Új privát üzeneted érkezett!

Szisz! :)

Nagyon jó progitok volt :)

Mi voltunk babanézőben egy ismerős házaspárnál, a kicsi lányuk kedden lesz 2 hetes :) Aaaaaaaaaannnyira kicsi volt!!! Meg is beszéltük, hogy jöhet a kövi baba. :lol: Alig akartam letenni :P

Többiek?

Tesóka, látod-látod, erre is jó a Tesco :) Nem tudsz elbújni, hiába akarsz ;) És csak a pocid nagy 8)

Kép
Kép
encu

Ittapont!!! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Na Flóra ma reggel is hányt szóval szerintem ezen a héten sem dolgozom!
Tiszta kiütés a pocakja kiváncsi vagyok mit mond a doki néni!

Móni!
Dehogy fogsz te meló után csavizni majd!
Én is eldöntöttem, hogy Flóra míg bölcsibe van tornázok vagy szunázok egyet.Persze fjvesztve rohanok érte és eszembe sem jut, hogy még lenne időm valamire, sőt vele megyek vásárolni postára stb. :oops: 8) :wink:

Kár, hogy elolvadt a hó! :cry:

Kép
gabriel79

Gabó!!! Jobbulást Flórának!!!! És nyugi, lesz még hó ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gabó, én meló alatt akarok csavizni továbbra is :lol:
Jobbulást Flórának! Mit mond a doki miért van még mindig rosszul?

Tesóka, ne hazudj :twisted: :wink: :lol:
Éééééééééédi Karcsika ahogy totyizik! :D :D :D

Betöltött 37. hét!!! :shock: :shock: Azta, rámjött a paraaaa :lol: Kitakarítottam a mellszívót, este sterilizálom a kórházi ilyesmis cuccot, holnap feltöltöm a tatyót véglegesre, ééééééééés holnaputántól SZÜLNI AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka! Nem vagyok hazudóóós!!! :D

És tessék még szépen popón maradni! Ráér még az a kölök!! :lol:

Kép
Kép
encu

Nem akarok elégedetlenkedni, de merre vagytok???? :roll: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Encu! Itthon vagyunk :wink: Szilárdnak kötőhártyagyulladása van, még holnap is itthon lesz velünk. Vince menni tanul, és még ráadásul mindenre felmászik, szóval a nyomában vagyok egész nap :wink: :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Jobbulást Szilárdnak!!! Már én is rettegek, hogy mikor lesz az első betegségünk.... :roll:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Jobbulást Szilárdnak!!

Elkiabáltam a múltkor, ezt az időt már megérzem, fájogatok :D :D Persze semmi komoly semmi rendszeresség, egyszer volt egymás után két 10 perces, kezdtem örülni azt semmi :twisted: :lol: Tesóka, már nem akarom sokáig húzni, holnaptól van dokim, úgyhogy reménykedem a hétvégében vagy a jövőhétben :wink:

Megyek is, egymillió dolgom van és nemsokára kel a Ricsi :shock: Az összes segítségem megpattant az elmúlt hetekben, többet "melózok" mint amikor nem voltam terhes :shock: :lol: :twisted: Lehet tényleg hárpia lettem és menekül mindenki :shock: :o :lol: 8)
Végül is már csak 20 nap, az sem sok, főleg hogy harmadjára kell átszoktatnom a szobájába a Ricsit. Valamit megengedünk neki és egyből a fejünkre nő...bestiaaaaa :twisted: :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi! Boldog hófordulót Vincének!!!! :D De hisz még csak most volt 1 éves!!! :shock: :lol:

Tesóka! A fejedre fog nőni a 2 gyerek, meglásd ;)

Csilla, Niki, Zsuzsa, Gabó, Szisz! Merre vagytok???????

Kép
Kép
encu

Tesóka, jövőhéten már Ti is 13 hósak lesztek! :wink: :lol: CSilláék is nemsokára ünnepelnek, Sziszék is :wink: :D

Ma délután közölték a mamáék hogy csütörtökön és pénteken nem lesznek itthon egyáltalán, elutaznak :shock: :evil: Tök jó, ha szülhetnékem akad akkor egyedül kell, mert apa vigyázna a Ricsire :shock: :shock: Nem szeretem az ilyen meglepiket :roll:

Gabó, Flóra hogy van?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jóóó reggelt :D

Már a reggelin is túlvagyok :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Most olvastam, csütörtökön akár húsz fokkal melegebb is lehet :shock: :shock: Jó kis melegfront jön :shock:

Nagyon durva, 25-ös lába lett a Ricsinek. Most cseréltünk cipőket :shock: :D Hihi és a helyén alszik este óta egy pisszenés nélkül, remélem így is marad mostmár megint :roll:

Rámjött a takaríthatnék :shock: :lol: kib....k az öregekkel? Nekiállok csörömpölni a fejük felett a fürdőben :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Móni!
Bírd még ki legalább dec. 6-ig itthon! Mit fog mondani a párod Ricsinek? "Anyát elvitte a Mikulás, majd a Jézuskával visszaküldi!"?
rnecsi

Csilla!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni!
Tényleg jó nagy lábon él a fiad! :shock:
Flórának 22-es lába van, mondjuk a fiúk mindig nagyobbak és így ajó!!!!

Encu!
Most itthon vagyunk és szerencsére jobban sokkal jobban!

Kép
gabriel79

Móni! Tényleg melegfront lesz, akkor lehet, hogy babázol majd? Megértem, hogy nem akarod sokáig már húzni, én is rettentően visszaszámoltam, aztán még a 39-et is betöltöttük a Vincével :lol:

Köszi mindenkinek, de kutya baja Szilárdnak, kb 1 szemcseppentéstől helyrejött...de már szerencsére holnap megy oviba. Vince amikor alszik (azt a napi 1 órát) akkor meg Szilárddal társasozunk, vagy ilyesmi...egyébként meg semmire nincs időm :oops:

mennem is kell...

Kép

Kép
sbarbi

Hát lehet mégse lesz melegfront, délben az M1-en pont azt mondták hogy megint jön a hideg :shock: ennyit erről :lol:

Csilla :lol:
Tudja a Ricsi hogy megyek kórházba és a doktorbácsi kiveszi a hasamból a Petit és utána pár napig nem leszek itthon, utána meg hozom haza neki a babát :wink: :D

Barbi, örülök hogy jól van Szilárd :wink: :D
Hát most úgy néz ki inkább nem szülnék még én sem a 39. hétig :oops: Felmondtak a bérlőink pesten és vár rám egy jó kis meló, ki kell takarítanom a lakást 5 pasi után :shock: :shock:

Mikor kell foglalkozni szerintetek a keményedéssel? Ugye csak akkor ha fáj? Az nem baj ha pl folyamatosan keményedik a hasam de nem fáj és csak rövid ideig beton lesz de megállás nélkül már egy órája. egy percig kemény utána pár perc semmi és újból... :roll: Ráadásul még hasmenésem is van reggel óta :x
Inkább elmegyek megfürdök, hajat mosok, csupaszítok, ki tudja mi lesz ebből :shock: :oops: Szegény Peti igazodjon ki az anyján, most nem akarok szülni!!!! :oops: :oops: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, szerintem hamarosan szülni fogsz, mert kicsit meg vagy zizzenve ;) :lol: De izgi!!!!! Hol is szülsz? Már alig várom, hogy babázhassak (már ha el nem kergetsz majd ;) )!!!!!

Gabó! Nagyon örülök, hogy jobban vagytok! Ugorjatok át, ha van kedvetek!!!!

Barbi! De jó, hogy ti is túlvagytok a bajon! Nem csodálom, hogy le vagy foglalva...még egy gyerek is áááállati sok tud lenni néha...

Karcsika tegnap este 10kor volt csak hajlandó elaludni, akkor is csak azért, mert kapott egy kis Nurophent, mert szerintem nagyon fájt a foga.. Amikor kint van velünk, akkor nem zavarja annyira, de az ágya az hatványozófaktor :lol:

De szépen süt a nap!! :)

Kép
Kép
encu

Na, már Te is kezded :twisted: :lol: :lol: :wink:
Kellett nekem elmenni fürcsizni, most már a derekam is fáj mint állat meg meg fog jönni fájok :lol: Na jó, inkább lefekszem, vagyis előbb összerámolok és utána fekszem, sosem jutok el az ágyig... :P Még a papucsomat is ki kell mosni, ilyan mintha ráizéltek volna :shock: Tényleg nem fekszek le, basszus :lol: :lol:

Az állatkerttel szemben szülök :wink: :lol: ÁEK :wink: Reggel olvastam hogy most ott csúcs van, tegnap 18 szülés volt és nincs hely, össze-vissza pakolják a babákat-mamákat szanaszét minden emeletre :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szépek vagytok, gyógyszerezitek Karcsikát hogy aludjon :lol: :wink: Kitartás a fogzáshoz... :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, ha pöröghetnéked van, gyere erre, legalább engem is feldobsz ;) :D:D:D:D

IRIGYELLEK!! :D

Kép
Kép
encu

Ja, pöröghetnék, de csak elméletben, igazából semmit sem csináltam még a fürcsi óta :lol: Jajj, de! Letiltottam véletlenül apa otp-direktjét :shock: :oops: :oops: Mindjárt betoppan, leüti a fejem :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mit irigyelsz? :roll:
Hú, mindjárt jön haza a pizzás csigám, na azt irigyelheted mert nem adok belőle :lol:

Tessék ügyködni a dolgon :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, mivan? Undoksággal is jár a kései terhesség? ;) Vegyek magamnak pizzáscsigát és csináljak magamnak gyereket?! Szééép!! :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

sziasztok

na most mondjátok azt hogy mért nem vagyok optimista

bementünk a jövöheti mütét miatt elövizsgélatra és kiderült hogy a fiam tüdöbeteg . most holnap be kell fektetenem a korházba a betesdába hogy hejrerakják a mütétig aztán utána többit :cry:
anha

Zsuzsa! Mi az, hogy tüdőbeteg?! Hogy értik ezt? .....

Szegénykém...mennyire rátokférne egy kis nyugalom... :cry: :?

Kép
Kép
encu

Azt hogy mivel koraszülött a sok élegeztetés miatt sérült a tüdö

és nem is a szive rossz hanem a tüdej ponntosan nem tudom mi van hllnap fekszik be én nem tudok ben maradni vel . délután talén többet tudok
anha

Óóóóóó Móni!
A hasmenés lehet egy előjel és a keményedést is komolyan kéne venni!

Zsuzsa!
Megértelek és szurkolok, hogy hamar rendbejöjjön Kornél!

Encu!
Azért megvárjuk a teljes gyógyulást, mert nemszeretnénk széthordani a bacit!

Kép
gabriel79

Zsuzsa, nagyon sajnálom! Hihetetlen hogy ilyeneken kell keresztül mennetek :shock: :cry: Remélem most már rendesen ellátják Kornélt és nem kell további tortúrákat átélnie!

Gabó, szupi hogy jobban van Flóra! :D

Keményedés: most úgy néz ki ha jövök megyek bekeményedek. És most fájok is de csak tompán és egyhuzamban... valószínű az időjárás miatt, mindenesetre izgiiiii lesz az éjjel bár inkább aludnék :roll: Remélem most is egyértelmű lesz hogy menni kell, mert ha nem folyik el a magzatvíz lehet itthon szülök meg, mert fogalmam sincs amúgy mikor induljunk el :shock: :shock: :oops: :oops:
????????????????

Tesóka, nem vagyok szenyó :wink: Nem kaptam csigát :twisted: adnék belőle :wink:

Na megyek mert megkaptam hoy semmit sem csinálok egész nap :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni
Nekem még a bp-i védőnőm mondta, h akkor induljunk, amikor rendszeres 20 perces fájások vannak, merthogy "messze" van a kórház szbattáról bp-re. Én megvártam a 15 perceseket, bezzeg mire beértünk elmúltak a fájások :lol: és le is toltak, h miért mentem be ilyen korán. viszont két újjnyira nyitva volt a méhszáj, igy felvettek. Aztán délután kettőkor rendszeresek lettek a 9-7 perces fájások...
Ja, meg azt is mondták, hogy ha több mint 1 órán keresztül rendszeresek a 15-20 perces fájások, akkor már érdemes a szülésre készülődni...

Most megyek fürdeni, később majd jövök még :wink:

szisszka

Szisz köszi! Egyenlőre össze-vissza fájok fél7 óta... Már majdnem elindultunk annyira bekeményedtem de a pihi segített rajta. Most alig keményedem viszont néha baromi erősen fájok, hát majd meglátjuk :roll:
Amúgy fájást úgy kell mérni hogy az egyik kezdetétől a másik kezdetéig, ugye? Kicsit belezavarodtam már :oops:

Apa fürdeti a Ricsit aztán fektetjük és lehet felmegyünk pestre, nem tudom, olyan bizonytalan vagyok :oops: :oops: Nem akarok feleslegesen felutazni. Még a csomim sincs totál egyben, jajj nem tudom :oops: Lehetne egyértelműbb :? :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jajj most meg elkezdtem aggódni a heg miatt, még meg sem néztük a dokival hogy hogy áll a dolog, nehogy gáz legyen vele én meg itthon dekkolok és várok :shock: Na jó inkább visszafekszem :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Úgy néz ki elmúlt minden, úgyhogy jó éjszakát :D :D Rámjött a "frász" :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Ne hozd rám a frászt!! :D

De ha bármi van, ugye tudatod valahogy? Füstjelek, morze, valami ;)
Pihengess és aludj sokat, amíg megteheted :P

Zsuzsa! Nagyon megy a drukk, hogy mihamarabb hazajöjjetek a kórházból! Szegény pici Kornél... Nincs róla valami friss kép? Mekkora már? Miket csinál? :)

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!

Kiderült, hogy nem csak alul jön rágófogunk, de hogy teljes legyen az örömöm, felül is jön 2.. :shock: Szegény gyereknek egy hónap alatt megduplázódott a fogszáma... :roll: Már 12 van... :)

Milyen hideg van.. :shock: Mikor lesz már nyááááár? :P

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Az előbb írtam egy csomót, és eltűnt az egééééééész :evil: :cry: :evil: :evil:

szisszka

Szisz! Mielőtt elküldöd, jelöld ki, másolás, és ha ilyen beüt, akkor csak beillesztés ;) Nekem ez már alap ezzel a nettel ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Itt vagyok! :D Tesóka, ne aggódj, fogni tudod ha esemény van :wink: :D

Kemény 10 percet aludt a Ricsi, nesze neked pihenés :twisted: Éjfélig egyedül vagyunk, utána ér haza apa, úgyhogy ma nem szülünk :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap megnéztük a gyerekekkel a camponában a játszóházat, elég jó volt, bár ráférne egy felújítás...de szinte üres volt, és a gyerekek jól érezték magukat :) Szilárd élvezte a hatalmas mászóbirodalmat, Vince meg jól elvolt a labdákkal, meg van babarészleg is pár játékkal, meg van babakonyha is, szóval összességében jó volt :)

Encu! Nem semmi mennyi fogatok van :shock: Vincének még egy rágófoga sincs, neki a felső két szemfoga bújt már ki majdnem, így lesz majd 10 foga. Ennek ellenére szuper jól rág :)
Igen, pl. a hisztis gyerekből egy is sok...a kettő pont elég egyébként, hogy ne a nagyszülő nevelje fel teljesen, így is segítség nélkül, nem is lehet mindig mindegyiknek megfelelni...

Szisz! Rugaszkodj neki még egyszer, mesélj :)

Gabó! Örülök, hogy már jobban van Flóra!

Móni! Csak jósló fájásaid voltak? Mi a helyzet? Írj! Izgulok :oops:

Zsuzsa! Jobbulást Kornél babának!!!

Kép

Kép
sbarbi

Reggelt! :D

Lányok! Móninak folydogál a magzatvize és 1cm-re nyitva van.. :) Épp hazafelé tartanak a dokitól, összepakol otthon és mennek vissza! A dokija szerint akár szülhet is!!!! :D DE izgi!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Valószínű császár lesz, de tulajdonképpen tökmindegy, anyuka és baba jól legyenek!!

Na, megyek, örvendezek tovább :D:D

Kép
Kép
encu

Encu
Köszi a tájékoztatást! :)
Dejóóó :) Amint tudsz fejleményeket, írj!!!!! :) :wink:

Móni
Hajrá! Hajrá!!! :wink:

Jajjj, de izgiiiiiiiiiiiiii!!!!! :D

szisszka

Szisz! Csakhogy előkerültél ;)

Mindent, amit megtudok, megosztok veletek! Én is ezerrel parázok (jó értelemben!! ) és nagy nosztalgiázásba kezdtem, visszaolvastam azt a rész, amikor én szültem... tök furi, hogy milyen távolinak tűnik ;)

ÁÁáá, pörgök, mit állat! :D

Kép
Kép
encu

Encu!
Tegnap nagyon fájt a fejem, hiába vettem be gyógyszert, nem hatott. Ma reggel is fájt, de most legalább használt a gyógyszer.
Egyébként meg azért vagyok "eltűnve", mert készülgetünk az adventre, karira :)
Már megcsináltam az adventi koszorúnkat, ajtódiszt, készül Marci adventi naptárja (h ne csokit kapjon minden nap :D), megsütöttem első advent vasárnapra a sütit (hókiflit), szóval pörgés van ezerrel :D Ja, és nagytakarítani is kéne valamikor :D

szisszka

Szisz!
Ide is jöhetnél díszítgetni ;) :D:D Nagyon ügyi vagy!! És jobbulást a fejednek! Nem is emlékszem, mikor vettem be utoljára gyogyit fejfájásra, pedig nekem is fájogat mostanában... :roll:

Kép
Kép
encu

:D Sziasztok!

Még itthon vagyunk :lol:
Felkel a Ricsi és indulunk a kórházba...
Nyákdugesz elment, fájok keményedek de eléggé összevissza viszont igen erősen, úgyhogy szerintem nincs mese :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

Hajráááááááááá!Szurkolok ezerrel és várjuk a híreket!!!!!!!

Szisz!
Nálunk is karácsonyi láz van, mert feldíszítettem a lakást , szerintem én megveszem idén az adventit, pedig minden évben én csinálom az egész családnak, de most munka van!
Szerintem az idő miatt fáj a fejed, mert nekem is sűrűn fáj az utóbbi napokban!

Na most izgulhatunk Móniért! :lol:

Kép
gabriel79

Móni! Gondolok rátok, hogy minden rendben menjen! :D De izgi :)

Én is kicsit díszítgettem már :) De Szisz, te nem vagy semmi, ennyi energia :)

Képzeljétek, ma volt a versmondás döntő az ovisoknak, és Szilárd különdíjat kapott, szóval vasárnap ott leszünk a gálán is, kap valami ajcsit, meg elő is kell adnia a verset megint. :D

Móniék már biztos bementek a kórházba, gondolom, úgy izgulok értük!!!

Kép

Kép
sbarbi

MONI HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
anha

Móni
Hajrá!Hajrá!!! :wink:

Encu
Jajj, én is elnosztalgiáztam a szülésen :lol:
Én se nagyon szoktam gyógyszert kapkodni, mióta megszületett Marci, talán 1x vettem be... de ez most szörnyű volt :shock:

Gabó
Igen, valószínű, hogy az idő miatt, nagyon frontérzékeny vagyok :?
Jajj, el is hiszem, hogy munka mellett nincs időd adventit csinálni!

Barbi
Hatalmas gratula Szilárdnak! Nagyon nagyon ügyes!!!! :wink: Én is szerettem kiskoromban verseket mondani, még gimiben is mentem szavalóversenyre :lol:
Tök jó, hogy te is díszítgetsz már :wink:

Zsuzsa
ti hogy vagytok?

Csilla
Merre vagy? Készültök a bulira??? :wink:

szisszka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?