Sziasztok!
Robot nagyon jóó
Ügyik vagytok Kriszti!
Azért fura, hogy tudnak méhen belül fertőződni a babák és torokgyuszival meg tudőgyuszival születni
Nekem fura...
Örülök, hogy azért mindkettőtöknél hamar helyrejöttek a bébik és nem lett semi későbbi probléma belőle
Nálunk is alakul a dolog, még kell szednem a gyógyit 6 napig, de a ctg-n már 150-160-as volt a szívhang és nem 200
Voltunk ma dokibácsinál, nem lesz egy hétig holnaptól, úgyhogy még tuti nem szülünk! Jövőhét szerdánál hamarabb tilos, mert a helyettese egy pancser, tavaly volt hozzá szerencsénk
Olyan izgi, nekünk már csak 28 nap van vissza
Na, ez a hogy fekszik a baba érdekes dolog, mert szinte 100%ra vettem hogy faros a múltkor és kiderült hogy nem. Pedig lent dolgozik nagyon, piszkosul fáj. És fent meg van egy nagy kemény púp, arra hittem hogy a feje de hát a popsija
A lábaival meg középtájt, köldökömnél kapar. Aztán lehet visszafordult az elmúlt hetekben, majd jövőhét pénteken kiderül akkor lesz az utcsó uh...
MIndenesetre most császi helyett hüvelyi szülésre készülünk, izgi, nagyon várom remélem sikerül
Ti tervezitek a málnalevél teát meg a homeos cuccokat szedni? Szerintetek van értelme, használnak?
Kariajándék: Ricsinek megvan minden, télapós (autó trélerrel amit még egy autó), karácsonyi (szerszámok: fúró, gyalu...), szülinapi (duplo szerű nagy építőkockák, a corában volt 120db/1500 ft abból vettünk 4 csomit) és névnapi ajcsi (mesemondó manó) is. Petinek is lett egy kariajcsi (zenélő forgó), apának és a többieknek viszont semmi, ők kapják Petit
Tavaly szülinapra kapta apa a Ricsit, idén karira kapja a Petit. Mondhatni kezd hagyomány lenni
Olyan kreatívak vagytok, kedvet is kaptam egy faliszőnyeg elkészítéséhez a Ricsi ágyához, bár a varrógépet amióta megkaptam nem használtam de megpróbálom hátha összejön, másnem jó lesz tüzelőnek
Azt el is felejtettem, hogy méhszáj teljesen zárt, jóslófájások vannak szépen, bár ezek inkább még időjárás függők ahogy figyelgetem. Viszont nem keményedem, ami fura, a Ricsivel végig keményedtem
Na meg elkezdett vizesedni a lábam, már dagad is a bokám, de a dokibácsit egyenlőre nem zavarja
Hízással hogy álltok? Én már +9 kilónál tartok és ebből az utcsó 4 hétben jött fel 5 kiló
Bár már nem izgat, és ebből kezd elég rendesen víz is lenni
Na de már mindjárt vége
HOlnap megyek védőnénihez mérésre, kiakad majd, meg pisinézésre és behajtom rajta a felicitasos könyvet
Megyek mert ébredezik a Ricsi, jók legyetek!