Új privát üzeneted érkezett!

Most lattam jon a laptetu ugyhogy elhappoltam...bocsesz csajok :lol: 8) :oops: :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na es meg ezt is elfelejtettem :roll:
Kata Boldog Nevnapot!!!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kata: Boldog Névnapot kívánok én is a kis családom nevében is:)

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Bocsi csajok tegnap nem is írtam ide csak futtábban néztem a babanetet meg. Szóval tegnap az Lh tesztem még halovány volt. Persze még nem is vagyok félidőben. Szombaton lesz Pé bár én már érzem ma reggel a pocim és kezd a nyákom is alakulni. Mindegy ma is Lh zok majd este.
Tegnap csajok képzeljétek voltunk szánkózni este. Lányom kacagott annyira tetszett neki. 1órát voltunk szánkózni. Még én is élveztem:)

Munka: Nem tudom azt hiszem maradoka fenekemen és vissza megyek a régi munkahelyemre hisz ha babás leszek akkor meg van oldva a betegácsi és nem kel sokat utaznom. addig meg kibirom a melóba a sok utazást. Igy március 1ih vanmég időm babásodni. Addig vana szabim amit ki kell vennem hoyg visza mehessek. És ha babási is elszek majd fél időig bejárok netán. A barátnőm is azt mondta ha babát akarok akkro döntsem el. Azért manapság nem iyg van hoyg felvesznek és én elmegyek szülni.
Szerintem igy korrektebb. na meg van munkám tehát attól nem kell félni, hoyg a gyes után utcára kerülök. Mert a régi munkáltatónak min3hónapra vissza kell vennie. Tehát no problémo :)

Bridget: Ez a laptető kellet neked.)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Nócika, sajnálom kerianyud babáját, de ennyi érv mellett érthető... :(

Bridget!
Anyunak ma van a névnapja, apu barátnőjének meg volt (Erzsébet), és egy napon tartották, így kétfelé kellett szakadni :roll:
Szép a laptető :wink:

Csucsu!
Szánkózás jó lehetett! Nálunk nincs hó :cry:
Munka miatt megértelek, inkább a biztosabb :wink:
Vendég
 


Csucsu
Akkor te is igazoltan hianyoztal 8) :lol: :lol: Akkor mi egyido fele jarunk 8) de neked hany napos is a ciklusod? :roll:
A szankozas gondolom milyen nagyon jo lehetett 8) En is vagyom ra ngyon sot korcsolyazni is akarok :roll: Majd megyek is csak hat ilyenkor pe utan nem a legszerencsessebb szal varok kicsit :roll:
A melohely ugyben meg orulok,hogy dontottel :wink: En megertem,hogy nem csak ugy meg... :roll: A leptetot meg atadhattam volna neked is akar de latod utana meg irtam 2szer is szal mindenkepp enyim lett volna :lol: :oops: 8)

Kitty
Ok igy ma franko :wink: Csak nem anyud is Katalin? :shock: Az en anyum is Katalin 8) :wink: Mar fel is koszontottem fel 7kor hivtam otthon 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, én anyum is Katalin :D Én 8kor hívtam, de ő amúgy is korán kelő.
Boldog névnapot anyukádnak! :D
Mit csinálsz ma? Főzöl?
Vendég
 


Bridget: A ciklusom 31napos szokott lenni. Ma vagyok a 13. napon. Szóval közeleg a Pé.
Igy a laptető jobb hogy nálad kötött ki hisz te előrébb vagy:)

Kitty, Bidget: Anyukátoknak Boldog névnapot:)

Mi tegnap Katalin napoztunk. A szomszéd néni aki olyan mintha a nagymamája lenne a Szabinak (márha az édes nagyanyja felé sem néz)neki volta névnapja mert katalin. És egy napon a szülinapja is. Jól kiszúrtak vele az biztos.
Mi hozzá mentünk tegnap át ünnepelni mert ma a férjem későn ér haza. Igy előre hoztok. Vettünk neki egy csokor virágot azt a névnapjára kapta és a szülinapjára meg egy 1500db-os puzzlet. Imádja a puzzlekat. Van neki vagy 30db már. Néha néha kirakja őket majd vissz acsomizza. Tök ari. csak attól féltünk nehogy legyne neki ilyen már. De nem volt. A virágosokat szereti és az épületeket. Na mi olyat vettünk hogy a házból kilátni a kertre. Volt benne ház is meg virág is:)
És sütött nagyon finom sütit :)
Meg amit én még sosem ettem. Sült mandulát. Van mandulafája és arról volt mandulája. Azt megfőzte megpucolta és beszózva betette a sütőbe. Tegnap degeszre ettük magunkat vele isteni finom:)

Kép
csucsu05
 
 


Kitty
Hat valami vacsit tuti csinalok :roll: Zacskoslevest csinaltam 8) meg otthonrol van es naon imadom a knor-tol a tyukhusleves csigatesztaval 8) :twisted: :lol: Boldog nevnapit anyudnak is akkor :wink: en anyum mar reggel fel6-6fele fentvan 8) ugyhogy altalaban 6korul hivom ami itt delutan 2 :wink:
Anycidnak:
Kép

Csucsu
Nekem meg 25napos es ma vgyok a 12.cn-en 8) mar szerintem pe mar megvolt :roll: nem is tom olyan kellemes erzesem volt tegnap :) ma meg fajt a hasam...meg a mehem szurkalt :shock: lehet ma van pe-m? :shock: Kocce anyukam koszonteset :wink:
Tyu,hogy te micsoda buliban voltal :shock: Szomszedneni aki olyan,mintha nagymama lenne es szereti a viragos es epuletes puzzle-kat?! :shock: :shock: :shock: Na ez nem semmi es meg akkor fini suti,mandula a sajat mandulafarol :shock: :shock: :shock: Hogy mik vannak :o Nagyon vagany nagyi lehet akkor :) (irigy)(irigy)es neki is Boldog nevapot akkor 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép [/img]
Vendég
 


Na, ezt még gyakorolni kell :lol:

Szóval a fenti kép Bridget anyukának és Csucsu pótnagyinak szól!

Csucsu, jó egy ilyen szomszéd :wink:

Bridget, én karaláblevest főzök és rántott sajtot.
Ha ma van pé-d, akkor apára fel! :wink:
Vendég
 


Karalabeleves?! :shock: Koszi anyum neveben is :wink:
Apat meg ma elkapom 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mi a baj a karalábéval? :roll:

Férjed amúgy magyar, vagy külföldi? Hogy kerültetek Tokyo-ba?
Vendég
 


Semmi baj nincs csak nem is tudom hallottam-e mar olyanrol :roll: Olyan furin hangzik :oops: De a rantott sajt az jami 8) :lol:

Nekem meg nincs ferjem azaz a parom meg nem a ferjem :roll: Volt egy volegenyem elotte akivel majdnem 4evig voltunk egyutt :roll: De nem ngyon akarodzott se elvenni se a babatemara nem allt ra ugyhogy elvaltak utjaink :roll: es akkor kezdtem el a mostani parommal aki akkor mar vagy 5hoanpja ostromozott 8) Szal tavaly Marcius ota vgyunk egyutt es meg jegyezek sem vgyunk :roll: :oops: Amugy o felig japan felig angol 8) Munka altal kerultem ki 8) De a bneten ez nem publikus 8) :wink: Aztan ugye a ezvolegenyem is feig japan volt felig Dan...ugyhogy itt voltam miatta de mikor osszevesztunk en keszulodtem hazacuccolkodni :roll: Aztan jott a parom es igy megsem mentem haza :) De ma mar csak is o tart itt engem ha o nem lenne valszinu mennek haza :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, köszi hogy leírtad. Ezek szerint elég kalandos életed volt! Baba téma nekem is fontos, lehet, ha mégis meggondolná magát a párom, lehet én is továbbállnék :oops: :roll:

Aranyos a maci :D
Vendég
 


Az igazsag az,hogy o kerte meg a kezem es elis akart venni de o meg elakart menni amcsiba karriert csinalni :roll: en meg nem tudtam varni :roll: a gyerekteman meg mar 3honap utan rajta voltunk :roll: es probalkoztunk...miutan mar evek alatt nem sikerult meg veletlen se semmi pedig neki mar van egy gyereke mondtam menjunk lombikra el :roll: o azt mondta majd jon az magatol :? :roll: Aztan sose jott szal igy ilyen hozzaallassal meg hany evig varjak :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, hát így már teljesen érthető. Még jó, hogy a mostani párod nem ilyen :wink: És most össze is fog jönni :wink: Neveken gondolkoztatok már? (főleg hogy más nemzetiségűek vagytok) Párodnak mi a keresztneve? Enyém Sándor - elég magyaros név, de az tuti, hgoy a gyerekekünk nem lesz az :?
Vendég
 


Hat az az igazsag a parom sem egy eskuvo es gyerekparti volt amikor megismertem sooot :? :oops: :roll: De a dolgok valtoztak es valtoznak folyamatosan :wink: Szal haladok 8) Januar ota nem vedekezik ami akarmit is mond azert jelent valamit foleg,hogy jon o is velem dokihoz benne van kivizsgalasokban.Csak o termeszetes uton lenne benne...azaz ha jon jon :roll: de lombik vgy ilyesmi egyenlore messze all tole :? De haladok es ez a lenyeg :wink: Tudja mikor van pe-m latta a hogorbeim mindent tud szal ha nem akarna akkor nagyon is vedekezne :lol:

A keresztnevek keresesebe bele se merek gondolni :x Eloszor is mivel nem jott eddig ossze ugy gondoltam tok felesleges nevek utan kutatni :roll: Masodszor meg szerintem valami Japan nevet kell adjunk neki :roll: ami nem is baj de en valami szepet szeretnek talalni...egyenlore nem neztem korul :roll: Ha fiu lesz en apja nevet adnam neki logikusan bar nem tom o mennyire lenne benne 8) a parom neve TERUO :lol: Hala a jo egnek nem egy mindennapos nev sot csak ot ismerem ezzel a nevvel es naon teccik :wink: Ha lany lenne es hivnak Brigittanak de lehet valami szep kis Japan nevet adnek neki mert itt boldogulni a kulfoldi nevekkel nem egyszeru :twisted: :lol:

es te milyen neveitek vannak? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hú, de jó, hogy rá tudtad venni párodat a babára! Tudsz vmit :wink: :lol:

Szép neve van, bár azt se tudom, hogy kell kimondani :oops: :lol: Brigitta lehet furán hangzana Japánban, esetleg az angol változata 8)
Nekünk mindig változnak a nevek :lol: Az biztos, hogy egyikünk nevét se kapja a gyerek. Fiúban eddig Ernő van, párom papája után (már rég nem él, de párom ismerte), lányban neki az Alexandra tetszik, nekem meg most a Jázmin a favorit :wink:
Vendég
 


A Jazmin az szep 8)

Itt a Brigitta angol valtozataval is baj van mivel itt nem a normal abc van igy nem tudjak kiejteni azaz ok mashogy mondjak ki :? en pl Buridzsitto vgyok :? :roll: Mivel japan irasjelekben szotagok vannak :roll: Leirnam ide szivesen de nem tod a ti gepetek kiirja-e normalisan japo betukkel :roll: Na megprobalom :wink:

Szal: ブリジット
Latszik vgy csak krix-krax jott ki? :? :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csak öt négyzet látszik :(

Hát akkor nem lehet egyszerű nevet találnotok :roll: De biztos van vmi szép japán név, ami majd megtetszik :wink:
Amúgy ti milyen nyelven beszélgettek egymással? Angolul? Párodat tanítod magyarul?
Vendég
 


Közben elkészült az ebéd, de párom csak fél3kor ér haza :( Csináltam neki sültkrumplit is, mert szereti :wink: (én nem igazán kedvelem - mármint a sültkrumplit :lol: )
Vendég
 


Gondoltam...mivel nincs az a nyelvprogram rarakva a gepre :? na mind1 :roll: szal megoldhato minden csak nem akarom,hogy ha mar valami kulfoldi nevet kapna pl Bridget akkor buridzsitto-nak szolitsak akkor inkabb nem is adom neki azt a nevet :twisted: biztos lesz valami szep Japan nev de eloszor is jojjon ossze a babo az a lenyeg a nev mar mellekes :wink: lesz 9honapom utana nem igaz 8) :lol:

Te egesz nap a gepen ulsz? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sultkrumpli jami jami :lol: Most jut eszembe hogy otthon meg mien koran van :shock: es akkor csak a delelott ultel a gep elott csak nem egesz nap :lol: :oops: :lol: csak itt mar este 9 es hat elneztem na :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Most igen, mert mikor nem főztem, akkor meg jegyzetelek egy zh-hoz. Meg egy modellt is kéne építenem, és próbálom hozzá keresni az anyagot.

De úgy látom, te is elég sokat vagy gép előtt :wink: (amúgy meg csak esténként szoktam egy kicsit, mivel párom is itthon van, és együtt vagyunk, vagy ő játszik :wink: )
Vendég
 


itt még csak 1 múlt :lol:
Vendég
 


Igen en sokat fent vgyok foleg ha nem megyek suliba 8) :oops: :oops: De most megyek felhivom a barinom skype-pal mer o is Kata o az aki 22hetes babas :) aztan a tesom menyasszonyanak volt a szulinapja ot is fel kell hivjam 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Te milyen gyakran mész suliba? Nekem a héten csak ez az egy nap lesz, amikor ilyen ráérős vagyok, aztán már a hétvégék is be vannak táblázva, jövő héten zh, utána már vizsgák is :cry:
Neked mikor lesz vizsgaidőszak?

Jó beszélgetést!
Vendég
 


Hat az az igazsag,hogy minden nap lenne hetfotol pentekig :roll: :oops: Csak en neha nem megyek :roll: :oops: :oops: Vizsgak decemberben lesznek 8) bar kissebb tesztek mar mostis vannak :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Én is néha nem megyek be :oops: De ez inkább félév elején fordul elő. Így vizsgaidőszak elején inkább bemegyek (nem mintha számítana vmit :roll: ).
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyorsan átfutottam mit írtatok, mert ma jöttünk haza, tele pakkokkal a lakás.

Köszi mindenkinek a babadícséreteket! Jólesik!
Most éppen alszik, az utat is jól bírta.

A Levente nagyon örült neki, ketten mentünk érte az oviba, addig Lillára anyós vigyázott. Nagyon örült nekem, fogta a kezemet míg hazaértünk.

A névnapi köszöntést is köszi!

Majd holnap megpróbálok jönni.
Csak várom a védőnőt és a gyerekdokit holnap, meg pakolás stb.

Puszi: Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kati!
Jó, hogy írtál :wink:
Amúgy Levente mit szól a kishugihoz? Örül neki? Nem féltékeny?
Vendég
 


Kata
De jo,hogy jottel :P Nana,hogy mennek a dicseretek :wink: Es orulunk,hogy hazaertel es minden rendben :wink: Azt meg tok jol kitalaltatok,hogy ketten mentek a Leviert :shock: Gondolom milyen orom lehetett a kicsi sziveben :P

Kitty
Nekem edes mind1 mikor nem megyek :roll: mondjuk en masodszor tanulom ugyanazt szal egyenlore ok bar a mai anyag mar kezd huzos lenni es innentol tovabb nehezedig :roll: Hisz en nyelvet tanulok nem ngyon hianyozhatok mert lemaradok :? :oops:

Csajok megyek aludni jo ejt mindenkinek!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó éjt Bridget!

Hát én is ezért megyek, mert nem jó lemaradni. Sokszor a programozást így sem értem, pedig minden órán ott ültem. :? Szóval azért írtam, hogy nem ezen múlik :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Most ébredtem fel. Úgy elaludtam, hogy észre sem vettem. :)

Nálunk ma a kaja gombás tokány volt. Apa főzött, én mostam. Aztán videózás, és közben bealvás! :)

Jó kis csevegésről maradta le, úgy látom. Legalább betartottátok, hogy írtok, legyen mit olvasnom. :)

Tegnap olyan szépen havazott! Azt hittem, hgoy megmarad, és lesz nekünk is havunk, de nem lett. elolvadt. De remélem azért még lesz hó itt is!

Nekem sajna megjött, de vaárható volt. Ilyen probléma mellett,
nem is sok esélye van a babónak. De talán holnap már lesz eredmény, és többet fogunk tudni. szegény párom nagyon oda van, hogy nála van baj. De mondtam neki, hogy semmi para. 2 hét múlva megyek én is dokihoz, mert a múlt hónapban kihagytam, és íratok majd én is clostyt megint. Aztán mindent bele. Karácsonyra meg összehozuk a babót! Ha meg mégsem, akkor majd jövőre. :)


Bridget, Kitty
Anyutoknak Boldog névnapot!
http://piszurka.freeblog.hu/files/n%C3%A9vnap6.gif
Vendég
 


Na még egyszer, mert nem raktam be képnek. :) :)

Bridget, Kitty
Anyutoknak Boldog névnapot!
Kép
Vendég
 


Zsuzska
Sajnálom, amit írtál. Miből gondolod egyébként, hogy volt baba? Szeritnem egy kicsit abba kellene hagynod az odafigyelést. Ebbe így bele fogsz betegedni. Minden hónapod rettegésel telli, és ezért nem tudsz elengedni. A babához meg kell a nyugalom. Így nem jó neked sem, meg a párod is gondolom aggódik érted! Próbálj meg valami mással foglalkozni -ami tudom, hogy nagyon nehéz- meglátod, amint felengedsz, össze fog jönni. De ebbe így bele fogysz őrülni! Ezt így nem szabad! Vigyázz magadra Szívem!

Bridget
-Nagyon helyes, hogy a hétvége is a "babagyártással telt"! :) :)
[quote]G írta:ratula a fizikai vizsgadhoz Cool En tuti nem mennek at

Köszönöm! Dehogynem mennél át! Nem olyan teljesíthetetlen a dolog! :) Fitt csajszi vagy te! :)
-A vonalzódicséretet is köszi, az oldalcímet az avatarhoz majd add meg. Vagy, ha netán találsz nekem valót, szívesen veszem! :)
-Nagyon édes a te párod! Fülbevalót kapsz tőle! Ez olyan aranyos! Elhiszem, hogy nem kérsz márs ajándékot, mert utaztok. Én sem kérnék, mert már örülnék én is egy utazásnak. Ránk férne már nagyon. A közel 7 év alatt egyszer voltun nyaralni. :(
-Próbált ő visszaférkőzni a kegyeimbe, de én ha duzzogok, akkor duzzogok :) Persze játszásból, de akkor is duzzokok. Remélem azért szervez majd nekem egy bulit. :)
-Síelés az tök jó lehet. MIóta tusz síelni? Én még korin sem álltam. :)
-Szánkóm az nekem sincs. Apával ilyenkor a jó öreg hógolyózással szoktunk ellenni. :) az is jó, de néha a szánkózás sem lenne rossz. De nem is tudom, hogy párom bírna-e húzni, mert ugye a nem csekély súlyom...... :) Valahogy bizti megoldanánk azért! :)
-A barinődnek meg sok kitartást! Mostmár biztosan minden rendben lesz. az élet nem lehet annyira kegyetlen. De remélem nem rettegéssel tellik a terhessége, mert annál roszabb nem nagyon lehet.
-Köszönjük a varázsenergit! :)
Ilyen csöppségek láttán nem baj, hogy elhappoltad a laptetűt! De aranyosak! :) Na meg most nagyon szükséged van a laptetűre! :)
-Buridzsitto :) Milyen viccesen hangzik! :) Ezt még nem is beszéltük, hogy téged hogy hívnak kinn. Mert nekünk ugye ez természetes, de kinn biztosan nehéz lehet nekik kiejteni. Én egyébként látom a japán betűket, nem csak négyzetek mint Kittynél.
Vendég
 


Nócika
-Kerianyud? túl van már a műtéten? Hogy viselte? Szegény mindig az eszembe jut. Nem lehet neki könnyű!
-Már megint sokat dolgozol! Azért néha tessék pihizni is!
-Végre kész a gép! :) :) Mostmár tusz jönni sűrűbben!
-Abszolut megértelek, hogy elvágysz valahová vacsizni. Te egész nap lesed, ki mit szeretne, neked is kijár ez!
-Nem írtad be a számokat! Biztos elfelejtetted bekapcsolni a "Num Lock-ot" :) szóval megddig nem melóztok?
-Hát most nézem a naptáramat, és a legközelebbi péntekem az 12-e. az elég soká van. De azt még nem tudom, hogy Apa dolgozik-e. Ez a baj itt, hogy nem lehet bármikor elmenni. Bezzeg Pesten....

Csucsu
-Mi jót csináltál tegnap? Nem voltál! Melóztál?
-nem melóztál! Szánkóztatok! De jó! Nálatok már van akkora hó?? De jó enketek! Én is én is! Képeket nem csináltatok? Micsoda buli lehetett! :) Ti is szánkóztatok?
-Az azért jó, hogy dűlőre tudtál jutni melóhely terén. A lényeg az, hogy van hova visszamenni. Március meg még eléggé messze van. addog simán összejöhet a baba. Én nagyon szurkolok, hogy összejöjjön!
-A szomszéd néniteket meg meégtem puzzle ügyben! Én is imádom őket! Most éppen rakok egy 3000db-osat! Olyan szépeket lehet kapni! Nagoyn szép ajándék! :) És mi finomat sütött nektek?
Sült mandula de jól hangzik!! :) Még sosem ettem. De van annyi mandulája, hogy így jól laktatok? Kinn van a fája?

Kati
Jó, hogy végigaludta a kicsi az utat. Sokkal könnyebb így utazni. a babák általában szeretnek autózni :) Jól elnyomja őket a mondoton zúgás! :)
Levente meg nagoyn édes lehetett. Biztosan nagoyn nehéz volt neki. Hónapokig alig látott. De mostmár együtt a család.
El tudtatok rendezni mindent már?
Boldog névnapot neked!
http://blogol.hu/pikz/petrra/boldognevanpot.gif

Kitty
Rántott sajt! Hmmmm az fini! Én is imádom!
ti a párod szüleivel laktok ugye? Hogy jössz ki a szülőkkel?
Látom kibeszéltétek a neveket! A választott neveid nagyon szépek! :) Mostmár a babaó hiányzik!



Bocsi, most jó sok hsz-om volt, de nem akartam ennyit egybe felrakni, mert nagyon hosszú lett volna.
Vendég
 


Na a képet Katinak megint nem jelöltem ki :twisted: :twisted:

Na még egysezr ezt is! :

Kati
Boldog névnapot!!!
Kép
Vendég
 


Szia Pendi!
Köszi a köszöntést :wink:
Nem a párom szüleivel lakunk, csak egy településen. Külön élünk, csak mi ketten :wink: Amúgy anyósékkal jól kijövök, csak ne kelljen együtt laknunk :lol: (amúgy ez tényleg igaz, párom is mondta, hogy jobban kijön az anyjával, mióta elköltözött).

De jó napod volt! Legalább fele munkát megcsinálta a párod :wink: (na nekem ilyen nem is volt, nem is lesz :( :lol: )

Nektek vannak neveitek? :wink:

Jó éjt!
Vendég
 


Jo reggelt 8)

Kép

Pendi
-Meg a tegnapunk is babagyartassal telt 8) :lol: Szal szombat+vasarnap+kedd 8) :lol:
-Anyum neveben is kocce :wink:
-Azon az oldalon sok jo van es magyar oldal lehet ismered is 8) Ha nem tod,hogy kell berakni akkor majd segitek :wink:
link: http://smileypark.gportal.hu/ az enyem is innen valo :wink: (evszakok/tel)
-Hat a parom ferfibol van fulbevalo karira bar szepnek szep de mivel elegans ezert nem tom allandoan hordani,foleg a piros kovek miatt :roll:
-A nyaralas asszemakkor tenyleg ratok fer :roll: 7ev :shock: remelem jovore csinaltok nyaralast vegre :roll:
-Sielni iden kezdtem el 8) es 3szor voltunk az ev elejen 8) Jovore tuti megint megyunk hacsaknem babas leszek es akkor en nem megyek :wink:
-A hogolyozas apaval nem jo mert o erosebb :x :? de a szankozas jo lenne de mondom itt nincs ho Tokyoban :roll: ahova meg megyunk sielni ott meg annyi van,hogy senki nem szankozgat :roll:
-asszem a barinom mar vidam mert a baba egeszseges es ez volt a lenyeg :) Patibarinommel meg most beszeltem szegenykem mar 10hete folyamatosan hany :roll: :oops: ngyon kivan :? :roll:
-Jah mivel a Brigitta angol megfeleloje a Bridget igy Bridget-ezik mindenki de a suliban pl :twisted: Buridzsitto vgyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: es mien jo,hogy latod mit irtam 8)
-Piri monnyon le :twisted: :twisted: :twisted:
-Sajnalom,hogy apa rosszul erzi magat emiatt de szed gyogyokat nem?Most mar azert tobb,mint egy honapja....meg semmi nem valtozott?Ez hogy van :roll: Ti nem akartok esetleg lombikot? :roll:

Csajok na en megyek suliba 8) :twisted: :x :?
Meg azt akartam irni,hogy egy angol forumon olvasgattam ki,hogy esett teherbe es az egyik lany azt irta pe-kor abban a par napban minden 12oraban egyutt voltak :shock: :shock: Azt mondja eleg faraszto o tudja de megerte mert meg abban a honapban babas lett 8) :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok csajok!
Én tegnap írtam a karalábéleves után és most nem látom. Na szép. pedig már nem tudom mit is írtam de dühit nagyon.

Pendi: Mi is csaka zért tudtunk szánkózni mert a gáton lent sok lejtő van és ott nem jár senki igy meg is maradt. Persze másnapra már elolvadt. Este volt is zsongás kint a gáton rendesen. Van egy egyes szánkónk a Szabinak háttámlás van egy kettes felnőttek is elférünk rajta és vane gy bobunk. Szóval mindneki tud szánkózni:) De a párom nem húzott azért csak csúsztam. A lányomat tudtuk húzni bár az utcákban néha az is megakadt a ksi súlya alatt m,ert ott hamarabb olvadt a hó. Ezért is gátra mentünk.
Igaz a lányom tegnap is akart szánkózni látta a teraszona szánkókat és már menni is akart. Hiába mondtam neki nézze meg nincs hó.

Tegnap csajok megvolt a PÉ-m. Volt nyák és az LH teszt full erős lett tegnap este. Akcióztunk is:)
Ma is csinálok LH -t remélem meg is reped ma:)
Már csak az kell hogy a bal oldal legyen a nyerő :)


Bridget: nagyon édes ez a figúra és miylen igaz még kujvájanincs péntek:)
Babagyártás remélem sikeres lesz és mivel együtt van Pé-nk simán szülhetnénk egyszerre is:)
Te csináltál Lh tesztet?, Vagy érzed a hasadon vagy méred a hőd? Vagy van nyákod és azt figyeled??

Kép
csucsu05
 
 


Jó reggelt!

Bridget, remélem, összejön a bébi :wink: Én is megyek ma suliba :(

Csucsu, neked is mennek a drukkok!

Jó lenne, ha együtt szülnétek Bridget-el :wink:
Vendég
 


Ma vajon kié lesz a laptető? :wink:
Vendég
 


Itt vgyok halihoooo 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
Elvezettel olvastam a szankozos beszamolodat 8) Kicsit nosztalgiaztam :roll: Emlexem mikor en kaptam az egybeoveralomat es is naon szerettem 8) es mikor szankozasbol jottunk hazafele bennem van egy kep :roll: Ulok a szankon...asszem anyum huz :roll: megyunk hazafele mar sotet van igy nekem ugy tunik mintha mar este lenne 8) minden tiszta ho es raadasul havazik meg mindig...a lampak alatt latni a hoesest 8) Ez a kep valahogy nagyon bennem maradt es naon jo erzessel tolt el ragondolni :) :wink: Most egy kicsit (irigy)(irigy) :twisted: :lol:
Az az igazsag se lh-teszt,se homerozes se semmi nincs most :roll: :oops: mar szeptemberben lealltam :roll: Mert mindig mindent idore csinaltam mindig minden adott volt es megsem jott ossze :( Igy hagytam a francba :evil: Doki 8.cn-en latott 16mm-es tuszot 8) szerinte a 10.cn korul volt pe en mondtam 12-13.cn korul szokott :arrow: de o aszonta azert mar szombattol egyutt lehetunk mert 4napig is akar elernek a kisfickok 8) Ugyhogy szombaton elkezdtuk 8) vasarnap is meg kedden is 8) ma vgyok a 13.napon 8) max ma van pe!!!Bar szerintem tegnap volt :wink: Szal minden meglett teve ismet :roll: tesztelni sem fogok se piri elott se piri utani napon :roll: Mondom ezt most en :? :lol: :oops: azert is van meg vissza 15nap a tesztelesig mert max a 29.cn-en tesztelek ugyanis 25naposak a ciklusok :arrow: volt mar 27 is de 29 na az mar valami lenne :shock: 8) :lol: :lol: :lol: Szal nagyon varom,hogy piri ne jojjon :twisted: es akkor nemsokara hozok nektek ajit 8) Es igen ahogy latom egyidoben vgyunk ugyhogy meg semmi nincs kizarva :wink:

Kitty
Milyen volt suliba :?: A bebit meg igerem osszehozom :twisted: ha igy ha ugy de osszehozom :!: :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bridget!

Suliban nem volt semmi extra. Előbb vége lett az órámnak, utána meg külön angolom van (kéne egy nyelvvizsga :roll: ). Meg végre tudtam beszélni a szakdolis tanárommal, aki természetesen nem ért rá, de legalább kaptam időpontot :lol: :lol: :lol:

Veled mi történt a suliban?

Hát nagyon remélem, hogy betartod az ígéreted, mert különben... :twisted: Szóval millió drukk :wink:
Vendég
 


Hello
Velem suliban nem volt semmi :roll: elso orat kihagytam 8) aztan ma egesz jo volt :) Suli utan meg beneztem az utazasi irodaba.A szilveszteri ut miatt 8) Nem sokra jutottam :? Aztan rohanas haza mert foztem vacsit Patinak aki 12hetes babas lesz a jovo heten es o az egyetlen magyar barinom itt :wink: :lol: Szal egy kis magyaros kajara vagyott es csinaltam neki paprikas krumplit 8) Meg rantottam ki husit es gombat is 8) Ettunk megneztunk egy filmet aztan fel 11 volt ment haza :roll: Apa meg most jott meg hajnal fel2kor :shock: mar megint sokat melozik :twisted: Hat ennyi :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szilveszteri út? Jól hangzik :wink: Hova mentek?
Magyaros délután jó lehetett. Milyen filmet néztetek?
Apa tényleg sokat dolgozik :(

Én meg egy órát tanultam, de elég fáradt vagyok ma :( Beszürcsöltem egy bögre rooibos teát, aztán szerintem korán lefekszek (hajnali 2ig nem is bírnám :shock: )
Vendég
 


Bridget: Remélem össze jött a kisbabab és a párod igy majd kicsit csökkenti a munkaidejét.
Úgysem tud majd ellenállni a babátoknak:)
Szilveszteri útat akkor most te intézed mégsem a lakótársatok??Vag y nem úgy volt ő intézi??

Kitty: Ti mentek valahova Szilveszterezni??

Pendi, Nócika: Hol vagytok??

Kata: igazoltan van távol ő babázik :)

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?