Új privát üzeneted érkezett!

Mami :P :P

Csodásak a kölykök, hatalmas gratuláció hozzájuk és sok boldogságot nektek!!!!!! És milyen hatalmasak, húúú!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


gröni!!! hála az istennek h minden rendben!! drukk!!!

pompom! sajnálom apát, ne halasszátok el, hátha pont most sikerül, és már nem is kell a vizsgálat. még nem tudom mivel fogok tesztelni.

kata!! ari fotók!!!

megvan apa eredménye minden negatiiiiiv! :D
de azt mondta h jövő hét csütörtökön menjünk andrologiai vizsgálatra, meg h összeállitjuk a leleteket!! minek a vizsgálat ha minden rendben van? amugy fájdogál a hasam, meg már a mellem is.
dike
 
 


Sziasztok!

Dike!
Jó hír, hogy a leletek rendben vannak! :D Nekem is fájdogál a cicim is és a hasam is. Azért drukk a teszthez!+++++++++++++ :D

Gröni!
Jaj de jó, hogy minden rendben a kiscsajjal. Szorítook neketek, hogy könnyű és szép szülésed legyen! :D

Pompom!
Ez sajnálatos. de hát a betegség sajnos mindíg a legrosszabbkor jön. :( Drukk a spontán babához és örökre elfelejthetitek a katonaszámlálást! :D

Kata!
Nagyon helyesek a pasik! Jól mutatna köztük egy hugi! :wink: :D
kolibri28
 
 

 
 

Gröni
Mennek a drukkok :)

Kata
Nagyon arik a fiaid :)

Fenci
Már várjuk a fotókat, hogy mennyit nőtt a pocid :) Hogy megy a meló? Pihizel sokat?
Én ma túlestem a vérvizsgálaton az IR-hez. BRRR... az a fránya cukros lötty. Hétfőn küldik az eredményt és kedden megyek dokinénihez, hogy ítéletet hírdessen felettem.
Azon gondolkodom, hogy azért a nődokival lehet, kellene egy UH-t csináltatni az petefészkekről. Azért aggaszt, hogy az írta mind két oldalamra hogy .... de PCOS susp....... VAjon ez most az jelenti, hogy baj van mind a kettővel, vagy csak a gyanuja állt fent neki és nem cisztásodnak. Inkább nem agyalok ilyen hülyeségeken...

Pompom
az valóban nem jó, ha apa lázas és katonavizitre van kiírva. Sokban ronthatja az eredményt. Mi is jártunk már így. Hát nem lett fényes az eredmény. Sőt....
Hajrá spontánbabásodás :)

Mami
Gyönyörűek az ikrek :) Gratulálok :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Krisz
Te hogy vagy? Minden ok?

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike :D Örülök, hogy túl vagy a cukros löttyön, ugye azért kibírható volt? :D Ha azt írták pcos gyanú, az nem feltétlen azt jelenti hogy cisztát láttak, azt is jelentheti hogy meg van vastagodva a petefészek fala. Nekem is ez volt. Kedd már mindjárt itt van, kivi vagyok az eredményre! Fel a fejjel! :wink:

Kolibri :D Cici és pocifájás babót is rejthet! :wink:

Dike :D Gratulálok apa eredményéhez!! :D Azt én sem tom, hogy ha negatív minden akkor minek az andrológiai vizsgálat... :oops: :? én páromnak is csak katonavizsi volt, nem volt andrológusnál, talán a csajok tudnak segíteni... :roll:
fenci
 
 


Ja, Princzike, én is ma jelentkeztem be jövő péntekre cukorvizsgálatra, de most nem cukros lötyi lesz, hanem normál reggeli... nyami... 8) :lol:
fenci
 
 


Gröni ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Grönike :D

Nem semmi, amik veled történnek! Most már bizti jobban örülnél, ha túl lennél a szülésen, igaz? De hidd el, minden rendben lesz! Mennek a drukkok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mami :D

A közöset is tedd fel, légyszi, meg kell zabálni őket!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Nektek is bemásolom a régi lombikos hozzászólásaimat, hosszú lesz, akit nem érdekel, lépje át! :D

Lombik 1

Na teszteltem reggel a 26. cn-en, de ez nekem ET után csak a 7. nap, tüszörepi szuri után pedig 5-7, 13-án és 15-én kaptam ugyanis 1-1 fél adagot. Na mindegy, arra számítottam, hogy halvány pozitív lesz a tüszőrepi miatt...de tök nega lett. Akkor gondoltam, hogy nem tesztelek minden nap vasárnapig...mert az lett volna a hiteles talán...az addigiak meg csak kontrollnak, hogy nem a tüszőrepi miatt pozitív.Jól kigondoltam ezt, aztán vetettem még egy pillantást a fürdőszoba felső polcán fekvő tesztre...ami mostmár halvány pozitív. Egyértelműen.Sose volt ilyen.Szóval mégis van vmennyi HCG bennem, úgyhogy tessék semmisnek venni az eddigi írásomat és mégis tesztelek minden reggel. Látnom kell, hogy halványodik vagy erősödik-e a 2. csík. Izgi.

Most én is mintha érezném a pocim. 21.e péntek

Nekem is fájnak a melleim már a leszívástől kezdődően...mikortól is szedjük az utrot...de már egyre jobban.Hasam fuffadt kicsit...ami nem csoda...a hormonok miatt...meg, hogy nem hasizmozunk. Ha visszább olvasol...én már tesztelgetek...az előző oldalon van a sok hüleségem. Amúgy jól vagyok, érzem a pocim kicsit...sokat alszom, de ennyi..s.emmi extra.Nekem ez már a 27. ciklusnap mert a 16-on volt a leszívás és a 19-en a beülti.

Jelentem:teszteltem:még mindig halvány csíkos. Mint tegnap kb.

Hőm 37,3...a 2. csíkot viszont nem látom a teszten...vagy legalábbis nagyon halvány. Na jó, mostmár látni...megint vagy 10 perc után...de haloványka. Hát a hármas ikrek már nem valószínűek. Nem vágtam szét a tesztet...úgyhogy holnapra nem maradt más csak a vérvétel...az majd megmondja a tutit.

Nekem fájnak a mellim mint állatt és most először állíthatom, hogy nőttek is. Kis pattanásaim lettek, folyton aludnék, a hőm még jó...szóval egyenlőre legalábbis ezek a tünetek nem szólnak a terhesség ellen és ez is vmi.

Én egy kicsit betaknyolódtam mára úgyhogy megy a méz, c vitamin, gyümi ezerrel...most meg megyek inhalálni kamilla teával.

Nekem is volt valami pociérzésem vagy 2 napig...de főleg felkelés után éreztem mindig...reggel vagy délután.Nem volt olyan komoly...de el is múlt.
Nekem a melleim fájnak elég szépen, nagyobbak is és sztem vhogy más az állaguk-tapintásuk.A pattik meg csak jönnek....

Nekem nincsenek jó híreim.HCG 5,5.Valószínűleg még a hcg szuritól. Szóval a Lily teszt elég érzékeny.Legyek erre én intő példa.Azt mondta a doki, hogy látott ő már terhességet ennyi hcg-vel...de ott nem volt hcg szuri.Szóval a déli utrot már elhagytam.Várom Pirit.A náthám csak rosszabbodott...úgyhogy a héten sztem még nem megyek dolgozni.

2.lombik

Tegnap 6 petesejtet sikerült leszívni...még a doki poénkodott is velem utána a megbeszélésen, hogy nem tudja honnan volt annyi..azt hitte az asszisztensnőt szúrta meg...ha-ha

Ma hívtam őket 11-kor. Egy szabálytalan volt. 5-öt tudtak megszúrni, azokból 2-őn látszik egyértelműen, hogy megtermékenyültek. Hát remélem holnapra azért javul a helyzet. Az a kettő tuti a két nagy volt.

Megjöttünk Debrecenből.Mostmár hárman vagyunk a családban:apa, én és a kis Alex. Elneveztük Alexnek mert Alex vagy Alexandra lesz "the great".

Most tuti terhes vagyok ...a hcg szintem is igazolná, ugyanis ma is meg holnapután is jár nekem egy fél hcg szuri....szóval megint nem lesz értelme hamar teszelni. 17-én kontroll vérvétel.

Én próbálom majd magam nem túlstresszelni, hogy csak egy embriót sikerült visszaültetni és, hogy a múltkor három 8 sejtes sem tapadt meg.Kicsi Alex pedig négy sejtes,... igaz tökéletes.Remélem bebizonyosodik a "Kicsi a bors de erős" mondás. Na meg a spontánnál már ez is százszor jobb, végülis már ott van a kicsi pihe puha ágyikójában...és legalább van elég helye. És hát az ikerterhesség nem veszélytelen. (Ikres kismamiknak üzenem:dehogynem. )

Vérvétel hétfőn...de én kb péntektől tesztelgetek majd....van összahasonlításik alapom a múltkorival...azaz a fél óra múlva megjelenő csík már nem csík. dec 12

Ma mértem reggel hőt kiváncsiságból:37,0 volt 5.20-kor. Éjjel most nem kellett kimennem, okosabban ittam este. Reggel olyan mindjárt megjön érzésem volt megint.Érdekes. Melleim viszont nem fájnak...nem is tudom mi okozza azt...nekem volt , hogy progipót nélkül is fájtak veszettül most meg itt a sok progi és semmi.Furán működök.

Szép jó reggelt!

Na ma sokáig aludtam egyhuzamban, nem kellet aput költeni.Ennek megfelellően a hőm is 8.30-kor 37,3.

Megcsináltam az egyik tesztet és nincs rajta 2. csík. Mivel csak 2 tesztem van, így holnap nem tesztelek...majd vasárnap.

Pregimax a teszt neve, 25-ös érzékenységű, de senkinek sem ajánlom, hogy ezt vegyen...mert bár csíkos, nem lehet szétvágni.Már eleve olyan vékony, mintha szét lenne vágva. dec14 ET+8

Ez a teszt viszont megbízhatóbbnak tűnik a Lilly-nél.15 perc múlva sincs második csík.Amúgy valamennyi (kb 10 egységi hcg)ilyenkor volt még a véremben a múltkor a szuritól, most is lehet kb ennyi mert ugyanúgy kaptam a szurit..de már azt ez nem mutatja ki.

Ma megint volt pocófájás nálam.Olyan menziszerű...de nem tart túl sokáig..ált 15-20 perc.Jelentsen jót!

Én reggel 37,4 voltam.Nem vagyok beteg ne izguljatok! Csak ha 8-ig alszom, ilyen szép a hőm.Azaz rég volt már ilyen szép.Az előző lombikkal sem volt asszem progi ide vagy oda.dec 15

Nem szolgálhatok jó hírrel. Hőm ugyan 37,4 , de a teszt egy csíkos. Et után 10 nappal...hát nem túl biztató.dec 16 ET+10

Holnap vérvétel igen.Azért holnapig mi is bízunk. Túl optimisták vagyunk ahhoz, hogy másképp tegyünk.
A többi jel még mellettünk van:erősödő mellfeszülés, magas hő, piri közeledtét jelző pattik nincsenek, azok a fura pocifájások mostanában(ma még nem)...

Bocs a késésért de most estem haza.Nem sok időm van mert holnap mennem kell dolgozni...ebből gondolhatjátok, hogy az eredmény: nem terhes. Hcg:5,5.

A dokim elemezte az eredményeket, hogy elég rossz minőségűek voltak a petesejtek most, meg előjött az első lombik csak 4 petesejtjével(amiből hárman 8-9 sejtesek és gyönyörűek voltak..amúgy), aztán a sikertelen stimulációval, aztán az endometriózissal, aztán a cisztákkal.Keresett volna összefüggést.Kérdeztem tőle, hogy nem lehet, hogy a mostani rossz minőség annak köszönhető, hogy eléggé meg voltam fázva egész stimu alatt???Hát...végülis lehet hozzá köze...mondta.Ennyit erről.MAjd legközebb kiderül, hogy múló állapot volt-e vagy sem a rossz eredmény.

Hát okosabb nem sokkal lettem...majd kiderülnek a dolgok előbb-utóbb.

Szép jó éjt!!!
vizkriszisback
 
 


A magne B 6-ról:
Béres Magne B6 filmtabletta 50 db os 1400 ft

(48 mg magnézium és 5 mg B6-vitamin)

Mivel az enyém ma elfogyott, apa vett a drogériában JUVITA magnézium pus B6-ot 1025 ftért 50 db-os.És ebből csak napi egy kell mert 250gr magnéziumot tartalmaz és 2mg B6-ot.
vizkriszisback
 
 


Fenci, azért tud a párom csak előre egyeztetett időpontban menni, mert neki elsősorban andrológusra van szüksége, ugyanis vannak panaszai, valószínű, hogy valami bibi van a prosztatájával. :? Ha csak katonaszámlálásról lenne szó, tényleg bármikor lehetne menni, eredmény is meglenne hamar, de így muszáj a dokihoz igazodni. Arra jutottunk, hogy manuális vizsgálatra elmegy amilyen hamar csak tud, a katonaszámlálást meg a ciklusom másik felére hagyjuk - már ha a doki is rábólint erre.
Szóval ha csak számok kellenének, már valszeg a kezemben lenne a papírkája... és igazából nem is a számok most a legfontosabbak, sokkal inkább az, hogy kikezeljék szegénykém övön aluli panaszait.

Dike, nagyon jó, hogy párod leleteivel minden ok! :)
Vendég
 


Krisz, elolvastalak, okosat nem tudok szólni, csak csendben nagyon szorítok nektek!
Vendég
 


Gröni
UH-s :twisted: jól rád és ránk hozta a frászt

Krisz
mikor lesz vérvétel?

Vicuska
hát iszom sokat, lehet azért lett :roll: most bodzateát vettem, az vízhajtó. Amúgy csak a kezemen éreztem, órámat kellet levnni, meg a gyűrűt kellett átteni középső ujjamról gyűrűs újra. Jegygyűrű szappan nélkül már le se jön :?
Tényleg neked már volt AFP gondolom. Mior vették le? Nekem menzesz szerint 15+6 (amúgy az 16+0 talán) napon veszik le dec 1-én

Fenci
na lássuk a pocakot :D 20 hetesen már én is dobok képet :P

Kép
gaby25
 
 


Szép jó reggelt!

Gabi
Várjuk a képet! :D

Hát azt mondta a doki, hogy h, k, vagy sz-n menjek vv-re, de aztán megegyeztünk a keddben, ET+11 nap...eddig mindig akkor mentem...igaz, akor 3 napos embriket kaptam vissza, így mehetnék akár szerdán is.De ha nem lesz pozitív tesztem addig, lehet, hogy nem is megyek...nem tom.
Ma 22.cn, 12. volt punkció, 14-en beülti, ET+8 nap.
Hő 37,2 6.20kor.Teszt 40 mp után nega, 3 perc után nega, utána már derengett vmi halvány csík, de az már nem értékelhető.A párom már csak azt látta és azt mondja"Ez tök erős!"Hát de az elejétől kell nézni, akkor jó a viszonyítási alap...ET+6 napon elég hamar ott volt egy elég nyilvánvaló csík, azóta csak halványodik...de ez még belefér...

Pompom
Drukk apának a kezeléshez!!!Hogy viseli a gyötrelmeket?Mert hát a férfiak többsége nehezebben mint mi nők.
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!

Ma teszteltem: Negatív! :(
Piri még sehol. Reménykedek.
Csak abban bízok, ha most nem is sikerült, akkor a jövő hónapban a karácsonyfa alatt lehet a pozitív tesztem. :wink:

Mindenkinek jó hétvégét!
Drukkolok mindenkinek! :D
kolibri28
 
 


Kolibri
Reméljük a nega pozitív lesz még!!!
Hanyadik dpo-n vagy, azaz pé után hanyadik napon ha tudod...
vizkriszisback
 
 


Krisz!

Ha minden igaz és a 18. napon volt a pé-m, akkor ma pé. után 13. napon vagyok. A pé-m most semmivel sem igazolt ebben a hónapban, mert se nem p :( áfrányosodtam, se lh tesztem nem volt, és a hőmérőzés kiakaszt.
De szúrkált a hasam a 18. nap elött.
kolibri28
 
 


jó reggelt lányok!
:cry: neeeeem hiszem eeeell!!! miért nem sikerül? miért?mindent megtettem!!!!!jó időbe voltunk együtt azon nem mulhat,miéért?
még nem jött meg, de meg fog, a hőm ma csak 37, és én ebből már tudom.ha az lennék feljebb mennem , nem le.akarok már beszélni a dokimmal, h nézzen uh-án peteérést. összvissz egyszer nézet, segitsen mááár!!!!nagyon magam alatt vok!lehet más bajom is van, hiszen a bromo szerintem hat, mivel csak igy a ciklus vége előtt fáj a mellem, nem már a pétől, ahogy régen.
kérek szépen tőletek vmi tanácsot, megoldást!! ti mire gondoltatok mikor spontánoztatok igy a 9 hónap környékén, és állitolag mind a ketten rendben vagyunk eddig? :cry:
dike
 
 


kolibri!!!téged is nagyon sajnállak, de látom, te erősebb vagy mint én :( :)
ti hányadik hónapja probálkoztok, spontán?

krisz!! neked hatalmas drukkok, melletted nincs is okom panaszra!! nagyon ügyi , kitartó vagy!!
dike
 
 


Szép reggelt! :lol:

anyuéktól jelentkezem, apácska megint dolgozik :twisted: nem igaz h az új munkaerő, aki a helyemre jöt, ennyire béna pics@, h nem képes már betnulni!!!! :twisted: és ráadásu ő is Éva, és ebből kifolyólag nő, így ha vmit elb@sz, akkor sokan azt fogják hinni, h én voltam az... :cry: ,na nem tudom mennyire voltam érthető... :shock: (szóval nem sok Éva nevű dokinéni van a városban, h ő mér pont az?????? :evil: )

előtört belőlem a féltékenység, fél lábbal szeretnék visszamenni melózni :roll:

Krisz!
elolvastam :lol: , szóval neked 2 naposak a bébik 8) , megint csak lelkesíteni tudlak ám!nekem az első 2 tesztem, ami et+8-9 napon volt, csak 5-10 perc után lett poz. :P

Kolibri!
teszt monnyon le :evil:
de még hátha
8)

Pompon!
apának gyógypuszi :wink :wink:

Fenci!
neked kell még szedned vmi gyógyit az IR-re? :roll:

Gaby!
én 16+5 naposan voltam Afp-n :roll: , de én úgyse hiszek benne, őskövület, már ny-on nem csinálják :D

Grönike?
millió+++++++++++++++++++++++++ :D
Vendég
 


Dike!
Mi már több mint két éve! Szeptemberben múlt két éve, hogy nem szedek fogigátlót. :(
Ne add fel!

Vicuska!
Köszi. Én is így gondolom. :P
Béna p...a pedig húzzon a sunyiba! :twisted:
kolibri28
 
 


Dike
Háát igen, 1 év sikertelenség után ajánlanak alaposabb kivizsgálást...de asszem én is 9 hónap után már azt hazudtam, hogy egy éve. :wink: Ált-ban kérnek 3 havi hőgörbét, aztán uh-s cikluskövetés, hormontükör: 3. és 21. napon (pé után 7 nappal...szóval ha később van pé, később) vv. Nekem pl ez mutatta ki a progihiányt.Aztán kiskatonavizsgálat, aztán átjárhatósági (röntgenes:HSG vagy uh-s..de az fizetős), aztán próbálkozás, aztán lapar vagy és inszemek stb.Nem tudom nektek ezekből mik voltak...de kábé így jönnek sorba a vizsgálatok.Sürgesd meg a dokid vagy válts orvost ha ő már nem ért ezekhez...az én mezei nőgyógyimnál én már többet tudtam, ezért ott is hagytam. :D

Ide is beteszem egy lánynak a tesztjeit, amivel a hcg szuikat kontrollálta annó.26.án ET+14. napon lett kb 200 a hcg-je...a csíík a teszten is csak ET+11 után kezdett visszaerősödni.

Kép
vizkriszisback
 
 


Dike!

mivel egy a dokink, és én csak dícsérni tudom, ezért nem mondom h válts, mert a többi f@szkalap! :D :twisted:

ahogy Krisz írta, ezek a vizsgálatok jönnek,és javasoltak, és nekem meg is csinálta, szal nem értem, neked mér nem????? :shock: :roll:
az átjárhatósági laparoszkóppal egybekötve (amikor altatásban 2-3 apró lyukat vágnak a hasadba a köldököd környékén, és azon át bevezetnek egy kamerát, és megnézik nincs-e összenövés, letapadás, endometriózis..stb.vagy már gebasz, ha van, akkor sok mindent ott rögtön orvosolni is tudnak) :P nagyon hasznos dolog!
ha nem átjárhetó a petevezetőd, akkor soha nem fogsz teherbe esni(hacsak nem úgy, mint én, azaz méhen kívül), azt meg ugye nem akarjuk.
szóval ha túlvagy a hormonprofilon, a katonákon, az uhus tüszőnézésen és ezek okésak, akkor vállald be a lapart.egyik nap bemész, másik nap hazajössz. :lol:
aztán jöhet az inszem.(ha átjárható vagy) 8)
Vendég
 


Krisz!

ha visszamész a 2201 oldalra(nem tudom bemásolni :oops: ), akkor ott van a babás tesztsorozatom, és látszik, h ET+10-en is milyen halovány volt, pedig másnap 116 volt a hcg-m!és én 22-ös teszttel csináltam :roll:

és csajok, mit láttam ugyanott, Babácska vonalzóját, miszerint 12 hetes terhes!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
remélem tényleg így van, csak velünk elfelejtette megosztani az örömhírt! :lol:
Vendég
 


sziasztok

dike
nekünk 15 honap után jött a baba, pedig mindketten oké voltunk, nem találtak semmit. clostit irtak fel, de pont nem kellett már szednem. pesrze ez csak vv alapján volt igy, szoval lehet vmi belsö gubanc, pl egy petevezetö rossz, de nem derült ki, mert terjhes lettem, lehet, nincs is semmi baj, csak vmi miatt sose jött össze.

krisz
nekem asszem 30.cn lett poz a mostani teszt. 28.napon nega, bár az a rápisilös volt, és sztem keveset pisiltem, de tök nega lett az. nagyon drukkolok, hogy legyen végre neked is egy baba-hcg poz.teszted.

vicus
nekem tetszett Koncz, bár néha olyan hangos volt a zenekar, hogy nem értettem a szöbeget, a rockosabb számoknál. meg kicsit tuljátszotta magát a Zsuzsa, de én igy is nagyon szeretem a zenéjét, bár nem rajta nöttem fel... ahhoz kicsi vagyok:)

asszem, elmegyek választott dokihoz, mert eddig kettöböl 2 volt unszimpi. a 2 fiamat nem választottnál szültem, Petivel csak a 29.héttöl jártam egy dokihoz, de ö nem ért be a szülésre, mert késön mentünk be. az ügyeletesek meg jo fejek voltak, igy most se akartam választani. de hogy nem irtak fel a barnára progit, és ez az "akar szülni" kérdés betette a kaput. elegem van a hülyékböl, inkább fizetek egy dokinak, bár lég szomoru, hogy csak igy bizhat meg bennük az ember.

nálunka amugy fehérváron 20.hétig kell választani dokit, utána már nem lehet, akkor marad az ügyeletes, meg az sztk vagy növédelmis rendelés.

kolibri
te jársz meddöségibe, volt kivizsgálás nektek? bocs, ha már irtad.

mami
hogy vagytok? éjszakák? van segitséged? hogy eteted öket? :shock: vagy külön éhesek? egyszerre sirnak éjjel vagy felváltva? sok eröt küldök neked a nehéz orákra. vigasztaljon az anyai érzés, és hogy a fáradtság a legrosszabb az egészben, sokkal többet kapsz a babáidtol, amit gondolom semmire nem cserélnél.

dike, krisz
nincs vonalzotok.

itt fuj a szél ezerrel, és néha esik a ho. gyugyiék mehetnek sielni hamar itthon is, ha igy folytatodik. tegnap mondzák a tv-ben, hogy a Bükkben egy csomo sipályát elfujt a szél (fák, felvonók).
Vendég
 


napot!

Itt is olyan sötét van, hogy mingyá esik a hóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!

Megjött a hideg a kis medvém betelelt...két napja alig aludt, most meg durmol...

Enyém teszt is 32. napos zebrás....

Kata

Igazad van muszáj a fogadott doki, ha jó élményt akarsz...én most olyanokat hallottam...
Kikaparnak szülés után, mert kevesebb a gond a vérzéseddel...
Elfelejtettek szólni a fogadott dokijának, mert külsős volt...
és ez nem az útszéli klinika...

Kép
ticsimû
 
 


Krisz, tényleg rosszabbul szokták viselni a férfiak az ilyen problémákat.. páromon is látom, hogy nagyon zavarja, hogy valami nincs rendben vele, és annak a gondolatnak a megemésztése is elég sokáig tartott, hogy dokihoz kellene mennie... Végül is értető... én már szenvtelenül pakolgatom szét a lábaimat a nőgyógyászoknak évente min. egyszer 16 éves korom óta, megszoktam, ahogy minden nőci is.

A mai napom viszont katasztrófa... reggel arra ébredtem, hogy görcsöl a hólyagom, és a vizeletemben több a vér mint a vizelet. :( Elrobogtam az ügyeletre, kaptam antibiót, és ha így marad, hétfőn urulógia. Sosem volt még ilyen gondom... az ügyeletes szaki azt mondta, hogy nem kell ehhez felfázni, elég a bacit begyűjteni valahonnan, de nyilvános wc-t meg sem közelítettem, annyi történt csak, hogy a párommal összebújtunk egy kicsit még tegnap estefelé ...
Csajok, ha volt valakinek valami hasonló, mit kell inni? Cicka mehet? Gondolom sok-sok folyadék... Melegítőpárna a derék köré?

Dike, nyákodat nézed? Nekem így a ciklus vége felé átmegy vizesbe, ebből tudom már hogy nincs messze a piri, mert először a folyadék távozik, aztán a többi..
Vendég
 


Ticsi, itt már esik is a hó, sőt, egész délután szállingózott.

Nagyon szép.. bár biztos marha rondának látnám, ha kocsival és négy darab nyári gumival kéne most valahova elzötyögni. :)
Vendég
 


ESIK A HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Kép
ticsimû
 
 


Pompom
Sajna nem tudom mit kell ilyenkor tenni. :( Életemben egyszer volt ilyenem vagy 15 éve, akkor kaptam rá gyógyszert és ennyi.
Jobbulást!!!
vizkriszisback
 
 


köszönöm a tanácsokat mindenkinek. ha megjön akkor lesz kontroll vérvétel.nekem a következő lépés a hsg v mi...de hát én abba belehalok, nagyon fájhat...brrrrr, tudom a gyerkőcért mindent ki kell birni.mondta is a dokim h januáér, február környékén megcsinálja ha addig nem sikerül. :(

pompom! igen nézem a nyákot, volt is nyulos, pékor, meg amikor az lh is pozitiv volt.most olyan fehér kevés krém, de a bugyin nem.bocsi.

vicuska! nekem semmi bajom eddig a dokinkkal :)

nálunk is esik, és naon csuszik a 81es, aki arra jár nagyon vigyázzon!!!!!!!
dike
 
 


Dike
Senki sem halt még bele a hsg be, az eljárás ugyanaz mint az inszemnél és a lombiknál...csak itt egy katéteren nem a kisporontyokat fecskendezik be hanem a kontrasztanyagot.Szóval no para! :D De reméljük nem akar megjönni!

Nekem a melleim nagyon nagyon fájnak..minden oldalról..ez van.
Nagyon unatkozom...ezért főztem tejbegrízt magamnak. :D
vizkriszisback
 
 


Sajnos nekem megint megjött. :cry: :cry: :cry:
Ez van. Majd a következő hónap lesz az enyim!
kolibri28
 
 


Kolibri
Sajnálom!!!Hajrá kövi hónap!!!
vizkriszisback
 
 


Krisz!
Köszi.

Csajok!
Találtunk ma egy kb. 5 hónapos fekete fehér kandúr kiscicát! Nagyon édes. Egészségesnek látszik. Sajnos ezt a kiscicát mégjobban nem fogadja el a nagy cicánk. Őrületes nyávogásba és fújásba kezd, ha meglátja. Aki tud neki egy szerető gazdit kérem szóljon! Nem engedhetem ki ilyen hidegben és hóban, de már így is sokan vagyunk. Három cicát meg nem bír el a kassza!

Köszi
kolibri28
 
 


Kolibri
Tök cuki lehet a cica!:)
vizkriszisback
 
 


Úgy látom az unalom kifizetődő! :lol: Lásd:laptető
Ne tudjátok meg, hogy unatkoztam egész nap! :? Pedig csináltam ezt azt, de ez volt életem leguncsibb napja úgy érzem...olyan lassan telik az idő....5 percenként nézegettem a netet, hogy írtatok-e vmit...szánalmas vagyok.Bezártsástól és mozgáshiánytól szenvedek. Egy jó dolog történt ma azért:Kaptam páromtól egy virágot! :lol: Imádom!
vizkriszisback
 
 


Dike, az jó, ha krémes és nem vizes! :) Csak maradjon is így, és nem is lesz szükség a hsg-re.

Kolibri, sajnálom ezt a hónapot. :(

Krisz, milyen virágot kaptál? :)

Én már jobban vagyok egy kicsit, átálltam teve-üzemmódra, és ledöntöttem több liter teát, meg körbecsavartam magamat takaróval és egészen eddig a tévé előtt, megasztárt nézve nyúvasztottam az időt. Ja és párommal sütöttünk, én instruáltam az ágyból, ő meg gyúrta a tésztát a konyhában. :) Édes volt. :)
Vendég
 


pompom! jaj de jó h jobban vagy, gyogyulj meg gyorsan!!!nem hiszem, h nem jön meg...kiesett ki?én lekéstem, most értem haza.

kolibri!!tudom mit érzel, nagyon sajnálom, remélem köv hónap tényleg a miénk lesz!
dike
 
 


Szép jó reggelt!

Ma 23.cn, 11.dpo, ET+9. nap teszt azt mondanám negatív.
Ma megpróbálok nem jönni sokat, elfoglalni magam mert kezdek megőrülni. :roll:

Dike
Tamara.
vizkriszisback
 
 


krisz
tehát akkor kiürült a szuri, pár nap ulva babás hcg-d lesz. mikorra mondják, hogy tesztelj? et+12?

most akkor grönivel mi van????????????????
Vendég
 


Jó reggelt csajok! :D

Pompom :D Így már értem az andrológust, akkor tényleg feltétlenül menjetek el hozzá. Jaj, Te szegény, ez a véres vizelet nem hangzik túl jól.... Hát szerintem a cickafark tea jót tehet! Remélem ma már jobban vagy!!! :wink:

Kolibri :D RMPPB!!! Nálatok voltak már vizsgálatok? :oops:

Vicus :D 12. hét óta nem szedek metet, csak „diétázom”, de ez az elmúlt 1-2 hétben egyre nehezebb, kezdem kívánni az édeset.... de rosszullét nincs hálistennek. Jövő héten újabb cukorvizsgálat drága endokrinológusomnál, remélem azért még jók az eredmények. Nehogymáá vissza akarj menni dolgozni. Nekem meg már olyan elegem van, még így itthonról is, de tudom kell a pénz az építkezéshez... Meglátom még meddig csinálom.
Vicus, komolyan??? Babácskának vonalzóját láttál?? De jóóó! :D :wink: Kár, hogy ide közénk nem ír.... :(

Dike :D Ne félj az átjárhatóságitól, szerintem egyáltalán nem fájdalmas. Mensikor szokott fájni a pocid? Azért kérdem mert akkor a vizsgálat után kicsit mensisen fájhat a pocid, nekem így volt. De maga a vizsgálat abszolút OK volt. (nekem uh-s átjárhatósági volt).

Krisz :D Nekem meglepően gyorsan telnek a napok, bár tegnap elszöktünk apával a Brendonba körbenézni. Az tuti, hogy ott vásárolni nem fogunk mert k...va drága de körbenézéshez jó volt. :wink: Utána persze már éreztem hogy a pocim kívánja a fekvést.... :? Konyhában azért tevékenykedsz vagy tényleg egész nap pihizel?

Éhes vagyok és drága Márkom is felébredt, jöhet a reggeli. :D
fenci
 
 


Tavirózsa :D Te nem kaptál emailt a dietetikustól akinél tanfolyamon voltunk? :roll: Én kaptam, ma reggel küldte, de valamiért nem tudom megnyitni a levelet... kivi vagyok mi lehet benne... :roll: Kérlek nézd meg, köszi előre is. :wink:
fenci
 
 


37 hasam nagyon görcsöl.
krisz! mi az h tamara? mire irtad?ha holnap se jön meg, talán kedden tesztelek de sztem felesleges.
lányok ha volt 37.2es hőm is és most 37 az magubk közt sem jelent babát ugye?őszintén!
dike
 
 


Jó reggelt! :lol:

itt esik a hó(Budakalász) :D

Kolibri!
RMPPB! :twisted: kövi lépés?párod? :roll:

Pompon!
sokat igyál teát, meleg vizes palack hasadra,cickafark, tőzegáfonya kapszula.
de ha holnapra nem jobb, irány doki és antibiotikum! :) :shock:

Fenci!
kívánod az édeset? :lol: reméljük oksi lesz az endokrinál. :D
olyan jó neked, h érzed Márkot, én Lillát? :oops: lehet csak beképzelem..tegnap este is mikor feküdtem mintha buborékok lettek volna a hasmban lent.ez ő? :roll:
Brendon nagyon durva!

Dike!
hőemelő , piriűző enerdzsik mennek
:P

Krisz!
no para!holnap ha elkezd poz.lenni, tudjuk kitől(kiktől) lesz(nek) :lol:

Kata!
nem tom mi lehet Grönivel? :roll:
kit választasz dokinak?tudom, h 20 hetesig lehet, nekem már van, meg szülésznőm is :wink:

csomóan megint leléptek: :cry:

Mofly, Nati, Gyugyi, Tavirózsa, Ditke, ............. :roll:
Vendég
 


Dike
Tamara esett ki a Megsztárból.Te kérdezted, nem? :lol:
Lüszit a zsűri mentette meg.
Nekem 37,2 volt 7-kor...pedig megint 37,1kor csipogott előtte.
Hát ha ugyanakkor mérted akkor az sajnos valóban nem túl biztató jel....

Kata
ET+11.napon lesz vv hacsak átnem teszem szerdára, végülis az logikusabb lenne...akor lesz a 14.dpo. (A doki csak annyit mondott, hogy kedden vagy szerdán menjek.)Nem mondták, hogy teszteljek..csak önszorgalomból teszem. :lol:

Fenci
Nem pihizek egész nap...azt csak péntek, szombat, vasárnap csináltam múlt hétvégén a transzfer után.Azóta csak itthon vagyok, tanítgatok, lájtosan takarítok, főzök, mosogatok, boltozni is szoktam lent a kisboltunkban néha csak 1-2 órát ha be kellett segíteni...de csak lájtosan...nem emelgetek, nem ugrálgatok. :) A múltkor voltam a Metróban is...szóval korán sem fekszem egész nap ...

Hát igen, aBrendont nem az átlagember pénztárcájához tervezték. :?
vizkriszisback
 
 


Napot!

Gröninek folyton küldöm az smst, de válasz nem érkezik...csak remélem, hogy nincs baj...

Tavika te nem beszélsz vele telón?

Fenci

Az édeset kívánáshoz kitartás, semmit nem ehetsz? Vmi aszaltat, vagy édes gyümit...én is nagyon édességmániás voltam...vagyok... :D

Brendon tényleg nagyon drága, de ha az outletjébe tévedtek be, ott jó dolgokat lehet kifogni nagyon jó áron! A törzsvásárlói kártyájuk szart se ér, mert mi az a 2%, de jó, hogy van...:D

Krisz

Nagyon drukkolok nektek! A barátnőméknek a sikertelen után most pihi van...pízt gyűjtenek, januárban indulnak újra, megin normál lombikkal, a maradék fagyit (3) későbbre tartogatják...a dokija aszondta neki, nem bír ki a petefészekállománya max még 1 stimut! :( Lehet ha belevágna megint egy gnrhba jobb esélye lenne?

Vicuska

Ez a tőzegáfonya bárhol kapható? Vagy neten rendeled? Én má nem tom mi van velem...ha iszom a kamillateát napi 1 litert, akkor okés vok, ha elfelejtem, vag ynem iszok meg annyit, akkor fáj a húgycsövem... hétfőn megyek dokihoz a 6 hetesre, ha mondom neki, hogy mi a gondom tud vmi okosat mondani, vagy menjek házidokihoz is, vagy próbálkozzak itthon. HA felfázás oké, de ha a katéter sértett ott vmit? Az mennyi idő míg helyre jön? Ma vittem Árpit a szobába, és ahogy megemeltem, majdnem eldobtam, olyat nyilallt az egész méhem! Csak 12 kiló? Nem értem!

Dike

Én a hsgről semmi jót nem írnék neked...ha el van záródva kujvája fáj, ha nincs akkor meg se érzed...és ezen kívül kifoghatsz balfék dokit...de sztem is túlélték még az emberek...kivéve, ha a doki nem kérdezi meg, és jódérzékeny vagy, vagy nem tudsz róla, hogy az vagy! :D

Vicuska

Szalad az idő!!!!!!!! A barátnőm azé tudja, hogy tökös a pocaklakó, mert hasbaszurija volt...neked nem lesz ugye?

Pompom

Ez a véres pisi aggasztó...nekem még sose volt ilyen, de én má kisebb dolgoktól is betojok!

Kolibri

RMPPB!!!!!! Hajrá Jézuska! Úgy legyél, mint Boboka...meglepi ajándék a párodnak! :D

Tényleg többiek????????????

Virtuális fenékbebillentés mindenkinek!!!!!!!!!!

Kép
ticsimû
 
 


Szisztok!
Visszatértem 2 óra alvás után. 37,5 lett a hőm. De ez normális, nekem a du-i alvás után mindig 2-3 tizeddel több a hőm mint reggel.

Vicus
A Többeik biztos nincsenek úgy a 4 fal közé zárva mint mi...jól elvannak vhol 8) .
vizkriszisback
 
 


Dike, hányadik napon vagy? Eltűnt a vonalzód... A hőesés pedig tényleg nem túl jó jel, de amíg nem jön meg addig még lehet reménykedni, sőt, kötelező! :)

Ticsi, én is lefehéredtem, ahogy megláttam a véres pisi produkciómat, de ma már jobb lett, éljen a cicka. De azért még pihenek, ja és iszok... lötyög már a hasam a sok folyadéktól, de úgy tűnik használ.

Vicus, antibiót már kaptam, úgyhogy kipipálva. Köszi a tőzegáfonya tippet, holnap veszek majd, hétvégén asszem hiába kerestem volna.

Ez a négy fal dolog engem is nyomaszt.. úúúúgy mennék korizni! :)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?