princz
IR, hm nem tul jo, de kezelhetö, és legalább megvan a bibi. drukk, hogy hamar kikezeljenek ebböl, és jöjjön a babó.
GRÖNI
HATALAMS GARTULA DÓRÁHOZ, ÖRÜLÖK, HOGY MINDEN JÓ, HA VÉGE JÓ. PIHEND KI MASGAD, AZTÁN BABÁZZ ÖRÖMÖDRE RENGETEGET!
vicki
mindjárt szülsz
izgulsz?
a 20.hétig sztem azért kell dokit választani, hogy ne az utsó percben ismerkedj össze vele, meg hogy tudjon tervezni, mert asszem megvan egy max szám, amennyi kismamát egy honapra vállalhta. ja, meghogy fizessé 9 honapot, ne csak egyet
gondolom.
zsófi
tuti száááámok, gyerünk babák:)
krisz
ne izéjjjé más, tök izgulunk, muti a teszted!
réka
nekem egy szlovákiai ismerösömmel ugyanez történt, de ott csak 3 napig élt a kisfiú. na, nem akarom ám feleslegesen felszaggatni a sebeidet, és felnézek rád, hogy helyretetted ezt a dolgot magadban. ilyen pozitiv hozzáállással csakis sikerrel járhatsz! hát igen, nehéz otthagyni a 3 évest az oviban, én majdnem sirtam az elsö pár hétben, de azért Peti is kitett magárét
üvöltött rendesen, még amikor mentem érte, akkor is. aztám beszokott, azota szereti nagyon. melót se könnyü találni, nem kapkodnak a kisgyerekesekért, vagy ha jo lenne egy hely, nem jo az idöpont az ovihoz képest, nem tudod elhozni a gyerköcöt. te akkor nem mész vissza az elözö helyedre, ahogy kivettem a szavaidbol, ugye? már jártok oviba vagy csak most kezditek? merre laksz, ha nem titok?
csüt elmegyek tanácsadásra a védönöhöz, hétföün meg a kinézett dokihoz. végülis a Schwarzingernél maradtam, de még nem beszéltem vele. vicus, dike, ismeritek? barátnöim járnak hozzá, dicsérték.