Sziasztok!
Most volt először időm arra hogy legalább egy teljes oldalt átfussak.
Aida: Tényleg csak te maradtál pocakos, úgyhogy bocs a többesszámért, akkor érted izgulunk már csak. Tök jó, hogy a 36.hétben vagy, mostmár ha meg is akarna születni Noel baba, nem lenne vele semmi gond. Jó hogy megtaláltad a dokit és szülésznőt is. Nekem hatalmas segítség volt a választott szülésznőm, ha kellett lelkizett velem, ha kellett kemény volt, és mindent mindig magyarázott.
Ancsa: Most olvasom, hogy milyen gondjaid vannak a kislányoddal. Nagyon sajnálom, remélem a gyógytápi megoldja a gondokat. Dórim inkább este 11 és éjjel fél2között sír, de szerintem ez nem a hasfájós sírás, mert kézben nem sír
ez olyan unom magam az ágyban sírás lehet. Átolvastam amit a hasfájásról feltettél, infacol van itthon még nem használtam, gondolom majd ha szakadatlanul sír sokat, akkor már tuti a hasa miatt van.
Kata: Sajnálom,hogy lázas vagy. Kevin baba nagyon szép. Örülök hogy jól vagytok.
Renit mikor engedik haza?
Rólunk:2 hetes volt tegnap a pici lányunk. 3160g volt egy hete, a tegnapi mérlegelésnél 3300g. 14dkg-t hízott egy hét alatt, azt hiszem ennyit kell is hízniuk,ugye?
Most érte el a születési súlyát.
Nagyon jó baba, nem sír olyan sokat, csak a pelus cserét, meg azt az éjszakai időszakot utálja.
Hogy álltok tejcsivel? Sajnos nekem mindig kell tápit hozzápótolnom,mert nincs elég anyatej. Sokat pityogtam az elején emiatt, de már megemésztettem,és hiszem hogy így is teljes értékű baba.
Egy kérdés, mikor kell a babát vinni a csípő koponya és hasi ultrahangra?