Új privát üzeneted érkezett!

hahó, picit aludtam (mint hannus :)) de már itt is vagyok!

Jaffa nagyon szépséges volt Milu már 3 naposan is! Büszke lehetsz rá. Én is hiszek a napirendben, csak úgy gondolom, hogy babája válogatja, mert van aki egyszerűen olyan makacs, hogy nem lehet ráerőltetni semmit :) legalábbis ezt így gondolom.

Ja-ja már nincs sok hátra, most pl a hátam nagyon fáj, és emma lába kidudorodik a hasam tetején; mindig megfogom neki, és akkor visszahúzza picit. :)

Winchi: ahha, akkor úgy csinálod, ahogy gondoltam. A másik, ami eszembe jutott, hogy viszel lefejt tejcsit, és azt adják neki oda, ha éhes...

Lara nagyon drukkolok, kérlek ne izgulj, nem lesz semmi komoly!!!!! Érzem. Amúgy Hannus meg lehet, hogy hamarosan magától ráérez majd a dolgokra, és kitolja a napirendjét! Csak sajnállak, mert ez a napirend eléggé fárasztónak tűnik! A csizma amúgy rámjön, nekem a lábam (kopp-kopp) csak picit dagadt be, nekem az ujjaim, meg a fejem van felvizesedve...azokra nem is veszek ruhát :)

Wicca meg csak olvas-csak olvas-csak olvas :) Hogy vagytok? Mesélj! Mekkora a pocid? Ó és már 100 alá mentek a hátralévő napok! az nagyon szuper! Pihenjél ám sokat! Ha jól emlékszem, voltatok UH-n, nem? Mi volt? Ha már írtad, akkor bocsi, kicsit szerte-széjjel vagyok...

Mancsa, azt hisezm Anyanyék voltak már mindenféle vizsgálaton :) szerintem semmi baja zsófi babának, csak már most a fejébe vette, hogy ő lesz 2023-ban a szépségkirálynő ;)

trundike amúgy azóta is jót mosolygok, ha eszemebe jut, amit aznap írtunk egymásnak...honnan tudod, hogy jóslók...hát onnan, hogy nem ordítok...ja...ahha, aztán kilenkor bementél, 10kor szültél :D hehe...úgyhogy tőled nem is kérdezem meg, hogy ez vajon a szülés-e, mert még a végén itthon szülök ;) Bius remélem jó kislány ma, bár nem csodálnám, ha picit nyügi lenne, mert oooolyaaan nagy a szél, hogy leviszi a tetőt...meg emma is virgonckodik már itt egész nap :)

na eszek, halrudacskákat, rizzsel, majonézzel...nagyon odavagyok a halrudacskákért :)

Kajaötletek:
Rántott sajt
Görög sali joghurtos öntettel
Halrudacskák rizzsel, vagy egy nagy hamburgerzsömlébe, sok sajttal, majonézzel, aki ehet hagymár, annak azzal, aki nem, az tegyen bele ubit.
Diós tészta
Tökfőzelék (brrrr)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, amúgy a gastroyalnál jó a kaja nagyon, és lehet neten is rendelni...

na cupp...

ANCSI, ZSULA, HETTULI, ZSÓFIA, SOPHIE gyertek!!! Kihagytam valakit, érzem...Sarmon gyere te is minél előbb! :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Most találtam rá a fórumra. Szeretnék megismerkedni székesfehérvári kismamákkal, akik a közeljövőben fognak, vagy közelmúltban szültek Szfváron. Minden érdekel, a várandóssággal, kórházzal, orvosokkal, szüléssel, babázással kapcsolatban :)

Magamról: Szfváron élek, 27 éves vagyok, és első babánkat várjuk. Hivatalosan december 3. a kiírt időpont, tehát bármikor jöhet a pici lányunk :D

Üdv mindenkinek!
Próbálok picit visszaolvasni, de azért a 65 oldalra nem vállalkozok... :shock:

Timi
timmi
 
 


Lara: Megy a drukk ezerrel, aztán tessék jönni és mesélni mi volt!!!

Winchi: Bius sajnos mindig felsír :( Szegényke. Ágyáb betettem hasra aludni de látom rajta hogy pcija nem hagyja nagyon :( Annyira sajnálom szegénykét.
Nekünk már megvan az időpont :)

Jaffa: Én annyira félek attól hogy 2 hónapos kora is úgy múlik el hogy még mindig kétszer kel éjjel. Azt már tudom nem segít ha "megtömöm" nappal, akkor is kel, max a pocija is fáj :(
Igyekszem én is napirendet tartani. A babucid egyik napról a másikra változtatott? Mi lesz ha mi még 6 hónaposan is sokszor kelünk éjjel?
Egyébként én is hiszek a napirendben, bár a baba igényeit sosem szabad szem elől téveszteni.

Bende: Szuper hogy akkor kvázi minden rendben volt :) Azt sajnálom hogy az előadást nem tudtad felhőtlenül élvezni, de végülis az első éjszakád távol Manócskádtól, szóval ezt is gyakorloni kell :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 

 
 

Timmi! üdv itt nálunk. Hű ez már nagyon közeli időpont! Olvasgass egy kicsit, aztán írd meg gyorsan a kérdéseidet, hogy hamar válaszolhassunk.
Kérsz Gégéével közös szobát? :) Ő Sarmonról már valószínűleg lecsúszott.
bende
 
 


Trundike! nem volt semmi gond, élveztem az előadást, de közben megfogadtam, hogy most néhány hónapig még csak az övé leszek :)
bende
 
 


Bende: Bius elfogadja az AVENT-es cumisüveget, lehet hogy megnézem azokat is :)

Jaffa: Nagyon édi és milyen picike a Drága :)

Gégéé: Jé!!! Fotó :D Hát azért a végefele amikor 10 percen belül volt 3 akkor már mndtm hogy lehet hogy nem az :) Amikor úgy alakult hogy megyünk annyira megnyugodtam hogy két fájás között mndtam a páromnak, hogy lehet hogy nem is kell még menni aztán jöt mégegy és akkor azt mondtam na jó, talán mégis, de tök jó volt! Inkbb otthon vajúdok mint a kórházban :)

Szia Timi!!! Az igen!!! Akkor finisben vagy! :) Jó lesz meglátod. Van fogadott orvosod ill. szülésznőd?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


bende drága!örülök, hogy jól vagy!!!!!!!
sok puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Barniról is had tegye fel képet. Ő építette tegnap :)
Kép Kép

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Néztem a neten itthon végezhető munkát. Tudjátok valami bedolgozósat, de nem találtam semmit, csak hülye netes webáruházasdit meg egyéb baromságokat. Távmunkák közt találtam pornófilmest, dollártfizetünkhamegnézedareklámfilmjeinket, meg diáklányttámogatnadiplomásvállakozódiszkrétegyüttlétfejében----Hova jutottunk.

Ha valaki tud ilyen munkát, gyöngyfűzés, tollösszerakás, egyéb ilyen vacakságok, az szóljon. Nem is a pénz lenne annyira a lényeg- no persze az sem mellékes- hanem, hogy úgy érezzem, csinálok valami hasznosat is. Mármint én is teszek egy keveset a GDP- hez.
Mióta megszületett a nyanyó úgy érzem 3x annyi energiám van, mint volt. Légyszi segítsetek.
bende
 
 


Óóóóó! a kicsi vőlegény! már gondol az otthonteremtésre! megzabálom. Pusz.
bende
 
 


szia Timmi!kicsit elkeserít, hogy dec 3, és még mindog itt irogatsz... :) hehe, e persze örülök én is, gyere mesélj, ki a dokid, hogy vagy :)

trundike: barni nagyon szép...és ügyes is :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


hű lányok, kajálok épp, és rámjött ilyen durva izzadás...levert a víz, és remegek egy kicsit....

vérnyomást mértem: 120/70, pulzus 113 pfffff mi van velem?

pfff

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé! nyughass már. Dec 3, az jövő hét. Még akár télapókor is irogathat. Szörnyen türelmetlen némber vagy, irgum- burgum :evil: :D
bende
 
 


Gégéé! lehet, hogy ki fogja rugdosni Emmácska az ebédet. Niki is jónéhányszor megtette. A vérnyomásod normális nyugodjmeg. Beszélni fogok Emmával, hogy húzzon rá még egy hetet a kiírthoz képest, csak hogy még jobban megvárasson Téged. Még jó, hogy nem elefántnak születtél- ott ha jól emlékszem több mint 20 hónap a vemhesség ideje.
bende
 
 


23 :)

ittam vizet, picit jobb...nyitottam ablakot...
Emma rád nem hallgat :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


pfff jobban vagyok; Emma olyanra deformálja a hasam, hogy még....jobb oldalon egy nagy púp előre, balo oldalon meg egy nagy has, oldalra csúszva, és úgy feszíti neki magát nekem, hogy mindjárt beszarok...

remélem nem rugdossa ki az ebédet, mert olyan finom volt...hmmmm

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Tündi: Barnika nagyon ügyes, várom már, hogy Levi is így építsen, de őt még nem nagyon izgatja ,1-1 torony, de az is csak azért, hogy feldönthesse. Levi állatmániás. Kisállatokkal játszik órákig, még fürödni is visz belőlük.

Gégéé: nagyon közeledik a te nagy napod!Igaza van Tündinek, otthon jobb vajúdni. Csak nekem a férjem aggódott, hogy ő nem tud levezetni egy szülést, ezért bevitt a kórházba, mert 1,5 órája 10 perces fájásaim voltak, aztán még a kórházban szenvedtem vagy 10 órát. Irígyeltem is Tündit, mikor olvastam, na ezért kellett volna homeós bogyót szedni!

Timmi: üdv köztünk!

Lara: remélem nem lesz gond a szemészeten!

Bende:az én férjem is így bealszik, semmi nem zavarja. Ritkán horkol, de olyankor alig bírom felkelteni, hogy forduljon már meg.

Winchi: nekünk is kb 10 telefonba került, mire kaptunk időpontot.

Anyany: ha szépségkirálynőségre gyúr, akkor idejében el kell kezdeni!
Vendég
 


Gégéé, Bende : Lököttek!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bende: Jól esik, hogy hiányoltál, köszi!! :)
Gégéé: Olvasok-olvasok szorgosan, csak időközben itt volt a védőnéni "cukorterhelésen" zsömle+tej és közben arra is rájöttem, h az én drága kis férjemnek meg kellene csinálnom az ajándékot szerdára, akkor leszünk 5 évesek!!! :D Régen sokat járt bulizni és imádta a flyereket elrakni, kitenni a falra, szekrényre. Aztán ahogy költözgetett/ költözgettünk sajnos el-el hagytuk őket :(, most a maradékot összeszedtem és egy nagy képkeretbe tettem. Szóval lassan haladok az olvasással :(, most kajálok aztán vasalnom kéne aztán ... :D:D:D Majd jövök!!!

Gyorsan végigrohantam a képeken! Annyira édesek a gyerekek!!! Barnika, Milu, Réka, Matyimanó, PiciZsófi mindet meglehetne zabálni!!!! :D
Olvasok és jövök!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Pocak 24+6 (1 hete készült)
Kép
És még egy kép, adventi koszorú apósomnak. Életemben először készítettem ilyet :)!
Kép

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Ja igen! Egy hete voltunk UH-n, de KisBé, annyira elbújt a puhaságba, hogy 20 perces nyüstölés után sem volt hajlandó az arcocskáját megmutatni, szóval dec. 1 a következő időpont, remélhetőleg akkor majd látunk belőle valamit! Becsült súlya pedig 770 gramm volt!!! Óriási már nem?! :D

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


én jelentem szedem a homeós bogyókat, amiket gólyanéni javasolt. És osztom a vélemyényt, hogy jobb itthon vajúdni, de szerintem én nem fogok, mert egyrészt első szülés, másrészt félórányira lakom fehérvártól, harmadrészt a férjem nem biztos, hogy jó szemmel nézi az itthon vajúdgatást...meg egyelőre azon izgulok, hogy tudatában legyek annak, hogy vajúdok...

meg azon, de ezt ne mondjátok el Bendének, hogy nehogy túl hordjam, mert a férjem szabin lesz egész decemberben, és nagyon szeretne részt venni a babázásban...

Wicca, és jó lett a cukrosvizsgálat?

Szépek vagytok a képen:)
Na siess, gyere :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


király a pocakfotó! Nagyon szépvagy! Jó lett a koszorú is :)

Bálintbaba súlya nagyszerű, és most a következő hónapban olyan durván megduplázza, hogy még!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


sziasztok!

először is, boldog névnapot Emmának, már így a pociban is! ;) hátha rácáfol Bendére, és ma érkezik! mondjuk kicsit kicseszés lenne, de Gégéé megnyugodna végre! én is ilyen voltam ám, még emlékszem, és Bende nekem is mindig mondta, hogy ne türelmetlenkedjek! aztán mikor legkevésbé vártam, akkor jött az én kis hercegfim! :)

most alszik, babakocsiban! szóval most van netezés, webalbum frissítés, és ebéd! :P

amúgy az utóbbi napok nagyon melósak, na nem panaszkodom, de azért egy kicsit mégis! :) kevesebb időm jut fórumozni! :( sajnos elromlott az alvó program, így nagyon nehezen tudjuk letenni, este is olyan álmos már, mint a tök, bealszik cicin, vagy tápin, mikor meg felveszek büfizni, kipattan a szeme, és gagyarászik!

mióta meg átfordul, egy perc nyugta sincs, így magától elaludni sem tud! :( szóval ígyjárás!

jajjj. már megint annyira le vagyok maradva! :( úgy sajnálom! de...

már arra sem emlékszem, hogy megköszöntem-e a dícséreteket fiam és magam nevében! ha igen, akkor is, mégegyszer köszi!

Tündi, sajnos rá kellett jönnöm, hogy a tojás nálunk még mindig okoz hasfájást... :( tegnap este nagyon nagy sírás volt, mire végül, sajna csak segítséggel, de kakilt egyet! :(

na, megint felkelt... :( mennek kell, bocsi!

sophie27
 
 


Na a nagy alvásból semmi nem lett, sírt helyette bőven. Most aludt el, nem tudom mi lehetett a gond, lehet hogy a pocija fájt.
Tényleg Tündi van cseresznyemag párnátok? a DM-ben lehet kapni, Matyi szereti, ha sírós akkor megmelegítem neki jól bepólyálom a plédjébe és a pocijára rakom a párnácskát, most is azzal aludt el.
Mikor mentek ortopédiára? Nyolcadikára kaptam időpontot. És a dokinkhoz mikor mész? Az előbb hívtam, egy hét múlva megyek és nem adott konkrét időpontot hanem mondta h menjek nyugodtan 4 és 8 között amikor nekem jó és majd behív ha látja, hogy ott vagyok.

Timmi üdv köztünk!

KépKép
winchi
 
 


óóóó köszöni szépen...rúgott 3mat örömében bal oldalra :)

/szerintem nem ma jön, bár vicces lenne/

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé: nekünk is 40 km Fehérvár, ezért parázott apa. Levinél meg folyton azt hajtogatta, hogy jó lenne, ha elfolyna a magzatvíz, mert akkor tuti menni kell. Minden jóslónál ugrált, hogy menni kell? Végül bejött neki, éjjel fél 2- kor folyt el az ágyban.
Nekünk is adták jótanácsként apucit, de ő nem volt hajlandó az utolsó 2 hétben, mert még baja lesz a kicsinek. Mondtam neki hülye vagy utána 6 hét szünet, de ez sem hatotta meg.

Wicca: szép nagy poci, és még mekkora lesz :lol:
Vendég
 


és amikor elfolyik az olyan, hogy azonnal fel is ébred rá az ember, mert tényleg minden olyan lesz, vagy csak úgy folydogálgat?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Köszönöm a kedves fogadtatást mindenkitől! :D

Gégéé, látom, te vagy a legközelebb hozzám időpontban, és már te is nagyon szeretnél szülni :) Én is már kezdek türelmetlen lenni, bár múlt héten jobban az voltam, mivel szerdán elment a nyákdugó (bár most már abban sem vagyok biztos, hogy az volt... :oops: ), és állandóan azt lestem, mikor indul meg a szülés. Most már odáig jutottam, hogy el sem hiszem, hogy egyszer valóban megindul...

Tényleg lányok, a legfontosabb kérdésem (és legbutább), hogy biztos észreveszem, ha megindul a szülés??? Félek, hogy a fájásokat nem fogom olyan intenzíven megélni, hogy elhiggyem, hogy ez tényleg az, vagy hogy a magzatvíz zuhanyzás közben folyik el, és nem veszem észre...

Látom, gégéé, szeded a homeós bogyókat. Milyet? Én is szedek Cimicifugát meg még valami C betűset, illetve iszom a málnalevél teát. Lányok, használnak ezek? Mondjuk, vesztenivalóm nincs....

Ja, fogadott dokim van, szülésznőm nincs. Én jártam a kórházba szülésfelkészítőre, és mindegyik szülésznő olyan aranyos volt, nem félek, hogy rossz kezekbe kerülnék...

Na, egyenlőre ennyi... Még biztos jövök ám az okosabbnál okosabb kérdéseimmel :D
timmi
 
 


Köszönöm a kedves fogadtatást mindenkitől! :D

Gégéé, látom, te vagy a legközelebb hozzám időpontban, és már te is nagyon szeretnél szülni :) Én is már kezdek türelmetlen lenni, bár múlt héten jobban az voltam, mivel szerdán elment a nyákdugó (bár most már abban sem vagyok biztos, hogy az volt... :oops: ), és állandóan azt lestem, mikor indul meg a szülés. Most már odáig jutottam, hogy el sem hiszem, hogy egyszer valóban megindul...

Tényleg lányok, a legfontosabb kérdésem (és legbutább), hogy biztos észreveszem, ha megindul a szülés??? Félek, hogy a fájásokat nem fogom olyan intenzíven megélni, hogy elhiggyem, hogy ez tényleg az, vagy hogy a magzatvíz zuhanyzás közben folyik el, és nem veszem észre...

Látom, gégéé, szeded a homeós bogyókat. Milyet? Én is szedek Cimicifugát meg még valami C betűset, illetve iszom a málnalevél teát. Lányok, használnak ezek? Mondjuk, vesztenivalóm nincs....

Ja, fogadott dokim van, szülésznőm nincs. Én jártam a kórházba szülésfelkészítőre, és mindegyik szülésznő olyan aranyos volt, nem félek, hogy rossz kezekbe kerülnék...

Na, egyenlőre ennyi... Még biztos jövök ám az okosabbnál okosabb kérdéseimmel :D
timmi
 
 


Bocs, csak 1x akartam elküldeni...
timmi
 
 


ahha....én is szeretnék szülni, és én is pont ezektől félek...

a lányok azt mondják...meg anyukám is....hogy észreveszed, ha megindul a szülés...
én is azt a cimicit szedem meg vaami caullo nem tudom mit. meg hamarosan elkezdem az arnicat, az sebgyógyulás, meg az erek karbantartása stb-re van, és azt majd szülés után kell intnzíven szedni. teát én nem iszok...nincs kedvem...

ja és a nyákdugóról sincs fogalmam sem, hogy megvan-e még...csak azt tudom, hogy éjszakánként az egész utca felébred, amikor én megfordulok, és könnyebb átugorni, mint megkerülni, és hogy a kislányomnak nagyon csontosak a könyökei, meg a térdei, kis hegyesek, bökköd velük...A párom úgy cibál ki a fürdőkádból, és néha sirdogálok, hogy egyedül vagyok, és unatkozok, és korán sötét van, és szeretném már megpuszilni a kisbabámat, meg félek is kicsit, nehogy itt a végén legyen valami gond...ja és természetesen a szüléstől is félek picikét....
A méhszájam 2200-as, néha 2100-as már egy csomó ideje...

ki a dokid?

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Bendének:

Türelmesen várok ám; itthon tök jó. Nézegetem a DVDket, takarítgatok, egészségesen étkezem, és simogatom a hasam :D

/csak légyszi ne mond emmának, hogy maradjon bennt tovább/
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!Hogy ti mennyit írtatok :D
aranyosak vagytok!Köszi a drukkokat kaptunk szemcseppet meg újfajta maszírozási technikát mutatott a doktornéni,nagyon rendesek voltak :D egy hónap múlva kell visszamenni!Apa bevitt minket hazafelé meg sétáltunk és a rossmannba le vannak árazva a milupa jó éjszakát tejpépek egyet vettem a Hannusnak már tele a szekrény mindenféle kajával :D Na majd jövök visszaolvasni csak most megetetem a Hannust!
Gégéé:Nem ám megszülsz addig :D tessék megvárni!!!!
Vendég
 


Gégéé: nem aludtam, mikor elfolyt a víz, fél éjszakákat fent voltam mint te. Engem szó szerint elöntött 3 sugárban rengeteg víz kifolyt. Fél óra múlva bent voltunk a kórházban.
De lehet olyan is, hogy csak csordogál.
Timmi: tuti észreveszed. Nekem azt mondta a doki, hogy a rendszerességen van a hangsúly, amíg nem rendszeresek a fájások, addig jósló. Elvileg az igaziak rendszeresek és kb fél -1 percig tartanak. Nekem most másodjára nem voltak erősek, csak rendszeresek és kb 40 mp-esek.
Vendég
 


lara, nem szülök, nyugi :)
örülök, hogy jól alakultak a dolgok hannussal, én tudtam ezt :)
sok puszi nektek!

mancsa, köszi az infót!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Nekem a Bata Barna a dokim.
Tapasztalatok?

Nektek ki?
timmi
 
 


Amúgy én tök jól vagyok, a felkelés-elindulás néha gáz, fáj a derekam, és biztos baromi viccesen nézek ki a rokkant pingvin mozgásommal, de ha már megyek, akkor le se lehet lőni... :D
És én is úgy nézek ki, mint egy bálna, dehát mit csináljak? :) Én nagyon szeretem a terhességet, szinte minden baj nélkül át is vészeltem eddig, nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak :)

Persze kíváncsi vagyok az új szerepemre is, hogy fogok megfelelni anyaként? És hiányozni fog a nagy hasam, és a mocorgás bentről :) De a kíváncsiságom nagyobb, milyen lesz a lányom? :)

Szóval bennem is eléggé kétes érzelmek kavarognak...
timmi
 
 


Bata barnabásról jókat hallottam, de személyes tapasztalatom nincs.
Nekem deák Csaba a dokim.

Örülök, hogy jól vagy, és hogy jól viseled.
Én sajna most nem érzem, hogy hiányozni fog ez a nagy has, de majd kiderül ;)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Timmi! Szia! Mi lesz a kislányod neve? Apás szülést terveztek?
Biztos szuper anya leszel, bár mi a férjemmel az elején nagyon izgultunk mindenen. Így visszagondolva eléggé vicces. Mikor hazahoztuk Milut, három napig hányingerem volt és enyhe hasmenésem, annyira izgultam. Mindenki kinevetett, hogy mit parázok, minden rendben lesz, de erre csak utólag jöttem rá. Ahogy összeszoktunk - bár én 3 hétig naponta csak 5x láthattam etetéseknél,így eltolódott pár héttel - minden simán ment.


Gégéé! Milyen filmeket nézegetsz? Írhatnál nekünk ajánlókat. Mikor elmegyünk kölcsönzőbe, a bőség zavarában mindig sikerül kiválasztanom a legszarabbakat. Ennek köszönhető, hogy Apánk külön választ már magának. :)
Ja, amennyire várod Emmát és amennyire figyelsz rá, szerintem nem lesz gond, hogy rájöjj,hogy megindultak a fájások. A magzatvíz csordogálást meg úgy tudod megállapítani, hogy félmeztelenül megállsz terpeszben. Ha valami folyik a combodon, akkor az a magzatvíz! :D
Emma biztos ünnepel a névnapján odabent.

Wicca! Tök jó a koszorú. Én pont ma vettem meg a fenyőágas alapot. Idén én szeretném készíteni. A gyertyákat hol vetted? Én lehet, hogy szerdán reggel kimegyek a Miluval a piacra, mert a sima boltokban horror árakon láttam. A Két templom boltban van a mintadarab adventi koszorúnk. Megpróbálom én is úgy elkészíteni, de lehet, hogy többe fog kerülni, mintha megvettem volna.

Trundike! Micsoda építmény!!! Annyira édes... :D
Biusnak adsz valamit a hasfájásra? Espumisan csepp, vagy Infacol vagy valami homeos bogyó?
Azt mondják 3-4 hónapos korra megszűnnek a pocifájások. A hason alvás is mérsékli valamennyire.
Az unokahugomnak 3 héttel fiatalabb a kisfia. Ő még mindig 3-4 alkalommal fent van éjszaka. A "hibát ott követte el", hogy amikor már nagyobb volt és megébredt, folyton megitatta, és gyakorlatilag hozzászoktatta. Most már csak úgy hajlandó visszaaludni, ha pár kortyot iszik. Tuti, hogy nem szomjas, csak megszokta.
Álometetést nem próbáltad? Nekem bejött.

Bende! Milyen márjkájú a cumitok? Nekem van egy Aventes Változtathatós, de még soha nem jöttem rá, hogyan lehetne változtatni. Szőke vagyok egyébként. Tehát amerre néz, az a lyuk érvényesül? Nekem van I II III. Ezek mit jelentenek?
Köszi

Jaffa

Kép
jaffa4
 
 


Timmi! Szia! Mi lesz a kislányod neve? Apás szülést terveztek?
Biztos szuper anya leszel, bár mi a férjemmel az elején nagyon izgultunk mindenen. Így visszagondolva eléggé vicces. Mikor hazahoztuk Milut, három napig hányingerem volt és enyhe hasmenésem, annyira izgultam. Mindenki kinevetett, hogy mit parázok, minden rendben lesz, de erre csak utólag jöttem rá. Ahogy összeszoktunk - bár én 3 hétig naponta csak 5x láthattam etetéseknél,így eltolódott pár héttel - minden simán ment.


Gégéé! Milyen filmeket nézegetsz? Írhatnál nekünk ajánlókat. Mikor elmegyünk kölcsönzőbe, a bőség zavarában mindig sikerül kiválasztanom a legszarabbakat. Ennek köszönhető, hogy Apánk külön választ már magának. :)
Ja, amennyire várod Emmát és amennyire figyelsz rá, szerintem nem lesz gond, hogy rájöjj,hogy megindultak a fájások. A magzatvíz csordogálást meg úgy tudod megállapítani, hogy félmeztelenül megállsz terpeszben. Ha valami folyik a combodon, akkor az a magzatvíz! :D
Emma biztos ünnepel a névnapján odabent.

Wicca! Tök jó a koszorú. Én pont ma vettem meg a fenyőágas alapot. Idén én szeretném készíteni. A gyertyákat hol vetted? Én lehet, hogy szerdán reggel kimegyek a Miluval a piacra, mert a sima boltokban horror árakon láttam. A Két templom boltban van a mintadarab adventi koszorúnk. Megpróbálom én is úgy elkészíteni, de lehet, hogy többe fog kerülni, mintha megvettem volna.

Trundike! Micsoda építmény!!! Annyira édes... :D
Biusnak adsz valamit a hasfájásra? Espumisan csepp, vagy Infacol vagy valami homeos bogyó?
Azt mondják 3-4 hónapos korra megszűnnek a pocifájások. A hason alvás is mérsékli valamennyire.
Az unokahugomnak 3 héttel fiatalabb a kisfia. Ő még mindig 3-4 alkalommal fent van éjszaka. A "hibát ott követte el", hogy amikor már nagyobb volt és megébredt, folyton megitatta, és gyakorlatilag hozzászoktatta. Most már csak úgy hajlandó visszaaludni, ha pár kortyot iszik. Tuti, hogy nem szomjas, csak megszokta.
Álometetést nem próbáltad? Nekem bejött.

Bende! Milyen márjkájú a cumitok? Nekem van egy Aventes Változtathatós, de még soha nem jöttem rá, hogyan lehetne változtatni. Szőke vagyok egyébként. Tehát amerre néz, az a lyuk érvényesül? Nekem van I II III. Ezek mit jelentenek?
Köszi

Jaffa

Kép
jaffa4
 
 


bocs kétszer ment el :oops:

Kép
jaffa4
 
 


bocs kétszer ment el :oops:

Kép
jaffa4
 
 


pffffff írtam egy tökre hosszút, erre áramszünet lett, és elszállt!

basszus

A lényeg, hogy a Szívek Szállodája sorozatot kaptam meg átmásolva egy vagon DVD-n a hugimtól, és azt nézem...Filmek terén kiborítós az ízlésem, jelszavam a csak semmi komoly...tehát csupa fis-fos filmet szeretek megnézni...mint pl, míg a Jackpot el nem választ, amiben van egy kis nevetés, egy kis szerelem, lehetőleg hepiend...mert ha a filmekben szomorúság van, akkor én végig bőgök...pl. Van egy film az Édes November. Nagyon jó film, meg nagyon szép, de én a 40. perctől kezdve bőgtem már az első nézésnél...az Armageddonnál már ott bőgtem a moziban annó, amikor elmentek az űrbe...szóval én csak "limonádé" filmeket nézek, míg a férjem szereti a gondolkodós, rejtvényes, szövevényes, furmányos, akciós, krimiszerű, koncentrálós filmeket...hmmmm...szóval nehéz velem az élet...

most gyorsan elküldöm, mielőtt itt az Istenke háta megett megint áramszünet lesz...

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!
Éjszaka átalvós tanácsokat én is elfogadnék, Levit úgy elrontottam, hogy 2 éves koráig nem aludtunk át egy éjszakát sem.
Mentségemre legyen szólva, akkor anyóséknál laktunk és ha nyekergett a fiam hát voltam én minden...
Na mindegy elmúlt az az időszakunk, de Dorkát nem szeretném így szoktatni.
Lara: örülök, hogy nincs semmi komoly.Az átmosásról nem hallottam jókat.
Vendég
 


Itt vagyok, Gégéé a nagy testvér figyel ám Téged is!!!!!Emmácska olyan jó ott bent, meleg van, félhomály, lubickolhatsz a meleg vízben, tompák a zajok, itt kinn meg hideg van, élesek a fények, hangosak a zajok...egy két jó dolog van, ami miatt kibújhatnál, ezek közül az első az anyukád! De én a helyedben még maradnék egy kicsit. :D

Jaffa! a miénken úgy van, hogy az I-sen át jön a legkevesebb és a III- son már zúdul a koszt. Ha az I-es van a gyerek szájánál, akkor ott jön ki a kaja és így tovább.

Timmi! az én szülésemnél ügyeletes volt a Bata és bár nem ő vezényelte le, időnként bejött és biztatott és a végén gratulált a babához is. Szerintem nagyon rendes és kedves. Ő is megvizsgált néhányszor, de mindig szólt, hogy mit fog csinálni, úgy hogy nála is jó kezekben éreztem magam. A homeos bogyókról meg a málnalevél teáról meg annyit, hogy valakinek használ, valakinek nem. Én is szedtem, de nekem nem segített.

Az arnicát én úgy tudom csak szülés után kell szedni. Az vérzés és fájdalomcsillapító hatású.

Lara! örülök, hogy minden rendben volt a szemésznél :)
bende
 
 


Sziasztok Lányok!Itt vagyok :D

Mancsa:Én se hallottam róla jókat remélem nem lesz rá szükség!Veszprémbe voltunk dokinál.

Gégéé:Én is szeretem az ilyen filmeket :D Tegnap is volt egy jó A csajom apja ideges de azt már elötte letöltöttem mostanába én is ilyen romantikus vigjátékokat nézek pedig régen tök szerettem a horror meg thriller a kedvencem az a stigmata azt még mindig szeretem de most már az ilyen durvákat mint a fürész meg ilyeneket nem nagyon.Átküldöd privibe a tel számod?

Jaffa:Nagyon édes a kislányod milyen kis formás nem is látszik rajt hogy elöbb jött :D

Wicca:Nagyon csini kismami vagy :D és nagyon kreativ is ügyi vagy :D

Timmi:Üdv köztünk!Jó helyre jöttél!!!!!Legalább gégéé nincs egyedül a multkor panaszkodott hogy ő az egyedüli akinek még nincs babája,de már nem sokáig :D

Tucsinke:Örülök hogy már nincs féltékenység olyan aranyosak mikor rendezgetni akarják a kistesót :D

Sophie:De jó hogy jöttél már kérdezni akartam hogy ti mikor kezditek a hozzátáplálást?A barátnöm kisfia aug 7-én született és már eszik almát barackot sütötököt én meg tök félek töle hogy a Hannus utána meg nem eszi meg a tápszert.

Trundike:Barni nagyon édes!!!!Nálunk a Hannus elöször tomee tipee cumisüveget kapott az anyamell utánzós és most hogy nem evett rendesen kipróbáltam aventesböl és abbol sokkal szebben eszik ezért azóta abbol kap tápit.

Bende hagyjuk is az anyós témát mert elmegy a kedvem :twisted: Képzeld mikor én itthon végezhetö munkát kerestem akkor a rendörségen kötöttem ki :D Örülök hogy jól érezted magad! :D

Ancsi hol vagy???????Hiányzol ám!
Vendég
 


jaaa ancsi hol vagy, gyere!!!!

persze Lara, küldöm! puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé:Köszi én is átküldöm az enyém!

Winchi:Jol teszitek hogy néha kikapcsolódtok muszály mi shoppingolni visszük a Hannust is nagyon birja,olyan mint az anyja :D Csípőszűrésre mentek?Mi majd csütörtökön megyünk.
Vendég
 


Még mindig nem tudok képet feltenni, mert a meretezdat karbantartás miatt szünetel.

Ma túrtam a nyanyónak egy zenélő könyvet. Nagyon tuti, textil, zörög, ha felnyitod a tükröt, akkor tülköl és, ha megnyomod az egyik lapját akkor zenét játszik jó hosszan. Két ceruzaelem kellett bele. Majd teszek fel fényképet, hogy hogyan ,,olvas,, a banya. Rá lehet kötni a kiságy, vagy a járóka rácsára.
bende
 
 


Lara, megírod, hogy milyen munka volt és miért ,,tartóztattak,, le?
pl. vadkender termesztés? az is otthoni munka.... :D
bende
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?