Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi,
Itt 20centis hó van. Be vagyunk zárva, a garázsból nem tudok kiállni, mert a lejáróból nem vagyok hajlandó eltakarítani a havat, Apának meg már nem volt ideje reggel. Ja, és téligumi sincs még feltéve, mert az meg otthon van a szüleimnél. :evil: Pedig menni kéne vásárolgatni Karácsonyra.

Hajni,
Én sem hagytam még másra az esti altatást, egy alkalmat kivéve, mikor Balu kidőlt és elaludt Apával mire hazaértem. Pénteken viszont megyek Dumaszínházba barátnőimmel, úh. Apának ismét be kell vetnie magát. Elóször a Nagyit akartuk elhívni, de Apa azt mondta, inkább itthon marad. Remélem, nem lesz gond! :roll:
Te hogy altatod Olivért? Nálunk az a baj, hogy B. cicin alszik el. Már kísérleteztem leszoktatni, de nem voltam elég kitartó és következetes.

Kép
bandika
 
 


Ja, még azt akartam, hogy Hajni, ismét Te kezdted az oldalt! Aggodalomra semmi ok!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bandika
 
 


Zsuzsi
én is rájöttem, hogy nekünk is kell egybe overáll! Megőrülök ettől a tortúrától, hogy sígatyi+kabát le és fel :roll:
Most megnézem, hol-mi lesz. Decatlon Budaörs megújul a héten, abban bízom ott lesz vmi jó kis akciós!
Meg olyan naiv voltam, hogy azt hittem, egy gatyi elég....

Kép
Kép
emma1976
 
 

 
 

Sziasztok

Wish
Nagy Nagy Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és ha nem baj akkor én nagyon nagyon irigy vagyok most rád :cry:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok :)

Hát az úgy volt, hogy múlt héten szombaton elgondolkodtam, hogy mikor is kellene megjönnie és rájöttem, hogy úgy egy hete késik Vettek Apáék séta közben egy tesztet és legnagyobb döbbenetemre pozitív lett. Aztán szerdán lerongyoltam egy közeli rendelőbe, ahova rkszűrésre járok és ott a doki megtapizott és mondta, hogy terhes bizony :). De ott nincs nőgyógyászati UH, csak általános éa tegnap azon csináltak egy hasit, hogy mi látszik.
Az utolsó mensim szerint 6+3 voltam akkor, de tudom, hogy a félidő után kb egy héttel volt a peteérésem, úgy hogy elvileg stimmel az 5 hetes terhesség. Közben már beszéletem azzal a dokival, akihez Balázzsal terhesgondozásra jártam, jövő hét közepén megyek majd hozzá, nála ha jól tudom van hüvelyi UH is. (Amikor Balázs született pont síelni ment, ha minden igaz, most a nyári szabijába trafáltunk bele :lol: )

wish
 
 


zsuzsi73 írta:Lányok, a múltkor, amikor arról írtunk, érdemes-e overált venni, kicsit elbizonytalanodtam, most meg úgy örülök, hogy vettem. Csak egy harisnyát és egy bodyt adok alá és olyan jó meleg volt, amikor levetkőztettem. Meg nem kell a derekán huzogatni a kabátot.

:D :D :D
mi is így csináljuk. ma jót síeltek a fiúk benne :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hajni777 írta:Orsi,
szerintem nektek biztos sikerülne spontán, mindig is viszonylag könnyen sikerültek a lombikjaitok! De vannak blasztóitok, ha jól emlékszem, ahhoz nem kell stimu, mintha csak spontán jönnének! :lol:

spontán pont 8 éve nem esek teherbe :roll: :wink:
nem a teherbeeséssel van gond, hanem meg sem termékenyül a petesejt... persze bármi lehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


icsilya írta:spontán pont 8 éve nem esek teherbe :roll: :wink:
nem a teherbeeséssel van gond, hanem meg sem termékenyül a petesejt... persze bármi lehet.


Orsi :)
Én spontán 10 évig nem estem teherbe. Na jó nem ment élesben mindig a dolog, de nem vittük túlzásba a védekezést sosem. Arról nem is beszélve, hogy még mindig szivárog egy kicsit a mellemből a tej, úgyhogy gondolom a prolaktin szintem is még mindig magas.

wish
 
 


Wish, én csináltatnék egy vérvételt. (Persze azért mert én para vagyok, és az én előzményeimmel muszáj lenne az alacsony progim miatt. Mások meg simán szoptatnak, miközben már terhesek.) Történet tetszik, ez tényleg spontán, jó hogy nem akkor tűnt fel, mikor már gömbölyödsz! :lol: :lol: :lol:

Lányok, mindenkinek köszönöm a jókívánságokat és a köszöntést :lol: :lol: :lol: , húzok az ágyba, mert én még mindig takonykóros vagyok. :cry: :cry: :cry:

dkata
 
 


Kata :D
jobbulást :D

Wish :D
végülis 2 év múlva már akár jó is lehet :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Wish!
Nagy gratula! :lol:

Kata!
Boldog névnapot! :lol: Gyógyulj meg hamar!

Mi is ma Ringatóztunk. :D

Kép
jud71
 
 


Wish,
Hihetetlen hír!Tiszta szívből gratulálok!!!

Kata,
Boldog névnapot kívánok és gyógyulj meg!

Pompi,
az öltözködés nálunk is horror!Szakad rólam a víz,mie leérek velük!
Szerencsére még nem fáztam meg!Kop-kop!

Bizony,már 2 évesek lesznek,sokszor én sem akarom elhinni,annyira repül az idő!
Ennek ellenére én úgy érzem,hogy nem vágyom már kisbabára,olyan jó,hogy nőnek!Már lehet velük beszélgetni,napról-napra értelmesebbek!Meg persze Ők 2-en vannak,ha egy gyerekünk lenne,biztos szeretnénk még tesót,de így nem!
Zsebi,bátor vagy,hogy próbálkoztok,szorítok,hogy sikerüljön!

Én meg arra az elhatározásra jutottam,hogy ha nem sikerül nappalos állást találnom,kiveszem őket a bölcsiből,és maradok itthon gyesen!
Ma is olyan szar volt,egész nap gyakorlaton voltam,anyósék nem hintáztak velük,lógott rajtuk a pisis pelus,és a Márk fél órán keresztül sírt és lógott rajtam!Szegénykéim teljesen össze vannak zavarodva!Pedig azért tanulok,hogy ne kelljen műszakoznom és velük lehessek,de olyan nehéz!
Bocsi csajok,de ez most kijött!

Andi
Kép
aanda
 
 


Wish, Orsi!
Mi 9 éve nem védekezünk:) bár ilyen egyszerű lenne a képlet.

Andi!
Megértem az érzéseidet. és én is ezért teszek meg mindent hogy ne kelljen őket senkinek odaadni. Lehet hülyén gondolom de tényleg olyan "kicsik" még nekik még szeritnem legjobb velünk. Anyagilag nyilván nem lesz könnyű de pár év múlva biztos vagyok benne nem az anyagi része jut majd eszünkbe hanem az hogy de jó volt velük három évet otthon lenni. És pont azért amit mondasz nem adom be őket olyan jó már "beszélgetni" velük. enyémek képesek már kompromisszura is hihetetlen . :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kata :)
De hülye vagyok, pedig reggel még eszembe volt, hogy gratuláljak neked :oops: Nagyon boldog névanpot!!! Kép
Nem voltam vérvételen, bár nekem is az volt az első gondolatom, de a doki is akinél voltam, meg a nagybátyám is, aki szintén nőgyógyász mondta, hogy szedjek Duphastont ártani nem árthat, úgyhogy most szedem. Még volt itthon Balitól :)
Az most a legnehezebb, hogy az az ukáz, hogy ne emlgessem Balázst, ezt a néha nehéz megoldani, vannak helyzetek, amikor egyszerűen muszáj.

Orsi :)
Akkor hajrá 2 év múlva.

Voltunk ma a BHRG-nél felmérésen. Megint megkaptam, hogy nem beszél még. Hát nem, de mindent megértek, amit mondani akar én beszélgetni is tudok vele. Minden más rendeben volt, javarészt a 2 éves szintet tudja. De még egyszer valaki azzal jön, hogy ennyi idős korban már 2 szavas mondatokat kellene mondjon, akkor síkitok.

wish
 
 


Spontán babásoknak gratulálok!!!!!!!!!!!!!Ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!

Lenne egy kérdésem...majd le is próbálom fotózni, eddig nem aggasztott, tegnaptól igen...
Szóval alig 2 hónapja a gyerek bal lábán, vádliján egy kb 5-7 cm piros csík van, mintha megkarmoltam volna, első körben azt is hittem...teltek a hetek, mondván gyógyul, néha be is barnul, pontosabban bőrszínű lesz, aztán megint bepirosodik, na gondoltunk zokninyomra, de addig pont nem ér fel a zokni, csak egy-kettő max.Még mindig piros.Azt nem hiszem, hogy 2 hónapja mindig pont ugyanott karmolnám meg...Tegnap meg már kivoltam, hogy még mindig ott van,mint egy karmolás...(jó tegnap és ma idegesebb is vagyok a kelleténél...)

Szerintetek?
Vendég
 


Wish
nekem azt mondta a nőgyogyim, amíg minden rendben, nyugodtan emelgethetem Zalánt. Ez nem egy hirtelen megterhelés, állandóan hozzá van szokva a szervezet. Annyit próbálok, hogy nem annyira derékból megy a mozdulat....

Zsuzsi
S. Oliver overáll vízálló? Jaj, most nézem csak, ezt csak 80asig gyártják:( azt már nem merek venni.........
Nem találok sehol máshol olyat, ami egyben és nem olyan pufi mint az állat.... Orsi, neked honnan van?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Wish, én meg nem értettem, miért nem szabad EMLEGETNED Balázst. :lol: De Emma megfejtette, hogy EMELGETNED nem szabad. :lol: :lol: :lol: Emelgetéstől én is félnék, akárki akármit mond.

Emma! A mi overálunk nem pufi, ez tulajdonképpen síruha. Sztem sportboltban nézd, én ott nagyon cukikat láttam. Én most épp egy pufibbat igyekszem venni, mert ezt olyan kis vékonynak találom. :lol:

Wish, Jud, Andi, nektek is köszi. Meg Neked is Orsi, nem jobbulok sajnos, de viselem, a péntek volt a mélypont és azóta már kicsit fentebb vagyok. :lol:

Gyerekem még alszik. :shock: :shock: :shock: Este fél 9től. Tegnap is így jártunk. :lol:

Andi, teljesen megértelek bölcsi+suli terén, ezért írtam, hogy nem lesz könnyű... én Ádámmal ezt végigcsináltam, csak úgy, hogy úgy végeztem el az egyetemet, hogy volt a bölcsi meg én, és egyetlen szál rokon se a városban. Azaz ha anya vigyázott a gyerekre, akkor nekem 120 kmre volt... Nagyon rossz volt, ezért se adom most Bálintot. (Esetleg ha vigyáznál 1-2 gyerkőcre "magánban" a fiúk mellett? Mégis egy kis pénz és a fiúkkal lennél.)

dkata
 
 


hunci,
fotózd le, mert elég nehéz elképzelni!

KépKép
lili73
 
 


Hunci

szerintem is tegyél képet, úgy könnyebb lenne.

Emma

még 92 -esben is van az S.Olivér, nekünk 86-os van. Szerintem vízálló, nagyon vastag, és mégis könnyedén mozog benne. Egy pillanat alatt ráadom. Nekem a legfontoasabb szempont az volt, hogy ne páncél legyen rajta, tavaly ui. olyat vettem. meg se tudott benne moccanni.

Kata

meddig aludt Bálint? Olivér is fél 9-ig aludt. Aztán fél 10-re már a játszóházban voltunk. nyilván veszek holnap bérletet, 10 ezer egy 20 órás bérlet (percre bontva lehet felhasználni).

Na, ma ott hagytam Olivért, muszáj volt valamit elintéznem, fél órát volt ott egyedül. Nem hiányolt egyáltalán, de volt egy kis sírás, mert hátba vágta az egyik kisfiú.

Lili

mizu veletek?

Kép
zsuzsi73
 
 


Emma :)
Zalán hány kiló? Bali 12,5, a doki megkérdezte mennyi és amikor mondtam, akkor mondta, hogy ha lehet ne emelgessem.

Kata :)
Emlegetni szabad :D Azt teszem is folyamatosan :lol:

wish
 
 


szerintem az emelgetni szabad, ha semmi probléma nincs, akkor nyugodtan lehet, bírja a szervezet.
Persze a legkisebb gond esetén az első, amit el kell hagyni, de addig nyugodtan.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Wish, én már el se merem vinni semmi felmérésre, én is meg tudom állapítani, hogy nem beszél 2 szavas mondatokban. :lol: :lol: :lol: A csúcs az, hogy van egy ismerősünk, akinek a felesége siket. Nos, a hasonló korú gyermekük már rég beszél. :shock: :shock: :shock: (Bár a srác szerint a felesége elég szépen beszél. No jó, de azért én is szépen beszélek.... csak ezek szerint nem elég hatékonyan. Pl. ott már a kisfiú az anyja füle, szól neki hogy sms meg csengettek. :shock: Ettől még gázabbnak érzem a helyzetünket.)

Zsuzsi, nálunk 5000 Ft a 6 órás bérlet, a tiétek sokkal olcsóbb. NExtet megkaptad már? Bálint felébredt nem sokkal azután, hogy írtam, de pl. most még a délutáni szunyát nyomja. :lol:

Hajni! Ma jött a csizma, persze nem voltam itthon, így a postán pihen. :twisted: :twisted: :twisted:

dkata
 
 


Hajni, meg kell jegyezzem, nem szeretem, ha anyukádéknál vagytok (gondolom, Olivér annál inkább :lol: ), olyan keveset jelentkezel akkor. :cry:

dkata
 
 


három pozitív teszt... ajjaj. Most mi lesz? :shock:
Ma utánunk szaladt egy anyuka a játszótérről, hogy segít hazavinni őket, mert csak álltak és bőgtek. Neki pl. elég érdekes lett volna kifejteni, hogy jön a harmadik... :oops: :roll:
Tényleg nemtom...

KépKép
pompomlány
 
 


pompomlány írta:három pozitív teszt... ajjaj. Most mi lesz? :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én azért mosolygok, és gratulálok Nektek!

és hidd el, hogy menni fog :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pompi!
Aztaa ..... !!! :D Gartulálok! Hát nem tudom milyen bolygóállás lehet mostanában, de egy barátnőm, akinek annyi idős fia van mint Dani szintén tegnap jelentette be, hogy pár hetes terhes.

Nem tudom már, hogy ki keresi a kulcsos házat, de én most ezt találtam a tulli-nál
Kép kulcsos ház

Kép
jud71
 
 


Pompi! Erre én is csak azt tudom mondani, hogy áááááááááááá........ Szerintem szuper, gratulálok, és tényleg nem tudom, jó helyre írosgatok-e, ez a Kaális párok fóruma, ahol nem sikerülnek a babák?! Hihetetlen és nagyon-nagyon vigyázz magadra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bandika!!!!! Te jössz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Meg Zsebi. :lol: )

dkata
 
 


Wish!!!!!

Gratulálok!!!!! nagyon jó ennyi jó hírt olvasni! :)

Pompi!

