Új privát üzeneted érkezett!

Ha van kedvetek nézzetek be a legújabb Kismamis oldalra:
http://kismamaknak.hu

További kellemes babavárást! :)

Kép
Kép
Kép
aida
 
 


Sziasztok!!
Panndi gratulálok a hízáshoz és az új szavakhoz! :D
Itt még nem esett hó,pedig már nagyon várjuk!!!Gréti kíváncsi nagyon!

Talán lesz reggelre!

Szép estét lányok!

Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Itt esett, és tök jó, én nagyon szeretem :lol:
Vendég
 

 
 

Dóri!
Jóbbulást picurnak!Na meg neked is,lehet csak a kialvatlanság miatt vlt a hányás is!

Anita!
Ha úgy alakul nálunk tudtok aludni!Szívesn látunk benneteket! :wink:

Szofi!
ne is mondd...mi megpróbálunk mindent magunk megcsinálni mert különben csak gány munka lenne belőle....most is elküldetm a garaciális bejárásnál a festőket,már a szemük se állt jól :evil:

Panndi!
Gratula Zsófi új szavaihoz :lol: Nekem kb 2 kiló hiányzik a kezdő állapothoz....

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus, hát köszi a tanácsot, és egyet értek! Após befigyelt sos-ben délután és valamit bütyköltek a férjemmel, és most jó a csap. Azt mondta, hogy a redőnyt is majd megcsinálja. Hiába, rendes az öreg, imád barkácsolni, és mondjuk amit ő megszerelt nálunk, érdekes módon az még mindig tart! :wink:
Panndi, hát ez vicces, Zsófi jó kis firma lehet! Hát ezek a Zsófik már csak ilyen okosak! Meg örülök, hogy híztál egy picit, csak így tovább!
Szép álmokat, jó éjt csajok!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Régen voltam, mert mostanában állandóan mentünk valahova. Igyekszem bepótolni.
Voltunk otthon Dunaújvárosban, aztán Temesváron, majd Gyergyóban. Ott gyönyörű tél van. Apor életében először látott havat és élvezte.

Voltam ultrahangon, még nem mérte meg a nyaki redőt, mert szerinte 1 héttel kisebb a baba. Pedig én tudom mikor fogant. Hány óráig él a hímivarsejt szerintetek? 48? Egy hétig biztosan nem. :lol:

No mindegy, a baba jól van. Nem mozgott sokat, meg is ilyedtem, mert Apor nagyon aktív volt az első uh-on. Asszem a baba aludt, de megnyugodtam mikor láttam a szívét dobogni.

Nemsokára megint nem leszek, mert babaúszótáborba visszük Aport Alsópáhokra, de addig még van egy hét. Igyekszem visszaolvasni, de nem tudom meddig jutok.

anika

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Ijedni természetesen pontos j. Nem tudom mi ütött belém, hogy nem úgy írtam. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Látom kell új vonalzót is gyártanom. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Petra!

Szia! Téged még nem ismerlek. Fantasztikus, hogy ikreket vársz Te is.

Az AFP miatt valóban nem kell aggódni, a megbízhatatlansága miatt sok országban már nem létezik.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Autósülés

Érdemes figyelni a kódot rajta. A 01,02 ugye már nem elfogadható, Mi vettünk Apornak egy Concordeot 04-es.
A testvérem viszont joggal ideges. 18 ezer Ft.-t költöttek az ülésre és kiderült, hogy nem fogadják el.

Magzatmozgás
Még nincsen, de én is a 20. hét körül éreztem Apornál, de akkor már naponta és sokszor.

Bababeszéd

Nagyon várom, hogy Apor beszéljen, de még van addig néhány hónap.

Pumukli, Panndi
Még lenne néhány kérdésem a táppénzről. Akit nem érint ugorjon. :) Gondoltam írok privát üzenetet, de eléggé megbízhatatlan, mert nem mindig kapja meg az ember.
A 180 napba beleszámít e a szabadság is? Ugye azt is fizetik. Én kivttem az összes szabadságom a végén, így lehet több mint 180 nap, ki kell számolnom. Hívtam több embert, senki nem értett hozzá. :(
A táppénzre a nőgyógyász vesz? Ezzel automatikusan megszűnik a GYED? Vagy kell valamit intézni?

köszönöm előre is a választ!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Helló!

Csak nagyon röviden: köszi, talán a ma éjjel vmivel már jobb lesz, csak azt nem tudom, hogy fogom így csinálni a helyettesítést... Na mindegy, majd lesz vhogy. Aztán majd utólag elmondom főnökömnek, hogy még a gyerek is beteg volt, hogy tudja kellőképp értékelni, hogy mégis sikerült ott lenni. (Ha sikerül...)

Örülök, hogy mindenki megelégedett kismama. Csak így tovább!

Azért viccesek ezek az új szavak... :)

Kitartást a lakáshoz! Egyszer elkészül tutira, és utólag nem is lesz érdekes, hogy nem akkorra, mikorra szerettétek volna. De még összejöhet időpontra is! :)
Vendég
 


Jó reggelt!

Hát én megint nem aludtam jól...hajnali3körül felébredtem és nem tudtam visszaaludni....Most meg olyan vagyok mint a mosott rongy :evil:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Én jól aludtam volna, de fél háromkor Zsófi közénk került, és onnantól kezdve nem jól aludtam, mert csak felé fordulva szabadott aludnom, ellenkező esetben reklamált :lol: 5:20-kor keltünk :roll:
Vendég
 


Anika
beleszámít a szabadság is. Irni kell egy levelet a munkáltatónak, hogy kéred a gyed felfüggesztését, mert táppénzen leszel szülésig. Utána el kell juttatni hozzájuk a táppénzes papírt.
A nőgyógyász ír egy papírt a háziorvosnak, hogy vegyen táppénzre. A házidokinak havonta kell a nőgyógyász irománya, hogy még mindig indokolt a táppénz.
Szülés után pedig ismét TGYÁS/gyed, kinek mi.
pumuklii
 
 


Úgy látszik ez a rossz éjszakák napja lesz. gyöngy is vagy 5-ször fent volt, Ő 7-kor ébredt végleg, a mi neki korai.

Dóri, miért jársz rosszul a szülés után? A GYÁS számításnál mindegy, hogy GYED-en vagy táppénzen voltál előtte, az aktuális fizud számít. Én eldöntöttem, igaz, ha elmegyek táppénzre köpködni fognak bent a cégemnél, de úgysem terveztem, hogy visszamegyek, így nekem most sokat számít az a 30-40 ezer forintos különbség.

Szofi, még jó, hogy van férfi a háznál, aki bütyköljön! A barátnőmnek azóta meg sorban tönkre minden, amióta elvált...
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Próbálom rövidre fogni: végre bejelentettem a melóhelyen, h babánk lesz. Nagyon rendesek voltak, még fizu-emelést is kapok, hogy minél több legyen a TGYÁS. :D :D Ez most nagyon jól jött, mivel mi az autóval vagyunk úgy, mint Szofiék a lakással: havonta megy tönkre benne /rajta valami (most épp a generátor)... :evil: Persze szegény csotrogány 22 (!) éves, szóval nem csoda. MIndegy, most veszünk egy újabbat...

Annus, a találka nagyon jó ötlet, de én is a karácsony utáni időpontot támogatom.

A még mindig rosszullétekkel küzdőknek: nekem pár napja tért vissza a hányinger... :x :x Hálistennek a legtöbbször egy kis keksz-rágcsálástól elmúlik, de most is nagyon rossz...

Ami a kaját illeti, aszt hiszem, mi is csatlakozni fogunk a rendelős társasághoz... Pedig szeretek főzni. Nah, majd kialakul...

Csütörtökön 18 hetes uhu, szurkoljatok, hogy megtudjuk a babó nemét!!! :D :D

Na, kisregény lett, bocs...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci,
mikortól adják a fizuemelést?
Mert csak az idei fizu számít, januártól már nem befolyásolja a TGYÁSt.

Egyetértek Böbivel, szerintem se számít a táppénz bele a gyed-be. Egyik ellátás nem lesz alapja a másiknak.
pumuklii
 
 


Apornak nagyon nagyon boldog születésnapot!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok! :lol:

betegeknek jobbulást! 8)
házszerelőknek kitartást! :)
Zsófi szavai tök jók 8)
Anika!
sztem is 48-72 órát élnek a katonák, a ps meg 24-et :roll:
biztos minden rendben van :P
én tegnap kaptam a tesóméktól kék babakocsit, kék mózeskosarat :lol: , de ők is a lányuknak vették, gondolom h majd az öcsikének is jó legyen a színe :wink:
csajok, tegnap este óta eléggé fáj a hasam alja, a szeméremcsomtom tájékán....sztem nem a méhem, hanem alatta :roll: , minden mozdulatra belenyilall, ez noooooormális?vagy megint hólyaggyuszim van?de az másmilyen..... :roll:
Vendég
 


Vicuska, nekem a szülés után fájt ott 6 hétig, de terhesség alatt nem. Remélem volt már valakinek ilyen és meg tud nyugtatni!

Pumukliinak igaza van, sajnos csak az idei év számít majd bele a GYÁS-ba. :-(

Dóri, azt tegnap elfelejtettem írni, hogy oké, hogy Gyöngy mond már pár szót, de Ő meg nem akar járni! Annyira szeret mászni, hogy esze ágában sincs járni, pedig tud, már átjött a szobán, de nem szeret.
Vendég
 


pumuklii, nov. 1-től (visszamenőleg) + karácsonyi prémium összegét is megemelik egy picit, hogy az is növelje az "átlagkereset" összegét

Vicuska, ezt én is éreztem, egészen lenn, középen! Bár nekem csak kábé 20 percig tartott, amikor leültem, elmúlt. Én arra gondoltam, hogy a Babó talán először fordult meg - mármint hogy eddig mindig keresztben feküdt, talán most átment függőlegesbe, és kicsit "letaposta" a méhszájamat, vagy valami. De azóta nem jött vissza az érzés

Kép

Kép
zsüci
 
 


Helló lányok, jó reggelt!

Na megkaptam a kombinált pontos eredményét, a MoM-okkal meg PAPPA-kkal nem is fárasztanék senkit, a lényeg, hogy 1:1700-hoz (életkori kock 1:1200-hoz). Nem mondom, hogy nem örültem vona valami 1:50 000-hez eredménynek, de szerintem ez is megteszi. Az Edwrds kór az viszont 1:49000-hez lett.
Én is ritkaszarul aludtam, szerintem tuti valami front-féle lehetett az éjjel. Ráadásul 3 hét után ma nekem is kétszer hányingerem volt. Mondjuk az sem sokat segít, hogy auditorok vannak ma nálunk, és negyed négyre jönnek engem ellenőrizgetni. :evil: :evil: :evil:
Apornak boldog szülinapot!!! Isten éltesse sokáig!!
Oh, Annus Te tényleg javasoltál találkozót!!??!! Én erről valahogy lemaradtam, de tök jó ötlet, nagyon örülnék neki! A karácsonyi hajcihő után tényleg jó lenne egy kis közös babázás. Meg úgy szeretnélek Titeket élőben is megismerni!
Na puszi nektek!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Zsüci
így akkor okés, tényleg rendesek.

Januári találkozó? Nem lesz egyszerű megszervezni, hogy mindenkinek jó legyen. Ekkor még sokatok dolgozni fog, így csak egy hétvégi nap lesz jó, akkor meg sokunk programozik. Meg olyan helyet találni, ami gyerekeknek is jó szintén nem lesz egyszerű.
Mert, ha csak beülnénk valahova, az Majának nem hiszem, hogy tetszene, akkor feleslegesen mennék, mert rohangálhatnék utána és egy mondatot nem tudnék beszéni senkivel :-)
Én úgy gondoltam, hogy majd tavasszal, ha már szabadtéren is lehet programozni, meg már nem dolgozik senki, akkor kéne találkozót szervezni. De természetesen megyünk januárban is, ha találunk jó megoldást :-)
pumuklii
 
 


Feltöltöttem, hogy milyen csecsemőápolési termékeket lehet elszámolni egészségpénztárra, akinek van.


1227529761.783.pdf
pumuklii
 
 


Sziasztok Kismamák!

Mi is vidéken voltunk a hétvégén,családoztunk.

Pumuklii!Ez jó ötlet,köszi szépen,én megnézegettem. :D

A találkát én is támogatom,tavasszal tényleg nyugisabb lenne,főleg az időjárás szempontjából is(utazni nem mindenki szeret ilyen időben).Vmi jó kis játszóháznál-körül-mellett kéne,hogy a gyerekek is jól érezzék magukat. :lol:
Vissza olvastam,most még rohanok,vásárlás,posta,főzés,később jövök!

Betegeskedőknek jobbulást kívánok!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sziasztok!


Bema!
Édes a site a babarucikról. Nehezen bírom már visszafogni magam, vásárolgatnék már....

Zsüci!
Simán lehet, hogy a mérleg is közrejátszott az alacsony afp-nél. Nekem a leletben benne van, hogy korrigáló faktor testsúly, szóval biztosan számít a pontos értéknél. Nem mellesleg pedig a nődokimnál lévő analóg mérleg nekem néha +3-4 kg-val többet mutat, mint az otthoni digitális és a védőnőé...szóval a terheskiskönyvemben össze-vissza ugrál a súlyom. (eddig én olyan 4 kg-t híztam, de vsz. rendszeresbb kaja is besegít, azelőtt kvázi nem volt időm napközben enni, 4-5 kávéval tarottam magam estig életben, most meg nagyon figyelek, főleg a kalcium/vas bevitelre.)

Annus!
Nagyon jó a tunikád, főleg az ujja! Én is vadászok egy hasonlóra, csizma-harisnya verzióban nyomulnék benne. :)

Eve!
Juhú! Végre raktál fel fotót! Nagyon édes a kiscsaj! :) És a pocid óriási! (ezt bóknak szánom)

Vicus!
Én is küszködtem elég sokat hólyaghuruttal, meg vesemedence és petefészek gyuszival. Ha neked volt már, akkor biztos nem téveszted össze a fájásokat. Ha csíp, vagy kellemetlen a pisinél is akkor tuti az. Egyébként pedig egyél áfonyát, vagy vegyél tőzegáfonya kapszulát, biztos, ami biztos, nehogy terhesség alatt is előjöjjön.

BTW, én elég szarul voltam, nagyon rossz volt a hétvégém.
Panaszkodom:
1. Egy idióta ügyfél vasárnap reggel behisztizett egy promóción, és jól felhúzott telefonon ( én vagyok a hülye, hogy a cégesem is mindig be van kapcsolva). Ráadásul ő volt a dilettáns...no mind1. Kocsiba be, hó szakad, kocsi hátsókerekes, téligumit elfelejtettem átrakatni, első utcánál elakadtam, fél óra alatt kilavíroztam, haza, taxi. Este mikor hazaértem, fürdésnél alvadt vér jött ki belőlem. Annyira megijedtem, dokit azonnal hívtam, azt mondta, ha éjjel is bevérzek, akkor ma kórház. De hál'Istennek nem volt semmi, 1-2 napot pihizek és eldöntöttem, hogy jövőre betegállományba vonulok, nem érdekel, nem kockáztatok.
2. Előzményként pénteken az utcán egy idióta pasas beszólt, idézem: 'jó csaj lennék, kár hogy ilyen lebernyeg kabátom van (egy benetton poncsó volt rajtam)', mire visszafordultam (nem hittem el, hogy hozzám szól) közölte a haverjával ' ja, vemhes, b.meg'. Öltönyös-nyakkendős volt mind2!!!!Ennyire degenerált emberek vannak, el sem hiszem! Tudom, hogy ezen nem szabad magam felhúzni, de annyira siralmas, hogy ilyen bunkók az emberek. El sem tudom képzelni, hogy aki bkv-val jár, azzal mik történhetnek, 'helynemátadás' stb.
Szóval megkeményítettem kis lelkemet és mostantól kezdve nem veszem fel az ilyeneket.
Bocsi, ha hosszú voltam, csak jól esett kiírni magamból. :)

Kép
mozza
 
 


Mozza!
Az ilyenekre télleg nem szabad felhúznod magadat!Én szerintem meg se hallanám ha ilyet mondanak,már immunis vagyok rá!Meg azt veszem észre hogy mintha a föld felett járnék vhol...ma pl alig vettem észre öcsémet,szépen elmentünk egymás mellett!De ő se vett észre,mentségemre szólva :lol: végül én köszöntem rá,de csak azért mert olyan ismerős volt :lol: :lol:
Amúgy én is pont erre gondoltam hogy majd egy csini harisnyával fogom felvenni!Csak még harisnyát kell vennem...

Szofi!
Nekem is néha visszatér a hányinger!De télleg csak 1-1 alkalomra.Úgy látom nem csak én vagyok frontérzékeny :roll:

Zsüci!
Tök jó fejek a munkahelyeden!Szerencsés vagy!!Én is csütörtökön megyek a 18.heti uhra!!!!Akkkor remélem mindketten megtudjuk h fiú v lány :lol:

Találka:én csak érdeklődtem h akarunk e majd talizni,nem volt még szó pontos időpontról!Amúgy szerintem is olyan március körül bőven ráér,de még azért szülés elött :wink: Az bizti h nehéz lesz helyet,időpontot stb találni ami a többségnek jó,de vhogy csak megoldjuk! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Farkas! Én sem éreztem még a babót. Egy-kétszer mintha bugyborékolna a pocim, de ez lehet akármi. Alig várom már, hogy érezhessem! :)
Pumukli! Egy hullámhosszon vagyunk. :) Látom te dec.22-én mész 4D-re. Éppen ma jelentkeztem be dec.23-ára. Én is úgy gondolkodtam, hogy meglepem a családot karácsonyra egy kis babamozival. Meg valami konkrétummal, hátha nem lesz túl szégyenlős a babó! Bár egyébkén a családom jobban izgul rajta, hogy fiú lesz-e vagy kislány mint én! :lol:
Evamama! Gyönyörűek vagytok a lányoddal! Nagyon jó kép! :)
Vanni! Bár több tippet is kaptál. A Christan Mode-ban elég jó cuccok vannak, kis üzelet elég nagy választékkal. Árban is jó, de az itt a fórumon meghirdetett 4000Ft-os gatyaárnál nem láttam még jobbat.
Dóri! Jóbbulást a babónak!
Mozza! jó hogy kiírtad magadból, legalább megkönnyebbülsz egy kicsit. Így tovább, ne hagyd magad feldűhíteni! :)

Szép estét mindenkinek!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Annus! A tali dologban én is benne vagyok! :)

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Sziasztok!

Valaki írta korábban, hogy nem eszik szénhidrátot. Ha magára ismer, priviben elküldene nekem tippeket, hogy mit eszik helyette?Az a baj, hogy én nagyon szeretem a kenyeret meg a péksütiket meg mindent, ami szénhidrát, s bár nem vagyok túlsúlyos, azért szeretnék vigyázni, nemcsak magam, hanem a babák miatt is. (ikerterhességben nagyobb a gesztációs diabetes kialakulásának valószínűsége... :(

Előre is köszönöm!

Hóval mi is kínlódtunk, vidéken voltunk 7végén, amikor este elindultunk barátokhoz, fél órába tellett letakarítani a kocsit....
Most is szakad, de olyan szép, csak HIDEG van!!

Bespájzoltam harisnyából is, mert a naci alatt is fázom, a régi harisnyák meg szorítanak. Úgyhogy az s-es méreteimhez vettem xxl-es harisnyákat :))))

Anika!
Korábban olvastam, amiket írtál, számoltam, hogy kb. egyidősek vagyunk, ugyanakkor mentünk uhura, olyan kíváncsi voltam, hogy mi van veletek :)) A spermiumok 48-72 órán át élnek, a petesejt 12-24 órán át. De 1 hétig semmiképp : )))

Nézegettem ruhákat, a Jeans Clubban is vannak jó nyúlós anyagból felsők, 1995 Ft, nem mint egyes kismama boltokban, ahol nem átallanak elkérni 7-13 e pénzt azért, mert nyúlik.... Kész rablás.

További szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Újra Itt!

Csadra!Mikor mész legközelebb vizsgálatra?Én dec.8-án.Ilyen korán kell bejelentkezni a 4D-re?Mi is akkor szeretnénk menni(dec.20-a körül),de még nem jelentkeztem be.Hová mész? A kórházban is van,nem tudod?A dokid csinálja?Bár itt a váci úton is van... :D

Nekem már elég régen nincsen hányingerem,így igazán jó az étvágyam. :D Holnap megyek védőnőhöz,remélem nem mondja,h. a 4-5 kg.hízás az sok a 14. hétben. :oops:

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sziasztok!!

Annus köszi szépen,nagyon rendesek vagytok!!!De ha úgy adódik,hogy férjem is ráér,meg még könnyen mozgok,akkor felmegyünk a talira,Gödöllőn uncsimnál megalszunk.3 óra utazás megér annyit hogy talizzak veletek! :D
Alig olvastam vissza,mert anyuméktól tok csak netezni.Nekünk épp szolgáltató váltás van,így nem lesz netünk pár napig.
Addig is mindenki vigyázzon magára!!!Meg a pcaklakójára!!!!!!

Szép estét csajok!!!

Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Petrus!Én is vettem a JC-ban pamut felsőket,háromnegyedes-és hosszú újjút.Csípőig érnek,így védenek is,és kényelmesek.Ja és színesek :D !Nem szeretnék kismamaként csak szürkébe,barnába,feketébe járni,mert az a divat(amúgy sem hiszek ebben az egyen színekben,mindenkinek más áll jól). 8) :D

Böbi,Csadra!Én is a Christina Moda-ban vettem nacit,ott 6 pénz,és kaptam(kapok,majd karira :P )egy gyönyörű kardigánt(vastag kötött gyapjú),ami nagyon jó áron volt. :)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Feltettem a legújabb szerzeményeket: Kép Kép ez egy szürke szövet nadrág,

Kép Ez a kardi,amit majd karira kapok. :D

Kép A tunikához nadrágot vettem fel,mert nem szerettem volna megfázni.

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sziasztok!

Mozza, hát ez tényleg botrány!! A BKV rémsztorikat csak szaporítani tudnám én is, megkíméllek benneteket!! Mondjuk mindig is lehetett tudni, hogy az érzelmi inteligencia és a magas (öltönyös) beosztás nem járnek kézenfogva...
Na, Annus nekem egész nap fáj a fejem. Nem vettem be semmit. Te mit szoktál csinálni?
Fabri, nagyon csini vagy!
Én a 18. heti ultrahangot a genetikait össze akarom kötni a 4D-vel. De ezt meg akarom pénteken beszélni a dokimmal, úgyhogy csak utána jelentkezem majd be.
Szép estét mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Pumukli

Köszönöm! Akkor megnézem az adóbevallásomat holnap és kiszámolom, utána intézkedem vagy nem.

Köszönöm a köszöntéseket!!!

Olyan furcsa olvasni, hogy sokan mennyivel előrébb vagytok, de szerintem az én babám is májusi lesz, bár Aport túlhordtam, ha őt is túlfogom, akkor június legeleje.

Hajni

Csinos vagy és szépek a ruhák is.

Petra

Valóban. :) Majd megírom az eheti uh-ot is és felrakom a képet a babáról.


Mi is menni fogunk 4D-re de szerintem valamikor a 20. hét után. Mutatok nektek egy nagyon aranyos 4D képet Aporról. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Nem találom a Bema által feltett linket. Bár igaz, ha kisfiúnk lesz, akkor sok ruhánk van. Ha lány akkor biztosan szeretnék lányos ruhákat venni.

A ruhákról jut eszembe, hogy eléggé különleges szilveszterünk lesz, kellene nekem egy népies fehér kismama ing. Hol találok ilyet?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Helló.

Mi túléltük ezt a napot. Huhh. Rettentő volt.

Samu remélem lassan gyógyulgat. Majd ma éjjel elválik...

Ne haragudjatok, asszem mára kb ennyi leszek...

Én vagyok a szénhidrátos. Bocsánat, de nem vagyok képes még egy privit is írni, szóval csak annyi a dolog, hogy nem igen helyettesítem semmivel, hús, sajt , züldség, gyümölcs. Ha félek, hogy mégis kell vmi szénhidrát, akkor vmi müzli(szelet). De sztem, ha vkinek sosem volt gond a kilóival nem kell, hogy ilyesmit műveljen, komolyan. Időben kiderül az esetleges cukrosság, akkor ráér diétázni kezdeni. Tényleg. Addig azt edd, ami jól esik (najó, azért csak vmennyire okosan...). :)

Jó éjt mindenkinek, lassan kidőlök.
Vendég
 


Sziasztok!

