Új privát üzeneted érkezett!

Na csak 1 gyors bekukk mer ha apa meglatja irgum burgum lesz :lol: Nemreg jottunk haza elvoltuk a barijanak megnezni a uj lakasat aztan most meg tusolunk es megyuunk vacsizni szal megint nem tok olvasni :twisted: De megprobalok meg ma jonni :roll: Ugye mar este 8van aztan most megyunk vacsi utana bekell cserkesznem apat 8) Utana talan ha meg lesz idom jovok 8)
Pusszancs

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na ez most nem direkt volt juhuuuuuuuuu LAPTETUUUU :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Ez a laptető hozzon szerencsét a mai napra és sikerüljön a nagy találkozás :) Szivemből kívánom:)

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Sziasztok! Itt vagyok, de csak egy gyors kukucsra! Nemrég jöttem haza a munkából, majd elmentem a kozmetikushoz és most ugy érzem minjá elalszom! tuti ez az idő csinálja velem, mert miközben esik a hó :D :D :D Sűt a nap! :twisted: :twisted: Én ugy akarok már menni szánkozni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádok szánkázni! :lol: :lol: :lol:

Pendi! Nagyon szívesen a jó tanácsot! Máskor is! :D
Amugy én már teljesen kari lázban égek! Imádok készülödni!
Ja én is már annyiszor maradtam koppon igy a bulikbó! Még lehet egyszer együtt megyünk el??? Jó lenne eggyet hepalyozni!!! :lol: :lol: :lol:

Csucsu! Ezt én is halottam már, hogy az egyik gyerköc igy akkor a másik meg ugy jön össze! De ez egy kegyetlen dolog! :( :( És amugy voltál azon az állás miatt jelentkezni?? Felvettek?? És mit kell majd ott csinálni??

Brid! Hajrá mindent bele az estére! Csuriban mindenem!
És mien az uj kecojuk az ismiknek?? Szép?? Az az ahol nincs babaszoba??
Ja és kivánom, hogy ez a véletlen lapostetű hozza el neked az örökké tartó boldogságot! :D :D

Csajok ma mi is megyünk vacsizni szal nem tom jövök e még! Legyetek jók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget!
Én is remélem, hogy ez a laptető szerencsét hoz! Apára fel!

Pendi!
De kár, hogy nem jött össze a buli, az ilyet én se szeretem :( (amúgy tudom, melyik helyre akartál menni :wink: ).

én eddig takarítottam :? De legalább már kész van :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon visszaolvasni nem tudok sajnos, bocsi!

Üdv Kittynek!

Képzeljétek holnap jön az apa és hazavisz minket hétfőn!
Már nagyon várom!
Néha bőghetnékem van, mert annyiszor elképzeltem ezt a napot, amikor hazafelé pöfögünk az EGÉSZSÉGES gyerekünkkel. Emlékszem, mikor a Leventét vittük haza, végigaludta a három órás utat. Remélem a Lilla is szépen végigalussza. A Levente majd otthon vár, nem utaztatjuk, meg akkor nem is tudnék hátul ülni.

Lilla nagyon jó baba, keveset sír, viszont szeret aludni. Szopizunk is, de néha pótolom, mert sárga volt, és sok folyadék kell neki.
Szóval nem dől belőlem a tej, de próbálkozunk. A Leventét is szoptattam, de néha neki is kellett pótlás. Érdekes, hogy három hónapos kora után már nem kellett, 6 hónap után kezdett el kóstolgatni mást.

A napok szopizással, altatással, alvással telnek, és az éjszakák is. Kb. 2-3 órát tudok egybe aludni, aztán szopi, csak bealszik rajta fel se tudom kelteni. Aztán egy óra után újra felkel. Ilyenkor próbálom magam felkelteni és feltápászkodni, megmérni, megszoptatni, visszaaltatni.

