Új privát üzeneted érkezett!

Törpiri!

Ha Katalin locsog, (olvad a hó), akkor karácsony kopog (hideg és hó lesz).

Ezt jelenti a közmondás.

Pici!

Síelést eddig is veszélyesnek tartottam, és az utóbbi években a szánkózásért sem voltam oda. De a séta a hóesésben... az bármikor.
Vendég

Pici: örülök, hoyg jól vagy és nincs barnázás. POihenjs okat az jót tesz:)

Cat: mikorra igérték a bútorról az árakat??

Kép
csucsu05

Csucsu!

Még nem válaszoltak. legalábbis onnan, ahol most kinéztük.

Aki pár hete volt kint felmérni, az három komód méretű szekrényt fogantyúk és ÁFA nélkül 242 ezerért csinálna. :roll: :shock:
Kicsit soknak tartom.
Vendég

ANNYIÉRT ÉN IS CSINÁLOK EGYET :D

Én úgy értelmezem,ha Katalinkor locsog (eső van és hó),akkor karácsonykor hideg van és nincs csapadék azért kopog... :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jajj csajok nagyon imádta a havat hát neki térdig ért anni hó van állandóan bele mászott de még jó legalább leteszteltük a csizmáját meg enyém bakancsot :):):) nem ázik be bár nem hagytam hogy fetrengjen a hóban :):):) mert boltban voltunk és tele volt kezem hátamon a hátizsák így nem engedtem neki :)

nika70
Salgótarján

picike látod nem lesz semi baj de azért nem erősködj pihenj csak rendesen :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Mi si votunk kinnt Márk is élvezte,igaz talált egy pocsiolyát és abban ugrált :D

Éjszaka jól telt igazából 1szer volt fenn kapott cicit és 7ig aludt majd átjött hozzánk és még 1/4 9ig aludtunk.Nekem is fájt a fejem és most álmos vagyok.

Tali:én már irtam nekem jó. :D

Pici:örülök,hogy jól vagy.

Gabi:most van uh-on és dokinál ugye?

Délután vagy estefelé jövök.
Vendég

Sziasztok, megjártam a dolgom, és nem estem el!

A diétámnak annyi, a Zuram tegnap beállított túrós buktával és kakaós csigával :? :lol:

Mogyoró is élvezi a havat, szökdel, mint egy kiskecske, és ha labda helyett hógolyót dobálunk neki, akkor azt ugyanúgy vissza akarja hozni, hát mit ne mondjak, nagyon vicces :lol: :lol: :lol:

Pici, örülök, hogy minden rendben!

Csütörtökön megyünk lakásnézőbe, jön a műszaki ellenőr is, anyuék fizetik az útiköltséget, nekünk "csak" az ebédet kell állni, hát, nekem még székem sincs, csak az a kis kinyitható, meg a bőrfotel, de konyhában semmi, szóval kitaláltam, hogy van egy étterem a ház mellett, ahol 690Ft egy kétfogásos menü, választható másodikkal, úgyhogy bementem oda is, hogy szóljak, jövünk :roll:
Így költözés előtt legalább felfedezzük azt is :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

képek Mogyoróról

hónézés:
Kép

hószagolás:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Csütörtökön csak megnézitek hogy mi hogy lett kész vagy már ez átadás előtti nézelődés?? Mintha irtad volna nem lesz kész idén ugye?Mekorra ablakok lesznek amúgy a lakásban és mennyi??
A függönyök miatt kérdem. Már ki is készitettem a talira viszem.

Tali nekem is jó. Én igazodok a többséghez.

Cat: a 242ezer Áfa nélkül sok valóban. Mondjuk mihez képest ez is igaz. mert a ft nem túl jó de akkor is sokkalom én is.

Kép
csucsu05

tali nekem is jó!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Édes az a kutyi:)

Marcipánom is nagyon birta este,hogy esett és lehetett benne ugrándozni:)
Én annyira nem birtam mikor felértünk és tiszta viz volt :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok Lányok! :lol: :lol: :lol:

Most jöttem csak meg (11-re mentem a doki műtőbe volt és két órát vártam rá :evil: ) Hát az uh-ás doki jól megijesztett mert alig találta az én kis picikémet, azt hittem hogy már nincs is ott semmi, de aztán áthivta a másik dokit és addigra ő is megtalálta a szikhólyagot és utána a picike, most 6 mm mondták, tehát 6 hetes 3 napos terhesség.
Ja és képet nem kaptam róla.
Legközelebb 3 hét múlva kell mennem uh-ra.

Hát ennyi

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Fiaim alszanak ,bár szerintem már nem sokáig, mert már egy órát lehúztak! :)

Cat!

Az rengeteg!
A nnyiért 3 egész szobát hozhatnál törökből, vámmal mindennel együtt :lol: :lol:
A Sugár nagyon tele van mióta van mozija, meg hát átjáró lett az Árkád és az Ikea között.
De szerintem megoldjuk, az a lényeg hogy sokan legyünk!
:)

Csucsu! Nincs kép esti szánkázásról???

Sissi! Nika!

Képeket kérünk Gegéről és Márkról a hóban!!

Meg beniről is!
Ne csak az én képeimmel legyen már tele az oldal! :)
(mindjárt csatolom!!) :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemlajos! Mogyoró olyan édes!!! :roll: :roll: :roll:

Nagyon éhes vagyok!

és mérges! :x

Mert az öcsém Hülye P... barátnője tök viccesnek tartja ,hogy majdnem aznap lesz az abortusz mint amikor a hugom szül. Szegény hugom meg így is ki van idegileg, mert 10 napja van és kikészítette a dokija.
:evil:

felhívta a hugom és nem vette észre hogy nem írja ki a számát a telcsi, erre mikor a doki felvette, leszídrta hugomat, hogy mit hivogatja ismeretlen számról.!
Meg valamelyik nap, hohy ne egyen má annyit olyan leszz mint egy coca! :shock: Menjen a .....

Akkor mindjárt a képeket is csatolom, bocsi ha sok, de nem tudok betelni velük. sem a fiúkkal, sem a hóval!! :roll:

JAJ!pICIT EL IS FELEJTETTEM!! :oops:

Örülök, hogy rendbe van minden és pihenj, látod nem lesz semmi baj!!! :)

Kép Kép Kép
asiye

még csak az átadás előtti utolsó nézelődés, hogy ne az átadáson mondjuk, hogy ez se jó, az se jó.
Ha muszáj lett volna, 20-a után költözhettünk volna, de mi adtunk még egy fél hónapot nekik, úgyhogy jan. 10 előtt van a célidő.

Az ablakok (igazándiból ajtók...)
240 a magasságuk, és az egyik 120 széles, a másik 2X90cm, van egy szimpla 90-es (amiről most derült ki, hogy nem lesz rajta zsalugáter, meg a 120-ason sem, ami azért gáz, mert ezek az erkélyajtóink, a fszt-en...), és a gyerek szobában van egy 150 magas és 90 széles ablak.
Szóval ahhoz képest, hogy milyen kicsi a lakás, tök szép (mutattam már?)
Kép

Köszi, hogy gondolsz rám! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na akkor a képek!

Reggel ilyen volt a kert!
Kép

aztán az utcánk!
Kép

Alper
Kép

Útban a közért felé!
Kép

Haza felé
Kép

Hóember(vagy mi? :lol: )
Kép

és egy utolsó a kertből!
Kép

Csináltam még pár poci képet, de vagy nem lehet látni a tükörben mert a fiúk ugy összenyalták :lol: , vagy nagyon csúnyán látszanak a csíkjaim :? nem akarok senkit megrémíteni :? :)

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!
Nagyon szép, de tényleg! Kicsi de jó az elosztása.
Eleinte Döme ágyikója pont be fog férni hozzátok ahogy nézem, később meg pont annyira lesz messze a szobája amennyire kell! :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

NAgyon jók a képek...és tök.jó hogy van egy ilyen kertetek ahol azt csinálnak amit akarnak :wink:

Gabi GRATULA :D :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi! Dehogy nem!!
ott van az a kis palánta! :) csak bújócskázik! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye, biztos vagyok benne, hogy a fiaid nagy szeretettel fognak visszagondolni a gyerekkorukra, annyira látszik rajtuk, hogy jól érzik magukat! :)
A lakásdicséretet köszönöm, pont az volt a lényeg, hogy minél kisebb nm-en (hogy megfizethető legyen) minél több hasznos terület. Meg lesz az átka, de első lakásnak szuper, 8-10 évig elleszünk benne :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na csajok megvolt a mai rosszullétem..mindenki futkosott körülöttem.Levert a viz,állitólag el is zöldültem...nagyon meleg volt itt bent...

DE MÁR JÓL VAGYOK,LASSAN MEGYEK HAZA :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

halóóóóóóóóóóó
mi van itt ma csajok??????????????????

Törpiri!

Vigyázz magadra és szerintem nézesd meg a vérnyomásod meg minden mást!

Kép Kép Kép
asiye

Látom dfélután pihent mindenki.

Kicsit mérges vagyok megkaptuk az elműtöl a szl-t és 27000 ft hoztak,hogybe kell fizetni(éves elszámolásban vagyunk). Pont karácsony előtt nagyon örülök. :evil:
Vendég

Gabi:örülök,hogy minden rendben.Nem csodálom,hogy megijedtél.
Ha tudsz gyere többet hozzánk.

Asiye:nagyon jók a képek.Havas képek nincsnek Márkról, viszont van ágyas kép.Majd felteszem.
Vendég

Lányok, valaki volt már a Keletinél kocsival? Apuék elé kellene csütörtökön kimenni, de a Zuram tök ideg, hogy oda az útvonalterv szerint nem lehet eljutni kocsival ( :lol: :lol: :lol: :lol: hiába mondom, hogy a 30-as busz is csak elmegy addig valahogy...), nem lehet parkolni, pedig szerintem a Posta felőli oldalon csak lehet ott a parkolóban, nem?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nmlajos!

elméletileg a postai oldalon lehet, de most ott szét van minden túrva.és a buszok is a parkoló részen közlekednek
de egyébként, a környéken kis utcákban is lehet!

Kép Kép Kép
asiye

köszi, hát igen, a kis utcák a leggázosabbak :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

most jut eszembe!

hát a keletinél, a jobb oldalon is van parkoló!

multkor ott álltunk meg!

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: sajna nincs kép mert éppen jöttünk haza kocsival amikro megláttuk hogy miylen szépen esik a hó és már meg is maradt. Az utcánkban kevés autó jár igy elég nagy lett a hó. Berohantunk és Szabina hozta a szánkót. Gyorsan letettük a csomagokat és mentünk is ki szánkózni. De olyan nagyon esett hogy mire mentünk két kört már mindenhol szép nagy volt a hó. És lementünk a gátra ott nem jár autó semmi ott aztán közösen is tudtunk csúszni.

Nemlajos. akkor át kell majd szabni mert a miénk 260hosszúak. És szélességre jók lesznek mert van a tetején behúzó szalag. azzal lehet alakitani a szélességét.
De nem fehér egyik sem. Az egyik pasztell sárga a másik narancs sárga. Van 2db kék ami nem egyszinú hanem mintás de kék a nagy része. Na az pont 145 széles és 245hosszú. Ehez viszont van egy világoskék sötétitő függöny ami pont hozzá való.
Meg van egy fehér is. Azon is van behuzó szalag. Mindegyik fátyol függöny.
Nekem segitség ha neked kell mert nem megy tönkre a padláson. Azért azt nem szeretném. Majd ha lesz rá manitok akor leserélitek. Igazából ezek 1-2éves függönyök csak.
Puszi:)

Kép
csucsu05

Csucsu, tündér vagy!!!

Keleti autóval: máris tárgytalan a dolog, olyan hisztit vágott le, hogy inkább busszal megyek a két hatvanéves kilencven kilós bácsika elé, aki azért jön, hogy a MI lakásunkat leellenőrizze, hogy minden rendben legyen... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, és köszönöm :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Ugyan már nekem ez csak jó hidd el. Mostmár csak tudni kéne mi a kicsi neme?? Mert kék függönyünk ugye már van neki :)
Tényleg tudod már vagy még lutri??

Kép
csucsu05

pénteken derül ki véglegesre (remélem), de eddig fiút mondtak :lol:

És külön jó, hogy nem fehérek, színeset akartam!
És ha nagy leszek, meghálálom!
És... :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Te jó ég!
Majd nem el felejtettem!

CATHERINE BOLDOG NÉNAPOT KÍVÁNOK!

Kép Kép Kép
asiye

A KÉP LEMARADT! :oops: :oops:

Kép

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Nemlajos!

Akkor a keleti kocsival valóban nem érdekes már?
Mi ugyanis hetente járunk arra.

Asiye!

Köszi!
Beniről pár oldallal előbb van kép a hóesésben.

Törpiri!

Jobban vagy már?

Sissi!

Hol van már az a kép? :)

Csucsu!

Mi van a munkával? Mész?
Vendég

mi sem csináltunk képet mert a boltban voltunk és nem készültem géppel :):)
de mikor elesett arccal a hóban nagyon édes volt meg sem mozdult azt sem tudta mi van :D:D:D meg fogdosta a havat meg beletiport a közepébe nagyon édes volt :9

nika70
Salgótarján

Cat:Boldog névnapot kivánok.Én is elfeljtettem bocsi.Képet mindjárt felteszem, a gépre. Kép Kép Kép

Előre is bocs a kép minőségért de telefonnal csináltam őket.A képeken Márk kis bnője látható,sajnos Márk mindig elmozdult amikor fényképeztem igy inkább Csenge látszik :D

Na megyek apa vár ill. megy a vészhelyzet.
Vendég

Cat, köszi, de már nem.
Sajnos ilyen a férjem, neki nem számít, ki mit tesz értünk, ha ideges, szó szerint behisztizik. Akinek gyereke van (hisztis), az tudja, miről beszélek, hergeli magát, míg tényleg agyvérzést nem kap.
Remélem, Döme nem fog rá hasonlítani ebben (és még nagyon sok minden másban se...) :(

És valóban boldog névnapot!!! :lol:
(Te is egybe kaptad a két ünnepre - szüli és névnap - az ajándékokat gyerekkorodban, mi? :roll: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat: szánom bánom de én elfelejtettem a névnapod. Kivánok azonban szivemből Boldog Névnapot és persze egy szép egészséges kisfiút :)
Munka ügyben döntöttem pont tegnap beszéltem a barátnőmmel.
Szóval nem megyek mondtam nekem a baba a fő cél. Abban maradtunk, hoyg 2embert vesznek fel mert közben egy kilépett és ha netán nem vállik be valamelyik akkor április elején még mehetek. Mert 4hónap a próbaidő. És dec1-től kezdenek az újjak akkor. Tehát talonba rakott. Azt mondta megért éls nagyon korrekt voltam, hogy gondoltam mi lesz ha összejön a kicsi. És ő azt mondta össze is fog ő ebben biztos. Pléne hogy meghoztam ezt a döntést.
A másik meg hogy március 1ig vagyok itthon hisz a szabimat kiveszem illetve ki kell. Aztán ha addig sincs baba netán akkor megyek vssza dolgozni. Igaz hogy 4óra utazás lesz de pár hónapig kibirom.
8-4ig dolgozok. tehát 6kor indulok és 6ra érek majd haza. De végülis nincs hond hisz munkám van. De addig úgyis össze jön a kistesó:)

Tegnap volt PÉ-m. Az LH nagyon erős lett és volt nyákom is.
Érdekes mert tegnap előtt nem volt az Lh még erős sem tegnap meg már egész nap éreztem alul a petefészkem és pozítív is lett a teszt. Kiváncsi vagyok mikor reped meg.
Persze Apáztam is este:)

Kép
csucsu05

És képzeljétek van a szomszédban egy kisfiú. Most lezs 1éves. Decemberi mint Szabina csak ő egy éves. De a lányom imdája szoktak játszani és pont ezért ha megkérdem milyen kistesót szeretnél mondja kukisat.
Na nem is ez a lányeg hanem kaptunk a szülinapra meghívót.

Ha nem baj leirom a meghivó szövegét mert szuper:)

Barni vagyok, egy éves,
nagy legény , nem kétséges.
Várlak hozzám a zsúromra,
Nagy esemény ez számomra.

Csütörtökön délután,
Hepajozunk egykomám.
Pontos órát nem mondok,
Mert alvás közben aluszok.
Ne készüljél ajándékkal
Beszéld meg ezt anyádékkal.

Tök jós zerintem a meghivó szövege nem??
Na most mi rá egy hétre tartjuk és illene nekem is valami frappáns szöveget kitalálnom.
nem tudtok a neten valami meghivó szövegeket??

Kép
csucsu05

Sissi: gyerekek édesek együtt:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt mindenkinek!

Cssucsu!

Ügyesen dönöttél munka ügyben!

És a meghívó szövege is jó, de nekem sajnos semmi ötletem.

Ebben a hónapban biztosanNeked is meglesz az apáás eredménye: POZITÍV teszt a fa alatt. :D

Nemlajos!

Sajnálom, hogy a párod ilyen néha. Én Benitől ismerem ezt, és csak reménykedem, hogy kinövi.

Sissi!

Nagyon édes Márk! És jó az ágy is.
Hogy aludt ma éjszaka?

Névnapi köszöntést mindenkinek nagyon köszönöm!
Az igazat megvallva, és kétszer ünneplem. A legközelebbi családdal április 30-án, de mindenki más ilyenkor szokott felköszönteni.
Vendég

Akit esetleg érdekel:
Ma 35% kedvezménnyel lehet megrendelni a Bookline-on a Móra kiadó könyveit. Nagyon jók vannak közte gyerekeknek.
Vendég

Cat: szerinted is jól döntöttem akkormunka ügyben??
Én most olyan pozítív vagyok érzem hogy hamarosan sikerül a baba.

Nemlajos: sok pasi ilyen mint a párod. De nem áltatlak ő már nem fogja kinőni a hisztit mint mondjuk Beni. :)
Abban bizzál, hogy a gyerek átformálja majd egy kicsit:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Szerintem jól döntöttél.
És ha még abba is belegondolsz, hogy a gyerekek nagy része, amikor bekerül az óvodába, eleinte sokszor lesz beteg. Így nem kell állandóan táppénzre menned, mert eleve otthon leszel.
Vendég

Az én fiam még alszik. :)
Úgy látszik tényleg kifárasztja a bölcsőde.

De ilyenkor olyan nyugi van. Csak az a baj, hogy ha esik, ha fúj, nekem fél hétkor mindig fel kell kelnem az inzulin miatt.

Elszóltam magam, Brni most ébredezik.
Vendég

Cat: ez is igaz. Bár a férjem 100% táppénzt kap ha beteg a lányom. De végül is ha kell majd az időhúzás akkor én megyek táppénzre.

meg is nézem a könyveket köszi az infót:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Sissi! nagyon jó az ágy!!! :)
annyiért volt végülis mint az oldalon amelyiket belinkeltem? és választható nvolt ez a minta? mert van egy ismerősöm neki 2 éves a fia és most akarnak ők is ilyet.

Csucsu! nagyon ari a meghívó! sajna én nem tudok segíteni szöveg ügyben.

Cat!
én is sokszor rendelek a bookline-ról, nagyon jó!
és a Móra kiadó is! meg is nézem ma.
onnan van egyébként a Korán-om :)

Többiek?
Alszik mindenki?

Én ma megyek érsebészhez ha minden igaz! :? de muszáj.
majd jövök
sziasztok!

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Sok sikert az orvosnál!
Remélem csak jókat fog mondani!

A booklineról én is folyamatosan rendelek. A karácsonyi ajándékokat mindig.
Most csak azéert nem kell a Móra könyvek közül, mert már múlt héten megrendeltem amire szükségem van. Apa pedig kiakadna egy újabb könyvcsomag hallatán. A mostani is több mint 28 ezer lesz. De ebben benne van egy csomó karácsonyi ajándék.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?