Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

Csige simán lehet baba mellett is barnnázni, most ahova írok másik topik ott is van kettő kismama is akik barnáznak, és a barátnőm is vérezgetett elég sokat a terhesség alatt, a 18. hétig. Úgy hogy szerintem ne add még fel ezt a hónapot. Hányadik napon vagy?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Hát szerintem itt nincs baba. Most voltam wc-n és egyre jobban barnázom. Nem véres, de egyre nagyobb a mennyisége. Az a fura, hogy nekem ennyire korán nem szokott megjönni a menzim, mindig késik. Szóval nem értem, 26. napon???!! Most várok, majd meglátom mi lesz

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem jó hírekkel jövök én sem,piri megjött.Igazából nagyon hibáztatom magam a dologért,de a férjem azt mondja,hogy nem kéne.Nem tudom.Ugyanis Debrecenben elvoltunk az élményfürdőben és utána átmentünk a termál részre is én mindegyik medencébe töltöttem 10-10 percet 33,35,38 c-volt a víz és ez lehet,hogy nagyon nem tett jót.Igaz már szombaton barnásodtam,így tamponnal voltam,de ez minimális volt.Lehet,hogy nagyon benne van a kezem ebbe a piribe . Teljesen kivagyok bukva magamra.De a legszebb az egészben az,hogy erre ma gondoltam először.Tegnap napra pontosan meg jött Holnap vérvétel,mert a ciklus 3.napján kell mennem.A Péterfibe megyek egy kedves szülésznőhöz.

Lassan vissza olvasok és még jövök!!

Kép
Kép
a.ibici
 
 

 
 

sziasztok!ma meglátogatott piri...de nem vagyok ám elkeseredve!!!!!!!!!sőőőőőt..annak is örülök hogy pontosan jött.na de majd köv honap sikerűlni fog!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát úgy látom lányok, hogy mindenkihez jött most piri.
A.ibici: ne hibáztasd magad. Valóban nem hasznos a meleg víz, viszont ez nem befolyásolja a babásodást. Szerintem azért jött meg a menzid, mert a meleg víz elősegíti a menzit, de ha babás vagy, akkor azért nem megy el a baba. Legalább is én még ilyenről nem hallottam.
Hát én is úgy vagyok vele, hogy most elkezdem ismét a clostit szedni és talán majd a következő hónapban sikerül.

KépKép
csige-bige
 
 


csige hajrá köv hónap+++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


EZ a hülye piri szabira mehetne már mindenkinél, olyan jó lenne.

Teszek fel egy jó pár képet, hétvégn készültek, illetve a pocakos mai. Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Csak gondoltam bejelentkezek.
Megint elkezdtem vérezni tegnap, aztán jött a barnázás, ami most is tart :cry: :cry: :cry: .Eléggé kész vagyok :cry: . Csináltam tesztet pénteken meg ma is, a kettőn semmi különbség nincs, se nem erősebb, se nem gyengébb. Holnap megyek csak dokihoz, próbálok pihenni, de úgy érzem itt már nincs mit tenni :cry: Már sírni se tudok.
Olvastam Gabi, hogy valamelyik topikban is van ilyen lány, de már nem tudok reménykedni se.
Azta, hogy Neked mekkora pocakod van :shock:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita: nagyon sajnálom, de ne add fel. Pihizz amennyit csak tudsz, és koránt sem biztos, hogy már túl késő. Az egyik ismerősöm a vetélés után amikor terhes lett, akkor nagyon elkezdett vérezni. Nem is ment el dokihoz, mert azt hitte hogy már késő. Megvárta amég elmúlt a menzi szerű vérzés és elment a dokihoz, hogy sajnos elvetélt. A doki megnézte és közölte vele, hogy nagyon erősen kapaszkodik a bébi és ver a szíve. Kapott gyógyszert és pihiznie kellett és teljesen komplikációmentes terhessége volt és egy egészséges kisfia van. Szóval nyugi, ne gondolj semmi rosszra. Nagyon-nagyon drukkolok neked.
Gabi: hihetetlen hogy mekkora pocid van. Csini vagy nagyon.
Nekem görcsöldget a hasam, szerintem mire hazamegyek meg is fog jönni. Szóval lehet hogy bebukom a vérvételt szerdán, viszont nem is emlékszem rá, hogy nekem valaha is időben megjött volna a menzim. Szóval ez hihetetlen. Pont most amikor vérvételre kell mennem. 14. nap pé és megjön a 26-27. napon. Ilyen nincs.