Huh! Nagyon termékenyek voltatok.. Nekem sajna, nagyon ritkán van időm írni. Na de most! :)

Annus! Megkaptad a privit? Csak a lényeget felejtettem leírni -most küldtem még1et...

Ma röpke 4h alatt sikerült egy másfél órás utat megtennem. Totál lefáradtam,mire hazaértem! Nem is a vacak idő, hanem a bugyuta autóstársak miatt. Csak tudnám, hogy aki nem tud vezetni, minek ül autóba?!? Na abbahagytam a dühöngést...

Végre megkaptam a Down-szűrés eredményét. Meg tudnátok írni, hogy a markereknél mi a normál tartomány? (A PAPP-A, szabad béta-hCG) Biztos, már 100x leírtátok, csak én nem találom, bocsi...

Szombaton volt a Hugicám ikerfiainak a keresztelője. Ismét keresztmami lettem :) (Már van egy 12 éves keresztfiúnk.)
Nem irigylem a Hugimat, a 2 kissrác véletlenül sem eszik vagy alszik egy időben. Non-stop meló. Csodállom, hogy aug. óta ilyen jól bírja. Ja, és a SOTE I.-en olyan jól betápszerezték a gyerkőcöket -kicsit hamarabb jöttek, mint kellett volna- , hogy a Hugicám sehogy nem bírta vissza/rászoktatni őket a cicire...

Mostanában félelmetes dolgokat művelek evés terén -is. A múltkor pl.: együltömben megettem majd egy kg párolt zöldbabot. Nem volt gond abból, hogy mi legyen belőle... ;)
Vasárnap meg egy kg mandarint. Szerintem ma este a lilakáposztát is csak azért hagytam abba, mert már fájt a hasam tőle...
Rém furcsa, mert ilyen nyúl még soha nem voltam! (Az előző 3 terhességemnél egyáltalán nem produkáltam ilyen nagy zabálásokat...)

Na most már tényleg nem fárasztalak Benneteket! Jó éjt! (Még dolgoznom kell egy kicsit...)
szkitty
 
 


Jó reggelt Kismamik!:)
Az elmúlt két napban csak olvasni volt időm, végre most tudok szakítani...

Isteni hó van itt Pesten, tegnap kimentünk sétálni ahogy hazaért a férjem, este 9 kor indultunk, és 1,5 órát voltunk kint. hát, nagyon ajánlom, anniyra frissítő volt, és gyönyörű!

Ha autóval utazunk, még akkor is lehet IQ bajnokokkal találkozni... de sajnálom, hogy egyáltalán ilyet kellett hallanod. Milyen lelki világa lehet annak a "kannak", aki így beszél egy kismamával? A saját feleségének is ilyeneket mond majd... Szerintem nem is lesz neki...

A zöldséges zabálás meglepő... nem is tudtam, hogy ennyi belefér a gyomrunkba:) Én a paprikáskrumplival voltam így, addig ettem, amíg nem éreztem, hogy kipukkadok, és még akkor etette volna magát... :) Na de most leálltam a nagy kajálásokról, mert rohamosan elkezdtem hízni. Nem kilóra, látványra.. Az RR tornát is elkezdtem, egész jó, kíméli a pocakot, a feneket és combot bezzeg nem! (Tényleg összehord badarságokat Réka, lehet, hogy én is egy idő után majd lehalkítom, és beteszek saját zenét:)

Annus, akkor kezet foghatunk, én is már kukorákolik hajlanban, majdnem minden nap.... :( Próbáld ki, hogy fáraszd le magad valamivel, amin agyalni kell, olvass valami nem túl könnyed könyvet, vagy rendezgesd a csekkeket:) utána 1-2 óra után simán visszaalszol majd. Legalábbis nekem sikerült többször.:)

A talit én is támogatom! A tavasz még annyira messze van, nem lehetne előbb, mondjuk valami kávézóban, vagy csokizóban? :)

Anika, naggyon szép a 4D kép... A spermiumok valóban ne, élnek 48-72 órán túl, de ha már talélkoztak a sejtek, utána még keringhet 1 -2 napig, a beágyazódás volt lehet egy kicsit később, de nem 1 héttel később, az tuti.

Hajna, az a kardigán nekem is nagyon tetszik! És még gyapjúból is van...

Lányok, hol van Christina Mode? :) 1 gatyót sikerült vennünk a Kenguruban, most már kuponfüzetem is van, azzal majd egy szoptatós sportmelltartót veszek, amit már mostantól fogok hordani... A gatyó 9000ft volt, csizmával nagyon jó (térdig ér) ... teszek képet remélem ma:) De még egy hosszú is kellene... lehet, kinézek a börzére is szombaton. Köszi a tippet!

Petrus, az XXL-es harosnya a poci felett nem szorít? nekem ez a dilemmám, nem mertem még venni...

Zsüci, jó olvasni ezt a kismamatámogatós hozzáállást a cégednél! Szuper! (no de gondolom ki is érdemelted:)

Rólam még annyit, hogy megjött a kombinált teszt eredménye, negatív:) kicsit pityeregtem is miután elolvastam, Most már kezdem magam beleélni úgy igazán, hogy világra fogok hozni egy kis emberkét:)

PAPP-A szint: 3120.00 miu/L 0.62 MoM
Szabad ß-hCG szint: 20.90 Ng/ml 0.55
MoMTarkóredő vastagsága (NT): 1.50 mm 1.01 MoM A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 15 000
Kockázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: 1 : 42 000

Ebből a down kockázaton és az Edwards kóron kívül mit nézzek még?

Integráltra is elmegyek, hogy ne legyek paramami. Tudom, kissé felesleges, de én így nyugodtabb vagyok. (már ha az eredmény jó lesz......

Na, megyek, mert így is kisregényt sikerült produkálnom...
Szép napot Nektek!
vanni
 
 


Szép jó reggelt Kismamik!

Köszi a dícséreteket! :oops:

Anita! Az 55-ös oldal tetején,Aida írta be a linket.Sok boldogsűágot Apornak,és édes az Uh-n! :D

Eve!Nagyon szép pocid van,és gyönyörű a kislányod,igazi tündérke!

Dóri!Samunak gyógyulást kívánok!!!

Kitty,Vanni!Gratulálok az eredményhez!!!Én is néha össze-visza kajálok... :D ,a torna viszont engem is érdekelne!Hol vetted?
Vanni! az üzlet: Bécsi u.171,és Margit krt.59.

H***e bkv-s,és autós utazó társainkkal próbáljatok ne foglalkozni. 8) Én semminek nem hagyom,hogy idegesítsen(legalábbis próbálom),most Ő a legfontosabb! :D
Ma éjszaka VÉGIG aludtam,hajnali fentlét nélkül(már kb.1-1,5 hete nem volt ilyen)! :lol:

Szép napot kívánok Nektek!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Na jó reggelt!
Kivételesen jól aludtam az éjjel!Mondjuk már annyira fáradt voltam..2 napja nem aludtam rendesen.
Viszont este fájt a fejem nekem is,de szerencsére nem fájt annyira és nem vettem be semmit.Amúgy ha nagyon fáj akor egy fél algopirint szoktam bevenni,ilyen kb 2-3 szor fordult elő a 17 hét alatt.

Börzére én is szándékozom menni!!!

Ja tegnap aSportkórházban voltunk,mert apcimnak fáj a térde hetek óta.Kapott rá gyógyszert,majd dec 23án megyünk vissza kontrollra...

Vanni!
Csokizó :lol: :lol: :lol: Amúgy lehet elöbb is talizni,max nem leszünk annyian,de szerintem az is tök jó lenne!

Gratula az új ruhákhoz!És a jó eredményekhez mindenkinek!

Fabri!
Nagyon csini vagy te is!Ne is foglalkozz azzal a pár kilóval!

Én még mindig nem hítam,étvágyam se nőtt meg...

Kitty!
Nem kaptam privit..egyet se :(

annus11
 
 


Sziasztok!

Mindenki azt írja,hogy milyen sokat eszik mostanában. Hát én nem tudok egyszerre sokat enni. Egy pici kajától már tele vagyok. De egy-két órán belül megint megéhezem. Ez van.

Én eddig szerencsére csak háromszor hánytam, de még az eleje felé. Hányingerem sincs egy pár napja. Egész jól vagyok.

Már nem megyek dolgozni sem,itthon pihengetek:) Bár apám már két napja a fürdőszobánkat csinálja. Ablakcsere, csempézés:(

Remélem az AFP-m rendben lesz két hét múlva.

Mindenkinek szép napot!

Zsuzsi

Kép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Sziasztok!

Nekem megint pocsék éjszakám volt, Gyöngy kb 10-szer fent volt, megy mindkettőnk hasa, szerintem fájt neki, mert nekem is. ma keksz kúrán vagyunk.

Anika, gyönyörű a baby!!!!!!! Szerintem kislány, mert nagyon bájos!!

Mozza, én már csak röhögni tudok az ilyen szánalmas alakokon az utcán! Valószínűleg egyik f.sznak sincs még gyereke, ha igen, akkor sajnálom az asszonyt!
Nekem még pár éve 2 öreg fószer dícsérte meg a fenekemet a buszon, aztán megfordultam és az egyik közölte: Hű, de a feje nagyon ronda! :-) Akkor bőgni tudtam volna, de most már nagyon nevetek rajta! :-)
Az első terhességemnél egyetlen nemnormális ügyfélnek sem hagytam hogy felhúzzon, most meg minden apróságon felhúzom magamat, ahelyett, hogy ezeken is csak mosolyognék.

Hétfőn megyek AFP vérvételre, jól emlékszem, hogy da nem kell éhgyomorra menni? Mintha úgy rémlene, hogy azt mondta a doki, hogy valami keveset lehet enni.

Fabri, csinos vagy!

Dóri, jobbulást a nagyfiúnak!

Gyöngynek ma új szava van: DE! Mondom neki, hogy NEM, erre Ő, hogy: DE!!!! Vajon honnan a csudából tanulta, tőlem nem!!!!
Tegnapi új szó a hinta. De még mindig nem jár! :-)
Vendég
 


Sziasztok!

Anika: a 4D-s képen a fiad van, ugye? Vagy egyedül én értettem félre? Ilyen jó képet ilyen pici babáról szerintem még nem tudnak csinálni :wink:

Annus: Sportkórház jó ismerős, négyszer műtötték ott a térdemet :roll:

Éééééés, lecseréltük a háziorvosunkat! :lol: Ma voltunk nála utoljára, holnap nődoki, aztán megyek az új háziorvoshoz :D

Ja, és a visszahízott egy kilóm megint eltűnt, szóval nem haladtam semmit :? Vuk újra kegyetlenül üldöz :cry:
Vendég
 


Annus!
Hát ez a privi -írás nekem nem megy. Pedig megpróbáltam az összes műszaki képességemet bedobni...
Biztosan v.mit nagyon nem jól csinálok. A Tiédet viszont megkaptam. De még arra válaszolni sem tudok.

AZt hittem, elég, ha rákattintok, hogy privát üzenet írás -> beírom a címzett nevét (tehát jelen esetben a Te felhasználóidat)-> majd a szöveget -> majd újra katt, hogy küldés, és akkor ok.
De nem ok. :(

Mit csinálok rosszul? Próbáltam az "administrator"-nak írni, de az ő elérhetőségét sem találom.. :(
Reménytelen eset vagyok, úgy látszik...
szkitty
 
 


Kitty, Annus üzenete alatt van, hogy profil, pü, itt a pü-re kattints rá!

Panndi, sajnálom az 1 kilódat és VUK-ot!! Ugye Zsófinál is hánytál végig? Múltkor már kérdeztem, de nem találom, hogy válaszoltál rá vagy sem.

Képzeljétek, a bátyám hívott, hogy a 3 éves kislányát a rohammentő vitte kórházba, lehet, hogy epilepsziás, most bent tartják 2 napig vizsgálni!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Egész hétvégén a kiságyat raktuk össze,mert hamarabb megérkezett.Nincs még kész,mert bizony nem könnyű összeszerelni.A csavarokat olyan nehezen lehet beszerelni,hogy én megmozdítani is alig tudom,és Dani is megkínlódik vele rendesen. Sajnálom,hogy nem hallgattam rá,mert ő más színt javasolt,de én ragaszkodtam a fenyőhöz,mivel a beépített szekrény is fenyő.Igen,az sötét,ez meg világos. Ég és föld.De mostmár mindegy,ez lesz.
Ma voltunk uh-n.Először is a doki megdícsért,hogy végre mosolygok.Tudjátok eléggé le vagyok törve általában,de ma amint megláttam a havat úgy döntöttem vidám leszek. A baba jól van,szépen nő.Csak azt hiszem aludt,mert nem mozgott túl sokat,és az ujjacskája végig a szájában volt,nem vette ki onnan. És nem mutatta meg a titkot! Sebaj,majd egyszercsak.
Nekem azt mondta a doki,hogy 4D-re a 20-25.hét között érdemes menni,de közelebb a 25-hez,mert elég nagy már ahhoz,hogy lehessen látni érdekes dolgokat,de elég kicsi ahhoz,hogy beleférjen a képbe.
Vicuska! Én is szoktam ilyen görcsölgetéseket érezni.Ma pl.pont ott,ahol Te is írtad.Általában nem tart sokáig,csak néhány percig vagy max.fél óráig. Lehet,hogy emésztési izé okozza.Nem tudom.Igyekszem rajta nem parázni,bár nekem azért gyakrabban előfordul,nem csak egyszer. De amíg nem nagyon erős,nem tart hosszan és nem jár vérzéssel,nem panaszolom el a dokinak.
Fabri,nagyon csinos vagy a ruhákban.Nekem különösen a tunika tetszik!!!
Mozza,sajnálom,hogy ilyeneket kell átélned. Ezért szoktam azt mondani,hogy útálom az embereket. Persze ez nem általánosságban, hanem az ilyen bunkókra szól. Legközelebb szólj vissza, hogy jé hallottam férfi hangot,de csak egy töketlen alakot látok.
A frontot én is nagyon érzem,tegnap majd szétszakadt a fejem,ma is rossz kicsit,de amíg lehet húzom gyógyszer nélkül.De én is végső esetben egy fél Algopyrint szoktam bevenni.Eddig 2x kellett.
Lányok!Szerintetek ki írja azt a könyvekbe,hogy a kismamiknak gyönyörű lesz a bőre????Vagy csak én vagyok defektes? Világ életemben gyönyörű bőröm volt,most meg mindig van néhány nagy piros gyulladt pattanásom,és nem akar elmúlni. Vagy van még valaki így ezzel???
Bocsi,hogy hosszú lettem.Szép napot mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Panndi, jól láttad, Anikának tényleg a kisfia van rajta! :oops: Megnéztem a dátumot, mert nekem is furcsa volt hogy ennyire fejlett! na, jól beletrafáltam, hogy bájos kislány!!!! :lol:

Kutyafüle, nekem is van patim, majd szülés után elmúlik!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: