. Meg szerintem apuka is azt szeretne:)

Remélem még idén kiderül.

Szép napot mindnekinek!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susycat 2008.11.27 11:26-kor.
susycat
Kocs
 
 
 
 


Sziasztok!

Zsüci, Annus, Zdóri, feltétlen jelentkezettek a mai vizsi után! Izgatottan várjuk a híreket!
Beszéltem a bérszámfejtőmmel, a szabi tolódik akkor is, ha a két gyerek közt táppénzen vagy, aztán újra gyesen, so no para.
Anika, hát én Pumuklival értek egyet, ami a vegyes érzelmeket illeti. Még annyi, hogy szerintem gyerekfüggő is, hogy kinek mi a jó. Nekünk volt a családunkban nem egy kisgyerek, aki örömmel ment 2 évesen bölcsibe és egyáltalán nem igényelték, hogy kettesben legyenek otthon az anyjukkal még egy évig. Az viszont tényleg nagy gáz, hogy otthon nem maradhatsz, de se bölcsi, se családbarát munkahely meg nincs (részmunkaidőről nem is beszélve!!!)
Pumukli, nagyon veled érzek, nekem nagyon szoros a kapcsolatom a hugimmal, elhiszem, hogy nem aludtál. Lehet már valamit tudni???
Nem tudok a Kínaira felmenni, mert a melóhelyen lekorlátozták a netet, majd otthon. Még jó, hogy babanet van! :D
Sok puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nekem is fájdogál a pocakom. Vicuska, te írtad ezt az alhasi-szeméremtájéki fájdalmat. Pontosan mit érzel?Nekem szúr, bele-bele nyilal. És a dokimhoz csak 16-án megyek...

Szofi!
Én is így tervezem a 2. gyereket,ahogy te írtad. Nem feltétlenül szeretném, ha rögtön jönne, 5 év korkülönbség nem lehet rossz. Könnyebb lenne szerintem 1 gyerekkel megtapasztalni hogy lehet mellette dolgozni, és ha nagyobb akkor jöhetne a második. Talán így kevésbé lenne brutális megszervezni az életed hogy, beleférjen minden: munka+ gyerekek+háztartás stb.
De mindenképp szeretnék 2 évig otthon maradni a picivel és csakis anyukaként/ feleségként funkcionálni. :) Úgy várom már! :)

Pumukli!
Próbálj nyugodt maradni a tesód miatt is! Én anno Phuket- Bangkokot repültem, amikor a Cunami volt. A gépünk volt az utolsó, ami felszállt a hullám előtt, 20 perccel utánunk már nem volt reptér...elmosta a víz...képzelheted, hogy a családom mit élt át anno...

Ancsika!
Jobbulást! Írj majd, hogy mi van veled.

A hasam egyre nagyobb....elkészült a legújabb pocakfotó. Íme:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2008.11.28 15:37-kor.

Kép
mozza
 
 


Mozza
Tényleg jól megnőtt, csini a szoknyád is. Nekem is van 1 hasonló.És mi volt? Hova szálltatok le? És utána?

Hugom dekkol a hotelben és várja, hogy visszarepülhessen Dublinba (ott melozik amúgy). De nem tudni meddig lesz lezárva a reptér. Elvileg most senki nem ment dolgozni a városban és tele vannak az utcák rendőrökkel, így remélem biztonságban van.
pumuklii
 
 


Elvileg repültünk volna tovább India-Dubai-Budapest szakaszon ( én csak Dubai-ig, ott volt a személyzet váltás), de rengeteg utas beparázott (érthető módon), akiket pár órával azelőtt raktunk le Bangkokban, így mivel nem volt tele a gép, mentünk vissza értük. ( kb. 2 napot repültem anno pihenő nélkül, kemény volt) A brutálisabb része a másik crew-nak jutott, akik, miután letisztították a pályákat mentek Phuketre menteni a magyarokat. Volt olyan utas, aki fennakadt egy pálmafán és a combizmai kiszakadtak...
Életem legkeményebb Karácsonya volt. :(
De nyugi, a magyarok vészhelyzetekben nagyon jól reagálnak és mindig nagyon sok ember dolgozik azon, hogy segítsen a túristákon! A mumbay-i konzul mit mondott?

Kép
mozza
 
 


Mozza!
igen, nekem szúrkál.ott lent egészen, ilyet még sosem éreztem. :shock: ha mozgok, hajolok, emelek, forgok az ágyban, még rosszabb. :shock:
hú, nem irígyellek a cunami miatt :?
csini a pocid meg a szoknyád :wink:

Pumukli!
biztos minden oksi lesz a húgoddal :)
Vendég
 


Na megjöttem!
Gyorsan leírom mi volt.Sajna negatív élményekkel jöttem vissza...
Több mint 1 órát vártam,ez nem érdekes.Aztán fél perc alatt lezavartak....a doki(aki nem az én dokim volt)semmit nem mondott el.Meg se szólalt,méregetett aztán ennyi...így nem tudtam meg semmit :evil:
Aztán kiadták a papírt és azon elolvastam h minden oké!
Fejvégű fekvésben van a baba.
BPD:3,96 cm
FL:2,55 cm
AC:12,24 cm
De a papíron rajta van h nézte a koponyát,a gerincet,a szivet,hasfalat,gyomor,hólyag,vese,végtagok,köldökzsinór,magzatvíz mind mind normális!!!
De annyira felbosszantottak hogy holnap bejelentkeztem 4Dre!Ide a Baross utcba én is,mert ez nincs messze.18:20 ra megyek,remélem apcim is hazaér addigra!!!!

Amúgy majdnem sírtam a folyosón!Pont akkor született egy baba!!!!És hallottam ahogy sír szegénykém,majdnem sírtam én is.Aztán ott volt a 2 örömnagymama is,majd az apuka aki mutogatta a felvételeket!!!Annyira örültek,tőlük zengett a folyosó :wink: Aztán vitték fel az anyukát is :wink:

Kár hogy ilyen közel van a kórház,mert még most is ki vagyok akadva :evil: Ja és a hepatitisről a leletet elfelejtettem elkérni...annyira az AFPre koncentráltam :roll:
Ja igen,az AFP oké,vagyis nem mondták h nem az...csak így magamtól leokéztam :lol:
56,23 ng/ml,MOM érték: 1,69,korrigált AFP MOM:1,74

Na meg fogorvosnál is voltam,oda vissza kell mennem jövőhéten mert van egy lyukas fogam :roll:

annus11
 
 


Sziasztok,

egyre izgalmasabb témákat feszegettek, jó olvasni a hasonló vagy éppen eltérő véleményeket.

A munka kisgyerek mellett kapcsán, én is szeretnék visszamenni korábban dolgozni, mint 2 év. Szerencsére azt meg tudom kezdetben oldani, hogy csak heti egy napot tanítsak, ezt az egy napot csak meg tudjuk valahogy oldani. Amíg a bölcsőde-hiány akkut problémáját nem tudják megoldani, addig nehezen képzelem el, hogy a kismamák többsége visszamegy dolgozni. Ha már ilyen sokan vagyunk Csadra ötlete jól hangzik: alapítsunk bölcsődét!!
Az én szüleim nem is tudom hogyan csinálták: 3 hónap után vissza kellett menjen anyum dolgozni, felváltva dolgoztak, és mégsem voltam bölcsődében... Én még nagyon nem is merek belegondolni, de biztos fog még álmatlan éjszakákat okozni.

Pumukli én bízom benne, hogy minden rendben lesz a húgoddal. A pozitív gondolkodás egyre nagyobb híve leszek, bár ilyen helyzetekben elismerem, nehéz nyugodtnak maradni.
A tegnap azért húztam fel magam, mert az anyósom megint talált valami gyanúsat magán és hát orvoshoz megy, de már attól fél, hogy mi lesz ha rákos... Egy éve műtötték rosszindulatú daganattal, és teljesen rendbe jött, de utána már nem olyan mint régen. Igaz a rokonok már "eltemették", én meg teljesen kiakadok ettől a mentalitástól!!! Mi próbáljuk megnyugtatni, de ha otthon mindenki pánikol, akkor semmit nem érünk el vele.

Mozza, nagyon csinos vagy ebben a szoknyában!!!
Nekem anyukám var majd szép kismamaruhákat, ha majd karácsony körül találkozunk. Addig még kibírom egy-két nadrággal, a blúzaim többsége még rám jön...

A tegnapi vérvétel kissé izgalmasnak ígérkezett: tőlem vették a legtöbb vért, mert a dokim vérképet is kért, először nem kapták meg a vénámat, aztán meg nem akart jönni sem sem :twisted: Szerencsére jó korán odamentünk, így hamar sorra kerültünk és az éhségtől sem lettem rosszul. Eredmény majd kb. másfél hét múlva, arról majd írok.