Majd otthonról tudok jobb képeket felrakni. Már egy csomót csináltam a telefonommal, csak fel kéne tölteni, de én nemtudom.
Ma bucsujárásvolt, délelőtt nagynéném, délután unokatesómék a keresztlányommal, aztán a barátnőm a férjével, utána másik unokatesómék a két gyerekkel. Közben szoptatni, beszélgetni, altatni, kínálni őket, uzsonnázni hogy ne legyek éhes. Anyu nem volt itthon, mert osztálytalálkozóra ment apuval.

Most röviden ennyi, majd otthonról írok!

Puszi!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Biztos mindenkinek mozgalmas a hétvégéje, hogy egész délután nem írt senki :wink:
Vendég
 


Biztos mindenkinek mozgalmas a hétvégéje, hogy egész délután nem írt senki :wink:
Vendég
 


Biztos mindenkinek mozgalmas a hétvégéje, hogy egész délután nem írt senki :wink:
Vendég
 


Biztos mindenkinek mozgalmas a hétvégéje, hogy egész délután nem írt senki :wink:
Vendég
 


Biztos mindenkinek mozgalmas a hétvégéje, hogy egész délután nem írt senki :wink:
Vendég
 


De jó, hogy ennyiszer elküldte :evil: Az előbb meg nem csinált semmit, kiléptem, erre itt van ez :evil: :evil: :evil:

Kati, szia! De jó, hogy Lilla jó baba! Várjuk a képeket! :wink:
Vendég
 


Kép

Olyan babmbán ébredtem, hogy csak na. Nem tudom mitől.

Tegnap folytatnom kellett a durci-sztájkot, mert tegnap sem voltunk sehol. Pedig 2 napja könyörgök, hogy menjünk már el valahova. Igaz, most legalább felhívta az egyik kolléga-barátot, hogy van-e kedvük, de nem volt. És ezzel ki is merült a dolog. Mert ezt előre meg kell szervezni-mondja ő. Na de hát én már péntek óta rágom a fülét. Mikor mondjam? már 2 héttel azelőtt?? Lehet, hogy addigra az embernek már nincs annyira kedve. Nekem most volt! Ha nagyon akarta volna.... Szerintem nem volt kedve, és a többi nem érdekelte. Na de lesz ez még fordítva is. Akar ám majd valamit nagyon ő is. És én majd akkor beintek...
Nálunk tegnap olyan hó-felhő szakadás volt pár percig, hogy azt hittük el sem áll. Úgy fújta a szél, hogy csak na.De aztán elállt, és annyi volt a havazás. De hideg az volt, és van is most is. Kinyitottam az ablakokat szellőztetni, de cudar egy hideg van, az biztos. Fúj a szél is, de legalább gyorsan átfujja a lakást is.
Tesóméknál meg is maradt egy kicsit a hó. Aztán kisütött a nap,és annyi volt neki. Remélem Karácsonyra lesz hó rendesen. A fehér Karácsonynál nincs szebb. Én már úgy várom. :)
Vendég
 


Bridget
Legalább nektek szupi kis estétek volt. A legfontosabb, hogy a tiétek az egész hétvége. Végre. Olyan rég nem voltatok együtt ennyit. :) Jól sikerült a vacsi?
A laptetűhöz meg kívánom, hogy végre beteljesedjen, és elkapjátok a mostani petikét. :)

Nócika
Kozmetikus? Szép lettél biztosan! ÉN is imádok a hóba szórakozni. Tesómmal tavaly olyat hemperegtünk hólapátolás alatt, hogy csuda. :) Párom még képeket is csinált rólunk. :)
A buliba meg naná, hogy benne vagyok. CSak ez olyan város, hogy nem nagyon van lehetősége a magam korúnak. Talán egy hely van (de csak pénteken), ahova nem mennek tinik, na meg most újranyílt egy hely am talán megint a mi korúaknak készült. De nem tudom, hogy melyik nap van buli. Mert ugye itt nincs minden nap.
Megint vacsi? De jó nektek! Milyen rendes kis Apácskád van neked! Mit ettetek?

Kitty
Ügyes voltál, hogy kitakarítottál! :) Nekem is kellene, de nincs kedvem hozzá.

Kati
De jó! Végre mehettek haza!! Valóraválik az álmod! Végre otthon. Aztán megkezdődhetnek a szokásos napok. Mikor is voltál utoljára otthon hosszabb ideig?
Lilla meg ezek szerint ügyes baba. De hogyhogy 2-3 óránkén fel kell kelni? Nem elég egyszer éjszaka szopiztatni? Vagy az elején még ennyiszer kell?
Várunk vissza a képekkel!

Csucsu
Hogy tellik a hétvége? M lesz a mai menü?

Zsu merre vagy?????? Már megint nem jössz. Mi van veled?
Vendég
 


Nócika: voltam az állás interjún fel is vettek. Január 2án mehetek. De ép tegnap beszéltem a barátnőmmel, hoyg lehet nem megyek. Mert vele szurnék ki ha terhes lennék pár hónapon belül. Hisz akkor megint kereshet embert. Tehát eddig azona ponton vagyok, hoyg vissza mondom. Mert egy barátság menne tönkre.

Kép
csucsu05
 
 


Pendi: Tegnap szülinapozni voltunk délelőtt és tegnap csak délben egy kis kolbászt sütöttem. Hisz este már a szabina keriszüleinél buliztunk és ott ettünk sok sok finomságot.
Ma bolognai tészta lesz. Csak el kellene mennia boltba még sajtért:(
De valahogy nincs kedvem elindulni.Elhiszem, hoyg rossz volt , hoyg végül nem mentetek sehova. Én is olyan vagyok ha egyszer beindulok hogy na akkor most menjünk. Ezt előre nem is lehet megszervezni mert az sosem olyan mintha spontánul jön.


Kati: örülök, hogy jó baba Lilla. És tényleg várjuk majd a képeket a kis hercegnőtőkről ha lesz időd majd.
Addig is élvezzétek a boldogságot :)

Bridget: milyen volt az éjszaka?:)

Kitty: Te pedig szorgalmas voltál ha ki takaritottál :)

Ki mit csinál ma??

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu!

de jó nektek! Akkor volt buli!
Hmm bolognai-tészta az finom! Nekem sincs kedvem nekiindulni. :) Nálatok esett tegnap a hó?
Én ma csirkeszárnyat sütök, tegnap néztem k a receptjét a Fakanál-ból. Panírozva lesz, csak kell hozzá mustár, meg tejszín. Majd meglátom mi lesz belőle.
Addig amíg Apa fel nem ébred, még puzzle-zom, meg reggelizem meg ébredezem. Nem kapkodom el.
Délelőtt még menni kellene a barátnőmhoz is, mert bekötötték neki az internetet, és Apa megy megnézni a virusírtót, meg a tűzfalat.
Vendég
 


Pendi: Igen nálunk is havazott de nem maradt meg. Éppen egy kis réteg van csak. Még szánkózni nem lehet. Pediga férjem már lehozta a padlásról a három szánkót. Mindenkinek van ám:)
nem messze van hozzánk a gát ahol vannak olyan helyek kialakitva amiken nagyon jól lehet csúszni:)
Ez a csirke jól hangzik ám:)

Kép
csucsu05
 
 


Mindenkinek van szánkója??? De jó!! akkor már elhiszem, hogy várjátok a havat. Családi szánkózás!! Az tök jó!!! :)
Lánykád fenn van már?
Vendég
 


Pendi: fent igen. A tegnapi bulin kicsit kifárasztotta magát. Igy átaludta az éjszakát mélyen. Most már az apját nyúzza éppen:)
Azért van szánkónk mert a szomszéd néninek volt az az igazi erős szánkója. Nekünk adta. kaptunk tőle egy dupla nagy szákót és a szabina kapott egy egy személyeset aminek támlája is van. Nameg nekünk van egy bobunk vagy nem is tudom minek hivják. Műanyag és egy felnőtt kényelmesen elfér benne. Tehát nem az a csúszka csak. Szabinával tavaly azzal csúsztunk és elfértünk ketten:)
Igaz most azért jobb , hoyg van neki is.

Mi lesz ma a program pihizés ??

Kép
csucsu05
 
 


Délután már biztosan. Délelőtt gyorsan főzök, meg elmegyünk ugye a barátnőmhöz, aztán délután pihi. Apa este megy melózni, legalább addig együtt vagyunk. Bár én még mindig duzzogok ugyebár! :) :)
Vendég
 


Pendi: Még mindig duzzogsz?, Én nem tudok sokáig duzzogni:)

Kép
csucsu05
 
 


És neked mi a programod?

Melóügy: Nézel majd azért másik meló után? Mert ugye beszéltük, meg írtad ezt a másikat, hogy nem vagy egyszerű helyzetben.
Vendég
 


Ja, igazából nem, csak azért érezze, hogy nagyon rosszul esett. Ha megkérdezi, hogy duzzogok-e még, akkor úgyis azt mondom neki, hogy igen. De közben vigyorgok. :) Nálam ez a duzzogás. Nem bírok én sokáig komolyan duzzogni. :)
Vendég
 


Bridget

Szeretném mozgó animációra kicserélni az avataromat, de nem sikerül. Légyszi majd segíts!
Köszi!

Most megyek bevásárolni!
Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Micsoda reggeli csevely volt itt :D

Mi ma megyünk anyuékhoz, névnapi ebédre, utána meg apuékhoz (elváltak a szüleim).
Én meg már reggeliztem, tanultam picit holnapra, amíg párom játszott a gépen.

Csucsu!
Imádom a tésztákat, fini ebédetek lesz! Biztos jó lehetett tegnap a buli!

Pendi!
A ti ebédetek is finom lesz! Jó az avatarod! :wink:

Itt is elég hideg van, hó persze itt sem maradt meg :( Lassan előkeresem a csizmámat, mert cipőben lefagy a lábam :?
Vendég
 


Csak gyors helyzetjelentes 8) De majd olvasok vissza amint lesz idom :wink:

Szal este elmentunk buliba...aszittem mar ossze se jon az esti birkozas :? :roll: Igaz berugott apa es hajnal fel 3kor jottunk haza....megvolt a nagy talalkozas az en kis petikem es az o kis katonkaja 8) :lol: Meg hetfon elkapom aztan megtortenik a csoda 8) :wink: :wink: :wink:

Aztan ma mentunk ebedelni a parom barijaval akiknel 1honapja jott a baba van fotom!! :wink: Edi bedi a bebi :lol: Aztan megtunk egy masik barat parossal a golfgyakorlopalyara 8) Most jottunk haza :roll: Lassan vacsit kell csinalnom :arrow: Apa lehet megy el holnap ugyhogy kikell hasznalnom minden alkalmat lehet csak holnap jovok :?

Csajok
Koszi a sok szoritast remelem osszejott a bebi :wink: 8) Jovok majd es olvasok 8) Valaszolok mindenkinek :wink: Legyetek jok es apara fel :!: :twisted:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="pendi"]B írta:pendiridget

Szeretném mozgó animációra kicserélni az avataromat, de nem sikerül. Légyszi majd segíts!
Köszi!

Most megyek bevásárolni!
Puszi Mindenkinek!


Az csak akkormegy ha nem kicsinyited a kepet.Ahogy kicsinyited a mozgas nem marad meg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


most csak egy kis avatar, meg vonalzó rendezésre jöttem, de majd jövök, és írok is. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Hazaértünk, jól teleettük magunkat.

Bridget, extra drukkok!!!!
Vendég
 


Kitty: Mi volt a kaja??

Bridget: Te most igazltam vagy távol Apázzál csak sűrűn:)

Kép
csucsu05
 
 


Szóval igazoltan csak rosszul írtam.

Kép
csucsu05
 
 


Koszi csajok a megertest de azert jelet adok,hogy jelen csak sajna olvasni sincs idom :? De jovok es potolok!!!
Megyunk aludni 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


megfájdult a fejem. Biztosan az idő miatt.
Meg már mutatja magát, hogy meg fog jönni. Ma még csak barnáztam, de holnapra biztosan megjön. Persze csakis azért holnap, mert melózok. Pffff. :evil: :evil: :evil:

Kitty
Köszi az avatar dicséretet. nekem is tetszik, de nem ez a végleges. találtam nagyon aranyosakat. Majd lehet, hogy egy idő után cserélek. Mi volt a névnapi menü?

Bridget
SZép álmokat neked!
Remélem találkoztak a peti és a kiskatonák!

Csucsu
Reggel jól eltüntél! :roll: :) Milyen volt a nap többi része?

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Én holnap nem leszek, mert meló. Holnapután jövök!
Vendég
 


Sziasztok!

Gyorsan pár képet teszek fel!

Puszi: Kati

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kati: jajj de édes a kicsi lányod:) Az első és a második képen imádni való :) persze az össze jó csak az első kettőn szuper. Mi újság?, kezd már beállni a babával a rendszer??

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu, Pendi: húsleves volt, és birkapörkölt főtt krumplival. Meg mákos és diós hókifli, meg vmi krémes süti.
Apuéknál meg kekszes süti :wink:
Kaptunk is mindkét helyről, így legalább lesz édességünk. Meg anyu főzött nekünk is kocsonyát, nyami :wink:

Csucsu!
Milyen volt a délután?

Pendi!
Várunk holnapután :wink:

Kati!
Gyönyörű Lilla baba! :D
Vendég
 


Szia Csucsu!

Végre valaki akkor van itt, amikor én :lol: :wink:
Vendég
 


Na, úgy látszik, esti csevely nem lesz :cry: :cry: :cry:

Ilyen az én formám, megyek fürcsizni, aztán aludni! Holnap este majd benézek! :wink:
Vendég
 


Mar olvastam es kiirtam kinek mit irok de meg nem tom megirni :? de ma mar jovok 8) Addig is:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Még meló előtt egy gyors bekukk. :)

Kati
Tündéri kislánykád van! Nálam a 2. kép a nyerő. Nagyon édes, ahogy fenn vannak a kezei. :lol: :lol:
Minden rendben? Jó lenne, ha már írni is lenne időd. De azért elhiszem, hogy kicsi lányka nem hagy olyan sok szabadidőt.
Puszi! Várunk a hírekkel!

Bridget
Gyere és írj! Milyen volt a hétvége összegezve? Adtatok lehetőséget a találkozásra ugye! :wink: :wink: :lol: :lol:

Kitty
Húsleves az fincsi, de én nem szeretem a birkapörit. De a süti az nagyon jól hangzik. :) :)
Nem volt valami aktív este a csapat én is úgy látom. De majd figyeld csak meg, lesz még olyan, amikor rá fogunk érni.
Neked ma suli? Vagy nem?

Csucsu
Mi a terv mára? Meló mostanában nincs?

Nócika
Merre vagy kis csavargó?? :) Hogy sikerült a szombati vacsi?

Zsu
Te megint nem voltál! Hol vagy? elfelejtettél bennünket???
:roll: :roll: :( :(

Na én megyek. Puszi mindenkinek!
Írjatok szépen, hogy holnap legyen mit olvasnom! :) :)
Vendég
 


Sziasztok!

Csak életjel.... vagyok, rengeteg melóm és tanulnivalóm van. Nem nagyon leszek. Baba volt, de most már piri van.
Vigyázzatok magatokra!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na itt lenek en is 8) Akkor eloszor irok mindenkinek aztan osszegzem a hetveget 8) Roviden szombaton es vasarnap is adtunk eselyt a dolgoknak :wink: :lol: 8) 8) ES remelem ma is 8) 8) Most nagyon ragyurok es a kerdesem az mit kell enni-inni az agyazodas elosegitesehez? :roll:

Pendi
-Gratula a fizikai vizsgadhoz 8) En tuti nem mennek at :oops: :lol: :lol: :oops:
-A penteki vacsi fogjuk ra jo volt lehetett volna jobb is :roll:
-Koszi a vonlzi dicsereteket de en nem januarra gyurok jelenleg :oops: :lol: :oops: A te avatarod meg vonalzid se piskotak :wink: Mondom ha lekicsinyitessz egy kepet az nem marad mozgo :roll: szal valami alapbol pici kepet kell kivalasztani :arrow: az enyem is olyan nem nyultam hozza :roll: van egy oldal ahol korulnezhetsz ha akarsz de nem valami jok vannak ott :roll: mert ahol a jok voltak az az oldal nem jon be :? :roll:
-A karacsonyi kivansaglista meg nincs meg :roll: nem is lesz szerintem olyan mivel mi megyunk valamerre es az min 1milla lesz igy is :? szal en nem kerek ajit :) de biztos kapok :wink: tavaly en is mondtam apanak ot kerem karira :lol: tavaly amugy egy rubint koves fulbevalot kaptam 8) :wink: :P
-A mehetnekedet meg megertem neha nekem is van es ha parom nem akar menni szetvet az ideg neha :twisted: A buli lemondast meg megint megertem :twisted: Akkor gondold el amikor mar uton vgytok es vacsi utan lesz lemondva abuli mint nekem volt ugye :x :roll: Nem engesztelt ki a parod? :roll:
-Disneyland mindig tele van hetvegen :twisted: max hetkoznap nem dehat akkor nem is tudunk mi sem menni :twisted:
-Hallottam,hogy esett a ho :shock: tok jo itt Tokyoban nincs ho :twisted: de elszoktunk menni masik varosba vgy elrepulunk az eszaki szigetre es ott rengeteg ho van 8) sielni is szoktunk 8) :)
-Koszi a laptetuert jo varatlanul ert es azert orultem meg neki en is :wink:
-A szombati vacsi meg kozepes volt :roll: Majd ha lesz idom hozom a beszamolot :wink:
-Nekem nincs szankom :shock: Neked van? :o

Kitty
-A kandallo fotokat varjuk 8)
-Koszi a leptetoert :wink: Remelem mar jelent vegre valamit :roll:
-Az extra drukkokat is koszi neked meg jovore mennek :wink: Addig mi lefoglaljuk a golyat 8) :lol:
-Kinek is volt a neznapja :?: :roll: :oops: Vgy rosszul emlexem :?: :roll: :oops:
Kép

Csucsu
-A forditott gy-ket csak kerdeztem :wink:
-Koszi neked is a drukkokat es a leptetos jokivansagot 8) :wink:
-Melo ugyben mikor mondtad neki,hogy mi lesz ha babas leszel nem mondott a barinod semmit? :roll: Miert nem kerdezed meg,hogy mi lenne ha bebabasodnal kozben...beszelj vele...es ha ok igy is akkor addig is felvesz amig nem jon a baba :roll: azert neki se mind1 szerintem kit vesz fel :roll:
-Az ejszaka jol sikerult 8) :wink: Legalabbis megtortent az ami egy baba osszejovetelehez kell :lol: Te most hanyadik napon vagy? :roll:

Noci
-Tulora monnyon le :twisted:
-A 21hetes barinom tegnap volt 22hetes :lol: es igen mar a 18hetol mozog ahogy a nagykonyvben megvan irna :wink: es fiuuuuu :lol:
-A dietas emnud nem semmi :shock: De ha husit lehet enni az mar rossz nem is lehet :wink: En a husikat anno brokkolival ettem :roll: se krumpli se rizs :roll:
-Itt nem csak en erdemelnem meg a babat :roll: de azert ngyon jol esett amit irtal :wink:
-Koszi a vonalzi dicseretet az igazsag az az egy vonalzo es ele betettem egy avatart 8) :wink:
-A laptetum meg jah naon veletlen volt olyan veletlen hoz remelem szerencset :wink:
-Az ismi lakasa nem az aki nem akar bbat ez apanak a barija aki uj helyre koltozott olcsob lakasba es naon kis csini de picike :roll: a lakasrol nincs fotom de amugy csinaltam aznap parat :wink: majd remeelm mar oda is eljutok hamarosan :roll: marmint a fotofeltolteshez :?

Kata
Hat a kiscsajod eszmeletlen 8) es,hogy mien kis nagybaba lett 2het alatt :shock: nalam az elso kep a nyero bar mindegyiken gyonyoru :wink: szerintem rad hasonlit :oops: 8) :lol: Na es vegre mentek haza azaz mar szerintem otthon is vgy 8) es az almok ezekszerint megis csak valora valnak :P jo volt olvasni ahogy irtad 8)

Zsu
Ha nem jon meg akkor van baba :roll: az,hogy megint plusszos teszted volt piri elott es aztan megjott az nem azt jelenti,hogy baba volt :roll: lehet hanyagolni kene ezeket a 10-es teszteket :roll: mert nem veletlen nincsenek forgalomban se es csak az idegeiddel jatszanak ha jol tom mar masodszor a 2honap alatt :roll: nem tom mit irhatnek meg.... :roll: piri miatt meg oleles :(

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Pendi, igen ma suliban voltam. És most már lassan kezdődik a vizsgaidőszak :?

Bridget, megegyeztünk. :wink: Kép majd jön :oops:
Vendég
 


Csucsu!
Hogy vagy? Még ma nem is írtál (ide) :roll:

Kuzsanna!
Szia, mi még nem is "találkoztunk". Mit tanulsz?

Többiek?
Vendég
 


Szia Kitty :)
Nem tom merre van ma mindenki :roll: Nalunk meg munkaszuneti nap volt ugye ugyhogy olyan mintha vasarnap lenne 8)

Csucsu
Mit hallok :shock: Merre jarsz baranyka? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Megyek aludni 8) Kie lesz a kovi laptetu?! 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bridget!

De jó, hogy nektek munkaszüneti nap van! Amúgy te hol is laksz? :oops:

Szép álmokat! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!Tudom így jár aki nem jön egy jó darabig, mert annak lesz mit olvasnia! :lol: :lol: Nos most már a szép uj gépemről írok nektek! Mert meggyogyitották! :D :D :D
Elvileg már tettek fel programot is, hogy tudjak képet felrakni, de apácska bealudt szal igyekszem! Szerintem holnap megprobálom! Br holnap fél-ig meló utána kell mennem a tescoba meg kabátot beadni tisztitani meg postára menni haza főzni és már este is lesz! na de most már tényleg csak napok kérdése!

Brid! Neked elösször is köszönöm, mert ma megjött a kis csomagocska! Csak egy kérdés! Megkérdezhetem, hogy mennyi volt a posta költség?? Mert apácskával ezen harcoltunk és mondtam neki, hogy megkérdem és majd meglátjuk kinek volt igaza! :roll: :lol:
Tyüha! Jó hangzik a 7végéd!! Csuriban mindenem! Na remélem néhány napon belül pici pirifolt és ott a beágyazodás! :wink: :D :D :D

Pendi! Igen naon édes kis párocskám van! Amikor csak lehet elvisz vacsizni! Mert gülüzök én eleget azért, hogy másoknak minden flottul legyen és tudja, hogy szeretem, ha egy kicsit engem is kiszolgálnak és egy kicsit kényeztetnek!-
Na nézz utána mikor van buli és mi december -ig nem dolgozunk, bár apácska csak januárban megy utána leghamarabb, de ha nektek is jó akkor elmegyünk és bulizunk egy olyan franko belevalosat! Jujj felpezsdült a vérem!!!!!! Menni szeretnék! :D :D :D :D :D Ezt remélem csak sikerül össze hoznunk!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsukám! Mi az, hogy baba volt most már piri van???? Ez olyan több értelmü dolog!! Remélem nem az van amire gondolok!!!! De szerintem holnap fel is hívlak!!!

Kati! Ez egy igazi kis belevaló csajszika lesz! Dögleni fognak utána a pasik! Már most olyan kis huncuttak a szemei! Gyönyörü a kis szöke szépség! És mekkora már a sulya:???? Írj le róla mindent!!

Csucsu! Hát igen ez egy nagy dilemma! De én erről azt gondolom, ha egy kis béby miatt tönkre menne egy barátság akkor az nem is igazi barátság! Meg különben is!Olyan nehéz arra a poziciora uj embert találni?? vagy mi? Mert te kezdez január .-án és mondjuk márciusban plusszos leszel és agusztusig csak talál valakit nem?? És akkor nincs vita! vagy tévedek??

Csajok! A kerianyum ma 8 hetes és 2 napos! Szerdán megy laborba és ha minden igaz jövöhét szerdán meg megy abortuszra és l is kötteti magát! Én részemről nagyon sajnálom, de megértem teljes joggal! A ház hitel az auto lizing és van 3 csodaszép nagy gyereke! Szal aszem ennyi érv elég!!!

Na megyek én is alukálni! Legyetek jók és a képeket igérem hozom!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jo reggelt 8)
Kép

Kitty
Tokyobol irokgatok 8) :lol: es nana,hogy jo volt a hetfoi munkaszuneti nap :P :wink: De amikor neha otthon van akkor meg itt nincs :twisted: Nem irtad kinek is volt a nevnapja? :roll:

Noci
Na ennek orulok :wink: Marmint,hogy megerkezett a csomag ugyanis EMS-sel adtam fel 8) Az 3nap es az igazat megvalva a csutortoki feladasbol pentek lett :oops: szal igy pont 3nap :wink: Mivel ilyenkor sulyra megy ezert nem hiszem,hogy soknak nevezheto :roll: 1500yenert adtam fel :arrow: ami most a valsag idejen 3000ft :roll: :arrow: de amugy csak2200ft korul lenne :roll: Csakhat ugye romlot a forint es a jen nagyon jol tartja magat :roll: szal most olyan 1yen az 2.16ft volt legutobb mikor adtam fel :roll: Na ki gyozott? 8) :lol: Remelem tudod,hogy kell szedni?Ha nem emlexel ra lapozz vissza oda ahol leirtam pontosan!!! :wink:
Kerianyud sajnalom :roll: Hat igan a golya neha hazat teveszt :roll:

Az en barinom aki 22hetes most ok ugye a decemberi tragedia utan kellett varjanak 6honapot :roll: igy vedekeztek es odafigyeltek :roll: talan 1szer tortent meg a galiba es abbol lett a mostani bebi 8) Bar mar lejart pont a 6honap szerintem de ok nem gondoltak,hogy abbol az egy balesetbol egybol baba lesz :lol: mikor en jottem haza agusztusban o mar babas volt de nem tudta mert nem is gondolt ra...aztan mikor pozi tesztje volt csinalt meg 5-ot mert el se akarta hinni :lol: Persze ngyon orulnek neki es foleg annak,hogy ez a baba most egeszseges :) Egy csomoan ugye nem tudjak meg mert nem mertek elmondani amig nincs meg a genetikai vizsgalat :roll: es hat most szorogatjak ki az infokat :lol:

Varom a csodat :roll:

Csucsu
Te merre kolbaszoltal tegnap? 8) Csak nem pe- volt nalatok is? 8) :lol:

EZT MINDENKINEK KULDOM A SZOKASOS VARAZSENERGIE!!!! 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?