KépKép
csige-bige
 
 


Nitácska!
Sajnálom pirit :(

Csige!
Köszi a biztatást aranyos vagy.Drukk a vérvételhez++++++++++

Gabi!
Szép nagy a család,hát még a pocid.................. :shock: :shock:

ranita!
Ne add fel tessék pozitívan+++++++++++Tudom könnyű mondani,de akkor is!!!Holnapra szorítok neked és gyere,ha végeztél a dokinál!!

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Ranita:Olvastalak a másik topikban is,hogy mi történik veled! :(
Nagyon szorítok ám,hogy a baba rendben legyen!Pihenj sokat!

Gabi:Azta szép nagy már a pocid!De jó neked! :wink: [/i]

Kép

Kép
syl100
 
 


gabi jó nagy pocid van már........ :shock:
ranita sajnálom..mondanám hogy reménykedj de attol nem lesz jobb!!!azért drukkolok a dokinál hogy jot mondjon!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi: Szép a családod. Mekorra pocid van már??
Boldog születésnapot kívánok útolag is.
Hányadik volt ha nem titok?:)


csajok: Látom mindenkinél jött a piri. Csajok ez azért van, hoyg mindenki a fa alá tudja tenni a zebrás tesztjét:)

Kép
csucsu05
 
 


csucsu van benne valami amit mondasz a zebrás tesztekkel kapcsolatba!!!! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csajok: Mi már szánkóztunk :) Tök jó volt még én is élveztem nemhogy a lányom :)

Kép
csucsu05
 
 


jó nektek!!!!!!
nekünk venni kell máténak szánkot.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

csucsu 30. volt. Nem tudom mekkora lesz a végére, de Rékával is baromi nagy volt a hasam. Most is erre számítok. Ő 4 kg volt.
Mi is voltunk kint szánkózni, gyerekek nagyon élvezték.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok csajok!
Hát látom mindenkihez megérkezett a piri! No a fene essen bele,de legalább van újabb esélyünk Karácsonyra babásodni! :wink:
misszike
 
 


ez az misszike!!!!!hajrá neked is!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi: Hát akkor nagyon szép korba léptél. Igy bizony még boldogabb szülinapot kívánok neked.
:)

Kép
csucsu05
 
 


Nitácska drága: rád is vonatkozik,hajrá neked is!!!!!!!!
misszike
 
 


misszike köszi!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt lányok. Úgy tűnik ma reggel én voltam a legéberebb :lol:
Nekem megjött, úgy tűnik. Még nincs igazi vérzésem, de ma már szerintem az lesz. Gondolom, mivel a tegnapi nap csak barnáztam és este volt egy ici-pici élénk piros vérzés, így azt nem számolom első napnak. Sajnos így baba nincs és még a szerdai vérvételre sem tudok menni, mivel megjött. Jövő hét szerdán megyek vissza a dokihoz az egy szem eredményemmel. Ha ma igazán megjön, akkor csütörtökön kezdem a clostit ismét szedni. Remélem segít majd valamit és Misszikének lesz igaza, hogy mindannyian a karácsonyfa alá tesszük a pozitív tesztünket. Nekem kb. pont akkora kell majd megjönnie, tehát van rá esély, de már nem reménykedem. Ebben a hónapban sem éltem annyira bele magam, így nem esett olyan rosszul mint a mult hónap. Akkor nagyon rosszul esett, mert úgy gondoltam hogy a vetélés utáni első éles ciklusban teherbe fogok esni. Hát nagy csalódás volt.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: sajnálom pirit nagyon. :(

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok,

látom, senkinek sincsenek jó hírei...sajnálom :( De nekem sincs. Tegnap voltam 2 dokinál, délelőtt Pécsen, délután Szigetváron. Hát, nagyon érdekes a dolog: mindkettő megnézett UH-on. Pécsen 7 mm vastag méhnyálkahártyát mértek, Szigetváraon 4-et! Pécsen láttak 15 mm-es domináns tüszőt, Szigetváron semmit, csak cisztákat!! Ne erre mit lehet lépni??!! Úgyhogy olyan nagyon felhúztam magam, hogy bejelentkeztem lombikra! Január 6-án megyünk megbeszélésre! Most pedig semmi gyógyszert nem szedek, leállunk decemberben a Baba-dologról és kész. Lányok, elegem lett!! Nektek nagyon szorítok, s majd benézek Hozzátok gyakran!!
Puszi Nektek!
Kexi
kexi
 
 


Jaj sajnálom Kexi. Ti egyébként mióta próbálkoztok? Nem is fogtok próbálkozni decemberben? Szerintem jelentkezz be lombikra, de azért spontán, védekezés nélkül legyetek együtt, mert simán megeshet, hogy most sikerülni fog. A sógornőm ugyan így ünnepek előtt adta fel és bejelentkezett januárra lombikra. A karácsonyi készülődés, ünnepek annyira elterelték a gondolatait, hogy amikor ment januárba a meddőségi központba, közölték vele, hogy terhes. Spontán sikerült. Szóval szerintem ne védekezzetek, de próbáld kiverni a fejedből a babadolgot az ünnepek alatt. Nagyon drukkolok nektek, hogy mire oda kerül a sor, hogy mentek a meddőségibe, már baba legyen a pocidba. Kitartás, így vagy úgy de sikerülni fog.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Túl vagyok a vérvételen 5 cső vér vizelet leadva holnapra meg lesz a nagy része.Csak a pajzsmirigy hormon vizsgálat 1 1/2 - 2 hét.20-22.napon kell mennem progeszteron szintet néznek újra a vérből.Tündéri a szülésznő,jót tesz előre megismerni.

Csige!
Nagyon sajnálom pirit :(

kexi!
Reméljük figyelem elterelésnek szuper lesz az ünnepek és a karácsonyfa alatt neked is ott lesz a +teszt.Na add fel!!!!

csucsu!
Biztos szupi volt a szánkózás sajna mára már minden elolvadt,még időben kihasználtátok a havat!!

Kép
Kép
a.ibici
 
 


sajna olvad a hó és tiszta latyak minden!!!.....ááááááááá :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


A.ibici: hú akkor jól megkínoztak. Nekem is amikor teljes vérképet csináltak+hormonok+toxo, annyi kémcsövet adtak, hogy megkérdeztem, hogy ez bizti mind az enyém, hát nem marad vérem.... Azt hittem soha nem végzünk. A nő aki vette a vért annyira karatyolt a kolleganőjével vérvétel közben, hogy én szép lassan elkezdtem hajlítani a kezemet, mivel nem néztem oda és szépen eldurrant a vénám. Akkora kék foltom lett, hogy nocsak. Szép élmények. Most csak egy fiola vért vettek tőlem.
Hát itt még látszik a hó, szépen fehérlik minden, de azért látszik, hogy olvad. Egyébként nincs olyan hideg, reggel is teljesen enyhe idő volt. Pedig szép lett volna ha megmarad pár napig, de így majd a nyakig érő latyakban gázolhatok haza. Nagy élmény lesz.

KépKép
csige-bige
 
 


Ranita: voltál dokinál? Mi a helyzet? Várunk nagyon a hírekkel? Gondoltam ma rád és drukkoltam neked, remélem segített és remélem minden rendben.

KépKép
csige-bige
 
 


ranita reméljük jó hírekkel jön!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kexi: nem semmi. Ez én sem értem akkor kinek minek higgyjen az ember??
De kivánom hogy a december azért meghozza a babát:)

Kép
csucsu05
 
 


lányok ma merre vagytok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

kexi nem semmi hogy jártál. Ez kb ugyan olyan volt, mint nekem hogy az sztkba azt mondta a doki hogy 9 mm, ugyanaznap este az én dokim azt mondta a kh-ba hogy 13 mm a petezsák, erről ennyit.
Jól tetted hogy bejelentkeztél lombikra, de azért szerintem attól hogy most nem kimondottan próbálkoztok nyugodtan legyetek együtt védekezés nélkül, hisz lehet hogy pont ez lesz a tökéletes alkalom a spontán babára, mivel nem görcsölsz rajta. Én azért még drukkolok.

Velem minden ok, ma baromi álmos vagyok, még annál is jobban mint szoktam. Szerintem lassan le is fogok feküdni. Gyerekek is már ágyban vannak. Majd én is onnan nézem a Barátok köztet.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


jó pihit gabi.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


gabi: te is barátok köztös vagy?, Én is szeretem. Pihenj jól.


Csajok : Ma az Lh tesztem nagyon erősen pozítív. És van hzzá nyákom is:)
Ma azt hiszem Apázok:)

Kép
csucsu05
 
 


Sűrgős!!!!
ha tud valaki kölcsön légzés figyelőt az szoljon nekem!!!!
harivera kislányának délben leállt a légzése...ő kéri ha tud valaki segítsen!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


[quote="nitacska007"][ írta:nitacska007color=red]Sűrgős!!!!
ha tud valaki kölcsön légzés figyelőt az szoljon nekem!!!!
harivera kislányának délben leállt a légzése...ő kéri ha tud valaki segítsen!!!!
[/color]


Uram isten!Jól van a baba?

Csucsu:Nekem még negatív az Lh-m,de már erősödik a tegnap előttihez képest,nyákom is alakulgat,de nem nagyon van! :?
Amúgy nekem ma van a 15.cn-m!De azért letámadom én is apcit!
:wink:
Még van 2db Lh-m,holnap holnaputánra ,remélem már az egyik pozi lesz!

Kép

Kép
syl100
 
 


egyenlőre jol van de megfigyelés alatt van...éjjel.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


NIta: Sajna nekünk már nincs meg eladtuk. Pedig nem is olyan régen mert csak itt porosodott.
Nézza meg hátha lehet valahol kölcsönözni sőt biztos lehet.
Pont Csepelen van egy bababolt ott nagyon jó áron lehet kapni légzés figyelőt. 20ezer ft.
És utána el is adhatja szinte majdnem ennyiért.
De remélem már ez nem fordul többet elő.

Kép
csucsu05
 
 


Hú nem semmi ami Hariveráékkal történt. Még jó hogy nem történt komoly baj. Szerintem a kórházban is lehet kölcsönözni, legalább is én úgy hallottam.
Hát nekem nem erősödik a menzim. Élénkpiros, de nagyon gyengus. Nem értem én ezt. Most mikor kezdjem el a gyógyszert?? Meddig várjak??? Tudom hogy azt kell első napnak számolni amikor rendesen megjön, de honnan tudjam, hogy ez erősödni fog. Teljesen tanácstalan vagyok. Ma reggel nem mentem el vérvételre, mert azt mondta a doki, ha megjön, akkor nincs értelme. Hát mivel vérzek, így nem láttam értelmét, hogy elmenjek. A hasam fájdogál és hétfőn egész nap fájt. Lehet hogy délután felhívom a dokit és megkérdezem tőle, hogy mitévő legyek.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Szerintem a gyenge mensi is számit. tehát onnan számold amikro már piros szine volt. A mennyiség esetenként változik.De az a legjobb ha megkérdezed a dokidat .

Kép
csucsu05
 
 


Ranita mi a helyzet veled? Remélem minden rendben van. Várunk nagyon.
Hát lányok úgy tűnik, hogy kihal a topic.

KépKép
csige-bige
 
 


Hát ma már egy kicsit jobban vérzek, de nem az igazi. Úgy tűnik, hogy ez a menzi más mint szokott, elég gyengus. Holnap reggel elkezdem a gyógyszert szedni, nem hiszem hogy ez erősödni fog. Egyébként egy nap nem hiszem hogy olyan sokat számít a gyógyszernél, mert az orvosok eltérő időt mondnak, hogy mikor kell elkezdeni szedni. Hát ha valaki olvassa a topicot, szerintetek is elkezdjem? Holnap lesz a 3. nap és attól tartok hogy nem fog erősödni és lekések erről a hónapról a gyógyszerrel.

KépKép
csige-bige
 
 


Szisztok

nagyon drukkolok hariéknak hogy minden rendben legyen velük, a cheten szoktunk rengeteget beszélgetni.
Nitácska nem tudsz újabb infót róluk? Mert sajnos a cheten sem tudnak semmit, Remélem minden ok velük.

Csige nem baj ha nem annyira erős amenszi, attól az még az.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Hát igen Gabi, de elég nehéz megállapítani, hogy melyik a harmadik nap amikor a gyógyszert el kell kezdenem szedni. Egy nap csupán egy tampont használtam el, azért ez nagyon karcsú.
Na mindegy.
Képzeljétek, a closti beszerzését az utolsó pillanatra hagytam és alig tudtam megvenni. Az egyik kollegám ment el megvenni, mert Miklóson nem kaptam, de én ki naív azt hittem, hogy pesten majd lesz és képzeljétek a 10. gyógyszertárban kapott, de ott is csak egy dobozzal és a másik kettőért holnap kell visszamenni. Tök röhejes. Szóval senki ne hagyja utolsó pillanatra a closti beszerzését, mert így járhat.

KépKép
csige-bige
 
 


nemrég beszéltem verával....jol van iza......éjjel nem volt semmi már......találtunk neki légzésfigyelőt.....egy anyuka felajánlotta...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige: nekem van két doboz closti itthon:) De valóban nekem is rendelni kellet. nem is értem miért hisz annyi nő szedi.


Nita: Na az jó ha Veráék jól vannak.

Kép
csucsu05
 
 


Köszi Csucsu, most már nekem is van :lol: viszont úgy döntöttem, hogy csak holnap kezdem el szedni. Tegnap délután elöntött a vér, tehát megjött rendesen, így azt számolom első napnak. Tehát ma vagyok a másodikon és holnap reggel indul a closti. Remélem a clostinak köszönhetően ismét babás leszek, mivel úgy tűnik hogy anélkül nem igazán meg nekünk.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Na akkro kitartást és megelsz az eredménye majd most:)

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?