Hasfájás: nekem csak néha feszít, az orvosom azt mondta, hogy most minden nyúlik, feszül, így szedjek Magnéziumot. Minden nap szedek belőle, nem tudom ennek köszönhető-e, hogy nem érzek különösebben semmit sem.

Kellemes napot mindenkinek,
Zsuzs

Kép
kovzsuzska
 
 


Kép
Kép
Kép

Na beírtam az újakat!!!
Torokkát meg töröltem,majd ha újra jönne ide is akkor visszateszem természetesen.De vhogy ritktani kell,mert nehéz nyomonkövetnem ki hol merre.Másik topicot meg nincs időm olvasgatni hoyg kinyomozzam ki merre :wink:
A többi kérdőjelesnek még van 1-2 hét haladék,ha nem jelentkeznek akkor törlöm őket is,hátha kicsit átláthatóbb lesz a tábli :wink:
Megjegyzés:Ha vkit véletlenül törölnék jelentkezzen!!!!!!Előfordulhat hogy vmit félrenyomok :oops: 8)

annus11
 
 


Sziasztok!

Gyorsan idemásolom a mért eredményeket, hogy még csigázzam a kedélyeket kicsit :D :D : (minden adat centiben van megadva!!)

BPD: 4,07 (ez egy kicsit kicsi a korához képest)
FL: 2,74
AC: 11,82 (karcsú a kincsem...) :lol:
OFD: 5,10
HC: 14,49
APD: 3,62
TAD: 3,9

Mindene rendben van a Babónak, szív, gyomor, vese, agy, végtagok.

Ééééés, a lényeg: nekem bejött az álmom, ugyanis KISCSAJT VÁRUNK! :lol: :lol:

Kövezzetek meg, de nekem kicsit szoktatnom kell magam a gondolathoz, hogy én, aki mindig 3 fiút szerettem volna, rögtön elsőre egy kislány anyukája leszek... Uhhh, ez elég félelmetesen hangzik, pláne, ha visszagondolok a saját gyerek-, + kamaszkoromra... :shock: Na erre mondják, hogy Isten nem ver bottal... :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Annus, remélem estére Te is tudni fogod, hogy a Te álmod bejött-e, de én ezek után szinte teljesen biztos vagyok benne!! :D :D
Ha esetleg javítasz táblit mostanában, nyugodtan rózsaszínesíts be minket, de a kölök neve újra bizonytalan, miután apjuk közölte, hogy akkor majd most ő nevet választ (a korábbi kettő az én favoritom volt)... :D :D Szóval legyen egyszerűen Kiccsaj, aztán majd meglátjuk... Köszi!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, ne haragudjatok miatta, rengeteg dolgom van, nagyon el vagyok havazódva mind a munkahelyi, mind az otthoni teendőkkel.

Velünk minden rendben, picurka is remekül érzi magát. Hétfőn megyek AFP-re, remélem ott is minden rendben lesz. Genetikai UH időpontot dec. 19.-re kaptam.

Most van egy pici időm, visszaolvasgatom ameddig tudok... :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Nah, most már a vonalzó is illik hozzánk!! :D
Egyébként a kínai táblázat kisfiút mutatott.... :D

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

Vicuska
Szia :) és gratulálok a jó AFp-hez!

Mozza
Nem lehetett semmi a 2 napod, te jó ég, gondolom a családod mind a húsz körmét lerákta félelmében :shock:
Egyébként nagyon csini vagy! meg persze a pocid is :)

Pumuklii
Biztos minden ok lesz a tesóddal!

Annus
Neked is gratula a jó eredményekhez!
És te sem próbáltál vele dumálni? :) Mért nem kérdeztél? :wink:

Zsuzska
Jó hogy túl vagy rajta!! :wink:

Zsüci
Gratulálok a kislányhoz!! :)
Egyébként én sem voltam egyszerű csajszi tiniként, anyám mondta is ha lányom lesz majd megtutodom:..!

Nekem a kínai egyáltalán nem jött be eddig!

Ma voltam az AFP- s beutalómért, mert a magándokim nem tud adni, és körzetis nőgyógyihoz kellett mennem érte, kb fél órát vártam csak, nagyon jó fej volt, még a belgyógyászhoz is ő adott beutalót mert mondtam hogy a körzeti dokimhoz még nem jutottam el :)
Ja és mondta hogy a szülésnél találkozunk, mert a nőgyógyimmal egy kórházban vannak :lol: (sote II )
krém
 
 


Sziasztok!

Először annyit, hogy még nem olvastalak benneteket, de van egy nagy hírem.

Fekszem az uh-n, az orvos vizsgál elmélyülten és hallgat. Már minden rossz megfordult a fejemben. Kérdezem: doktor úr jól van a baba? Erre ő: babák. :lol: :lol: :lol:
Azt hittem álmodom vagy rosszul hallok, szóval ketten vannak. :shock: :shock: :shock:

Teljesen egyformák. A nyaki redő 1,9, a CRL 61 és 61,2 mm. A BPD: 22 és 21,8. Szépen növögetnek.
Most aztán vigyázhatok magamra, de eddig is 15 kilót cipeltem fel az emeletre. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Hoppá,
gratula az ikrekhez!
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Anika, hát ez metál!!!! Ez hogyhogy nem derült ki eddig!!! Felocsúdtál már? :lol:
Mozza, Malévnél voltál/vagy? Van egy jó barátom ott. Elsőtiszt. Meg a nagynéném vezető stewardess.
Nagyon csini vagy! Tegyél fel olyan képet is, amin látszik az arcod!! Amúgy én nagyon élveztem a nagytestvér szerepét, és anyukámnak is nagy segítség volt, hogy tudtam a kistesómra vigyázni, stb. Előttem ez a pozitív példa lebeg. Máig imádjuk egymást, sosem volt harc vagy féltékenység. Igaziból a korkülönbség sosem volt elég nagy ahhoz, hogy elválasszon minket, és sosem volt elég kicsi, hogy rivalizáljunk.
Annus, egyszerűen teljesen felháborító, amit írtál. Teljesen ki vagyok rajta akadva. OK, hogy annak a pérónak a százmilliomodik baba, amit vizsgál, de neked az édes egyetlen gyermeked! Ha ezt nem tudja kezelni, ne dolgozzon orvosként! És örülhet, hogy nem olvastál be!
Lenne egy meredek ötletem. Mi lenne, ha Sün Balázs és Hunccutka (ők ugye jelentkeztek) kivételével kivennénk a kérdőjeleseket? Max. ha előkerülnek, visszatesszük. De addig is annyival átláthatóbb a tábli. De nem akarok kegyetlen lenni, szóljatok rám!
Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Anika! HÁt ez nem semmi! :o Nem is sejtetted??? Akkor nagy meglepetés lehetett! :) Gratula!
Mozza! Hú, jól megnőtt a pocid és milyen csini vagy! :)
Pumuklii! Kitartás, biztosan minden rendben lesz!
Zsüci! Gratulálok a kislányhoz! Remélem az én álmom a kétnemű babáról nem fog teljesülni! :lol:

Este találkozok a 4 éves keresztlányommal, bizti le fog ismét fárasztani rendesen a tündérkém! :)
De úgy élvezem! :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Pumukli

Köszönöm!

Egyébként igazad lenne, de én mégis úgy gondolom, hogy egy olyan társadalomban ahol fogy a népesség, ott ösztönözni kell a gyerekvállalást. Ezt pedig nem lehet pénzelvonással. Az állandó segélyekből élőkkel én is kitolnék valahogy, de a gyesen és gyeden lévő anyukákkal nem. Na meglátjuk mi lesz.

Szorítok a húgodnak!

Zsüci

Gratulálok!
Lehet lemaradtam valamiről. Milyen uh-n voltál? 4D-n?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok,

mi kedden voltunk dokinál, a babával minden rendben szépen növekszik és valószínűleg kislány :-) ezzel már csak Édesapának kell barátkozni, mert Ő kisfiút várt.
Pénteken megyünk vérvételre aminek két hét múlva lesz meg az eredménye, remélem ott is minden rendben lesz! ha igen akkor legközelebb csak jan. 6-án találkozunk a doktorbácsival.

Ritkán jutok ide (de egyre sűrűbben) és ilyenkor sok idő mire mindent vissza olvasok, így lehet, h beszélgettetek erről, Ti hogy álltok a hízással? Nekem már 5-6 kilót sikerült híznom, így most a 60-at kezdem súrolni, nem tudom nem sok ez egy kicsit 16 hetes kismamaként? Szívesen venném, ha nyilatkoznátok a témában. :-)

Köszi

timi

Kép
sün balázs
 
 


Anika
Gratulálok, kösd föl a nacid, másfél éves mellé 2 kicsi húha! :lol:
Nem parázol? :lol:
krém
 
 


Anika, ááááááááááááááá, ez tök jó!!!!! És eddig nem is látták??? Apa tudja már??

Mozza, nagyon csinos kismama vagy! Nekem egy kollegám volt akkor Phuket-en, ő testközelből élte át a szerencsétlenséget, kegyetlen lehetett neked is!!

Annus, én is ezért kerülöm a kistarcsai kórházat, mert ott sok ilyet hallottam! De az nagyon szívmelengető lehetett, ahogy felsírt a baba!!!!! Ilyenkor azért várom, hogy itt legyen, máskor még úgy gondolom, de jó messze van még május!

Zsüci, sebaj, holnapra már át fogsz állni kislányra! Úgyis gyereke válogatja, hogy milyen lesz, én és a férjem is jó firmák voltunk, megérdemeljük mindkét nem legrosszabb képviselőjét! :-)
Vendég
 


Anika!

Nagyon gratu! Nekem már nagyon korán látszódott, hogy ketten vannak, és a dokim jobban meglepődött, mint én :) Ugyanis én ikrekre koncentráltam :D

A segély- meg kiadáscsökkentésekről annyit, hogy a "világválságra' való tekintettel azokat szivatják, akiknek amúgy is kevés van. Ld. közalkalmazottaktól elveszik a 13. havi fizut, de a köztisztviselőktől már nem. És hol van valaha arról szó, hogy a politikusoknak, akik bent sem ülnek a parlamentben, csökkentenének bármilyen juttatást? Felháboritó, hogy amig én napi 10 órát dolgozom, 6 évet tanultam a diplomáért, 80e Ft-ot kapok, felelősséggel tartozom azért, amit csinálok, addig odafönt mindent meg lehet tenni.

Akik eddig segélyből éltek, ezután sem fognak dolgozni. Ld. roma népesség között mi a legújabb divat? Min. 2 család lakik együtt, egyiktől elveszik a gyerekeket, mert nem megfelelő a szoc. háttér stb indokkal, majd nevelőszülőkhöz kerülnek, és láss csodát, kik a nevelőszülők? Hát persze, hogy a rokonok, akikkel egy háztartásban laknak. És mi ebben a poén? Hogy gyerekenként annyi pénzt kapnak, mint amennyit én keresek kemény munkával...
No comment..
Bocs, kimérgelődtem magam.
Vendég
 


Anika!

Gratulálok az ikrekhez! :D
Nálunk a keresztgyerekek születtek így Angyal másfél éves lehetett mikor két kistestvér érkezett egyszerre. Két fiú, most már a fiúk is lassan két évesek imádják egymást!

Kép
sün balázs
 
 


Sün Balázs
Szia itt, és gratula a kislányhoz :)
Én még csak 13 hetes vagyok 58-59kg, még nem híztam, de az előző terhességemnél is ez volt, viszont a 6. hónap környékén úgy szóródtak rám a kilók hogy csak na! Másnak meg akkor nem nagyon :shock:

Annus küldtem privit, megkaptad? A végéről lemaradt hogy köszi :D
krém
 
 


Na, hugom éjszaka repül. Remélem minden rendben lesz a reptéren, ezek a barmok még mindig lövöldöznek a hotelben.

Petra
meg nem is csak a fizu, hanem a költségtérítés is felháborító. Ők bemondásra elszámolnak mindent, nekik nem kell számlával igazolni... Ezzel a fizujuk többszörösét zsebrerakják, gusztustalan.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Nem izgulok, a férjem izgul helyettem is. :)

Petra

Igazad van, teljes mértékben.
Azért nem látták, mert én a szoptatás miatt nagyon későn vettem észre. Nem volt mikor lássák, hogy ketten vannak. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


És azt hogy egy- vagy kétpetéjűek nem mondták meg? Azt már látják, hogy 1 v 2 méhlepény van, nem?
pumuklii
 
 


Bakker nem volt netünk....

Anika!
Gratula az ikrekhez!!!Nem semmi hogy most vették észre!!!!!!!!Be is tettem a tábliba!

Zsüci!
Neked gratula a kislányhoz!Hát holnap remélem megmondják nekem is 4Dn!!

Krém!
Hát úgy voltam vele h ha kérdeznék és válaszolna a stílusában...akkor mégjobban kiakadnék...így inkább nem szóltam hozzá én se.Lehet jobban jártam :wink: Mindjárt megnézem jött e levelem!!!

annus11
 
 


Krém!
Megkaptam,beírlak!

annus11
 
 


Hát én se tudom eldönteni, hogy mi is lenne a jobb, valszeg ezt is úgy kéne szabályozni, hogy mindenki tehesse azt, amit neki a legjobb. Vagyis aki otthon szeretne maradni 3 évig, az maradhasson, aki meg menne vissza dolgozni akár részmunkaidőben, az is megtehesse. LEgyenek bölcsik, ovik és ne legyen kényszer se egyik, se másik. Jókat álmodozok, mi? :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Lányok, én azt hiszem elköszönök, nem bírom követni ezt a tempót, így meg nem sok értelme van :?

Jó babavárást mindenkinek, gratulálok az ikrekhez :)
Vendég
 


Sziasztok!

Panndi, ne csináld, én sem tudok mindig mindent visszaolvasni, de attól még van értelme. Van aki tök ritkán jelentkezik, de annak is örülünk, és ők is nekünk. Kicsit sokan vagyunk. Ha mindenki csak napi egyet ír átlagban, akkor is 35-40 bejegyzés...

Sün Balázs, gratula a kislányhoz! Apa meg úgyis beleszeret majd annak rendje és módja szerint!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Panndi!
Szerintem se kell lelépned!Ha tudsz gyere és mesélj!!!Ha meg van több időd is akkor tudsz hozzászólni is az épp aktuális dolgokhoz.
Én se tudok mindenre reagálni,nem is kell!
Amúgy hamarosan egyre nehezebb lesz gépnél ülni,és hiába lesz időnk energiánk viszont nem lesz több.... :wink:
Tehát seki nem fog megszólni ha nem írsz minden témához!De azért szeretnénk tudni Zsófinak milyen kistesója lesz! :wink:

annus11
 
 


Zsüci, Isten hozott a kislányosok táborában!!

Anika, gratulálok. Jót derültem a történeten, de gondolom nem lesz könnyű megszokni a gondolatot… Közben az jutott eszembe, hogy még mindig növekedik a kismama táborunk, de a kisbabák száma is egyre több :lol:

Panndi, kitartás, nekem sem mindig megy ez, szerintem ha kialakítasz egy saját tempót és csak annyit vagy itt amennyi Neked jó, mi annak is örülünk. Nekem már az nagyon sokat jelent, hogy végigolvasom a hozzászólásokat és elgondolkodom rajtuk: aztán ami nekem fontos az megmarad, és válaszolok rá. Mindenkire nem tudok reagálni, bár eleinte ez a kényszerem elég sok gondot okozott...

Sünbalázs, én 64 kilóról indultam és már súrolom a 70-et!! De esténként nagyon keveset eszem már és napközben is vigyázok, hogy mit és mennyit veszek magamhoz... Az orvosom a multivitaminokat majd lecseréli sima folsavra meg vasra, ha már nagyon nagy az étvágyam :twisted:

Kellemes estét, dolgoznom kell...
Zsuzsa

Kép
kovzsuzska
 
 


Panndi, ne tedd, légyszi maradj!!!!! Igazuk van az előttem szólóknak, nem baj, ha nem vagy 100%-osan képben!!!
Vendég
 


Aranyosak vagytok, köszi :D
Csak olyan hülyén érzem magam, hogy nem írok mindenkinek, nem akarok bunkónak tűnni ám, de most fekszem, ha Zsófi alszik, ha meg a laptopnál vagyok, írom a szakdogámat.
De köszi, kedvesek vagytok :oops:
Vendég
 


Sziasztok,

Panndi szerintem se menj el, én nekem is sok néha és mire el olvasom már nem tudom kinek mit is akarok irni de azért jó olvasni mindenkiről kivel mi van!És ha már itt vagy ne menj el de persze ezt te döntod el.

Anika, nagy nagy gratula na ez nem semmi lesz azért egy kicsi mellé 2 pici!
Én itt Nagyváradon úsztam.

Zsüci,Zsuzsa gratula a kislányhoz!

Sün Balázs, én 69 vagyok és még mindig annyi...de én az előző terhességemnél is a végén kzdtem hizni.

Anita, még mindig nincs netetek?!

Szofi köztem és öcsém közt is 5 év van! :D

Annus, szoritok holnapra hogy, meg mutassa magát a maszatkátok!

Itt 2 évet adnak hogy itthon maradhass a babával.De viszont oviba 3 évtől veszik fel ugye bölcsibe meg itt is nehéz a bejutás.

Szép estét nektek.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Sziasztok!

Anika! Nagy gratula az ikrekhez! Nagyon izgi! :lol:

Panndi! Szerintem is maradnod kellene. Én sem tudok mindenre reagálni, sokszor hiába is olvasok vissza, mire odajutok, hogy írok nektek, addigra a felét elfelejtem. Ne foglalkozz ezzel. Gyere amikor tudsz, írj ami eszedbe jut.

Súlygyarapodásról annyit, hogy én híztam 60 dekát, de még nem értem el az indulási súlyomat. Nem panaszkodom, mert így is súlyos vagyok. Mindenféle értelemben. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Még csak a tizenikszedik hétben vagyunk. Mire a végére jutunk, addigra is sokan fognak lemorzsolódni és még többen szülés után. Szóval a végére egy kezelhető létszámú csapat lesz! Most nem a lemorzsolódásért drukkolok, akkor is így lesz, ha akarjuk és akkor is, ha nem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ez igaz, most van időm olvasgatni, de majd 2 gyerekkel, akik biztos nem egyszerre alszanak, nem tudom hogy lesz.
Akik meg az első babájukat várják, rengeteg idejük lesz. Én szoptatás közben állandóan olvastam.
pumuklii
 
 


1. WOW!!! Tök jó! Annyira izgalmas egy ikerpár!!! Már írtam, mi szeretnénk azért 1x ikreket, van rá némi esély... Örülök nektek!

2. Panndi, légyszi azért ne lépj ki, mert nagyon bírunk ám! De ha neked úgy jobb, ha búcsút veszel, akkor Isten veled, és áldás rátok!

3. Táppénz. Anyum gazd. vez. egygimiben. Így napi kapcsolatban van bérszámfejtővel. Aki sok-sok kérdés-beszélgetés után azt mondta, hogy a lányával mindent átgondoltak, hogy hogy lenne jó (ugyanez a cipő volt ő is - 2. baba GYED idejében), és úgy találták, nagyon jól fognak járni a táppénzzel. Hát belevágtak. Csak 1 dolgra nem jöttek rá: hogy a táppénz 1. 15 napja betegszabadság (kötelező érvénnyel), és ilymódon munkaviszonynak minősül. A kereset (asszem) 70%-a jár arra az időre, de persze, mivel nincs meg 180 nap, ezért a szülés után, attól függően, hogy a GYED plafonja, vagy a táppénz összege volt-e a kevesebb, a kevesebb alapján számítják ki a TGYÁS összegét. Meg aztán az alapján lesz a köv. GYED is. Az pedig hosszútávúbb dolog... Ha pedig nem megyek el táppénzre, akkor a 2007 szeptemberi bérem alapján számítják. Sajna, nekem nem mindegy, nem tudom, van-e, akinek igen, lehet, hogy van, aki jobban jár, s még az is lehet, rosszul informáltak. De szóljatok hozzá, aki szeretne... Bocs, ha hosszú, és érdektelen.

Most többet nem, de holnap... Még nem is olvastam mindent... Csak a legszembetűnőbb dolgokról írtam...

Üdv.
Vendég
 


Hű,nagyon nagy gratula az ikrekhez!!!!micsoda hír!
A többieknek is a jó eredményekhez!!! De jó ezt a sok jó hírt olvasni!!! Már is szívesen és jót fogok aludni!!!!!
Jó éjszakát lányok!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Aranyosak vagytok lányok, igyekszem fekvenni a tempót :oops:

Én ugye 61,5-ről indultam, aztán ment le, ment fel, mozgott a mérleg mindenfele, ma reggel kereken 60 voltam (persze a védőnő mérlege 2 kilóval többet mér :roll: ). Zsófival ilyenkor 68 voltam :oops: Azért nem bánnám, ha most 70 kilóval mennék szülni, nem 76-tal, majd meglátjuk.

Na megyek szakdolgozatot írni...
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: