Új privát üzeneted érkezett!

Csak a feje tetején van ennyi. Hátul és oldalt már tök foltos. Ja, és mikor megszületett korom fekete volt, most meg elég világos lett.

Szép, felébredt, és itt pukkantgat mellettem. Ha megkérdezem mit csinálsz, csak vigyorog, mint a tejbetök! :lol:

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok Lányok!

Ancsi:De jó hogy jöttél :D :D :D Szomorú vagyok hogy nem lesz neted de megvan a számod majd zaklatlak :D Nekünk is tejpéppel javasolta a doki néni a hozzátáplálást majd 4-ik hónap után.A rossmannba érdemes bemenni mert mindig van leárazva bébikaja vagy tejpép én tegnap vettem a Hannusnak jó éjszakát babános tejpépet 499 ft-ért. Szóval mész a dokibácsihoz :D Nekem is kellene időpontot kérnem,hogy döntöttél spirál ügybe?Én még mindig nem tudom mi legyen.Jázmin nagyon édes :D

Bende:Mi is éjszakáztunk Hannus délután 4-töl 30 percet aludt hajnali 2:45-ig aztán végre elaludt meg én is 10-ig :oops: Ráadásul tiszta nyügi volt.

Anyany:Mi is megyünk sétálni mindjárt indulunk jól beöltözünk.

Sophie:mi is 4 hónaposan kezdjjük a hozzátáplálást a Hannusba már megint úgy kell beleeröszakolni a tápszert már ezt se nagyon eszi meg,ha meg elkezdünk finomakat enni tutu nem eszi meg utánna.

Gégéé:Gondoltam rád éjjel hátha szülsz!Hogy vagy?

Mancsa:De jó hogy tettél fel képet gyönyörü a pici lány :D

Jaffa:Nagyon ügyes Milu!És irigy vagyok az éjszaka miatt :D

Szosz:Jaj köszi én is úgy izgultam de ma reggere már sokkal szebb a szeme remélem nem csak addig amíg cseppentünk.Látom már kaptál választ a kérdéseidre!

Na most megyek mert a Hannus már reklamál!Puszi
Vendég

Lara: szijjja! Csak átmenetileg nem lesz netünk, szolgálatatót váltunk. Ok, zaklass csak. Szerdán megyek 20.55-re van csak időpont. Még nem tom mi lesz a spirállal....majd megbeszéljük dokibácsival. Lehet lesz rákszűrés is.
Mi is a Rossmann-ba vettük a tejpépet, bár 700-ért, de most a popsitörlő volt akciós. Apa hozott is két 4-es csomaggal.
Na, megyek már, mert mindjárt fodrászat! Puszika nektek!

KépKép
ancsi_pancsi

szia lara!

aranyos vagy, s bár jönnek-mennek a frontok; kettős front meg hidegfront én aztán az ég világon semmit nem érzek :)

esténként már annyira fáj a medencém, hogy a lábam nem is bírom szétnyitni, vagy összecskni...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Ancsi! válaszoltam!!!!!
bende

mindenki eltűnt.... :(

wicca, timmi mizu???

többiek: nyügik a babácskák? :(

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Köszi lányok a kimerítő válaszokat, aranyosak vagytok! :D

Sophie, Ancsi Pancsi, Mancsa édesek a babáitok!!! :)

Bende: sajnálom a rossz éjszakát, és délelőttöt! Ezek szerint van, hogy Neked is elfogy az energiád? Szegényke. :( Remélem azért kicsit tudsz pihenni napközben, és holnap jobb lesz! :)

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Köszi lányok a dícséreteket :D!!!
Gégéé: Már csak 17 (16,5) nap!!! :D Cukrom a múltkorihoz képest kicsit magasabb, de még normál tartományban (éhgyomri 4,6 volt egy óra múlva 5,8 ). Jók ezek a kérdések amiket felteszel, én is kíváncsi vagyok :)!!! Bár már egyszer szültem, de én akkor már két hete benn voltam a kórházban mikor Zsoltikám úgy döntött, h a világra szeretne mostmár jönni, nem emlékszem pontosan mikor mi történt! Én azt sem vettem észre, h elfolyt a magzatvízem :oops: :oops: :oops:
Timmi: Bata Barnáról sok mindent nem tudok írni. A 18. heti genetikai UH-t Ő csinálta és nagyon szimpi volt, de máskor nem taliztam vele.
Jaffa4: Ha találsz valahol jó áron gyertyát, szólj!!! Tényleg horror áron van. Ma a pláza alatt az egyik virágosnál 150-ért vettem db-ját, eddig ez a legjobb ár :shock: :cry: . Nem fehérvári vagyok (tavaly nyáron költöztünk ide Budapestről) és nem ismerem a "jó" helyeket, még csak most próbálom felfedezni :)!
Hettuli: Én is a Swarczinger dokinál jártam és nekem is Ő személyesen vette le a vért (ha minden igaz, mindenhol így szokás!!) :D. Ő csinálta a 12. (13.) heti Uh-ot és nekem nagyon szimpi volt. Szerencsére a védőnőmnek akkor van a fogadóideje amikor Ő rendel, így ha bármire szükségem lenne akkor hozzá kell mennem! Egyébként van fogadott dokim is, de Ő nem mindenre adhat beutalót :(!
Ebben a topikban alig van fiú :shock: :lol: !!! Sebaj, legalább jól el leszünk kényeztetve :D:D:D:D!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wicca 2008.11.25 17:37-kor.

Szép napot!
Vica
wicca

Ancsi_pancsi: Tényleg mennyi haja van ennek a leányzónak :shock: :D:D:D Nagyon szép!!!
Mancsa: Édes és szép Dorottyababa! Hogyan szólítjátok? Dóri, Dorka ...?

Szép napot!
Vica
wicca

Bende: Remélem tudsz ma már pihenni éjszaka!
Mostanában elég rosszul alszom :(! Néha arra kelek, hogy nagyon fáj a hasam oldalt, ez normális ugye???

Szép napot!
Vica
wicca

szia wicca!

hol oldalt? lennt/fennt, vagy hol????

A cukrod tuti jó, ne aggódj rajta....és ne ijeszgess ilyenekkel, hogy nem vetted észre :shock: :shock: :shock: :o :lol:

zsoltika 11 éves...aztaaaa. hányadikba jár? szereti a sulit?

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé: Kb. olyan mint az elején volt és azzal magyarázták, h a méhszalagok nyúlnak, csak most egy kicsit erősebben fáj és akkor amikor egyik oldalamról a másikra akarok fordulni ... Nekem anno repesztették a burkot és még a doki sem tudta, h már nincs vizem :shock: ! Sikerült is neki megkarcolni Zsoltikám buksiját! Sajnos utólag derült csak ki, h nagyon rossz dokit választottam. Mikor épp a szülőszobán voltam, az egyik lány látta piálni a dohányzóban, pfúúú elég gáz! Persze már nincs a kórházban!!! Szval azt hiszem az ilyeneket mostmár az orvosok is kilökik maguk közül! Zsozsókám már 6.-ba jár és nagyon szeretne felnőtt lenni (hogy sokáig ébren maradhasson!!!) és utálja, h tanulnia kell :(! Ja, s tűzoltó akar lenni :D! Épp nemrég "jött össze" egy kislánnyal, szerelmes a drága! A baj, hogy nekünk nem igazán tetszik a kiscsaj stílusa :(, rengeteget káromkodik és olyanokat tud írni ... pfúúú.

Szép napot!
Vica
wicca

Ahha, nekem is volt ilyesmi fájdakmam, meg volt, hogy a baba furin helyezkedett, és nyomott valamimet...de azért mond a dokidnak majd ha mész megint! szerintem semmi komoly, de azért én mindig mondtam a dokinak, ha másért nem, csakhogy megnyugtasson. :)

Édes lehet zsolti, bár elég nehéz korba lépett, a kiskamaszok élete nem könnyű. A szerelem miatt ne aggódj, biztos nem lesz hosszú életű. Hagyd zsoltikát, hogy rájöjjön nem az ő stílusa a csaj, de azért dumcsizz vele sokat! :) De jó, hogy van egy ilyen nagyfiad és most lesz egy picurka :)

A doki dolgot sajnálom, remélem most jobb élményeid lesznek!

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Én asszittem, h a nehéz kor később jön!!!! Olyan 14 évesen mondjuk! :) Remélem mihamarabb rájön tényleg, h nem neki való ez a lány! Köszi a megnyugtatást, majd azé rákérdek én a dokinál (bár nála mindig meghúzom a hasam amikor kelek föl a vizsgálóasztalról, tök béna vagyok :oops: :lol: ).
pussz

Szép napot!
Vica
wicca

a vizsgálóasztalon én is mindig röhejesen béna vagyok...meg ami nagyon gáz, hogy tél van, viszonyleg sok ruha van rajtam, és alig bírok öltözni-vetkőzni...a férjem segít felvenni a gatyám :oops:

A fiúk tényleg picit később érnek, de úgy hatodikban osztály szintén őrülnek meg a gyerekek :) A hetedik meg tanulás szempontjából nehéz!

Lesz ez még ígyse ;)

puszik :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

sziasztok!

bende!
a fogacskákra gondoltál. lehet érezni valamit az ínyén? előjel a síráson kívül még valami?
ajánlják a dentinox gélt, állítólag csökkenti a fájdalmat.

gégéé!
milyen szakos vagy? én is tanár lennék, csak állást nem találtam sehol sem. de már le is mondtam róla...

édesek az új babák! Beni , Dorka!

ancsi!
édes Jázi is!

olyan jó, hogy már ilyen sokan vagyunk!
Vendég

Zsófi ma nem nyűgös, legalábbis eddig. sajnos amikor fürdeni akartam, felébredt, pedig rám férne már egy alapos nagytakarítás. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma voltunk turizni. itt a hugom, a kisebbik és vele nagoyn lehet ám vásárolni, akárhol. már ha jó a kedve, egyébként a hajamat tépem. mindenkinek beszól.
beleszerettem egy kiskabátba, drapp, kétsoros gombolású, persze ezeket a tőgyeket, amiket növesztettem, nem érte be. hugom meg lecsapott rá
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
de vettem gyorsan pár nadrágot magamra. Zsófinak keresgéltem volna, de sajnos sikertelenül...
majd még menni fogunk, remélem kibírja.

képzeljétek jövő hétre bejelentkezett anyukám. jön unokázni!
Vendég

Sebaj, majd csak találsz olyan kabit, ami ugyanígy tetszik, és bele is férnek a bombacicik :)

Ha jön anyud, majd ráhagyod puiicit zsófit, és kényezteted magad, meg vásárolsz ;)

meg jösz majd sokat dumcsizni velünk :D

puszik

(emma olyan durván mozog, hogy úgy érzem, mindjárt elhagyom :()

Évi&Emma

KépKép
gégéé

szosz!
1. a kórházban nem lehetett vágni a fertőzésveszély miatt. még ott leszakadoztak a lánykám körmei. mivel mit sokat voltunk bent 8 napot, amikor hazajöttünk szépen rendbetettem a pici kezecskéjét.
a lábán viszont nem kellet vágnom 3 hónapos koráig. azóta meg nem nagoyn hagyja...

2. csuklásra: próbáltam itatni, de nem nagyon használt. amikor nem volt kedve inni, nem is ivott, nem lehetett erőltetni. amikor zavarta, mindig sírt, persze attól elmúlt a csukás.
Vendég

a kivitel meg a napirend sajnos olyan dolgok, amikhez nem tudok hozzászólni. amiíg kórházban voltunk, nem engedték ki, pedig meleg nyár volt. 10napos volt amikor kimentünk...
a napirend pedig... eleinte 3 óránként, mostanában inkább figyelem, mikor éhes. nem nagyon jelez, fekszik és szopja az ujját, kicsit intenzívebben mint egyébként.
Vendég

Zsófilány kicsit jobban evett. már nem szenvedtem vele annyira. de kicsit jobban oda is figyeltem rá. nem mintha eddig nem figyeltem volna. evett is szépen 100 meg 120 miliket, sőt elalvás előtt még kért is repetát. úgy örültem neki.

nem tudom meddig bírom még a fejéssel. szeretem, hogy a lányom legalább az én tejemtől növöget, de nagyon sok a macera vele. elég sok is van, bár az elején több volt, de így is tele a fagyasztó, néhánynak lassan lejár a szavideje...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Gégéé: Hol vagy???? Általában Te vagy az első reggelente!!! 16!!!! :D

Bende: Sikerült pihenned éjszaka? Niki jól aludt?

Szép napot!
Vica
wicca

Jó reggelt Lányok!

Hú, jó sokat termeltetek... Alig bírtam visszaolvasni :)
Előre is bocs mindenkitől, még tényleg nagyon új vagyok, és tényleg sokan vagytok itt a topicban, még időbe telik, mire megjegyzem a neveket és babákat :oops:

Tegnap voltam dokinál, már nagyon a finishben vagyunk, 2 ujjnyira nyitva a méhszáj. De én még mindig nem érzem a szülés előszelét...

Gégéé, Te hogy vagy? Nő a türelmetlenség vagy lefoglaltad magad a Szívek szállodájával? :)

Wicca, nyugi, biztos a méhszalagok nyúlnak. Vagy: mikor nekem volt bármi ilyen gondom, mindig azt mondta a doki, hogy azért azt képzeljem el, hogy növöget ott bent egy kis emberke, aki mozgolódik erre-arra, és olykor rá is tud feküdni valamilyen szervünkre, ami fájhat. Szóval ne izgulj, bármi lehet, de azért mondd a dokidnak.
timmi

Itt vagyok :D csak szarakodik a gépem :D

Szuper Timmi, hogy te már 2 ujjnyira nyitva vagy...akkkor mászkálj minél többet...amúgy persze full türelmetlen vagyok, meg persze fosok is azért...nem akarok éjszaka szülni menni....:DAmúgy Timmi nem semmi, hogy te még egyben vagy, nem lesz frontérzékeny a babád az már fix :D

Babácskák, Mamácskák hogy sikerült az éjszaka?

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

timmi: Aztaaaa, két ujjnyira nyitva vagy??? Nemsokára szülsz!!!! :D:D DEJÓÓÓÓÓÓ!!! A memorizálás nekem is nehezen ment/megy :lol: Köszi a megnyugtatást :)!!! Általában reggel már nem aggódom, csak éjszaka rossz erre kelni ....
Ténylég Gégéé bepakoltad már a kórházba szükségeseket??

Szép napot!
Vica
wicca

Válaszok:

Anyany: angol és médiaismeret szakos vagyok :)

Wicca: este még eszembe jutott, hogy kb 25 hetes voltam, amikor non-stop szurkált mindenem lennt...még a hüvelyem is fájt...ezekben a hetekben hirtelen nagyon nagyot nő a baba...28 hetesen már simán 1,5 kiló lesz szerintem...ha nem több ;)
és persze, ahha, már sajnos nagyon régen bepakoltam...mert október elején úgy volt, hogy lehet befektetnek Budapestre és kiveszik a babácskát, és akkor már bepakoltam...de szerencsére babácska még bennt, szépen növöget...bőrönd+ külön szülőszobazacsi már a kocsi csomagtartójában :D

Lehet ezért is a nagy türelmetlenség részemről, mert volt idő, amikor úgy gondoltam, hogy ilyenkor már réges-rég kinnt lesz a babácska....

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Nekem is szokott a hüvelyem is ...
Jaj igen! Emlékszem! A ciszta :(. De szerencsére Emmababa benn akart maradni és megmutatta, h már most milyen erős kiscsaj :D!!! Mit kell vinni a kórházba? Mármint hálóing, papucs, tisztálkodócsomi ... de pl. pelenka a babának, ruha. Gőzöm sincs!!!

Szép napot!
Vica
wicca

A babának kell: újszülött satyi, újszülött kesztyű, popsitörlő...meg textilpelus, hogyha büfizik ilyesmi...amúgy csak hazamenős ruha kell, de szerintem azt bőven ráér mahd a férjed bevinni!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Ja meg ami fontos, hogy egy külön tatyóba tegyél a szülőszobába bevivendő dolgokat, hogy ott ne a nagy táskából kelljen szerencsétlenkedni...Én a külön táskába tettem: törülközőt, zuhanyzóspapucsot, narancslét, wcpapírt, asszem mást nem, de még akarok szőlőcukrot, meg vizet, csak szőlőcukrot -hihetetlen, de- nem kaptunk eddig sehol :s ja meg persze kiskönyv, személyi, tajkártya, lakcím kártya, és a homeós bogyók, és mobiltelefon...

meg a férjem hozza majd a házassági anyakönyvi kivonatot, meg a fényképezőgépet. De amúgy ő nem lesz bennt a szülésnél, hanem anyukám lesz bennt. Azt mondta a férjem, hogyha anyukám nem tud jönni, vagy nem ér oda (Sopronból jön kocsival), akkor bejön szívesen; de amúgy nekem úgy is jó, ha nincs bennt velem senki, mert a szülésznőm nagyon kedves, és aranyos, és ezer százalék jó kezekben leszek, ettől nem félek :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

a link a 16. oldalra mutat.
a közepe táján megtaláljátok, miket vittem be a kórházba.
remélem segítettem. + sarmon ajánlotta még az intim törlőkendőt. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

+ érdemes venni valami fűzőfélét leszorítani a hasadat, mert nem szorítják le azonnal és nehezen megy vissza.
nekem elég sokáig tartott, mostmár ami lóg, az a 18kiló súlyfeleslegem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

jaja...azt viszek én is, meg intim törlőkendőt is, meg mellbimbókrémet....meg igazából, majd jól meglepődök, hogy miket viszek...olyan rég pakoltam be :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé, nagyon nyugisan állsz ehhez a szülés kérdéshez :)
Én pont attól félek, hogy nem jöhet be velem a férjem, mert sokan leszünk. Amúgy nem félek magától a szüléstől, csak akkor, ha egyedül kell végigcsinálnom...
És ki a szülésznőd?

Szülőszobás pakkba én is ezeket tettem. Szőlőcukrot nem szoktunk enni, én sem találtam sokáig sehol. Pl. a tescoban most sem tudom, merre van, van-e egyáltalán? Pedig hányszor körbejártam a sorokat szőlőcukor után.... Aztán a múltkor vettem a sparban. Ott legalább megtaláltam :) Ja, és én még tettem csokit is :)

Állítólag holnap jön valami melegfront, talán akkor...??!!
Ez a legrosszabb az egészben, hogy nem tudni, mikorra készüljön az ember lánya... Ez a kiscsaj már lázban tartja az egész rokonságot-baráti kört, direkt várat magára :) Telefonálni már nem merek senkinek, mert mindenki azt hiszi, hogy szülni megyünk.... :)
timmi

heheheheheheee...ez király, én most nekilátok visszaolvasni :D kiderülnek ám dolgok :D :D nemcsak én vagyok türelmetlen :D

mások is azok voltak :D :D :D

heheheeee

na jó, nem olvasgatok most, mert bazira fáj a popicsontom meg a a nunicsontom; kicsit pakolászok, aztán jövök!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Húúú lányok!! Köszi Mindenkinek!!! Egy csomó minden eszembe sem jutott volna!!! Lassan akkor elkezdek megvenni hozzá mindent ami nincs, mert nem egyszerre szeretnék egy csomó pízt elkölteni.

Szép napot!
Vica
wicca

Timmi: Sztem ettől izgi, mármint, hogy nem tudod mikor jön!!! :D! De ez aranyos, h nem hívsz senkit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Szép napot!
Vica
wicca

igen-igen...én már a férjemet sem hívom telefonon, mert mindig azt hiszi...
Az én szülésznőm Rumpelné Éva lesz (jajj azt hiszem a vezetéknevét rosszul írtam, bocsánat nem tudom pontosan, majd megnézem, csak a dokibácsi olyan csúnyán írta fel nekem...), aki egy nagyon kedves hölgy.
De én úgy tudom, hogy a fehérvári kórházban MINDEN szülésznő egy tündér, egy angyal...így igazán nincs mitől félned. Ha már bennt vagy, megvizsgáltak, és mondja a doki, hogy igen ez a szülés lesz, akkor már megnyugodhatsz, hiszen ott vagy, végigcsinálod, persze fájni fog...nagyon durván....lehet órákig tart...na de mik ezek az órák a 9 (10) hónaphoz, vagy az egész élethez képest...

Vannak nők, akiknek nem lehet babájuk, vagy van nekik, csak koraszülött lett, és nem maradt velük, vagy elvetéltek....ők bizonyára sokmindenüket odaadnák azokért az órákért, amikor ott vajúdunk, és a végén a kezünkbe vesszük a kis békáinkat. Mondom tuti én is kileszek, még az is lehet, hogy csúnyát mondok a dokibácsinak (majd bocsánatot kérek tőle), de bárcsak már ott tartanék :D ne félj te sem...majd itt a csajok izgulnak, meg félnek helyettünk is ;)

Nem leszel egyedül! A baba veled lesz végig :) és a szülésznő is...ha meg sokan leszünk, és többen leszünk a vajúdóba, akkor sem leszel egyedül...a szülőszobába meg már mehete veled a férjed!!!! ne izgulj, én tudom, hogy te is nagyon ügyes leszel!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

wicca: én utálomaz izgamakat :) szeretek mindent tudni...a meglapi ajándékokat sem szeretem annyira :D

hehehehehe...az előbb olvastam Bendét, a 17. oldalon, amint türelmetlenkedik:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Tényleg türelmetlenkedett Bende is, hihihi :lol: :lol: !
De jó az a lista!
Anyany: Milyen édes PiciZsófi 15 naposan (is!!!) :D:D

Szép napot!
Vica
wicca

Ezt a tena bugyit hol lehet kapni?

Szép napot!
Vica
wicca

wicca: igen, szerintem is kezdj el...én is apránként kezdtem vásárolni, mert egyszerre tényleg nagyon durva...

A terhességről: most leírom, milyennek éltem meg a terhességem, hogy itt a hajrában lévő nagy türelmetlenkedés, várakozás közben is tudjátok.

Nagyon vágytam, vágytunk erre a babára. Nem sikerült könnyen...sőt. Spontán sikerült, de nagyon-nagyon sokára...ezért januárban eldöntöttem, hogy nem élem úgy az életem, hogy minden hónapban arra várok, hogy na most...hanem csak úgy élek, mintha nem is próbálkoznánk. Befizettünk egy nászútra, mert tavaly már nem tudtunk az esküvő után elmenni sehova, és így idén júniusban tenerifét választottuk...egy hét. Elkezdtem januárban nagyon sportolni (mert dundinyuszi lettem), jártam konditerembe, meg spinningelni, meg gyógyteákat ittam stb. igyekeztem egészségesen, mégis jókedvűen élni. A párom szülinapja április közepén volt. Akkor már késett a mensim, de késett már máskor is, és nem akartam magam elszomorítani egy újabb negatív teszttel, így nem foglalkoztam vele. Aztán rá két napra nagyon-nagyon rosszul voltam tanítás közben. Szédültem....kapaszkodtam a táblába, miközben írtam, és igyekeztem, hogy a gyerekek ne lássák rajtam, hogy mennyire rosszul vagyok, mert akkor nekilátnak kihasználni a szitut, és rosszalkodnak :D

hazajöttem, hánynom kellett...este nagyon, nagyon nehezen rábeszéltem a férjem, hogy menjünk el a siófoki Tescóba, vegyünk tesztet...kettőt vettünk, mert már tapasztalta a férjem, hogy úgysem bírom ki reggelig, és persze az esti úgyis negatív lesz, én meg majd azt mondom, hogy azért, mert nem reggeli pisi, így reggelre is kell egy teszt.

Hazaértünk...pisi, nézem a tesztet...egy csík...de olyan fura volt, mert a másik oldalon volt...nem ahol szokott lenni....mondom a páromnak, hogy nézd de szar ez a teszt rossz oldalon van a csík....mire ő odaért már két csík volt...ő szinte semmit nem reagált, én meg kiborultam, hogy ennyi próbálkozás után, pont most, amikor repülővel megyünk nászútra....de persze nagyon-nagyon-nagyon örült a szívem, és azonnal elolvastam, hogy most a baba ennyi-meg ennyi mm...a párom mondta, hogy ne éljem bele magam...

folyt köv.

Évi&Emma

KépKép
gégéé

wicca: gyógyszertárban

Na elmentünk a Deák dokibácsihoz, aki azt mondta, hogy még nem gratulál, majd ha lesz szívhang, de láttam rajta, hogy azért örült ő is a pöttynek...nászút után akart elkezdeni valami kis stimulálást, mivel a kivizsgálások megtörténtek, és mindkettőnknél okés volt minden.

szóval örültünk, és vigyorogva hánytam. csak egyszer sírtam, anyukámat hiovogatva a kanapén fekve , mert akkor tízszer hánytam egymás után, és nagyon fájt a fejem is...migrén.

na eljött a kövi vizsgálat. Volt szívhang; a dokibácsi nem volt jókedvű, nem is gratzulált, sőt nem mondott semmit, és ez akkor nagyon sz@rul esett...még telefonált is uh közben...de azóta túltettem magam rajta, és nyilván neki ez az X ezredik szívhang volt...csak nekem meg az első...bőgtem hazafelé...

Anyák napján elmondtuk a nagyszülőknek, nagyon örültek :)

A férjem furi volt, de aztán a 12. hét után, amikor egyik reggel megpuszilta a hasam, és megdicsérte a babot, hogy ilyen ügyesen megkapaszkodott, akkor már tudtam, hogy azért vlt furi, mert nem élte bele magát...nehogy csalódjon...

Ja és slussz poénként nekem 12 hetesen már pocikám volt...lehet csak a gázoktól, de hipp-hopp letagadhatatlan pocim lett. Nem is dolgoztam, mert a gyerekek között nagy a fertőzésveszély, és deákdokbibácsi amúgy is mindenféle jótól eltiltott...

Elmentünk a nászútra. A repülést leszámítva, meg azt, hogy nem ihattam egy korty fincsi koktélt sem, szuper volt...sokat nevettünk, rengeteget...a repülés szörnyű :)

folyt. köv.

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Én minden héten, minden nap néztem, hogy mekkora már a baba, könyvekben, néztem a szép képeket; és izgatottan vártam, hogy megmozduljon. nagyon vicces volt, mert amikor megmozdult, akkor kábé ugrált, vagy pattogott vagy én nem tudom mit csinált, de a férjem is érezte kívülről, és hát annyit nevettem, mert szegény nagyon kilett...azt mondta az Alien kiskutyafüle ehhez képest:)

ja azt kihagytam, hogy nászút előtt a férjem elkezdte faggatni a doktorbácsit a baba nemét illetően...én biztos voltam benne, hogy fiú...egyrészt mert úgy érzeztem...másrészt a kínai fogamzásnaptár is azt mondta, harmadrészt, meg a páromat szerettem volna látni egy minimanó formátumban...erre azt mondja a doki olyan lányforma :) na mondom neki, hogy ez biztos, mondja nem...huh aztán kérdezgettem minden vizsgálatnál, hogy nem nőtt-e kukaca...egyik vizsgálatnál azt mondta a dokibácsi, hogy most már nem is fog...kislányunk lesz.

A szülinapomra a páromtól azt kaptam, hogy elvitt Budapestre az ottani 4Dre...azért nem a saját dokihoz ide a gólyafészekbe, mert a budapestinél lehetett több képet is kérni, és nekem az eleje óta nagy szívfájdalmam volt, hogy nincs UH képem róla.

és ott megláttam...rémesen durcás volt...totál úgy nézett ki, mint a férjem szombat reggel, amikor előbb felébresztem, mint azt ő gondolta, hogy fel kell kelnie. Gyönyörű volt, és egészséges; megfvolt mindene, működött mindene, és 809 grammos volt :D

ott még csak mosolyogtam, de a liftben már sírtam 8ja most is sírok), aztán itthon megnéztem ezerszer...azt mondta a néni, hogy nagyon meglepő, így 26 hetesen, de már elég szép haja van...

beleéltem magam...aztán rá 27 napra kiderült a ciszta...bevallom nagyon féltem...féltem, amíg a dokibácsi le nem ültetett és nagyon határozottan ki nem mondta, hogy ez a baba élni fog, most már tuti.
Azért lelkiekben felkészültem a koraszülésre...és nagyon aggódtam.

Aztán most itt ülök...óriási hasam van, mindenem szétrepedt, csak a szemhéjam nem kábé; majdnem száz kiló vagyok...de egy kicsi lábacska dudordik ki a hasam tetején...valakinek a lába, akit nagyon várok már, és aki úgy fog kinézni, mint a férjem szombat reggel, aki majd egy szép napon azt mondja nekem: anya, és akitől az egész életem megváltozik...talán felnőtt leszek, vagy talán újra gyerek, még nem tudom, de azt tudom, hogy nagyon szeretem már most.

Évi&Emma

KépKép
gégéé

gyoesan. Gégéé nagyon szépet írtál. Meghatódtam. Megyek megnézem én is a két kis lábacskát, a kiságyban.

Egyébként hihihihi, én csak a 38. héten írtam ezt, te meg kb a 34. óta be vagy sózva. hihihihui
bende

igaz ;) (jólvan picit piszkálódtam :))

remélem jól vagytok, és aludt ma a kisasszony ;) puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

feldobtad a labdát, de enyém a pont. :)

Még mindig különbözőek az alvásról alkotott elképzeléseink, de a ma éjszaka egy fokkal jobb volt. Ma délelőtt viszont volt egy óra, mikor azt kívántam, bárcsak valaki foglalkozna vele egy fél órát és az a valaki ne én legyek. De most alszik, úgy hogy egy angyal. :)
bende

örülök, akkor te is pihenj egy kicsit, légyszi, jó!!!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

porszívózok, főzök :(
bende

Gégéé: Nem akartam ríni és bírtam is, egészen az uccsó bekezdésig! :) Nem jött össze hamar, de nemsokára a kezedben tarthatod!!! :D:D Két hét (max. 3)!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?