Új privát üzeneted érkezett!

Kütyafüle,Farkas!
Nekem pont fordítva van.Most nem igen van pati,max a hátamon 1-2 elvétve.De amúgy menszi elött mindig előjött mióta nem szedtem a gyógyszert,mióta terhes vagyok jobb lett a bőröm!
Ja és már a hajam se zsírosodik!

Kutyafüle!
Neked ez a genetikai uh volt a 18.héten?Vagy csak sima uhn voltál még?

Kitty!
Most átjött!Remélem sikerül mostmár :wink:

Én ma voltam a házidokinál,megcsinálta az EKGt.Nagyon rendes srác,volt ott egy gyakornok csajszi is :lol: Kérdezgették h fiú vagy lány stb.Szerencsére minden oké!Teljesen normális lett az eredmény :lol:

Ja és vettem egy kismamaharisnyát!nyílt egy új bolt a Mester utcában,ilyen harisnya-zokni.És vannak kismamaruhák is!!!Felsők,nadrágok,szoknyák!!!Nagyon megörültem,majd körülnézek ha lesz időm!!

Ja és álmodtam is tegnap...most ki kell szaladnom,de mindjárt jövök és elmesélem :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a 'lélekerősítést'. :) Tényleg, nem éri meg felhúzni magam ilyen idióta bunkókon.

Dokim javaslatára a héten betegszabin vagyok (ergo itthonról dolgozom), szerencsére azóta nem vérzek, de rettenetesen fáj a fejem.
Tegnap este már nagyon nem bírtam, így egy algopyrint beszedtem. Annus! Neked a dokid ezt javasolta? Nekem igen, de azért kicsit furi, hogy a dobozon az van, hogy terhesek az első 6 hónapban nem szedhetik.....nem ártunk vele????

Aki érezte már a babáját, az éjjel is szokta? Nekem nagyon aktív mostanság, főleg este/éjjel, ma fel is ébredtem rá. ( az egyik fő parám, hogy agyonnyomom szegénykét, oldalt-félhason pózban ébredtem )

Shopping kérdés: Volt már valaki közületek a Soroksári úton lévő BABY OUTLETBEN? Milyen?

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Böbi! AFPelőtt lehet enni! Én sem érzem még a babámat, pedig Alízt ilyenkor már éreztem. Kicsit aggódom is, már alig várom a jövő hétfőt, hogy végre láthasam, hogy mozog. (feltéve, hogy elkészül az AFP eredményem és meg is találom az EÜ-rengetegben)

Fabri! Csinosak a ruháid és persze Te is!

Szofi! Átérzem a lakásgondokat! Mi most költöztünk egy hónapja egy újépítésű társasházba, és ma arra ébredtünk, hogy minden helyiségben potyog a plafonról a vakolat. De szinte semmi nem működik jól, nincs rendes fűtés, nem folyik le a lefolyó stb. A kivitelező minderre azt mondja, hogy majd egy év múlva!!! a garanciális bejáráson megnézik és ami jogos, azt javítják. Na ezt nem fogjuk kivárni, szerencsére az édesapám is egy ezermester és sok mindent meg tud csinálni.

Kutyafüle! Nekem is mindig szép bőröm volt, most meg tiszta ragya, sőt a hátam is. Sajnos ez így volt az előző terhességem alatt is végig és csak a szülés után hónapokkal jött helyre.

Lányok! Aki ért a Tb dolgokhoz SOS segítségre van szükségem! Most GYES-en vagyok, amit dec. 1-től felmondanék. A házidoki kiírna táppénzre, de ma a munkahelyemről telefonáltak és azt mondták, nem mehetek GYes-ről táppénzre, mert törvénytelen! Létezik ez?Előre is köszi!

Kép

Kép
hean
 
 

 
 

Szia! Farkas,nem aggódom én,hogy nem múlik el vagy ilyesmi,csak furcsálltam miért írta a könyv a szép bőrt,ha pont fordítva tapasztalom.De akkor ezt is egyéne válogatja.
Annus!Nekem a doki nem említett semmiféle genetikai uh-t. Megnézett,két hét múlva a kórházba kell bemennem,hogy a benti gépen egy másik orvos is lásson,és akkor teljesen nyugis lesz a dokim.De semmiféle genetikai uh-t nem mondott.Pedig a gép szerint(a baba combcsonthossza szerint) már 18 hetes. Szerintem ezt sem mindenütt csinálják,vagy nem tom.
Mozza de irigyellek,hogy már érzed!!!!Alig várom én is.Érzek néha dolgokat,de nem egyértelmű,és nem hasonlít arra,amit elmondanak,hogy éreznem kellene.Remélem ez nem jelent rosszat. :shock:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


A tali-ötlet nagyon jó! :lol:
Bár én is szívesebben mennék jobb időben, na nem az út miatt, szimplán csak mert én ilyenkor még csak a lábujjamat sem szivesen dugom ki.
Szerintem én vagyok a kivétel, aki gyűlöli a telet. Persze szeretem a havas táj látványát, de szigorúan csak bentről. :oops:

Szofi,
gratula a jó eredményhez!!!!!!!!!! :lol:

Eve!
Nagyon jó a pocifotód, Noémi meg gyönyörű!

Mozza!
Hülyék vannak, ebben eddig is egészen biztos voltam, de ezek már inkább degeneráltak voltak.
Én nem is értem, az ilyenek hogy mászkálhatnak szabadon?!

Anika78!
Nagyon édes a kis Apor!!!
A link pedig:
http://www.scamp.hu/index.php?action=products&id=1

Fabri, csinos vagy!

Susycat!
Na ezzel én is pont így vagyok, nem tudok egyszerre sokat enni, borzasztó gyorsan teli lesz a gyomrom, viszont két órával később már simán tudnék újra. :oops:

Ma voltam a védőnőnél, és fél kilót híztam, nem tudom most örüljek-e vagy sem, mert persze ez nem sok, de én szerencsére nem voltam hányós, viszont így előtte egy dekát sem fogytam és hát az induló súlyommal sem vagyok igen elégedett.
Amúgy viszont minden rendben, bár a cicákkal vigyáznom kell, azt mondta, vagy sosem estem át toxoplazmózison, vagy már nagyon régen, mindenesetre nem vagyok rá immunis. :cry:
Azt tudja esetleg valaki, hogy cicán kívül kell-e emiatt más állatokkal is vigyáznom, mert ezt elfelejtettem megkérdezni. :oops:

Kép
bema
 
 


Böbi
Nekem azt mondta a doki, hogy AFP-re éhgyomorral kell menni, rá is írta a papírra, kihúzta narancssárga filccel :-)

Kutyafüle
A pattanások elmúlnak hamar és utána majd meglátod milyen szép bőröd lesz. Nekem tök jó bársonyos lett karom, lábam mindenem, nem száraz, mint amúgy szokott lenni.

Mozza
Az algopyrin jó ilyenkor egyedül, érdekes, ha ez rá van írva. Pár hete én is beszedtem egyet.
Nekem is így volt MAjánál, amikor nyugalomba helyeztem magam tv előtt, vagy ágyban ő akkor kezdett feléledni. Én aludni akartam, ő meg rugdosott :-)
Én már többször is voltam a soroksári outletben, még nem vettem semmit. Nézd meg az akciókat a honlapjukon, azok jó áron vannak, a töbi ugyanaz, mint bárhol. Vannak ruhák is, brendon márkás cuccokat lehet olcsóbban venni, de leértékelve is drágák. Nekem nem jött be a hely.

Hean
Egyáltalán nem törvénytelen. Miért lenne az? Kérdezt meg miért gondolják? Lehet szerintük az.
Nekem az egyik barátnőm GYES-ről ment táppénzre (már elmúlt 2 éves a lánya, mikor terhes lett), így tudom, hogy ez működik.
Mond azt nekik, hogy veszélyeztetett terhes vagy és a doki ajánlotta, hogy kiír táppénzre. Te meg még szép, hogy belemész, mert így jobban jársz.
pumuklii
 
 


Arghhh... Írtam egy jó hosszú hszt, ami elszállt a bitmennyországba... :evil: :evil:

Kutyafüle, Hean, nekem is "tönkrement" az arcom, bár nekem nem pattanásaim vannak, hanem nagy piros foltok, amik inkább allergiás kiütésre hasonlítanak, de nem viszketnek, meg semmi... Talán a vérbőség okozza, nem tudom, meleg helyen rosszabbodik. :shock: :?

Annus, ez tök jó, alig várom a híreket rólatok! Milyen jó lenne, ha mindkettőnknek kiderülne, kiskrapek vagy kiscsaj lapul a pocakban... :lol: :lol:

A munkahelyi kismamabarát hozzáállás valszeg annak köszönhető, hogy külföldi a tulajdonos és a cégvezető is. Elképesztő, mennyire más a mentalitásuk... :shock:

Hean, sztem sem törvénytelen, nálunk is megcsinálta most egy kismama (második babával). Az már kérdés, hogy a munkáltatónál nem leszel különösebb népszerű, de attól még nem törvénytelen!!!

Remélem holnap tudok feltenni pocakfotót, a még mindig alig-alig, de azért már láthatóan létező pocakról! :D :D

Jah, AFP-re nem kell éhgyomor. De úgy látom, a magyar eü itt sem hazudtolja meg önmagát: ahány ház, annyi szokás (x2) :?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Na közbenkicsit elhúzodott a dolog.Szóval azt akartam írni az elöbb hogy tegnap én is álmodtam,kicsit kacifántos volt...a lényeg h uhn voltam és láttam a kis kukiját,szóval fiúról álmodtam :lol: Kíváncsi vagyok h az lesz e :wink: 2 hete érzem amúgy h fiú,de nem akarom beleélni magamat mert ha meg lány akkor szegényt fiúnak néztem :lol: Amúgy teljesen mindegy,nem tudom mért érzem fiúnak :lol:

Másik.Len voltam a szomszédban,és a 15 hós kisfiú meghallgatta a pocakomat!Felhúzta a pólót a hasamrólés odatapasaztotta a fülét!Annyira cuki volt!!

Kutyafüle!
A 18.heti uhn több mindent is lemérnek.Vhol ezt hívják genetikai uhnak.Ilyenkor már látszódnak a rendellenességek,elméletileg.De ha mész a kórházba 2 hét múlva,akkor valószínű neked az lesz az,mert ott jobb gépek vannak!Én se a magánrendelőbe megyek csütörtökön,hanem a kórházba!

Mozza!
Helyes hogy otthon vagy!És ne dolgozz!!!!!Nem véletlen az a táppénz!!!!!Majd megcsinálja más!Nem most kell a munka hősének lenni :wink:

Mi is újépítésűben lakunk...nem is részletezem(ja és a nyáron a mi közösképviselőnk lopta el 22 társasház pénzét....így a miénket is :evil: )

Algopirin!
Bár rá van írva,de nekem is ezt mondta a doki.A háziorvos és a nődoki is!Csak tudják!Amúgy azt se értem mért receptköteles :evil:
A múltkor viszont nem ittho voltam és apumnak csak advil utra volt,arra meg csak az volt írva h az utolsó 3 hónapban nem javallot!Szóval én akkor azt vettem be.

annus11
 
 


Ja igen!
AFPre nekem azt mondták éhgyomor :wink:

annus11
 
 


Mi is újépítésűben lakunk, de nekem nincs semmi panaszom:-) Ilyen is van ezek szerint :-) Remélem jövőre jó pénzért el tudjuk adni ...
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Most megint lemaradtam néhány körrel, de úgy tűnik én csak így tudom ezt megoldani. Sokat dolgozom, majd ha leadtam a dolgozatot, akkor csak a kismamaságra koncentrálok. lehet hogy ezért sem érzem még pontosan a kislányom mocorgását?! :?

Ma reggel nem tudtam elmenni dolgozni!!! Érd után kisiklott egy vonat, a Keleti Pályaudvaron pedig leszakadt egy vezeték, és persze a MÁV-nál senki nem tudta, hogy mikor indul a vonatunk!!! Aztán egy óra álldogálás és fázás után, miután már kezdett a derekam is fájni hazajöttem és telefonáltam, hogy majd pótolunk a jövő héten...

És olyan jót szundikáltam a melegben, hogy még a kisbabámat is mintha éreztem volna mocorogni :D

Annus, én benne vagyok a találkozásban reméljük, minél többen tudnak csatlakozni!!! Majd keresünk egy jó kis helyet, ami mindenkinek megfelel.

Fabri csinik a ruhák!! és hát benne a kismami is!!!

Mozza, én a gyógyszertárban kérdeztem rá, ők a Panadolt ajánlották, a nőgyógyászomat sajna nem tudtam elérni... Jobbulást!

Kutyafüle a bőröm nekem is mintha rosszabb lenne… mindig van valahol egy pattanás, míg kamaszkoromban soha nem ismertem ilyen problémát. Biztosan elmúlik majd, csak nehezen tudom kezelni az újabban előtűnő különböző tüneteket.

Kellemes napot a továbbikban, pihenést azoknak, akiknek nehéz volt az éjszakájuk,
Zsuzsa

Kép
kovzsuzska
 
 


Annus, én hasonlóképp voltam, csak nekem álmomban kislány volt! Én amióta az eszemet tudom, mindig kisfiút szerettem volna, lehet ideje magam tréningezni arra, hogy kiscsaj is lehet... :D :D Uhh, remélem csütörtökön nem lesz szégyenlős, nem bírom én ezt a bizonytalanságot! :lol: :lol:

Találka: csokizós hely rulezzzz!!!! :D :D

Kép

Kép
zsüci
 
 


hean: dehogy törvénytelen! Muszáj beleegyezniük! Ha mégsem, mondd azt, hogy oké, akkor visszamész dolgozni, és első nap add nekik oda a táppénzes papírt és jónapot.

Hihetetlen, milyen szemét munkáltatók vannak :twisted:

Sajnos most csak ennyi, hihetetlen időhiányban szenvedek a szakdolgozatírás óta :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Becsöppennék közétek, ha nem bánjátok! :)
Azóta olvasom a topikot, mióta kiderült hogy megint kisbabánk lesz, és nagyon szimpatikus a banda!

rólunk: A kisfiam kicsit több mint 2,5 éves, és most értem/értünk meg rá, hogy legyen kistesó.
Az első pár héten nagyon rossz volt a közérzetem, mostmár sokkal jobban vagyok, aminek már csak azért is örülök, mert a fiam 200% -on pörög mikor nem alszik, és nehéz volt türelmesnek lenni vele, meg kardozni-biciklizni-autózni-vonatozni stb. :lol: szinte egész nap. De gondolom akinek van már gyereke, átérzi ezt :)

Egyébként úgy néz ki most kislányunk lesz!!

AFP: A fiamnál azt mondta aki a vért vette le, hogy mit ájuldozok, és mért nem ettem valamit, ha ennyire nem bírom? :shock:
Még kérdeztem is hogy lehet? azt mondta persze. a dokimtól aztán nem kérdeztem

Fejfájás: kb 1 hete iszonyú fejgörcsöm volt, és simán bevettem egy algoflexet :?

Kutyafüle:
Nekem is vannak csunyáim, (szép börről ennyit) de nagyon jó rá, a Holt-tengeri natúr fürdősó, hihetetlenűl tisztítja a bőrt. Mikor nem vagyok lusta kis fürdővizet engedni, és beleszórni, nagyon jól elmulasztja, már 1 alkalom után is látványos a javulás.

Hean:
Én is most fogok váltani gyesről tp-re, a cégem bérszámfejtője ajánlotta, tuti nem törvénytelen, csak állományba kell visszavegyenek.

Krém 13+3
krém
 
 


Krém!
Üdv itt!Örülök h csatlakoztál te is!!!
Van még vki májusra?Télleg sok baba lesz tavasszal!Persze május a No.1. 8)

Zsüci!
Ne is mondd!Engem is majd megöl a kíváncsiság!!!
Csoki :lol: én max 1 kis kockát tudok megenni :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Krém! Isten hozott közöttünk! :)

Fabri! Én dec.04-én megyek AFP-s vérvételre. Nem, 4D-re nem a kórházba megyek, nem tudom hogy ott van-e. Azt sem tudom, hogy a dokim csinál-e egyáltalán uh-t. Eddig egyen voltam, azt meg nem orvos végezte. Én a Baross 4D ultrahang diagnosztikai rendelőbe megyek. Azt mondták, ha az ünnepek környékén szeretnék menni, akkor 2 héttel előtte jelentkezzek be. Én tudtam, hogy mikor fogok ráérni, ezért már most lefoglaltam egy dec.23-ai időpontot. :) Nagyon jó kis rucijaid vannak! De azt hiszem nem sok minden állna rosszul neked! :-) Csini vagy és a pocid is szépen nő már! :lol: Te dec. 08-án vérvételre mész, vagy a dokidhoz?

Anika! Nagyon profi ez a 4D-s kép! :)

Ma erőssen elgondolkoztam azon, hogy hogyan fogok én majd nagy pocakkal bejárni dolgozni. A szentendrei hév reggel, maga a rémálom. Többet fel sem fogok szállni rá, inkább elengedek 1,2,3-at, de akkor meg odafagyok!!! :( Brrr...

Szép estét mindenkinek! :)

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Krém, üdv közöttünk! Pest megyén belül merre vagy? Én kerepesi, de van Dunakeszi, Veresegyház, stb.

Köszi az éhgyomros tippeket, 5-en válaszoltatok, 2 dokija szerint éhgyomorra kell menni, 3 doki szerint pedig nem! :-) Úgyhoyg statisztikát írok és majd az dönt! :-)
Azért nem mindegy, mert kb 7.kor kelek, gyerek ellátása, stb, elindulunk, másfél óra az út, kb 10-kor fogják levenni a véremet, ha nem muszáj, akkor nem éheznék addig, főleg, hogy minden reggel reggelizek.

dec. 16-ra kaptam időpontot uh-ra, aznap leszünk 12 éve együtt! :-)

Annus, Zsüci, kiváncsi leszek, hogy bejön-e az álmotok! :-)

Pumukli, nagyobba mennétek? Azért adnátok el? vagy építkeztek? (bocs ha már írtad, akkor elfelejtettem).

csadra, a HÉV nagy, csak akad rajta normális ember, aki átadja majd a helyét! Én is találkoztam taplókkal, de nagyon sokszor adták át a helyet, többször igen, mint nem. És babakocsival is szinte mindig segít valaki (igaz, ha tehetem, akkor autóval megyek, de nem mindig megoldható).
Vendég
 


Bema!
Köszi a linket. Én tegnap túl is estem az első rendelésen. Ja! Minden kismami most ajándékot kap (választhat egy kombit). Nagyon cukik vannak. Ami még nekem nagyon tetszik, de baromi drága: www.hudebaba.hu

Zsüci!
Nekem is van 1-2 piros folt az arcomon! Olyan mintha megnyomta volna valami, vagy mintha apró kiütés lenne. Egy ismerősöm bőrgyógyász, szerinte ún. angióma, ami elvileg felszívódik, lehet hogy csak 1-2 év alatt. ...A terhesség alatt gyakori a vérbőség és a fokozott pigmentáció miatt. Villanófénnyel azonnal megszűntethető, de azt terhesen és szoptatósan nem lehet.

Böbi!
Én 75gr cukros lötyit ittam AFP előtt. Nekem akkor volt a terheléses cukor vizsim is, és tök jó lett az eredményem: 1,3MoM, szóval nem hiszem, hogy ez az éhgyomor komoly lenne!

Krém!
Welcome! Egyre másra csekkolnak be a 'csakolvasó' májusi kismamik. :) Mostmár tessék előjönni és írni is, és megosztani a tapasztalataitokat! :)

Kép
mozza
 
 


Mozza, felszívódik...? 1-2 év alatt...????? :shock: :shock: :shock: Uhh.... nekem azért több van, mint 1-2... :evil: :evil: Jaj!

Krém, isten hozott köztünk! Jó, hopgy még mindig csak gyarapszunk és gyarapszunk... :D :D

Csadra, a Baross u. ennyire tele van? Hm, asszem jobb, ha holnap felhívom őket, szeretnék nálunk egy 4D-t csináltatni, még az ünnepek előtt.

Most megyek tanfolyásra, este 9-ig... Brrr...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

Jelentkezem, immár klinikai szakpszichológusként. :D Tegnap sikerült a vizsga, úgyhogy már hivatalos a dolog. És a legjobb az egészben, hogy tegnap egész nap éreztem a babót a pocimban! 8) Úgy látszik, feléledt a vizsgadrukktól és bemutatkozott nekem. :P
Most ennyi, sokat kellett visszaolvasnom és nem maradt meg semmi a fejemben. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Gratula! Ügyes vagy! Jól nyomod 1 és fél baba mellett. :)

Zsüci!
No para, lehet hogy pár hét-hónap és nyomtalanul elmúlik, ez a hormonoktól függ, valakinek szoptatás után rázódik csak helyre, ezért mondta hogy akár 1-2 év is benne lehet, egyéntől függ....Én is jól ráparáztam, de nyugi. Ez magamnak is szól. :)

Kép
mozza
 
 


Tinu
Gratula! Akkartam írni tegnap is, hogy gondoltam rád. :-)

Böbi
Én meg akkor leszek 31 :-)
Jövőre építkezünk elvileg. Még azért kivárunk, hogy mi lesz ezzel a válsággal, a bankok hogy állnak majd a hitelezéshez tavasszal. Most 2 szobás amerikai konyhás kéróban lakunk és már hármunknak is elég kényelmetlen. Maja nagyon jól elvan a külön szobában, mi meg a nappaliban :-)

Üdv Krém!
pumuklii
 
 


Sziasztok Kismamik,

én is lemaradtam (megint) pár körrel, bár olvasgattam, ha volt időm, de a tanulás meg a melo mellett nem nagyon van most. én már csak a héten dolgozok, aztán betegácsi :) végre lesz elég idő a tanulásra, és felkészülés a költözésre, ház csinosításra. Már alig várom :)
Most jövök vizsgáról, hát gyanús, hogy se a mai, se a tegnapi nem sikerült :twisted: nem megy nekem ez a hipotézisvizsgálat meg szignifikancia szint blabla... :( kicsit elkeseredtem, hogy soha nem lesz ennek vége.

Tinu, gratula a vizsgádhoz, ügyes vagy :) irigyellek is.

Annus
, én is benne vagyok a taliban, jó ötlet.

AFP: nekem semmit nem mondott a doki, se azt hogy éhgyomorra, se az ellenkezőjét :)

Álom: én azt álmodtam múltkor, hogy kukija is van meg puncija is :)
De én azt érzem kislány :D
persze igazából mindegy.

Bőr: nekem sose voltak pattanásaim, na jó, szerintem a 26 év alatt 4db, és most sincsenek. Azt vettem észre egyedül, hogy mintha jobban nőne a hajam és a körmöm.

Krém üdv köztünk :) és gratula a tesohoz.

Hányan vagyunk már a csapatban?

Jó pihit mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Elfelejtettem írni, sikerült az ÁEK-ba bejelentkeznem genetikai uh-ra, dec.15-re. Nagy sokára vették csak fel a telefont...
Kiváncsi vagyok kiderül e akkor a neme, de az még olyan nagyon soká van :roll:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


akkor megnyugodtam,hogy ,mások bőre is játszadozik,nem én rontom a könyv minőségét egyedül.
Annus,lehet,hogy nekem az lesz,de én akkor már 20 hetes leszek.Vagy az tök mindegy.Most is sok mindent méricskélt a doki.Combcsonthossz,fej átmérő,stb. Amúgy a doki azt mondta még régebben,hogy az ő gépe jobb,mint a kórházi.De mindegyis,mert hétfőre bejelentkeztem 4D-re. Javasolták,hogy a rendellenességek azon 18-20 hét között jobban kiszűrhetők.
Krém,üdv itt közöttünk!Köszönöm a tippet,kipróbálom!!!!Megkérdezhetem honnan tudod ilyen hamar,hogy kislány lesz?Sima uh-val nézték? :oops: Bocs,hogy érdeklődöm,de olyan izgatot vagyok,a dokim meg elkeserített,hogy biztosra csak a 24-27 hét között tudja majd megmondani,mert a múltkor is úgy jártak,hogy az anyukának ő is és egy másik géppel nézve egy másik orvos is kislányt mondott 100%-ra,aztán a 27.héten megérkeztek a golyszik.És én ettől totál megzavarodtam,mert azt tudtam,hogy a 18.hét környékén ez már megmondható. És én meg vagyok veszve,hogy lányom legyen,pedig fiút érzek.
:P

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok,

Tinu, gratula ügyes vagy nagyon!

Krém, üdv itt és gratula a babához a pocakból na meg a 2 és fél éves örökmozgóhoz..tudom miről beszélsz. :D

Annus, én dec. 4-én megyek következő uh vizsgálatra.

Panndi, hát az gáz hogy, még mindig rosszul vagy lehet ugyanugy leszel mint Zsófinál...mert vele is rosszúl voltál végig, ugye?!

Eve, neked szép a pocid nagyon, a kislányod is nagyon aranyos.


Én is küszködök még rendesen a hányingerrel és vukkal, alig várom már túl lépjek rajta.
Hú láttam nálatok sok helyen hult a hó itt meg csak esik és esik!
Apa ma megjegyezte hogy kerekedik a pocim a bevásárló központban :D .

Na most ennyi voltam, szép estét nektek!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Próbálok az ígért képekből feltenni végre néhányat. Kép Ez 3 hónaposan készült.Ez már a kismami nadrágom. Kép
Kép Ez 3,5 hónaposan,úgy két hete.
Ez pedig két hete,mikor a vesekövem miatt néztek.Ez annyira aranyos,tiszteleg. :lol: Kép

Még majd a kocsival és az ággyal,meg a cuccokkal lógok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Böbi, hogy van a testvéred kislánya?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jjajjjj, megint nem találom magam..

Tinu: gratulálok, ügyes vagy, nem semmi! :lol:

kutyafüle: csinos poci :D

eszter: én az ÁEK-be járok, ott voltam 12. heti genetikai UH-n, de nem kellett bejelentkezni :roll:

Ági: igen, Zsófival is végig hánytam, jó móka volt :?

pumukli: szerintem előbb-utóbb minden lakás kicsi lesz, valahogy az emberek belakják a rendelkezésükre álló teret :lol:

csadra: legfeljebb otthon maradsz ;) Vagy ez nem megoldható? Én sokáig akartam dolgozni, de a karambolom közbeszólt, nem bántam meg :)

Holnap megyek ultrahangra, már nagyon várom. Olyan jó lenne, ha kiderülne a neme :roll:
Vendég
 


Panndi, tényleg??? nekem időpontot kellett kérnem... 15-én, 9:45-re...
No mindegy :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Én keddi napon voltam, lehet, hogy arra más vonatkozik :roll:
Vendég
 


Nem tudom ott hogy van ez, a dokim küldött oda, hogy ezt a részét szereti ha genetikus csinálja és kérjek időpontot...a telefon túloldalán pedig nem tiltakozott a néni, hogy nem kell időpont :)

Elmúltak már a rosszulléteid?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Engem is a dokim küldött, azt mondta, nem lehet időpontot kérni, és aznap senkinek sem volt időpontja :roll:

Nem múltak el :cry:
Vendég
 


Szia Annus!
tényleg sokan vagyunk itt, mifelénk (a védőnőm mondta) is sok a májusi kismami. Egyébként imádom a májust, férjjel is ebben a hónapban ismerkedtünk meg pár éve :)

Csadra
köszi :)

Farkas
szia, én Százhalombattáról vagyok.
12 év gratula, nem semmi! :)

Mozza
üdv, á tudod én is féltem az elején, sajna éltem már át baba elvesztést, ezért is vártam...

Pumuklii, Eszter, Ági
üdv :) és köszi

Kutyafüle
12 hetes uh-n 13 hetesnek mutatta magát, márpedig a nemi szervek addigra ki vannak fejlődve, és mikor a gerincét néztük, kajak szembefordúlt, és semmi nem lógott oda, csak kis csontocskát lehetett látni, a doki azt mondta bizti kiscsaj, egyébként a fiamnak ilyenkor már majdnem akkora volt a zacsija, mint a combcsontja :lol: úgyhogy azt is látta a 12. héten.
A gép egyébként nagyon jó, a köldökzsinór 3 fő erét is lehetett látni :shock:
De azért én úgy vagyok, hogy nem néztem nagyon még lány nevet, várok még legalább a köv uh-ig.
Azért látom már ha akarnád se tagadhatnád hogy kismami vagy, van ott pocak :)
Tényleg olyan mintha tisztelegne :lol:

álmok
nekem addig voltak rémesek, míg hányingeres voltam. nagyon rossz volt.

jó éjszakát mindenkinek!
krém
 
 


Sziasztok!

Sokat írtatok. :)

Hean

Ne add fel!!! Ezek szerint a háziorvos vesz táppénzre? A nőgyógyásznak javasolnia kell.
Egyébként hála Pumuklinak és Panndinak, végre értek mindent és én is elintézem a héten. Remélem nem maradok sokáig pénz nélkül, mert emlékszem, hogy minden beérkezett papír után az OEP várhat 30 napot. A munkahelyem nem TB kifizetőhely.

Panndi

Írd majd meg mit láttak az ultrahangon.

Kutyafüle

Szép a pocid. Én inkább nem rakok fel, majd később. :lol:
A 18-20. hét körül már szokták látni, de attól függ hogyan fekszik a baba. Nekem látták akkor sima sík uh-n, hogy fiú, a testvéremnek és a barátnőmnek is.

Tinu

Gratulálok!

Eszter

Nem semmi mit álmodtál. :)

Krém
Üdv. közöttünk!

Csadra
Köszönöm. :)

Bema

Köszönöm, mindjárt meg is nézem. :)

Gyógyszerek

Azt hiszem én csak homeopátiás szert szednék most.

Ma én is majdnem elhánytam magam mikor Apor ebédje megcsapta az orromat. :) Mentem öklendezni a mosdóba, végül a nagymama etette.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!


Igen, Apor van a 4D-s ultrahang képen. Ez volt a kedvencem a sok közül. A 27. héten voltunk, ha jól emlékszem.

Egyébként most lehet kislány. :) A kínai fogamzásnaptár Apornál bejött, most kislányt jósol. :)

Kitti

A 4. babádat várod? Szép nagyon.

Többgyerekes kismamák nem készítetek vonalzókat? Nagyon érdekelne. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Én is csatlakoznék az AFP előtt lehet enni vagy sem "statisztikához": holnap reggel korán kell mennem vért venni, és az orvosom max. egy pohár vizet javasolt és azt, hogy vigyek magammal kaját, hogy ha végeztünk hát akkor zabálhassak, nehogy hazafele úton rosszul legyek :twisted:

Tinu, gratulálok a sikeres szakvizsgához!! Akkor most lehet hozzád fordulni ügyes-bajos dolgainkkal?? :wink: Hol tudtál gyakorlatra járni? már csak azért is kérdem, mert a szakvizsgánál mindig haláli komolyan veszik a gyakorlatot...

Talán egyszer Pumukli kérdezte, hogy ha megyek AFP vizsgálatra mondjak majd infót az egészről. Ha túlélem :wink: holnap majd jelentek mindenről, ami segít az eligazodásban.

üdv krém, mondtam én, hogy a május igazi babahónap lesz!!

Kutyafüle jók a képek, formás kis pocakod van!! A baba tisztelgő képe meg egyenesen profi!!

No jó éjt, holnap reggel már 7 előtt ott kell lennem a kórházban,
Zsuzs

Kép
kovzsuzska
 
 


Böbi

Sajnálom a bátyád kislányát!

Valamit még akartam írnia z előző oldalra vonatkozóan, de elfelejtettem. Mindjárt visszamegyek. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Panndi

Tőled akartam kérdezni, hogy mit sportoltál. Én úsztam egészen a szülés előtt 2 hétig.
Versenyszerűen 18 éves koromig, utána csak egyetemi versenyekre jártam és pár éve szenior úszó versenyekre. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Tinu, gratulálok!!!!! A mozgásért meg irigykedem! :-)

Pumukli, mi is jövőre építkeztünk volna, de valószínűleg nem fog menni, férjem "bankár" szerinte kell egy év, hogy rendeződjön minden, így nekünk inkább 2010 lesz az építkezés éve, csak az a baj, hogy arra az évre terveztük az egyházi esküvőnket is nagy bulival, mert a polgárink sajnos csak zártkörű volt.

Krém, ezt hogyan kell kiszámolni? Kiváncsiságból megnézném, hogy nekünk mi várható!

Panndi, írj holnap uh után!

Esztó, köszönöm, kérdésed, hazaengedték őket, csak vérvizsgálat volt, az nem mutatott semmit, most mennek a gyerekorvoshoz és ő küldözgeti majd őket ide, oda.

Kutyafüle, csinos vagy!

Szép álmokat mindenkinek! Én még megyek vasalni.
Vendég
 


Krém

Nem is tudtam, hogy látható már olyan korán. De ugye 4D-n és nem sima uh-n?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Böbi

Nem tőlem kérdezted a fogamzásnaptárt?
Ha valakit érdekel:

http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_01.html

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Pumukli!

Köszönöm még egyszer, mindent pontosan leírtál. A héten meg is írom a GYEDről való lemondásomat. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


kovzsu: a szakképzés 4 éves, én ráadásul egyszer halasztottam, szóval 5 évvel ezelőtt kezdtem. AZért volt abban elég munka. Egy olyan esetből írtam, amit még szülés előtt vittem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Zsüci

Most bukkantam rá a Magas Tátrában készült képre. Szuper. Én is megmutatom magam a kedvenc babaúszós képemmel.
Aporral merülök.

Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Mi is jár(t)unk babaúszásra! Fent vagyon Stoller Katalin honlapján, de most nemtom pontosan, hol. majd egyszer...

Csak azért nem voltunk mostanság, mert mióta ismét van úszás, vmelyikünk mindig beteg szombaton, vagy apa elviszi az autót, gyalog meg elég körülményes odajutni...

Már elnézést a kérdésért, de akinek már van még pelenkázandó kölke, az hogy oldja meg, hogy ne dobja ki a taccsot, amikor...? Mert az elmúlt napokban nekem nem sikerül... (Mondtam én, hogy most válik ez a dolog komolyabbra nálam...)

Bocsánat, ogy ilyen gyors, és hideg vagyok mostanság, csakhát picit nehéz ez az időszak... Na majd később...

Gratulálok a vizsgához, a vizsgálatokhoz szorítok, mi is csütörtökön megyünk amúgy.

Krém, tényleg üdv itt!!!

Jó éjt!
Vendég
 


sz.eszter!

Elárulnád, hogyan sikerült az ÁEK-ba, keddre időpont?... Naaagyon izgat! Nekem egyszerűen NEM VESZIK FEL A TELEFONT. Köszi! :)
szkitty
 
 


Sziasztok!
Na igyekszem gyorsan mindenkinek, mert egész nap meló, este vendégek voltak, és most mentek el, leragad a szemem...
Dóri, kitartás, teljesen érthető, hogy most kicsit nehezebb. Samunak jobbulást!
Kutyafüle! A világos fenyő ágyat, ha lelakkozzátok, akkor sötétedik, hátha jobban megy a bútorhoz. Nagyon csini a pocid, és te is nagyon szép vagy!
Anika, Apor nagyon édi az UH-n is meg az életben is!
Panndi, annyira sajnálom, hogy VUK nem kímél...
Hean, jó tudni, hogy lakás ügyben nem vagyok egyedül. Persze sajnálom, hogy problemák is vannak. Annus drága, ezt neked is üzenem. És kitartást nekünk...
Ragya nem sok, nem ocsmány, de volt van és lesz, én ebbe már beletörődtem.
Én is úgy érzem, hogy kisfiam lesz. Már csak azért is, mert régen mindig 2 lányt szerettem volna. Evidens, hogy ezekután csak 3 fiam lehet! :lol:
Krám, Isten hozott!
Tinu drága, te vagy csak a hős! Dupla gratula!!!
Na pusza mindenkinek, jó éjt!Remélem mindenki tud aludni! :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Krém üdv itt!

AFP Én 5-én megyek, és azt mondta a doki, hogy éhgyomorra menjek. Csak, hogy a statisztikát gyarapítsam.

A bőröm katasztrófa, de ezen nem csodálkozom, sosem voltam babaarcú. Már 13 évesen tele voltam ragyával, miért pont most múlna el? Irigylem a sima bőrüeket :lol:

Én is a Baross utcát néztem ki a 4D UH színhelyéül, úgy láttam, hogy ott a legolcsóbb. Dec. 22-én szeretnék menni, remélem lesz még hely. Holnap felhívom őket.

Babamozgásról annyit, hogy még én sem érzek semmit, ma voltam dokinál és mondtam is neki, hogy kukkantsunk rá, mert 3 napja nem érzem terhesnek magam. Elmúltak a rosszullétek, a hasam is kisebb lett. Ma reggel arra ébredtem, hogy hason fekszem, pedig 2-3 hete már nem volt kényelmes. Szóval kicsit beparáztam. Ráadásul fogytam másfél kilót. Na de megnyugtatott, minden rendben odabent, láttam mozgolódni is a törpét.

Annus! Köv. vizsgálat dec. 23., AFP dec.5, 18. heti UH dec. 15. Majd ha lesz dolgod a tábliban, légyszi írd be nekem. Előre is köszönöm.

Jó éjt, remélem már mindenki az igazak álmát alussza!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Először, köszönöm mindenkinek a gratulációkat és a szép szavakat! Aranyosak vagytok. :)

AFP: nekem nem mondott senki semmit és mivel nincs a vérvételben cukormérés, nekem evidens volt, hogy nem kell éhgyomor. Igaz, csak egy tejeskávét ittam reggel, de volt benne 3 cukor. 8) (HEan, nekem szerencsére, nem a nőgyógyászatra kell visszamennem az eredményért, hanem oda, ahol levették a vért. Hurrá!)

Dóri: sajnos nem tudok segíteni, mert én ugyan pelenkázok, de nincs hányingerem. SZólj rá a fiadra, hogy csak akkor kakáljon, mikor a férjed otthon van és ő pelenkázza át! :wink: Na jó, nem akarom elviccelni, biztos nehéz ez, és nem is tudom, hogy lehetne megoldani. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: