Új privát üzeneted érkezett!

Cat!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Neked!!

Kép Kép

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Cat: rossz ez igy hogy nem aludhatsz tovább az inzulin miatt. De hidd el nemoskára eljön a Te időd is. Már nincs is 20hét hátra. Hisz második gyerek és Benit is hamarabb szülted. Tehát már kifele mész ebből a nehéz időszakból. Kitartás.

Asiye: Sok sikert a dokihoz. majd írd meg mit mondott.

Kép
csucsu05

Voltam UH-n.
Azt mondta az orvosom, hogy egy hematóma van a petezsák alatt, jóval.
Ami szerencsére nem érinti őt.
Majd távozik, vagy felszívódik.
De addig is szedni a gyógyszereket és pihenni kell még.
10 nap múlva kell újból vissza mennem hozzá.
7 hét + 1 naposnak felel meg.
12 mm a kicsi.
A szívdobogást sajna nem hallottam, nem tudta elkapni.
De azt mondta ez nem baj, mert picike még :oops: :cry:
Remélem jól van.

Tudtok valamit a Hematómáról?? :shock: :shock: :shock:

picimami

Pici!

Egy ismerősömnek volt.
Hetekig feküdt és nagyon erősen vérzett.

Azóta van egy gyönyrű, okos két éves fia. :D

Szerintem még ez az egyik legjobb eset, ami vérzést okozhatja.

A legfontosabb a folyamatos fekvés!
Vendég

Pici: De a pulzálást látta a doki nem?
A hematóma egy vérömleny. ha jól tudom.
Viszont ha 7hetes 1napso akkro szépen növöget hisza vonalzód 6+6 napos. nyugalom mostmár az a kicsike jól beágyazta magát. :)
Amúgy ezt a szivhang dologhoz ha nem olyan gépe akkor bizony nem tudja elkapni. Később fogod még ezt hallani.

Kép
csucsu05

Csucsu!
A pulzálás, már múlt héten hétfőn lehetett látni, akkor még 3 mm volt.
Később már biztosan fogom hallani is.
A másik dokim UH ja sokkal profibb.

Cat!
Köszi az infót.
Remélem nekem hamarosan elmúlik, és nem lesz gond már.

picimami

Jó reggelt !

Ma már jobban vagyok...8-kor már ágyban voltam,kisifam aranyos volt ,este még levitte a kutyát is csak,hgoy pihenjek :D

Ma megint belehúzok a melóba és holnaptól pihi :wink: Legalábbis remélem...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!

Lehet attól, hogy ikerterhességnek indult, és ahol a másik baba felszívódott, ott alakult ki a hematóma. Szerintem nálad erről van szó. Nyugi!
Vagy felszívódik, vagy kiürül majd.
Rutascorbint szedsz?
Vendég

jó reggelt mi ma is fél kilenckor keltünk :):):):)

picike növöget szépen a baba nyugi látod a pihenés jót tesz neki :) egyik ismerősömnek is volt haematómája neki felszívódott de ő is vérezgetett miatta és most Gergővel egyidős a kislány nyugi ez nem okoz gondot valszín hogy tesóka is volt és az lesz a haematóma de lehet hülyeséget beszélek :) a lényeg a léyneg hogy kapőaszkodik és jól van a baba

nika70
Salgótarján

Törpiri!

Örülök, hogy jobban vagy.

Azért ne erőltesd meg magad!
Vendég

Picike,látod milyen szépen növöget az apróság?? :D
Pihenj sokat....a hematóma meg majd felszívódik...legalább most már tudod miért vérezgetsz,és ez nem a babád miatt van...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

CSak ülök,és rohadt sok levelet irok,roahadt sok kinainak.... :D (akik mind egy helyen laknak :lol: :lol: )

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... a-barnazas

picike ezt olvasd el itt is mindenki azt mondja hogy szigorú pihenés amíg el nem múlik a haematóma

nika70
Salgótarján

Sziasztok Jó Reggelt :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Cat!

Boldog Névnapot :lol:

Kép
Kép
minimano74

Lányok az új számítás szerint júl 18-ra vagyok kiirva és ugyebár a szülinapom 15-e, lehet hogy szülinapi ajándék lesz? :wink: A férjem már fogja a fejét, hogy ilyen nincs 4 szülinap egy napon ezt nem fogja birni anyagilag :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt!

Megint szupi esténk volt, Márk 1/4 9jor befeküdt az ágyába és aludt :D .Úg yörülök,hogy szereti az ágyát.
Ma 1/2 5kor jött át,de 8ig aludtunk.Igazán rendes kisfickó,tudja,hogy mi sokaig szoktunk tv-zni.

Pici:örülök,hogy szépen növöget a picike.Haematoma meg fel fog szivódni,ne izgulj. Pár hét és már azt nézegetetd hogy nő a pocid.

Csucsu:nagyon jól döntöttél a munkjával kapcsolatban,hidd el jön a tesó.A meghivó szövege nagyon jó!! Sajna viszont ötletem sincs hol lehet vmi frappánsat találni.

Gabi.örülök,hogy jelentkeztél.Dolgozol?

Törpiri.nagyon rendes a kisfiad és jó,hogy tudtál pihenni. Hamar vége lesz a mai napnak és ott lesz 4 nap pihenés neked.
Vendég

Gabi:akkor jó zsufolt lesz a július :) . Nekünk a november ilyen akkor névnapok vannak.
Vendég

Sissi!

Nem dolgozom még a héten majd csak hétfőtől :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi:jó az új vonalzód. :D Mikor mész legközelebb uh-ra vagy dokihoz?
Vendég

Hát az biztos hogy zsufi lesz :wink:

Kép
Kép
minimano74

Na lányok mentem takaritani majd jelentkezem
Puszika :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!
Most Gabi és Pici vonalzóját látva elgondolkoztam, hogy amikor én a 18.heti uh-n voltam, és kiderült, hogy fiú, nem is sejtettük, hogy AKKORTÓL majd két lánynak is elindul a legboldogabb időszámítás :wink:

Csucsu, szerintem morálisan és lelkileg jól döntöttél munkaügyben, de Te sem viszed sose sokra a becsületességed miatt, mint mi annyian! :wink: :lol:

Én ma jelentem, depis vagyok, válós hangulatban, de majd elmúlik, úgyhogy most megyek is.
Délután meg gondoljatok rám, megyek az első szülésfelkészítőre! :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabi,óvatosan a takaritással!!!!

Nemlajos,mi történt????Remélem csak sima hangulatingadozásod van,mint nekem szokott lenni :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

csucsu jól döntöttél és jönni fog a baba muszáj minden hónapra kismamának lennie most te jössz meg mindannyian :):):) én most úgy vagyok vele hogy nem nagyon foglalkozom vele

nika70
Salgótarján

Nemlajos!

Az utóbbi 3 évben már nekem is megfordult a fejemben egyszer-kétszer a válás. És az ezt megelőző négy és fél évben sem voltam benne minden percben biztos, hogy vele akarom leélni az életemet.
De ezek mindig elmúlnak elég hamar. Én a hormonokra vagy az időjárásra szoktam fogni.

És valahogy nem tudom elképzelni, hogy van olyan pár, ahol egyikük fejében sem fordul meg minimum egyszer ez a gondolat.

Ha mégis létezik ilyen, akkor Ők nagyon szerencsések.

Szóval ne aggódj, pihenj, lazíts és ez is elmúlik!
Gondolj arra, hogy Dömének is jobb, ha az apukája mellett nő fel.

Gabi!

Csak lightosan azzzal a takarítással! Semmi megerőltetés!

Sissi!

Örülök, hogy Márknak tetszik az új ágy.
Vendég

Most kaptam a hírt, hogy meghalt Flipper Öcsi... :(

Mennyire tönkreteheti az embert az alkohol. Még csak 46 éves volt.
Vendég

Várható volt...

A múltkor láttuk az Aréna Plázába,egy csomó csövessel ültek a parkolóban és piáltak :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat: basszus tegnap kérdeztem a férjem hogy meghalt a Flipper Öcsi?, Mondja miért halt volna meg. mondtam neki mert a tv-ben a volt barátnője mondta bajban van.De ezt már vagy eg yhónapja mondta a csaj. És a halála igy bevillant.
Jajj én komolyan mondom mindig megérzem a halált. Anno az Anyukámat és utána az apukámat is előre megéreztem.
És ez ijesztő :shock:

nemlajos: Amúgy igaz , hoyg minden házasságban van olyan, hogy azt mondjuk elválunk vagy elválnánk. Ez múló állapot hidd el. neked meg pláne hisz a hormoknok dolgoznak.
Megszületika kicsi és a férjed egy anygal lesz. Ezt hidd el nekem:)
Amúgy meg igazad van én nagyon sőt túl becsületes vagyok. a férjem is mindig mondja igy nem viszem sokra.
De ez van viszont jól alszok éjjel nincs lelkifúrim sosoem. :)

Gabi : te csak ne nagyon takarits!!!

Pici: Sok uh csak a pulzálást látja . szóval a másik dokinál hallani is fogod:)

Sissi. nagyon bejön az új ágy azt hiszem. :)

Kép
csucsu05

Hát nem semmi várható volt feladja a mája a rossz dolgok miatt a müködést pedig nagyon szerettem amikor még nem züllött el ennyire régebben béke poraira

sissi nagyon jó az ágy én is ilyesmit szeretnék ami leesés gátlós stb megkérdezhetem mennyibe került?
látom jó széles is van helye Márknak forgolódni :):)

nika70
Salgótarján

szerintetek ez milyen?
Erre még lenne pénzünk:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a jobb oldalon lévő, tűzhely mellett részt már nem kérnénk, csak a páraelszívóig, így lenne (mosogatótálca nélkül) 106000Ft.
Csak még azt nem tudom, hogy az első alsó elemnél (bal oldalt) az a kis kihúzó mi lehet, mert fióknak pici... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szerintem jól néz ki,és ennyiért nem is drága.... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos!

Szerintem jól néz ki.
Főleg ennyiért.

A kicsi kihúzható a szélén nem lehet gyúródeszka?
Vagy nekünk van iyen alacsony fiókunk. Igaz, az azért ekkora, mert alatta van a mosogatógép. abban vannak a szalvéták és a tálcák.

Van más színben is?

Szerintem vegyétek meg, max pár év múlva, ha már nem tetszik lecserélitek. És akkor a szívetek sem fog annyira fájni érte, mert nem volt olyan drága.
Vendég

sziasztok!

mégsem ma , hanem holnap megyünk érsebészhez. este 6kor , a férjem visz, és ő is fog vigyázni a gyerekekre. olyan bevállalós a drágám mostanában! :lol:

Ma Alper beverte a fejét a konyha szekrénybe és egy pillanat alatt ömlött a vér. de ömlött!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: kb.15-20 másodperc alatt ki sem látott a vértől tiszta vér lett a ruhája és végig a lakás, ahogy berohantam vele a fürdibe.

lemostam(de közben üvöltött hogy a vérem a vérem, Hamza meg hogy Anya! anya!), a féjéhez nyomtam egy törölközöt, ölbe vettem és a nappaliban letettem a kanapéra4 ott fekve lassan elállt, de tele lett a törölköző!
aztán még egyszer fekve lemosdattam mert minden véres lett újra, és vizes borogatással a fején, elaludt! 2 órát aludt.
és mikor felkellt akkor láttam hogy kb. fél centis kis vágás! :shock:
alig látszik :shock:

szerencsére nincs már gond, de a frászt hozzta rám.
mi lesz mikor 3 gyerekkel :roll: :roll: :roll:

de büszke vagyok magamra mert tényleg olyan volt minden mint a mészárszék, de olyan lélek jelenlétem volt!! :roll: :roll: még mosolyogtam is, hogy ő meg nyugodjin! :)

Nemlajos!
Természetes hogy egy házasságban vannak gondok. De ezeket megoldani kell, nem megfutamodni előlük hidd el, mert csak így lehet tartós és hosszú a kapcsolat.
A férjem pl. kiborul, hogy itt mennyi válás van, és szerinte olyan dolgokért amik nem is lennének ha próbálnák megbeszélni, megoldani őket.
nem kioktatni akarlak, csak azt akartam mondani, hogy természetes hogy néha így érzel, de amíg ez az érzés elmúlik nincs nagy baj! :)

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos!
Olyan aranyos vagy!!!
És olyan más lettél. :wink: :roll:
Már nem vagy olyan kemény, mint régebben. :oops: :oops:
Ugye érted mire gondolok? És remélem nem bántottalak meg??
Úgy megszerettelek téged is :oops:
Szerintem minden rendben lesz majd köztetek.
Nagyon megérdemleg, hogy boldog légy.
Szép lesz nagyon a konyhabútor.
És pár év múlva, ha majd úgy alakul, tudsz majd másikat.
Hisz tapasztalat, nem tartanak örökké.

Csucsu!
Örülök a döntésednek.
Nagyon szorítok, hogy ez a ciklus neked is pozitívan végződjön.
Te jó ég, hogy telik az idő..

:shock: :shock: :shock:

Nika!
Édes vagy! Köszönöm a cikket neked.

Gabi!
Pihenj is sokat.

Asyie!
Mit mondott az orvos?
Olyan édesek a fiaid.
Kis puszilgatni valók.

Sissi!
Képzeld, már picit nőtt a hasam.
ma nézte a sógornőm :lol:

picimami

Cat!
Miket kaptál névnapodra?? :wink:

picimami

Most hivtam a dokit,a cukorszint jó,de nagyon vérszegény vagyok,hétfőn kapok gyógyszert...

Asye én biztos frászt kaptam volna,ha nem is akkor de utána biztos...
Édes kis drága,biztos Ő is nagyon megijedt :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos szerintem nagyon szép egyszerű és mégis elegáns vegyétek meg ennyiért tényléeg nem drága szerintem evőeszköz tartó vagy amit cat mond gyuródeszka

asiye hidd el ilyenkor az a jó ha nem kapsz frászt én ilyen vagyok vészhelyzetben nagyon tudok :):):):) de te is nagyon jól megoldottad a problémát azért nem ártana megnézetni dokival mert ha mély a vágás lehet össze kéne varrni mert lehet nem olyan szépen fog gyógyulni de nem ilyesztgetni akarlak

picike nm szívesen :)remélem meggyugodtál hogy a haematóma nem okoz gondot elmúlik felszívódik stb a legjhobb ellenszere a pihenés ja és semmi képpen sem szabad emelgetni kicsit sem azt elfelejetettem mondani

nika70
Salgótarján

Asiye!

Sajnálom ami Alperrel történt!
Azért figyeld még egy-két napig, hogy nem lesz-e fáradékonyabb, nyűgösebb, szótlanabb...

Én már megint a babakocsivásárlásnál tartok.
Azt hiszem a Janéról le fogok mondani.
Nem is nagyon lehet kapni, legalábbis amit én szeretnék. Vagy ha mégis, akkor nincs olyan változata, amiben van sportrész, hordozó és mózes is. Külön megvenni pedig nagyon drága.

Most visszatértem a Chicco Trio For Me-hez.
Szinte mindenhol akciós 140 ezerért. Nem tudom várjak-e vele, és akkor talán még lejjebb megy az ára.
Nektek hogy tetszik?

Kép
Vendég

picike az nm = nincs mit most visszaolvasva kicsit furán vette ki mintha nem szívesen lett volna de errről szó sincs :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Cat, nekem tetszik, lehet, hogy Karácsony után még lejjebb megy az ára, nem?

Köszi a kitartást, kicsit jobban vagyok (pont az a baj, hogy én megbeszélős vagyok, a párom meg teljesen elzárkózik, ezért akadok ki, ha kiderül, hogy pl a munkatársaival meg meg tudja beszélni, amit velem nem akar :? ).
Most azt találtam még ki, hogy a legdrágábbat, a sarokrészt nem vennénk meg, majd csak később (csak akkor pontosan kell számolni meg szerelni), és akkor lehet az első variáció... Jaj, nem tudom!:)
Na, holnap kimegyünk a lakásba, mérünk, és akkor jobban fogom tudni...

Asiye, én azt hiszem, ott haltam volna meg! Nekem is betört gyerekkoromban a fejem, de velem rohantak az ügyeletre, pedig csak - mint kiderült - egy kis luk volt :twisted:

Pici, értem, mit akarsz mondani :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Asiye: Nagyon jó, hoyg ilkyen nyugodt madatál. Néha egy kis vágáés is ijesztő és biztos olyan helyen keletkezett a vágás ahol érzékenyebb azért vérzett annyira.

Nemlajos: Jó a konyha és szerintem is az gyúrodeszka vagy szalvéta tartó. Bár az előző nekem jobban teteszne hisz az ha az akkor nagyon praktikus.
Ebben a szinben akarjátok?

Cat. Jó ez a babakocsi nagyon. Tényleg szupi de szerintem karácsony után talán olcsóbb lesz.

Kép
csucsu05

Cat!

Szerintem jó ez a kocsi, de igaza van Nemlajosnak, ha olcsóbb lesz, az csak karácsony után. most nem hiszem hogy egy szem rágót is leáraznának karácsonyig.
ugyhogy vagy most, vagy karácsony után vedd meg szerintem.

Nemlajos!
Már egyszter volt ilyen Hamzával is, Ő az állatkertben esett el, betört a feje és ömlött ugyan így a vér. rohantunk gyalog az állatkertből a Bethesda kórházba, ahol nagynehezen megnézték, mertz nem volt aznap(szombat) ügyelet. :evil:
neki nagyobb volt a seb és neki sem varrták össze csak össze húzták nagyon vékony ragasztó szallagookkal, meg kitisztíttták. és mivel az állatkertben történt, ő kapott tetanuszt! :?

Akkor is és azóta is többször kioktattak hogy ha egy gyerek beveri a fejét, mit kell tenni:

1. megnézni pontosan hány órakor történt(mert vannak tünetek amik csak x idő mulva jelentkezhetnek)
2. figyelni hogy egyből sírt e? (nem vesztette el egy pillanatra sem az eszméletét)
3. megszédült-e, egyenesen néz e mind két szemével?
4. lelassult e a reakció ideje?( ha csapkod és tiltakozik az jó jel)

5. figyelni a később jelentkező tünetekre: hányás, túl nagy és hosszú alvás, szédelgés, kedvetlenség, egyre nyűgösebbé válás,
6. nagyobb gyereknél(mint Alper mondjuk), ha lement a rémület, meglehet kérdezni hogy hvják?, hány éves?, ....

szóval ezeket vettem figyelembe, talán ezért nem estem pánikba

Kép Kép Kép
asiye

hűha, egy barátnőmnek az ágyon esett rosszul a gyereke, felakadt a szeme, fél percig nem kapott levegőt, és utána egyből elaludt, alig bírták felébreszteni... Azóta nem tudom, mi volt, de én már szerintem ezzel is mennék orvoshoz (vagy nem).

Azt mondtam már, hogy megérkezett a szülői házba a babakocsi? Állítólag szuper állapotban, semmi baja:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: na ez szuper. Mert kép alapján olyan nehéz dönteni. De igy hogy jó állapotban van akkor jó vétel volt:)

Kép
csucsu05

Nemlajos!

Ha valamelyik részt nem vezitek med, akkor az csak szélső legyen. Nem tudod annyira pontosan betenni, hogy jól illeszkedjen. És a munkalap a tetején sem egy darabból lenne.

Egyébként a férfiak már csak iylenek. van amit csak egymás között tudnak megbeszélni, mert ha veled osztaná meg, akkor úgy érezné Ő már nem is igazi férfi.

Asiye!

Ezt jól összeszdted, hogy mire kell figyelni.
Vagy le is volt írva neked?
Vendég

Sziasztok!

Asiye:nem tudom mit csinűáltam volna a helyedben.Bár igaz te már gyakorlott anyuka vagy.A tanácsaidat szivesen vettük,jó,hogy leirtad.

Cat:jó a babakocsi és nagyon tetszik a szine is.

Nemlajos:a konyhaszekrény is tetszik nekem.
Vendég

én ugyan nem vagyok anniyra gyakorlott mint asiye de én sem szoktam megijedni anyós minden szösszenetre összerándul nem is tudom hogy hogy felnőttek Gabiék és nem lettek anyámasszony katonái na mindegy :):)) de jól összeszedted mire kell figyelni mondjuk nálam talán az is lehet hogy ugye eüt végeztem igaz rég volt tán igaz se de valami tudás van ilyenkor az nagyon elő tud jönni :):):)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Köszi lányok, jól esik hogy nem vettétek okoskodásnak :)
egyébként nem volt leírva, csak egyszer betelefonáltam egy nagy bumm után a dokinak, és ő mondta hogy ez az 6-6 dolog ami fontos fej sérülésnél. azóta már a férjem is tudja! :)

Nika! az egézségügyis tapasztalat legalább ér annyit mint az

Hát nekem talán szombaton lesz!uk már széthullani légyszi!
hátha a tali majd összeráz! :lol:

Cat!
akkor megveszitek a babakocsit?

Nemlajos!
ez nagyon jó hír, hogy hibátlan a kocsi! :lol: :lol:

eddig nem mondtam, de mikor már pont lebeszéltük, hogy melyik nap megyünk vásárolni ilyesmit, és még bébicsőszt is szerveztem, előtte pár nappal egy ismerősünk megkérdezte hogy elfogadnánk e lányáról lemaradt dolgokat. nem akar megsérteni, de nem tudja hova tenni, ha gondoljuk ingyen oda ad mindent. :)

elég tehetősek és emlékszem annó mennyire tetszett a babakocsijuk! :) márkájára nem emlákszem, csak hogy nagykerekű és mózeses.

kiságyat kellett csak vennünk, mert ők szobával együtt vették a kiságyat a brendonban és azt még használja a kislány. de babakocsi, autós ülés, ruhák meg mit tudom én... :roll: szomb aton hozza el a férjem.
ágyat szekrényt, ágyneműt ilyesmit már megvettük, de majd ha össze lesz rakva, akkor rakok képet.
talán az ágynemű és baldachin anygát lefotózüm, mert olyan des a mintája és színe! :roll:

Na elfecsegtem az időt, mehetek reggeli csinálni a fiúknak
:) majd jövök!

gyertek má ti is :)

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?