?????? a 3 pozitív teszt az konkrétan azt jelenti, hogy Te csináltál 3 tesztet és mind pozitív? na jó, elég hülyének nézek ki? csak hirtelen Pompit nem tudtm hova rakni... :)

Ennyi spontánt! komolyan hihetetlen! Még a végén én is rákapok.
Mondtam is apának, hogy peteéréskor kettesben wellneszbe menni tuti baba... de védekeztünk... :oops:
én jelenleg öngyilkosságnak érzem, ha befutna a harmadik.
Ma mindkettő felváltva ordított, de megállás nélkül... A dokitól hazajövet, meg síri csend fogadott. kérdezem apát mi van, mondja hogy játszank, egyedül!!!! szerintem csak engem szivattak...

Amúgy meg nagyon jól el vannak a nagymamákkal. Amikor azt láttam, hogy mindkét gyerek a nagymamák nyakába ugrik és állandó nevetés megy, akkor megnyugodtam, hogy az én ellen és mindenféle érzéseimet félre kell tennem mert ők jól érzik magukat. mondjuk nekem a bölcsi eszembe sem jut.

Hajni!

Crocs! Én a bélelt balerina cipőbe is szerelmes vagyok. itthon is a papucsot hordom, nekem jobban bejön mint bármilyen gyógy.

teletubbies házikó.
http://www.jatekfutar.hu/index.php?do2= ... le_id=1883

Kép

Kata!
Boldog névnapot!

Kép

katyerina
 
 


Pompi
tyű meg ha! gratulálok :D :D :D

Csajok, a lavina elindult, mindenki figyeljen oda, aki nem akar gyereket :lol: :lol: :lol:

Wish
kerek 12 kg, és napi 30x tuti felemelem....

Kép
Kép
emma1976
 
 


ki nem terhes??? tegye fel a kezét :lol: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pompi

én is gratulálok :D :D :D :D
én igazából nem is tudtam volna annak szurkolni, hogy negatív legyen.
család tudja már? férjed mit szól?

Kata

nem jött még meg a csomag, pedig nagyon várom már.
a délutáni szunya nálunk is 3 óra hossza volt.

Lányok

én most már még komolyabban veszem a védekezést.

Kép
zsuzsi73
 
 


Katyerina! Én is nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!! :lol:

Csajok, átmentünk Kaális, babaváró és babás topikba, ez nekem nagyon tetszik. Komolyan elgondolkodtató! Akkor most minden napra jut egy pozitív teszt! :lol: Mennyi kistesó! (Már értem, Zsuzsi miért védekezik! :lol: :lol: :lol: Meg én is, de nekem nem is szabad spontánkodni, sajnos. :cry: )

Pompi, részleteket szeretnék tőled is! Hogy történt a tesztelés, apa mit szólt, stb. Mindent mesélj el! :lol:

dkata
 
 


zsuzsi73 írta:én most már még komolyabban veszem a védekezést.


Zsuzsi! Pont ezt írtam én is! :lol: :lol: :lol:
Nekem megjött a csizma, kicsit nagy, de összemérve a cipőjével meg csak picit hosszabb. Csak Bálint olyan kis vékony lábú, majd adok bele egy vastag zoknit. De nagyon puha bélelt mindenhol, jobb, mint ami bélelt bakancsokat láttam. :lol: :lol: :lol:
A többi nekem is a jövő héten jön (ennek meg a múlt héten kellett volna, sztem elfelejtette postázni :twisted: a lényeg h már itt van).

dkata
 
 


Orsi! Nekem fel KELL tennem a kezem. (De azért mindjárt felhívom az embert, mikor jön haza. :oops: :oops: :oops: :oops: )

dkata
 
 


dkata írta:(De azért mindjárt felhívom az embert, mikor jön haza. :oops: :oops: :oops: :oops: )[/size]

az enyém pénteken... a mai nap helyett
szerinted? :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


A enyém 2 óra múlva. :lol: De pénteken elmegy egész hétvégére. :lol:

Amióta nem írtam, esetleg lett még valaki terhes?! Nehogy má' lemaradjak!

Katyerina! Ez a házikó biztos bejön a csajoknak, és ilyet autócsúzdában (autópálya) rendeltem. :lol:

dkata
 
 


Kata!
:)

Amióta nem írtam, esetleg lett még valaki terhes?! Nehogy má' lemaradjak!


:)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

katyerina
 
 


én max. a szentlélektől lehetnék terhes... bár ha ilyen a megtermékenyülési ráta, még lehet, hogy az is eljön :lol: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi, hasonló a helyzetem. Azért is érdekelt, hogyan alakul a mai estém. :lol: :lol: :lol: :lol:

Katyerina, esetleg Te? Védekezés ide vagy oda, a wellnes az wellnes.... (Hol voltatok? Vagy írtad?)
Mi januárra tervezzük, de Bálinttal együtt, én nem nagyon tudom hol hagyni.

dkata
 
 


Nagy-nagy gratula a friss babásoknak!! :lol: :lol:

Csatlakozom Orsihoz .. :wink:

Hétvégén el voltunk wellnesselni, azért apánk elugrott a szomszédos Egerbe két órát dolgozni. :x

Kép
petyaanya
 
 


Mi ráadásul tegnap óta fasírtban...

Kép
petyaanya
 
 


Petyaanya :D
a fasírtok megoldódnak, hidd el :wink:
de te is tudod :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pompi :)
Hihihi, ilyen nincs :) Nyugi meg fogod oldani :) Gratulálok én is :)

BABAESŐ :D

Én ma barnáztam, elronygoltam a dokihoz, minden rendeben, de elekzdtem dugdosni az utrót is. Két hét múlva lesz újabb UH. Addig megőszülök...

wish
 
 


Pompi,
GRATULÁLOK!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Várom én is a részleteket!Nálatok mi is volt a gond?Hányadik lombik sikerült?

Kata,
:lol: :lol: :lol:

Wish,
ne aggódj!Enyémek 21 hónapos korukban kezdték el mondogatni a szavakat,és mostanra beszélnek!
A bölcsiben a 16 gyerekből csak 4-5 beszél,és már elmúltk 2 évesek!

Kata,Zsebi,
köszi az együttérzést!

Még a játékokkal kapcsolatban:minden délelőtt hintáznak(ajtófélfára akasztható beleülős),és vettünk nekik sátorházikót,imádnak benne játszani és elbújnak előlem!

Andi
Kép
aanda
 
 


Wish, akkor Te most hol tartasz? Hanyadik hét? Én pont a progi miatt mondtam a vérvételt, mert akkor azért be lehet lőni az adagot. Pihenj, amikor csak tudsz.

Petyaanya, hol voltatok? Csak nem a szomszédunkban? Miért nem szóltál? :cry: Fasírt.... :cry: :cry: :cry:

Orsi, van olyan fasírt, ami nem oldódik meg. Tapasztalat. :evil: :evil: :evil: (De az nem a Petyaanya fasírtja, hanem a enyém. :lol: )

dkata
 
 


Kata!
Én azóta sem. :lol: de én a nem szeretnék kategóriába tartozom. :oops:

Kép
jud71
 
 


Andi, jó, de enyém gyerek most 21 hós, és hááááát nem tapasztalok nagy változást. Nem akarok tippeket adni, de egy 3. babával a pocakodban mehetnél táppénzre, ami lehet h. több mint a gyes, bár neked az dupla. Becsatlakozol ebbe a hihetetlen szériába.... :lol: :lol: :lol: :lol: (Lassan célként tűzhetjük ki, hogy megállítjuk a magyar népességfogyást! :lol: )

dkata
 
 


Jud! Pompi is a NEHOGY kategória, látod, mégis. Úgyhogy itt nincs kibúvó senkinek (csak Orsinak meg nekem meg a Szentléleknek :lol: ).

dkata
 
 


dkata írta: (csak Orsinak meg nekem meg a Szentléleknek :lol: ).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata
Mezőkövesd-Zsórifürdő, de felejthető. Gyerekeseknek pláne!

Várok, mi lesz ebből a fasírtból.

Kép
petyaanya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: