Új privát üzeneted érkezett!

máskor is jöhet ilyen sok kép :lol: Zsófi nagyon szép kislány :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Nagyon szépek a csajok :lol:

Andi, ne rémisztgess, h ez eddig is eltart :shock: már kezdtem örülni, h csak 2-3 hetet kell kibirnom ebben a "másnapos" állapotban, eddig -3 kgnál tartok :? (ami végül is nem olyan vész.. :wink: ) Szerencsére én nem hányok..de így is elég rossz.. :?

B alszik, megyek, gyors rendet rakok még a konyhában :) iszonyatos, h mennyit pakol, legkülönfélébb dolgokat találok ne oda illő helyeken (pl száritóról lelopott csipesz a zoknis fiókban, cd/dvd a konyhában, távirányitó a kiságyban.. :wink: ) nálatok is ez van???

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


vicsok, én rossz példa vagyok, Zsófival is végig hánytam. Akkor is, most is fogytam az elején. Kitartás!

Jaja, nálunk is ez van. Távirányító a szennyesben, a legós dobozban, sajtdarab a játékai között, stb :lol:
Vendég
 

 
 

Köszönöm a köszöntéseket!

Andi: Zsófi abban a hatalmas pólóban annyira édes!!! :lol: :lol: Nagyon jól sikerült fotó!

Babett: úgy látszik Barna is gyorsan hozzászokott a cici nélküli alváshoz. Tegnap, tegnapelőtt már egy hang nélkül aludt, miután letettük. Azért picit én is szomorú voltam, olyan jó volt az az esti kis nyugi kettesben Barnussal :oops:

Pakolás nálunk is megy, pedig próbálom megtanítani, hogy mit lehet és mit nem, de reménytelen. Ma amig kiszaladtam pisilni, már felhangosította a rádiót :shock: :shock: :lol:

Eperke: a Lányok nagyon helyesek!!! Eszti egy kis mosolyalbum! Zsófi meg olyan édesen beszél!

KépKép
kutyfül
 
 


panndi: Zsófi igazi nagy csajszi már! ilyen ügyesen eszi már az almát is? én mindig parázok ezektől, nem kemény az??? bár Botinak még csak 8 foga van, vagy ennyi is elég ahhoz? Zsófi mindenben olyan kis szuperkid :lol:

Boti is kezeli a lejátszót (ha nem vagyok elég szemfüles, és mekaparintja a távirányítót), hol a rádió szól hol a cd.... :shock:

Panndi: Ti megkérdezitek, hogy milyen nemű lesz? lassan már megtudod, nem?
Vendég
 


Köszönjük a bókokat :lol:
Nyolc fog óta eszi így az almát :wink:

Megkérdezzük, remélem a jövőhéten ki is derül, ha nem, akkor meg még karácsony előtt a 4D-s UH-n :)

Távirányító.. a legvadabb sztorink az volt, hogy egyszer éjfélkor már aludtunk az emeleten, és a földszinen bekapcsolt a hifi :shock: Azt hittem kiesem az ágyból.. Kiderült, Zsófi beprogramozta ébresztőre :lol:
Vendég
 


Megnyugodtam, hogy Zsófi is kidobál dolgokat. Lilla állandóan a zokniját dobja a szemetesbe :oops: :shock:
Babettel én is egyetértek, Zsófi tök ügyes, szerintem simán Lilluval van egy szinten (pedig mi 3,5 hónappal idősebbek vagyunk) :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Mi voltunk Gryllus koncerten, annyira jó volt :lol: Lillunak lett dedikált cd-je is :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


húú Ildi, irigykedek.... :cry:
Vendég
 


Képzeljétek, ma először Zsófi a saját ágyában aludt el, nálunk ez nagy szó! :lol: Eddig mindig az volt, hogy fürdés után be a hálóba, ott a nagyágyon megissza a tejet, aztán a nagyágyon elalszik mellettem. Most megitta a tejet, lemászott az ágyról, és bement a szobájába :lol: Így most ott aludt el, mellé bújtam így is, de tök jó volt, hogy nem kellett utána becipelnem a helyére :D
Vendég
 


nagyon ügyes Zsófi :lol: én a az ágya melleti szivacsról teszem át Lillut :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ááá, én a földről nem bírok vele felkelni fekvő helyzetből úgy, hogy ne ébredjen fel :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Panndi: Zsófi nagyon édes a képeken! :D Jól látom, hogy csat van a hajában? Hogy tudod beletenni, hogy ne vegye ki két másodperc után? Az én Zsófim nem engedi, hogy akármit is csináljak a hajával. Pedig vettem már mindenfélét, mert neki is elől eléggé a szemébe lóg már. De minden hiába...

Ildi: Jól sikerült a montázs! :D

Rádiós sztori: Zsófi nagyiéknál halkította le a rádiót nap közben, így mikor másnap reggel bekapcsolt ébreszteni, nem hallották meg, és elaludtak. Még a munkából is elkéstek. :oops:

Kutyfül: Köszi! Barna is nagyon édes élőben is! :D Zsófi tegnap óta sokat emlegeti, egyfolytában mondogatja, hogy: "Bajna" :lol: Esztinek tegnap tényleg jó kedve volt, egész nap mosolygott, még miután hazaértünk itthon is. :D De este aztán bepótolta a napközben elmaradt sírást...Szinte éjfél lett mire elaludt.

Vicsok: Zsófi is 8-9 hónapos volt, mire átaludta az éjszakákat, ezért is kezdtük Esztivel úgy, hogy a mi szobánkban alszik. De ott nem volt neki jó, zavarta nagyon, ha mi még este jöttünk-mentünk körülötte. Így miután már rendszeressé vált az éjszakai alvás, úgy döntöttünk, jobb lesz neki Zsófinál. Szerencsére Zsófi mellett ágyút is dörgethetnénk, nem ébred meg, pedig már volt 1-2 olyan esténk, mikor Esztit semmivel nem tudtam megvigasztalni és csak későn (éjfélre) aludt el. De Zsófit ez sem zavarta. Fürdés után irány az ágy és alszik reggelig.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


milyen volt a koncert a MÜPA-ban?
Vendég
 


Sziasztok!

Ildi: Szerintem ügyes vagy, jó lett a montázs :wink:

Panndi: Hihetetlen ügyes és aranyos kis csajszikád van :wink: És szép is :wink:

Jaj, most más nézetben írom a hsz-t, és nem tudok visszanézni, és nem jut eszembe, hogy mit akartam még írni. Bocsi :D :oops:

Szerintem nem írtam, hogy Vivi 3-án elkezdte az ovit. Olyan ari :D

Hoztam szülinapi képeket :D Most jó sokat rátok zúdítok :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2011.02.11 21:07-kor.
lamme
 
 


Lamme!
nagyon szép lányaid vannak :lol: Vivinek hogy tetszik az ovi?

Eperke!
Csatt nálunk sem marad meg :wink:

Panndi, nekem sem mindig sikerül :wink: de máshol meg nem alszik el :roll:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


lamme: helyesek voltak a csajok a szülinapon!
Vendég
 


kutyfül: hogy állsz a szülinapi készülődéssel?
Vendég
 


Nagyon szuperek a szülinapos képek!!! :lol:

Andi, szegény, nem irigyellek ezzel a hányással.. :? nekem hol jobb, hol rosszabb, változó...de elvagyok.
Szerdánként járunk egy baba-mama tornára, ami igazán nem is torna, hanem mondókás, éneklős 1 órás kis foglalkozás, labdákkal, játékokkal. Ma is voltunk, B kifáradt a végére, utána még játszótereztünk egy kicsit pár anyukával, de baromi hideg volt. Az igazság, h én fáztam :oops: Banduc be volt öltöztetve, de egy jó fél órát birtunk...

Annyira utálom a hideget, el sem birom mondani, és a herce-hurca az öltözéssel :evil: mire a 6-ról lekászálódunk én 5x megizzadok, ma már úgy mentünk le, h nem ültettem be B-t a kocsiba, hanem lementünk lifttel, és az ajtó előtt vettük fel a kabátot lenn a lépcsőházban

eperke, köszönöm az alvással a tanácsokat, én is nagyon gondolkodom még, h hogy legyen majd, bár erre még ráérek. B-nak csináltatni akarok egy ágyat, egy régi kismama magazinban láttam, autó formájú, magasitott oldalú, könnyen ki tud mászni belőle, igazi "nagyfiús" ágy, a rácsos pedig a kicsié lesz

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Babett: Koncert nagyon tetszett, a lányok is élvezték, olyanok voltak, mint a kisangyalok, annyira lekötötte őket a zene. :D Pedig direkt a kijárat közelébe ültem, gyorsan ki tudjunk menni, ha nagy hangzavart csapnának. :) De szerencsére nem volt rá szükség! Januárban lesz legközelebb. Szeretnék menni akkor is a lányokkal.

Vicsok: Ággyal mi is így voltunk, csináltattunk egy nagyot Zsófinak, a kiságy pedig Esztié lett. Az öltöztetéssel én is így vagyok, mire kijutok a két gyerkőccel a lakásból, 100x leizzadok. Hétfőn, mikor a babakoncerten voltam velük, Zsófi 10x rohant ki a teremből, míg Esztit sikerült felöltöztetnem. Én meg utána, Esztivel az ölemben...

Lamme: Nagyon édesek a lányok a szülinapi képeken! :D

Ildi: Csatt ügyben, akkor megnyugodtam, hogy nemcsak Zsófi nem bírja. :wink:

Hoztam egy-két friss képet én is, a ma 10 hetes Eszterkémről és a holnap 20 hónapos Zsófimról. :D
Kép Kép

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Na vagyok!

Képek nagyon jók, nem sokkal lesz kisebb Zsófi, mint a Ti Zsófitok, amikor a kicsi megszületik :)

Csatot simán bele tudom tenni, ki sem veszi, szerintem fel sem tűnik neki, hogy van ott valami :lol:
Vendég
 


eperke: helyesek a lányok! Eszter hogy megnőtt, és tökre más, mint Zsófi...januári koncertre lehet elmegyünk. Nem problémáztak a korhatárokon? 1 év alattiaknak van, nem?
Vendég
 


Eperke, jók lettek a képek és avonalzók is, hihetetlen milyen nagy lányaid vannak már :lol: :lol:

A csattról csak annyit, tegnap volt egy kicsit idősebb kislány itt játszani, Lillu az ő csattját is kivette volna, ha hagyom :lol: Annyira hihetetlen, hogy most a 7 hónap olyan sok köztük, mégis osztálytársak lesznek. Édesek voltak, mind a kettő kis szőke, a kislány Lili, szóval tök hasonlítanak :lol:

Vicsok, ez a babatorna jó lehet, kár hogy itt Monoron nincs :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Mindenkinek köszönjük a dicséreteket!

Panndi: Jó is ez a kis korkülönbség. Annak ellenére, hogy Zsófi nem olyan nagy még, olyan ügyesen segít: kiviszi Eszti pelusát a kukába, hozza a tisztát :D Mondjuk vannak nehezebb napjaink is, mikor mindkettő nyűgös. Ilyenkor alig várom, hogy Apa hazaérjen a munkából. De alapvetően jól elvannak együtt, Zsófi is beszélget Esztihez, ahogy tőlünk látja, puszilgatja. Remélem, ha nagyobbak lesznek, akkor is ilyen jól megértik majd egymást! :D

Babett: Nem problémáztak a kor miatt. A koncert előtt annyit elmondtak, hogy ez alapvetően 1 év alatti babáknak van (12-15 hóig még belefér), akik még nem olyan aktívak. De külön nem szóltak érte. Szerintem most is voltak még Zsófinál is nagyobbak és Zsófi is szó nélkül végighallgatta a koncertet, nem volt vele gond.

Ildi: Tényleg hihetetlen milyen nagyok már a lányok! :lol:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Tud nekem abban valaki segíteni, hogy ezeket a homeós bogyókat babáknak kb mennyi vízben kell feloldani? Esztinek akarok adni a hasfájásra, hátha ez segít.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


eperke: én úgy tudom, hogy minnél kevesebb vízben, mert az a lényeg, hogy a nyálon keresztül szívódjon fel. Tehát ne nyelje be azonnal. Én Botinak simán adom a bogyókat, de tény, hogy ő már nagyobb Esztinél....
Vendég
 


Én két három kiskanál vízben olvasztottam fel a bogyókat - Lillu egy éves kora óta szopogatja csak :lol: ahogy Babett is írta, minél kevesebb a jobb :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Eperke, Lamme, a lányok gyönyörűek!!!

Kép
waterlilly
 
 


Mi is itt. Mostanában nem nagyon voltam gépnél, úgy elrohannak a napok :cry:
Szombat este voltunk apával bulizni, apósom volt itt. Jó volt kicsit kimozdulni, bár mostanában nem panaszkodom. Minden héten van valami baráti összejövetel. Apa már a szememre is vetette :? :oops:

Lamme: Nagyon szépek a lányok!!

Babett: Na, mi is befejeztük a szopizást! Szombat hajnalban úgy döntöttem, hogy elég volt ebből a hajnali szopiból. Kapott Barna egy kis vizet, és aludt tovább. Azóta ez van.
Készülünk a pénteki szülinapra. Ma megyünk ajándékot venni.

KépKép
kutyfül
 
 


Kutyfül, ügyes Barna, hogy így abbahagyta a szopit :lol: Lehet már tudni mi lesz az ajándéka?

Nálunk újra gázak az éjszakák, Lillunak egyszerre 3 foga jön :shock: ma apát konkrétan kitúrta az ágyból éjszakára :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Gyönyörűek a lányok! Kicsik és nagyobbacskák egyaránt szépséges kis hölgyek. :D Szülinaposoknak utólag is még sok boldog születésnapot kiivánok!

Vicsoknak gratula a 11. héthez!!!!!!! Kellemes meglepi volt látnom a 2. vonalzót. :D

Mi jól vagyunk, sok időm netezni nem igazán van, vagy egész egyszerűen Gábor nem enged. Nem unatkozom, de gondolom ezzel nem csak én vagyok iigy.
Puszi mindenkinek, ha tudok, jövök.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Gyere Tücsi mindig ha tudsz :lol: meg képet is szívesen nézünk ám a fiúkról :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Manólány 3 órája alszik, gyorsan írok kicsit. Nem tudom, mi van, mert éjjel is majd 12 óra hosszat aludt. :shock: Ha ahavazás ezzel jár, akkor nincs ellene semmi kifogásom. Amúgy meg utálom, hogy nem tudunk kimenni, vagy max. Antarktisz-kutatónak öltözve (a régi Deltából a kép megvan még valakiél???).

Kutyfül, ügyesen elhagytátok a szopit. A programokat meg megérdemled, eleget vagy otthon.

Ildi, remélem, hamar kibújnak azok a fogacskák!

Tücsi, örülök, hogy jöttél!

Mi jól vagyunk. Amióta Eszti megtanult járni, nagyon kiegyensúlyozott és jókedvű. Alig van nyígás. Nagyon jó kis napjaink vannak. Csak szegénnyel alig tudok foglalkozni! Szombaton költözünk, ezer dolgom van, szó szerint be vagyok táblázva. Ráadásul a férjem holnap és holnapután Angliában lesz. Így péntekre rengeteg dolog maradt, de hát ez van! Apa nem egy szervező-bajnok... :?

Szombatig próbálok jönni még, de utána biztos lesz pár nap szünet, amíg mindent elrendezünk, többek között az internetet is.

Na, valaki dörömböl a gyerekszoba ajtaján belülről... :shock: Vajon ki lehet??? :lol:

Kép
waterlilly
 
 


Ildi: egy dömpert akarunk venni Barnának. Tegnap elmentünk az auchanba, hogy megvesszük és nem volt :twisted: Szóval most majd valami játékboltot kell felkutatnom. A barátnőm hozott neki egy hatalmas szintetizátort. Egész nap azt nyomkodja :? :? :?

Anett: tök, jó, hogy Eszti ilyen jókat alszik!! Kíváncsi vagyok a költözést hogy viseli majd!

Babett: neked már nincs tejed? Nekem még van és nem túl jó érzés ez így a mellemnek :roll:
Valakinek valami praktikája???

KépKép
kutyfül
 
 


Lilly, a költözésért nem irigyellek, de utána jobb lesz nektek is :lol:

Nekem megvan a deltás kép - mi is így néztünk ma ki usziba menet - csak Lilla rózsaszín volt én meg barna a fehér ruha helyett :lol:

Kutyfül, a szinetizátor nálunk hétvégén érkezett, Lilla is azt nyomja ezerrel :shock: :lol: :lol:

Én hidegebb vízzel zuhanyoztam ill. az uszodai hideg víz még sosem esett ilyen jól, alapból utálom a hideget :twisted: bár a havat meg szeretem, remélem tudunk majd szánkózni is :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


ez az utolsó a cici könnyítő praktika volt, de sikerült zavarosan megfogalmazni :lol: a szánkó meg csak összefüggéstelen került a végére :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


jaj és reggelre Lillának 12 foga lett 9 helyett :wink: na megyek már...

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Ildi: Három fog egyszerre??!! Aztamindenit :D

Kutyfül: Ahogy Ildi írta, zuhanyozhatod a melleidet hideg vízzel (amennyire bírod), vagy a homeos Urtica urens 30 CH-val is próbálkozhatsz. Ez kis potenciában (5CH) tejserkentő, nagy potenciában tejapasztó :wink:

Lilly: De izgi ez a költözés :lol:

Magunkról. Nem tudom, hogy írtam-e, de múlt héten a lányok meg voltak fázva. Vivi még kicsit köhécsel, de abszolút oviképes :D, Nikinek meg icipicit folyik a nózija, de nem vészes. A szerdai nap volt a "legjobb". Párom reggel tök szarul kelt. Irány az üzemorvos, kiderült, hogy tüszös mandulagyuszija van :? Este teszünk-veszünk, erre leforrázta magát :shock: Irány az ügyelet :? Nem volt egy egyszerű eset, mert anyósék :evil: Inkább nem részletezem... Úgyhogy holnap megy már dolgozni. Ja, és mindemellett én is beteg lettem. Egyetlen egy dolog fáj(t): a torkom, de az brutálisan. Négy éjszakán keresztül nem tudtam aludni, úgy köhögtem :( Most már alakul.... Dokihoz nem mentem, mert biztos valami hülye bogyót írt volna fel, inkább homeos cuccokkal meg házi praktikákkal próbáltam segíteni magamon. Niki még szopizik egy picikét, nem akarom ilyen drasztikusan elválasztani, ha nem muszáj...
lamme
 
 


lamme: jobbulást a családnak, amúgy sztem mi sem voltunk drasztikusak Kutyfüllel. Nálunk ez teljesen jól ment.

kutyfül: én nem szednék homebogyót erre, inkább ici-picit fejjél le, ha esetleg bedurranna. Nekem nem volt ilyen, kicsit érzékenyebb volt a 2-3. napon, de elmúlt.

Ildi: nem semmi +3 fog! :shock:

Lilly: jó költözködést! nem semmi 3 órás alvás, nálunk ilyen utoljára a kórházban volt :(
Vendég
 


Babett: Nem, nem mondtam, hogy drasztikusak voltatok, dehogyis!!! Az lett volna drasztikus, ha nekem a háziorvos felír valami bogyót, és amiatt kellett volna Nikinek gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra lemondania :)
lamme
 
 


Lamme, jobbulást a családodnak, remélem most már végleg kimásztok ezekből a nyavalyákból? Vivinek egyébként tetszik az ovi?

Babett, vigasztalásképpen Lilla se alszik napközben 3 órát :wink: talán egy hét alatt összesen :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


ildi: azért nálunk jobb a helyzet, napi 2x1,5 óra a jellemző, csak a délutánival már nagyon kínlódni kell...sajnos lassan elmarad

Ti milyen gyümölcsöket adtok? van vkinek vmi jó tippje uzsira, ami nem tejes? már nagyon uncsik a banán-körte-alma kompozíciók (persze mindig vmi péppel vagy rizspehellyel adom) KIwit még nem lehet adni? én narancsot sem adhatok, mert savasít... :cry:
Vendég
 


Lillu a szőlőt is szereti, nagy szeműt veszünk a magos fele az enyém, a többi az övé :lol: bulátát is szokott mellé enni ha éhes :lol: a többivel nem lesztek előrébb, mert mi krémtúrót vagy túró rudit adunk sokszor.
Még esetleg ananász, de attól Lillu nincs elájulva. Ja meg a házi meggy és cseresznye befőttet is szereti :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


hát köszi Ildi... meggyet én is fagyasztottam le, szoktam adni néha. Hát nem egyszerű... :?
Vendég
 


hát nem, mert az összes jó uzsi ötletem tejes :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is :)

Kistesó jól van, 14 cm-es gyönyörűség :lol:

Babett: rizstejjel sem tudsz neki tejes dolgokat csinálni?
Vendég
 


panndi: már 14 cm??? most az olyan soknak tűnik 16 hetesen, de már el is felejtettem ezeket az adatokat...
Hát rizstejjel csináltam már tejberizst, de akkor nem volt nagyon nyerő. Majd még próbálkozom...Most muffinrecepteket nézem a Stahl könyvben, van pár jó ötlet gyerekeknek is..
Vendég
 


Sziasztok!

Babett: Sütőtököt, gesztenyét próbáltad? Mindkettőt tudod keverni akár gyümivel is. Én még babapiskótát vagy vajas kekszet szoktam Zsófinak adni a gyümölcs mellé. A többi ötletem nekem is tejes lenne.

Panndi: Már 14 cm.es a kistesó is?! Hogy telik az idő! :D Nemét tudjátok már, vagy még titok?

Lilly: Jó költözködést! Esztinek biztos tetszeni fog a szép új ház, a csend és nyugalom. :D

Lamme: Jobbulást Mindenkinek!

Kutyfül: Jó készülődést a szülinapra!

Ildi: Egyszerre 3 fog! Nem viselte meg Lillut?

Magunkról: Egyre jobbak a napjaink Esztivel (kopp-kopp) Már aranyosan nézelődik, gügyög a játékoknak és nekünk is, nagyokat nevet, mosolyog. A hasról hátra fordulást gyakorolja szorgalmasan, ha hasra tesszük, mert nem szeret hason feküdni. :D Úgy tűnik használtak a homeós golyók is (vagy csak mostanra nőtt ki a hasfájásból :?: ) Zsófi pedig még többet beszél, már egyszerűbb 2-3 szavas mondatokat is kezd összerakni. :D

Megyek, mert Zsófinak hála szőlőben úszik az egész lakás. :? Gyorsan feltörlöm, míg szét nem hordja mindenhova.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Panndi, azt a mindenit, hogy megy az idő, jó hogy már ekkora Kistesó :lol:

Eperke, tök ügyes gyerekeid vannak - Zsófi beszédén csak ámulok Lillu csak egy szavazik :lol: Ma viszont végre megtanult baba-mama körön a csúszdára felmászni, remélem itthon sem felejti el :lol: mert könnyebb lenne vele :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Jajj ne is mondd, ma egy órát játszótereztünk, és nem tudom hányszor pakoltam a csúszda tetejére, hogy kacagva lecsúszhasson, már azt hittem, ott fogunk megöregedni :lol:

Nemét még nem tudjuk, titkolózik :wink:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: