Új privát üzeneted érkezett!

Bandika! Fotel szuper, Bálintnak is nagyon tetszett az Ikeában, de nem férne most be a picike szobájába. Nekem a lengő, plafonra rögzíthető is tetszik.

Wish! Kulcsos játék:
http://www.regiojatek.hu/termek-13057-z ... ccsal.html
Még jó, hogy voltam ott nemrég és kertem kulcsos játékot, aszonták, nincs. Oszt itt van. :twisted:

Emma! Fisher price-nak is van farmos játéka.

Andi! Akkor a fiúk örömmel mennek majd bölcsibe! Jó hogy írtad a játékokat, akkor fiúknak se nagy hülyeség konyhás dolgokat venni? (Meg állítólag a baba is jó, mert tanulják a gondoskodást.)

No, Andin kívül nem adtatok túl sok ötletet játék terén... :cry:

dkata
 
 


Lányok

milyen ikeás fotelról írtok?

Kép
zsuzsi73
 
 



Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Elefanten bakancs tényleg tutti vízálló! Zalán fél órát nyomult a homokban, kívül totál víz volt, belül meg csontszáraz.

Kata
FP farm? ez nagyon érdekel!

IKEÁS fotel nálunk is bejön, de nálunk nagy a helyhiány, ezért nem veszünk...

Zsuzsi
ez a játszó nagyon méltányos áron van! Na, ha ilyen lenne közelünkben, nem gondolkodnék...

Kép
Kép
emma1976
 
 



Andi,
Tök jó, hogy a böcsisnénik előre megismerkedtek a fiúkkal. Én sem hallottam róla, hogy ez így menne máshol is.

Hajni,
Mi már rég nekiláttunk az öcsiprojektnek, persze egyelőre csak önállóan :lol: , de még nincs eredmény, bár most már 2 napja késik... :?

Jud,
Balázs is állandóan arra taxizik, ahol nem fér el és akkor jön a kiabálás és csapkodás...
Nagyon tuti a kiscsizma!

Kata,
U.ezt a kulcsost tette fel Wish is! :D
:idea: Játékötlet még: konyha helyett esetleg a barkácspult is nagy siker lehet a fiúknál, 3 évesnek pedig már lehet pl. memória fejlesztőst


Én ma voltam Müllerben és a chiccos kulcsos 3199 Ft volt, máshol minimum a duplája, így gyorsan vettem is egyet. És van akciós FP mágneses rajztábla is.

Zsuzsi,
Arról a fotelről beszéltünk, amit feltett Orsi is.

Emma,
Ez is jó, csak a kép szar róla, de én láttam játékboltban és nekem tetszett nagyon: http://www.jatek-makett.hu/aruhaz.jatekok-fiuknak.reszletes.3144EC!Ecoiffier-Abrick-Nagy-farm.html?IMRSID=gukmu5op44d8cm6fjh4t39ujo1

Kép
bandika
 
 


Bandika, hihi, csodálkoztam is, hogy nyílt ki a régiós oldal pont 1 kulcsos játéknál. :lol: Csak akkor mikor rákattintottam, nem néztem meg. :lol: :lol: :lol:
Nem teszteltél még? :shock: Én biztos nem bírnám, én mindig kb. a 25. napon teszteltem. :oops:

Orsi, azt álmodtam, Te is babát vársz itt a nagy babadömpingben, méghozzá kislányt, hogy a nemek kiegyenlítődjenek. :lol: Mit szólsz? :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Kata,
Egyelőre nem merek, legalább egy pár napig reménykedem, eljátszom kicsit a gondolattal... mire teljesen beleélem magam, addigra meg vagy megjön vagy tesztelek. :lol: Majd kb. 1 hetes késés után.

Kép
bandika
 
 


(((Ezt én a progihiányomra való tekintettel soha nem tenném, meg egyébként se vagyok az a türelmes fajta... tutira nem bírnám ki, csak mínusz 3 napig. :lol: Én a Kaáliba is a 25. napon bejelentkeztem vérvételre. :lol: Mikor kérdezték, mennyi a vérzéskimaradás ideje, mondtam, hogy majd 3 nap múlva lesz nulla. :lol: :lol: :lol: Biztos így néztek: :shock: :shock: :shock: )))

dkata
 
 


De azé' majd számonkérlek, nem elsunnyogni itt a nagy híreket! :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Kata,
Milyen igazad van! Holnap tesztelek! :oops: :lol:

Kép
bandika
 
 


jujj, akkor nagyon várom, mindenképpen jelentkezz, ne csak éjszaka! Szorítok, nagyon! :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Bandika

én is nagyon várom és szorítok :D

Szerintetek csak az én fiam olyan akit semmi játék nem érdekel? (kivéve az autókat) Olyan jó ötleteket írtok, pl. a mágneses rajztábla is tetszene, de tudom, hogy Olivért nem érdekli. A játszóházban rengeteg játék van, tényleg mindenféle, de ő egész idő alatt egy autóval játszik, vagy csúszdázik.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi! Játszóban Bálint is leginkább az autókkal játszik, rajzol és csúszdázik. Én szoktam orientálni másfelé is, labdázni, motorozni, fakirakózni is szokott, illetve a kiskonyha és a pirítóssütő a sztár még. Szerintem rövid időre próbálkozz be mással is, de autóból is van pl. kirakó is, nálam Bálint kirakja (4 db-os, vastag karton), utána meg tologatja és simán autózik vele. Ha "sokféle" (funkcióra) autótok van, akkor tulajdonképpen mindent fog csinálni, úgy, hogy autózik. :lol:

Bandika?

dkata
 
 


dkata írta:Orsi, azt álmodtam, Te is babát vársz itt a nagy babadömpingben, méghozzá kislányt, hogy a nemek kiegyenlítődjenek. :lol: Mit szólsz? :lol: :lol: :lol:

köszi :) most valahogy nem vágyom erre... különösen az elmúlt éjszaka után :)
de majd pár év múlva lehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 



Aha :D
mind a 3 megfordult a szobánkban, és a 2 fiú végül ott is kötött ki, de Lili is vagy 2szer fenn volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Na, megvolt a teszt, de sajnos nem ért kellemes meglepetés: negatív.
:(

Kép
bandika
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk! Nagyon szuper volt, bár még egy napot elbírtam volna viselni. Nagyon jó volt a szálloda, ki sem mozdultunk belőle. Kicsit sikerült feltöltődnöm. a csajok is jól bírták, ahogy elnéztem őket még ők is bírtak volna eg napot nélkülünk. Semmi nagy nyakbaugrás, sőt majdnem felháborodás, hogy a nagy játékban megzavartuk őket!

Zsebi!

Anyukámék vigyáztak rájuk. Most már minden para nélkül ráhagyom a nagyszülőkre, de továbbra is úgy gondolom, hogy az első év az enyém. :)

Hajni!

ez a petezsák a kismaszattal meg a mintha dobogna valamivel nagyon jól hangzik! Akkor a csütörtök az nagyon szuper lesz! :D
a Kik meg egy német textil diszkont, mostmár Mo-n is van, Sopronban és Győrben. Most nyíltak family centerek ott van. Meg müller is van már mindkettőben.

Mi is vettünk elephanten bakancsot. Nagyon szupi, csak persze méretet nem sikerült megint eltalálnom. ti hogy méritek, próbáljátok a cipőt a gyerekre?

Karácsonyra, mikulásra fakopáncsos játékokat vettem, meg ikeás hintaszarvast. Apa szerint értelmes játékokra adjak ki pénzt, de a sógornőmmel lezsíroztam egy teletubbies házat. :)
Ikeás pörgőfotel nekünk is van. Mikulásra kértük, de előbb ideért, nagymamámék jóvoltából. :). Imádják. Forgatják benne egymást, meg bújócskázós kukucskálóst játszanak benne.

Emma!
Gratula a kispasihoz!
hihetetlen, hogy már te is itt tartasz újra! :)

andi!

Már 2 évesek lesznek a fiúk!? hihetetlen!
drukkolok a munkakereséshez!

Bandika!
:(

Anikó eltűnt vagy csak én nem látom?

katyerina
 
 


Bandika

sajnálom, na de majd a következő hónapban :wink:

Katyerina

Anyukád győzte a csajokat? Szuper lehetett kicsit feltöltődni :D

Most, ahogy olvastam Katyerinát, akkor tudatosult bennem, hogy én a párommal Olivér születése óta még 1 órát se voltam kettesben. Pedig biztosan jót tenne valahova csak ketten elmenni, de én még mindig nem merem senkire hagyni.

Kép
zsuzsi73
 
 


Katyerina! De jó volt akkor Nektek! Meg a gyerekeknek is! :lol:
Cipőméret: kicsit vettél vagy nagyot? Állítólag úgy kell próbálni, hogy ráadod a cipőt és az ujjadnak be kell férni a cipő kérge és a gyerek sarka közé. Egyébként a Deichmannban meg tudod mérni a lábukat, csak rá kell állítani.

Anikó, gyere vissza.... Úgy hiányzol nekünk, látod, mindig megkérdezi valaki, merre vagy... Írj a fiúkról, hogy vannak! :lol:

Bandika! Sajnálom, de legalább újra próbálkozhattok (egyém apa ennek a ténynek hihetetlen módon örülne :oops: :oops: :oops: ). Sikerülni fog, Hajninál is tudtam! :lol:

Hajni! Gyere elő! Azért mert babát vársz, nem illik felszívódni! Mert akkor kinek panaszkodjak, hogy még mindig nincs csizma?! :shock: :cry:

Orsi, éjszakát sajnálom, nekem ez a rémálmom, az éjszakai nem alvás/soxor kelés, de Bálint fura módon tele orral, betegen, lázasan, szomjasan, éhesen, hidegben, melegben, de mindig alszik (itthon, mert ha elmegyünk valahová 1 napra pl. kocsival, akkor nem nagyon alszik - csak ha le tudom fektetni rendesen). Gyerkőcök betegek?

dkata
 
 


Hajni,
dec.2-án kezdjük a bölit,első nap csak 1 órát leszünk,....majd írok minden nap!
Sajnos egyenlőre bölcsiben nem lesz még állás,majd jövőre,mert akkor bővítik!Oviban talán hamarabb lesz hely,azért is kezdtem el a dajka sulit is!
A tortákról majd Zsebi segítségével teszek fel képet!

Jud,
nekem nagyon furcsa,ha egy bölcsiben nincsen családlátogatás!!! :evil: Muszáj látni egy gyereket,hogy hogyan viselkedik otthon,milyenek a körülmények,a szülők,a játékaik...!

Katyerina,
örülök,hogy jól sikerült a hétvége!
Én most,hogy kórházban voltam 3 napig és nem láttam Őket,el nem tudom képzelni,hogy Apával elmenjünk kettesben valahová!!!
Kb.mostanra állt vissza nálunk a rend,:nem aludtak el önnállóan,mint előtte,hajnalban már felkeltek,éjszaka többször sírva keltek és kerestek,5 napig megint velük aludtam.Pedig Anyuval voltak és Apával,"csak"én nem voltam itthon!

Andi
Kép
aanda
 
 


Előbújok a titkos csigaházamból és megosztom veletek, hogy nekem viszont olyannyira késett a mensim, hogy egy hete pozitívat teszteltem és ma (hasi) UH-on egy 13 mm-es petezsákot láttak.
Így öt lombik után hihetetlen, hogy spontán sikerült, de nagyon-nagyon boldog vagyok és már várom a következő ultrahangot, hogy a kis szíve is dobogjon már.
Szóval beállok a sorba Emma és Hajni után és bíztatok mindenkit, hogy kövessen minket :)

wish
 
 


Kata :D
szerencsére nem betegek, csak rosszul jött ki ez az éjjel.

Wish :D
hajrá hajrá!!!!
hihetetlen módon örülök Nektek is!!!

lehet, hogy egyszer még nekünk is lesz spontán babánk? :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Wish!
Szívből garatulálok neked. Nagyon örülök és boldog vagyok hogy a kistesó legalább már könnyen jött. Boldog babavásárt kívánok neked. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Wish! Nagyon örülök! És gratulálok! Annyira jó, milyen sok baba fog megint születni, szinte egyszerre! Hihetetlen a természet, és ez is mutatja, mindig lehet bízni! :lol: :lol: :lol: Irtózatosan irigy vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi! Szerintem lehet... :lol: :lol: :lol: :lol:

Óóóóóóóóóóóóó, tényleg olyan jó nektek.... Ilyenkor én is, én is.... :cry: :cry: :cry: :cry: (Vagyis én mindig, csak nem lehet. :cry: )

dkata
 
 


Kata :D
buksisimit küldök neked :)

na, jó, én nem akarnék most, talán... csak néha elgondolkozom, különösen most, hogy nagyobb helyre költöztünk :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Én meg mindig akarnék, csak én olyan egyedül vagyok ezzel. :cry:
Simit köszönöm, rámfér, még mindig tök beteg vagyok. Te már megjavultál?
Képzeld, Bálint szája körül olyan ronda a bőr... nem tudok mit tenni vele. Bőrgyógyász azt mondta, nem allergia, adott szintén állat krémet (Protopic - 2 év alatt nem alk. és nincs adat az immunrendszerre kifejtett hatásáról - kösziiiii), amit nem kentem rá (azt mondta, csak akkor, ha nagyon csúnya és 20 perc után töröljem le). Semmitől nem múlik, és már nagyon csúnya. Szerinte azért van, mert szopós és nyálzik. Nos, eddig is szopott, és eddig is nyálzott, sőt mindkettőt ez előtt csinálta erőteljesen. Tipp?

dkata
 
 


Én úúúúgy szeretnék még 1 babát, Bálintnak kistesót korban, akkor ha majd Ő ovis lesz. De.... :cry:

dkata
 
 


Kata :D
dobsz nekem egy címet? küldenék egy próbakrémet. Sima testápoló, de direkt ilyen bőrre, hátha beválik.
Egyébként azért rosszabb, mert tél van és vékonyabb a bőr, és sokkkal érzékenyebb, a száj körül meg mindig az.
Szerintem a szopival nem függ össze.

Köszi, én már teljesen jól, péntek óta jól vagyok, 2.5 nap volt, amíg nagyon gyenge voltam.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :)
Simán lehet hogy lesz nektek is spontán :) Nekünk azt mondták,hogy 0,5%-nál kisebb az esélye. a férjem spermaképe 2M volt, és annak a 95%-a döglött és morfológiailag nem megfelelő. A maradék is olyan amilyen. De hát íme, csak egy kell ;)

Kata :)
Találtam még egy kulcsosat, azt hiszem ezt fogom megrendelni: http://www.mazolajatek.extra.hu/bemutat.php?cat2&m7 A Gowi formaillesztő dobozra keress rá az oldalon.
3 éveseknek már lehet 24 db-os puzzlet venni, a barátnőm gyerekei már simán kirakják.
Én puzzlenek ezt néztem még ki, ezt 2 éves kortól ajánlják, már láttam élőben nagyon szép és jó vastag kartonból van, nagy darabokból áll. http://mazolajatek.extra.hu/show.php?id=DS69208 Ez Form almás puzzle néven szerepel az oldalon.

wish
 
 


Wish

szívből gratulálok neked :D
milyen jó, hogy nem kell többet lombikra menni :D
ráadásul nektek már fizetni is kellett volna (ha az 5 lombikkal kimerítettétek)

Orsi

szerintem nektek is lehet simán, hogy nem védekeztek, annak ellenére, hogy már említetted, gyakorlatilag esélytelen.
Nálunk is esélytelen (állítólag), de én tuti azonnal terhes lennék, ha nem védekeznénk.
A mostani éjszakát leszámítva Lilinek milyen egy átlagos éjszakája? Ébred még?

Kata

hátha a férjed még meggondolja magát.

Kép
zsuzsi73
 
 


Wish meg Hajni egyszerre fognak szülni :D :D :D

Kép
zsuzsi73
 
 


Orsi, küldöm emilben. Köszi.

Wish, keresztfiam nehéz eset, Ő a 4 éves, rengeteg játéka van, de pl. kirakózni se szeret. Se rajzolni, se építeni, se .... :twisted: Autós, minden mennyiségben. Az meg van neki. Teljesen tanácstalan vagyok. Bálint már kirakózik, olyan 4 mm vastag van nekünk is, ami 2,3,4,4 darabos, járműves. A 2 db-ból álló nem érdekelte, csak a bonyibbak. :lol: Én má' több formaillesztőset nem veszek...pedig ez jó, mert építős is. Most bonyi montessori tornyot veszek Fakopáncsosat, mert azt a játszóban nagyon szereti.

dkata
 
 


Zsuzsi :D
Lili 2 hete taknyos, de kb. 1 hónapja nem kelt már éjjel. Mostanában van, hogy felsír, fel ált. vissza is alszik.
viszont tegnap éjjel fel s alá korzózott az ágyban.
Az a rossz, hogy ennyi idősen még a fiúk is és ő is az ágáyhoz kötődik, köztünk nem alszik el, akkor sem ha beteg. Rajtam szuszog, de nem alszik, leteszem visít.
de majd csak túl leszünk ezen is.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsi, férjem benne van (a projektben), csak a jelenlétével vállal kevés szerepet. Ami nem lenne baj, csak nálunk bonyolult a helyzet a hozott gyerekek miatt, és engem ez zavar.

dkata
 
 


Kata :D
a galt játékból van nekünk olyan, hogy 4-6-8-12 dbos puzzle van 1 témakörből 1 dobozban, a fiúk nagyon szerették.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

az miért baj, ha csak a saját ágyában alszik el?
Lili a fiúkkal egy szobában van?

Kép
zsuzsi73
 
 


Wish,
Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Gratulálok!
Nagyon örülök Nektek! Még egy csodababa, szuper! :D
Ledöbbentél a kétcsíkos teszt láttán?

Kata,
Ti védekeztek egyébként? Nálad "csak" a progi szinttel volt baj?

Kép
bandika
 
 


Zsuzsi :D
azért baj, mert így, amikor nyűgös, ott visít, a mienkben nem alszik el. Múlt éjjel majdnem 1 órát fenn voltam vele, úgy, hogy 3szor azt hittem, elaludt a mellkasomon.
Külön szobája van, de amíg együtt aludtak sem ébresztette fel a fiúkat.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Bandika, igen. Nálam valójában semmi nem derült ki, de nálam nem a teherbeeséssel, hanem a megtartással volt a gond. És amikor beállították a ciklusom és kaptam progit a 14. naptól, akkor 2. ciklusban fogant Bálint. Ezért gondolom azt, hogy ez lehetett a gond. De minden eredményem negatív volt, még a hormonok se voltak kimondottan rosszak.

Orsi, én is ezt a fajta kirakót néztem. :lol: Ott pihen a kosaramban, csak túl sok a rendelésem, kellene belőle faragni. :lol:

dkata
 
 


Wish!
Azért én megnézetnem most azt a spermaképet lehet megjavult :) :) :) Bár a végeredmény a lényeg. :) cSak kíváncsi vagyok!

Kata!
Én drukkolok hogy legyen kistesó :) És jobbulást neked. :)

Orsi!
Enyémeknek is nagyon piros az arcbőremikor kint vannak milyen krémet érdemes venni rá a múltkor fújt a szél de muszály volt menni és még egy nap múlva is látszott az arcukon hogy kicsípte a szél. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Elképesztő ez a sok baba! :o Mindenkinek gratulálok! Én holnap rettegve fogok tesztelni, mert bár már volt, hogy nem jött meg, most 3 napja ég a gyomrom, ráadásul beadattam magamnak az influ ellenit (nagyon reménykedem, hogy csak attól). Én most kikészülnék 3 gyerekkel, asszem. Mindig Orsira gondolok, hogy hóóógy csinálod??? Enyim kettő annyira rajtam lóg, hogy nemtom, ez mikor fog változni. A férjem mostanában alig van itthon. Úgyhogy nekem lécci a nehogyért drukkkoljatok, köszi!

zsebi,
enyimek imádnak itthon lenni. Most főleg, hogy beköszöntött a hideg, a legjobb elfoglaltságuk, hogy állunk az ablakban és nézzük az erre járó munkagépeket.

Csak egy kicsit én unom már a bezártságot. (Persze minden nap lemegyünk, de én már megszoktam a napi kettőt. Ráadásul most még autózni se tudunk, mert ahhoz fel kéne rakatni a téli gumit.) Sokszor egyszercsak elkezdenek visítani a séta alatt, szerintem utálják a hideget. Nem beszélve arról, hogy ami meg a lemenést megelőzi, az öltözködés egy nagy bírkózás, annál jobban semmit nem utálnak. Szaladnak előlem, szétrúgnak a pelenkázón, mindig úgy érzem, sosem indulunk már el. Aztán meg azon vonyítanak, hogy vegyem fel őket, mert nem jönnek le gyalog a lépcsőn. Lehet, hogy kicsit a fejemre nőttek? :roll:

zsuzsi,
én kérdeztem a Cebiont a gyerekorvostól, azt mondta, még ne adjam nekik. Nem értem.

hajni,
a D-vitamint én is mindig elfelejtem, már tavaly is utáltam azt a sok macerát vele.

aanda,
nahát, hogy te már a 2. szülinapra készülsz! :o :shock: Olyan furi!

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi!
Enyémek is elvannak itthon szeretnek is lenni csak hát ha sok új játék van az jobban leköti őket. :)
Kicsit a fejedre nőtek. :) Nálunk nincs apelláta ha nem jön gyalog legközelebb nem megyünk sehova. Bár mi már augusztus óta nem használunk babakocsit csak egyszer a dokihoz.
Remélem akkor most neked nem lesz baba a pocakodban. Én sem konkrétan most akarnám a harmadikat de azért próbálkozunk mert biztos nem hamar jön ha meg mégis akkor boldogan várom.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pompi! Már megint lazítasz és ritkán jössz! Akkor neked NEHOGY legyen.

Zsebi! De jó, Ti is próbálkoztok? Akkor ez lesz a következő jó hír, meg Bandika. :lol: Ha jól emlékszem, Te raktál fel linket a http://toystore.hu -ról. Rendeltél is tőlük? Tapasztalat? Mennyi idő alatt szállítanak? Mert rendelnék, de nem lehet elérni őket, így meg azért elég gáz.

dkata
 
 


Wish
juhhhhhéj! ez ám csoda a javából!!! nagyon-nagyon örülök nektek!
Óriási volt a meglepetés? jaj írj még az egészről, kíváncsi vagyok!


Kata
boldog névnapot!

Mi ma dupláztunk Ringatóból, gyermekem totál kidőlt :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma! Köszönöm szépen! :lol:

Wish! Engem is érdekel, jó részletesen meséld el, hogyan is volt ez a 2 csíkos teszt eset és a folytatást is! :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Kata,
A próféta szóljon belőled! :lol:
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Délelőtt hóembert építettünk vagyis csak én. B. annyira nem élvezte a havat, mindig elesett és nem volt hajlandó felállni. Bezzeg a lapátolást már sokkal jobban díjazta. :? :lol: Bejövetelkor meg olyan hisztit csapott, hogy csak na. Eddig kimaradt a földhözvágommagam típusú dühöngés, na most kaptam belőle egy kis ízelítőt. Alig bírtam kihámozni a csizmából és az overálból.

Hajni,
Te merre????? Nem szoktál csak úgy eltűnni!

Kép
bandika
 
 


Kata

én is boldog névnapot kívánok!

Bandika

nálatok hó van???nálunk hajnal óta szakad az eső.

Pompi

:?: :?: :?:

Emma

ma mi is dupláztunk a Ringatóból
:D
Abban a pillanatban elaludt Olivér, ahogy betettem az autóba.

Lányok, a múltkor, amikor arról írtunk, érdemes-e overált venni, kicsit elbizonytalanodtam, most meg úgy örülök, hogy vettem. Csak egy harisnyát és egy bodyt adok alá és olyan jó meleg volt, amikor levetkőztettem. Meg nem kell a derekán huzogatni a kabátot.

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok!

Apa forgat, mi meg nem akartunk egész nap egyedl otthon lenni, úgyhogy eljöttünk anyuékhoz. Itt persze sosincs idő gépezni! Holnap már megyünk haza.

Wish,
hú, de örülök! :lol: És mekkora meglepi, hihetetlen! :lol: Akkor most tényleg egyidősek vagyunk? :lol: (Már persze, ha nálam minden ok... :roll: ) Mikor mész legközelebb UH-ra, szívhangnézőbe? Én holnap után!

Zsuzsi,
nekem inkább a Borisz tetszik - persze apa csak Zoltánnak hívná a leendő gyereket! :? :lol:
téged meg úgy irigyellek a Müller miatt, mindig van ott vmi tutiság, ahogy írjátok többen is! :roll:

Jud,
pocakfotót majd ha minden ok lesz, meg azért ez még nem babapocak, ami nekem van. :roll: Klassz a csizma!

Zsebi,
Olivér szerintem a legjobban otthon van el, a kis birodalmában. Mondjuk egy darabig elvan a tesóméknál is. Sőt, a múltkor a gyerekorvosi rendelőben is úgy elvolt, vittük a kedvenc targoncáját, azzal játszott végig. JA, meg az egyik traktoros könyvével! :lol: A legjobban viszont targoncán ülve szeret lenni, mindegy, hogy mennyire van kánikula vagy hóvihar! :? :roll:

Bandika,
szerintem nektek már tényleg nem kell sokat várni kicsi Öcsire! Nagyon drukkolok!
Olivér megijedt a hótól, egyelőre utálja! Jó neked, hogy Balunak tetszik!

Katerina,
az én fiam nappal se tud elaludni nélkülem, de éjszaka meg addig üvöltene, ameddig bírja. Én még egy darabig nem hagyom itthon, épp elég lesz majd a kórházat átvészelni vhogy. Ti viszont ügyesek vagytok!
A kik jól hangzik, majd egyszer elkirándultattatom arra magunkat! :lol:
KÉpzeld, láttam a neten világos- és sötét rózsaszín Crocs bélelt gumicsizmát, egyből Ti jutottatok eszembe! :D Olyan kár, hogy nincs fiúknak! :(
Milyen az a teletubbies házikó?

Orsi,
szerintem nektek biztos sikerülne spontán, mindig is viszonylag könnyen sikerültek a lombikjaitok! De vannak blasztóitok, ha jól emlékszem, ahhoz nem kell stimu, mintha csak spontán jönnének! :lol:

Kata,
nekünk egy nagyalakú Thomas-formájú Thomaszos puzzle-ink van, de Olivérnek még köze sincs a kirakásához. Mindig leveszi, hogy kirakja, de csak szétszedni tudja még. :roll:

Pompi,
nálunk is egy kín az elindulás, mindig sötét lesz, mire elindulunk valahová is. :?
Hát jó, akkor azért drukkolunk, hogy ne legyen pozitív, pedig milyen jó móka lenne! :lol:
20140901102739
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: