Új privát üzeneted érkezett!

Én egy pelenkázótáskába vagyok beleszerelmesedve már Zsófi óta, de olyan nagyon drága... :?
Vendég
 


Sziasztok!

AFP miatt ne aggódjatok, abszolút elavult vizsgálat, a 70-es évek óta bent van a protokollban, és még nem vették ki...

Hajdu Krisztina nagyon jó genetikai ultrahangos, valamint a Magzati Diagnosztikai Központban ill. az I. sz. Női Klinikán is dolgozik Hajdu Julianna, ő is nagyon jó, magzati szívuktrahangot is végez. Előbbi kp.-ban többen is jó genetikai ultrahangosok, a C kategóriás uhu vizsgával rendelkezők a legnagyobb tudásúak.

Aki már vásárol, és esetleg még nem tud róla, jövő hét végén a SYMA központban Babamama expo, utána való hétvégén Kismama babaruhabörze az Expo területén.

Nekem is mintha "buborékolnának" a babák :) Kiváncsi vagyok, később mi lesz, kirúgják a "ház" oldalát :)

Szép hétvégét miindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Annus! csini vagy az új rucikban!

Csadra! Szerintem is babafüggő, menyi időd lesz, bár még nem találkoztam olyan kismamival, aki időmiliomos lett volna. Alíz szinte sosem aludt, bár nem is sírt, de foglalkozni kellett vele, sokáig fájt a hasi sebem, meg menetrendszerűen kéthetente mellgyulladásom volt 40 fokos lázzal, kicsit ki is készültem, mert semmi házimunkára nem volt időm és energiám. Remélem a nagymamák most is besegítenek majd, mert most még nehezebb lesz két gyerekkel. A rendelés nálunk biztosan nem vállna be, mert kicsit mindketten finnyásak vagyunk, ráadásul a lányom allergiás. Amúgy most mindennap főzök, de szeretek is.

Orrvérzés: nekem régen Rutascorbint adtak rá. Vény nélkül kapható, erősíti az érfalakat.

Autósülés: Valahol azt olvastam, már négy éve csak olyat forgalmaznak, ami megfelel az új előírásoknak.

Mell: Érdekes, nekem most bár sokat nőtt, de kisebb, mint Alízzal volt, igaz a szoptatás végére szinte elfogytak, úgyhogy eleve kisebb méretről indulok.

Tinu! nem bosszantani akarlak, de lehet, hogy Te is felkészülek hetsz még egy Eü-körre. Tegnap voltam AFP-n. Egyrészt két hét az eredmény, másrészt a beküldő orvosnak megy, tehát a körzetinek, úgyhogy ismét bejelentkezhetek hozzá és várhatok egy fél napot! Ráadásul sikerült kifognom azt a körzeti nőgyógyászt, aki alig rendel és változó, melyik napokon. Talán karácsonyra meg is szerzem az erdményt. Nem értem, UM mondta, hogy hogyan kérjek beutalót, valószínűleg ismeri a rendszert és nem is én vagyok az első betege, akkor miért mondta határozottan, hogy hozzá megy az eredmény és az aszisztensnél érdeklődjek telefonon?! Dec. 1-re hívott vissza, addig tuti nem lesz meg, mert kevesebb, mint két hét, szerinted kérjek már most egy későbbi időpontot?

Kép

Kép
hean
 
 

 
 

egészségügy: Én ma a háziorvossal vesztem össze, nagyon felidegesített, szerintem váltok is, keresek mást...

petrus: ki bizony, egy gyerek is nagy ramazurit tud odabenn csapni, hát még kettő :lol: Mikor Zsófit szültem, a szomszéd szülőszobában egy csajszi hármasikrekkel vajúdott :wink:

kajarendelés: mi fogunk rendelni, már megbeszéltük a férjemmel. Gastroyalt szeretjük, és így legalább tudunk változatosan enni. Most Zsófi és Apa a fagyasztós kajákat pusztítják, meg tésztát szoktunk főzni, Zsófi azt nagyon szereti, én meg hónapok óta piritóson és sajton élek :?

kovzsuzska: jobbulást!

AFP: tényleg ne aggódj az eredményen, de örülök, hogy a doki is megnyugtatott! Nekem anno a dokimat kellett hívnom az eredményért, ő meg sem mondta az értéket, csak annyit, hogy teljesen rendben van :)

Zsófi hányt este, aztán sírt két órát egyfolytában, remélem nem lesz beteg :?
Vendég
 


Szép estét!

Petra! Csak helyesbíteni szeretnék: expo ezen a hétvégén, börze jövő héten. A férjem megy árulni. Csak azért szóltam nehogy valaki rosszkor induljon rosszfelé. :) Ja és börze csak szombaton!

Holnap hideg lesz, hátha megjön a hó is, én már nagyon várom! :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
g_reny
 
 


De a mi autósülésünk amerikai! Nem láttam rajta ilyen jelzést. Na, mindegy, majd jobban megnézem, köszönöm mindenesetre a segítséget. Sajnos azt nem tudom, mikori, mert kaptuk. De azt olvatam, a 12 év körüliek, amik már nem használhatóak, ez annál tuti fiatalabb... Hátha... Nincs kaidó sok-sok pénzünk... :(

Jó éjszakát tényleg, asszem most én is lefekszem.

Ne legyen rá szükség, de jobbulást Zsófinak!
Vendég
 


Sziasztok!

Tinu, gyorsan pörögnek itt az események, de úgy emlékszem kb. 2 oldallal előbb kérdeztem, hogy vagy te, apa, és Tünci. Mivel nem válaszoltál, azt gondoltam esetleg személyeskedésnek érezted a kérdésem. Egyébként én is sok minden fölött elsiklok, bármennyire igyekszem, mert olyan sokan írunk, sokfélét, hogy nem vagyok képes követni. :roll: Pedig igyekszem! :)

Dóri, nem akarlak elszomorítani, de én úgy tudom, hogy eddig is csak az EU-s szabvány üléseket lehetett használni. A számok változtak csak.
Ezek szerint azért nem találod a matricát, mert a tiétek USA szabvány. Nekünk is lekellene cserélni elvileg mindkettő manóét, de Noémié egy hiper-szuper Römer King, amit a keresztanyuja anno egy vagyonért vett (4 éve), Rolcsikám pedig a tesztgyőztes STM ülést kapott, szintén nagyon drágán 2 éve (nem 12! :evil: ).
Pont azért kapott minden gyerkőc jóminőségü ülést, hogy tényleg biztonságban legyenek, hogy a tőlünk telhető legjobbat kapják. Most meg cseréljem le? Megértem, hogy a 10-12 évvel ezelőtti ülések már nem biztonságosak, hiszen egész más technológiával készültek, akkoriban még nem ügyeltek úgy egy csomó mindenre! Na de pár éves ülések???
A férjem egyébként azt mondta, hogy ő ugyan be nem enged senkit a kocsinkba, ráadásul a kisfiam ülésén a matricát csak úgy lehet megnézni, ha kikötjük, és előredöntjük az ülést! Na ne már! Amikor egy csomóan be sem kötik magukat, sem a gyereket, akkor ilyenekkel szórakozzunk? :twisted:
Assszem jobb, ha itt be is fejezem! :roll:

Panndi, remélem Zsófi már jól van!!!!!!!!!!!

Szép napot mindenkinek! :)

Pusz: Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Jó regelt!!
Egészségügy!Én is háziorvost fogok váltani,mert megint nagyon mellényúlt,és elegem van most már,hogy nem vesz komolyan.Eleve,mivel egy hónap táppénzen voltam,amire ő írt ki a baba miatt,tudja,hogy terhes vagyok.Másrészt a kartonomon ott van,hogy kétszer volt eddig vesekövem,és hajlamom van rá. Amikor előjött most a vesekövem,akkor este hét óta nem múló görcseim voltak.Reggel 8-kor felkerestem a dokit,hogy nézze már meg mi okozhatja.Első kérdése ez volt:A menstruációja rendszeresen jön?? :shock: Gondolhatjátok.Hát mondtam neki,hogy néhány hónapja nem,mivel ugye terhes vagyok.Na erre eszébe jutott a dolog. Akkor megnyomkodott és adott antibiotikumot VASTAGBÉLGYULLADÁSRA!!!!!!!! Na az sem alakul ki csak úgy magától. Persze én már összekötöttem az eredeti betegségemmel.Mindegy. Mindössze egy szemet vettem be belőle szerencsére,mert ugye az ember bízik elvileg az orvosban,hogy csak érti a dolgát.(bár megjegyzem,mikor másodjára volt kövem,és nagyon erős derékfájásra panaszkodtam neki, kiröhögött az aszisztensével együt,hogy rosszul ülök a széken.Két nap múlva éjszaka már a kórházban voltam a kő miatt)Estére menni sem tudtam a görcstől,csak görnyedten,akkor lett nekem gyanús a vesém.És akkor mentem MAGÁN urológushoz.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja az AFP.Nekem ugye szerdán vették le,azt mondta a nő hogy legkésőbb köv hét csütörtökön megvan az eredmény,mehetek érte.Én aznap megyek a 18.heti uhra is,remélem h télleg elkészül aznapra....most aggódhatok ezen :lol: De annyira azt mondták h meglesz az eredmény,meg nyugodtan mehetek utána az uhra h csak tudják már :wink: Az bizti h az eredménye izgulni nem sok időm lesz :lol:

Na mi megbeszéltük a főzést!Szülés elött lefagyaszok jópár adagot,majd nagy kondérokban főzök és porciózom :wink: Aztán majd hétvégenként megfőzünk előre,vagyis apcim,én meg segítek ha épp tudok :wink:
Ja meg most eszembe jutott ,hogy úgyis bizti jön a család babalátogatóba,ha megkérdik mit hozzanak akkor majd kaját kérünk :lol: :lol:

Az orvosokról inkább nem mondok véleményt...nekem is van pár rossz tapasztalatom,de szerencsére akad azért jó is...csak ez a kevesebb :x

annus11
 
 


Panndi, Zsófi jobban van? Nekem akkor hányt többször Gyöngy, amikor torokgyulladása volt.
Azért kérdeztem, hogy Ő is az ÁEK-ban született-e, mert kiváncsi vagyok, hogy kaptál-e gerincérzéstelenítőt és ha igen, akkor Tőled is kértek pénzt? Az 1 éven belül szült anyukákat hívják be, de ugye Zsófi még nem sokkal múlt 1 éves.
Nekem is egy pelenkázótáska volt az álmom, nagyon sok mindenen spóroltam, kutakodtam, hol olcsó, sok mindent használtan vettem, ezért az utolsó bónuszomból elvonultam a Brendonba és megvettem álmaim AVENT pelenkázótáskáját. Apa a mai napig nem tudja az árát... :oops:

Kutyafüle, az én háziorvosom is egy idióta, én ha beteg vagyok nem is megyek hozzá, de táppénz alatt jó volt, mert annyira béna, hogy senki nem jár hozzá, így nem kellett sorban ülni és várni! :-) Amikor az előző terhességemnél vizesedére homeopátiát szedtem és hatott, ezt meggondolatlanul elmondtam neki, szó szerint kiröhögött!!!

Van még rajtam kívül valaki, aki nem érezte még a babamozgást???? :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Bangla!
üdv itt :D

S.Eszter!
jobbna vagy már? :roll:

Annus!
klassz a tábli és csini vagy 8)

Mindenkinek akinek negatív(ÉS MINDENKINEK NEGATÍV :P ) gratula a kombi és integrált eredményhez! :D

Kutyafüle!
házidokid monnyon le! :twisted: én még nem is láttam az enyém mióta babás vagyok :oops: , csak az asszisztensét :)

Zsüci!
örülök, h akkor rendben van nekd is az eredmény :P

Orrvérzés nekem is volt a héten :roll:
én már úgy vásárolnék neki mindent!sztem ha megtudjuk h fiú vagy leány(de csakis nunis lehet :lol: ), akkor el is kezdem,meg csomó mindent kérünk majd a rokonoktól neki Karácsonyra :wink:
Vendég
 


Sziasztok

köszi az orrvérzéssel kapcsolatos tanácsokat. elkezdtem szedni a c vitamint is külön, de tegnap még vérzett.
Ma még nem (gyorsan le is kopogom)
Farkas, én akkor érzem ha a kezem a hasamon van, és leginkább akkor amikor a gazdaság jogot probálom belepréselni az agyamba :) neki úgylátom tetszik :D nekem annyira nem :)

Hétfőn kérek időpontot genetikai uh-ra , az ÁEK-be küldött a dokim.
Úgy irigylem azokat akik már tudják, hogy fiú vagy lány a bébi :) olyan türelmetlen lettem ezzel kapcsolatban(is) :oops:

Panndi, jobban vagytok már?

Na tanulok tovább, bár annyira nincs kedvem :evil:

Szép hétvégét mindenkinek és jó pihit.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Böbit akartam írni, Farkas helyett :)
bocsibocsi :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Reni!

Köszi a helyesbitést, még a múlt hétnél tartott a naptár, nem vettem észre :)

Esik a hó!!
Vendég
 


Sziasztok, jó reggelt!

Hát elég gázos sztorik ezek a háéziorvosokról. Panndi, konkrétan mi történt?
Zsuzska örülök, hogy jobban vagy. A többi betegeskedőnk?
Böbi, még én sem érzem a babát... :cry: De nem izgulok emiatt, anyukám azt mondta, hogy ő a 21. héten érzett engem először.
Na sok puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hean
védőnő is megkapja az eredményt. Ha nem akarod a háziorvosi hercehurcát, kérd meg, hogy szóljon. Aztán ha meg legközelebb kell menni a háziorvoshoz, akkor együtt megkapod a papírt.
Nekem Majával a nőgyógyászom küldött egy sms-t az eredményről, teljesen melepődtem.

Kaja
Maja 2-3 hónapos koráig rendeltem kaját, nekem bejött. Néha megmelegíteni is alig volt időm. Maja nem az a nyugis, sokat alvó baba volt. Most is így tervezem.
Manapság meg minden nap együtt főzünk. Maja ott ül a konyhapulton és nagyon élvezi. Ezzel jól telnek a délelőttök :-)

Mi dec 22-re tervezzük a 4d-s UH-t. Karácsonyi meglepetés lehet a gyerek neme a családnak.

Nekem is vérzett az orrom, de csak az utsó trimeszterben. Nem szedtem rá semmit, annyira nem volt gyakori. Meg az ínyem is vérzett. Ha megint ez lesz, akkor C vitamint szedek majd.
A dokim a vetélésemnél is azt szedetett, hogy akkor hamarabb abbamarad a vérzés.

Képzeljétek, Maja akkorát fejlődött az utóbbi hónapban, már mondotokban beszél, múlt idő, ragozás, szinte mindent jól mond. És van 5 dal, amit végigénekel egyedül (csip-csip csóka meg hasonlók). :-)))

Jobbulást a betegeskedőknek!
pumuklii
 
 


Köszönjük szépen, már jobban van :)

Böbi: csak nem a városi válltáska cserélhető előlappal? Mert én azért vagyok oda :lol: Zsófinál nem vettem meg, de most két pelenkás gyerek lesz, szóval mást nem születésnapomra kiharcolom magamnak :lol:

Kaptam EDA-t, de nem kértek pénzt érte. Jött egy csaj, beadta, oszt csókolom. Nekem eszembe sem jutott pénzt adni neki :roll: A dokim kérdezte többször is, kérek-e EDÁ-t, harmadszorra rábeszélt, hogy kérjek, olyan gyorsan történt minden, hogy csak na. Hálapénz ügyben se gondoltam rá :oops: Doki és szülésznő kapott, de ő nem.
Vendég
 


szofi: ugye táppénzen vagyok, és kaptam egy levelet, hogy ha november 26-ig nem megyek be, megszüntetik a táppénzt, mert rég jelentkeztem. Felhívtam őket, hogy nem votl a dokim, aznap lesz, megyek is hozzá, délután megyek, visszem a papírt, jó-e így. Azt mondták (de elég gáz stílusban), hogy nem, nem jó, tök rég láttak, ez SOS ügy. Mondtam, hogy jó, akkor tegyük le, és megyek is be hozzájuk. Nem az nem jó, kedd délelőtt menjek. Szerda délután mentem volna amúgyis, az késő, tegnap nem mehettem, szóval ezen emg a stíluson felhúztam magam :?
Vendég
 


Az én háziorvosom tök laza, még nem jelentkeztem át Pestre, még az otthoni orvosom van meg. Régen is ha beteg voltam felhivtam, hogy vegyen táppénzre és Anyum meg beugrott a papírért később.

Most is így zajlik. Voltam nála EKG-n, mondta, hogy havonta kell a felügyelő miatt a szakorvosi papír a táppénzen maradásért. Azt küldöm Anyuval, Anyu meg küldi a táppénzes papírt. Nem is megyek hozzá már ezügyben.
pumuklii
 
 


Sziasztok!
Pumukli,nagyon ügyes Maja!! Csak így tovább!Mekkora élmény lehet figyelgetni,hogy fejlődik a pici!!!!
Kaja.Én is hordatni fogom. A férjem a nagyszüleinél ebédel,közel laknak a melóhelyéhez.Egymagamra nem fogok főzni,mert vacsira nem eszünk már főtt kaját. Aztán ha mehetünk rendszeresen sétálni már,akkor abból a kajáldából fogom én elhozni,ahol most kajálunk a kolléganőmmel.Nagyon jól főznek,olcsó és a lakástól 15 perc lassú sétára van.
A TV-ben látom,hogy Pesten esik a hó!!!!De jó a Pestieknek most!Én úgy várom már a havat.Hátha az éjszaka ide is megérkezik,végülis nem lakunk messze.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Nem volt még időm visszaolvasni, de láttam, hogy volt szó babakocsi vásárlásról. A mienk eladó, mert ugye az ikreknek már vettünk egy ikerkocsit. Én imádtam, nagyon strapabíró, két gyerkőcnek szántuk, de sajna meg kell váljunk tőle. A részletek az alábbiakban:

Kifogástalan állapotú 8 hónapot használt BERGON QUEEN babakocsi első tulajdonostól eladó!!! A Bergon felső kategóriája. Új ára: 80.000 Ft volt. Ikrek érkezése miatt kell megválnunk tőle.

Jellemzői:
- újszülött kortól használható, nagy vízszintesig dönthető fekvőfelület, kényelmes a babának
- sportkocsivá alakítható, 5 pontos biztonsági öv, 6 fokozatba dönthető háttámla
- mindkét irányból tolható, állítható magasságú tolókar
- a kupolán 2 szellőző betekintőnyílással, és egy nagy tároló zseb
- nagyméretű bevásárlókosár, melynek az oldala lenyitható, így fekvő pozícióban is könnyen pakolható
- levehető karfa
- mind a négy kerék teleszkópos, nagyon jó a rugózása, nagy kerekei (levehetőek) miatt terepre kiváló, mind a 4 kerék fékezhető
- téliesíthető: lábzsák, szélfogó, beépített szúnyogháló
- ajándék pelenkázótáska és esővédő
Helye: Szolnok
Súly miatt személyes átvétel javasolt Szolnokon vagy Budapesten.
Irányár: 45.000 Ft.
E-mail: balajthy.nikoletta@vipmail.hu
Tel.: 20/975-8589

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!

Megérkeztem a már régen beigért pocakfotóval, nem egyszerü dolog egy pocakot lefotózni, több kép is készült, a 2. nem túl jó, de talán ezen látszik legjobban. Bónuszként a kicsilányomat, Noémit is bemutatom nektek! :) (Persze majd a többiekről is hozok fotót, csak össze kell szedni, lekicsinyíteni...)

Mindenkinek további szép szombatot! :)

Pusz: Évi

Ui.: Azért ez a hóesés még nem az igazi, épp csak pár szem dara esett le, pedig úúúúgy be van borulva. :shock:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
evemama
 
 


Helló!

Szép hétvégét mindenkinek! Szép havasat! :)

Samunak rettentően tetszett a hóesés! Tavaly, mikor látta, még nem fogta fel... Most meg teljesen odavolt tőle. :)

Azta! Mi már úgy várjuk hogy úgy igaziból mondjon vmit ez a legény... Tök jó, hogy tud énekeket is! (Itt egy zenetanár örömét láthatod... :) )

No, mindenkinek jó pihenést! Most megyek.
Vendég
 


Hát, rettentő helyesek vagytok! :) Az meg mekkora jó, hogy már ilyen nagy a család! Tudom, erről már volt szó, de azért tényleg nagyon tetszik... :)

Közben rájöttem, hogy az ülésen biztos kéne, hogy legyen európai kód, mert van rajta magyar szöveg is. Csak hát ezt is kaptuk, csak azt tudtam, hogy eredetileg Amerikából származik. Na, majd tényleg megvizsgálom alaposan.

Köszönöm még egyszer a segítséget.

Kitartást az egészségügytől szenvedőknek!
Vendég
 


Évi,
Tünemény a kislányod :)
Jó nagy pocid van már Neked is.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsika,h eltüntem,de megpróbálok minden napot túllélni.....
sokat dolgozom,tanulok...
Remélem Mindenki jól van??? majd visszaolvaslak Benneteket:)
sok-sok puszi Nektek...még jövök addig is olvassátok el amit találtam:)

Egy várandós hölgy méhében két kis magzat beszélget

- Te hiszel a születés utáni életben? - kérdezi az egyik.
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Szerintem az itteni életünk arra való, hogy felkészüljünk a születés utáni életre, hogy elég erősekké váljunk ahhoz, ami vár bennünket - válaszolja a másik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szánkkal fogunk enni.
- Hát ez ostobaság! - vág vissza a másik. Megyünk a lábunkkal és eszünk a szánkkal?! Ez nevetséges! Hiszen itt van a köldökzsinór, ami biztosítja a táplálékot... de mondok még valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert ez a köldökzsinór már most is túlságosan rövid!
- De, de... valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát még soha senki sem tért vissza a születés után! A születéssel az élet egyszerűen véget ér! Különben is, az élet nem más, mint egy nagy sötét tortúra!
- Én nem tudom pontosan milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre megláthatjuk az édesanyánkat, és ő nagyon vigyáz majd ránk! - válaszolja reményteljesen.
- Az Anyát? Te hiszel az Anyában? Hol van?
- Hát... mindenütt, körülöttünk! Itt van mindenhol, mi benne vagyunk, és neki köszönhetően létezünk! Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Én ezt nem hiszem. Én soha, semmiféle anyát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is!
- Néha - mondja elmerengve a másik - amikor csendben vagyunk, hallhatod, ahogy énekel nekünk, vagy érezheted, amikor megsimogatja világunkat! Tudod, én tényleg azt hiszem - teszi hozzá -, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk!"
mónika36
 
 


Sziasztok,

jól eltűntünk, remélem most már lesz több időm olvasni is meg hozzászólni is a fórumhoz.

Mi nov. 24-én megyünk a következő vizsgálatra (20 h-ra) így majd csak kedden tudok friss információval szolgálni a babát illetően. Eddig minden rendben volt, szépen növekszik és talán mintha már mocorgást is éreznék, de ebben még nem vagyok 100%-ig biztos.

Ami viszont biztos, h meghoztuk a havat. :-) Tegnap Tatán voltunk ma jöttünk haza és reggel gyönyörű havas tájra és hóesésre ébredtünk. Az itthon maradtaknak ígértem, h hozom a havat ahogy nézem ez meg is történt. :D
Remélem örültök neki Ti is! A kicsik mehetnek szánkózni és hóember építeni ha így havazik tovább
és így az influenza járvány is várat még magára.

Nem tudom, h szokta-e vki nézni ezt a weboldalt, szerintem érdemes! Kellemes informálódást hozzá!
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=n ... o-honapban

Lassan indulunk az Ikeába el is köszönök.
A betegeskedőknek jobbulást és mindenkinek további szép gyarapodást! :-)

Timi

Kipróbálom a "végre" legyártott vonalzónkat!


Kép
sün balázs
 
 


Sziasztok!!

Itt még nem esik a hó,de nagyon hideg van....
Évi,szép nagy pocit növesztettél.A kis Noémi elbűvölő.
Pumukli,Maja akkor nagyon ügyes!!Gréti egyik napról a másikra hirtlen kezdett el mondatokat beszélni,kb.16 hós korában.Persze addig is fecsegett,de onanntól kezdve állandóan.
Mi már megtanultuk a karácsonyi dalokat,szinte mindet elénekli végig.Olyan édes.
Holnap csinálok neki adventi naptárt.Van bolti is egy pár,de így izgibb.
Na megyek,nyugis esténk van.Összebújunk négyesben pihizünk.

Szép téli estét mindenkinek!!!
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hean: nem tudom, hogy így lesz-e, de nekem a védőnő azt mondta, hogy most egy hét alatt meglesz az AFP és nem neki küldik, hanem valszeg el kell érte menni oda, ahol levették a vért. Remélem, így lesz, és nem úgy, ahogy nálatok. Mert ha igen, akkor ütök. :evil:

Böbi: én se érzem még a babát. De nem parázok, mert Tüncit is elég későn éreztem meg, szerintem kb. a 20-21. héten.

Évi: mekkora pocak! :D Tényleg szép nagy. Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, valszeg kiesett a fejemből. Mit is mondjak? Jól is vagyunk, meg nem is. Tünci egy tündér, imádjuk. Minden más meg úgyse számít. :wink:

Pumukli: Maja nagyon hamar kezdett akkor beszélni. Tünci is sokat mond már, de ragozni még csak elvétve, dalokat is inkább csak halandzsáz.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na hát, sziasztok!
Pumukli, Anita, de jó lehet, hogy ilyen szépen énekelnek beszélnek a kislányaitok! Szerintem ez a legtündéribb kor! Szivesen megnézném Maját és Grétit az életben is!
Evemama, tündérek vagytok mind a ketten! Te szinte sugárzol, a kislányod pedig egy kis királylány!
Panndi, a pofám leszakad! Az összes egészségügyis azt hiszi, hogy mi azért élünk, hogy az Ő időbeosztásuknak megfeleljünK! :evil:
Hmmm... Nekem még 6 alvás a dokiig...
Puszi nektek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok,

kellemes volt nézegetni a havas tájat, de én a levegőből szoktam érezni ha megjön a tél:) És hát ma nagyon hideg volt, de a levegőnek bódító volt az illata... Nem tudom ez mennyire érthető, de nekem ez kell ahhoz, hogy igazán élvezzem a telet. Itt Budapesten nem mindig érzem a levegő szennyezettsége miatt, de reggel valahogy mégis elért a tél illata. :roll:
Evemama, nagyon jól nézel ki és Noémi meg nagyon aranyos. Azt néztem, hogy majdnem egyidősek vagyunk és az én pocakomat azért még el lehet tüntetni egy bővebb ing alatt… ilyenkor azért aggódom, hogy vajon hol van a kicsikém ebben a pici pocakban, minden rendben van -e vele. No már megint a pocaktémánál vagyok.

Mónika köszi az elragadó beszélgetést… milyen igazuk van, mi is hasonlóképpen beszélgethetnénk a körülöttünk levő Anyáról/Apáról…

Pumukli, Anita, Tinu, gondolom nem lehet nagyobb öröm a kis csacsogó kislányoknál... Mikor kislány voltam a nagyszüleim ezért imádtak engem a legjobban az unokák közül: mindig tudtam valami érdekeset, aranyosat kérdezni vagy mondani, aztán évekig ismételgették az aranymondásaimat :oops:

Kellemes estét mindenkinek, holnap még benézek,
Zsuzs

Kép
kovzsuzska
 
 


Evamama, nagyon gyönyörű Noémi! Édes, ahogy bújik oda hozzád!

Panddi, De az!!! :-) A barna változata, amelyikhez rózsaszín vagy kék előlap csatolható! Volt fekete is, de akkor éppen nem tetszett, most meg az tetszik jobban. Télen nagyon szeretem benne a termos cumisüvegtartót, mert nem mindenhol volt mikró, ahova mentünk.

Pumuklii, Anita, nagyon gyorsan beszéltek a lányok!! Büszkék lehettek rájuk! Én is már úgy várom, de egyelőre be kell érnem a NEM, a TIK TAK, a Pá Pá, a Tóóórta és persze az ANYA szóval.

Tinu, Szofi, igazából én sem izgulok, hogy még nem érzem, csak a többiek már érzik és olyan jó lehet, onnatól naponta nyomon tudod követni a benned fejlődő kis életet.

A hó nem volt nagy, de annál nagyobb dugót okozott a Hungária körúton. Mi is az IKEA-ban voltunk, nagyon bejött nekem az a kis játszóház.
Vendég
 


Azta! Hát, hiába, a lányok fecsegnek.. Gyöngy is nagyon beszédes kiscsaj! Samu meg kész focista és kosaras. Olyan boldogan ellabdázgat egy nála nem sokkal kisebb gumilabdával (hol maga elé dobja, hogy pattogjon, és mehessen utána, és újra kezdhesse elölről, hol rugdossa maga előtt) csomó ideig... Ezt nézte védőnéni a héten nagy boldogan. :) Nekünk Samu pocakbeli élete kezdete óta ő az 5. védőnénink, de reméljük, hogy marad, mert nagyon aranyos. :)

Jó éjszakát!
Vendég
 


Reni,
Köszi asz infót, mi majdnem elindultunk egy ismerősömékkel "bababörzére" a Syma csarnokba, aztán írtad, hogy az nem most van. Ők akartak venni, mi inkább tájékozódni. Én kismama gatyót szerettemvolna.
Ehelyett elmentünk Kenguru boltba, és C&A-ba, de sajna nem találtam nekem megfelelőt. Túl nagyok voltak. egy tetszett volna, ha lett ovlna a méretemben akkor sem vettük volna meg, 17ezer ft volt... Hol érdemes még nézni gyatyót?

Farkas, én nem érseztem még babamozgást egyáltalán... De: vettem vízhőmérőt tegnap, és ma fogok egy nagyot fürödni, akkor talán hallok majd valamit a víz alatt:)

Pumukli, nagyon édi lehet Maja, ahogy mondjaa csip csip csókát.... én is olyat akarok! :) Az együtt főzés is nagyon szimpi.. remélem a miénket is le lehet kötni majd ilyen programmal is:)

Kutyafüle, olyan hatalmas pelyhekben esett a hó, gyönyörű volt! Felétek még mindíg nem esett? Mikor lementünk a városba, még esett, a jégkaparó meg otthon maradt...úgy lefagyott akocsi, mintha nem tudom milyen nagy tél lenne... biztos a szél... Érdekes volt levakarni a kocsiban talált magazinokkal a havat, jeget.....

Évamama, Noémi tüneményes! A pocid hatalmasat nőtt a múltkori kép óta! Szép kismami vagy! :)

Tegnap ismét ígértek nekünk újabb babacuccokat... kiságyat, babakocsit, ruhákat. Olyan jó érzés.... Férjem annyira meglepődött, hogy felajánlották az imserőseink... szerinte ezt nem illik elfogadni... hát, én nem tudom, de ha felajánlják, akkor azért teszik, mert szivesen adják ugyebár... És tudom, hogy használtan akar sokmindent majd beszerezni, tehát mégcsak nem is kifogás volt azért, mert ő újat akarna...

Vettem kismamatorna DVD-t ma kipróbálom:) Az imerősünk azt mondta, hogy szerinte ezt aki végigcsinálja, tuti elvetél... :roll:
vanni
 
 


Vanni: a kölcsönkapásban csak az lehet a rossz, hogy ha olyat kapsz kölcsön, ami nem tetszik, ha másmilyen akartál volna venni. De amúgy simán fogadd el, biztos nem ajánlották volna fel, ha nem szívesen adják. Nekem is sokat segített a sok kölcsönkapott holmi. Rengeteg ruhát kaptunk, és amúgy meg ha nem használt ruhákat veszel, akkor elég sokban került volna. Body, rugi, kabát, zokni, kocsicipő, takaró, sapka, kardigán, mindenből több, mert kell a váltóruha, hát ez má r önmagában jó kis összeg, Még szerencse, hogy overál nem kell majd a mieinknek, mert nem télen születnek. Azért egy vagyont elkérnek ám, mikor anno nézegettem, hát lehidaltam. És az csak egy ruhadarab.

Kép
Kép
tinu
 
 


Szerintem amit vki felajánl babacuccokból, azt bátran el lehet fogadni. Tapasztalatból tudom, hogy nekünk az ilyen felajánlások nagy segítségek volak, ráadásul a másik oldal: nagy öröm látni, hogy amit mi már tuti nem fogunk használni, az nem szép lassan tönkremegy a padláson, hanem van, aki boldogan használja. Pl tök jó, ha van új lakója a kiságynak... :) Nálunk most még elajándékozás nem nagyon volt, de pár cuccot (ami nekünk nem vált be, vagy tudom, mi sosem használnánk) továbbadtam, és tényleg jó nézni, hogy másnak meg milyen jól jött. Szóval csak bátran fogadjátok, ami adódik. Üdv!
Vendég
 


Na jövök én is.Tegnap lustiztunk,szinte egész nap aludtunk :lol:

Én se érzem ám egyfolytában a babát.De pl most h készenlétben volt a férjem,esténként telefonon beszéltünk hosszabban,és akkor nagyon aktív volt a baba!Nem tudom h az apukája hangjának örült,vagy csak érezt h örülök h legalább telón beszélhetünk :lol: De nagyon belelkesült a kispapa hogy az ő hangját már szereti a baba :wink:

Mi jövőhéten megyünk majd a börzére,ha minden igaz!Kicsit félek a tömegtől,de megpróbálunk minnél elöbb menni!

Szerintem is nyugodtan fogadjátok el a babacuccokat!Biztos jól fog jönni!És télleg sok olyan ruhácska van amit esetleg nem is tudtak a babára adni....

Vanni!
Én tudom neked ajánlani h varras gatyát!Nekem nagyon bevált ez a csaj.Pont az előző oldalon tett fel képeket megint.Írtó kedves lány,és pár nap alatt elkészül a gatyával,rád lesz szabva és 4000ből megúszod!Hozott anyagból is dolgozik stb,és akkor olyan lesz a nadrág amilyet szeretnél!

Sün Balázs!
Jó hogy jöttél!Remélem te is gyakrabban irogatsz majd!Várjuk a híreket a babáról! :wink:

Évi!
Hát igen...akinek már sokadik baba,még szép hogy ilyen nagy pocija van!Tünemény a kislányod is!!

Tegnap este itt is eset!Olyan nagy hóesésben jöttünk,aztán a Nagyvárad térnél mintha elvágták volna...De tök szép nézni ahogy néha havazik,majd kisüt a nap :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!
Sajnos az éjjel sem érkezett meg a hó,viszont remélem holnapra már Pest felé sem lesz,mert céges ügyben megyünk fel,és nem ismerem a sofőrt,nem tudom hogy vezet én meg félős vagyok az autóban kicsit.
Tegnap elhoztunk a kiságyat,ma összerakja a férjem.Próbálom feltenni a fotókat,amit ígértem.
Szép napot mindenkinek.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!
Várjuk a képeket!!!Nagyon kíváncsi vagok miden ilyenre!


Az elöbb elfelejtettem írni hogy megint fogytam fél kilót...ez persze vissza jön pár nap múlva,de vhogy nem tudok hízni....
Tegnap este meg szörnyen aludtam,nem találtam megfelelő pózt,viszkettem is,derekam is fájt...ja és rájöttem h másképp kell felkelni,felülni...kérdeztem is apcimat h őt nem zavarja a pocakja ilyenkor? :lol:

Na és a másik!Szerintetek rendezzünk topic talit?Mondjuk még a szülés elött vmikor....?

annus11
 
 


Jó reggelt!

Vanni! Szerintem ha tudsz várj szombatig és nézd meg a nadrágot a börzén. Én is ott akarok venni. Szoktak kint lenni kismama ruhások, és abban bízom hátha kicsit olcsóbb, mint az üzletekben.

Annus! Mintha az én éjszakámat írtad volna le. És én is fogyok. Másfél kilót fogytam.

Sajnos a hóból nem sok maradt. :cry:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Dóri, Samu lesz az új Beckham? Akkor stipi stopi az én kislányomé! :-)

Annus, szerintem rendezzünk, de inkább majd csak ünnepek után, akkor is még bőven lesz időnk a szülés előtt és még a pocakunk sem lesz óriási.

Vanni, nyugodtan fogadjatok el mindet, jó szívvel adják az emberek! És ha olyat kapsz, ami esetleg nem tetszik, abból még mindig vehetsz újat (vagy vársz, hátha más is felajánlja! :-) )
Mi nagyon sok babaruhát kaptunk, pont ezért nem kezdek el vásárolgatni, mert szerintem most is fog jönni, ha nem, majd akkor veszek.

Tinu, ne is mond az overál árakat! :-(
Vendég
 


Sziasztok! :lol:

itt most is esik a hó(Budakalász, mert anyuméknál vagyunk) 8)
Mónika!
nagyon jó és megható volt a történet...nekem is túlvilág meg Isten jutott eszembe róla... :D

én se nagyon érzem még a babát, néha este ha fekszek mintha kis pillangók vagy bubik lennének vagy kaparászás, az ő? :roll:

Éva!
jó nagy a pocid! :D
Vendég
 


Sziasztok!
Itt nem esett hó,de tegnap este óta nagyon hideg van,meg fúj a szél.
Kutyafüle én is kíváncsi vagyok. :)
Pont ma beszéltük férjemmel,hogy miket kell majd venni,főleg ha fiú.Grétinek mindene rózsaszín volt szinte.Elvétve van pár sárga darab közte.Bár otthoni cuccokba van pár kék,azok még a most 9 éves öcsémről maradtak ránk.De itthon nem nézte senki,ha néha kék tipegő volt rajta,főleg hogy egy kajálást bírnak ki,meg egy büfit.
de tényleg jó az,ha van olyan aki ad kölcsön.Anno mi anyumtól,még takarókat is kaptunk,meg baba ágynemű garnitúrát.Azok is tesómé voltak,de unisex színűek.Nem kelett venni,de nem is volt baj mert nagyon drágák azok is.
Most ruhát nem sokat kapunk szerintem,de már uncsim beígért 1 szopipárnát és egy pihenőszéket.Alig használta őket,mert több is van neki.
Na majd jövök,még most megyek takarítok.

Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Azon kismamák segítségét kérném, akik GYED alatt mentek most el táppánzre! (Ígérem utoljára). Szóval jövőhéten megyek a körzetihez, hogy írjon ki, utána milyen intéznivalóm van? Be kell jelentenem előtte a munkahelyen? Vagy egyszerűen csak postázzam el nekik a kapott táppénzes papírt? Mi nem TB kifizetőhely vagyunk. Köszönöm!
Vendég
 


Böbi!
Ja nem holnap akartam én se!Csak érdeklődtem h egyáltalán akarunk e :wink:

Vicuska!
kaparászás az lesz az! :lol:

Anita!
Szerintem pl egy lányon lehet kék,de mondjuk egy fiún rózsaszín...én is amiket vettem világoskék,és én azt unisex színnek tekintem! :wink:

Ma rántott sajt a menü,nyammmi!

annus11
 
 


Annus akkor egyezik a véleményünk.Fiúra nem adnék egy kis habos babos rózsaszín csodát. :D Gréti is volt kékbe!!!
Jó étvágyat hozzá!Nálunk sülcsirke comb,tejfölös-lilahagymás burgonyapürével és ezersziget salátával.
Már mindjárt kész!!
Találkozni jó lenne!De szerintem nélkülem fogtok!Én nagyon messze vagyok. :(

Szép vasárnapi délutánt!!!!

Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Rettentő volt az éjszakánk, kislegény taknyos lett, félóránként ébredt arra, hogy nem kap éevegőt... Így aztán én nem is aludtam, folyton figyeltem, hogy mikor kellek leszívni az orrát... Aztán idővel meguntam a felugrálást, és a fotelban altattam (mmint aludt ő, csak őriztem az álmát... :) ), mert függőlegesen tudott aldni. Aztán reggel a nem alvás után hánytam. De konkrétan hányós mostanában lettem, eddig csak émelygés volt. Szóval most, hogy már mindenki (tisztelet a kivételnek... :( ) kifelé jön a rosszullétekből, most kezd komolyra fordulni nálunk...

És sajnos így nem tudunk szánkózni sem, pedig ez volt a terv... :(

De azért nagyon boldog voltam, hogy délelőtt nyugodtan tudott aludni egyhuzamban 2 órát, így én is kipihentebb lettem... :)

Böbi! Hát, nem tudom, mi lesz belőle, de vlsz a neve azért nem fog ennyire megváltozni... :) Ebben a táppénz kérdésben meg te már biztos vagy? Nekem most derült ki, ogy szülés után nagyon rosszul járnék vele, bár addig jó lenne.

Na, megyek. Majd még gyüvök.
Vendég
 


Sziasztok!

Itt minden Ok, még mindig nem híztam, meg vagyok magammal elégedve.
Ugyanakkor tök elvagyok keseredve. A fél éve megjavított redőny ismét leszakadt, a vadonatúj csaptelep pedfig elkezdett vizet ereszteni. Annyira bosszantó, hogy beszereltetsz valamit, és aztán két nap múlva tönkre megy. Ez a lakás-téma olyan egy szélmalomharcnak tűnik néha, már úgy bele vagyok fáradva. Soha nem leszünk így készen, nemhogy a kitűzött karácsonyi időpontig...
Bocs, nem karaok senkit letörni! Na puszi nektek, jó vasárnapot!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Most értünk haza anyóséktól, nagyon klasszul esik a hó :lol:

Böbi, én a feketét néztem ki az AVENT táskából, de a legolcsóbb helyen is 14 ezer Ft... :?

Éva: szép a pocakod és a lányod :)

Zsófi szedi le a ruhákat, én meg itt fórumozok :lol: :lol: :lol:

Ja, és új szavai vannak, a kuka, és a bojler :lol:
Vendég
 


Én visszahíztam egy kilót :D Még egy, és a kezdősúlyomnál leszek!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: