Sziasztok!
Ditke!
Te mondtad, hogy irígyled a kilóimat
Aranyosak a képek.Emilit hidegen hagyja a hó,mint ahogy engem is
Meg sem akarta fogni, és mintha ott sem lenne...Persze elég kevés mennyiség volt, lehet a nagyobb hó már érdekelni fogja.
Helga!
Köszi neked is a válaszokat:)
Én a terhesség előtti 65 kg-omat akarom visszakapni!
Fogak száma:16+ 2 szemfog útban van
Meli!
Utólag is boldog szülinapot Neked!Hányadik?
Mi ismét voltunk Pesten szombaton, NAGGYYON jóóó volt a babexpó!!Legalábbis az ittenihez képest nagyon király volt, ég és föld akettő!Az itteni egy nagy turi, néhány bolt silány és vacak kínálatával.Persze a belépő sem 400 ft volt, hanem 1500(ami levásárolható egy itteni bababoltban is, igaz csak 10000 ft feletti vásárláskor
).Ja, és még volt ruhatár is, 200 ft-ért!
De legalább volt, nemúgy mint itt
(persze az 1500 ftba nyugodtan beleférhetett volna
).Na de meg is érte az egész, mert szerintem nagyo színvonalas volt, sokan voltak, mégis elfértünk bent babakocsival!Volt pelenkázó kabin is, ingyen Pempers pelussal
Kaptunk egy csomó prómó ajándékot, meg vettem is bio gyurmát:tényleg nem fog, nem büdös, kellemes a tapintása, nem ragad, nem zsíros!És kaptam nagyon finom puha kesztyűbábot is, ami persze nem várhatott karácsonyig oda kellett adni neki
Volt ingyenes gyermekfelügyelet is, le is passzoltam Emikét, bár csak egy 20 percig bírta, után sem engem keresett, hanem meg akart lógni a karámból
Volt sok játszóház is, meg gyerekfotózás, most várom a képeket, Emike alig győzte mondani, hogy csíííz
Nagy élmény volt neki az egész
Volt egy hatalmas Kinder stand is, sok csokival
.Szóval ól éreztük magunkat nagyon.
Utána rokontalálkozó az Aréna plázában.
Sajnos a hó miatt jó nagy dugó lett estére az M3-on, így a 45 perces út 2.5 óráig tartott
Emili tegnap elkezdett szörcsögni, meg sípolni, mint egy 80 éves tüdőbeteg, így hamar jöttünk is visza anyóséktól, egyenesen mentünk az ügyeletre.Bronchitis obstruktíva a diagnózis amit én is kitaláltam,csak gyógyszerért mentünk be.Kapott Rectodel kúpot, ami nem váltottunk ki akkor, mert csak végszükségre kaptuk.Hát persze hogy mégis kellett,így Tomi elment a patikába éjjel 11kor.Viszont hamar hatott, reggelre nem is volt semmilyen hangja sem Emikének!
Éjjel leesett az ágyról, mivel velem aludt most, és nincs neki megszokva, hogy nem fogja meg az ágyrács
(szóval heverő még odébb lesz
),de észre sem vette, hogy arccal lefelé a padlón találta magát, aludt tovább!!!!
Én csak lestem, hogy él még, vagy mi van???
.Amikor fel akartam venni, még be is vackolta volna magát a szőnyegre!
Őrület, biztos ez a kúp ütötte ki ennyire!
Most alszik, ha felébredt elviszem a dokinkhoz is, biztos ami biztos.
Hát ennyi minden történt mostanság velünk.