Új privát üzeneted érkezett!

Ibici,ne okold magad,ha ott lett volna a baba,biztos nem lett volna gond....Ha meg mégis "elment"annak is meg volt az oka...akkor meg ne bánd.
Tudom én könnyen beszélek!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

na lányok mennem kell dologra :? !

takarító néniset játszom! :? aztán megyek oviba, ebéd, alvás, és délután jövök! :)
sziasztok!

Kép Kép Kép
asiye

Cet!
Igen ott van az orvosom is dr.Végh György nála szültem a Vikit is és múlthéten nála voltam magánba,de a Péterfiben szül.Te kihez jársz?A hétvége szuper volt Az Arany Bikában szálltunk meg a vacsi hagyott némi kívánni valót maga után,de szombaton már egy másik étteremben vacsoráztunk.Sokat sétáltunk,sütött a nap,de hűvös volt.Nem akartuk elhinni,hogy Bp-en 2 napja esett a hó :shock: :shock:

Kép
Kép
a.ibici

Asiye!

Minden elismerésem a Tiéd a szoptatás miatt.
Én úgy voltam vele, hogy egy éves koráig mindenféleképpen szerettem volna Benit szoptatni, de másfél élves kora után már nem nagyon.
Ő pedig nagyon okos volt, mert 15 hónaposan magától hagyta abba. :)
Vendég

Nem fura,hogy ennyi idős korában még szopizik???

Ne értsd félre,nem elitélem,csak nekem lehet,hogy fura lenne,hogy már "nagyok"és szopiznak....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ibici!

Szerintem tudom ki az orosod, de nem esküdnék meg rá.
Ha minden igaz, Ő is ott nézelődött, amikor Beni született. Ugyanis fogóműtét volt, amit az akkori osztályvezető főorvos csinált.
Azóta már nyugdíjas, de maradt az orvosom: Krasznai Péter.
Vendég

Törpiri én is úgy voltam hogy másfél éves korában legkésőbb leszoktatom de alváshoz még mindig igényli egyenlőre csak így alszik el cicivel de máskor nincs cici így naponta kétszer se többször se kevesebbszer és máskor nem is igényli cumija sincs amig kell neki adom bár remélem hamarosan leszokik róla :):):)

Ibici napra pontosan együt mensizünk együtt leszünk babásak is oksi?

nika70
Salgótarján

Hát most én is drukkolok magunknak,hogy sikerüljön minnél tovább szopizni...
1 1/2 hónapig sikerül Ádit...de ott az is volt a baj,hogy 1 hónap kórház után mentünk haza,és 2 naponta kellett visszajárnom kötözésre,igy szépen el is apadt a tejem :cry:

De majd most!!!!NEm szabad császárral szülnöm...rendesen ki kell bújnia és most ezt mondogatom magamnak :!: :!: :evil:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri ez nem ellentétele hogyha császárral szülsz nem tudsz szoptatni lásd engem Gege is csaszival született és lásd a mai napiog van tejem és ha ne adja isten mégsem sikerül akkopr se legyél letörve más is felnőtt tápszeren :):) a stressz is rossz a tejcsinek az is elapaszthatja vagyis semmi gond stressz :):):)és igény szerint kell szoptatni és beáll a kereslet kínálat :)

nika70
Salgótarján

Tudom,hogy nem a császárral függ össze,hanem azzal,hogy nekem anno szétnyilt a sebem(amikor vakbélgyulladásom volt az is!)azért is feküdtem bent 1 hónapot a gyerkőccel.Úgy engedtek csak haza,hogy menjek 2 naponta kötözésre.
Most egy másik kórházba fogok szülni és közölték,hogy 72 óra és mehetek haza!!!(császárnál is)Én meg rettegek hogy mi lesz ha megint 1 hét után kinyilik és mehetek vissza,a gyereket meg nem vihetem!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Nekem is ez lesz a 3. császárom és semmi gond nem volt a szoptatással már az elején sem. Igaz, hogy ott a tápszer!
szerintem most lesznek gondjaim. mert most lelkileg vagyok ellene. :? nem igazán szeretnék és egyre többet gondolok rá, hogy amilyen hamar lehet, elválasztom!
bár a lábam miatt muszáj os lesz, mert olyan gyógyszereket kapok majd, meg a műtét :? ....

ne stressselj és nem lesz gond :)

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri!

Nekem is ez lesz a 3. császárom és semmi gond nem volt a szoptatással már az elején sem. Igaz, hogy ott a tápszer!
szerintem most lesznek gondjaim. mert most lelkileg vagyok ellene. :? nem igazán szeretnék és egyre többet gondolok rá, hogy amilyen hamar lehet, elválasztom!
bár a lábam miatt muszáj os lesz, mert olyan gyógyszereket kapok majd, meg a műtét :? ....

ne stressselj és nem lesz gond :)

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri!

Melyik kórházban szülsz?

Ha mégis császsár lenne, akkor pedig otthon is fekvés szigorúan 6 hétig.
És kenegetni Aloés zöld krémmel. Az segíti a seb gyógyulását.

Nika!

Én azért szoktattam le Benit a cicin elalvásról, mert már szükségünk volt rá Apával, hogy kettesben el tudjunk meni valahova este. És így a nagyszülők is el tudták altatni. Pontosabban azt mi csináltuk még nagyon sokáig, de ha éjszaka véletlenül felébredt, akkor nem feltétélenül kelletem hozzá, hogy visszaaludjon.
Vendég

ja! így más a helyzet!
de hogy gyílt az szét?????????????????? :shock: :shock: :shock:

Kép Kép Kép
asiye

én meg most nem is fogom engedni, hogy megszokja a cicin elalvást!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

annyi mindent máskápp fogok csinálni! :roll: :roll: :roll:

Kép Kép Kép
asiye

A Bajcsy kórházba,Kőbányán....Tartok is egy kicsit tőle...tudjátok a szokás hatalma..én mindenért a Schöpibe jártam....de az már nincs :cry: :cry:

NEm tudni miért nyilt szét,ráadásul úgy,hogy kivették a katétert a jobb oldalamból és rá 2-3 napra a bal oldalamon nyilt meg egy helyen.Nem volt nagyon nagy,csak hát szivárgott belőle minden féle...úgy volt,hogy fel is nyitják megnézni mi a bibi...

SZóval ettől tartok én most megint....pláne,hogy az orvosom sem az aki volt,és nem tudja pontosan milyen is volt akkor.ELmondtam neki,sőt azt hiszem megkérem ha császár lesz 1 hétig maradhassunk nehogy megint gáz legyen.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Ezer bocsi, hogy szombaton nem voltam.... de apáztam :oops: :lol:

Csak életjel.... vagyok, rengeteg melóm és tanulnivalóm van. Nem nagyon leszek. Baba volt, de most már piri van.
Vigyázzatok magatokra!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Törpiri!

Én is maradnék tovább a helyedben. Biztos ami biztos.

Asiye!

Amíg van éjszakai szopi, addig lehet cicin elalvás. Utána már én sem szeretném majd. Azután fog a saját szobájába költözni, addig mellettem alszik majd.
Vendég

zSUZSKA

Mi az,hogy baba volt,de most már piri van???????? :shock: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Zsuzska!

:( :( :( :( :( :(

De ebben a hónapban tuti marad is az a baba.
Sok-sok apázás, tanulás és munka meghozza az eredményét: Pozitív tesztet a karácsonyfa alá. :D :D :D :D
Vendég

Zsu, ez aztán távirati stílus volt... :?
Sajnálom a pirit, gondolom, előtte teszteltél egy pozitívat... :cry:
Ha rohantadban olvasol, 13-a de 11 óra Árkád jó Neked talira?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

álj zsuzska mi az hogy baba volt ??????????? ne gyere csak így fél mondatokkal

Törpiri így már értem sajnálom. de az hogy nyitva maradt az csak jó nekem a vakbél mütétem után két csövem volt és a sarkában a varratnak nyitva maradt kicsit azt mondták akkor hogy jobb is mert ha gyuulladás van benne akkor az magától kijön betadinnal kellett kenegetnem mindennap bele kellett öntenem a sebbe és semmi bajom nem volt pár nap múlva összezárult. én magamnak kötöztem át :):):):):):)):a vakbeleset :) a csaszi után semmi gondom nem volt és nagyon szép a varratom sőt alig látszik

nika70
Salgótarján

ja cat: Gege elalszik cici nélkül is ha nem vagyok itthon :D:D de ha itt vagyok akkor cici függő:D:DD:D

nika70
Salgótarján

Én ma kitaláltam, hogy az orvosoknak Marci mensi szerinti korát fogom mondani mindig.
Aszerint ugyanis márcus 20-án tölti ben a 37. hetet. És én aznap szeretnék szülni.
Beninél bejött a beöltött 37. hét.
És akkor halak lenne a horoszkópja szerint.
Vendég

Hát mi mást mondanál, ha nem a mensi szerinti korát? Én is a (kalkulált) mensi szerint vagyok 23+4, senkit nem érdekel, hogy a gyerek csak 21+valamennyi :shock:
Szóval Te akarsz 20-án... Én meg nem bánnám, ha picit korábban, úgyhogy Neked adom azt a napot :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Osztozkodjatok... :D
Én 23-ra vagyok kirva,de apukámnak 24-én van a névnapja...akkor én azt választom :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hurrá,jövőhéten pénteken megyünk szinházba :D :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hoztam nektek pár képet.

Egy mostani friss teszt:
Kép

A múlt hét hétfői UH képem, amikor már 3 mm volt.
Azóta nem kaptam másikat :cry: :oops:
Kép

És a leletem amit hétfőn kaptam az első vérzéskor:
Kép
Előtte két nappal még csak petezsák volt. :oops:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Ibici! Nika! Zsuzska!
Sajnálom a pirit.
De ez a hónap biztosan sikeres lesz nektek.
Andynak és Csucsunak is!!
Nagyon megérdemlitek, és szorítok

Afra!
te hogy érzed magad kinn?

picimami

Zsuzska!
Te aztán felcsigázod itt az embert,légyszíves gyere és érthetőn mondd el mi történt veled!!

Kép
Kép
a.ibici

Nemlajos!
Most már többet eszem.
Sok finom paradicsom, paprika, levesek, apa tegnap úgy bevásárolt, csak néztem.
Minden finomságot.
Nem tudom honnét, de sárgadinnyét, és epret is szerzett nekem.

picimami

Egy szavad nem lehet :wink:
De aranyos a párod...

Te meg csak egyél,ne is törődj semmivel :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Aranyos vagy!

Köszönöm.
Gabiról valaki tud valamit??

picimami

Pici!

Tündéri a kis babszemecske :lol: :lol: Vigyázz rá nagyon!!Egyél és ne agyalj.Tudom könnyű mondani,de hidd el nem lesz semmi gond ügyesen ragaszkodik az anyukájához a kis drága :lol: :lol: A párod is kedves nagyon,tényleg csak pihenned kell!!!

Nika!
Hajrá együtt babásodás drukk+++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

Picikém nyugika a stressz sem tesz jót ne idegeskedj menj le alfába nyugalom kell most a kisbabának hogy rendben tudjon fejlődni és látod a zteszt is azt mutatja hogy kapaszkodik a drága bogárka nyugalom a hosszú élet titka :)

Ibici úgy lesz

nika70
Salgótarján

picike már nincs sok hátra hogy hátradölve élvezd a terhességet hidd el a 12. héten mintha elvágták volna a gondjaidat onnantól már csak élvezned kell hogy kismama vagy és mindjárt a 7 hetes leszel nyugika

nika70
Salgótarján

Pici!

Ténlyeg nyugi!
Azzal használsz a legtöbbet a babának is és magadnak is.
Neki nyugalom kell a fejlődéshez.
Halgass relaxációs vagy babazenét!

Nemlajos!

Csak azért mondtam, hogy a mensi szerinti kort mondom, mert aszerint ma 20+3 hetes terhes vagyok. A 12. heti UH szerint számított alapján, és ez van a vonalzómon is, ma 20 hetes, és ha a hőmérőzés szerinti pét nézzük, akkor pedig még csak 19+4.

Igazán lehetne szabályosabb ciklusom, hogy ne kellejen így bonyolítani a dolgokat.
Vendég

Sziasztok4

Bocsi,hogy csak most j9ttem,de főztem ill. itthon van apap és ilyenkor övé a gép.

Ibici:sajnálom a pirit.De most szépen figyelgetnek és jön a baba.

Pici:örülök,hogy jelentkeztél.Pihenj sokat és tényleg egyél.Mikor mész uh-ra?

Tali.nekem jó a 13-a 11 óra. úgy néz ki,hogy viszem Márkot bár ha cukiba megyünk nem tudom lehetmhogy megkérem apát vagy a bnőpmet viogyázzon rá.

Szopi:Mátrk most múlt másfél éves és még szopizik. Elég aktivan mostanábanKis bnője szinte csak szopizik még és most Ő is nagyon rákapott. Ma nem is nagyon akart enni.De holnapra csinálok neki vmilyen léevest.

Asiye:akkor te szopi mellett lettél babás?

Lassan megyünk szurira,persze szakad a hó.Érdekes lesz.

Ágy:kis sirás után elaludt benne még a másik szuobában van.kb 2 szer kelt éjszaka majd 7kor akkor átjött de visszaaludt 1/2 9ig.
Ma még megpróbáljuk a szobájában elaltatni.Nem az ággyal van baj,szerintem fél a sötétben vagy eetleg,hogy mi nem vagyunk ott.
Vendég

Biztos szokatlan neki,az új hely...
Van ilyen "éjszakai fény"vegyetek neki olyat,van,hogy még az én nagy ló fiam is azzal alszik el,ha olyanja van :oops: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok Lányok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi hogy nem jelentkeztem de ha itthon vagyok alig van időm :wink:

Kép
Kép
minimano74

Minden rendben van velem holnap 11-re megyek uh-ra utána meg dokihoz majd jelentkezem.

Lányok sajnálom pirit :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Picikém!!!
Pihenj nagyon sokat és egyed azokat a finomságokat amit Apától kaptál :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

na csajok most ért ide a hóesés :):):) szakad ha megmarad reggelre akkor csinálok róla képet most már sötét van nem látszik olyan jól :):):)

Gabi jó hogy te is itt vagy
jól vagytok? minden rendben?

nika70
Salgótarján

Ma voltunk fogszabályzó mintavételen túlélte a kislányom :wink: utána mekiztünk egyet. 15 órakor fogadóórán voltunk és lassan 17-re megyek vissza szülőire.

Igy lassan búcsúzom mára :lol:

Jók legyetek! :lol:

Kép
Kép
minimano74

Itt is szakad a hó :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Cat!

Biztos minden rendben lesz Marcival és gartula a félidőhöz :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Én is lassan megyek...megint elfáradtam ,reggel óta csinálom ezt a sz...r melót :cry:

Gabi,örülök,hogy jól vagy :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

itt esik a hó, egészeh három negyed 3 óta! :lol:

de csak most az utsó fél órában marad meg a járdákon is. :lol:

Sisi!
Légy kitartó és hidd el pár nap után sikerrel fogod altatni a saját ágyában :lol:
igen , még naponta 8szor szopizott a Hami(9hós volt), mikor tehes lettem, és most is elsőre sikerült teherbe esni, pedig májusban még 4szer szopizott Alper :lol:

Na mennem kell, :? szerintem csak ha elaludtak este ,akkor tudom folytatani.! szép estét! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Pici, csodaszép babszem, kedves pár, mi kell még? :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ááááááááááááááááááááááááá nem ér már csak ilyen havas eső esik ami reggelre úgy le fog fagyni hogy csak na

nika70
Salgótarján

Itt is esik a hó.
Apa pedig még mindig nem indult el haza.
pedig ma vidéken tárgyalt, és úgy volt, hogy utána esetleg be se megy az irodába.
Amikor kiderült, hogy mégis, azt kértem, hogy akkor legalább siessen haza. Ehez képest még el sem indult. :( :evil:
Így pedig este kilenc előtt nem ér haza, ha egyáltalán sikerül neki, mert az erdőn keresztül ilyenkor járhatatlan az út. Nemhiába akarok négy kerék meghajtásos autót.

Utálom, hogy a munka a legfontosabb! :evil:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?