Új privát üzeneted érkezett!

Kép

dita75
 
 


MONIC
A katalógusban ez az éves ár, de mindig figyelni kell az aktuális újságot, mert szokott lenni akcióban! Az a 60ezres sztem nagyon kényelmes lehet, a férjed is jókat aludna benne tévénézés közben! :wink: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Na, én kivagyok a mai naptól. Ezt mégegyszer végig nem csinálom, olyan hihetetlenül felesleges, időpocsékolás, és fárasztó az egész! :evil: Reggel 7-18.30-ig ott voltam, igaz voltak üres órák, akkor kimentem, de ilyen hidegben nem bírtam sokáig kint sem.
A lényeg, hogy minden eredményem jó lett, még a 2x12 órás vizeletemben sem találtak acetont, és cukrot sem. Holnap beszélek a dokimmal, hogy ha nagyon akarja, akkor majd itthon mérem magamnak, de én még egy napot nem teszek így tönkre! Ja, és baromira fáj az ujjam, sokkal jobban szeretem, ha a karomból vesznek vért... :?

Nellike,
Remélem, megoldódik beavatkozás nélkül is a szegény 3. baba sorsa. Sajnálom! :cry:

Zsuzska,
Csini pocak, és csini pofi! :D
Sajnálom, hogy romlott az állapotod! :(

Babszika, Vicky,
Hajrá inszem!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Monic,
Kutyus jobban van már?

Linácska,
Az ingához nem értek, de remélem, hogy igazat mondott! :wink: :lol:

Boni, Viki,
Ha a Mária bababoltba mentek vásárolni megadom a nevet, amit mondani kell a pénztárnál a kedvezmény miatt!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

 
 

NEMONE
Sajnálom, hogy ilyen fárasztó volt, és biztos nagyon ki lehetsz!
Muszáj holnap dolgozni menned?

Épp azon gondolkoztam, hogy ezen a héten a tegnap kivételével mindennap dokikkal kell találkoznom. Ma is ott voltam, holnap is megyek, és pénteken meg megyek vv-re és a hysterot megbeszélni!

Onnan való a zokkerem is ugye? Jó kis bolt lehet, ha végre megfogan Bogyónk első utam odavezet, vagyis a második, mert amit Danikának is vettem rucit olyat Bogyónak is szeretnék annyira beleszerettem!
:lol:

Pihend, aludd ki a fáradalmakat!

dita75
 
 


Nemone,

nagyon sajnálom, hogy egy egész napot kellett a kórházban töltened, viszont a jó eredménynek nagyon örülök :lol:

Dita,

Danika pihe-puha ruhácskáját szinte minden nap nézegetem és fgodosom annyira puha. Lehet, hogy elkopik mire megszületik a baba :lol: :lol:
az én álomfotelem masszívabbnak tűnik, 69 ezerbe kerül, de tuti elbírja a férjem 120 kg-ját is.

Összehasonlítás: (a kép méretek nem egyformák, sajnos mé mindig béna vagyok a kicsinyítéshez :oops: )

Kép Kép
Bár ahogy most állunk anyagilag szerintem semmilyen fotelem nem lesz :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemoka,
ez a valami nem inga volt, a hüvelyk és a középső ujj közé kell fogni, olyan alakja van, mint mondjuk a grillsütőben lévő fűtőszál miniben, mintha három ujját körberajzolnák az embernek.
Olyan érdekes volt, hogy próbálgattam normálisan megfogni, már a kezemben volt, gondolkodtam, hogy mit is kérdezzek, majd oda sem figyelve megkérdeztem apu feleségét, hogy "tényleg, hangosan kell tőle kérdezni?", majd ebben a pillanatban elfordult a kütyü, hogy nem. Pedig azt nem tőle kérdeztem..., meg nem is vagyok fogékony ezekre a dolgokra.
Meg lehetett vele aurát mérni, közelítettünk egymáshoz, és elvileg amikor már "beleütközik" az aurába, akkor elmozdul. Nekem olyan 2 m-t, Lilinek 3-at mért.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó estét Csajok!
Zsuzska, nagyon sajnálom a rossz eredményedet és tarts ki mindenképpen, a császározással majd szépen megszülsz és nem lesz semmi baj, hidd el:)

Nellike, nagyon nehéz lehet lelkileg a harmadik baba kálváriáját átélni, szegénykém!:(

Linácska, az ingához én sem értek, de nagyon király lenne ha már előre megjósolná a jó hírt!:) Szurkolok!

Én diétázgatok, egész nap csak azt mondogattam, hogy "Köszi, nem kérek csokit, nem kérek kekszet, tortát" stb. Tegnap még a kedvenc Burger King kajámról is lemondtam:(
Viszont jó hír, hogy nem haltam éhen, nem szenvedtem, mivel 5-ször kell enni egy nap és így mindig volt kaja a pocakomban :wink:
Vendég
 


Kép
Kép
Kép

dita75
 
 


TWIST
Jó nagy akaraterőd van, meg is lesz az eredménye! :wink:
Hétvégén én is megyek Norbis körútra. Nekem az vált be!

MONIC
Hasonlít tényleg, de masszívabbnak néz ki az tény!
A páromnak is tecc! :wink:

dita75
 
 


Ditus, hajrá a fogyózásban!!!:) Majd kölcsönkérjük egymás 36-os méretű ruháit, amikor bulizni megyünk! Okés!:))))) :wink:
"Kölcsön tudnád adni azt a cuki szűk 36-os piros kockás miniszoknyádat?" De jó lesz!:)))
Vendég
 


TWIST
Én egy 40essel is beérném!

leihizem, mert reggel annyira nehezen kelek! :(

Kép

JÓ ÉJT! :wink:

dita75
 
 


Szép jó reggelt!

ez a szék továbbra is pöpec..múltkor a Westendben kipróbáltuk ZSigivel a baba-mamaszobát-... jaj egész nap ott szoptatnám pici fiam.. Dita 2.képén lévő szék... hintáztam benne végig, még jó hogy fiamnak nem keveredett fel a gyomra :lol: :lol: :lol: :lol:

elkészült az idei Adventi koszorúm ma hajnalban... tegnap gyűjtöttünk ágakat hozzá Zsigmonddal :lol: :lol:

tavalyi alapanyagokból készült, idén nem volt energiám beszerzőkörútra menni-....

Kép
Vendég
 


komoly fiatalember vagyok: Kép
Vendég
 


Pálinkásat!

BONI
Nagyon szép a koszorú!
Zsigi tényleg kis töprengő fejet vág, de így is dönörűűűűű! :lol:

dita75
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Boni,

nagyon szép a koszorú. :wink:
A miénk a virágboltban készült :oops: Nincs is olyan szép mint a tiéd :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Dita,
Na, ma már jobban érzem magam, bár most meg a férjem horkolásától nem aludtam túl sokat, de mégis megnyugtató, hogy nem szúrom el a mai napomat feleslegesen.
Igen, a zokni is onnan van. :)

Linácska,
Ezt a fajtát sem ismerem, és egy olyat ismerek ami réz pálca, és derékszögben van meghajlítva.

Twist,
Kitartás a fogyókúrához! Amióta közölték velem, hogy diétáznom kell, azóta meg sem kívántam semmiféle édességet! Gondold azt, hogy ezt a baba miatt kell, és akkor csodákra leszel képes!

Boni,
Nagyon szép a koszorúd! Mivel rögzíted a gyertyákat? Nekünk még soha nem volt, de idén nagyon szeretnék én is!
Zsigi ezen a képen tényleg komoly fiatalembernek látszik! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

nekünk is az idén van először adventi koszorúnk :lol:
Nagyon irigyellek, hogy nem kívánod az édességet. Én mostanában nagyon odavagyok érte, és olyan mintha valami láthatatlan erő késztetne, hogy csokit egyek :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemoka,
ez is rézből volt, szerintem mindegy, hogy pálca, vagy ilyen ujj alakú. Amúgy te tudod milyen elven működik, és hogy mennyire valós???

Monic,
neked mennyivel előbb ingázta ki a barátnőd a pocaklakót?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

nekem már évekkel ezelőtt.
Ráadásul 2005-ben az esküvőnk előtt egy számmisztikus kiszámolta, hogy 2009-ben születik majd az első gyerekem. Ezen én akkor nagyon megsértődtem, mert akkor már rajta voltunk a baba témán, és rosszul esett amit mondott, akkor azt hittem, hogy hülyeség az egész. Aztán tényleg igaza lett, 2009-ben születik majd Danika. :lol:
Még mindig megvan a papír amin kiszámolta és ráírta, hogy 2009-ben jön a baba. :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone lehet kapni virágboltban vagy kipakolós standon egy direkt erre a célra készült gyeryarögzitőt egy karika közepén egy vatagabb "tű" olyan mint a pörgettyűjáték

köszi a dicséretet minden évben én csinálom.. a díszeket rá én gémkapoccsal rögzítem úgy hogy kihajtom, de ha van ragasztópisztoly azzal egyszerűbb illetve dróttal...
Vendég
 


Moncsi, engem is valami láthatatlan erő kényszerit hogy egyem az édeset. Bár engem is most diétára fogtak. Kedden azt mondta a doktorbácsim hogy nem ne egyek sokat főleg ilyenekből mert a baba már most sokkal nagyobb súlyra. Ezért nekem is diéta jön. 18 hétig diétáztam lefogytam 10 kg. Most megint kezdődik előről. Nem akartam neki mondani hogy a férjem és én is baromi nagyok vagyunk, (nem kövérek) a férjem közel 5 kg-mal született, meggyőződésünk szerint nem lesz egy tamagochink!!! :lol: :lol: :lol: (nálatok sztem hasonló lesz a szitu) ti sem vagytok aprótalpú emberek :roll:

Kép
pgsuska
 
 


NEMONE
Kép

Az én párom ugyan nem horkolt, de tudnék aludni:

Kép

ZSUZSKA
Tamagochi :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Bútorexpóba csöppentem??? :lol: Látom megy már a szoptatós fotelek vására! :wink:

Szépek egyébként, de nekünk valami olyasmire lesz majd szükség ami ággyá átalakítható, ha az anyu, vagy anyuka (anyós) nálunk alszik. :) Nehéz lesz olyat választani, ami tetszik, mert elég görények kaphatók fotelágyból. :?

Boni! Én holnap állok neki és nálunk is már évek óta én csinálom a koszorút. Minden évben más-más színhatásút. Attól függ, hogy milyen gyertyát sikerül beszerezni. Idén fehéret vettem, úghogy vagy fehér-arany, vagy fehér-ezüst lesz. (ezüstfenyőből csinálom hozzá az alapot, mert nekünk az van a kertben) :) A férjem annyira szereti ha van és persze ha én csinálom, hogy nálunk szóba se jöhet a bolti. Pedig olyan gyönyörűeket lehet kapni. (horror áron ) :? Ha elkészül teszek fel én is képet.

Némó! Gondoltam rád tegnap, hát nem semmi a kálvária, amin átmentél. De legalább rendben van minden. :)

Hízás ügyben én is bajban vagyok. Egyébként sem vagyok egy vékony Lujza, aztán rájött a lombik stimuból származó hormon dózis (kb. 5 kiló) meg azóta is hízom, tudnám, hogy mitől, mert többet nem eszem ls figyelek is arra, hogy mit egyek. Mérlegre rá se merek állni.

Némóka, kérlek mondd, hogy ha abbahagyom az utrót karcsú leszek, mint tíz éve! :roll:

nellike
 
 


Sziasztok!

Némóci!

Örülök hogy rendben a cukrod! Biztos elég lesz ezentúl az otthoni ellenőrzés.

Dita!

Akkor jó kis dokis heted van. Kitartás!

Boni!

Tényleg klassz a koszorúd! Ügyes vagy :) Hú, milyen komoly pasi ez a Zsigi :)

Zsuzska!

Sajnálom a kis szívedet :( Kitartás!

Nellike!

Jaj nekem, úgy sajnálom a harmadik babát, nincs itt jó megoldás :( A két nagyocskának továbbra is nagyon drukkolok!
Még lógok neked egy privivel, nem felejtettem ám el, mindjárt rárepülök a témára :)

Ádám pár napja időnként csuklik, csak úgy rázkódik a kis drágám. Ma reggel már a húgocskája is elkezdte :) A kisfiam egyébként egy nagy gengszter, olyanokat bevisz méhszáj tájékra, hogy komolyan fáj. A hólyagom is tudna mesélni arról, miket kap a fiatalembertől. :) Csajok, 7-8 hét (optimista vagyok), és megint pelenkázok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi! Válaszoltam :)

Még két hónap és jöhet a tandem szopi, kakis pelusok és a többi... Ez az Ádám jó gyereknek tűnik. :wink:

nellike
 
 


Télleg jó fej a kiscsávó, de még meg kell tanítanom neki, hogy a lányokra még nézni is csak szépen szabad,nemhogy megrugdosni őket :) Még akkor is, ha az illető hölgy az anyukánk :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi, te tudod, hogy a sütőtöknek milyen a szénhidrát tartalma? Mert imádom és sok van belőle itthon és szeretném mind felfalni!:)
Vendég
 


Ditus, jó a blogod, izgi, ahogy folytattad!:)
Persze, picit szomorú is még az új bejegyzés vége, de majd később meg annál nagyobb lesz a vidámság, ha meglesz a baba, vagy babák:)

A 10 kémcső vértől én is rosszul lettem volna. Az IR vizsgálatnál csak 2 kémcsővel vettek le, de 2 napig szédültem utána. 10-nél hordágy lett volna, az tuti...
Vendég
 


Monic,
Szerintem ez, hogy mostanában nem kívánom az édességet pszichésen van nálam, mert mielőtt diétáznom kellett, és is nagyon kívántam ám az édességet! :wink:

Linácska,
Én úgy tudom, hogy működik, de otthon megnézem a kiskönyvemet, hogy írnak-e róla többet. :roll:

Boni,
Köszönöm a tippet! Ha sikerül csinálnom, akkor rakok fel képet én is. :)

Nellike,
Hát, én csak azt tudom, hogy amikor abbahagytam az utrót, akkor már nem puffadtam annyira, de hogy fogyni is fogsz, azt sajna nem tudom. :roll: :? Sőt, szerintem mivel Neked több babó van a pocidban Te teljesen másként fogod viselni magadat a hetek múlásával, mint mi, akiknek "csak" egy babájuk lesz. :wink: :lol:

Évi,
Ez az Ádámka már most egy kis focista! :wink:

Twist,
A sütőtökben 16,5 g/100g CH van.

Végre sikerült elérnem a dokit telefonon, és jó neki az otthoni vércukor mérés eredményem is! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


sziasztok lányok,

csak az utolsó oldalt olvastam el.

mindenkinek megy a drukk 1000-el!!

Évi: nagyon izgi!! és h már így meg tudod különböztetni a ,,tojáskáidat,,! már a finisben érzed magatokat? :lol:

Némóka: hát végül mi sem voltunk az expón, a páromnak elment a kedve, de nem bánom. vas du elkezdett fájni a derekam és azóta is fáj. kitartást a cukordiétához, remélem nem kell végig!

Monic: nekem a sógornőm ágyban fekve szoptatott végig , szerinte úgy a legkényelmesebb, legjobb a deréknak. lehet, h nekem sem lesz szopis hintaszékem, mert ha már nem lesz rá szükség nem fér be már a nappaliba és lehet, h ezért nem is veszünk. szerintem inkább altatni jó székben. de amúgy nagyon szupi a szék, én is elfogadnám!!

Zsuzska: sajnálom, h a szíved rakoncátlankodik!! remélem minden rendben lesz!

mi jól vagyunk, csak vas du óta fáj a derekam. hétfőn alig bírtam kikellni az ágyból. azóta szegény párom masszírozgatja reggel este kicsit, de fáj nagyon. már a finisben vagyunk nagyon állítólag. szülők szerint már a hasam is elég lent van. remélem azért még a hétvégén bent marad Nándi, mert holnap még takarítanék egyet és hétvégén nincs program, otthon lennénk csak a párommal és pihennénk, együtt lennénk! ránk férne már!!

majd még jövök remélem! jövő kedden megyek uh-ra utoljára. ma meg csak ctg-re.

pusz, drukk és kitartás mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,
a fotellel szerintem tényleg várj, még megszületik Nándi. Én is kaptam a férjemtől, mire hazaértünk, de soha nem szopiztunk benne, csak fekve ment. Bajban is voltunk, ha nem volt lehetőség rá, csak ülve.

Némóka,
kíváncsi vagyok. Az a valami azt "mondta", hogy Lili egy hónapon belül szobatiszta lesz. Hát ez csoda lenne, ennek ellenére tegnap este levette a pelusát magától, és felvett bugyit. Bár utána meglepetten közölte, hogy "anya, a bugyiból kifolyik..."

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Czinki, hajrá ezerrel drukkolok!!!!!!!!! Biztos vagyok benne hogy minden rendben lesz és Nándi csak úgy törtet majd előre szülésnél :wink:


Némóka, sajnálom ezt a cukros hajcihőt. Na ezt irtam neked a múltkor hogy ettől féltem én. Nem annyira a diétától. Nekem is most figyelnem kell, Oroszlán kicsit túlsúlyos doktorbácsi szerint bár a méhem szerint normális, lehet hogy az uh csalt. Dec 19-re nem szabad hogy jóval súlyosabb legyen, mert én is mehetek cukros tesztre megint. És azt nem akarom :x

Évi, jó hogy jelentkeztél, Ádám nagy gazember. De a fiúk márcsak ilyenek. Nekem is Oroszlán néha ad jócskán, és hát tiszta apja, csak éjszaka él. Napközben csak újszopogatás van és alvás.


Moncsi, elvagy tűnve??? Irtam neked a múltkor a másik topicba a folyással kapcsolatban, nekem nagyon bevált ez a bórsavas kúp.


Ditus, jó lett a bloggod, nagyon tetszik, olyan szépeket irtál. :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

it vagyok, csak ma Szegeden voltunk téligumit beszerezni.
Hétfőn megek dokihoz a folyással kapcsolatban, persze ma már nincs semmi folyás, Murphy törvénye :roll:
És biztos vagyok benne, hogy nekünk sem tamagochi méretű Danikánk lesz :lol: :lol: :lol:

Dita,

belefeledkeztem a blogodba, nagyon tetszik :wink: Karácsonyra jár neked a dupla ajándék :wink:

Évi,

hihetetlen, hogy 2 hónap és babázol. Nagyon gyorsan telik az idő, bennem még az a kép él amikor a talin sasoltuk a pocidat, és azt találgattuk, hogy hányan is lehetnek benne :lol:
Ádám belevaló kisfickó lesz :lol:

Nellike,

egy fotelágyat nekünk is venni kell a gyerekszobába. Fontos, hogy össze lehessen csukni mert ott nagyon pici a hely.

Linácska,

a szoptatós fotel nem az első helyen szerepel a babaholmi vásárlási listámon, de ha kapnék véletlen egyet, nem küldeném vissza a boltba. Te írtad, hogy nálatok nagyon jól bevált a férjednek meccs néző fotelnak :lol: :lol:

Nemone,

én most azt a taktikát találtam ki, hogy ha édeset kívánok akkor 5-ből 4-szer valamilyen gyümölcsöt eszek. De tény, hogy a kakaós palacsinta vagy a Nutella nagyobb örömmel csúszna le a torkomon.

Czinki,

de jó, hogy jelentkeztél. Mindjárt szülsz :wink: Tisztára izgulok értetek, akkor te meg pláne :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinke,
Nagyon drukkolok, hogy minden úgy alakuljon majd a szülésnél, ahogy elképzelted! :D

Linácska,
Lili :D

Zsuzska,
Sajnálom, hogy Neked is diétáznod kell, remélem ilyen vércukor profilra nem kell majd menned!

Monic,
Hát, igen a Nutella...annak tényleg nem lehet ellenállni! :wink:

Ezt a képet meg kell osztanom veletek! Olyan jót nevettem rajta! :D

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

nagyon aranyos ez a kiskutya. :lol: :lol: :lol:
És köszönöm a múltkori kutyás e-mailt, nagyon cuki kutyusok vannak benne :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


köszönöm a drukkokat! hát izgulunk is! állítólag az, h a derekam majd leszakad , az már szülés előtti jel.

Monic: a sok gyümölccsel is vigyázni kell, mert tele van gyümölcscukorral. tudom, h szar, de ez van. ezért nem is értettem, amikor diéta gyanánt a védőnőm azt tanácsolta, h egyek egész nap gyümit és csak ebédre vmi tartalmasat, amit amúgy is ennék.

egyébként olyan hülyeség, h a baba túlsúlyos! :shock: amikor a doki lekövérezte Nándi , tök lelkibeteg voltam egész nap (milyen hülye voltam!!!). pedig a kalkulált súlya alapján teljesen normális. ok, nem 3 kg alatti baba lesz, de 4 kg alatti. szerintem a 3,6-3,8 teljesen normális. különben is a nagyobb babák gyorsabban , ügyesebben szopiznak , életrevalóbbak, stramm babák!

Zsuzska: ne aggódj a baba súlya miatt! az nagyobb baj lenne, ha nem nőne rendesen!!! és szép a pocakod!!

Linácska: hajrá szobatisztaság!!

ja, és a dec 1 poz tesztelők dobjanak smst!!! :wink:
hajrá Kata és Linácska !! na és a többiek is!! Dituli te is hamarosan tesztelsz! megy a drukk mindenkinek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

köszi a gyümi tanácsot, de ha belegondolok akkor még mindig egészségesebb megenni egy narancsot mint nutellát vagy egy tábla csokit :wink: Bár ma ettem mind a kettőt :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


ÉVI
Remélem még kitartanak a focista bébik! Nehezen viselném ha nem lehetnének Bakok, mint mi! :wink: :lol:

TIWST
Ettől a tíz kémcsőtől még mindig rémálmaim vannak, pedig holnap megint vv-m lesz, de szerencsére most nem kell éhgyomorra menni, meg csak egy kémcső lesz! Legalábbis remélem!

NEMONE
Végre vmi jó hír! Akkor méregesd szorgalmasan! :wink:

CZINKI
Hihetetlen hogy bármelyik pillanatban akár jöhetne is Nándi!
Azért remélem még tudtuk egy jót pihenni egyben!

ZSUZSKA
Jó volt hallani a hangod! Sajna ma sem maradok sokáig, nem tudom megvárni mire te feléledsz mint éjszakai bagoly.... mert a párom 2kor kel éjszaka. Aztán 3 óra múlva én és megyek vérvételre meg időpontot kérni a hysterora!

MONIC
Ügyi vagy a gyümölccsel, bár azt is jól meg kell válogatni, mert némelyiknek magasabb a cukortartalma mint egy krémesnek! :shock:

Remélem a dupla ajándékot a Jézuska is tudja! :roll:

Irtam privit, csak a szokásos panaszáradat! :oops:
:roll:

dita75
 
 


Dita,

válaszoltam :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kép

dita75
 
 


Jó Hajnalt!:)
Ditus, nagyon sok sikert a mai vérvételhez!!! Ügyes legyél!:)
Csak beugrottam egy pillanatra, és máris megyek dolgozni. Jók legyetek!
Vendég
 


Jó reggelt!

Látom tegnap este elég sok dolga volt mindenkinek, nem nagyon csevegtetek. :wink:

Linácska,
Tegnap későn értünk haza, és már nem néztem meg a kiskönyvemet, de ma ígérem utánanézek, hogy gogyan működik az a szerkezet. :)

Czinke,
Nagyon-nagyon drukkolok nektek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tegnap beszereztünk majdnem mindent az Adventi koszorúhoz, már csak fenyőágakat kell ma szereznem. Ha kész lesz rakok fel képet! :)

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Kép Hol van mindenki?

Dita felmentve, ő dokinál van. Mennek a drukkok, remélem ma minden jobban alakul!++++++++++++++

Kata,
Mi újság? Rég nem voltál Te sem.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok! Kép

Gyors bekukk, mert megyek dolgozni. Este ígérem, h visszaolvasok, h képben legyek. :oops:

Most értünk haza a BMC-ből.
W. dokihoz kerültem át. Bevallom őszintén, h soha nem láttam őt, de sokkal szimpatikusabb nekem mint Sz. doki és örülök, h hozzá kerültem. Biztos mindkettő jó, de vhogy emberileg W. doki szimpibb - nekünk.
Megbeszéltük vele, h inkább átcsúsztatjuk az inszemet januárra, mert mivel 30 napos a ciklusom, elég valószínű, h nem férnék bele a karácsony előtti utsó napos inszembe (bár hozzáteszem, h ő benne lett volna, szóval még jóformán én beszéltem le :lol: )
DE ha meg beleférnék a 20.-ai hétvége és az a pár nap kariig a m.helyemen tuti, h nagyon nehéz lesz, hiszen ismerjük az embereket.... utsó pillanatban már minden mindegy alapon rohamoznak és az egész napos állás, kasszázás (derékfájással) és emelgetés tuti nem tenne jót.

Szóval, a lelkem megnyugodott (ezt főleg egy szívemhez közeli embernek KÖSZÖNÖM) és most csak a karira koncentrálok. Aztán a szülinapom környékén (kb pont akkor) megjön és bemegyek ezt megünnepelni a BMC-be egy jó kis szurival (érdekes, h mások jól berúgnak én meg kérek egy kis szurit :lol: ), h legyen egy sikeres inszemem és a férjem szülinapjára egy babácskánk! :wink:

Röviden ez a 2009-es terv 8) 8)

Ja és dita!
Nálam már a Last Christmas szól.... totál kari van itthon :D Kép

babszika
 
 


Ja és ez sztem állati jó:
1227868650.0135.doc

Kép

Sziasztok! Kép

babszika
 
 


Sziasztok!

Nemone,

jó adventi koszorú készítést :wink:

Babszika,

nagyon jól hangzik a 2009-es terv :wink:
Szülinapodra egy szuri? Tényleg extrém ajándék, ilyet nem sokan kapnak :lol: :lol:

Nekem éjszaka óta nagon fáj oldalt a hasam, vagy az oldalam, vagy a beleim, vagy Danika rugdossa valamelyik létfontosságú szervemet, fogalmam sincs, de alig tudok járni. Eddig feküdtem, de van néhány elintézni valóm.
Dokim persze szabadságon van ma :? De hétfő reggel amúgy is megyek hozzá... Addig pihi.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Némóka,
olvasok ám, csak most kicsit belemerültem a sulis dolgaimba, meg kicsit kezdek átmenni idegbeteg állapotba, így nem akartalak titket fársztani (kivéve Monicot, szegényt).

Monic,
Danika kezd rosszalkodni? Remélem kiveszi a lábát az oldaladból!
Tegnap azt elfelejetettem mondani, vagyis írni, hogy 3-4 napja tiszta remegős vagyok. Remegnek a kezeim is és a lábaim is néha. :roll:

i.kata
 
 


Monic,
Sajnálom, hogy fáj a hasad! :( Valószínűleg tényleg Danika egyik végtagja van rossz helyen.
Reggel én is arra ébredtem, hogy begörcsölt a hasam, mert sikerült picit jobban ráfeküdnöm, de amikor korrigáltam a hibámat, akkor hamar elmúlt. Viszont kb. 1 órája enyhén fájdogál a derekam, szerintem kezdek megint alakulni. :?

Kata,
Akkor jó tanulást Neked, de remélem, csak a sulis dolgok miatt vagy idegbeteg!? Hétfőn lesz anyósom, és a barátnőm kislányának a szülinapja, remélem szerencsét hoz Neked a tesztelésben! :wink:

Babszika,
Klassz ez a 2009. évi tervezet! :wink:

Én viszont nemsokára megyek, majd csak este jövök újra, addig is vigyázzatok magatokra!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Sokat nem kellett visszaolvasnom! :?

Reggel voltam vv-n, aztán be fehérvárra a dokkerrel megbeszélni a hysterot.
Direkt megkérdeztem, hogy lesz az orvos pénteken? Persze lesz menjek csak, hát naná hogy nem volt! :twisted:
Vigasztalásul bejártam a plázát és vettem magamnak egy kismamifelsőt! :lol:
A múltkor amikor a BMC-ben voltunk egy csomó lányon láttam ilyen tunika jellegű pulcsit, rövidújjút is ami alatt volt egy másik felső, meg garbónyakút. Vettem egy fekete szürke garbósat, majdnem leér a térdemig olyan mint egy miniruha. Mindenidős terhesnek nézek ki benne, de nem érdekel, majd felveszem alá az alakformáló harisnyámat, hátha leszorít egy két hurkát! :oops:
Kedden megint körülnézek hátha jöttek új cuccok, mert volt még egy tunikás pulcsi fehérben - de azért mindennek van határa, én fehétben, mint egy hóember, vagy hógolyó! :lol: :lol: :lol:
Ja igen ugyanis kedden kell visszamennem délre és 1 órakor meg lesz valami előadásféle (?) a hysteroról! :shock:
Akkor megírják a papíromat és megbeszéljük, hogy mikor lesz a műtét, de mivel piri után nem sokkal kell menni ez kb. a hónap közepe tájékára fog esni. Durván két hét múlva!

KATA
Remélem a tüneteid babá(k)ra utalnak!

NEMONE
Biztos szép lesz a koszorú, én nem vállalkoznék rá, mert még a boltinak is letörtem az egyik gyertyatartóját amikor tuszkoltam bele a gyertyát! :oops:

BABSZIKA
Jó kis tervek, az enyémek is hasonlóak! 2008 nem volt valami jó év (nekünk), remélem 2009 szerencsésebb lesz!
Nálam is kari van, fel is tettem néhány szösszenetet vasárnap a díszítésről! :wink:

MONIC
Szegénykém! Sajnálom a pocidat, remélem nem kell egész hétvégén szenvedned!

TWIST
Te is jó korán mész melóba! :roll:

Ja Monic, tegnap kb egy órán át röhögtem de úgy, hogy bepisiltem :oops: azon amit küldtél...... tovább is küldtem az illetékeseknek! :wink: :lol:

dita75
 
 


Hali csajok,


Ezt a punnyadságot ami itt van. Nem igazán irtok. Hát én is már háromszor álltam tegnap óta neki, de nem ment. Ma is egésznap szaladgáltam, plusz most csináltam csőben sült brokkolit és karfiolt és diszitem én is a lakást :wink:

Monic, ti holnap hova mentek a Kikába és mikor??? Mert mi is megyünk lehet hogy talizhatnánk. Elküldöm priviben a számom. Megyünk még a minimanóba és az Ikeába is.


Ditus olyan cukker vagy hogy tegnap hivtál, na meg ez a hógolyós történet. :lol: :lol: :lol:

Nemone, ma én is ilyen gondokkal küzdöttem mint te. Szarul keltem. Éjszaka Oroszlán ugrált velem együtt, begörcsöltem, sztem ezt a melegfrontot érezzük.


Babszika, szülinapi szuri, király, de azért igyál mellé egy pohár bort :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: