Új privát üzeneted érkezett!

Itt bezzeg nem esik semmi. :twisted: :twisted:
Pedig hogy várom már :D a havat!!

Sissi! Majd meglátod szépen megszokja Márk az úgy ágyacskát.
Én 8 éves koromig kiszöktem éjjel anyuékhoz :lol: :lol: :lol:

Cat!
Ne aggódj, most biztos több a munkája, de úgy több pénzetek lesz Marcira és Benira, valamint a lakásra.

Nika!
Vigyázzatok holnap, ha esetleg lefagyna az út. Óvatosan!!

Szerdán megyek UH-ra. Legközelebb.

Jajj, olyan finom meleg túrós rétest eszem, most hozta nekem az anyukám...
Már nő is a hasam tőle :lol: :lol: :oops: :oops:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Ibici!
Örülök, hogy jártál te is orvosnál, hidd el segít majd, és lehet már karácsonyra ott is lesz a picike a pocakodban.

Csucsu!
te hogy vagy mostanában??
Munkahely?
Szabina??

picimami

Pici!

Én is akarok sütit enni!
Utálom néha, hogy nem ehetek azt amit szeretnék. :roll:

Kihez mész a szerdai UH-ra?

Egyébként az, hogy Apa sokat dolgozik, nem jelenti azt, hogy sok a pénz. Sőt. Ez nála soha nem arányos.

Gabi!

Te is tegyél fel képet holnap az UH után!
Vendég

Cat! Ne mond már ilyen hülyeséget, hogy a munka a legfontosabb :evil:

Azért csinálja mert ti vagytok a legfontosabbak! értetek csinálja, és képzeld el, mikor ezt otthon a felesége nem értékeli, hanem számon kéri rajta! :?

szerinted ha nem lennétek mi hajtaná Őt hogy ennyit dolgozzon?

egyszer nagyon megbántottam ezzel a férjem, és kifakadtz belőle, hogy neki is lennének jobb ötletei, mint dolgozni reggeltől estig, de szeretné, ha mindent-és mindenből a legjobbat tudná nekünk nyújtani. és szerintem amink van az miből van? ha nem abból h. ennyit dolgozik! :oops:
úgy szégyenltem magam, mert nem gondoltam hogy ennyire motiválja a férfiakat a család! :)
majd folyt.köv. :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Ismét vagyok. Ugyan nem volt kedvem ma bemenni gyakorlatra, de legalább megcsináltam azt amit már nagyon nagyon régóta szerettem volna. Leszedtem apukámnak a kedvenc számait a netről, és majd megírom neki Cd-re és kap egy példányt kazettában is, mivel az autójában kazettás az autósrádió. Ezek nem akármilyen számok ám!!! Nagyon régiek! Eddig nem tudtam sehonnan sem leszedni, de most kaptam egy programot, amivel a youtube-ról is letölthetek mindent. Szupi.
Ja és közben beszéltem párszor apával, na és utánanéztem a karácsonyi ajándékának.
Szóval csak nem unatkoztam. Most meg pizzacsigákat sütök (persze Dani is segített), még mindig a sodrófámmal játszik. :lol:

Picikém!
Nyugodj meg! Nem lesz semmi gond a picurkáddal!!!!

És persze neked sem Cat!!!!

Jaj lányok!
Tanulnom kéne, de semmi kedvem. Kezdem érezni a karácsonyi zsongást és egyáltalán nem érdekel a tananyag, pedig nemsokára itt a vizsga. :(

Ja, hoztam képet az éppen sülő pizzácskákról:
Kép

Kép
oriandy

jaj! megint fájok! :?
szerintetek fogjam rá a frontra, vegyek be magnéziumot, és feküdjek le, vagy kezdjek figyelni. :?: :?

ez a rohadt idő járárs rám hozza a avégén tényleg....

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Húú Asiye nem korai még, hogy....? Reméljük csak a front!

Pici! Örülök, h jöttél, minden rendben lesz veletek, meglásd!

Hát én baromi durci vagyok :evil: megjöttek a cuccaink és a törékeny dolgaink 9O %a össze is törött...de RIPITYÁRA :evil: :evil: :evil: Sokat emlegetem a csomagküldőék édes szülejét :evil: :evil: :evil:

afra.h

Na megjöttem igaz még ma levest kell főznöm holnapra meg ki kell vennem a halat a mélyhűtőből.

Itt még mindig esik a hó!!!

Gabi:örülök,hogy jelentkeztél holnap várunk az uh. képpel.

Asiye:szerintem figyelj ill. vedd be a magnéziumot és pihenj.Gyerekek már alszanak?

Ma nem ment vki uh-ra?
Vendég

Afra:_ez nagyon durva.Nem lehet őket felelőssé tenni?
Vendég

Bekapcsoltam Márknak a kis éjjeli fényt zöldesen világit. Remélem igy nem lesz gond.
Vendég

afra, ez nagyon gáz :? :shock:
Szerintem lépj az ügyben!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Asiye!

Vegyél be magnéziumot és irány egy kád meleg fürdő!
Ha elmúlik, akkor csak a front, ha nem... Akkor pedig irány a kórház.

Értem amit a munkáról írtál, és igazad is van.
De meg kell találni az ideális egyensúlyt, mert semmit nem érünk a pénzzel, ha Ő nincs velünk. Az nem boldogít. És neki is kell a pihenés. Nem jó egy szívroham vagy agyvérzés 33 évesen.

Afra!

Csomagküldő: :twisted: :twisted: :twisted:

Amikor Beni született, Apa egyi ügyfele DHL-lel küldött neki ajándékot Németországból. Két tányér és egy bögre volt. Nagyon édesek. De azok is összetörtek. pedig nagyon alaposan be voltak csomagolva, és rá is volt írva a csomagra, hogy törékeny. :evil:

Sissi!

lehet, hogy egy-két hétig nehezebben fog elaludni Márk, de utána jobb lesz neki. Egyébként ha még 2-3 évet vártok, az első időszak akkor sem lenne könnyebb, szerintem. Úgyhogy kitartás!

Andy!

Nagyon jól néz ki a vacsitok! Én most ilyet sem ehetek. :(
Vendég

Kinéztem az ablakon most jött haza apa és akkora hó van legalább 10 cm leesett azóta mióta írtam hogy csak eső esik :):):) megyünk holnap hógólyózni megmutizom kisfiamnak a havat :):):)):

Hát apa is most mondja hogy ezen a héten nem lesz szabadnapja mert elkezdték az 500 lakásos panelt hétköznap az van és még maradt egy munkájuk az előző vállalkozónál de a későbbiekben hétvégén nem nagon akarnak dolgozni de így is meg lesz a 200 körül talán még többet is félre tudunk tenni :)

nika70
Salgótarján

Afra!

Nagyon sajnálom! :cry: Biztos nagyon idegesítő! :evil:
de nyugi, hátha ugy könnyebb kitalálni, hogy hogyan lehetne felelősségre vnni őkett. hiszen gondolom anyagilag kárt okoztak ezzel!

Cat!

Sajnos a mai világban nagyon nehéz megtalálni a középutat. :? mert vagy teljes bedobással csináljuk amit kell, vagy nem lehet érvényesülni.

Egyébként valamivel jobban vagyok, már "csak a deréktáji fájdalmaim vannak. :? és ez a mai nem volt olyan rossz mint a tegnapi. csak félek, mert mindeki mondja hogy a mindenkire jön a szülés. csak szegény hugomra nem :) már csak 10 napja van pedig.
megyek mert most meg ráz a hideg, bebújok apa mellé, a takaró alá!

jó éjszakát!

Kép Kép Kép
asiye

Nem tudja valaki, hogy a tv2 megy-e online interneten?
UPC Direct meghalt.
Azt mondják, hogy esik a hó. Ez szélsőséges időjárási helyzet, és nem tudnak sugározni. :twisted: :twisted: :twisted:

Pedig az NCIS-ben most olyan rész megy, amit már egy hete várok...
Vendég

Cat! Igen, mi is DHL-lel hozattuk a cuccokat. Sajnos nagyon úgy néz ki, h sok mindent nem tudunk tenni, nem volt biztosítva a csomag. Mondjuk egyedül a barátnőmtől kapott tyúkos vajtartót sajnálom, de azt meg nagyjából összeragasztottam (az nem ripityás), a többiből meg kitaláltam, h majd művészkedem valami mozaikot.

Jó éjt lányok! Nyugodalmas éjszakát kívánok

afra.h

Jó reggelt mindenkinek!

Ma reggel fejfájásra ébredtem, és nem érzem jól magam. :(
Remélem legkésőbb estére újra jobban leszek!

Asiye!

Hogy vagy?

Pici!

Most már nálatok is esik.
Vendég

Jó reggelt csajok!

tegnap este 6kor mi már szánkózni is voltunk. alig tudtuk a lányomat haza hozni annyira élvezte.

Kép
csucsu05

Jajjjjjjjjjjjjjj, de nem esett jól ez a korán kelés :?
Egész éjjel azzal álmodtam, hogy hogy mondjam vissza a csajnak az ágy-járóka üzletet, mert hogy kitaláltam, hogy mégis jobb volna egy sima rácsos ágy, meg külön egy komód, amin pelenkázó lap van, mert annyira pici a lakás, hogy a 180cm hosszú kombival nem tudunk sakkozni :?

Cat
, sikerült tegnap megoldani a tv-zést?

Asiye, remélem, már nem is jön vissza a rosszullét!

Most én is kipróbálom a hóban menést, megyek jelnyelvre, drukkoljatok, hogy ne essem el :shock: :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jóóó reggelt annyira gyönyörű hófehér minden :):):):)

behoztam Gegének egy hógólyót az erkélyről elkezdte nyalogatni :):):)

kismamik óvatosan a közlekedéssel :):)

én emlékszem friss pár napos vakbélműtét sebbel mentem a barátnőimmel karácsonyozni és akkorát taknyoltam a jeges uton nem is a sebem érdekelt hanem hogy eltört az egyik ajándék majdnem sírva mentem el hozzájuk de mivel eüs minden barinőm szépen átkötözték a sebet nem lett semmi baj vele és az ajándékot is pótóltam későbnb :) csak nagyon kellemetlen volt

amúgy vigyázzatok a decemberi topikban elkezdtek szülni a kismamik ti még ráértek jócskán

Picike remélem minden rendben veletek

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Én is szarul ébredtem és napok óta én is szarul érzem magam..én ráfogom a frontra,remélem tényleg az!!!!

Most is úgy érzem bármikor elájulok,még jó ,hogy ülök :?

Igyekszem megcsinálni a melót és csüt-péntek otthon maradni....

A fiam is este lement a hóba,tiszta vízesen jött haza,de nagyon élvezte... :D Pláne a kutyi..ugribugrizott :wink:

Afra,azért én biztos szóvá tenném...ha volt biztositva ha nem....

Asiye jobban vagy???

Gabi,Pici,Cat???

Bocs akit kihagytam,nem vagyok igazán magamnál :oops: :oops:

Márk,hogy aludt,segitett az éjszakai fény???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos!

Természetesen lett adás később. Pont amikor a filmnek vége lett amit nézni akartam. :twisted:
Vigyázz az úton!

Nika!

Leírod majd, hogy mi történt benne? Nincs erőm utánajárni, hogy honnan szerezhetném meg.
Menjetek le Gegével szánkózni, hógolyózni vagy hóembert építeni!

Törpiri!

A munka nem olyan fontos, mint a babád egészsége. Pihenj inkább, ha nem érzed jól magad.

Én ma megpróbálok minél több időt ágyban tölteni. Csak kimosok egy pár adag ruhát.
Beni már bölcsiben van.
Délután pedig szülői.

Csucsu!

Elhiszem, hogy Szabine élvezte a havat. Beninek is tetszik. :D

Pici, Gabi, Asiye!

Hogy vagytok ma?
Vendég

cat persze leírom :):)reggelizünk lemegyünk a boltba megnézem a filmet és utána leírom leghamarabb alvás idő alatt jó lesz így ?

törpiri ne dolgozz pihenj nem ér meg annyit a munka a baba fontossabb most :)

nika70
Salgótarján

Sissi!

Márk jól aludt?

Arwen!

Hova tűntél? Milyen az új lakás?

Zsuzska!

Hogy vagy?

Ibici!

Mi volt ma a kórházban?
Vendég

Nika!

Köszi! :D Aranyos vagy.
Vendég

Hát ez határidős meló..tudom,hogy nem ér annyit,de én olyan hülye lelkis vagyok...
Tegnap belehúztam,mára kész lettem a dossziék átnézésével,mára csak a leveleket kell kiküldenem az ügyfeleknek....azért is igyekszem,hogy meglegyen legkésöbb holnapra...

Aztán remélem jöhet a pihi :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok lányok!

Az utak katasztrófálisak minden tocsog,ez az amit én nem szeretek.Imádom a havat amikor ropog a talpam alatt,de ezt a latyakos időt :evil: :evil:

Cet!
Köszönöm az érdeklődést aranyos vagy.Túl vagyok rajta 5 cső vér :roll: :roll: vizelet leadva holnapra meg lesz a nagy része.Csak a pajzs mirigy hormon vizsgálat 1 1/2 - 2 hét.20-22.napon kell mennem progeszteron szintet néznek újra a vérből.Tündéri a szülésznő,jót tesz előre megismerni :lol: :lol: :lol:

nemlajos!
Csak óvatosan!!Szerencsére itt nincs lefagyva,de ahol nincs eltakarítva a hó ott csúszik!!

Kép
Kép
a.ibici

Törpiri!
Ügyes vagy,hogy már végeztél akkor most jöhet a jól megérdemelt pihenés!!

sissi!
Én úgy csináltam a Vikivel,hogy ágyában elalszik 1 mese olvasás és ha éjszaka jött mindig megengedem,hogy oda jöjjön.Ez biztonságot ad neki,hogy bármikor jöhet.De mégis a szobájában kell elaludnia.Próbáld ki lehet beválna nálatok is.Igaz én a szobájába belátok,rálátok az ágyára az én ágyamból.Úgy hogy nincs túl messze tőlem így sem. :lol: :lol:

Pici!
Hogy vagytok????

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Melyik szülésznő volt?

Sokan voltak ma?

Én nem is mentem ma be UH-ra, mert gondoltam, hogy a hó miatt bolondokháza lesz. Olyan sokan szülnek ilyenkor, és nem tudják hova tenni a kismamikat. Múltkor már a neurológián is kismamák feküdtek. :shock:

Na és most ez a baleset a Moszkva téren is....
Vendég

Mi történt a Moszkva téren?
Nem voltak sokan illetve én nem vártam,mert Ildikót(szülésznő)megkerestem és rögtön tudott fogadni.Pedig akkor találkozhattunk volna :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Moszkva tér:

A Fővárosi Tűzoltóság Roham-2 hívójelű egysége fél kilenc körül a Krisztina körút felől haladt - a megkülönböztető jelzéseit használva - a Szent János Kórház felé, amikor összeütközött a szemből érkező autóbusszal.

A körülményekbõl eddig annyit sikerült tisztázni, hogy először egy villamos haladt át jobbról a kereszteződésen, ezután akart továbbhaladtni a tűzoltóautó, de belerohant a villamos takarásából, balról érkező busz.

Mindkét jármű totálkárosra tört, a busz vezetője és két utasa súlyos, további hét utas könnyebb sérüléseket szenvedett; a tűzoltók közül egy súlyos és két könnyebb sérültet vittek kórházba a mentők. Mivel az összetört járművek pontosan a hármas kereszteződés közepén állnak, a Krisztina körút, a Szilágyi Erzsébet fasor és a Margit híd irányába is szinte teljesen megbénult a forgalom, az erre közlekedőknek fennakadásokra kell számítaniuk.

És ugye tőlünk a busz arra jár, még az is lehet, hogy Telki felől közlekedő volt.
Vendég

Mert mindenki rohadtul siet!! :evil: :evil:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Írom a kinai cégeknek a levelet,és 20 cégből 10 cégnek ugyanott van a cime....érdekes nem???? :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Ez valóban érdekes :D :D Inkább nem fejtem ki a véleményem,mert nem tudnék finom és nőies maradni :roll:

Cet!
Ez nem semmi még olvasni is a borzongás tölt el.

Kép
Kép
a.ibici

Jó reggelt!

Végre volt egy jó éjszakánk! fél 7ig aludtunk! :)

És ma nem jóslókra keltem! :) megkönnyebbülés volt 3 fájásos reggel után!
Azt hiszem lemehetett a nagy front, vagy mi!
Olyannyira jól vagyok, hogy már voltunk is kint kifliért a kisközértbe, és vittem gépet, csináltam képeket. olyan jók! :roll: majd ha alszanak rakok fel, rakjatok ti is!
Nika mit szólt Gege a hóhoz?

törpiri!

nem lehet a vérnyomásoddal gond? Vagy vas hiány? ha nem múlik szólj az orvosnak, hátha egy vérképből rájönnek mi lehet a gond. Bár lehet hogy tényleg a front :?

az én lányom ez a jó éjszaka után olyan kis csendes! :roll: reggel moccant egy keveset azóta csend! :) alszik a babám, megviselte az elmúlt pár nap!

Cat! a múltkor akartam mondani, hogy nagyon jó a bababútor!
kaptál már választ?

én a babacuccokról majd talán a hétvégén beszélek, mert akkorra azt hiszem minden ide ér! :)

Nemlajos! Óvatosan Mogyóróval! :) nehogy megrántson!

Pici! Gabi?
Mi van veletek?

Zsu!
Sajnálom amit írtál én is arra következtetek hogy volt esetleg egy pozi teszted mensi előtt?

Annyira jó volt a hőd!

Többbiektől bocsi aki kimaradt, de mennem kell,.

még egy szó!
Akkor légyszi tényleg írjon már mindenki egy igent vagy nemet a 13-iai talira, mert a végén ez is elmarad! :?
arra tényleg számítani kell hogy bolondok háza lesz, ezüst "vasárnap" révén!

Kép Kép Kép
asiye

Kaptam pár viccet,ha nem baj bemásolom nektek...

NEVESSETEK TI IS :D :D

-Egy anyuka takarítja karácsony előtt a WC-t és hét éves kislánya nézi.
- Mami, mit csinálsz?
- Kicsim, takarítom a WC-t, hogy szép tiszta legyen.
- Minek?
- Jaj, bogaram, tudod karácsony van. Jön a Jézuska...
- És nálunk fog szarni?

Egy járókelőt megállít az utcán egy ember:

- Elnézést, megmondaná, hogy hogyan jutok el a postára?

- Az attól függ. Kocsival van?

- Nem.

- Akkor gyalog.

Egy kínai iskolában farsang van. A gyerekek készülődnek.

Chuan lesz az indián, Lee a hóember, Cheng a telefon....

Két pap kiment késo éjszaka zuhanyozni. Már meztelenre vetkoztek, mikor
eszükbe jutott, hogy elfelejtettek a fürdéshez szappant vinni. János atya
mondta, hogy van szappan a szobájában és elment érte anélkül, hogy
felöltözött volna. Magához vett két darab szappant, egyet-egyet mindkét
kezébe, majd elindult vissza a zuhanyzóba.

Már félúton járt lefelé, mikor látta, hogy három apáca jön vele szemben
felfelé. Nem volt olyan hely, ahová elrejtozhetett volna, így mozdulatlanná
merevedve megállt a fallal szemben, mintha csak egy szobor volna.

Az apácák megálltak mellette és csodálkoztak, milyen életszeruen néz ki.
Ekkor az elso apáca hirtelen megragadta és meghúzta a férfiasságát.
Megijedvén, elejtette az egyik darab szappant.

- Nézzétek, egy szappan-adagoló!

Hogy leellenorizze az elmélet helyességét, a második apáca is meghúzta a pap
férfiasságát, mire az elejtette a második szappant is.

A harmadik apáca sem akart lemaradni.
Meghúzta egyszer. Semmi.
Meghúzta másodszor. Semmi.
Meghúzta harmadszor. Még mindig semmi.
Elvesztve türelmét, megrángatta még párszor, majd felkiáltott:

- Uramatyám! Ez még kézkrémet is ad!
:D :D :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye!

Örülök, hogy jó éjszakátok és reggeletek volt végre!

Várom a képeket!

Tali: Nekem jó!
Ha nagyon sokan lesznek, majd átmegyünk a Sugárba. Ott szerintem nem szokkott akkora tömeg lenni. Vagy igen, csak én már rég jártam ott?

Bababútora még semmi válasz. :(
Vendég

Most lesz kész a vérvétel eredménye,holnap kell hivnom a dokibácsit,majd mondom neki...hétfőn meg úgyis megyek UH-ra :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Jók a viccek. :D

Én most ittam meg egy nagy bögre (7dl) meleg teát. :) Jól esett. Kb. fél éve nem ittam már teát.
Vendég

Itt olvad a hó. :D

Ennek most nagyon örülök, mert fehér karácsonyt szeretnék.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Halkan mondom, nem vérzem, nem is barnázom.
Remélem most már így is marad!!
Itt is esett a hó este.
Szépen nyitva is van az ablak, hogy szellőzzön és nézzem a szép tájat.

Köszi az érdeklődést.

picimami

Jól van Pici,vigyázz magadra!!

Cat kedves egészségetekre :wink:

Katalin locsog ,karácsony kopog :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!
Egészségedre a Tea.
Nekem is jól esne most.
Reggelire most tejet ittam, pirítós és sajtkrém, paradicsommal.
Az ebédem kelkáposzta főzelék lesz.

Törpiri!
Örülök, ha már te is jól vagy!

picimami

Törpiri!

Nem szeretnél fehér karácsonyt?
Igaz, nekünk is érdekes majd hóban lemenni Egerbe 25-én, de imádom a havat a Szentestén.

Pici!

Örülök, hogy végre minden rendben van!
Maradj fekve és pihenj!
Vendég

Én még nem tudom mit ebédelek, de azt igen, hogy most pihenek egyet előtte és beszélgetek egy picit a kisebbik fiammal. :)

Délután benézek újra.
Vendég

Cat!
Pihenek ugyanúgy.
Most az émelygés kínoz. :twisted:
Annyira szeretném ha már most minden rendbe lenne.

Én is szeretnék fehér karácsonyt.
A síelés idén elmarad, és a szánkózás is nekem.
De majd jövőre hármasban :D

picimami

Dehogynem szeretnék....IMÁDOM a havat :wink:
Csak hát a közmondás... :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó pihenést.
Én is bújok vissza a meleg kis ágyacskámba :D